- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
canım.
allah kimseyi şişman etmesin sarımsağı bile içmeyi kalktık.
.yeşil çay içiyoruz daha çok.sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz,
aaaaaaaaaaaaaaa dimi dimiiii para çıkmasaa nasıl teklif ederdiki o kadar parayııı kesin kesinnnn kız bakarsın yarın bize sus payıda veriri bu :) yaşadık o zamansanırım ayyüzlü şaşkınlıktan bayıldı..
gelemedi bi türlü geçmişten geleceğe.:26:.şok şok şokk
topiğimiz hangi yıldızın etkisi altına girdiyse artık.hareketli günler geçiriyoz.gelen giden terk eden ..ayy kızz bu duyuma piyango çıktıda ondanmı gitmeye kalktı, hımmm sonrada çok dikkat çekerim diye geri geldiii. .tamammm ,parayı buldu buuu..:82::82:.az önce bana rüşvet teklif ettiydiii para gani tabii ondannn:26:
kızlar bide şey duydum kalorisepeti benim çok hoşuma gitti işe yarıyormu bilen varmı?
sarımsak suyu dediğin şu limonlu sarımsak kürümü..Kız sorma geçenlerde kızkardeşime KVsi sarımsak suyu vermiş
Neymiş her gün ilaç niyetine 1 tatlı kaşığı içsinmiş ailece kardeşim ve eşi bağışıklık sistemini güçlendirmek hastalıktan uzak durmak içinkızkardeşim ille al sen iç bak madem sarımsak zayıflatıyormuş dedi anam bir gıdım tadına baktım ( turşu suyuna benzer diye düşündüm ama alakasız ) berbat bir tadı vardı
Bu çay tarifi sanırım biraz daha iyidir diye düşünüyorum
Şu an üşeniyorum ama yarın kesin sabah deneyeceğim onu
Nasılsa hepsi var evde şu anda
ayyyy yavaş gelin yazık bana
oku oku bir yandan kıvranıyom bir yandan okumaya çalışıyom. şifayı kapanlar takımından hepinize slm kızlarbende şifayı kaptım kemiklerim kırıldı
mavi siyah arkadaşım o site çok hoş en azından ne yediğin gözünün önünde oluyo tabi sürekli ne yediysen yazmaya üşenmezsen ve kalorilerin ne kadar çok çıktığını gördükçe canın sıkılmazsa
sarımsak suyu dediğin şu limonlu sarımsak kürümü..
oysa eğer bende içiyorum sabahları ama benimki sirkeyle sarımsak.ilk günler bu kdar keskin deyildi tadı git gide çok keskin bir hal aldı ..
bende diyetarkadaşım diye bir site var ona üyeyim.yediklemi yazıyom kalorisini veriyor.tabi bilmem ne derece doğru kalori hesapları bilemiyorum.benim günlük 1300 falan oluyor yediklerim bu gün bakmadım bir bakıyım ne kadar kalori almışım
o kalori senin değil ki duyumun :)benim üye olduğum site çok insaflı 958 kalori çıktı bu gün yediklerim..
benimde 1257 kalori hedefim şubat 28 e kadar 8 kilo başarabilirmiyim bilmiyorum birde bir sorum olucak burda kendinize mesaj geldiğini nasıl anlıyorsunuz?
benimde 1257 kalori hedefim şubat 28 e kadar 8 kilo başarabilirmiyim bilmiyorum birde bir sorum olucak burda kendinize mesaj geldiğini nasıl anlıyorsunuz?
