80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoş geldin cnm aramızaaa takipte kal günlük menü paylaşımı yap bi menülerine bakalımmm ne var ne yokkk

olur ama yedıgım bırsey yok sabah 1 yumurta azıcık peynır yedım.oglen 2 ksasık mercımek yemegı aksam 3 kasık patates salatası cok yesıllıkle 1 dılım kepek ekmegı..aksamda 1 tane kucuk muz.bu kadar...

banucum bu tarz seylerde hazıra karsıyım ben ucuz bıle olsa
bu tarıf ender saracın tarıfı ben yapıyorum hasta oldugumdan berı mıdem kötüydu pek içmedım ama bugun basladım yıne
menülerımı yazarken arada yazmayı unutuyorum ama düzenlı ıcıyorum sureklı
ben taze zencefılle yapıyorum taze zencefıl daha ıyı kurusuna göre 20lıra kılosu benım aldıgım markette 4 lıralık alıyorum 1 ay fazla fazla yetıyo sarımsak zaten evımızde var lımonda ama ben kılo almıyım dıye bal koymuyorum
tadıda bana göre güzel kötü bır tadıyok yanı ben bıraz midesızımdir ot çöp konusunda belkıde ondan kötü gelmıyo bana:)
zaten ılıkken 1 dikişte içiliyo ben zaten dıyet yaptıgım için kılo verdırıyomu bılmıyorum ama
zencefılden dolayı bağisıklıği kuvvetlendırse o bile yeter ama bence işe yarıyordur
ben ender saraça ınanıyorum 1bardak suyu kaynatıp zencefılı atıyorum 6dk kaynadıktan sonra 2 büyük diş sarımsagı atıp
ocagı kapatıyorum az ılınıncada lımon sıkıp içiyorum.ama sarımsakların uzerıne bıcakkoy sonra bıcaga sıktıgın yumrugunla vur
sarımsak patlıyo öyleolması lazımmıs tarıfte öyle anlatıyo ender sarac bence yapmakta fayda var hepımıze şifa olsun
gitsin kılocuklar:)

İyi geceler kızlarrr :2::2:

yine geçmiş birikmişşşş :26::26:

duyumummm hoşgeldin tatlım tüm geçmişi yarın tararımmm

menümü yazıp kaçayım kızlar ne olur affedin

MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
2 lop yumurta
1 çay bar ceviz
1 dilim peynir
1 fincan hibisküs
6 zeytin
yarım demet dereotu
3 kayısı

ÖĞLE :
yok

AKŞAM:
1 por. fırında kabak sandal
1 kase yoğurt
salata

SPOR
1 saat koşu bandında yürüyüş 50 mekik 10 dk tiffany 10 dk twist

SIVI:
2 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
2 fincan hibisküs
takviye olarak omega 3

tartı hepimizin yüzünü güldürsün inş

Kızlarrrrrrrr ben kaçtım
Duşumu aldım misler gibi oldum birde abdestimi aldım oturup kuranımı okuyayım pırt yapıp abdesti kaçırmadan
Tövbe tövbe işim güçüm muzurluk hala

Neyse yarın inşallah herkes güzel bildirimlerde bulunur

Aklımdayken yediklerimide yazayım kaçmadan

sabah;
Klasik kahvaltım
2 dilim ekmek
2 kk beyaz peynir
4 zeytin
domates, salatalık
1 haşlanmış yumurta

Öğlen;
1 kase çorba ( dünden az kalmıştı )
1 kase salata
1 kase yoğurt

Akşam;
1 kase çorba
4 YK zeytinyağlı ıspanak ( pirinçsiz )
3 YK yoğurt

Gün içinde 2 litre su

Aramıza hoşgeldin
İnşallah sende dilediğin kiloya düşersin bizlerle

Herkese hayırlı gecelerrrrrrrrr

saol ınsallah canım yaa

herkese iyi gecleler arkadaslar..biraz gecmis yaptim anca simdi yazma firsatim oldu..

bugun saat 3 ten beri disardaydim aksam 7 bucukta anca geldim baya gezdim komsuyla iyi geldi hava da guzeldi...oglusumda hava almis oldu..marketti, magaza derken aksam oldu :))

hemen bugunku sacma sapan menumu yazayim gerisine siz karar verin :))

sabah:
uyanir uyanmaz 1 bardak su ve iki kayisi

kahvalti-ogle karisik saat 1 de :
simit icinde sucuk kasar firinlanmis nerden aklima geldiyse oyle bisey yaptim ama super oldu citir citir simitler :))

ara:
kucuk bi dilim tiramisu

aksam:
1 kevgir nohutlu bulgur pilavi
bol salata

gun icinde 2 litre su
1 bardak yesil cay
bol yuruyus
70 mekik tek basima normal olarak :)))

hadi iyi geceler herkese yarin gorusmek uzere....

