80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şekerim sakın biryere kaçma..

akşama görüşürüz canım.benimde büyük kız hasta bu gün okula gidemedi sabahdan beri uyuyor..bir ıhlamur kaynatıyım çocuğa.inileyip duruyor ..
topik kırılıyor hastalıktan .ayrıca unutmuştum yazmayı kızlarr geçmiş olsun..

şekerim sakın biryere kaçma..

akşama görüşürüz canım.benimde büyük kız hasta bu gün okula gidemedi sabahdan beri uyuyor..bir ıhlamur kaynatıyım çocuğa.inileyip duruyor ..
topik kırılıyor hastalıktan .ayrıca unutmuştum yazmayı kızlarr geçmiş olsun..

deme yaaaa çok kötüdürrrr oooo şimdi eğer miden alırsa 1 tatlı kaşığı türk kahvesine limon sıık onu yuttt bana iyi gelir o, ne olsun cnm yineee şiş bir şekildeeee aranızdayımmm :)

valla kahveyi o şekilde yutamam herhalde
olsun beraber kilo veririz artık hem kilolarımızda yakınmış

Dünkü menüm
Sabah
2 dilim ekmek
3 4 parca peynir
Ara
1 tane seker
Öğle yok
Hastanede idim
Ara
2 mandalina
Aksam
1 tabak et haşlama
2 dilim ekmek
Ara
1 bardak sut
1 avuç findik

slm kızlarrrr yerimmm boşmuuuu gelebilirmiyimmm :)

hoş geldin canım
sigarasız bir gün geçiriyorum üstüne sen geldin bal şeker oldu
cabuk anlat kız meraktan çatlıcam şimdi nasılsın neler yaptın

sakın pes etme sigara konusunda,benim bugün on gün oldu.3 günden sonra fazla aramıyorsun

canım ya her işin zorluğu vardır,inşallah kafana göre bir iş bulursun

ben iyiyim tatlım sadece gribim yenilendi sanırım
boğazım ağrıyo falan
sen kendinden haber ver

çok geçmiş olsun canım

kızına çok geçmiş olsun,valla ne biçim gripmiş,herkes hasta:18:

Merhaba
bende aranıza katılsam başarabilir miyim acaba? Ne zaman diyete başlıycam desem daha çok yeme isteği duyuyorum ve abur cubura dayanıyorum.
Nasıl motive oluyorsunuz?
Neler yapıyorsunuz.
İştah kapatıcı tavsiyeleriniz nelerdir?

hoş geldin canım
sigarasız bir gün geçiriyorum üstüne sen geldin bal şeker oldu
cabuk anlat kız meraktan çatlıcam şimdi nasılsın neler yaptın

sakın pes etme sigara konusunda,benim bugün on gün oldu.3 günden sonra fazla aramıyorsun

canım ya her işin zorluğu vardır,inşallah kafana göre bir iş bulursun

ben iyiyim tatlım sadece gribim yenilendi sanırım
boğazım ağrıyo falan
sen kendinden haber ver

çok geçmiş olsun canım

kızına çok geçmiş olsun,valla ne biçim gripmiş,herkes hasta:18:

görüşürüz güzelimmm çok geçmiş olsunnnnn ciddennnnn topic olrakkk dökülmüşş buraaaa hepinize de allah acil şifa versinnn

valla kahveyi o şekilde yutamam herhalde
olsun beraber kilo veririz artık hem kilolarımızda yakınmış
evettttt yakınızzzz başaracazzz beraberrr prensesimmm

hoş buldum cnm benimmmm dediğin gibi her işin zorluğu var hiç birşey kolay değilll az dinleneyim de yine iş arayacam :)

