- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
:)))) tamam cnm benimmmmm
baktımmmmmm cnmmm tmmdırrr sen ne yaptın diyet aşamasına geçtin miii yoksa daha varmı?
anladım canım hayırlısı olsun kızlar benim komsu gelecek bugün evi daha silip süpüremedimarada içerdim iş yeriinde içen çok olunca tam başladım hastanede hasta kabulde işe başlamışdımmmm cnm ama gerçekten zormuş ben ne varki bilgisayar başında tak tak yapıyorlar diyordummmm insan büyük konuşmayacak :)
beraber atlacaz artık kuzummmm, ayy onu ne sen sor ne ben söyleyeyim hep mi engel çıkar yaaa bende yaa misafir ağırlarım ya hasta olurummmmm yada ikisi birden olurrr 2 yıldır bu böyle oldu son sınava da öyle kötü gittim kiiiii ateş tavan yapmış durumdaaaa vee ilk kez bende baygınlık yaptı tavuk gibi pat patt düşe kalka gittim sınava :)84 müsün ama bende bişi sanmıstım onu çabucak atlatırsın sen
benim sınava girdim hiç çalışmadım tek dersten geçtim oda din kültürü
zaten vazgectim girmicem hangi meslege heveslensem yok evli olmayacak yok su yası geçmeyecek bürsürü tantana bende vazgeçtim böyle daha mutluyum
bak bundan benimde haberim yok bana söyleyin ya
bu bebişşşşş doğışdannnn uğurlu geldi maşalllahhhhhhhhh bakkkk annesine kilo bile aldırmadııı kuzumyok canım iki aylık oldu daha yeni. diyet faslına başlarsam sütüm kesilecek diye korkuyorum. zaten akşama yetmiyo bazen mama veriyom. doğumdan sonra kilomun çoğu birden gitti. sonra o kadar hızlı geldiki. meğerse adet şişkinliğiymiş. şimdi yeniden inmeye başladım. balon gibi resmenin şiş vücut napacanı şaşırdı resmen
bende sizi gördüğüme çok sevindim inan ki canımmm yaaa farkında olmadan ne çok bağlanmışızzz birbirimizeee eksikliğinizi hemen hissediyorummanladım canım hayırlısı olsun kızlar benim komsu gelecek bugün evi daha silip süpüremedim
gidim acık temizlik yapım şekerim gerçekten seni gördüme çok sevindim
artık tozunu attırısınız buraların heyyyyy yavrum heyyyyy
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese bol eksili ve az kalorili bir gün diliyorum
Gece bir kaç kere küçük cimcimeye uyandım
Şükür ateşi bir daha çıkmadı ama öksürmekten yavrum uyuyamadı bile :26: defalarca su verdik biraz sakinlemesi için.
Bugün sağlık ocağına doktor biraz geç geleceği için öğleden sonraya doktora gitmeye karar verdik. Şu anda sakin bir şekilde çizgi film izliyor
Kahvaltı faslınıda atlattıktan sonra hemen kendimi buraya attım
Ne gripmiş gerçekten yaaa
Bir türlü oh kurtulduk dedirtmedi :26: Hayır ben olsam inan bu kadar takmayacağım ama kuşum zaten zayıf birde iki gündür yine yemekde yemeyince iyice kaşık kadar kaldı suratı
Bakalım belki doktor bu sefer başka ilaç verirde bizde kurtuluruz şu illetten
Senin kuzuyada tekrar geçmiş olsun canımRabbim tüm hastalara acil şifa versin ...Aminnnnnnnnn
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese bol eksili ve az kalorili bir gün diliyorum
Gece bir kaç kere küçük cimcimeye uyandım
Şükür ateşi bir daha çıkmadı ama öksürmekten yavrum uyuyamadı bile :26: defalarca su verdik biraz sakinlemesi için.
Bugün sağlık ocağına doktor biraz geç geleceği için öğleden sonraya doktora gitmeye karar verdik. Şu anda sakin bir şekilde çizgi film izliyor
Kahvaltı faslınıda atlattıktan sonra hemen kendimi buraya attım
Ne gripmiş gerçekten yaaa
Bir türlü oh kurtulduk dedirtmedi :26: Hayır ben olsam inan bu kadar takmayacağım ama kuşum zaten zayıf birde iki gündür yine yemekde yemeyince iyice kaşık kadar kaldı suratı
Bakalım belki doktor bu sefer başka ilaç verirde bizde kurtuluruz şu illetten
Senin kuzuyada tekrar geçmiş olsun canımRabbim tüm hastalara acil şifa versin ...Aminnnnnnnnn
slm kızlarrrr yerimmm boşmuuuu gelebilirmiyimmm :)
hoş buldum prensesimmmmmmm nasılsın umarım iyisindirrrroooo elmaşekerim gelmiş hoşgelmiş
hoş buldum prensesimmmmmmm nasılsın umarım iyisindirrrr
ben iyiyim tatlım sadece gribim yenilendi sanırım
boğazım ağrıyo falan
sen kendinden haber ver
bende ne güzel çınlatırmışım beeeeeeevet ama şimdi görücek gelmişi geçmişi..gurup kan kaybediyorrr ...
