bana yazmadın ya
Cnm ben sana yazdım ama kutun doluymus gönderilmeleri msj
bana yazmadın ya
kırkbinkere maşallah,çok tatlı maşşallah..yerim ben fıstığıEki Görüntüle 923354
iste size gecenin tatlisi dikkat edin kalorisi cok yuksek
ayyüzlüm ya ne tatlı bişi olmuş o öyle ya hakkate tam yemelik Allah hayırlı uzun ömürler versin bende sonuna kadar razıyım bu kaloriye bitene kadar yerim onu ayyyy yanaklarını sıkasım geldi.
kızlar bu arada dstekleriniz için çok teşekkür ederim eşimle arayı bulduk haklısınız galiba o gereken cevabıda derside sonuna kadar aldı bu kadar yeter valla banucum prensesimin de dediği gibi çok üstüne varmadım sizin uyarılarınız olmasa belki daha sürerdi bu durum belki ama mantıklı düşünmek gerekiyor böyle zamanlarda ve ben eşimi gerçekten seviyorum onunda sevdiğinden eminim ama işte bi lüzumsuzluk arayı yıkıp yakıyo böyle Rabbim kimseye yaşatmasın bunu ve daha kötülerinide
iyiyim sizin sayenizde evimin huzuruda yerine geldi çok şükür ben bir adım atınca o 5 adım geldi bu arda uzun zamandır ehliyet kursuna gitmek istiyrdm bizimki gerek yok diyodu ama bugün kayıt yaptırmış hemde ücretinide peşin ödemiş sizce bu kavganın etkisi varmı bunda
bende zayıflamak istiyorum. 82 kiloyum 60 kiloya inmem gerek.
önerileriniz var mı?
kızlarrrrr:2::2:
hastalık kervanına katıldım çok kötüyüm ateşim de var
ve yanımda kimse yok ben hastalnınca nie bööle oluyom ya durup durup ağlıyomm
yatcam birazdan belki dinlenince gecer :2:
iyi akşamlar kızlarr..
bende bu gün dedmi ziyarete gittim belkide son görüşüm olmuştur,bilmiyorum cuma günü ameliyat olucak..
cilt kanseri,daha öncede yazmıştım elinin üstünde bir ben çıktı.kaşıntılı,ihmal ettiler yaraya dödü büyüdüde büyüdü,. ama öyle böyle deyil nasıl çirkin bir yara insan korkar .önce yama yaptılar.2. ameliyatta parmağını kestiler,şimdide kolu kesilicek..ama kanser bütün vücudu almış zaten yemek bile yiyemiyor boğazına takılıyo. boğazınıda tutmuş,akcigerler lenf bezleri kemikler..zaten bir anda öyle düşkünleştiki sapa sağlam adam elden ayakdan düştü...dr ameliyattan çıkamayabilir demiş..allahım çok acı çektirmesin işallah..kendisi bilmiyor tabi.ama durup durup ağlıyor..ben çok üzülüyorum ama onun daha fazlada acı çekmesini istemiyorum.zaten acılara dayanıyor.şimdi birde kolu kesilince tamamen yıkılıcak .o elini kesicekler biliyor ama kanser çok ilerlemiş..allahım çekemeyeceği dertle imtihan etmesinişallah.
aman kızlar çok dikkat edin ben diyip geçmeyin kendinizde olan değişiklikleri kontrol edin.. o kadar çabuk ilarlediki.şimdi etleri dökülüyor..
canım çok üzüldüm.Allahım şifasını versin inşallah
geçmiş olsun iremim
yat dinlen canımm, üzme kendini eşine kavuşunca çok güzel günler yaşıycaksın işallah
slm kızlar benımde menüm ayran detoksu bugun sondu
ama tamamını bıtıremedım yarın yerım kalanını zıyan olmasın dıye
mıdem cook kötü yanıyo bulanıyo basım dönüyo ağrıyo bir tuhafım valla.
bu hastalık nasıl virüsse dengelerımı bozdu tuhaflastım
ayran detoksuna baslarken tartılmamıstım yarında tartılmam
cuma günü bakıcam kıloma artık.hastalıktan ve ılaçlardan dolayı kılo almıs olmıyayım dıye yapmıstım zaten
cuma günü görecem bakalım kac kıloyum ınsallah eksılerde olurum
hepınıze ıyı geceler
kizlar ya kafama takilan bir sey var sanirim ben artik buraya gelmeyecegim
simdi birsey farkettim ve biraz canim SIKILDI
neyse özelden yazmayayim acikca yazayim
burada arkadaslardan biri benim kuzemin ciktifazla ayrintiya girmeye gerek yok sanirim
aayyyyyyy duramammm..yok gelememm..duyanda tövbe tövbee sanki burda özel sırlarını anlattın sanır.hepimiz evimizde yaşadığımız şeyleri yazıyozz.ayy kocamızı aldatmadık yaaaa utanılıcakk
duyuuuum özelden atsana bana canım
kırkbinkere maşallah,çok tatlı maşşallah..yerim ben fıstığı
canım ya çok sevindim.aile huzuru çok önemli.Allah herkesin yuvasına huzur versin inşallah..
hoş geldin canım
canım çok geçmiş olsun
bende ayran detoksu yaptım ama başta tartılmadım,bende yarım bıraktım,bakalım yarın tartıda ne göreceğiz...
