- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
bozuldu süprizzzzzz:)))))))))))) ay sen ölme emiiiiiii valla iki saattirr kahkaha atıyorum annem ne oluyo diyorrr işin yoksa geldee bu cümleleri kadına açıklaaa anlamazki bizceden :)biraz zor atarsın..beni kaldırıcak babayiğitanasından doğmadı daha
nerden biliyonn..
tamamm yarınıda kurtardımmm..
yarında senin gelmeni kutluycaktım yaa bi sabırlı oll..bozdun süprizimii
hem sen gittiğindede açıld ı iştahımbende 4 kilo aldım sen yokken .hep senin yüzünden işte
keske gunduzden söyleseydın daha cook okurdum ama yarın iğne oyası kursuna gıdıyom okuyamamyarın 11 e kadarrr okuyup yetişdirmem gereken yasinlerim varda cnmmmm yardım edecek birilerini arıyorummm edebilirmisin?
sendeki su irada bende olsaydi varya kok soktururdum kok
valla duyumcum 8 yıllık evlılık hayatımda doğumlarla basladı kılo sorunum hep rahat oldugumdan 7 senedır kılolu gezdım
artık benımde canıma tak ettı iradeyı sıktım bıraz baktım ıyı kılo vermeye basladım dedım durmak yook yola devam
ufak kızım 2 yasında dogumdan sonra 94tum hıc kılo veremedım eger hırslanmasaydım hala 90kılolarda olcaktım
ama sımdı 75lerdeyım cook şükür yanı ıradeyı sıkmasam olcagı yoktu boy 157 oldugundan daha var verecek kılolarım
burda bırbırımızıde motıve ederek gıdecek ınsallah hepsi yarında bıraz motıve olcak rakam görürüm ınsallahh
hahaaayt cok gördüm bu laflari...asil bende hepsi dörtdörtlük olucak..ahada yaziyorum buraya..sana bir davet yeter..bak gidipte yiyipte bu karinin diline dusecegime yalanci olurum deyip sahte menü yazarsan cizerim ona göretamamdırrrr kk koçuyuz yani bundan sonra birbirimizzz sevdim bunu bennnnnn hatalarını bulmak çok keyifli olacak :))))) ama senin işin kolayyyy olacak yaaaa bende herşey 4 4 lük olacağı için :)
bayildim benzetmene..yok yok daha benim bela olma limitim dolmadi..emekliligim gelene Kadar buradayimayyy ama varyaaa sensiz bir kk yeşilçaysız kaynar su içmek gibi birşeyyyyydi gitme bir dahaaaa
dogdo dogdu hatta dogali 36 yil oldubiraz zor atarsın..beni kaldırıcak babayiğitanasından doğmadı daha
nerden biliyonn..
tamamm yarınıda kurtardımmm..
yarında senin gelmeni kutluycaktım yaa bi sabırlı oll..bozdun süprizimii
hem sen gittiğindede açıld ı iştahımbende 4 kilo aldım sen yokken .hep senin yüzünden işte
keske gunduzden söyleseydın daha cook okurdum ama yarın iğne oyası kursuna gıdıyom okuyamam
bu aksamda gec oldu ancak 2 tane okuyabılırım işini görürse okıyayım 2 tane canım
valla sen beni gercekten gaza getiriyorsun sende kendimi görüyorum..cok hos bir duygu degilmi söyle gecmise bakip 95 derken simdi 75 demek...bende bu yaz gecmise bakip 75 derken 6o larin havasini atacagim insallah....sendeki su irada bende olsaydi varya kok soktururdum kok
valla duyumcum 8 yıllık evlılık hayatımda doğumlarla basladı kılo sorunum hep rahat oldugumdan 7 senedır kılolu gezdım
artık benımde canıma tak ettı iradeyı sıktım bıraz baktım ıyı kılo vermeye basladım dedım durmak yook yola devam
ufak kızım 2 yasında dogumdan sonra 94tum hıc kılo veremedım eger hırslanmasaydım hala 90kılolarda olcaktım
ama sımdı 75lerdeyım cook şükür yanı ıradeyı sıkmasam olcagı yoktu boy 157 oldugundan daha var verecek kılolarım
burda bırbırımızıde motıve ederek gıdecek ınsallah hepsi yarında bıraz motıve olcak rakam görürüm ınsallahh
keske gunduzden söyleseydın daha cook okurdum ama yarın iğne oyası kursuna gıdıyom okuyamam
