80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hahaayt sana mustehaktir sen git git misafirliklere

ay canim beniiim ekip tamamdir merak etme..kaldigimiz yerden devam

bu günkü menümü duyuma itaf ediyorum
onun yüzünden abuk sabuk yedimm
yani suçlu ben deyilim o

sabah
yokk.aşk acısı çekiyorum
topikden kaçtı sevdiceğim

öğlen
1 etli etliekmek
ne yapalım açlık başa bela

ara
duyum yüzünden 1 kurabiye:

ara
duyum yüzünden 2 portakal

akşam
2 kase mercimek çorbası
bunu kendim yedim duyum yüzünden deyil

ayy hazır bahaneyi bulmuşken gitsemde çikolatamı yesemkii

ama sweetcimm kızar..zaten bu gün karatay teyze beni görse çantalardı

ama bana nee duyumu çantalasınn hepp onun yüzünden yedimm

yaaaaaaaaaaaaaaaa demeee demeeeee onu demeee durr kız kısa zamanda sana yetişecemmm gör de bak:)
kac kilosun önce onu de bakiiim..sonrada gunluk menü..her firsati degerlendirip cekecegim kulaklarini dur sen dur...gitmeeee gidersen kendimi birinci basamaktan asagi atarim dedigine pisman olacaksin

menümüde yazayım unutmadan
sabah 2 haslanmıs yumurta 1 parca beyaz peynır
ara yesılçay hibiskus 5ı bıarada cay
öğlen 1 kase yogurt 5 etıform kepeklı
ara yesılçay hibiskus 5ıbıarda cay
aksam 1 tabak pırasa 3 catal salata 2 kasık yogurt
ara yesılçay hibiskus 2 etıform bıskuvı

yatana kadar 2 bardak daha bıtkı cayı olur kesın bakalım yarın tartı ne dıycek ınsallah asagılarda olur

olsun bebeğimmm okumuş kadar oldun :)

ben yemedim ki kedi yedi kedi :)))))
kac kilosun önce onu de bakiiim..sonrada gunluk menü..her firsati degerlendirip cekecegim kulaklarini dur sen dur...gitmeeee gidersen kendimi birinci basamaktan asagi atarim dedigine pisman olacaksin
çizelgemdeeee yazıyoyaa yazdırma şimdi bana o kötü sayıyıııı , cıksss pişman olmayacammmm sanada o kozu vermeyeceğimmmm :)))

neaaaaaaaaaaaaaa benmi destirme simdi bögrunu cakimla bana haaaa sen ye ye sonrada duyum oh ne ala...kiz yarin kim yuzunden yiicen..gene benim yuzumden demi..keyfinden götürecen ne bulursan attirtma simcik kendini kamyonuma haaaaaaaa

neaaaaaaaaaaaaaa benmi destirme simdi bögrunu cakimla bana haaaa sen ye ye sonrada duyum oh ne ala...kiz yarin kim yuzunden yiicen..gene benim yuzumden demi..keyfinden götürecen ne bulursan attirtma simcik kendini kamyonuma haaaaaaaa

kimsenin benim için iştahı açılmamışdıııı ne güzel sevin işte :)

sendeki su irada bende olsaydi varya kok soktururdum kok

verenin sensipasa pasajinda dili buzussunmu

aa olurmu hic öyle..yoklugunda ne gofretler ne kebaplar gitti biliyormusun sen bu nasil bir laf oldu simdi ya:26::26::26::26::26:ee benim icin istahi acilmiyor diye yakinmayada anca bukadar cevap olur

aa olurmu hic öyle..yoklugunda ne gofretler ne kebaplar gitti biliyormusun sen bu nasil bir laf oldu simdi ya:26::26::26::26::26:ee benim icin istahi acilmiyor diye yakinmayada anca bukadar cevap olur

:))))) olsunnnn senin için yapıyolarr bana niye yapılmıyorrrr haa beyazcanımmm ben gittiğimde niye kesilmedi şey pardon açılmadı bu iştahhhhh :)

dur sen dur hafiye gibi takipteyim haberin ola...yarindan tezi yok gunluk menu istiyorum..sende benden iste..spor yapmasamda Allah yaratti deme..yok yok de..valla de..

tamamdırrrr kk koçuyuz yani bundan sonra birbirimizzz sevdim bunu bennnnnn hatalarını bulmak çok keyifli olacak :))))) ama senin işin kolayyyy olacak yaaaa bende herşey 4 4 lük olacağı için :)

biraz zor atarsın..beni kaldırıcak babayiğitanasından doğmadı daha
nerden biliyonn..
:))))) olsunnnn senin için yapıyolarr bana niye yapılmıyorrrr haa beyazcanımmm ben gittiğimde niye kesilmedi şey pardon açılmadı bu iştahhhhh :)
tamamm yarınıda kurtardımmm..
yarında senin gelmeni kutluycaktım yaa bi sabırlı oll..bozdun süprizimii

hem sen gittiğindede açıld ı iştahım bende 4 kilo aldım sen yokken.hep senin yüzünden işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…