- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Slm kızlarrr ben geldim habersiz yatılı misafir geldi o yüzden gelemedim özür nasılız bakalım geçmiş birikmiş bana kolay gelsin
tatlım istikrarlı bir menü ile neden kurtulamayalım elbette kurtulacağız
çokokrem ve 2 minik poğaça ama sigarayı bırakma aşamasında olduğun için torpil isteme sakın havuç ye elma ye çiğ kuruyemiş ye ama cıs yokkk
İnş daha iyicesindir şimdi tatlım o yarım dilimi inş hüpletmemişsindir du bakalım menülere gelince göreceğiz
kaldı 14 sayfa naptınız siz
börekler havada uçuşmuş kamilemm valla ne yalan diyim bunları yiyip boşuna lahana sirke içme bencede
pilavı almadığın için kocamannnn bir öpücük
helall olsun beyazcanım süper menü allah kabul etsin tatlım
Aminnnn cecoşummm menü süperrr su içmeyide unutmuyorsun umarım
menüde ciğer hariç karbonhidrat şöleni var İremcimmm yakışıyomu kaptanımıza
imdattttttttttttttttt aldım kiloları gidiyorumm yardım ya süt olacak diye aldımda aldım care ya yine topiğin yolunu tuttum kızlar yardım çok üzülüyorum halime.... iğrendim şu halimden artık kurtulmak istiyorum
tatlım istikrarlı bir menü ile neden kurtulamayalım elbette kurtulacağız
günaydın kızlar,okuyabildiğim kadar geçmiş yaptım,atladığım varsa kusura bakmasın.artık yediğim şeyleri saat saat yazmaya karar verdim.böylece çok yemeyi belki önlemiş olurumdünkü menümü yazayım şimdi.biraz çok ama toparlayamadım hala..şu sigara ne acayip bir şey,içerken sağlığa zarar veriyor,bırakınca iştah açıyor.ama yenilmek yok..eninde sonunda vücut alışacak değilmi
06.01.2014
09.30 tam buğday ekmeğine yağsız tost,şekersiz çay,2 çay kaşığı çokokrem
12.00 2 minik ev poğçası,1 yeşil elma
15.00 1 kase karabuğday,yoğurt
17.00 2 galeta,1kk peynir
19.00 6 kaşık taze fasulye,1 kase yoğurt,1 dilim ekmek
21.00 1 portakal,sütlü kahve
bugün bende çorba yapmaya karar verdim.belki biraz yardımı olur kilo vermede
çokokrem ve 2 minik poğaça
sağol canım iyleşemedim maalesefhapşırık , öksürük derken bugünde sesim çıkmıyo gibi bişey :2: tarçın ,zencefil ve 1 tatlı kaşığı bile olmayan bal ile ıhlamuru karıştırıp içiyorum , bolo karabiberde tüketiyorum çorbalarımda ama , inşallah geçer tez zamanda , gözlrim yaşarıyo sanki ağlamış gibiyim :2:
mmmm şeyyyy:26: aslında kimse ısrar etmedi işte ama benim pis boğazlığım oldu bu y.pasta olayı pek dayanamıyorum da kendilerine :26::26:ama yarım dilimi dolapta ama yemiycem bak nasılda dim dik durdum birdan değil mi
sapğol canım , cuma dr ile buluşmam var bakalım neler olcak :)) merak eidyorum yeni yağ ve kas ölçüm aletide gelmiş ohhh ohh ne güzel
ALLAH acil şifalar versin canım , bende de oluyo ara kanamalar , bilhassa ağır kaldırdırsam ve kendimi herhangi bir işte zorladıysam , gerçi ben bekarım ve doğum yapmadım ama şşikayet aynı , dr a kaç kere gittim ama adet düzensizliği diyo ilaç veriyo ve o ilaçlarda kilo artışı ve kılanma yapıyo, soğan kürü denesen canım ,belki şikayetine iyi gelirtabi dr.un dediği de önemli
İnş daha iyicesindir şimdi tatlım o yarım dilimi inş hüpletmemişsindir du bakalım menülere gelince göreceğiz
kaldı 14 sayfa
menülerim
pazar:
sabah:3 dilim ıspanaklı börek zeytin çay
öğle:1 tavuk pilav
akşam:2 dilim ekmek salata tereyeğı maydonoz peynir zeytin
ara:2 mandalina
dün:
sabah:1 simit çay
öğle:2 dilim ıspanaklı börek çay slata
akşam:1tabak tas kebabı salata makarna
bugün
sabah:1 dilim kızarmış ekmek üzeri tereyağı
öğle:fırında karnabahar salata ve az et
akşam:karnabahar 2 kaşık makarna
ara:2 mandalina
bu ardaa hergün elma sirkeli sarımsak turşumu ve lahana suyumu içyrm tabi bu menülerin altına bunu yazmak çok saçma dimi duba gibi ye bide sirke lahana iç neye faydası olacaksa işte
börekler havada uçuşmuş kamilemm
hemen menümü yazayım
sabah
bitki çayı
çubuk kraker(sabah midem bulanıp kusunca kahvaltı yapamadım iştahım kaçtı bende iş yerinde kraker yedim mecburen)
ara yok(bol hareket:)
öğle
mercimek çorbası
yarım dilim ekmek
salata
et kavurma
pilav vardı almadım.tebrik edin beni:)
akşam
pırasa yemeği
yoğurt
tarhana çorbası
akşam portakal
yeşil çay
pilavı almadığın için kocamannnn bir öpücük
menüm
sahur
2 kşk kavurma
2 brk ayran
1 br süt
akşam
1 kase yeşil mercimek çorbası
1 tabak nohut
1 büyük fincan köpüksüz kahve
şimdide çay içicem buyrun kızlar beraber içelim
helall olsun beyazcanım süper menü allah kabul etsin tatlım
Evetttttttt kızlarrrrrrrr an itibariyle Akşam yemeğimide yemiş bulunuyorum
Rabbim kimseyi açlıkla terbiye etmesin ....Aminnnnnnnnn
Kilocuklarımızdan patır patır kurtulmayı nasip etsin ....Aminnnnnn
Hemen aklımdayken bugünki beslenme listemide paylaşıyorum
Sabah;
2 dilim ekmek
2 kk beyaz peynir
3 zeytin
1 domates
1 salatalık
1 fincan yeşil çay
Öğlen;
1 kase çorba
1 kase yoğurt
1 kase salata
Akşam;
6 YK kadar bezelye yemeği
1 orta boy kase salata ( karışık )
2 adet kırmızı biber ( köz hazır satılanlardan)
Bir saat sonrada bir fincan yeşil çayımı içerim çokta acıkırsam 1/2 kase yoğurt yerim yada 1 bardak süt içerim
Çok şükür kendimi çok iyi hissediyorum ve inanıyorum ki bu kez olucak
Aminnnn cecoşummm menü süperrr
sabah 1 poğaca
öğle 5 çatal makarna 5 kaşık çorba yarım tabak patatesli ciğer
ara çeyrek tost
akşam nesfit
diyet kraker peynir