hahaayt sana mustehaktir sen git git misafirliklerehoşşşş buldummmmmmm:) kilo vermeyi bırakkkkkk senle dalaşmayınca hayatımdan zevk almıyorum bennnn :))) neyse artıkkk onuda beraberrr veririzzz bak bennnn ayı gibi olup geldimm((( eline çok pis koz vermiş oldum ama neyse :)
ay canim beniiimanahhh duyum geri geldiii
gell kuzumm gelllllyuvana gerimi döndün sennnn.. ..yad ellerde ne işin var zatiii..seni kimse bizim kadar sevemezki ..
kızım sen bizim yüreğimizemi indirecennntam dayaklıksın haaaa bak birdaha gitmek yok. .şekerde geldi kadro tamamm..bozma gurubu
işallah şekerrincecik olamasamda biraz süzülsem yeter. .
hoşgeldinnn.kimsin kimlerdensin ..sağolsun bi arkadaş bizi paranoyak yaptıda
geçmiş olsun kaptanımm.evdeilaç yokmu iç bari :26:.doktor kaprisi işteee .sanki ameliyat edecek .
kimmm benmiiii..hiççç yapmam öyle şeyyy..
ben biliyorum ama şu an adet gördüm ,görücemm.hatta görmüş olabilim
evvettt hala konuşuluyor ....
hahaayt sana mustehaktir sen git git misafirliklere
kızlarrrr yasin okumayıııı bilen varmıııııııı varsa yardımınıza ihtiyacım varrrr?
slm kızlar canım been bılıyorum kuran okumayı ne için sordun elımden gelen bıseyse yardım ederım sen yaz ne ıstedıgını
kac kilosun önce onu de bakiiim..sonrada gunluk menü..her firsati degerlendirip cekecegim kulaklarini dur sen dur...gitmeeee gidersen kendimi birinci basamaktan asagi atarim dedigine pisman olacaksinyaaaaaaaaaaaaaaaa demeee demeeeee onu demeeedurr kız kısa zamanda sana yetişecemmm gör de bak:)
olsun bebeğimmm okumuş kadar oldun :)anahhh duyum geri geldiii
gell kuzumm gelllllyuvana gerimi döndün sennnn.. ..yad ellerde ne işin var zatiii..seni kimse bizim kadar sevemezki ..
kızım sen bizim yüreğimizemi indirecennntam dayaklıksın haaaa bak birdaha gitmek yok. .şekerde geldi kadro tamamm..bozma gurubu
işallah şekerrincecik olamasamda biraz süzülsem yeter. .
hoşgeldinnn.kimsin kimlerdensin ..sağolsun bi arkadaş bizi paranoyak yaptıda
geçmiş olsun kaptanımm.evdeilaç yokmu iç bari :26:.doktor kaprisi işteee .sanki ameliyat edecek .
kimmm benmiiii..hiççç yapmam öyle şeyyy..
ben biliyorum ama şu an adet gördüm ,görücemm.hatta görmüş olabilim
evvettt hala konuşuluyor ....
ben yemedim ki kedi yedi kedi :)))))bu günkü menümü duyuma itaf ediyorum
onun yüzünden abuk sabuk yedimm
yani suçlu ben deyilim o
sabah
yokk.aşk acısı çekiyorum
topikden kaçtı sevdiceğim
öğlen
1 etli etliekmek
ne yapalım açlık başa bela
ara
duyum yüzünden 1 kurabiye:
ara
duyum yüzünden 2 portakal
akşam
2 kase mercimek çorbası
bunu kendim yedim duyum yüzünden deyil
ayy hazır bahaneyi bulmuşken gitsemde çikolatamı yesemkii
ama sweetcimm kızar..zaten bu gün karatay teyze beni görse çantalardı
ama bana nee duyumu çantalasınn hepp onun yüzünden yedimm
çizelgemdeeee yazıyoyaa yazdırma şimdi bana o kötü sayıyıııı , cıksss pişman olmayacammmm sanada o kozu vermeyeceğimmmm :)))kac kilosun önce onu de bakiiim..sonrada gunluk menü..her firsati degerlendirip cekecegim kulaklarini dur sen dur...gitmeeee gidersen kendimi birinci basamaktan asagi atarim dedigine pisman olacaksin
neaaaaaaaaaaaaaa benmibu günkü menümü duyuma itaf ediyorum
onun yüzünden abuk sabuk yedimm
yani suçlu ben deyilim o