canım ya ne oldu
kuzenin amacı neneden seni takip ediyorki:18:boşver be gülüm onlar yüzünden sevdiğin ortamdan ayrılma canım
çok haklısın canım
banada yazın ne olur,bende meraktayım:44:
Hesapta bunları yazmıştım unuttum paylaşmayı duyumla ilgili durumu okuyunca
Yinede paylaşayım dedim
Maalesef benim küçük kuzu yine hastalandı üstelik bu sefer ateşide çıktı
Öğlen pazardayken öksürmeye başladı hatta kızkardeşime geçince eczaneden aldığım wicksi ayaklarının altına, sırtına ve göğsüne sürdümde bir kaç saat rahatladı ama sonra tekrar başladı maalesef
Anneme geçtik dönüşte malum balık faslı var diye
Kuzum koltukta halsiz bir halde oturmaya başlayınca bir baktım ateşide çıkmış
Eve geldikten sonrada biraz meyve sıktım vitamin olsun hepimize diye ama ne yaptıysam cimcime içmedi
En son ateşini ölçtüğümde cimcimenin ateşi 38.6 dı
Şimdi babasıyla yatağa yattıda bende hem sizlere bakayım biraz dedim hemde ara ara ateşini ölçeyim dedim yarında mutlaka bir ara doktora götürürüm ne olur ne olmaz geçen seferki antibiyotik para etmedi demekki belki iğne verir bu sefer ama onuda yaptırması var ( canı yanar diye ödüm kopuyor ama iyileşecekse mecbur katlanacağız )
Beslenme konusunda gayet iyi diyoruz ana kız
Benim cadı 1 kg vermiş bile ama ben henüz tartılmadım cuma süpriz olsun
Bu arada gün içinde yediklerimide yazayım
Sabah
Klasik kahvaltım
2 dilim ekmek
Az peynir
3 zeytin
domates, salatalık
1 fincan yeşil çay
Öğle;
1 tabak tarhana çorbası
4 kaşık kus kus
1 kase yoğurt
Akşam;
1/2 tabak hamsi buğlama
1 koca kase salata
gece;
1 büyük bardak meyve suyu ( elma ve portakal kendim sıktım)
canım çok geçmiş olsun. bu seneki grip çok değişik. benim çocuklarda da bulantı şeklinde gösterdi sanırım kendini. akşamdan beri oğlumda başladı. dün tamam yatıyom dedim çocuğun sesine uyandım napacam bilmiyom şimdi.
canım çok geçmiş olsun. bu seneki grip çok değişik. benim çocuklarda da bulantı şeklinde gösterdi sanırım kendini. akşamdan beri oğlumda başladı. dün tamam yatıyom dedim çocuğun sesine uyandım napacam bilmiyom şimdi.
canım yazdım hemde banada yazsana merak ediyorum demeden önceydi:44::44::44: msj kutun dolduğu içinmi gitmedi acaba. eğer haberi almadıysan tekrar söle gönderim canım
sanada iyi geceler cnm bnm..
Hesapta bunları yazmıştım unuttum paylaşmayı duyumla ilgili durumu okuyunca
Yinede paylaşayım dedim
Maalesef benim küçük kuzu yine hastalandı üstelik bu sefer ateşide çıktı
Öğlen pazardayken öksürmeye başladı hatta kızkardeşime geçince eczaneden aldığım wicksi ayaklarının altına, sırtına ve göğsüne sürdümde bir kaç saat rahatladı ama sonra tekrar başladı maalesef
Anneme geçtik dönüşte malum balık faslı var diye
Kuzum koltukta halsiz bir halde oturmaya başlayınca bir baktım ateşide çıkmış
Eve geldikten sonrada biraz meyve sıktım vitamin olsun hepimize diye ama ne yaptıysam cimcime içmedi
En son ateşini ölçtüğümde cimcimenin ateşi 38.6 dı
Şimdi babasıyla yatağa yattıda bende hem sizlere bakayım biraz dedim hemde ara ara ateşini ölçeyim dedim yarında mutlaka bir ara doktora götürürüm ne olur ne olmaz geçen seferki antibiyotik para etmedi demekki belki iğne verir bu sefer ama onuda yaptırması var ( canı yanar diye ödüm kopuyor ama iyileşecekse mecbur katlanacağız )
Beslenme konusunda gayet iyi diyoruz ana kız
Benim cadı 1 kg vermiş bile ama ben henüz tartılmadım cuma süpriz olsun
Bu arada gün içinde yediklerimide yazayım
Sabah
Klasik kahvaltım
2 dilim ekmek
Az peynir
3 zeytin
domates, salatalık
1 fincan yeşil çay
Öğle;
1 tabak tarhana çorbası
4 kaşık kus kus
1 kase yoğurt
Akşam;
1/2 tabak hamsi buğlama
1 koca kase salata
gece;
1 büyük bardak meyve suyu ( elma ve portakal kendim sıktım)
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese bol eksili ve az kalorili bir gün diliyorum
Gece bir kaç kere küçük cimcimeye uyandım
Şükür ateşi bir daha çıkmadı ama öksürmekten yavrum uyuyamadı bile :26: defalarca su verdik biraz sakinlemesi için.
Bugün sağlık ocağına doktor biraz geç geleceği için öğleden sonraya doktora gitmeye karar verdik. Şu anda sakin bir şekilde çizgi film izliyor
Kahvaltı faslınıda atlattıktan sonra hemen kendimi buraya attım
Ne gripmiş gerçekten yaaa
Bir türlü oh kurtulduk dedirtmedi :26: Hayır ben olsam inan bu kadar takmayacağım ama kuşum zaten zayıf birde iki gündür yine yemekde yemeyince iyice kaşık kadar kaldı suratı
Bakalım belki doktor bu sefer başka ilaç verirde bizde kurtuluruz şu illetten
Senin kuzuyada tekrar geçmiş olsun canımRabbim tüm hastalara acil şifa versin ...Aminnnnnnnnn
maalesef canım
mesaj kutum doluymuş
sağolasın canım benim de korkum dilaya bulaşması yönünde ona bulaşırsa naparım bilmiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?