hoş geldin cnmmmmm tabiki başarabilirsinnnnn açlık hissetmen çok normal çünkü vücut hemennn eyvahhh artık abur cubur yokmuu yemeğimden kısılacakmı diyee feryada başlıyorrrrrr önce kendinee diyet değil de doğru beslenmeeeeyi kabul ettirrrr diyet yokkkk doğru beslenmeyi öğrenecemmm ve bunu öğrenirkende kiloı verecem diyeceksinnnnn menüleri takipte kalllll onlar sana yön verir, burda konuşarak birbirimizi çok güzel motive ediyoruzzz üstelik burda sadeceeee diyet konuşulmuyorr hayatla ilgili herşeyden bahsediliyorr ve öyle birr sahipleniyoruz kiii 5 ay ara verip geldikden sonra bileee :) kucaklayarak karşılıyorlar, biz sana burda tamamennnn aç kal sadece haşlama yeee salatayla günü bitir kibrit kutusu kadar peynir ye demeyecez :) ama zamanlaaa neyle neyiii yemen gerektiğini bu şekilde nasıl yağlarının yandığını göreceksin zaten ve sana ilk ip ucu aralarda süt öğünlerde yoğurt yak yakımını çok hızlandıracakkkk :)

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Biraz evvel sağlık ocağından dönüp direk kendimi mutfağa attım
Cadı kızıma belki içerse diye çorba yapayım dedim ama pek niyeti yok :26:
Doktor ciğerlerinde birşey yok ama etrafta fena halde bir salgın var antibiyotik kullanması şart artık dedi Bakalım aldım ilaçlarını eczaneden biraz birşeyler yesinde içireyim

anammmmmmm kimler gelmişşşşşşş
Hoşgeldin canım inşallah bundan sonra kalıcısındır hazır işide bırakmışken
Yokluğunda ben vereceğime aldım ama neyse elbet gidecek onlarda artık

Aramıza hoşgeldin
İnşallah birlikte çok güzel kilolar veririz
Motivasyon için buraya takılman yeter
Günlük yediklerimizi paylaşıp birbirimizi bir yanlış varsa uyarıyoruz haftada bir cuma günleride bir önceki haftanın kilosuyla o haftanın kilosunu ve aradaki farkı bildiriyoruz ve topiğimizin kaptanı Winter ( irem ) sağ olsun bizlere liste yapıyor kim ne kadar vermiş diye görüyoruz Yeni gelenler iki hafta düzenli bildirim yapınca o listeye girebiliyorlar
İştah kapatıcı olarak da yeşil çay içiyor çoğumuz

elmaşekerim dilaram gelmişşşş hoşgelmişşşşşşşş

canım benim nasılsın hayat nasıl kilocuklar geri gelmiş gördüğüm kadarıyla

haditoparlanma zamanııııı

okuldan çıkınca sağlık ocağına gittim beni almadılar yaaa kızzzlarrr

doktorların hepsinin hasta kapasitesi doluymuş başka sağlık ocağına gitmem lazımmış var mı bööle bi mantık yaa ölüyorummm

senin kuzuyada çok geçmiş olsun cecommmmmm, bende aldım sıkma canını :))))) veririz kızzzz kilooo nekiiiii biz şimdiye kadar istemiyorduk ondan vermiyorduk zatennn artık isteyelim mi ne dersin :))))

elmaşekerim dilaram gelmişşşş hoşgelmişşşşşşşş

canım benim nasılsın hayat nasıl kilocuklar geri gelmiş gördüğüm kadarıyla

haditoparlanma zamanııııı
iremimmmmmm hoş buldummmmmmmm sende hasta olmuşsunnnn bi geçmiş olsunda sana gelsinnnnn, hayat güzel de kilolarla başım dertte sormaaaaa başladığım ilk yere döndüm sonunda büyük bir gayretle :) sende ne var ne yokkkkk iş güç nasıl nerdesin eşinle kavuşdunuz muuu maşallahhhh sendeee gitmiş iremimmm allah devamını getirsinnnn

kıyamam sana bennnnnn yaaaaa offffff ne yapacaksın kullandığın ilaç varmı bitkilerle hafifletmeye çalışşş

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Biraz evvel sağlık ocağından dönüp direk kendimi mutfağa attım
Cadı kızıma belki içerse diye çorba yapayım dedim ama pek niyeti yok :26:
Doktor ciğerlerinde birşey yok ama etrafta fena halde bir salgın var antibiyotik kullanması şart artık dedi Bakalım aldım ilaçlarını eczaneden biraz birşeyler yesinde içireyim

anammmmmmm kimler gelmişşşşşşş
Hoşgeldin canım inşallah bundan sonra kalıcısındır hazır işide bırakmışken
Yokluğunda ben vereceğime aldım ama neyse elbet gidecek onlarda artık