bu aksamda gec oldu ancak 2 tane okuyabılırım işini görürse okıyayım 2 tane canım
ayyyy süper olurrr cnm benimm çok sevinirimmmsendeki su irada bende olsaydi varya kok soktururdum kok
ayyy değil miiiii ben çok kullandım bu sözleriiiiiii bu seferrrr tutacammm yaa tutmam lazımmmm kaçarım yokkkkk senin diline düşmekdenseeeee aç susuz kalmak çok daha iyi :)hahaaayt cok gördüm bu laflari...asil bende hepsi dörtdörtlük olucak..ahada yaziyorum buraya..sana bir davet yeter..bak gidipte yiyipte bu karinin diline dusecegime yalanci olurum deyip sahte menü yazarsan cizerim ona göre
bayildim benzetmene..yok yok daha benim bela olma limitim dolmadi..emekliligim gelene Kadar buradayim
dogdo dogdu hatta dogali 36 yil olduhatta bu ayin 25 de 37 den gun alacak..bildigin kova
aaaa bak hele şunaaa,dur sen dur hafiye gibi takipteyim haberin ola...yarindan tezi yok gunluk menu istiyorum..sende benden iste..spor yapmasamda Allah yaratti deme..yok yok de..valla de..
allah hep güldürsün işallahbozuldu süprizzzzzz:)))))))))))) ay sen ölme emiiiiiii valla iki saattirr kahkaha atıyorum annem ne oluyo diyorrr işin yoksa geldee bu cümleleri kadına açıklaaa anlamazki bizceden :)
bak bunu iyi düsündün benim dilime düsecegine ac susuz kal daha iyi ama cok ac kalma az ac kal..ama hic susuz kalma..suyun zarari olmaz..o su icsem yariyor diyenler hayal aleminde..ispatladi doktorlar bunukeske gunduzden söyleseydın daha cook okurdum ama yarın iğne oyası kursuna gıdıyom okuyamam
ayyyy süper olurrr cnm benimm çok sevinirimmm
ayyy değil miiiii ben çok kullandım bu sözleriiiiiii bu seferrrr tutacammm yaa tutmam lazımmmm kaçarım yokkkkk senin diline düşmekdenseeeee aç susuz kalmak çok daha iyi :)
ayyyyy evde baş edemiyorum burda hiç edemem o iyi böyleee :)aaaa bak hele şunaaa,,kızz ben burda kıçımı yırtıyom menüler eksik yazın diyee ,hiççç takmıyor beni hatunn .sen görürsünnn kaptana belgelerimle gidiyorum . ..çabukk eksik menülerini yaz .:84: lütfenn:111:.rica ediyorum tatlım
allah hep güldürsün işallah.
annenede bir üyeli kaç o da gelsin.güzel olur valla
insaflı zorbam benimmm :)bak bunu iyi düsündün benim dilime düsecegine ac susuz kal daha iyi ama cok ac kalma az ac kal..ama hic susuz kalma..suyun zarari olmaz..o su icsem yariyor diyenler hayal aleminde..ispatladi doktorlar bunu
ay senin yumusayan dillerini yerim yok yok biraz sapikca oldu....bastan aliyorum: ay senin gittikce yumusayam cümlelerini yutarim...yuh be bu ne simdi cik cik buda olmadiaaaa bak hele şunaaa,,kızz ben burda kıçımı yırtıyom menüler eksik yazın diyee ,hiççç takmıyor beni hatunn .sen görürsünnn kaptana belgelerimle gidiyorum . ..çabukk eksik menülerini yaz .:84: lütfenn:111:.rica ediyorum tatlım
allah hep güldürsün işallah.
annenede bir üyeli kaç o da gelsin.güzel olur valla
ustume alinarak cevap veriyorum: yaza artis olucaz artis yeterki sendeki bu Irade devam etsin birazda bana bulassininsallah canım benımde hedefım 60 ınsallah ıkımızde görürüz
benımkının cocuk askı deprestı bu aralar cocuk ıstıyo hayır dıyodum ama bende nıyetı bozdum:)
hazırana kadar 60kılo hedefım var ondan sonra 3.cocugu düşünüyorum allah nasıp ederse
zayıflayınca tekrar kılo almak kötü olcak ama daha bilinçli olucam ınsallah hamılelıkte oyuzden bıdaha bukadar kılo almam dıye
düşünüyorum
ayyyyy evde baş edemiyorum burda hiç edemem o iyi böyleee :)
insaflı zorbam benimmm :)
insallah canim ya insallahkoskoca bir hafta geçmiş.
