ay Allah korusun...valla bunca yil ugrastim kizla ..bir eline dusersem paralar beni paralar:18::18::18::18: arkadaslara söylesemde komsugezisinemi davet ettirsem...kisirlar börekler ....haftaya güzel inişler bekliyorum senden özuşummmm bek elma şekerinin diline düşersin yoksa
bakk yaaaaaaaa laf söylemeden geçemiyoooorr :)))) ezemezsinnn cicimmm mümkünatı yokkkk görmeyeli bayağı hafiflemişsin ezsem ezsem ben ezerimmmmm seni :))))))) hep iltifat olmaz arayada laf sokmak lazım :)baslangic 75(2 hafta öncesini bazaliyorum artik...yoksa 104 te yazabilirdim yani)
gecen hafta:74.3
bu hafta:74.7
gelen 400 gr..(ki regl haftamda bitti ..cokta yemedim ama neden bu Kadar fazla oldu anlamadim ki ben daha Eksi bekliyordum bu hafta)
toplam giden:300 gr..
hedef:60-65
sporda ne
ama elmasekerim geldi bu isin ustesinden ona inat gelirim artik..tutmayin leeyn beni elmaliseker ezicem
kesinlikle kaçmaz bu fırsatttttttdeğerlendirmelisinnnn hem dünyayadaa bir kere geliyorsun anacım doğumgünüde mi kutlamayacan ayolllal iste olacak ismi ..yapilirmi bu bana...bak sen hele gazeteyle gelene bak: mc donaltsin indirim kuponu..gelde intihar etme simdi..tamda dilarayla itistigimiz hafta olacak ismi bu..ki bu kuponu 2 aydir bekliyordum yapilirmi bu bana...ya tam 68 leri gordum kasintiya dustum serumla kortizon yedim haftalarca geldi 5-6 Kilo geri...tam yeniden zayiflama havasina girdim Dakka bir gol bir..mc donalts indim kuponlari geldi...ya allahim sen beni seviyondami yapiyorsun bunu sevmiyorsundami anlamadimki
ayyyyyy gözümmmm neye çarptııı ablaaaaaa artık arkadaşlık demeyecemmm dostluğumuz 3 . yılındaaaa :) maşallah yaaaa vee bu arada ben 3 yıldır sürekli rejim halindeyim :)ay Allah korusun...valla bunca yil ugrastim kizla ..bir eline dusersem paralar beni paralar:18::18::18::18: arkadaslara söylesemde komsugezisinemi davet ettirsem...kisirlar börekler ....bana diyecek hali olmasa diyorum ha ne dersin..yok ya kiz uzun zamandir yoktu..simdi gelmisken kacirmayalim..iyisimi ben arka takimlari kaldirayimda hareketleneyim bari su kuponlarda pek bir cazip görünüyor ama yok bu hafta yemem..nasilsa 26 sina Kadar gecerli...aaa olamaaaaaaaaaaaaaaaaaz 25 de benim dogum gunum var.herif acif bufe cin restorantina götürecek beni...bunu kaciramam..ama cin bufesi diyince bir oturusa abartmadan yemek sartiyla 4000 kaloriyi gözden cikaracan yani...of offf ne dertli basim varmis benim...ya tam havaya girmisken gaza gelmisken neden hersey beni yemeden taraf cekiyor nayir nolamaz midem gurulduyor..dolap sebze dolu ama bu kuponlar ...:26::26::26::26:
ay Allah korusun...valla bunca yil ugrastim kizla ..bir eline dusersem paralar beni paralar:18::18::18::18: arkadaslara söylesemde komsugezisinemi davet ettirsem...kisirlar börekler ....bana diyecek hali olmasa diyorum ha ne dersin..yok ya kiz uzun zamandir yoktu..simdi gelmisken kacirmayalim..iyisimi ben arka takimlari kaldirayimda hareketleneyim bari su kuponlarda pek bir cazip görünüyor ama yok bu hafta yemem..nasilsa 26 sina Kadar gecerli...aaa olamaaaaaaaaaaaaaaaaaz 25 de benim dogum gunum var.herif acif bufe cin restorantina götürecek beni...bunu kaciramam..ama cin bufesi diyince bir oturusa abartmadan yemek sartiyla 4000 kaloriyi gözden cikaracan yani...of offf ne dertli basim varmis benim...ya tam havaya girmisken gaza gelmisken neden hersey beni yemeden taraf cekiyor nayir nolamaz midem gurulduyor..dolap sebze dolu ama bu kuponlar ...:26::26::26::26:
