- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
ama düğünüme kadarrrrrr seninde incecik olman lazım baş konuk sen olacaksın biliyorsunnnn :)hayırlısı olsun canım.
askerin gelene kadar sende incecik olursun.allah kısmat edese nişanında çok güzel ciciler giyebilirsin..
deme yaaaa çok kötüdürrrr oooo şimdi eğer miden alırsa 1 tatlı kaşığı türk kahvesine limon sıık onu yuttt bana iyi gelir o, ne olsun cnm yineee şiş bir şekildeeee aranızdayımmm :)
slm kızlarrrr yerimmm boşmuuuu gelebilirmiyimmm :)
sigarasız bir gün geçiriyorum üstüne sen geldin bal şeker oldu
cabuk anlat kız meraktan çatlıcam şimdi nasılsın neler yaptın
arada içerdim iş yeriinde içen çok olunca tam başladım hastanede hasta kabulde işe başlamışdımmmm cnm ama gerçekten zormuş ben ne varki bilgisayar başında tak tak yapıyorlar diyordummmm insan büyük konuşmayacak :)
ben iyiyim tatlım sadece gribim yenilendi sanırım
boğazım ağrıyo falan
sen kendinden haber ver
şekerim sakın biryere kaçma..
akşama görüşürüz canım.benimde büyük kız hasta bu gün okula gidemedi sabahdan beri uyuyor..bir ıhlamur kaynatıyım çocuğa.inileyip duruyor ..
topik kırılıyor hastalıktan .ayrıca unutmuştum yazmayı kızlarr geçmiş olsun..
sigarasız bir gün geçiriyorum üstüne sen geldin bal şeker oldu
cabuk anlat kız meraktan çatlıcam şimdi nasılsın neler yaptın
arada içerdim iş yeriinde içen çok olunca tam başladım hastanede hasta kabulde işe başlamışdımmmm cnm ama gerçekten zormuş ben ne varki bilgisayar başında tak tak yapıyorlar diyordummmm insan büyük konuşmayacak :)
ben iyiyim tatlım sadece gribim yenilendi sanırım
boğazım ağrıyo falan
sen kendinden haber ver
şekerim sakın biryere kaçma..
akşama görüşürüz canım.benimde büyük kız hasta bu gün okula gidemedi sabahdan beri uyuyor..bir ıhlamur kaynatıyım çocuğa.inileyip duruyor ..
görüşürüz güzelimmm çok geçmiş olsunnnnn ciddennnnn topic olrakkk dökülmüşş buraaaa hepinize de allah acil şifa versinnnşekerim sakın biryere kaçma..
evettttt yakınızzzz başaracazzz beraberrr prensesimmmvalla kahveyi o şekilde yutamam herhalde
olsun beraber kilo veririz artık hem kilolarımızda yakınmış
hoş buldum cnm benimmmm dediğin gibi her işin zorluğu var hiç birşey kolay değilll az dinleneyim de yine iş arayacam :)hoş geldin canım
sakın pes etme sigara konusunda,benim bugün on gün oldu.3 günden sonra fazla aramıyorsun
canım ya her işin zorluğu vardır,inşallah kafana göre bir iş bulursun
çok geçmiş olsun canım
kızına çok geçmiş olsun,valla ne biçim gripmiş,herkes hasta:18:
hoş geldin cnmmmmm tabiki başarabilirsinnnnn açlık hissetmen çok normal çünkü vücut hemennn eyvahhh artık abur cubur yokmuu yemeğimden kısılacakmı diyee feryada başlıyorrrrrr önce kendinee diyet değil de doğru beslenmeeeeyi kabul ettirrrr diyet yokkkk doğru beslenmeyi öğrenecemmm ve bunu öğrenirkende kiloı verecem diyeceksinnnnn menüleri takipte kalllll onlar sana yön verir, burda konuşarak birbirimizi çok güzel motive ediyoruzzz üstelik burda sadeceeee diyet konuşulmuyorr hayatla ilgili herşeyden bahsediliyorr ve öyle birr sahipleniyoruz kiii 5 ay ara verip geldikden sonra bileee :) kucaklayarak karşılıyorlar, biz sana burda tamamennnn aç kal sadece haşlama yeee salatayla günü bitir kibrit kutusu kadar peynir ye demeyecez :) ama zamanlaaa neyle neyiii yemen gerektiğini bu şekilde nasıl yağlarının yandığını göreceksin zaten ve sana ilk ip ucu aralarda süt öğünlerde yoğurt yak yakımını çok hızlandıracakkkk :)Merhaba
bende aranıza katılsam başarabilir miyim acaba? Ne zaman diyete başlıycam desem daha çok yeme isteği duyuyorum ve abur cubura dayanıyorum.
Nasıl motive oluyorsunuz?
Neler yapıyorsunuz.
İştah kapatıcı tavsiyeleriniz nelerdir?
Merhaba
bende aranıza katılsam başarabilir miyim acaba? Ne zaman diyete başlıycam desem daha çok yeme isteği duyuyorum ve abur cubura dayanıyorum.
