80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım.
allah kimseyi şişman etmesin sarımsağı bile içmeyi kalktık.
.yeşil çay içiyoruz daha çok.sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz,

Kız sorma geçenlerde kızkardeşime KVsi sarımsak suyu vermiş
Neymiş her gün ilaç niyetine 1 tatlı kaşığı içsinmiş ailece kardeşim ve eşi bağışıklık sistemini güçlendirmek hastalıktan uzak durmak için kızkardeşim ille al sen iç bak madem sarımsak zayıflatıyormuş dedi anam bir gıdım tadına baktım ( turşu suyuna benzer diye düşündüm ama alakasız ) berbat bir tadı vardı

Bu çay tarifi sanırım biraz daha iyidir diye düşünüyorum
Şu an üşeniyorum ama yarın kesin sabah deneyeceğim onu
Nasılsa hepsi var evde şu anda

aaaaaaaaaaaaaaa dimi dimiiii para çıkmasaa nasıl teklif ederdiki o kadar parayııı kesin kesinnnn kız bakarsın yarın bize sus payıda veriri bu :) yaşadık o zaman

kızlar bide şey duydum kalorisepeti benim çok hoşuma gitti işe yarıyormu bilen varmı?

bende diyetarkadaşım diye bir site var ona üyeyim.yediklemi yazıyom kalorisini veriyor.tabi bilmem ne derece doğru kalori hesapları bilemiyorum.benim günlük 1300 falan oluyor yediklerim bu gün bakmadım bir bakıyım ne kadar kalori almışım

sarımsak suyu dediğin şu limonlu sarımsak kürümü..
oysa eğer bende içiyorum sabahları ama benimki sirkeyle sarımsak.ilk günler bu kdar keskin deyildi tadı git gide çok keskin bir hal aldı ..

ayyyy yavaş gelin yazık bana
oku oku bir yandan kıvranıyom bir yandan okumaya çalışıyom. şifayı kapanlar takımından hepinize slm kızlar bende şifayı kaptım kemiklerim kırıldı

mavi siyah arkadaşım o site çok hoş en azından ne yediğin gözünün önünde oluyo tabi sürekli ne yediysen yazmaya üşenmezsen ve kalorilerin ne kadar çok çıktığını gördükçe canın sıkılmazsa

sende mii eyvahhh ilaçda alamazsınnnn süte taröın atıp içsennnn etkilermi bebişimizi

sarımsak suyu dediğin şu limonlu sarımsak kürümü..
oysa eğer bende içiyorum sabahları ama benimki sirkeyle sarımsak.ilk günler bu kdar keskin deyildi tadı git gide çok keskin bir hal aldı ..

Valla bilmiyorum canım herhalde KVsi hazır almış bir yerden ( organik hesabına ) baya keskindi tadı o yüzden almadım bile şişeyi kızkardeşim ille al dene diyor ama ne bileyim midem alırmı ki
Olmadı isteyeyimde onuda denerim içemezsemde veririm geri aç karnına bir tatlı kaşığı içilecek demiş satan kişi

benimde 1257 kalori hedefim şubat 28 e kadar 8 kilo başarabilirmiyim bilmiyorum birde bir sorum olucak burda kendinize mesaj geldiğini nasıl anlıyorsunuz?

Canım çok geçmiş olsun
İnşallah çabucak geçer En azından bol limonlu su ve meyve tükket ki kuzucuğu etkilemesin

kalori sepetinde 1105 kalori yemiş gözüküyorum .hangisi doğru bunların şimdi:26:

son arana süt de eklesene hatırım için:)hemm geceye doğru acıkmanı engeller hemde meyveyle beraber yediğin içinnnn yağlarını yakar güzel güzelll meyvenin kalorisini 0 a düşürür :)

tamam hemencecik iceyim anca gördüm :)

naber kizlar..yarim saatlik gecmis okuduktan sonra nihayet yazabildim..gecmismi yaptim...yok gecmis hala konusuluyorsa gecmemistir gecti gecti

kiz hosgeldinnnnnn iyikide gitmedinnnnnnnnnnn

Ay cooook alemsin

Banucum kizin az degilmis vallahi coook kurnaz coook

Bende zayıflamak istiyorum banada yardım edin lütfen yeni üye oldum. Benide aranıza alın

Hosgeldin aramizaaaaa

aaaaaa ben yarin hemen zencefil alayimmmmm denemek istiyorummm evde kullanmadigim bir suru sarimsak var

merhaba kızlar 23 yasındayım.5,5 yıllık evlıyım 16 aylık bır kızım var 84 kg maalesef.butun gun bırsey yemem ama yınede kılo veremiyorum.bıara dıyetısyene gımıstım 4 kılo verdım bıraktım hamıle kaldım.dogumdan sonrada hıc zayıflayamadım aksıne kılo aldım.bana yardım edın

hoş geldin cnm aramızaaa takipte kal günlük menü paylaşımı yap bi menülerine bakalımmm ne var ne yokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…