sabah
yokk.aşk acısı çekiyorum
topikden kaçtı sevdiceğim
öğlen
1 etli etliekmek
ne yapalım açlık başa bela
ara
duyum yüzünden 1 kurabiye:
ara
duyum yüzünden 2 portakal
akşam
2 kase mercimek çorbası
bunu kendim yedim duyum yüzünden deyil
ayy hazır bahaneyi bulmuşken gitsemde çikolatamı yesemkii
ama sweetcimm kızar..zaten bu gün karatay teyze beni görse çantalardı
ama bana nee duyumu çantalasınn hepp onun yüzünden yedimm
neaaaaaaaaaaaaaa benmidestirme simdi bögrunu cakimla bana haaaa sen ye ye sonrada duyum oh ne ala...kiz yarin kim yuzunden yiicen..gene benim yuzumden demi..keyfinden götürecen ne bulursan attirtma simcik kendini kamyonuma haaaaaaaa
sendeki su irada bende olsaydi varya kok soktururdum kokmenümüde yazayım unutmadan
sabah 2 haslanmıs yumurta 1 parca beyaz peynır
ara yesılçay hibiskus 5ı bıarada cay
öğlen 1 kase yogurt 5 etıform kepeklı
ara yesılçay hibiskus 5ıbıarda cay
aksam 1 tabak pırasa 3 catal salata 2 kasık yogurt
ara yesılçay hibiskus 2 etıform bıskuvı
yatana kadar 2 bardak daha bıtkı cayı olur kesın bakalım yarın tartı ne dıycek ınsallah asagılarda olur
verenin sensipasa pasajinda dili buzussunmuolsun bebeğimmm okumuş kadar oldun :)
ben yemedim ki kedi yedi kedi :)))))
çizelgemdeeee yazıyoyaa yazdırma şimdi bana o kötü sayıyıııı , cıksss pişman olmayacammmm sanada o kozu vermeyeceğimmmm :)))
sendeki su irada bende olsaydi varya kok soktururdum kok
verenin sensipasa pasajinda dili buzussunmu
aa olurmu hic öyle..yoklugunda ne gofretler ne kebaplar gitti biliyormusun senkimsenin benim için iştahı açılmamışdıııı ne güzel sevin işte :)
aa olurmu hic öyle..yoklugunda ne gofretler ne kebaplar gitti biliyormusun senbu nasil bir laf oldu simdi ya:26::26::26::26::26:ee benim icin istahi acilmiyor diye yakinmayada anca bukadar cevap olur
kimsenin benim için iştahı açılmamışdıııı ne güzel sevin işte :)
dur sen dur hafiye gibi takipteyim haberin ola...yarindan tezi yok gunluk menu istiyorum..sende benden iste..spor yapmasamda Allah yaratti deme..yok yok de..valla de..süylemeyide başarırsammm iş tamamdırr bende :)
dur sen dur hafiye gibi takipteyim haberin ola...yarindan tezi yok gunluk menu istiyorum..sende benden iste..spor yapmasamda Allah yaratti deme..yok yok de..valla de..
kizim ben 4 cocuklu bir kocaliyim yani kolay degil..acidi Halime..evin kedisi köpegi gibi birsey oldum iste:))))) olsunnnn senin için yapıyolarr bana niye yapılmıyorrrrhaa beyazcanımmm ben gittiğimde niye kesilmedi şey pardon açılmadı bu iştahhhhh :)
kizim ben 4 cocuklu bir kocaliyim yani kolay degil..acidi Halime..evin kedisi köpegi gibi birsey oldum iste
biraz zor atarsın.neaaaaaaaaaaaaaa benmidestirme simdi bögrunu cakimla bana haaaa sen ye ye sonrada duyum oh ne ala...kiz yarin kim yuzunden yiicen..gene benim yuzumden demi..keyfinden götürecen ne bulursan attirtma simcik kendini kamyonuma haaaaaaaa
nerden biliyonn..kimsenin benim için iştahı açılmamışdıııı ne güzel sevin işte :)
tamamm yarınıda kurtardımmm..:))))) olsunnnn senin için yapıyolarr bana niye yapılmıyorrrrhaa beyazcanımmm ben gittiğimde niye kesilmedi şey pardon açılmadı bu iştahhhhh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?