80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

haftaya güzel inişler bekliyorum senden özuşummmm bek elma şekerinin diline düşersin yoksa
ay Allah korusun...valla bunca yil ugrastim kizla ..bir eline dusersem paralar beni paralar:18::18::18::18: arkadaslara söylesemde komsugezisinemi davet ettirsem...kisirlar börekler .... bana diyecek hali olmasa diyorum ha ne dersin..yok ya kiz uzun zamandir yoktu..simdi gelmisken kacirmayalim..iyisimi ben arka takimlari kaldirayimda hareketleneyim bari su kuponlarda pek bir cazip görünüyor ama yok bu hafta yemem..nasilsa 26 sina Kadar gecerli...aaa olamaaaaaaaaaaaaaaaaaz 25 de benim dogum gunum var.herif acif bufe cin restorantina götürecek beni...bunu kaciramam..ama cin bufesi diyince bir oturusa abartmadan yemek sartiyla 4000 kaloriyi gözden cikaracan yani...of offf ne dertli basim varmis benim...ya tam havaya girmisken gaza gelmisken neden hersey beni yemeden taraf cekiyor nayir nolamaz midem gurulduyor..dolap sebze dolu ama bu kuponlar ...:26::26::26::26:

bakk yaaaaaaaa laf söylemeden geçemiyoooorr :)))) ezemezsinnn cicimmm mümkünatı yokkkk görmeyeli bayağı hafiflemişsin ezsem ezsem ben ezerimmmmm seni :))))))) hep iltifat olmaz arayada laf sokmak lazım :)
kesinlikle kaçmaz bu fırsatttttttdeğerlendirmelisinnnn hem dünyayadaa bir kere geliyorsun anacım doğumgünüde mi kutlamayacan ayolll PPPPP

ayyyyyy gözümmmm neye çarptııı ablaaaaaa artık arkadaşlık demeyecemmm dostluğumuz 3 . yılındaaaa :) maşallah yaaaa vee bu arada ben 3 yıldır sürekli rejim halindeyim :)

Kuponlarını ver uygun gördüğün birine bitanemmm çin restaurantı işine bişey diyemeyeceğim eşin jest yapacakmış napalım artık
bol bol spor yapar telafi edersin

sorma bir senmi rejimdesin 3 yildir bende rejimdeyim..ama 3 yil olmadi herhalde..2 yil bitti 3 yil baslayali 1 ay oldu gibime geliyor...neticede3.yila girdik..basbasa ronatik bir yemege ne dersin..kutlamak lazim

firsati degerlendir deyip 4000 kalorilik aksam yemegine gönderecen beni degilmi seni Kurnaz senii

sonuç olarak ayak basmışızzzz, hayattaaa yemeğe çıkmam senleeeeee sennn zehirlersin beni karbonhidrat zehirlenmesi yaşarım :)

slm kizlar off oldum ona kos buna kos mahvoldum. hastaneden geldik oglumun okuluna gittim odevini aldim malum tum hafta sonu basima kalmasin. ordan esime hediye alim dedim saat alacaktim amma velakin marka olmayinca hepsinin bir sorunu cikti bende almadim bi eldiven aldim ciktim. gecen nette cok guzel saatler bakmistim ama yetismez diyemarlamadim. ordan lcw ye gittim ama kasada acayip sira vardi amaaan dedim ciktim.aslinda cok sinirliyim ona. kac gundur kp ye leptop bakiyodu kiziyodum dun kiz kardesi tlf klonlanmi kapanacakmis abi dedi sen tut s3 al. oda soyle.iyo aldigini oglum baban napiyo bak dedim kart sahibinin adi deyince kizdim sen napiyon dedim. yok bise yapmiyom dedi ama yemedim tabi. siparisi verdikten sonra ne soyluyosun icinde tutma dedi yok bise demiyom bi tanene de lep top al tam olsun dedim. o anladi da anlamazliga vuruyo sinir. iste bu sebepten oturu bosverdim birazda sanirim hediye isini. eve geldim.yaw sadece bulasik makinesini bosalta bildim kiz durmadi diyo. yaaa nasilmis ben butun islere kosuyom yapamadim demiyom. AZ BUNLARİ COCUKLARLA BASBASA BİRAKSAK DA ANLASALAR ASLİNDA NE CEKTİGİMİZİbu arada buyuk harfe donmusum farkinda degilim. ama adama dedim bundan sonra ucun besin hesabini yapmicam gorursun. bende istedigim gibi harcicam. hos bu gun gitti bilezik aldi affettirmek icin. dedim buda yalakalik hediyesi degilmi. gecen sene bu gunlerde de babasina tv almisti affettirmek icin ertesi sabah tlf almaya goturmustu bende en pahalisi hangisiyse onu gosterdim ama sonra kiyamadim. ama kiymamak lazimmis salak kafa iste

işin zor valla gülümmmmm ne diyim bu arada evlilik yıldönümünüz mü?

