- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
canım yeniden gönderdim bi bak bakalım
aaaaaaaa şekerim gelmiş kızzz bacım sen nerelerdeydin ay çok merak ettik senislm kızlarrrr yerimmm boşmuuuu gelebilirmiyimmm :)
aaaaaaaa şekerim gelmiş kızzz bacım sen nerelerdeydin ay çok merak ettik seni
İNŞ iyisindir ben çok iyim tedavim başladı dün kontrolüm vardı şimdilik 15 yumurta gözüküyor
bi kaç gün sonra kaç olucak hayırlısı elma sekerim seni gördüme çok sevindim hoşgeldin tekrardan
seni burda görmek çok güzel
BEYAZCANIM dün okudum yazdıklarını
ve çok üzüldüm keşke elimizden birşey gelse RABBİM şifasını versin acı çektirmesin
bol bol dua edelim İNŞ bu arada canım bazı bitkisel kürler falan hiç denedinizmi
cıkmadık candan umut kesilmezmiş çörek otu falan ne bilim aklıma birşey gelmiyor
sacmalamadım umarım
sigarasız bir gün geçiriyorum üstüne sen geldin bal şeker oldusevilcan mrb cnm nasılsın nasıl gidiyorrrrrr???
anaaaaaaaa yabancı yabancı kesin duyumu izleyen casus buuuuu kendinden bahsedilince hemen ne oluyo diye gelip bakim dedi kesiiiii.slm kızlarrrr yerimmm boşmuuuu gelebilirmiyimmm :)
canim banada gelmedi... gönderirmisin?
sigarasız bir gün geçiriyorum üstüne sen geldin bal şeker oldu
cabuk anlat kız meraktan çatlıcam şimdi nasılsın neler yaptın
teşekkürler canım valla çok mutlu oldum ya iyiki geldinayyyy ne güzelll karşılama bu böyleeeeeee çalışıyordum gülümmmm gelemiyordum bir türlü ama ayrıldımmm artıkkkk diyetimede başladım buralardayım yine yani:) ne güzelll hbaberler var böyleeeeee en kısa zamandadaaaa bebişşş haberi alacaz inş.... beyazcanıma ne oldu yaaaa bende bakayımmm
anaaaaaaaa yabancı yabancı kesin duyumu izleyen casus buuuuu kendinden bahsedilince hemen ne oluyo diye gelip bakim dedi kesiiiii.nerdesin kızım sen anam nasıl özledik yav. bu arada face de sana istek göndermiştim kızımın adına gerçi nickten ben olduğumu çıkarmışsındır ama
gönderirim canım hemen
aaaaaaaaaaaaa valla ben değilimmmmmmm yeminle:) bende bizden biri ama kim bu diyommmmmm senmiydin kızzzz, ayyyy bebişinee bittim bittimmm maşallalhhhh allah nazarlardan saklasınanalı babalı büyütsünnnn cnm benimmmm, duyuma üzüldğüm yaaaa tam geldimmmm o gidiyormuşşşş
teşekkürler canım valla çok mutlu oldum ya iyiki geldin
beyazcanın dedesi baya hastaymış ALLAH şifasını versin
bu arada kaç kg oldun şekerim ben aldım başımı gittim ama yinede dikkat ediyorum almamaya endeksledim su ara
başka amacım yok sınavların naptın
yalnız birazdan bak çünki aptal program beş dakkada bir müsaade ediyo msj göndermeye
ben bilmiyordum senin sigara içtini ben tamamen bıraktım bugün 12 saattir sigara içmedimhala bekarım:))))))) ayyy çok stresli bir iş dönemini atlattımmmm kuzummmm çok yoğun yorucu neyse bitirdim şükür amaaa bir fil halinde geldimmmm diyebilirimmmm 1 haftadır da diyete başladım gelişme varmı yokmu bilmiyorummmm umarım vardırrrr onun dışında da bir gelişmem yok kuzummm, sigarayıı hiç sorma iyiden iyiye bende alışdım evdekilerinde haberi yok bir haftadırrr kaçak göçek bir iki tane içebildim
:)))) tamam cnm benimmmmm
ben bilmiyordum senin sigara içtini ben tamamen bıraktım bugün 12 saattir sigara içmedim
canım ne işine girmiştin
aman kötü birşey olmasın kg da boşver hep beraber veririz burda
gönderdim canım bakarsın
84 müsün ama bende bişi sanmıstım onu çabucak atlatırsın sensıkı durr geliyooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 84 :) aminnn allah acil şifa versin inş.... , sınavlar berbat vallaaa en yüksek 50 3 gün oldu ona da başladım ama hala 1 ders bitti :) senin nasıl?
bak bundan benimde haberim yok bana söyleyin yayaaa ne gönderiyonuzzzz bana da gönderin dünmden beri bu muhabbet dönüyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?