Kuponlarını ver uygun gördüğün birine bitanemmm çin restaurantı işine bişey diyemeyeceğim eşin jest yapacakmış napalım artık
bol bol spor yapar telafi edersin
sorma bir senmi rejimdesin 3 yildir bende rejimdeyim..ama 3 yil olmadi herhalde..2 yil bitti 3 yil baslayali 1 ay oldu gibime geliyor...neticede3.yila girdik..basbasa ronatik bir yemege ne dersin..kutlamak lazimbakk yaaaaaaaa laf söylemeden geçemiyoooorr :)))) ezemezsinnn cicimmm mümkünatı yokkkk görmeyeli bayağı hafiflemişsin ezsem ezsem ben ezerimmmmm seni :))))))) hep iltifat olmaz arayada laf sokmak lazım :)
kesinlikle kaçmaz bu fırsatttttttdeğerlendirmelisinnnn hem dünyayadaa bir kere geliyorsun anacım doğumgünüde mi kutlamayacan ayolllPPPPP
ayyyyyy gözümmmm neye çarptııı ablaaaaaa artık arkadaşlık demeyecemmm dostluğumuz 3 . yılındaaaa :) maşallah yaaaa vee bu arada ben 3 yıldır sürekli rejim halindeyim :)
sonuç olarak ayak basmışızzzz, hayattaaa yemeğe çıkmam senleeeeee sennn zehirlersin beni karbonhidrat zehirlenmesi yaşarım :)sorma bir senmi rejimdesin 3 yildir bende rejimdeyim..ama 3 yil olmadi herhalde..2 yil bitti 3 yil baslayali 1 ay oldu gibime geliyor...neticede3.yila girdik..basbasa ronatik bir yemege ne dersin..kutlamak lazim
firsati degerlendir deyip 4000 kalorilik aksam yemegine gönderecen beni degilmi seni Kurnaz senii
ama niyee böyle güzel fikirlerle geliyorsun tatlım sennnnn :)
Ama sizi seviyorum ben
hay maşallah nice nice yıllara sürer bu dostluk inş
ya duyumcum şu meşhur nik kime aitti özelden atarmısın çok merak ettim valla:44:
işin zor valla gülümmmmm ne diyim bu arada evlilik yıldönümünüz mü?slm kizlar off oldum ona kos buna kos mahvoldum. hastaneden geldik oglumun okuluna gittim odevini aldim malum tum hafta sonu basima kalmasin. ordan esime hediye alim dedim saat alacaktim amma velakin marka olmayinca hepsinin bir sorunu cikti bende almadim bi eldiven aldim ciktim. gecen nette cok guzel saatler bakmistim ama yetismez diyemarlamadim. ordan lcw ye gittim ama kasada acayip sira vardi amaaan dedim ciktim.aslinda cok sinirliyim ona. kac gundur kp ye leptop bakiyodu kiziyodum dun kiz kardesi tlf klonlanmi kapanacakmis abi dedi sen tut s3 al. oda soyle.iyo aldigini oglum baban napiyo bak dedim kart sahibinin adi deyince kizdim sen napiyon dedim. yok bise yapmiyom dedi ama yemedim tabi. siparisi verdikten sonra ne soyluyosun icinde tutma dedi yok bise demiyom bi tanene de lep top al tam olsun dedim. o anladi da anlamazliga vuruyo sinir. iste bu sebepten oturu bosverdim birazda sanirim hediye isini. eve geldim.yaw sadece bulasik makinesini bosalta bildim kiz durmadi diyo. yaaa nasilmis ben butun islere kosuyom yapamadim demiyom. AZ BUNLARİ COCUKLARLA BASBASA BİRAKSAK DA ANLASALAR ASLİNDA NE CEKTİGİMİZİbu arada buyuk harfe donmusum farkinda degilim. ama adama dedim bundan sonra ucun besin hesabini yapmicam gorursun. bende istedigim gibi harcicam. hos bu gun gitti bilezik aldi affettirmek icin. dedim buda yalakalik hediyesi degilmi. gecen sene bu gunlerde de babasina tv almisti affettirmek icin ertesi sabah tlf almaya goturmustu bende en pahalisi hangisiyse onu gosterdim ama sonra kiyamadim. ama kiymamak lazimmis salak kafa iste
