80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

en azından gitmiş cnm sen ona bakkkk tbrklrrrrr

tebrik ederim canım.çok güzel rakam

geçmiş olsun cnmmmmmm biz burda seni bekliyor olacağız

tbrk ederim cnm çok güzel gitmiş

Tesekkurler kizlarrrr :)
Eh 1bucuk hafta gunde yaklasik 4000kalori yersen... tabikide kistigin zaman birden bu kadar cok gider diye dusunuyorum :) haftaya insallah eksi olurum yine... ama bu kadar fazla olmiycagini biliyorum... :) ama eksi olsunda 500gr olsun o bile yeter

Aleykum selam canim!!! Böyle devam et

slm kızlar ben bu sabah bildirim yapmicam yarın yapacam. sabah hastaneye gittik. oğlum fena halde faranjit ve sinüzit olmuş kızn idrarını verdik öğleden sonra alacaz sonucu. dikada karma aşı oldu ve de verem aşısı yaptılar. çocuk kımıldayınca ağlıyo. bende kundak yaptım kımıldayamasın diye. dr onu da kontrol etti çok şükür onun hiç bişesi yok şimdilik. abisine sen kardeşine yaklaşma dedi çocuk azıcık bozuldu
yaw nw güzel kilolar vermişsiniz amaaaaan kıskandımmı neeee maşallah diyeyimde nazar değmesin.

gelde yaklaşma o tatlı şeye ben olsam bende bozulurdum :)

selamün aleyküm kızlar hayırlı cumalar
sabah hastaneye gittik biz de bir sürü ilaç aldık
ben çok sık grip-nezle olurum meğer alerjikmiş benimki

bildirimim
başlangıç:89
geçen hafta:84.4
bu hafta:84.4
gelen-giden:yok
top.giden:4.6 kg
hedef:70
spor:yok

Slm kızlarrr sondan geçmişe doğru gideyim en iyisi

ceceoşummm tatlım harika bir sonuç tbrikler bitanemmm

oğluşuna geçmiş olsun canımcım inş sonuçları güzel çıkar

başlangıç:98.1
geçen hafta:98.1
bu hafta: 95
giden:3.1
toplam giden:3.1
hedef:70
spor: 120dk

harika bir başlangıç canımcım tbrklerr

günaydın ilk bildirim benden gelsin

başlangıç.86
geçen hafta.79
bu hafta.79
giden 0
toplam giden.7
hedef.65
spor .yok

en azından gelen de yok canım bunada şükür

Tşklerrr tatlımmm canım artık inan bıktım bu kilolardan kaybedecek zamanım gerçekten yok inş sende yaramazlıkları bırakıp düzenli menüleri uygularsın 1 günlük kaçamak en az 2 güne mal oluyor malesef bu başlangıç son başlangıcın olsun inş tatlımmm

Hoşgeldin aramıza bitanemmmm çok gençsin eminim sağlıklı menü ve birazcık sporla harika kilolar vereceksin yalnız bu iş yememekle olmuyor tatlım sağlıklı beslenmeyi öğrenmeliyiz

Geçmiş olsun prensesim sende toparlanamadın bir türlü:26:

başlangıç.88
geçen hafta.78
bu hafta.77,1
giden 900 gr
toplam giden:10,9
hedef.65
spor : 4 saat yürüyüş 200 mekik 40 dk tiffany 10 dk twist

+ da değilsin tatlımmm bu güzelllll önümzdeki haftaa daha güzel bir sonuçla geleceksin eminim

başlangıç.88
geçen hafta.78
bu hafta.77,1
giden 900 gr
toplam giden:10,9
hedef.65
spor : 4 saat yürüyüş 200 mekik 40 dk tiffany 10 dk twist
maşallahhh güzellll vermişsin tatlım ve istikrarlı bir şekilde de devam ediyorsun

kusura bakmayın iki gündür giremiyordum malum yine misafirim geldi hatta bugunde var ben hemen eski menülerimi yazıp birde bildirim yapayım
çarşamba günü
sabah
kaldırık otu yumurtalı
zeytın peynır
çay