ayyyy yavaş gelin yazık bana
oku oku bir yandan kıvranıyom bir yandan okumaya çalışıyom. şifayı kapanlar takımından hepinize slm kızlarbende şifayı kaptım kemiklerim kırıldı
mavi siyah arkadaşım o site çok hoş en azından ne yediğin gözünün önünde oluyo tabi sürekli ne yediysen yazmaya üşenmezsen ve kalorilerin ne kadar çok çıktığını gördükçe canın sıkılmazsa
(( öyle olur zatennn umarım en kısa zamnada atlatırsınız
son arana süt de eklesene hatırım için:)hemm geceye doğru acıkmanı engeller hemde meyveyle beraber yediğin içinnnn yağlarını yakar güzel güzelll meyvenin kalorisini 0 a düşürür :)
naber kizlar..yarim saatlik gecmis okuduktan sonra nihayet yazabildim..gecmismi yaptim...yok gecmis hala konusuluyorsa gecmemistir gecti gecti
bu günkü menümü duyuma itaf ediyorum
onun yüzünden abuk sabuk yedimm
yani suçlu ben deyilim o
sabah
yokk.aşk acısı çekiyorum
topikden kaçtı sevdiceğim
öğlen
1 etli etliekmek
ne yapalım açlık başa bela
ara
duyum yüzünden 1 kurabiye:
ara
duyum yüzünden 2 portakal
akşam
2 kase mercimek çorbası
bunu kendim yedim duyum yüzünden deyil
ayy hazır bahaneyi bulmuşken gitsemde çikolatamı yesemkii
ama sweetcimm kızar..zaten bu gün karatay teyze beni görse çantalardı
ama bana nee duyumu çantalasınn hepp onun yüzünden yedimm
Selamün aleyküm kızlarrrrrr
Deminden beri yine kızın ingilizce ödeviyle boğuştum durdum
Sıpa öğlende arkadaşını çağırdı ders çalışmak içinhadi birlikte yaparlar nasılsa dedim ama bir baktım benide işin içince çektiler
İngilizce çevirilerine yardım ettim durdum ve çok saçma bir hikayeyi çevirdik
Tam ohhh bitti diye sevindim kıZ gidince benim cadı demezmi anne bir tercüme daha var diye
Meğer benim öğlen çevireceğim diye göbeğim çatlayan hikaye arkadaşının notunu yükseltmesi için yapması gereken performans ödeviymiş
Dellendirdi beni cadı sonuçta tamam tabiki seve seve yardım ederim ama be akıllı evladım birazda o katkıda bulunsaydıda notunu hak etseydi üstelik kendide başka bir hikaye tercüme etmesi gerekirken arkadaşınınkiyle boğuştuk
Neyse neticede söylene söylene de olsa yine yardım ettimBirde cadı demezmi inşallah yanlış çıkmaz yoksa öğretmene annem yardım etti o yüzden öyle oldu derim diye dedim eşşek o zaman beni niye yoruyorsun kendin yap
Anammm eşimdende rahat yokşuna bir kahve yapayımda sussun
Bende zayıflamak istiyorum banada yardım edin lütfen yeni üye oldum. Benide aranıza alın
Kızlarrrrrrrrrrr şimdi nette bir grupta gördüm Sarımsak çayı yapıp kullanan biri 1 haftada 2 kg vermiş üstelik yediklerine o hafta pek dikkat etmediği halde
Üstelik sabah akşam içilmesi gerekirken o sadece akşamları içmiş
Tarifinide yazmış sizlerlede paylaşayım dedim
Ben yarın denemeye başlıyorum bakalım belki bir sonraki cumaya daha güzel bir sonuç görürüm
Bu hafta ne çıkacak onu zaten merak ediyorum ama süpriz olsun diye tartılmıyorum
SARMİSAK ÇAYİ
*küçük bir taze zencefil (kuruda olabilir)
*2dis ezilmiş sarimsak
*2cay kaşigi bal
*2cay kaşigi limon suyu
Zencefili iki fincan su ile kaynatin.5dak. kaynadıktan sonra altini sondur...içine ezilmiş sarimsak ve limonu atin iyice karistirin.ilidiktan sonra bali ilave edin.soğuduktan sonra suzun ve için.
Sabah aksam ac Karnina içilecek.istediğiniz kiloya gelene kadar devam edin diye yazıyordu
Hazırlar dünya para üstelik işe yaramazsa fazla masrafta yapmamış olacağız
merhaba kızlar 23 yasındayım.5,5 yıllık evlıyım 16 aylık bır kızım var 84 kg maalesef.butun gun bırsey yemem ama yınede kılo veremiyorum.bıara dıyetısyene gımıstım 4 kılo verdım bıraktım hamıle kaldım.dogumdan sonrada hıc zayıflayamadım aksıne kılo aldım.bana yardım edın
yukarıda bildirimleriniz yazıyorya canım o kırmızı oluyorr anlarsınnn onu zatennnn, kendinden bahsedermisin biraz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?