80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bozuldu süprizzzzzz:)))))))))))) ay sen ölme emiiiiiii valla iki saattirr kahkaha atıyorum annem ne oluyo diyorrr işin yoksa geldee bu cümleleri kadına açıklaaa anlamazki bizceden :)

yarın 11 e kadarrr okuyup yetişdirmem gereken yasinlerim varda cnmmmm yardım edecek birilerini arıyorummm edebilirmisin?
keske gunduzden söyleseydın daha cook okurdum ama yarın iğne oyası kursuna gıdıyom okuyamam
bu aksamda gec oldu ancak 2 tane okuyabılırım işini görürse okıyayım 2 tane canım

tamamdırrrr kk koçuyuz yani bundan sonra birbirimizzz sevdim bunu bennnnnn hatalarını bulmak çok keyifli olacak :))))) ama senin işin kolayyyy olacak yaaaa bende herşey 4 4 lük olacağı için :)
hahaaayt cok gördüm bu laflari...asil bende hepsi dörtdörtlük olucak..ahada yaziyorum buraya..sana bir davet yeter..bak gidipte yiyipte bu karinin diline dusecegime yalanci olurum deyip sahte menü yazarsan cizerim ona göre

ayyy ama varyaaa sensiz bir kk yeşilçaysız kaynar su içmek gibi birşeyyyyydi gitme bir dahaaaa
bayildim benzetmene..yok yok daha benim bela olma limitim dolmadi..emekliligim gelene Kadar buradayim
dogdo dogdu hatta dogali 36 yil oldu hatta bu ayin 25 de 37 den gun alacak..bildigin kova

dur sen dur hafiye gibi takipteyim haberin ola...yarindan tezi yok gunluk menu istiyorum..sende benden iste..spor yapmasamda Allah yaratti deme..yok yok de..valla de..
aaaa bak hele şunaaa,,kızz ben burda kıçımı yırtıyom menüler eksik yazın diyee ,hiççç takmıyor beni hatunn.sen görürsünnn kaptana belgelerimle gidiyorum ...çabukk eksik menülerini yaz .:84: lütfenn:111:.rica ediyorum tatlım
bozuldu süprizzzzzz:)))))))))))) ay sen ölme emiiiiiii valla iki saattirr kahkaha atıyorum annem ne oluyo diyorrr işin yoksa geldee bu cümleleri kadına açıklaaa anlamazki bizceden :)
allah hep güldürsün işallah .
annenede bir üyeli kaç o da gelsin .güzel olur valla

insallah canım benımde hedefım 60 ınsallah ıkımızde görürüz
benımkının cocuk askı deprestı bu aralar cocuk ıstıyo hayır dıyodum ama bende nıyetı bozdum:)
hazırana kadar 60kılo hedefım var ondan sonra 3.cocugu düşünüyorum allah nasıp ederse
zayıflayınca tekrar kılo almak kötü olcak ama daha bilinçli olucam ınsallah hamılelıkte oyuzden bıdaha bukadar kılo almam dıye
düşünüyorum

ayyyyy evde baş edemiyorum burda hiç edemem o iyi böyleee :)

koskoca bir hafta geçmiş.
sonunda bugün regl oldum.
midem bulanıyor ve karnım felaket ağrıyor.
bugün de benim için kayıptı.
yazmaya değer görmüyorum.
yarın yeni bir gün olur hepimiz için.
yeniden doğarız belki...

ay senin yumusayan dillerini yerim yok yok biraz sapikca oldu....bastan aliyorum: ay senin gittikce yumusayam cümlelerini yutarim...yuh be bu ne simdi cik cik buda olmadi
son deneme: ay senin zorbaliktan kibarliga dönüsen hallerine cerceveler duvar asarim..hah simdi tamam..kiz ben dun ne yedigimi hatirlamiyorum...al su 10 luguda kaybol buralardan..unut benim bir haftalik duzensiz menü gecmisimi:82:

ustume alinarak cevap veriyorum: yaza artis olucaz artis yeterki sendeki bu Irade devam etsin birazda bana bulassin

aplaaaa doğum gününe neli pasta yapıyımmm..çikolatalı severmisin aplaaaaa

noldukiiiii:26:

neler yedin bu gün..yazda için rahatlasın ..:44:
biz bakmayız sözz

biz bakmayız sözz
canim motzeralla peynirli ince kiyilmis 5 katli salata yap...salatayida yuruyus bandinin az ötesine koy...yiyebilmek icinde 5 kilometre kocma moduna getir beni

biz bakmayız sözz

dünkü kadar iğrençleşmedim merak etme :)
ama küçük bir pms depresyonuna girdim sanırım.
ah şu hormonlar...
yarına kadar toparlanmak için dua ediyorummmm.

Selamün aleyküm kızlarrrrrr

Deminden beri yine kızın ingilizce ödeviyle boğuştum durdum
Sıpa öğlende arkadaşını çağırdı ders çalışmak için hadi birlikte yaparlar nasılsa dedim ama bir baktım benide işin içince çektiler
İngilizce çevirilerine yardım ettim durdum ve çok saçma bir hikayeyi çevirdik
Tam ohhh bitti diye sevindim kıZ gidince benim cadı demezmi anne bir tercüme daha var diye
Meğer benim öğlen çevireceğim diye göbeğim çatlayan hikaye arkadaşının notunu yükseltmesi için yapması gereken performans ödeviymiş
Dellendirdi beni cadı sonuçta tamam tabiki seve seve yardım ederim ama be akıllı evladım birazda o katkıda bulunsaydıda notunu hak etseydi üstelik kendide başka bir hikaye tercüme etmesi gerekirken arkadaşınınkiyle boğuştuk
Neyse neticede söylene söylene de olsa yine yardım ettim Birde cadı demezmi inşallah yanlış çıkmaz yoksa öğretmene annem yardım etti o yüzden öyle oldu derim diye dedim eşşek o zaman beni niye yoruyorsun kendin yap

Anammm eşimdende rahat yok şuna bir kahve yapayımda sussun

kızlarrrr yasin okumayıııı bilen varmıııııııı varsa yardımınıza ihtiyacım varrrr?

Canım bende biliyorum
Yarın akşam 11e kadarmı okunması lazım tam orayı anlayamadım daha doğrusu herife laf yetiştirirken o faslı çabuk okudum

offf karnım ramazan davulu gibi olduu
kaç gündür adet olucam bi türlü olamadı.bu gün geldim dedi ama .yokk kandırdı beni.çok şişimmmm çokkkkkk

patlıycamm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…