- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Hepinize hayırlı ve bol eksili bir gün diliyorum
Hayırlı Cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere en kısa zamanda nasip eder inşallah...Aminnnnnnnnnn
Evetttttttttttt kızlarrrrrrrrr :122: :122: :122:
Gelelim dananın kuyruğunun koptuğu noktaya
Başlangıç; 123 kg ( Rabim kimsenin başına vermesin ...Aminnn )
Geçen hafta; 122 kg
Bu hafta; 120.9 kg
Giden; 1.1 kg( bu kiloda olunca insan o 1.1e bile seviniyormuş )
Toplam giden; 2.1 kg
Ahhhh aptal kafam ahhh verdiklerimi almasaydım şimdiye kadar rahat 20 kg gitmişti ama ben geriye doğru çalıştım istemeddende olsaNeyse umutsuzluğa kapılmıyorum inşallah önümüzdeki cuma daha aşağılarıda göreceğim
Bu arada Spor; haftada 2 kere yürüyüş oldu bu hafta ( diğer koşturmaları saymıyorum tabiki)
İnşallah önümüzdeki hafta daha fazla olucak
tebrik ederim canım.çok güzel rakam
geçmiş olsun cnmmmmmm biz burda seni bekliyor olacağız
tbrk ederim cnm çok güzel gitmiş
Süpersin Cnm ben kahvaltı yaptım tartılmayı unuttum hoş bu hafta zaten listeye giremicem vücut davul şiş gibi spor yapmama rağmen ama ...seni tebrik ediyorum Cnm çok guzel vermışsin..haftaya bende gircem o listeye görürsün :))
Hayırlı Cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere en kısa zamanda nasip eder inşallah...Aminnnnnnnnnn
Geçen hafta; 122 kg
Bu hafta; 120.9 kg
Toplam giden; 2.1 kg
Ahhhh aptal kafam ahhh verdiklerimi almasaydım şimdiye kadar rahat 20 kg gitmişti ama ben geriye doğru çalıştım istemeddende olsaNeyse umutsuzluğa kapılmıyorum inşallah önümüzdeki cuma daha aşağılarıda göreceğim
Bu arada Spor; haftada 2 kere yürüyüş oldu bu hafta ( diğer koşturmaları saymıyorum tabiki)
slm kızlar ben bu sabah bildirim yapmicam yarın yapacam. sabah hastaneye gittik. oğlum fena halde faranjit ve sinüzit olmuş kızn idrarını verdik öğleden sonra alacaz sonucu. dikada karma aşı oldu ve de verem aşısı yaptılar. çocuk kımıldayınca ağlıyo. bende kundak yaptım kımıldayamasın diye. dr onu da kontrol etti çok şükür onun hiç bişesi yok şimdilik. abisine sen kardeşine yaklaşma dedi çocuk azıcık bozuldu
yaw nw güzel kilolar vermişsiniz amaaaaan kıskandımmı neeeemaşallah diyeyimde nazar değmesin.
Hayırlı Cumalar
Geçen hafta; 122 kg
Bu hafta; 120.9 kg
Toplam giden; 2.1 kg
slm kızlar ben bu sabah bildirim yapmicam yarın yapacam. sabah hastaneye gittik. oğlum fena halde faranjit ve sinüzit olmuş kızn idrarını verdik öğleden sonra alacaz sonucu. dikada karma aşı oldu ve de verem aşısı yaptılar. çocuk kımıldayınca ağlıyo. bende kundak yaptım kımıldayamasın diye. dr onu da kontrol etti çok şükür onun hiç bişesi yok şimdilik. abisine sen kardeşine yaklaşma dedi çocuk azıcık bozuldu
yaw nw güzel kilolar vermişsiniz amaaaaan kıskandımmı neeeemaşallah diyeyimde nazar değmesin.
başlangıç:98.1
geçen hafta:98.1
bu hafta: 95
giden:3.1
toplam giden:3.1
hedef:70
spor: 120dk
günaydın ilk bildirim benden gelsin
başlangıç.86
geçen hafta.79
bu hafta.79
giden 0
toplam giden.7
hedef.65
spor .yok
son 3 gündür ben de öyleydim. bol bol limonlu ya da içebileceğin miktarda sirkeli su iç. benim yaramazlıklarımı dengeleyen, bağırsaklarımı temizleyen şey bu sirkeli su. tadına o kadar alıştım ki artık normal su yavan geliyor :)
yukarıda da bahsettim. ben de elma sirkeli su içiyorum. kesinlikle çok faydalı. verdiğim hiçbir kiloyu geri almıyorum ve bedeni dinç tutuyor.