Neler yapıyorsunuz.
senin kuzuyada çok geçmiş olsun cecommmmmm, bende aldım sıkma canını :))))) veririz kızzzz kilooo nekiiiii biz şimdiye kadar istemiyorduk ondan vermiyorduk zatennn artık isteyelim mi ne dersin :))))Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Biraz evvel sağlık ocağından dönüp direk kendimi mutfağa attım
Cadı kızıma belki içerse diye çorba yapayım dedim ama pek niyeti yok :26:
Doktor ciğerlerinde birşey yok ama etrafta fena halde bir salgın var antibiyotik kullanması şart artık dediBakalım aldım ilaçlarını eczaneden biraz birşeyler yesinde içireyim
anammmmmmm kimler gelmişşşşşşş
Hoşgeldin canıminşallah bundan sonra kalıcısındır hazır işide bırakmışken
Yokluğunda ben vereceğime aldım ama neyseelbet gidecek onlarda artık
Aramıza hoşgeldin
İnşallah birlikte çok güzel kilolar veririz
Motivasyon için buraya takılman yeter
Günlük yediklerimizi paylaşıp birbirimizi bir yanlış varsa uyarıyoruzhaftada bir cuma günleride bir önceki haftanın kilosuyla o haftanın kilosunu ve aradaki farkı bildiriyoruz ve topiğimizin kaptanı Winter ( irem ) sağ olsun bizlere liste yapıyor kim ne kadar vermiş diye görüyoruz Yeni gelenler iki hafta düzenli bildirim yapınca o listeye girebiliyorlar
İştah kapatıcı olarak da yeşil çay içiyor çoğumuz
iremimmmmmm hoş buldummmmmmmm sende hasta olmuşsunnnn bi geçmiş olsunda sana gelsinnnnn, hayat güzel de kilolarla başım dertte sormaaaaa başladığım ilk yere döndüm sonunda büyük bir gayretle :) sende ne var ne yokkkkk iş güç nasıl nerdesin eşinle kavuşdunuz muuu maşallahhhh sendeee gitmiş iremimmm allah devamını getirsinnnnelmaşekerim dilaram gelmişşşş hoşgelmişşşşşşşş
canım benim nasılsın hayat nasıl kilocuklar geri gelmiş gördüğüm kadarıyla
haditoparlanma zamanııııı
okuldan çıkınca sağlık ocağına gittim beni almadılar yaaa kızzzlarrr
doktorların hepsinin hasta kapasitesi doluymuş başka sağlık ocağına gitmem lazımmış var mı bööle bi mantık yaa ölüyorummm
Merhaba
Neler yapıyorsunuz.
senin kuzuyada çok geçmiş olsun cecommmmmm, bende aldım sıkma canını :))))) veririz kızzzz kilooo nekiiiii biz şimdiye kadar istemiyorduk ondan vermiyorduk zatennn artık isteyelim mi ne dersin :))))
iremimmmmmm hoş buldummmmmmmm sende hasta olmuşsunnnn bi geçmiş olsunda sana gelsinnnnn, hayat güzel de kilolarla başım dertte sormaaaaa başladığım ilk yere döndüm sonunda büyük bir gayretle :) sende ne var ne yokkkkk iş güç nasıl nerdesin eşinle kavuşdunuz muuu maşallahhhh sendeee gitmiş iremimmm allah devamını getirsinnnn
çok kötüyüm walla canım nasıl bir titreme var ama örtünmeye de tırsıyom kocam olsa ateşin çıktı aç üstünü der tırsıyom tek başıma ya çıkar bayılır kalırsam dieönceden olmuşluğu var
kociş kıbrısta bende hala bursadayım cumartesi haftaya gidiyorum ama hemen ertesi günü antalyaya gidicem kardeşimin kınası var ordan istanbula 1 şubatta düğün var ordan kıbrısa ordan da bursaya gelip alabilirsem rapor alamassam ücretsiz izne ayrılıcam bakalım
herşeyim karıştı allak bullak oldum
Merhaba
Neler yapıyorsunuz.
okuldan çıkınca sağlık ocağına gittim beni almadılar yaaa kızzzlarrr
doktorların hepsinin hasta kapasitesi doluymuş başka sağlık ocağına gitmem lazımmış var mı bööle bi mantık yaa ölüyorummm
tarif için tşkler bitanemm afiyetolsunn ellerine sağlık fakat havuç pişince direk şekere dönüşüyor tatlım havuçları bir dahakine piştikten sonra yememeye dikkat etiyi aksamlar kizlarrrr
menümü yazayim
sabah: 1dilim ekmek, kibrit kutusu kadar kasar peynir
ara:yapmadim
ögle: 2adet tavada yumurta, 1domates, 8 ince dilim salatalik
ara: yogurt
aksam: patlican kebabi a la Gökçe, 1corba kasigi pilav
ara: elma
yaklasik 3litre su
öglen 2bardak siyah çay az sekerli
birazdanda yesil cay icerim
Patlican kebabi a la Gökçe tarifi.
2adet havuc
1adet yesil kabak
1adet patlican
3adet domates
geçen günden kalan köfteler
Hepsini halka seklinde dograyip. once patlicani hasladim. sonra o sicak suyun icine havucu, kabagi ekledim. onlar beklerken domatesleri kaynattim azicikta salça koydum icine. baharatlari azicik tuz.
sebzeleri cikardim sudan cam tabaga döktüm hepsini, köfteler ile karistirdim. üstünede domates sosunu döktüm firina verdim :)
Ve cooook enfes bir tat oldu. Hicte yag koymadim. hih
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?