Aramıza hoşgeldin
İnşallah birlikte çok güzel kilolar veririz
Motivasyon için buraya takılman yeter
Günlük yediklerimizi paylaşıp birbirimizi bir yanlış varsa uyarıyoruz haftada bir cuma günleride bir önceki haftanın kilosuyla o haftanın kilosunu ve aradaki farkı bildiriyoruz ve topiğimizin kaptanı Winter ( irem ) sağ olsun bizlere liste yapıyor kim ne kadar vermiş diye görüyoruz Yeni gelenler iki hafta düzenli bildirim yapınca o listeye girebiliyorlar
İştah kapatıcı olarak da yeşil çay içiyor çoğumuz

Hoşbulduk arkadaşlar,
160 boy ve 85-87 kilo ile nasıl göründüğümü tahmin edersiniz artık.
İnanın kendimden ve bedenimden iğrenir hale geldim. Ama dediğim gibi ne zaman zayıflıycam desem aksine daha cok yeme isteği duyuyorum.

Eşim de sağolsun yemeği cok sever. Evde de ne yazıkki 3 çeşit yemek, salatalar, turşular...
Off offff bu işin ucundan tutmanın zamanı geldide geçiyor.
Ama bu defa bende başlıycam. Ve sayenizde de motive olucam.

Bu arada Ara öğünde yoğurt, süt ve yeşilçay önerilerinizi de bir kenara yazdım. İnşallah motive olabilirim ve pazartesi başlayıp salı sonlanan diyetlerden olmaz benimki de:)))

çok kötüyüm walla canım nasıl bir titreme var ama örtünmeye de tırsıyom kocam olsa ateşin çıktı aç üstünü der tırsıyom tek başıma ya çıkar bayılır kalırsam dieönceden olmuşluğu var

kociş kıbrısta bende hala bursadayım cumartesi haftaya gidiyorum ama hemen ertesi günü antalyaya gidicem kardeşimin kınası var ordan istanbula 1 şubatta düğün var ordan kıbrısa ordan da bursaya gelip alabilirsem rapor alamassam ücretsiz izne ayrılıcam bakalım

herşeyim karıştı allak bullak oldum

cnm benim bu sıkıntılarının mükafatııı çok güzel olacak inan banaaaa umarım en kısa zamanda işleriniz yoluna girerde beraberrr olursunuz yenidennnn allah yardımcın olsunnnn zordur eminim bunaaaaa ama herkesin harcı değillll kendinle gurur duymalısın

hoşgeldın arkadasım aramıza ıstersek neden olmasın hepımız ııncecık olucaz ınsallah

iremcım cook gecmıs olsun bazı doktorlar varya su yedıklerı dayakları hakedıyolar gercekten
gecen cuma bende esım ve kızlar hasta dıye gıttım saglık ocagına benım aıle hekımı ızındeymıs
yerıne bakan doktorda öğlen saat 11de acıl bir ıkı kişiye daha bakarım daha bakmam deyınce bende adamı öldürcektım az daha
ya zaten ortalık salgın malum ınsanları nasıl zor durumda bırakıyolar saglık ocagı kuyruk dolu adam 1 2 kısıye bakarım sadece dıyo
hemen ıl saglık müdürlüğüne şikayet ettım babalarının hayrına bakmıyolarkı bıze mecbur bakacaklar oofff
sakın örtünme atesın dahada yukselır allah korusun esımde öyleydı 41 derece atesle donuyodu üstünü örtüyodu
sabah erkenden gıt bence saglık ocagına antıbıyotıksız zor gecer maalesef cektıgın agrılar bosu bosuna

elma sekerı gelmiş hoos gelmiş bak hemen sayıyı cogaltıyoruz duyum gıttı yerıne yedek bıraktı:)

tarif için tşkler bitanemm afiyetolsunn ellerine sağlık fakat havuç pişince direk şekere dönüşüyor tatlım havuçları bir dahakine piştikten sonra yememeye dikkat et

kaldı 11 sayfa akşama devam ederim saçımı boyamıştım yıkamam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…