80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

burdan ayrılmayınca oluyo kuzum yaaa en ii sen bilirsin bunu
öyle cnm haklısınnnn aslında hastanede başladığım günlerde yoğunlukdan 75 e kadar düşdümde sonra saldım çayıra mevlam kayıraaa iremimmmm senin resimlerdeee görüyorum ama farkıııı maşallahhhhhhhh umarım yola engel çıkmadan hızla sağlıkla devam edersinnnnn

canım martta tüp bebek denemsi yapıcam o zaman çoğu kiloyu geri alıyorum biliyosun hormon ilaçları filan

onun için verebildiğim kadar vermeye çalışıyorum

canım martta tüp bebek denemsi yapıcam o zaman çoğu kiloyu geri alıyorum biliyosun hormon ilaçları filan

allah kolaylık versin gülümmmmmmmm yolunuz önünüzzz açık olsunnnn engeller çıkmadan bir çırpıdaaa süprizler olsun inş...

menüm

sabah 1 dilim ekmek 1 yumurta peynir zeytim

öğle bir dilim ekmek yarım tabak sebzeli tavuk 2 kaşık kuskus 2 kaşık çorba

akşam tek içilik çorba

bir mandalina

gönderirim canım hemen

Tesekkurler :)

Birsey degil :) hadi ya haberim yoktu... bundan sonra havucu pisirmeden yerim canim :)

kahvaltın çok az tatlım akşamki meyveleride sabah veya öğlen yersen süper olura tüketebilirsin yerli muz olmak şartıyla
muzunda gi si yüksek olduğu için sabah kahvaltınd

:) tesekkurler yorumun icin :) normalde aksam meyve yemem pek... ama öyle oldu bir kac gundur :) mide biraz kuculene kadar... birde adet oldugum zaman abur cuburu coook canim cekiyor... bende en sagliklisi meyve diye oyle sey ettim
muza gelince yerli muz yemem imkansiz... Isviçre'de oturuyorum... migrosta ne varsa onu aliyorum

insallah tutar canim tüp bebegin allahim gönlüne göre versin iremcim

Menumude yazayim :)

sabah: yarim su bardagi kadar sut. icine muesli gibi bisi. birde 1tane elma

ara: salatalik

ögle: 1buyuk kase yogurt. icine 4dilim domates, salatalik tursusu, kirmizi biber (tatli olan), 1kibrit kutusu kadar beyaz peynir

ara: 1bardak sütlü kahve sekersiz. 10adet findik. 1adet kuru erik. 1adet kuru incir

aksam: 1tabak karisik sebze (haslanmis: misir, barbunya, biber, sogan, fasulye)

ara: ne yesem ki ? ha sey yiyim 1adet havuç

birde yesil cay icerim :)

son arana süt de eklesene hatırım için:)hemm geceye doğru acıkmanı engeller hemde meyveyle beraber yediğin içinnnn yağlarını yakar güzel güzelll meyvenin kalorisini 0 a düşürür :)

selam kızlar
menüm
akşama kada ayran detoksu sonrası fiyasko çikolatalı gofret,metro..........
yarın kesin artıdayım kızlar

selam kızlar
menüm

naber kizlar..yarim saatlik gecmis okuduktan sonra nihayet yazabildim..gecmismi yaptim...yok gecmis hala konusuluyorsa gecmemistir gecti gecti

selam kızlar
menüm

prensesimmmmm yeni anlaştıkkk daa bizzzzz beraber ilerleyecez aynı kilodayız diyeeeee, amaaaa hata benceee ayran detoksundaa bütün günnnn vücudu bütün yiyeceklere karşı saldırıya açık bırakmışsınnnnn bu saatten sonraaa bugün yapacağın kurtarmaaa yöntemi yeşil çay olurrr sanırımmmm

naber kizlar..yarim saatlik gecmis okuduktan sonra nihayet yazabildim..gecmismi yaptim...yok gecmis hala konusuluyorsa gecmemistir gecti gecti

hooooooooooooooooooooşşşşşşşşşşşşşş geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sefalar getirdinnnnnnn ablammmmmm ya sen o kiloyu ne ara verdin maşallahhhhhhhhh erimiş bitmişsin ayolll

yarin bildirim var ne guzel artilardayim cantayi guzel guzel yemek varken ne isim var sagda solda

valla zaten gün boyu midem bulandı
bir daha yapmıycam yapamam da zaten
yeşil çayım da yok
başım yüzüm gözüm de ağrıyor grip oluyorum zaten
oğlumda öksürüyor ateşi var yine
yok bu grip geçmek bilmiyor
tam geçti diyorum hopp bir daha

(( öyle olur zatennn umarım en kısa zamnada atlatırsınız

hooooooooooooooooooooşşşşşşşşşşşşşş geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sefalar getirdinnnnnnn ablammmmmm ya sen o kiloyu ne ara verdin maşallahhhhhhhhh erimiş bitmişsin ayolll
sende hooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooosgeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sekerim ya ne iyi ettinde geldin..senle takismayinca cekismeyince kapismayinca Kilo veremiyorum ya..kiz saka biryana ben coookdahasini vermistimde uyuz oldum ben uyuz olunca bana kortizonu dayadilar bende 5 kilosunu geri alayim bari dedim

hoşşşş buldummmmmmm:) kilo vermeyi bırakkkkkk senle dalaşmayınca hayatımdan zevk almıyorum bennnn :))) neyse artıkkk onuda beraberrr veririzzz bak bennnn ayı gibi olup geldimm ((( eline çok pis koz vermiş oldum ama neyse :)

anahhh duyum geri geldiii

gell kuzumm gelllll yuvana gerimi döndün sennnn....yad ellerde ne işin var zatiii..seni kimse bizim kadar sevemezki ..

kızım sen bizim yüreğimizemi indirecennn tam dayaklıksın haaaa bak birdaha gitmek yok..şekerde geldi kadro tamamm..bozma gurubu

ama düğünüme kadarrrrrr seninde incecik olman lazım baş konuk sen olacaksın biliyorsunnnn :)
işallah şekerr incecik olamasamda biraz süzülsem yeter..
hoşgeldinnn .kimsin kimlerdensin..sağolsun bi arkadaş bizi paranoyak yaptıda
geçmiş olsun kaptanımm.evdeilaç yokmu iç bari :26:.doktor kaprisi işteee .sanki ameliyat edecek.
kimmm benmiiii..hiççç yapmam öyle şeyyy..
kızlarrrr yasin okumayıııı bilen varmıııııııı varsa yardımınıza ihtiyacım varrrr?
ben biliyorum ama şu an adet gördüm ,görücemm.hatta görmüş olabilim
evvettt hala konuşuluyor ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…