çok çok geçmiş olsun. hastayken benim gözüm hiçbir şeyi görmez.
hangi siteymiş o hehe. benim iki gün yediklerimi ne sayacak acaba? bugün iyi ve kararlı uyandım. hamd olsun.
sweet, adın gibi çok şekersin. menülerine bayılıyorum. keşke senin kadar düzenli ve tertipli davranarak beslensem. 7 günde 2 gün çıldırdım. tartılmaya korkuyorum. hem zaten reglimin 2. günü. bu günlerde tartılmak olmaz :) bugün yeniden başlıyorum her şeye. çok şükür karnım dümdüz gene. iki günlük yaramazlık akıp gitti...
merhaba kızlar 23 yasındayım.5,5 yıllık evlıyım 16 aylık bır kızım var 84 kg maalesef.butun gun bırsey yemem ama yınede kılo veremiyorum.bıara dıyetısyene gımıstım 4 kılo verdım bıraktım hamıle kaldım.dogumdan sonrada hıc zayıflayamadım aksıne kılo aldım.bana yardım edın
selamün aleyküm kızlar hayırlı cumalar
sabah hastaneye gittik biz de bir sürü ilaç aldık
ben çok sık grip-nezle olurum meğer alerjikmiş benimki
bildirimim
başlangıç:89
geçen hafta:84.4
bu hafta:84.4
gelen-giden:yok
top.giden:4.6 kg
spor:yok
Geçmiş olsun prensesim sende toparlanamadın bir türlü:26:
+ da değilsin tatlımmm bu güzelllll önümzdeki haftaa daha güzel bir sonuçla geleceksin eminimselamün aleyküm kızlar hayırlı cumalar
sabah hastaneye gittik biz de bir sürü ilaç aldık
ben çok sık grip-nezle olurum meğer alerjikmiş benimki
bildirimim
başlangıç:89
geçen hafta:84.4
bu hafta:84.4
gelen-giden:yok
top.giden:4.6 kg
spor:yok
maşallahhh güzellll vermişsin tatlım ve istikrarlı bir şekilde de devam ediyorsunbaşlangıç.88
geçen hafta.78
bu hafta.77,1
giden 900 gr
toplam giden:10,9
hedef.65
spor : 4 saat yürüyüş 200 mekik 40 dk tiffany 10 dk twist
sende çok güzel vermişsin tatlım tbrklrrrkusura bakmayın iki gündür giremiyordum malum yine misafirim geldi hatta bugunde var ben hemen eski menülerimi yazıp birde bildirim yapayım
çarşamba günü
sabah
kaldırık otu yumurtalı
zeytın peynır
çay
aksam
1kase corba
1kase semız otu yemegı
1adet lahmacun
suuu ayran
perşembe günü
2adet haslanmıs yumurta
zeytın
peynır
yesılcay
akşam
1tabak sarma ayran
3adet yalancı ciğ köfte
çayyyy suuuu
bidirim yapıyorum
başlangıç:83,5
geçen hafta:74
bu hafta:73,5
toplan giden:10kg
,spor:yok
hedef:60
regl olmam lazım bugun yarın elı kulagında olmasına ragmen eksılerdeyım sukurler olsun:)kızlar misafirlerim gitsin hemen daha ayrıntılı yazıcam size kocaman öpüyorum
aaayy maşallahhhhhh herkes vermişşş tbrk ederim cnmslm kızlar sabah ınternet kopuktu gıremedım
busaate kaldı bıldırımım
baslangıc 89
gecenhafta 75.4
buhafta 74.2
gıden 1.2
toplam giden14.8
hedef 60
spor 2saat yürüyüş 100mekık 10 dk twist arada trambolınde zıplama
cook şükür yürüyüslerı azalttıgım halde yıne vermısım:)
hoş buldummmm miniğim kelebeğimmmmm kız sen erimiş bitmişsin maşallahhhhhhhhhhh browo sanaaaa ayakta alkışlıyorum 68 i gördün haaa olsun yineeeee görürsün kısa zamanda cnm benimSelaaaaaaam bacılarım :)
tilkinin dönüp dolaşıp gelecegi yer kurkcü dukkaniymis.
ne ka güzeldi 68 leri görmek , kıymetini bilmek lazimmis
baslangıc 80
gecenhafta 71.8
buhafta 70.5
gıden 1.3
toplam giden9.5
hedef 58
elmasekerim
hosgeldin... Staj bitti mı canım
2 cocukcegizimde hasta...
