80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Son düzenleme:

ayni sorun bendede var canim... en son krizim 27araliktaydi... insallahta bir daha olmaz... en az 1saatte 5000kalori yemistim...
bende 2011subatta 112kg yi gorunce oha dedim... ve zayiflamaya karar verdim 100kg oldum hazirana kadar sonra 1sene ne aldim ne verdim...

valla bende merak ediyorum ama siz daha eski arkadassiniz ...

bende merak ediyorummm benide unutmayin banada yazin msjjj

benimde çıkmama gerekiyo, gülaycım yetiş, yetişemedin yarın muhasebesini yaparız zaten , ama duruma çok üzüldüm
banuda kesin çok üzülcek

anlaşılan ceco geçmiş yapıyo tepkisini merak ediyom doğrusu

evet ama şimdi görücek gelmişi geçmişi..gurup kan kaybediyorrr ...
şimdiy kadar çok kimseler geldi gitti .ama giden duyum olunca gurubun demir başı kırmızı alarmm veriyozz haliyle

birde kulakları çınlasın elma şekerim vardı ,o da gitti gelmedii

bende zayıflamak istiyorum. 82 kiloyum 60 kiloya inmem gerek.
önerileriniz var mı?

Aramıza hoşgeldin
Kimsin kimlerdensin merak ettim
İnşallah birlikte çok güzel kilolar veririz

kızlarrrrr:2::2:
hastalık kervanına katıldım çok kötüyüm ateşim de var
ve yanımda kimse yok ben hastalnınca nie bööle oluyom ya durup durup ağlıyomm

yatcam birazdan belki dinlenince gecer :2:

Çok çok geçmiş olsun canım
Benim kuzuda aynı durumda maalesef felaket salgın var

pişmiyomu o hiç tuz yok mu hadi yaaaa. ama iki gün dayanılmazmı sence. dediğin gibi o dediklerim sütü bollaştırıyor. bende onun için dedim kesiyomu arttırıyomu sütü.

Canım sanmiyorum sütünün azalacağını istersen bir öğünle yap sen onu ( sırf akşamları mesela ) o zaman 2 gün yerine 3 yada 4 gün yaparsın yada baktın sütün arttı ertesi gün tam gün yapar tek günle bitirirsin

Canım Çok çok geçmiş olsun
İnşallah ameliyatıda güzel geçerde hayırlı haberler verisin bize

Bence gayett güzel menün suyunda iyi aynen devam canım

seni pek tanimiyorum... ama hayirdir ne oldu???
yoksa benmi bisi yaptim? ya da dedim?
Yeni geldigim icin benim yuzumdense ben giderim :) nede olsa +90lar topigindede takiliyorum...

Dur kız sen nereye gidiyorsun
Zaten geçmişi okurken gözlerim yuvalarından fırlayacakmış gibi açıldı ne oluyor lennnnnn burda diye bağırasım geldi ama geçmişi bitirmedende araya damlamak istemedim

cook tatlisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin..ama gelemem ben birdaha gelmem

CAnım yaaaaaaaaaa ne demek gelmem
Kız sensiz bir topik düşünülürmü
Eğer tedirginliğin tanıdık birindense bence hiç tedirgin olma
Bazen eşim bile diyor kız ne yazıyorsun yine takır takır iki saattir diye bende açıkca diyorum seni çekiştiriyorum ne olucak diye oda hep der ulen kim bilir neler yazıyorsun oralarda benim hakkımda diye
Sonuçta özel hayatımızda çekiştirme, sanalda çekiştirme nereye kadar

Sen kızlarında dediği gibi yeni bir nik al kendine sonrada yine gayet rahat sohbetimize ve zayıflamaya devam ederiz heee isim açık verme ve yaşadığın yeri açık verme sonuçta her evde yaşanan şeyleri yaşıyoruz ve özel hayatımızda kim evin içini bilsin ki burada okuyup aaa bizim ayşeymiş bu desin
Ben inan Annemlere de kızkardeşimede KKya yazdığım söyledim ama başka kimse bilmez hatta annemle kardeşim nikimi ve hangi topiğe girdiğimi bile bilmezler bilmesinlerde sonuçta burada yeri geldiğimizde en üzüntülü anımızı bile paylaşıyoruz biz birbirimize sırdaş olduktan sonra onların bilmesini istemiyorsak bilmesinler daha iyi
Sen kendini kasıp sakın bizleri bırakma kuzum
Facede de kimseye KKyla ilgili açık verecek birşey yazma yeter hiç tedirgin olduğuna deymez

Seni seviyoruzzzzzzzzz ulennnnnnnnnnnnnnnnnnn
Hiç bir yere gitmiyorsun aklından bile geçirmek yasak

gülaycım sana özelden msj yazdım okurmusun
fırsatın olursa cecoya beyazcana melankolıye falanda göndersene o mesajı benım kız bırakmıyo yazamıyom
ok canım

Allah razı olsun kız beni unutmamışsın bekliyorum mesajınızı kızlar birinizden biriniz aydınlatın beni

anlaşılan ceco geçmiş yapıyo tepkisini merak ediyom doğrusu

Gözleri kurbağ gibi pörtledi ne olucak
Valla inanamadım yaa hep ha şimdi şaka diyecek ha şimdi diye devam ettim okumaya
Kesinlikle sizlere katılıyorum duyumsuz bir topik istemiyoruzzzzzzzzzzzz :122: :122: :122: :122:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…