80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hesapta bunları yazmıştım unuttum paylaşmayı duyumla ilgili durumu okuyunca
Yinede paylaşayım dedim

Maalesef benim küçük kuzu yine hastalandı üstelik bu sefer ateşide çıktı
Öğlen pazardayken öksürmeye başladı hatta kızkardeşime geçince eczaneden aldığım wicksi ayaklarının altına, sırtına ve göğsüne sürdümde bir kaç saat rahatladı ama sonra tekrar başladı maalesef
Anneme geçtik dönüşte malum balık faslı var diye
Kuzum koltukta halsiz bir halde oturmaya başlayınca bir baktım ateşide çıkmış
Eve geldikten sonrada biraz meyve sıktım vitamin olsun hepimize diye ama ne yaptıysam cimcime içmedi

En son ateşini ölçtüğümde cimcimenin ateşi 38.6 dı
Şimdi babasıyla yatağa yattıda bende hem sizlere bakayım biraz dedim hemde ara ara ateşini ölçeyim dedim yarında mutlaka bir ara doktora götürürüm ne olur ne olmaz geçen seferki antibiyotik para etmedi demekki belki iğne verir bu sefer ama onuda yaptırması var ( canı yanar diye ödüm kopuyor ama iyileşecekse mecbur katlanacağız )

Beslenme konusunda gayet iyi diyoruz ana kız
Benim cadı 1 kg vermiş bile ama ben henüz tartılmadım cuma süpriz olsun

Bu arada gün içinde yediklerimide yazayım

Sabah
Klasik kahvaltım
2 dilim ekmek
Az peynir
3 zeytin
domates, salatalık
1 fincan yeşil çay

Öğle;
1 tabak tarhana çorbası
4 kaşık kus kus
1 kase yoğurt

Akşam;
1/2 tabak hamsi buğlama
1 koca kase salata

gece;
1 büyük bardak meyve suyu ( elma ve portakal kendim sıktım )

Eki Görüntüle 923354
iste size gecenin tatlisi dikkat edin kalorisi cok yuksek
kırkbinkere maşallah,çok tatlı maşşallah..yerim ben fıstığı

canım ya çok sevindim.aile huzuru çok önemli.Allah herkesin yuvasına huzur versin inşallah..
bende zayıflamak istiyorum. 82 kiloyum 60 kiloya inmem gerek.
önerileriniz var mı?

hoş geldin canım

kızlarrrrr:2::2:
hastalık kervanına katıldım çok kötüyüm ateşim de var
ve yanımda kimse yok ben hastalnınca nie bööle oluyom ya durup durup ağlıyomm

yatcam birazdan belki dinlenince gecer :2:

canım çok geçmiş olsun

bende ayran detoksu yaptım ama başta tartılmadım,bende yarım bıraktım,bakalım yarın tartıda ne göreceğiz...

kizlar ya kafama takilan bir sey var sanirim ben artik buraya gelmeyecegim
simdi birsey farkettim ve biraz canim SIKILDI

canım ya ne oldu

neyse özelden yazmayayim acikca yazayim
burada arkadaslardan biri benim kuzemin cikti fazla ayrintiya girmeye gerek yok sanirim

kuzenin amacı neneden seni takip ediyorki:18:boşver be gülüm onlar yüzünden sevdiğin ortamdan ayrılma canım
aayyyyyyy duramammm..yok gelememm..duyanda tövbe tövbee sanki burda özel sırlarını anlattın sanır.hepimiz evimizde yaşadığımız şeyleri yazıyozz.ayy kocamızı aldatmadık yaaaa utanılıcakk

çok haklısın canım
duyuuuum özelden atsana bana canım

banada yazın ne olur,bende meraktayım:44:

gönderdim bile canım özeline bak

günaydın arkadaşlar.

birgün gelemedim neler olmuş ya.biraz geçmiş yaptım umarım başka bir şey kaçırmamışımdır.bugünlerde keyfim yok.bir hafta erken regl olmuşum.iki gün ayran detoksu yaptım ama bende yarım bıraktım.başta tarılmamışım,faydası oldumu bilmiyorum.

ama kilomda fazla azalma olduğunu sanmıyorum.şu sigara illetini bıraktım ama bu seferde boğazıma söz geçiremiyorum

eksik menülerimi yazayım.
07.01.2014
sabah:1 dilim tam buğday ekmeği,5 zeytin,1 yumura,1kk peynir,çay
10:00:çorba ve akşama kadar çorba içtim
08.01.2014

4 zeytin,1 yumurta,2 çeri domates,1.5 dilim ekmek,1kk peynir,çay
10:00 çorba
12:00 çorba
14:00çorba
16:00 çorba
18:00 yumurtalı pırasa kavurması,1 kase yoğurt,1 dilim ekmek
20:00 portakal,sütlü kahve

canım çok geçmiş olsun. bu seneki grip çok değişik. benim çocuklarda da bulantı şeklinde gösterdi sanırım kendini. akşamdan beri oğlumda başladı. dün tamam yatıyom dedim çocuğun sesine uyandım napacam bilmiyom şimdi.

canım ya çocuklar hasta olunca hayat duruyor sanki,helede küçük çocuklar...benimkininde tekrar burnu akmaya başladı,bu sene kurtulamadık bu gripten...çok geçmiş olsun..

ceco senin yazını görmemişim.kızına çok geçmiş olsun canım

canım ya çocuklar hasta olunca hayat duruyor sanki,helede küçük çocuklar...benimkininde tekrar burnu akmaya başladı,bu sene kurtulamadık bu gripten...çok geçmiş olsun..

ceco senin yazını görmemişim.kızına çok geçmiş olsun canım

sanada iyi geceler cnm bnm..

sagol :)

Ufakliga gecmis olsun canim... insallah cabucak gecer...

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese bol eksili ve az kalorili bir gün diliyorum

Gece bir kaç kere küçük cimcimeye uyandım
Şükür ateşi bir daha çıkmadı ama öksürmekten yavrum uyuyamadı bile :26: defalarca su verdik biraz sakinlemesi için.
Bugün sağlık ocağına doktor biraz geç geleceği için öğleden sonraya doktora gitmeye karar verdik. Şu anda sakin bir şekilde çizgi film izliyor

Kahvaltı faslınıda atlattıktan sonra hemen kendimi buraya attım

Ne gripmiş gerçekten yaaa
Bir türlü oh kurtulduk dedirtmedi :26: Hayır ben olsam inan bu kadar takmayacağım ama kuşum zaten zayıf birde iki gündür yine yemekde yemeyince iyice kaşık kadar kaldı suratı
Bakalım belki doktor bu sefer başka ilaç verirde bizde kurtuluruz şu illetten
Senin kuzuyada tekrar geçmiş olsun canım Rabbim tüm hastalara acil şifa versin ...Aminnnnnnnnn

sağolasın canım benim de korkum dilaya bulaşması yönünde ona bulaşırsa naparım bilmiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…