80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ya benim bu diyetisyen işim neden ters gider hep anlamadım , bugün kontrolüm vardı , gittim diyetisyen yerinde yoktu , kontrole gidecem diye de öğlen yiyemedim yemek, aç kaldım resmen bu saate kadar , p.tesiye kaldı artık , merakta ediyordum çok , yağ kas ölçecekti , üstünede adet oldum dün , yarın bildrim yapıcam bakalım ne olcak, verdim inşallah biliyorum ama ne kadar

2 gün kurusu , 2 bardak ılık su
sabah : y.kibrit kutusu b.peynir , 2 zeytin , yarım dilim t.b ekmek
ara : 1 madalina , 1 ç.bardağı süt
öğle : diyetisyen rötarı
ara : 2 kare %70 kakaolu bitter çikolata , 6 badem , 1 şekersiz nescafe
akşam : 1 kase çorba , 4 y.k pazı kavurması , 1 tavuk but haşlama yemeğinde (susuz), bol salata ( az yağlı , az tuzlu ) , 1 bardak ayran , 1 dilim t.b ekmek
ara : 1 mandalina , 1 ç.bardağı süt
spor : hoca eşliğinde salon sporu

bugünde böyle oldu akşam çok dolu duruyomu sanki ne :44:

bugünde çok yoruldum , spor sonrası daha da bir yorgun olurum , ALLAH' ım sen yardım et güç, kuvvet ver ( amiiin )

menümü yazım ama daha akşam yemeğini yemedim , çok geçmeden yiyeyim de geleyim , zaten geçmiş okumaktan helak oldum dün oku oku bitmez , en sonu da kendimi unuttum kapattım yattım :) sabahta geç kaldım
hadi kızlar yemeğe

yoooo hiç çok değil cnm tam kararında olmuş akşam

Herkese merhabalar...
Kahvaltı:
İki aktiv yoğurt (zar zor yedim şekerli yoğurt hiç sevmem)

Sonrasında 1 saat koşu bandında tempolu yürüyüş

Ara:
Yeşilçay
1 bisküvi ( yazmayı unuttum )

Öğle:
1 dilim ekmek
1 dilim light peynir
1 bardak çorba

Ara:
1 yeşil elma
1 bardak yeşilçay

Akşam:
Balık (kızartcam 2 parça yerim)
Salata
Tabi akşam yemeğimi henüz yemedim ama belliydi yazayım şimdiden dedim

Artık sonrasını misafirliğe gitcem gece yine uğrarım şimdide mekik çekeyım sonra üşenmeyeyim :))

Son düzenleme:
cnm sanki biraz az besleniyorsun birde süt ürünlerin az geldi bana aralarına eklesen daha güzel olmaz mı

cnm sanki biraz az besleniyorsun birde süt ürünlerin az geldi bana aralarına eklesen daha güzel olmaz mı

Yok sadece bugun böyle oldu kahvaltıyı yoğurtla geçiştirdim :))
Yarın kuru fasulye pilav yapcam bi de yarın kine bak sen :)))
Şuan evde tam yağlı süt var o nedenle içmedim yoksa çok canım çekiyo sütü.. Oğluşum. İçiyo ona tam yağlı alıyorum..
Ondan içsem?? Aslında sabahları ara olarak onu içebilirim zararı olmaz heralde .

olsunnnn cnm iç sütten zarar gelmezzz:)

Ayy çok sevinirim bende sana yazarım :))
anlaştıkkkkk yankiiii:) yankim olurmusun sana yanki diyebilirmiyimmmmm :)))))))

OOOOOOOOOOOO şekerhanım gelmiş hoşgelmiş ya özlettik kız kendini nerelerdesin gördüğüm kadarıyla sende benim gibi baya açılmışsın neyse canım ya inş beraberce veririz yine yeni yeniden

menüm bakalım ilk yorumun ne olacak şekercanım

sabah:1 h.yumurta 1 tutam maydonoz 2 yk tarçınlı yoğurt 1 zeytin ve 1çb süt

ara:2 b 2 şekerli çay

öğle:2 yk pırasa ve yoğurt 1 kase şehriye çrb havuç turp salatası

ara:2 mandalina

akşam:ıspanaklı yumurta 1 kase tarhana çrb 1 turp ve çok zorladım yememek için ama yine yaptım 2yk makarna

1lt su
2b beşibiyerde çay
her yemekten ve yatmadan önce sarımsaklı sirke

şimdide hazır kız uyurken 2mil leslie yaparım ve 150 mekik

hb kamilecimmmmmm maşallah en azından bıraktığım yerdesinnn beni durdurabilene aşk olsun:) bence menün gayet güzel cnmmm tekkk gözüme batan şekerli çay olduuu tbrk ederim kilo olmasın afiyet olsun inş......

canım oradakine bakma 76 kiloyum ben şuanda bu şekerli çay olayını bi türlü halledemedim hatta bugün güne çaysız başladım okulda nasıl başım ağrıdı mesele çayda değil şekersiz içtim geçmedi ama şkrli 2b içtim kendime geldim bu şekere karşı benim bağımlılığım var galiba napcam bilmyrm

tatlandırıcı denedin mi tatlım?

kızlar haftaya çarşamba inş diyetisyene gidip düzen getiriyrm hayatıma inş bu sefer olur ve veririm şu kiloları beni denetleyen birisi olmadıkça ben bu işi beceremycem o yüzen kendime bi öğretmen tayin etmem bana iyi gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…