şimdiy kadar çok kimseler geldi gitti.ama giden duyum olunca gurubun demir başı kırmızı alarmm veriyozz haliyle
birde kulakları çınlasın elma şekerim vardı ,o da gitti gelmedii
senin yerin ayrı canımm.slm kızlarrrr yerimmm boşmuuuu gelebilirmiyimmm :)
sağolasın sevilcanım.aaaaaaaa şekerim gelmiş kızzz bacım sen nerelerdeydin ay çok merak ettik seni
İNŞ iyisindir ben çok iyim tedavim başladı dün kontrolüm vardı şimdilik 15 yumurta gözüküyor
bi kaç gün sonra kaç olucak hayırlısı elma sekerim seni gördüme çok sevindim hoşgeldin tekrardan
seni burda görmek çok güzel
BEYAZCANIM dün okudum yazdıklarını
ve çok üzüldüm keşke elimizden birşey gelse RABBİM şifasını versin acı çektirmesin
bol bol dua edelim İNŞ bu arada canım bazı bitkisel kürler falan hiç denedinizmi
cıkmadık candan umut kesilmezmiş çörek otu falan ne bilim aklıma birşey gelmiyor
sacmalamadım umarım
yaaa ne gönderiyonuzzzz bana da gönderin dünmden beri bu muhabbet dönüyo :)
beyazcanımmmmmm nasılsın gülümmm, çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin,yardımcınız olsun inş....
ayyyy beyazım canım birtanemmmmmmm harbiden tam lafının üstüne gelmişimmmmmm,yok yok bu sefer kalacammmmm zayıflamadan gitmeyecem inat değil mi :) gönderdi bilemmmm öğrendim ki :)))))amann da amannn kim gelmişşş....hpşgeldin elmam şekerim ..çok özledik seni ne iyi ettinde geldin ..işallah bu sefer cee e diyip gitmezsin:26:
bende ne güzel çınlatırmışım beeeeee.bi çınlattım kız sabaha burda. .gerçi ara ara çınlatıyordum ama demek bu güne kısmetmiş..:26:eeee allah acıdı halimize sevindireyim bunları dedi duyum gitti elmaşekeri geldi:
senin yerin ayrı canımm..tabikide boş yeterki gel diyetde devammı
sağolasın sevilcanım..ama çok geç kalınmış herşey için rabbim çok çektirmesin tek duam bu cu
senin için çok sevindim ama.işallah bol bol yumurtan olur tedavin güzel sonuçlanır
yokk canımmmm ...göndermeyin acık çatlasın :1
iyiyim şekerim sen nasılsın asıl..çoktandır yoktun..işinden ayrılamana üzüldüm ama burda olmanada çokkkkkk seindim
allahh allahhhh bu seferde bilgisayara bi hal oldu son sayfayı açmıyor du bakalım mesaj gidicekmi
iyiyim bende canım benimmm buraya geldim seni gördümmmm sizleri gördümmmm çooooooooookk daha iyi oldummm aslında az daha durayım azcık kilo vereyim sonra gideyim dedim sonraaa baktım sizsiz ben bir halt beceremiyorummmmmm vakit kaybetmeden geldimmmm:)
valla özlemiştim senii
çok iyi yaprın gelmekle ,tek başına olucak şey deyil kilo vermek .hatta tersine alıyoz bile guruptan ayrı kalınca.
seninde misafir faslın çok oluyordu .ama bundan sonra dikkat ederek yaza çıtır bi kız olucaksın
askerle durumla devammı.varmı değişen şeyler.
o misafir faslı bitermi kuzummmm evelki günnn yine vardı misafirimiz ama anneme hafif şeyler yptırdım zorla :) askerle aynıyızzz devammmmm söyledimmi bilmiyorum ama usta birliği ankara çıktı telefonu da alabildi içeri şimdi sık sık mesajlaşabiliyoruzzz azaldıda bayağı günlerimiz ilk kez şansım yaver gitti de askerlik düşdü :) onun dışında başka bir gelişmemiz yok bebeğim hala bekarım hala nişanım yok :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?