slm kizlar off oldum ona kos buna kos mahvoldum. hastaneden geldik oglumun okuluna gittim odevini aldim malum tum hafta sonu basima kalmasin. ordan esime hediye alim dedim saat alacaktim amma velakin marka olmayinca hepsinin bir sorunu cikti bende almadim bi eldiven aldim ciktim. gecen nette cok guzel saatler bakmistim ama yetismez diyemarlamadim. ordan lcw ye gittim ama kasada acayip sira vardi amaaan dedim ciktim.aslinda cok sinirliyim ona. kac gundur kp ye leptop bakiyodu kiziyodum dun kiz kardesi tlf klonlanmi kapanacakmis abi dedi sen tut s3 al. oda soyle.iyo aldigini oglum baban napiyo bak dedim kart sahibinin adi deyince kizdim sen napiyon dedim. yok bise yapmiyom dedi ama yemedim tabi. siparisi verdikten sonra ne soyluyosun icinde tutma dedi yok bise demiyom bi tanene de lep top al tam olsun dedim. o anladi da anlamazliga vuruyo sinir. iste bu sebepten oturu bosverdim birazda sanirim hediye isini. eve geldim.yaw sadece bulasik makinesini bosalta bildim kiz durmadi diyo. yaaa nasilmis ben butun islere kosuyom yapamadim demiyom. AZ BUNLARİ COCUKLARLA BASBASA BİRAKSAK DA ANLASALAR ASLİNDA NE CEKTİGİMİZİbu arada buyuk harfe donmusum farkinda degilim. ama adama dedim bundan sonra ucun besin hesabini yapmicam gorursun. bende istedigim gibi harcicam. hos bu gun gitti bilezik aldi affettirmek icin. dedim buda yalakalik hediyesi degilmi. gecen sene bu gunlerde de babasina tv almisti affettirmek icin ertesi sabah tlf almaya goturmustu bende en pahalisi hangisiyse onu gosterdim ama sonra kiyamadim. ama kiymamak lazimmis salak kafa iste
seninlede böyle olacaz inş. cnm benimmm tabi diyetimiz bu kadar uzun sürmesin zayıflayıp çıtır dostlar olalım :)
bak fesata bak heleama niyee böyle güzel fikirlerle geliyorsun tatlım sennnnn :)
valla hicte fena bir fikirt dgil ben bunun üstüne 3 gunde yüzerim tam olur degilmi..oooh elmasekerim catlasinKuponlarını ver uygun gördüğün birine bitanemmm çin restaurantı işine bişey diyemeyeceğim eşin jest yapacakmış napalım artık
bol bol spor yapar telafi edersin
yok kiz ben sana karbonhidrat verirmiyim..versem versem bir bardak yag ismarlarim 3 ögünsonuç olarak ayak basmışızzzz, hayattaaa yemeğe çıkmam senleeeeee sennn zehirlersin beni karbonhidrat zehirlenmesi yaşarım :)
canim malesef hepimizin hayatinda benzeri sorunlar oluyor..elinden gelen birsey olmadigina göre kendini daha fazla sitrese sokma oluruna birak..hem ne Kadar masrafli olucam desende olamazsin..insanin yapisinda yoksa ne olursa olsun yapamaz..bende cok defa ayni seyleri söyledim ama masraf yaptirma sirasi bana geldiginde (yani ailesine öyle masraf yaptigi yokta coluk cocuktan bana geldiginde) hiic kiyamadim..kiysana salak kafa iste..Adam her defasina senin sucun ben sana