80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:)))) tamam cnm benimmmmm

baktımmmmmm cnmmm tmmdırrr sen ne yaptın diyet aşamasına geçtin miii yoksa daha varmı?

yok canım iki aylık oldu daha yeni. diyet faslına başlarsam sütüm kesilecek diye korkuyorum. zaten akşama yetmiyo bazen mama veriyom. doğumdan sonra kilomun çoğu birden gitti. sonra o kadar hızlı geldiki. meğerse adet şişkinliğiymiş. şimdi yeniden inmeye başladım. balon gibi resmen in şiş vücut napacanı şaşırdı resmen

anladım canım hayırlısı olsun kızlar benim komsu gelecek bugün evi daha silip süpüremedim
gidim acık temizlik yapım şekerim gerçekten seni gördüme çok sevindim
artık tozunu attırısınız buraların heyyyyy yavrum heyyyyy

beraber atlacaz artık kuzummmm, ayy onu ne sen sor ne ben söyleyeyim hep mi engel çıkar yaaa bende yaa misafir ağırlarım ya hasta olurummmmm yada ikisi birden olurrr 2 yıldır bu böyle oldu son sınava da öyle kötü gittim kiiiii ateş tavan yapmış durumdaaaa vee ilk kez bende baygınlık yaptı tavuk gibi pat patt düşe kalka gittim sınava :)

bu bebişşşşş doğışdannnn uğurlu geldi maşalllahhhhhhhhh bakkkk annesine kilo bile aldırmadııı kuzum

bende sizi gördüğüme çok sevindim inan ki canımmm yaaa farkında olmadan ne çok bağlanmışızzz birbirimizeee eksikliğinizi hemen hissediyorumm

allah hepinizin cocuklarina sifa versin ....

allah hepinizin cocuklarina sifa versin ....

mrb kızlar nasılsınız bakalım ben dün hiç giremedim gündüz kızın hastane işleriyle ığraştım akşamda görümcemlere gittik yattığımızda saat 1 di baya geç oldu bakamadım geçmişide tam okuyabilmiş değilim yarın akşam yalnızım bol bol sohbet ederiz artık dünkü menümü yazayım hemen unutmadan
sabah:2 dilim yağlı ekmek
öğle:1 tabak pilav üstü köfte
akşam:1 kase çorba ve fırında tavuk salta
ara:2 avuç çam fıstığı ve 2 mandalina yedim
180 mekik tabi mekik aletiyle çektim kendi başıma ölsem çekemem o kadarı

ben iyiyim tatlım sadece gribim yenilendi sanırım
boğazım ağrıyo falan
sen kendinden haber ver

deme yaaaa çok kötüdürrrr oooo şimdi eğer miden alırsa 1 tatlı kaşığı türk kahvesine limon sıık onu yuttt bana iyi gelir o, ne olsun cnm yineee şiş bir şekildeeee aranızdayımmm :)

beyazcanımmmmmm nasılsın gülümmm, çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin,yardımcınız olsun inş....

amann da amannn kim gelmişşş....hpşgeldin elmam şekerim ..çok özledik seni ne iyi ettinde geldin..işallah bu sefer cee e diyip gitmezsin:26:

bende ne güzel çınlatırmışım beeeeee .bi çınlattım kız sabaha burda..gerçi ara ara çınlatıyordum ama demek bu güne kısmetmiş..:26:eeee allah acıdı halimize sevindireyim bunları dedi duyum gitti elmaşekeri geldi:
slm kızlarrrr yerimmm boşmuuuu gelebilirmiyimmm :)
senin yerin ayrı canımm..tabikide boş yeterki geldiyetde devammı
sağolasın sevilcanım..ama çok geç kalınmış herşey için rabbim çok çektirmesin tek duam bu cu

senin için çok sevindim ama.işallah bol bol yumurtan olur tedavin güzel sonuçlanır
yaaa ne gönderiyonuzzzz bana da gönderin dünmden beri bu muhabbet dönüyo :)

yokk canımmmm ...göndermeyin acık çatlasın ..:1

ayyyy beyazım canım birtanemmmmmmm harbiden tam lafının üstüne gelmişimmmmmm,yok yok bu sefer kalacammmmm zayıflamadan gitmeyecem inat değil mi :) gönderdi bilemmmm öğrendim ki :)))))

iyiyim şekerim sen nasılsın asıl..çoktandır yoktun..işinden ayrılamana üzüldüm ama burda olmanada çokkkkkk seindim

iyiyim bende canım benimmm buraya geldim seni gördümmmm sizleri gördümmmm çooooooooookk daha iyi oldummm aslında az daha durayım azcık kilo vereyim sonra gideyim dedim sonraaa baktım sizsiz ben bir halt beceremiyorummmmmm vakit kaybetmeden geldimmmm:)

allahh allahhhh bu seferde bilgisayara bi hal oldu son sayfayı açmıyor du bakalım mesaj gidicekmi

valla özlemiştim senii
çok iyi yaprın gelmekle ,tek başına olucak şey deyil kilo vermek .hatta tersine alıyoz bile guruptan ayrı kalınca.
seninde misafir faslın çok oluyordu .ama bundan sonra dikkat ederek yaza çıtır bi kız olucaksın

askerle durumla devammı.varmı değişen şeyler.

o misafir faslı bitermi kuzummmm evelki günnn yine vardı misafirimiz ama anneme hafif şeyler yptırdım zorla :) askerle aynıyızzz devammmmm söyledimmi bilmiyorum ama usta birliği ankara çıktı telefonu da alabildi içeri şimdi sık sık mesajlaşabiliyoruzzz azaldıda bayağı günlerimiz ilk kez şansım yaver gitti de askerlik düşdü :) onun dışında başka bir gelişmemiz yok bebeğim hala bekarım hala nişanım yok :))

hayırlısı olsun canım.
askerin gelene kadar sende incecik olursun.allah kısmat edese nişanında çok güzel ciciler giyebilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…