bu arada yeni gelen arkadaslar hosgelmisler...

offf karnım ramazan davulu gibi olduu
kaç gündür adet olucam bi türlü olamadı.bu gün geldim dedi ama .yokk kandırdı beni.çok şişimmmm çokkkkkk

patlıycamm..

son 3 gündür ben de öyleydim. bol bol limonlu ya da içebileceğin miktarda sirkeli su iç. benim yaramazlıklarımı dengeleyen, bağırsaklarımı temizleyen şey bu sirkeli su. tadına o kadar alıştım ki artık normal su yavan geliyor :)

Sizler neler yapıyorsunuz ben sabahları aç karnına 2 bardak limonlu ılık su içiyorum televizyonda diyetisyen yağlara birebir dedi.

yukarıda da bahsettim. ben de elma sirkeli su içiyorum. kesinlikle çok faydalı. verdiğim hiçbir kiloyu geri almıyorum ve bedeni dinç tutuyor.

çok çok geçmiş olsun. hastayken benim gözüm hiçbir şeyi görmez.

benim üye olduğum site çok insaflı 958 kalori çıktı bu gün yediklerim..

hangi siteymiş o hehe. benim iki gün yediklerimi ne sayacak acaba? bugün iyi ve kararlı uyandım. hamd olsun.

sweet, adın gibi çok şekersin. menülerine bayılıyorum. keşke senin kadar düzenli ve tertipli davranarak beslensem. 7 günde 2 gün çıldırdım. tartılmaya korkuyorum. hem zaten reglimin 2. günü. bu günlerde tartılmak olmaz :) bugün yeniden başlıyorum her şeye. çok şükür karnım dümdüz gene. iki günlük yaramazlık akıp gitti...

günaydın ilk bildirim benden gelsin

başlangıç.86
geçen hafta.79
bu hafta.79
giden 0
toplam giden.7
hedef.65
spor .yok

günaydın kızlar

daha önce laptopa su döküldü demiştim.bizim bilgisayar sizlere ömür.bazı tuşları çalışmıyor.eşim bilgisayarcıya göstermiş,zaten eski değmez abi demiş.başka tamirciye götürcek,eğer düzelmezse 1 ay bilgisayarsızımama söz verdi şubat ortalarında yeni bilgisayar alacakmış.neyse sözün kısası şubat ortasına kadar düzenli giremem.ondan sonra Allah izin verirse yine burdayım..fırsatını buldukça size selam vermeye geleceğim.hepinizi öpüyorum.

ha bu arada en azından şu sigara olayını iyice halledip daha düzgün menülerimle gelirim

geçmiş olsun cnmmmmmm biz burda seni bekliyor olacağız

başlangıç:98.1
geçen hafta:98.1
bu hafta: 95
giden:3.1
toplam giden:3.1
hedef:70
spor: 120dk
tbrk ederim cnm çok güzel gitmiş

Süpersin Cnm ben kahvaltı yaptım tartılmayı unuttum hoş bu hafta zaten listeye giremicem vücut davul şiş gibi spor yapmama rağmen ama ...seni tebrik ediyorum Cnm çok guzel vermışsin..haftaya bende gircem o listeye görürsün :))

Süpersin Cnm ben kahvaltı yaptım tartılmayı unuttum hoş bu hafta zaten listeye giremicem vücut davul şiş gibi spor yapmama rağmen ama ...seni tebrik ediyorum Cnm çok guzel vermışsin..haftaya bende gircem o listeye görürsün :))

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Hepinize hayırlı ve bol eksili bir gün diliyorum
Hayırlı Cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere en kısa zamanda nasip eder inşallah...Aminnnnnnnnnn

Evetttttttttttt kızlarrrrrrrrr :122: :122: :122:
Gelelim dananın kuyruğunun koptuğu noktaya

Başlangıç; 123 kg ( Rabim kimsenin başına vermesin ...Aminnn )
Geçen hafta; 122 kg
Bu hafta; 120.9 kg

Giden; 1.1 kg ( bu kiloda olunca insan o 1.1e bile seviniyormuş )

Toplam giden; 2.1 kg

Ahhhh aptal kafam ahhh verdiklerimi almasaydım şimdiye kadar rahat 20 kg gitmişti ama ben geriye doğru çalıştım istemeddende olsa Neyse umutsuzluğa kapılmıyorum inşallah önümüzdeki cuma daha aşağılarıda göreceğim

Bu arada Spor; haftada 2 kere yürüyüş oldu bu hafta ( diğer koşturmaları saymıyorum tabiki )
İnşallah önümüzdeki hafta daha fazla olucak

Neyse ben temizliğe girişeyim akşama annemler çaya gelicek hatun titiz kesin bulur bir şey yoksa

Herkse güzel bir gün diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…