Hoşgeldin canımcımmm oooo sakinleş biraz tatlımm her türk kadını yuvayı yapıcıdır fakat annemin bir arkadaşı her zaman der adamın 2 kaşığı varsa birini kıracaksın o zaman dğerli olursun diye bilemiyorum artık

seninlede böyle olacaz inş. cnm benimmm tabi diyetimiz bu kadar uzun sürmesin zayıflayıp çıtır dostlar olalım :)

İnş bitanemmm ben bu topicten kovulmadığım sürece ayrılmam zatennn

ama niyee böyle güzel fikirlerle geliyorsun tatlım sennnnn :)
bak fesata bak hele

Kuponlarını ver uygun gördüğün birine bitanemmm çin restaurantı işine bişey diyemeyeceğim eşin jest yapacakmış napalım artık
bol bol spor yapar telafi edersin
valla hicte fena bir fikirt dgil ben bunun üstüne 3 gunde yüzerim tam olur degilmi..oooh elmasekerim catlasin

sonuç olarak ayak basmışızzzz, hayattaaa yemeğe çıkmam senleeeeee sennn zehirlersin beni karbonhidrat zehirlenmesi yaşarım :)
yok kiz ben sana karbonhidrat verirmiyim..versem versem bir bardak yag ismarlarim 3 ögün

canim malesef hepimizin hayatinda benzeri sorunlar oluyor..elinden gelen birsey olmadigina göre kendini daha fazla sitrese sokma oluruna birak..hem ne Kadar masrafli olucam desende olamazsin..insanin yapisinda yoksa ne olursa olsun yapamaz..bende cok defa ayni seyleri söyledim ama masraf yaptirma sirasi bana geldiginde (yani ailesine öyle masraf yaptigi yokta coluk cocuktan bana geldiginde) hiic kiyamadim..kiysana salak kafa iste..Adam her defasina senin sucun ben sana al demistim deyip beni pisman eder ama ben her defasinda bu sefer harcatacam derim gene kiyamam

ayyy bayıldım bu sözeeeee uygulayacam :)

ben değilde sennnn bu planla gidersen yemekden çatlarsın ben diyeyim :)

ayyy bayıldım bu sözeeeee uygulayacam :)

ben değilde sennnn bu planla gidersen yemekden çatlarsın ben diyeyim :)
hahaaayt sen beni 5 Kilo almisim diye birdaha zayiflayamazmi sandin kuzum..
tamda bildiri yaptiktan sonra haftanin ilk gününde....gel iddeaya girelim haftaya bu gün 74.5 alti olucam
yani birak artiyi en azindan 200 gr Eksi olucam..dikkatini cekiyorum en azindan diyorum yani..malum senin gibi genc degilim..yaslilik yavaslayan metobolizma falan derken zorlaniyorum

kizlar size doyum olmaz ama cikmam lazim..daha maniklerimi yemleyecegim..oradanda aksam söylesisi varmis..cocuklari alip oraya gidecegim..artik yarina devam ederiz..byeee

dün akşam yemeğinden sonra

ara: 1 bardak süt, yarım greyfurt

ara: 1 elma

sahur: 2dlm ekmek, 1 haşlama yumurta, 5 zeytin( yeşil), domates, salatalık, 1dlm peynir, 1 tk reçel

akşam: 1 kase yoğurt çorbası, 1 tabak kapuska, salata, turşu

yaa hayırr yavaş gitt sana yetişecem bennnnnnnn dahaaaa koştur moştur gitmenin ne anlamı var :)

Bana da geldi hemde iki tane kağıt geldi hemen çöpe atmaya karar verdim eşim niye sen seversin dedi ama ...biraz kilo verimde sonra belki yerim dedim :))

başlangıç:98.1
geçen hafta:98.1
bu hafta: 95
giden:3.1
toplam giden:3.1
hedef:70
spor: 120dk
canım tebrik ederim 1 haftada 3 kg çok değil mi ama , kedi ciğer mi oldum ne sağlıklı olsunda nasıl olursa olsun benim hesapta
canım tebrik ederim , inan kendim vermiş kadar sevindim , kaç haftadır emeğinin karşılığını görmeye başladın , devamıda gelivek banucum , çıtır hatunlar olarak grup bile açarız biz havamızdan geçilmez
geçmiş olsun canım , bu senenin gribi fena, benimki çok şükür geçti ilaç kulanmadan , darısı başına yawru yaaa
başlangıç.88
geçen hafta.78
bu hafta.77,1
giden 900 gr
toplam giden:10,9
hedef.65
spor : 4 saat yürüyüş 200 mekik 40 dk tiffany 10 dk twist

müfettişim harikasın bu hafta yine , tebrik ederim seni

sabah :1 haşlanmış yumurta , 4 zeytin , bol yeşillik , 1 dilim t.b ekmek , şekersiz nescafe
ara : 1 minik elmalı kurabiye , şekersiz çay
öğle : 1 kase çorba , 1 ince dilim tavuk ızgara, bol salata , 1 dilim t.b ekmek , 1 bardak ayran
ara : 1 mandalina
akşam : 1 kase çorba , bol salata ( az yağlı , az tuzlu ) , 1 bardak ayran , ekmek yok
ara : çeyrek ayva

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…