80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:))))))canımmm öğleye kadarrrr okuyabilirmisinnnnnn

:))))))canımmm öğleye kadarrrr okuyabilirmisinnnnnn

Okurum tabi senimi kıracağım şekerim
Bu gece geç saatte okurum olmadı sabah kalkar kalkmaz söz Bir tane yeterlimi yoksa ikimi olsun
Mübarek gece bari senin vesilenle bende kuran okumuş olurum

Okurum tabi senimi kıracağım şekerim
Bu gece geç saatte okurum olmadı sabah kalkar kalkmaz söz Bir tane yeterlimi yoksa ikimi olsun
Mübarek gece bari senin vesilenle bende kuran okumuş olurum
2 olursa çok güzel olurrr :) çokmu oluyorum ne

Bende zayıflamak istiyorum banada yardım edin lütfen yeni üye oldum. Benide aranıza alın
hoş geldin cnmmm aramızaaa aldık bileeee

Kızlarrrrrrrrrrr şimdi nette bir grupta gördüm Sarımsak çayı yapıp kullanan biri 1 haftada 2 kg vermiş üstelik yediklerine o hafta pek dikkat etmediği halde
Üstelik sabah akşam içilmesi gerekirken o sadece akşamları içmiş

Tarifinide yazmış sizlerlede paylaşayım dedim
Ben yarın denemeye başlıyorum bakalım belki bir sonraki cumaya daha güzel bir sonuç görürüm
Bu hafta ne çıkacak onu zaten merak ediyorum ama süpriz olsun diye tartılmıyorum

SARMİSAK ÇAYİ
*küçük bir taze zencefil (kuruda olabilir)
*2dis ezilmiş sarimsak
*2cay kaşigi bal
*2cay kaşigi limon suyu
Zencefili iki fincan su ile kaynatin.5dak. kaynadıktan sonra altini sondur...içine ezilmiş sarimsak ve limonu atin iyice karistirin.ilidiktan sonra bali ilave edin.soğuduktan sonra suzun ve için.
Sabah aksam ac Karnina içilecek.istediğiniz kiloya gelene kadar devam edin diye yazıyordu

Hazırlar dünya para üstelik işe yaramazsa fazla masrafta yapmamış olacağız

Hoşbulduk çok teşekkür ederim sağolun ben yeni üye oldum kullanmasını yeni yeni çözmeye çalışıyorum bende sizlerle birlikte kilo vermek istiyorum

ıyyyy içilir mi kız oo okudumda midem allak bullak oldu

Olurmu hiç seve seve canım
Okuduktan sonra sana mesaj atarım kkdan okudumu okumadımı diye merak etme
süpersin demişmiydim :))) çok saol cnm ağzına sağlık şimdiden

Sizler neler yapıyorsunuz ben sabahları aç karnına 2 bardak limonlu ılık su içiyorum televizyonda diyetisyen yağlara birebir dedi.

ıyyyy içilir mi kız oo okudumda midem allak bullak oldu

süpersin demişmiydim :))) çok saol cnm ağzına sağlık şimdiden

Rabbim inşallah niyetini kabul eder canım

Sizler neler yapıyorsunuz ben sabahları aç karnına 2 bardak limonlu ılık su içiyorum televizyonda diyetisyen yağlara birebir dedi.

Bir ara bende içiyordum ama bu ara yine ihmal ediyorum
Bakalım şu sarımsak zımbırtısınıda bir deneyeyim diyorum ulen zayıflamak uğruna bir kuş poku yemediğim kaldı tövbe tövbe yaaa neyse artık limonlu suyuda devam edeyim bari

dönememişşşşş :)))))) kızzz sizdeki laaleee dönerlerr varyaaa hepsineee bedellll :)
susss söylemeee lale male döner mönerrr..ben geceleri çok acıkıyommm
Hoşbulduk çok teşekkür ederim sağolun ben yeni üye oldum kullanmasını yeni yeni çözmeye çalışıyorum bende sizlerle birlikte kilo vermek istiyorum

canım.
allah kimseyi şişman etmesin sarımsağı bile içmeyi kalktık.
.yeşil çay içiyoruz daha çok.sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz,

daha durr sırada kuş .... var :)ben şimdi yemek yiyecemm hehehe ( kötü kadın gülüşü) :) malum sahurrr olayı

Son düzenleyen: Moderatör:

valla aynı nolucak böyle bilmiyorum.

sanırım ayyüzlü şaşkınlıktan bayıldı..
gelemedi bi türlü geçmişten geleceğe.:26:.şok şok şokk
topiğimiz hangi yıldızın etkisi altına girdiyse artık .hareketli günler geçiriyoz.gelen giden terk eden ..ayy kızz bu duyuma piyango çıktıda ondanmı gitmeye kalktı,hımmm sonrada çok dikkat çekerim diye geri geldiii..tamammm ,parayı buldu buuu..:82::82:.az önce bana rüşvet teklif ettiydiii para gani tabii ondannn:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…