- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
ay senin yumusayan dillerini yerim yok yok biraz sapikca oldu....bastan aliyorum: ay senin gittikce yumusayam cümlelerini yutarim...yuh be bu ne simdi cik cik buda olmadi
son deneme: ay senin zorbaliktan kibarliga dönüsen hallerine cerceveler duvar asarim..hah simdi tamam..kiz ben dun ne yedigimi hatirlamiyorum...al su 10 luguda kaybol buralardan..unut benim bir haftalik duzensiz menü gecmisimi:82:
ustume alinarak cevap veriyorum: yaza artis olucaz artis yeterki sendeki bu Irade devam etsin birazda bana bulassin
nee hatırlamıyormusunn..kızımmmmm gitde facene bak önünde koca tabak var. .seni kurnaz seniii hatırlamıyom ayağına bizi kandırıcakk ..elmam şekerimm seni zorgeçer bu hanımm yemiş yemiş saklıyor birde
ağzındal bal damlıyorrrr beyazımm cnmmmmm inş. inş.. :)
Selamün aleyküm kızlarrrrrr
Deminden beri yine kızın ingilizce ödeviyle boğuştum durdum
Sıpa öğlende arkadaşını çağırdı ders çalışmak içinhadi birlikte yaparlar nasılsa dedim ama bir baktım benide işin içince çektiler
İngilizce çevirilerine yardım ettim durdum ve çok saçma bir hikayeyi çevirdik
Tam ohhh bitti diye sevindim kıZ gidince benim cadı demezmi anne bir tercüme daha var diye
Meğer benim öğlen çevireceğim diye göbeğim çatlayan hikaye arkadaşının notunu yükseltmesi için yapması gereken performans ödeviymiş
Dellendirdi beni cadı sonuçta tamam tabiki seve seve yardım ederim ama be akıllı evladım birazda o katkıda bulunsaydıda notunu hak etseydi üstelik kendide başka bir hikaye tercüme etmesi gerekirken arkadaşınınkiyle boğuştuk
Neyse neticede söylene söylene de olsa yine yardım ettimBirde cadı demezmi inşallah yanlış çıkmaz yoksa öğretmene annem yardım etti o yüzden öyle oldu derim diye dedim eşşek o zaman beni niye yoruyorsun kendin yap
Anammm eşimdende rahat yokşuna bir kahve yapayımda sussun
Canım bende biliyorum
Yarın akşam 11e kadarmı okunması lazım tam orayı anlayamadımdaha doğrusu herife laf yetiştirirken o faslı çabuk okudum
:))))))canımmm öğleye kadarrrr okuyabilirmisinnnnnn
bilmemm artık..sen öyle diyorsan öyledir ne diyim artıkaa simdi hatirladiiim
kiz ben o ´gördüklerinden sadece yarim kase corbayi vede 2 dilim Kadar ekmegi yedim dönerdende saece iki isirik aldim..valla bak..
ama o döner nasıl bişeyyy yaa kocamannn..bizim burdaki dönerler dönememiş minnacık. ..onu yiyen 2 gün acıkmaz maşallahh
2 olursa çok güzel olurrr :) çokmu oluyorum neOkurum tabi senimi kıracağım şekerim
Bu gece geç saatte okurum olmadı sabah kalkar kalkmaz sözBir tane yeterlimi yoksa ikimi olsun
Mübarek gece bari senin vesilenle bende kuran okumuş olurum
hoş geldin cnmmm aramızaaa aldık bileeeeBende zayıflamak istiyorum banada yardım edin lütfen yeni üye oldum. Benide aranıza alın
Bende zayıflamak istiyorum banada yardım edin lütfen yeni üye oldum. Benide aranıza alın
bilmemm artık..sen öyle diyorsan öyledir ne diyim artık..
ama o döner nasıl bişeyyy yaa kocamannn..bizim burdaki dönerler dönememiş minnacık. ..onu yiyen 2 gün acıkmaz maşallahh
dönememişşşşş :)))))) kızzz sizdeki laaleee dönerlerr varyaaa hepsineee bedellll :)
2 olursa çok güzel olurrr :) çokmu oluyorum ne
hoş geldin cnmmm aramızaaa aldık bileeee
ıyyyy içilir mi kız oo okudumda midem allak bullak olduKızlarrrrrrrrrrr şimdi nette bir grupta gördüm Sarımsak çayı yapıp kullanan biri 1 haftada 2 kg vermiş üstelik yediklerine o hafta pek dikkat etmediği halde
Üstelik sabah akşam içilmesi gerekirken o sadece akşamları içmiş
Tarifinide yazmış sizlerlede paylaşayım dedim
Ben yarın denemeye başlıyorum bakalım belki bir sonraki cumaya daha güzel bir sonuç görürüm
Bu hafta ne çıkacak onu zaten merak ediyorum ama süpriz olsun diye tartılmıyorum
SARMİSAK ÇAYİ
*küçük bir taze zencefil (kuruda olabilir)
*2dis ezilmiş sarimsak
*2cay kaşigi bal
*2cay kaşigi limon suyu
Zencefili iki fincan su ile kaynatin.5dak. kaynadıktan sonra altini sondur...içine ezilmiş sarimsak ve limonu atin iyice karistirin.ilidiktan sonra bali ilave edin.soğuduktan sonra suzun ve için.
Sabah aksam ac Karnina içilecek.istediğiniz kiloya gelene kadar devam edin diye yazıyordu
Hazırlar dünya para üstelik işe yaramazsa fazla masrafta yapmamış olacağız
süpersin demişmiydim :))) çok saol cnm ağzına sağlık şimdidenOlurmu hiçseve seve canım
Okuduktan sonra sana mesaj atarım kkdanokudumu okumadımı diye merak etme
ıyyyy içilir mi kız oo okudumda midem allak bullak oldu
süpersin demişmiydim :))) çok saol cnm ağzına sağlık şimdiden
Sizler neler yapıyorsunuz ben sabahları aç karnına 2 bardak limonlu ılık su içiyorum televizyonda diyetisyen yağlara birebir dedi.
susss söylemeeedönememişşşşş :)))))) kızzz sizdeki laaleee dönerlerr varyaaa hepsineee bedellll :)
Hoşbulduk çok teşekkür ederim sağolun ben yeni üye oldum kullanmasını yeni yeni çözmeye çalışıyorum bende sizlerle birlikte kilo vermek istiyorum
canım.Sizler neler yapıyorsunuz ben sabahları aç karnına 2 bardak limonlu ılık su içiyorum televizyonda diyetisyen yağlara birebir dedi.
daha durr sırada kuş .... var :)ben şimdi yemek yiyecemm hehehe ( kötü kadın gülüşü) :) malum sahurrr olayısusss söylemeeelale male döner mönerrr. .ben geceleri çok acıkıyommm
canım.
allah kimseyi şişman etmesin sarımsağı bile içmeyi kalktık.
.yeşil çay içiyoruz daha çok.sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz,
Rabbim inşallah niyetini kabul eder canım
Bir ara bende içiyordum ama bu ara yine ihmal ediyorum
Bakalım şu sarımsak zımbırtısınıda bir deneyeyim diyorumulen zayıflamak uğruna bir kuş poku yemediğim kaldı tövbe tövbe yaaa neyse artık limonlu suyuda devam edeyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?