daha sonra tekrar gelirim ins
Selaaaaaaam bacılarım :)
baslangıc 80
gecenhafta 71.8
buhafta 70.5
gıden 1.3
toplam giden9.5
hedef 58
elmasekerim
slm kızlar sabah ınternet kopuktu gıremedım
busaate kaldı bıldırımım
baslangıc 89
gecenhafta 75.4
buhafta 74.2
gıden 1.2
toplam giden14.8
hedef 60
spor 2saat yürüyüş 100mekık 10 dk twist arada trambolınde zıplama
cook şükür yürüyüslerı azalttıgım halde yıne vermısım:)
kusura bakmayın iki gündür giremiyordum malum yine misafirim geldi hatta bugunde var ben hemen eski menülerimi yazıp birde bildirim yapayım
çarşamba günü
sabah
kaldırık otu yumurtalı
zeytın peynır
çay
aksam
1kase corba
1kase semız otu yemegı
1adet lahmacun
suuu ayran
perşembe günü
2adet haslanmıs yumurta
zeytın
peynır
yesılcay
akşam
1tabak sarma ayran
3adet yalancı ciğ köfte
çayyyy suuuu
bidirim yapıyorum
başlangıç:83,5
geçen hafta:74
bu hafta:73,5
toplan giden:10kg
,spor:yok
hedef:60
regl olmam lazım bugun yarın elı kulagında olmasına ragmen eksılerdeyım sukurler olsun:)kızlar misafirlerim gitsin hemen daha ayrıntılı yazıcam size kocaman öpüyorum
+ da değilsin tatlımmm bu güzelllll önümzdeki haftaa daha güzel bir sonuçla geleceksin eminim
maşallahhh güzellll vermişsin tatlım ve istikrarlı bir şekilde de devam ediyorsun
Bende zayıflamak istiyorum banada yardım edin lütfen yeni üye oldum. Benide aranıza alın
bu günkü menümü duyuma itaf ediyorum
onun yüzünden abuk sabuk yedimm
yani suçlu ben deyilim o
sabah
yokk.aşk acısı çekiyorum
topikden kaçtı sevdiceğim
öğlen
1 etli etliekmek
ne yapalım açlık başa bela
ara
duyum yüzünden 1 kurabiye:
ara
duyum yüzünden 2 portakal
akşam
2 kase mercimek çorbası
bunu kendim yedim duyum yüzünden deyil
ayy hazır bahaneyi bulmuşken gitsemde çikolatamı yesemkii
ama sweetcimm kızar..zaten bu gün karatay teyze beni görse çantalardı
ama bana nee duyumu çantalasınn hepp onun yüzünden yedimm
aaah aaah o 68 i bende gördüm 2 ay önce ama iste kortizonlu hastane maceram yeniden haayl etti 68 imi..ama kararliyim en yakin zamanda yeniden...Selaaaaaaam bacılarım :)
baslangıc 80
gecenhafta 71.8
buhafta 70.5
gıden 1.3
toplam giden9.5
hedef 58
elmasekerim
dönmüs dönmüs Hemde iyi dönmüsbilmemm artık..sen öyle diyorsan öyledir ne diyim artık..
ama o döner nasıl bişeyyy yaa kocamannn..bizim burdaki dönerler dönememiş minnacık. ..onu yiyen 2 gün acıkmaz maşallahh ya ben o dönerden iki tane yiyebiliyorum pespese..yaani o Kadar istahliyim...ama o dönerin aynisindan bende söyledim..sadece caciksizdi tek farki..sadece 2 isirik yedim..gerisini paket ettirip herife getirdim..yiyemedim...yiyemememin sebebi tabiki tokluk hissi(o da ne oluyorsa..tokluk hissi diye bir rivayet var ama gercekten kendisi varmi bilmiyorum ) yada canimin istememesi degildi elbette..arka dislerimin sisten disi olmasiydi...sol tarafima dolgu olacak koca bir bosluk var disimde her an kirilabilir diye ve isirinca cok aciyor diye yiyemiyorum..sag tarafimda ezme dislerin biri cekildi yemek bosluga gelip disetimi acitiyor..en arkada bir dis var oda tek basina yetmiyor..yani benimki önler iyi ama arkalar ii diyen reklamdaki disciye önler iyi ama arkalar nerde göremiyorum detirtecek durumda...yazik bana yazik
baslangic 75(2 hafta öncesini bazaliyorum artik...yoksa 104 te yazabilirdim yani)
gecen hafta:74.3
bu hafta:74.7
gelen 400 gr..(ki regl haftamda bitti ..cokta yemedim ama neden bu Kadar fazla oldu anlamadim ki ben daha Eksi bekliyordum bu hafta)
toplam giden:300 gr..
hedef:60-65
sporda ne
ama elmasekerim geldi bu isin ustesinden ona inat gelirim artik..tutmayin leeyn beni elmaliseker ezicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?