80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm kızlarrr ben geldim habersiz yatılı misafir geldi o yüzden gelemedim özür nasılız bakalım geçmiş birikmiş bana kolay gelsin

tatlım istikrarlı bir menü ile neden kurtulamayalım elbette kurtulacağız

çokokrem ve 2 minik poğaça ama sigarayı bırakma aşamasında olduğun için torpil isteme sakın havuç ye elma ye çiğ kuruyemiş ye ama cıs yokkk

İnş daha iyicesindir şimdi tatlım o yarım dilimi inş hüpletmemişsindir du bakalım menülere gelince göreceğiz

kaldı 14 sayfa naptınız siz

börekler havada uçuşmuş kamilemm valla ne yalan diyim bunları yiyip boşuna lahana sirke içme bencede

pilavı almadığın için kocamannnn bir öpücük

menüm
sahur
2 kşk kavurma
2 brk ayran
1 br süt

akşam
1 kase yeşil mercimek çorbası
1 tabak nohut

1 büyük fincan köpüksüz kahve
şimdide çay içicem buyrun kızlar beraber içelim

helall olsun beyazcanım süper menü allah kabul etsin tatlım

Aminnnn cecoşummm menü süperrr su içmeyide unutmuyorsun umarım

sabah 1 poğaca

öğle 5 çatal makarna 5 kaşık çorba yarım tabak patatesli ciğer

ara çeyrek tost

akşam nesfit

diyet kraker peynir

menüde ciğer hariç karbonhidrat şöleni var İremcimmm yakışıyomu kaptanımıza

şeker seni duydu hemen koştu :)) iyi insan bu kadar olur işte
slm kızlarrrr yerimmm boşmuuuu gelebilirmiyimmm :)
kız sen nerelerdeydin , bir gittin piir gittin resmen , neyseki artık bize kaldın gel anam başımızın üstünde yerin var
tıpkı ben mi ne :)) ben evlenmeden sen evlenemiycem ya da tam tersi sen evlenmeden ben evlenemiycem

talihsizlik olmuş canım ya bugün senin için , direk hastane aciline gitseydin iremcim , belki hemen müdahale eder serum falan takarlardı , çabuk toparlardın :44::2:

canım h.geldin

biz birbirimzle yediklerimizi paylaşarak kendimiz kontrol ediyoruz mümkün mertebe , aramızda spor yapanlarımız var aynı zamanda yapamayanlarımızda var, ama önemli olan doğru şeylerle beslenmek ve aç kalmamak

iştah konusuna gelince de artın orası kendimize kalmış , azim göstericez ve mideyi olduğundan daha sağlıklı şeylerle doldurucaz ve açlık hissimizi aza indiricez , böylelikle zaten otamatikmen mide küçülüyo ve nefside köreltmiş oluyoruz

kendinden bahsedermisin bizlere ?

hoş buldummmmmm cnm benimmmm :)

geldim veee çooooooooooooook hoş buldummm bitanemmmm o senin iyiliğin güzelliğin ayy evetttt bencede birimizin kısmeti kalkınca ötekininkide kalkacakkk :)vallaaaaa ne zaman kalkacaksa kalksın da kalksın artık bi zahmett yeter :)

kaderdaşım beniimmmm :))) senin nasıl gidiyorrrr iş- aşkkk en son bıraktığımdaaa güzelll süprizlerle geliyorduu yoldaşın:)
aynı bıraktığın gibiyim canım , iş güzel çok şükür , aşk'a da diyecek yok maşallah ,arada didişsekte süprizlerimde devam ediyo hamd olsun ama adam yok ortada dermişim işle alakalı durumlarımız var sıkıntıda , inşallah biran önce düzeltir de bizde yuvamızı kurarız , yaş kemale erdi de bi biz eremedik işte , geç olsun ama güç olmasın diyoruz , hayırlısı be dilaracım
kızlarr bildirimlerrr cumayamı alındı???

canım cuma ve cumartesi bildirim yapılıyo eski usul yani , sadece beyazcık haftalık menü takibini yapıyo, haftada en fazla yazılmamış 3 menü eksik varsa eğer o hafta listeye giremiyosun :)) o yüzden paşa paşa menüler diziliyo inci gibi

ayyy maşallahhhhh umarım o süprizlerrr hiççç bitmezz kuzummmmm hallolurr sorunlar en kısa zamanda allahın izniylee yeterki hep sizz sevin sayın melankolicim sen nerdendinnn? anladımmm gülümmmm o zaman tıpış tıpışşş menü yazmayaaaa :)

menümmmmm

oructum kızlar bugün o yüzden sahur ve iftar şeklinde gidecek bir süreee menülerim

sahur: 1 yumurta haşlamam vardı, 1 dlm beyaz peynir, 5 yeşil zeytin, domates, salatalık,1tk ayva reçeli, 2dlm de ekmek

akşam: ölçüsünü bilmediğim kadar salata :), brokoli (haşlama), 1 kase nohut ama kasem büyüktü(etli),yarım kase yoğurt, turşu vardı birde...

dün iftar menümden sonrada 2 saat arayla meyve yedim birinde sütle beraberdi, ve vazgeçilmezlerim bitki çaylarım vardı

Son düzenleyen: Moderatör:

aynen beyaz çay pahalı bıraktım ben yeşilçay ve hibisküsle yola devamm

akşamki 2 dilim ekmeği 1 dilime düşürebiliriz tatlım ne dersin

Eki Görüntüle 923354
iste size gecenin tatlisi dikkat edin kalorisi cok yuksek

Bende bu tatlıdan istiyorummm kalorisi ne olursa olsunnn 2 saat yürümeye razıyımmm maşşallah teyzem sana allah nazarlardan saklasın seni

Mutlu sona ulaşmanıza çok sevindim Kamilemmm ehliyette bonusu olmuş yuvanız her daim mutlulukla sürsün inş tatlımm

bende zayıflamak istiyorum. 82 kiloyum 60 kiloya inmem gerek.
önerileriniz var mı?