al demistim deyip beni pisman eder ama ben her defasinda bu sefer harcatacam derim gene kiyamamslm kizlar off oldum ona kos buna kos mahvoldum. hastaneden geldik oglumun okuluna gittim odevini aldim malum tum hafta sonu basima kalmasin. ordan esime hediye alim dedim saat alacaktim amma velakin marka olmayinca hepsinin bir sorunu cikti bende almadim bi eldiven aldim ciktim. gecen nette cok guzel saatler bakmistim ama yetismez diyemarlamadim. ordan lcw ye gittim ama kasada acayip sira vardi amaaan dedim ciktim.aslinda cok sinirliyim ona. kac gundur kp ye leptop bakiyodu kiziyodum dun kiz kardesi tlf klonlanmi kapanacakmis abi dedi sen tut s3 al. oda soyle.iyo aldigini oglum baban napiyo bak dedim kart sahibinin adi deyince kizdim sen napiyon dedim. yok bise yapmiyom dedi ama yemedim tabi. siparisi verdikten sonra ne soyluyosun icinde tutma dedi yok bise demiyom bi tanene de lep top al tam olsun dedim. o anladi da anlamazliga vuruyo sinir. iste bu sebepten oturu bosverdim birazda sanirim hediye isini. eve geldim.yaw sadece bulasik makinesini bosalta bildim kiz durmadi diyo. yaaa nasilmis ben butun islere kosuyom yapamadim demiyom. AZ BUNLARİ COCUKLARLA BASBASA BİRAKSAK DA ANLASALAR ASLİNDA NE CEKTİGİMİZİbu arada buyuk harfe donmusum farkinda degilim. ama adama dedim bundan sonra ucun besin hesabini yapmicam gorursun. bende istedigim gibi harcicam. hos bu gun gitti bilezik aldi affettirmek icin. dedim buda yalakalik hediyesi degilmi. gecen sene bu gunlerde de babasina tv almisti affettirmek icin ertesi sabah tlf almaya goturmustu bende en pahalisi hangisiyse onu gosterdim ama sonra kiyamadim. ama kiymamak lazimmis salak kafa iste
ayyy bayıldım bu sözeeeee uygulayacam :)Hoşgeldin canımcımmm oooo sakinleş biraz tatlımm her türk kadını yuvayı yapıcıdır fakat annemin bir arkadaşı her zaman der adamın 2 kaşığı varsa birini kıracaksın o zaman dğerli olursun diye bilemiyorum artık
İnş bitanemmm ben bu topicten kovulmadığım sürece ayrılmam zatennn
ben değilde sennnn bu planla gidersen yemekden çatlarsın ben diyeyim :)bak fesata bak hele
valla hicte fena bir fikirt dgil ben bunun üstüne 3 gunde yüzerim tam olur degilmi..oooh elmasekerim catlasin
yok kiz ben sana karbonhidrat verirmiyim..versem versem bir bardak yag ismarlarim 3 ögün
canim malesef hepimizin hayatinda benzeri sorunlar oluyor..elinden gelen birsey olmadigina göre kendini daha fazla sitrese sokma oluruna birak..hem ne Kadar masrafli olucam desende olamazsin..insanin yapisinda yoksa ne olursa olsun yapamaz..bende cok defa ayni seyleri söyledim ama masraf yaptirma sirasi bana geldiginde (yani ailesine öyle masraf yaptigi yokta coluk cocuktan bana geldiginde) hiic kiyamadim..kiysana salak kafa iste..Adam her defasina senin sucun ben sana al demistim deyip beni pisman eder ama ben her defasinda bu sefer harcatacam derim gene kiyamam
hahaaayt sen beni 5 Kilo almisim diye birdaha zayiflayamazmi sandin kuzum..ayyy bayıldım bu sözeeeee uygulayacam :)
ben değilde sennnn bu planla gidersen yemekden çatlarsın ben diyeyim :)
hahaaayt sen beni 5 Kilo almisim diye birdaha zayiflayamazmi sandin kuzum..