aksam
1kase corba
1kase semız otu yemegı
1adet lahmacun
suuu ayran

perşembe günü
2adet haslanmıs yumurta
zeytın
peynır
yesılcay

akşam
1tabak sarma ayran
3adet yalancı ciğ köfte
çayyyy suuuu

bidirim yapıyorum
başlangıç:83,5
geçen hafta:74
bu hafta:73,5
toplan giden:10kg
,spor:yok
hedef:60

regl olmam lazım bugun yarın elı kulagında olmasına ragmen eksılerdeyım sukurler olsun:)kızlar misafirlerim gitsin hemen daha ayrıntılı yazıcam size kocaman öpüyorum

sende çok güzel vermişsin tatlım tbrklrrr

slm kızlar sabah ınternet kopuktu gıremedım
busaate kaldı bıldırımım
baslangıc 89
gecenhafta 75.4
buhafta 74.2
gıden 1.2
toplam giden14.8
hedef 60
spor 2saat yürüyüş 100mekık 10 dk twist arada trambolınde zıplama

cook şükür yürüyüslerı azalttıgım halde yıne vermısım:)

Selaaaaaaam bacılarım :)
tilkinin dönüp dolaşıp gelecegi yer kurkcü dukkaniymis.
ne ka güzeldi 68 leri görmek , kıymetini bilmek lazimmis
baslangıc 80
gecenhafta 71.8
buhafta 70.5
gıden 1.3
toplam giden9.5
hedef 58

elmasekerim
hosgeldin... Staj bitti mı canım

2 cocukcegizimde hasta...
daha sonra tekrar gelirim ins

aaayy maşallahhhhhh herkes vermişşş tbrk ederim cnm

hoş buldummmm miniğim kelebeğimmmmm kız sen erimiş bitmişsin maşallahhhhhhhhhhh browo sanaaaa ayakta alkışlıyorum 68 i gördün haaa olsun yineeeee görürsün kısa zamanda cnm benim

Hoşgeldinnnn canımmm geçmiş olsun bebişlerine acil şifalar

harikasın Eylülüm tbrkler bitanemm

regl şişkinliği ve misafirlere rağmen süper vermişsin tatlım tbrkle

+ da değilsin tatlımmm bu güzelllll önümzdeki haftaa daha güzel bir sonuçla geleceksin eminim

maşallahhh güzellll vermişsin tatlım ve istikrarlı bir şekilde de devam ediyorsun

Tşklerrrr canımcımmmm inş devamıda gelir
Bende zayıflamak istiyorum banada yardım edin lütfen yeni üye oldum. Benide aranıza alın

Hoşgeldin bitanem aramıza hepbirikte güzel kilolar vericizzz inşş

kahvaltıyı niçin atladık acaba beyazcanımcımmm duyum güzel bahane götürmüşsün herşeyii inş o çikolatayı yememişsindir

aaah aaah o 68 i bende gördüm 2 ay önce ama iste kortizonlu hastane maceram yeniden haayl etti 68 imi..ama kararliyim en yakin zamanda yeniden...

baslangic 75(2 hafta öncesini bazaliyorum artik...yoksa 104 te yazabilirdim yani )
gecen hafta:74.3
bu hafta:74.7
gelen 400 gr..(ki regl haftamda bitti ..cokta yemedim ama neden bu Kadar fazla oldu anlamadim ki ben daha Eksi bekliyordum bu hafta)
toplam giden:300 gr..
hedef:60-65
sporda ne

ama elmasekerim geldi bu isin ustesinden ona inat gelirim artik..tutmayin leeyn beni elmaliseker ezicem

haftaya güzel inişler bekliyorum senden özuşummmm bek elma şekerinin diline düşersin yoksa

al iste olacak ismi ..yapilirmi bu bana...bak sen hele gazeteyle gelene bak: mc donaltsin indirim kuponu..gelde intihar etme simdi..tamda dilarayla itistigimiz hafta olacak ismi bu..ki bu kuponu 2 aydir bekliyordum yapilirmi bu bana... ya tam 68 leri gordum kasintiya dustum serumla kortizon yedim haftalarca geldi 5-6 Kilo geri...tam yeniden zayiflama havasina girdim Dakka bir gol bir..mc donalts indim kuponlari geldi...ya allahim sen beni seviyondami yapiyorsun bunu sevmiyorsundami anlamadimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…