Hoşgeldin tatlım düzenli menü paylaşımı yaparsan birbirimizin yanlışlarını görüp uyarabiliriz

Çok geçmiş olsun beyazcanım rabbim şifa versin dedeciğine allah yardımcısı olsun minicik bir ben nelere neden olmuş

Menüne yorum yapmayacağım bitanemm doğrularını ve yanlışlarını zaten biliyorsun fakat yediğin herşeyi tüm şeffaflığıyla bizimle paylaşman çok güzell ve yazmayada sakın utanma bizler birbirimizi motive etmek için buradayız inş sağlıklı beslenme düzenine geçip uygulayabilirsin açlık krizlerinde sık sık gelmez umarım:26::26:

kahvaltın çok az tatlım akşamki meyveleride sabah veya öğlen yersen süper olura tüketebilirsin yerli muz olmak şartıyla
muzunda gi si yüksek olduğu için sabah kahvaltınd

yarım saç böreği olmamış canımcım yoğutrlu elma yeseydin acıktığın anda birazda tarçın at ohhh süper olur

kizlar ya kafama takilan bir sey var sanirim ben artik buraya gelmeyecegim
simdi birsey farkettim ve biraz canim SIKILDI

Haydaaaa noldukiii burası sensiz nasıl olurrr okuyim bakim iyice

kizlar hakkinizi helal edin ...hepinizin dostlugu samimiyeti icin coooooooooooooooook cokkkkkkk tesekkur ederim...sevgiyle kalin..

Özuşum noluyooo yaaa

neyse özelden yazmayayim acikca yazayim
burada arkadaslardan biri benim kuzemin cikti fazla ayrintiya girmeye gerek yok sanirim

Resmen şoklardayımmm kimmişki:26::26::26:

aynen tatlım ya bende bu sıcacık ortamdan ayrılamıyorum çok sevdim bu topiği ama sensiz olmazkii ayrıca sen kötü bişey paylaşmadınnki bizimle okursa okusun gerçi haklısın bir yerde kuzenle ilişki durumunuz bilemediğim için ama sakın kendini suçlama sen en doğal halinle buradaydın ve biz seni bu içtenliğin ve samimiyetin için çok sevdik ne olur gitme duyumcum

Eeeee ben nerden bulucammm facede kimse ekli değil bende

kızlar bu kuzen her kimse nikini banada yazın ne olur özelden
2 gün girmedim neler olmuşşş offf ya çok üzüldüm 6 sayfam kaldı inş iyi bi haber alırım yeni sayfalarda

tatlım mm kilolarımız yüzünden yeterince zaman kaybettik artık kaybedecek zamanımız yok dimii

pisboğzalığı keselim artıkkkk

bende 30 tane mesaj yazdım,göz kaslarımı hissetmiyorum

al bendende o kadar tatlımcım 21 sayfa okudum gözlerim pörtledi

sevgili adaşım tatlım kıymatlım ne olur gece özellikle meyve suyu içmeyin meyveleri mümkünse sıkmadan lifleriyle birlikte ve akkşam öğününden önce tüketelim

cimcimeye çok geçmiş olsun :26: herkes hasta ya çok dikkat etmek lazım acil şifalar tatlım
slm kızlarrrr yerimmm boşmuuuu gelebilirmiyimmm :)

Wuuuuuuu meşhur elme şekeri sendin demek hoşgeldinnn tatlımmm

elbette başarabilirsin tatlım fakat diyetle değil sağlıklı beslenerek hoşgeldin aramıza canım

bu nasıl mantık ya kıyamam sana çok geçmiş olsun canım acil şifalar
yawruu o kalan yarım dilim y.pastayı yemedim , öylece kedi ciğer olduk ama yemedim

yemediğin için tşk ederim

MENÜM salı

Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
2 lop yumurta
1 çay bar ceviz
1 fincan hibisküs
8 zeytin
2 kayısı

ÖĞLE :
yok

AKŞAM:
1 kase işkembe çorbası
2 ad salçalı köfte
salata

SPOR
yok

SIVI:
2 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
2 fincan hibisküs
takviye olarak omega 3

MENÜM çarşamba
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
1 yumurta 1 yerli muz
1 çay bar ceviz
1 dilim peynir
1 fincan hibisküs
8 zeytin

ÖĞLE :
yok

AKŞAM:
1 kase tarhana
1 por çerkez tavuğu
salata

SPOR
yok

SIVI:
2,5 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
2 fincan hibisküs
takviye olarak omega 3

:) hoş buldummm cnm benimmmm

kızlarrrr bu sefer başarayım ben artık yaaaaa 2 yıl önce ilk başladığım yere geldim buda çok zoruma gidiyorrr kendimi salmama izin vermeyin lütfennnnnnnnnnn kısa zamanda gitmesi lazım bu kilolarımmm tabi demek istediğimmmm 5 günde 3 kilo değil sadece kaçamak yapmadan düzenli şekilde gitsin artıkkkk

burdan ayrılmayınca oluyo kuzum yaaa en ii sen bilirsin bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…