tamda bildiri yaptiktan sonra haftanin ilk gününde....gel iddeaya girelim haftaya bu gün 74.5 alti olucam
yani birak artiyi en azindan 200 gr Eksi olucam..dikkatini cekiyorum en azindan diyorum yani..malum senin gibi genc degilim..yaslilik yavaslayan metobolizma falan derken zorlaniyorum
al iste olacak ismi ..yapilirmi bu bana...bak sen hele gazeteyle gelene bak: mc donaltsin indirim kuponu..gelde intihar etme simdi..tamda dilarayla itistigimiz hafta olacak ismi bu..ki bu kuponu 2 aydir bekliyordum yapilirmi bu bana...ya tam 68 leri gordum kasintiya dustum serumla kortizon yedim haftalarca geldi 5-6 Kilo geri...tam yeniden zayiflama havasina girdim Dakka bir gol bir..mc donalts indim kuponlari geldi...ya allahim sen beni seviyondami yapiyorsun bunu sevmiyorsundami anlamadimki
canım tebrik ederim 1 haftada 3 kg çok değil mi ama , kedi ciğer mi oldum nebaşlangıç:98.1
geçen hafta:98.1
bu hafta: 95
giden:3.1
toplam giden:3.1
hedef:70
spor: 120dk
canım tebrik ederim , inan kendim vermiş kadar sevindim , kaç haftadır emeğinin karşılığını görmeye başladın , devamıda gelivek banucum , çıtır hatunlar olarak grup bile açarız bizSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Hepinize hayırlı ve bol eksili bir gün diliyorum
Hayırlı Cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere en kısa zamanda nasip eder inşallah...Aminnnnnnnnnn
Evetttttttttttt kızlarrrrrrrrr :122: :122: :122:
Gelelim dananın kuyruğunun koptuğu noktaya
Başlangıç; 123 kg ( Rabim kimsenin başına vermesin ...Aminnn )
Geçen hafta; 122 kg
Bu hafta; 120.9 kg
Giden; 1.1 kg( bu kiloda olunca insan o 1.1e bile seviniyormuş )
Toplam giden; 2.1 kg
Ahhhh aptal kafam ahhh verdiklerimi almasaydım şimdiye kadar rahat 20 kg gitmişti ama ben geriye doğru çalıştım istemeddende olsaNeyse umutsuzluğa kapılmıyorum inşallah önümüzdeki cuma daha aşağılarıda göreceğim
Bu arada Spor; haftada 2 kere yürüyüş oldu bu hafta ( diğer koşturmaları saymıyorum tabiki)
İnşallah önümüzdeki hafta daha fazla olucak
geçmiş olsun canım , bu senenin gribi fena, benimki çok şükür geçti ilaç kulanmadan , darısı başına yawru yaaaselamün aleyküm kızlar hayırlı cumalar
sabah hastaneye gittik biz de bir sürü ilaç aldık
ben çok sık grip-nezle olurum meğer alerjikmiş benimki
bildirimim
başlangıç:89
geçen hafta:84.4
bu hafta:84.4
gelen-giden:yok
top.giden:4.6 kg
hedef:70
spor:yok
başlangıç.88
geçen hafta.78
bu hafta.77,1
giden 900 gr
toplam giden:10,9
hedef.65
spor : 4 saat yürüyüş 200 mekik 40 dk tiffany 10 dk twist
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?