sonunda bugün regl oldum.
midem bulanıyor ve karnım felaket ağrıyor.
bugün de benim için kayıptı.
yazmaya değer görmüyorum.
yarın yeni bir gün olur hepimiz için.
yeniden doğarız belki...
aplaaaa doğum gününe neli pasta yapıyımmm.hahaaayt cok gördüm bu laflari...asil bende hepsi dörtdörtlük olucak..ahada yaziyorum buraya..sana bir davet yeter..bak gidipte yiyipte bu karinin diline dusecegime yalanci olurum deyip sahte menü yazarsan cizerim ona göre
bayildim benzetmene..yok yok daha benim bela olma limitim dolmadi..emekliligim gelene Kadar buradayim
dogdo dogdu hatta dogali 36 yil olduhatta bu ayin 25 de 37 den gun alacak..bildigin kova
koskoca bir hafta geçmiş.
sonunda bugün regl oldum.
midem bulanıyor ve karnım felaket ağrıyor.
bugün de benim için kayıptı.
yazmaya değer görmüyorum.
yarın yeni bir gün olur hepimiz için.
yeniden doğarız belki...
canim motzeralla peynirli ince kiyilmis 5 katli salata yap...salatayida yuruyus bandinin az ötesine koy...yiyebilmek icinde 5 kilometre kocma moduna getir beniaplaaaa doğum gününe neli pasta yapıyımmm..çikolatalı severmisin aplaaaaa
noldukiiiii:26:
neler yedin bu gün..yazda için rahatlasın ..:44:
biz bakmayız sözz
ay senin yumusayan dillerini yerim yok yok biraz sapikca oldu....bastan aliyorum: ay senin gittikce yumusayam cümlelerini yutarim...yuh be bu ne simdi cik cik buda olmadi
son deneme: ay senin zorbaliktan kibarliga dönüsen hallerine cerceveler duvar asarim..hah simdi tamam..kiz ben dun ne yedigimi hatirlamiyorum...al su 10 luguda kaybol buralardan..unut benim bir haftalik duzensiz menü gecmisimi:82:
ustume alinarak cevap veriyorum: yaza artis olucaz artis yeterki sendeki bu Irade devam etsin birazda bana bulassin
ayyyyy evde baş edemiyorum burda hiç edemem o iyi böyleee :)
nee hatırlamıyormusunn..kızımmmmm gitde facene bak önünde koca tabak var. .seni kurnaz seniii hatırlamıyom ayağına bizi kandırıcakk ..elmam şekerimm seni zorgeçer bu hanımm yemiş yemiş saklıyor birde
aplaaaa doğum gününe neli pasta yapıyımmm..çikolatalı severmisin aplaaaaa
noldukiiiii:26:
neler yedin bu gün..yazda için rahatlasın ..:44:
biz bakmayız sözz
kızlarrrr yasin okumayıııı bilen varmıııııııı varsa yardımınıza ihtiyacım varrrr?
aa simdi hatirladiiimay senin yumusayan dillerini yerim yok yok biraz sapikca oldu....bastan aliyorum: ay senin gittikce yumusayam cümlelerini yutarim...yuh be bu ne simdi cik cik buda olmadi
son deneme: ay senin zorbaliktan kibarliga dönüsen hallerine cerceveler duvar asarim..hah simdi tamam..kiz ben dun ne yedigimi hatirlamiyorum...al su 10 luguda kaybol buralardan..unut benim bir haftalik duzensiz menü gecmisimi:82:
ustume alinarak cevap veriyorum: yaza artis olucaz artis yeterki sendeki bu Irade devam etsin birazda bana bulassin
nee hatırlamıyormusunn..kızımmmmm gitde facene bak önünde koca tabak var. .seni kurnaz seniii hatırlamıyom ayağına bizi kandırıcakk ..elmam şekerimm seni zorgeçer bu hanımm yemiş yemiş saklıyor birde
kiz ben o ´gördüklerinden sadece yarim kase corbayi vede 2 dilim Kadar ekmegi yedim dönerdende saece iki isirik aldim..valla bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?