- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
öyle cnm haklısınnnn aslında hastanede başladığım günlerde yoğunlukdan 75 e kadar düşdümde sonra saldım çayıra mevlam kayıraaa iremimmmm senin resimlerdeee görüyorum ama farkıııı maşallahhhhhhhh umarım yola engel çıkmadan hızla sağlıkla devam edersinnnnnburdan ayrılmayınca oluyo kuzum yaaa en ii sen bilirsin bunu
öyle cnm haklısınnnn aslında hastanede başladığım günlerde yoğunlukdan 75 e kadar düşdümde sonra saldım çayıra mevlam kayıraaa iremimmmm senin resimlerdeee görüyorum ama farkıııı maşallahhhhhhhh umarım yola engel çıkmadan hızla sağlıkla devam edersinnnnn
canım martta tüp bebek denemsi yapıcam o zaman çoğu kiloyu geri alıyorum biliyosun hormon ilaçları filan
onun için verebildiğim kadar vermeye çalışıyorum
menüm
sabah 1 dilim ekmek 1 yumurta peynir zeytim
öğle bir dilim ekmek yarım tabak sebzeli tavuk 2 kaşık kuskus 2 kaşık çorba
akşam tek içilik çorba
bir mandalina
gönderirim canım hemen
tarif için tşkler bitanemm afiyetolsunn ellerine sağlık fakat havuç pişince direk şekere dönüşüyor tatlım havuçları bir dahakine piştikten sonra yememeye dikkat et
kaldı 11 sayfa akşama devam ederim saçımı boyamıştım yıkamam lazım
kahvaltın çok az tatlım akşamki meyveleride sabah veya öğlen yersen süper olura tüketebilirsin yerli muz olmak şartıyla
muzunda gi si yüksek olduğu için sabah kahvaltınd
canım martta tüp bebek denemsi yapıcam o zaman çoğu kiloyu geri alıyorum biliyosun hormon ilaçları filan
onun için verebildiğim kadar vermeye çalışıyorum
son arana süt de eklesene hatırım için:)hemm geceye doğru acıkmanı engeller hemde meyveyle beraber yediğin içinnnn yağlarını yakar güzel güzelll meyvenin kalorisini 0 a düşürür :)Menumude yazayim :)
sabah: yarim su bardagi kadar sut. icine muesli gibi bisi. birde 1tane elma
ara: salatalik
ögle: 1buyuk kase yogurt. icine 4dilim domates, salatalik tursusu, kirmizi biber (tatli olan), 1kibrit kutusu kadar beyaz peynir
ara: 1bardak sütlü kahve sekersiz. 10adet findik. 1adet kuru erik. 1adet kuru incir
aksam: 1tabak karisik sebze (haslanmis: misir, barbunya, biber, sogan, fasulye)
ara: ne yesem ki ? ha sey yiyim 1adet havuç
birde yesil cay icerim :)
selam kızlar
menüm
akşama kada ayran detoksu sonrası fiyasko çikolatalı gofret,metro..........
yarın kesin artıdayım kızlar
naber kizlar..yarim saatlik gecmis okuduktan sonra nihayet yazabildim..gecmismi yaptim...yok gecmis hala konusuluyorsa gecmemistir gecti gecti
prensesimmmmm yeni anlaştıkkk daa bizzzzz beraber ilerleyecez aynı kilodayız diyeeeee, amaaaa hata benceee ayran detoksundaa bütün günnnn vücudu bütün yiyeceklere karşı saldırıya açık bırakmışsınnnnn bu saatten sonraaa bugün yapacağın kurtarmaaa yöntemi yeşil çay olurrr sanırımmmm
valla zaten gün boyu midem bulandı
bir daha yapmıycam yapamam da zaten
yeşil çayım da yok
başım yüzüm gözüm de ağrıyor grip oluyorum zaten
oğlumda öksürüyor ateşi var yine
yok bu grip geçmek bilmiyor
tam geçti diyorum hopp bir daha
sende hooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooosgeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sekerim ya ne iyi ettinde geldin..senle takismayinca cekismeyince kapismayinca Kilo veremiyorum ya..kiz saka biryana ben coookdahasini vermistimde uyuz oldum ben uyuz olunca bana kortizonu dayadilar bende 5 kilosunu geri alayim bari dedimhooooooooooooooooooooşşşşşşşşşşşşşş geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sefalar getirdinnnnnnn ablammmmmm ya sen o kiloyu ne ara verdin maşallahhhhhhhhh erimiş bitmişsin ayolll
hoşşşş buldummmmmmm:) kilo vermeyi bırakkkkkk senle dalaşmayınca hayatımdan zevk almıyorum bennnn :))) neyse artıkkk onuda beraberrr veririzzz bak bennnn ayı gibi olup geldimmsende hooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooosgeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sekerim ya ne iyi ettinde geldin..senle takismayinca cekismeyince kapismayinca Kilo veremiyorum ya..kiz saka biryana ben coookdahasini vermistimde uyuz oldum ben uyuz olunca bana kortizonu dayadilar bende 5 kilosunu geri alayim bari dedim
işallah şekerrama düğünüme kadarrrrrr seninde incecik olman lazım baş konuk sen olacaksın biliyorsunnnn :)
hoşgeldinnnMerhaba
bende aranıza katılsam başarabilir miyim acaba? Ne zaman diyete başlıycam desem daha çok yeme isteği duyuyorum ve abur cubura dayanıyorum.
Nasıl motive oluyorsunuz?
Neler yapıyorsunuz.
İştah kapatıcı tavsiyeleriniz nelerdir?
geçmiş olsun kaptanımm.okuldan çıkınca sağlık ocağına gittim beni almadılar yaaa kızzzlarrr
doktorların hepsinin hasta kapasitesi doluymuş başka sağlık ocağına gitmem lazımmış var mı bööle bi mantık yaa ölüyorummm
kimmm benmiiii..hiççç yapmam öyle şeyyy..aynı bıraktığın gibiyim canım , iş güzel çok şükür , aşk'a da diyecek yok maşallah ,arada didişsektesüprizlerimde devam ediyo hamd olsun ama adam yok ortada dermişim işle alakalı durumlarımız var sıkıntıda , inşallah biran önce düzeltir de bizde yuvamızı kurarız , yaş kemale erdi de bi biz eremedik işte , geç olsun ama güç olmasın diyoruz , hayırlısı be dilaracım
canım cuma ve cumartesi bildirim yapılıyoeski usul yani , sadece beyazcık haftalık menü takibini yapıyo, haftada en fazla yazılmamış 3 menü eksik varsa eğer o hafta listeye giremiyosun :)) o yüzden paşa paşa menüler diziliyo inci gibi
ben biliyorum ama şu an adet gördüm ,görücemm.hatta görmüş olabilimkızlarrrr yasin okumayıııı bilen varmıııııııı varsa yardımınıza ihtiyacım varrrr?
evvettt hala konuşuluyor ....naber kizlar..yarim saatlik gecmis okuduktan sonra nihayet yazabildim..gecmismi yaptim...yok gecmis hala konusuluyorsa gecmemistir gecti gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?