80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Gecmis olsun oglusunada kizlarinada

Ay sendedemi o dert var canim... GEcmis olsun... Bende 12ay boyunca burun silmekle mesgul oluyorum... hep akiyor burnum oda allerjik...

harika bir başlangıç canımcım tbrklerr

sagol canim :)

Bana da geldi hemde iki tane kağıt geldi hemen çöpe atmaya karar verdim eşim niye sen seversin dedi ama ...biraz kilo verimde sonra belki yerim dedim :))

ayyyy sorma banada geldi ama attim hemencik

canım tebrik ederim 1 haftada 3 kg çok değil mi ama , kedi ciğer mi oldum ne sağlıklı olsunda nasıl olursa olsun benim hesapta

Bencede cok :) yazdigim gibi besleniyorum... haftaya daha az vermis olurum diye dusunuyorum canim :)
benimde istegim saglikli kilo vermek :) ve bu sefer verdikten sonra bir daha almamak!!!

baslangic: 83
gecen hafta:75.8
bu hafta:73.8
giden: 2
toplam giden:9.2
hedef:70
spor:yok

Son düzenleme:
Menümü paylasayim

sabah: 1dilim ekmek, ustune sürme peynir. yarim ufak salatalik. 1kibrit kutusu kadar kasar peyniri

ara: salatalik

ögle: Italyan mantisi (tortelloni) yogurt ile

ara: sekersiz capuccino, 1adet biskuvi

aksam: pirasa çorbasi, firinda tavuk gögsü (60gr)

ara: Müesli yerim

form çayi icerim :)

birde günlük 3litre suyumu tamamlarim yatana kadar :)

daha sporda yapicam :)

ooooooo kaptncımmmm güzel haberlerle geldin maşallahhhh sanaaaa

wallahi canım hastalığın marifeti desem..

bu hafta 76.2yi de gördüm hatta baya bi dert yandım melankoli dedi galiba tartılma diye tartılmadım ve sabah 3 kere tartıya çıktım bi hata var die ama doğruymuşşş

çarşamba menü
sabah
yarım saç böreği
yumurta
zeytin peynir
çay

öğle
etli yemek
cacık
makarna

akşam
hatırlayamadım valla

perşembe
yine aynı kahvaltı

öğle
tavuklu patates fırında
yoğurt çorbası

akşam
mercimek çorba
yoğurt
etli patates

2 dilim kek
bitki çayı

1 adeet portakal

bugün
sac böreği yarım
peynir
zeytin

öğle
türlü
cacık
bulgur pilavı

akşam
balık
salata
1.5 dilim ekmek

yeşil çay
1 dilim kadayıf
1 dilim kek(kalmasın yoksa atılacak çöpe)

hemen iyi
leş inş. cnm amaaa sağlıklada kilo vermeye devm et hedefine ulaşılana kadar hiç kesintiye uğramasın bu durum:)
ay olur cnm ne demekte yanki farkli geldi bana guzel ama :))

bu arada arkadaslar bende begen butonu gorunmuyo sizde de ayni mi?
:)))))kankiden daha anlamlı yandaş :))))bizdede yok güzelimmm bakıma girdiya bugün siteee ondan dolayı sanırımmmm toparlarrr bir süre sonraaa

iyi akşamlar kızlar
bu hafta maşallah kızlar süper kilo vermiş darısı benimde başıma

başlangıç:98.1
geçen hafta:98.1
bu hafta: 95
giden:3.1
toplam giden:3.1
spor: 120dk
tebrik ederimmm süpersinnnn maşalahhh sana
çokkkkk sevindimm cecoo tebrikler.direnç kırıldı sonunda şükür
süpersiniz kızlarr maşallahhh
hoş geldin kelebiğimmmm sende kayıplara karışmıştın nerelerdesin .

güle güle tak bileziğini canımm..özel bir gün sanırım hediye aradığına göre ..canım bence kızma eşine .maddi durumunuz iyi anladığım kadarıyla,sonuçta ana babası onlarında gönlünü hoş etmek istemiştir bence ana babaya verilen para sokağa atılmış deyil.onların rızasını almak belkide paranızın bereketini artıracaktır..sen kızma sonuçta seninde gönlünü almış...

ya benim öküz gibi olsaydı kocalarınız kesin pıcaklardınız...sağolsun bir kaynım var..evlendim 2 ay sonra onun gülüne bütün

altınlarım gitti gelmez. hadi altınlar gitti onlan kalsak iyi..bu iş açacam dedi.açtı kv 7 tane dubleks dairesi vardı buranın çok lüks bir

semtinde ,sırayla hepsini sattı.bizler dımdızlak kaldık işte olmadı battık.yüzlerce milyar borçla kala kaldık..şimdi hala onu ödemeye

çalışıyoz..bir batmayla kalsak gider benim kayın ona buna kefil olur borcunu benimki öder.gider bankadan para çeker harcar

borcunu benimki öder ,yaaanlatılmaz yaşanır benimkiinin ayağına giycek ayakkabısı yok bu gider en pahalı marka ayakkabılardan

koleksiyon yapar .takım elbiseler en pahalı marka olmasa giymez ..arkadaşlarına jest yapıcam diye yemekler ısmalamalar sanki

ağa oğlu .biz batmışız onun yüzünde onun umuru deyil .haftada 1 eve onun borçlarından hacizz.. ama benim öküz kardeşim diye

hep borçlarını ödedi o yattı çalışmadı bu kazandı kardeşinin keyfi harcamalarına para verdi..akıl işi deyik koskoca adamm .neyse

evlendi şükür .evlendiğinden beri benimkiyle ortak çalışıyorlar .ama nasıl ortaklık ..sadece çalışma ortak para bölünmüyor.biz ava

l aval bakıyoz ..biz kv lerle oturuyoz adam köy gibi bir yer .adam gitti merkezden lüks bir ev tuttu .içini döşedik .ki bana ona

alınanın çeğreği bile alınmamıştı yani parasını kp verse bana ne diycem.para ortadan..hadi onada evet olsun dedim gıkımı

çıkarmadım yerki evlensin kurtulalım şundan belki akıllanır dedimm......tamm akıllandı biz dura duralım gitti adam bizim paramızla

lüks bir daire aldı ..ya olacak şymi kurban oluyum ortak çalışılıyor ama para bölünmüyor .adamın kirası ödeniyor .evi alınıyor.birde

hanımına araba alındı .ben burda köy gibi yerde kv kp görümcenin yanında 2 odaya sıkıştım .kömür alamadık daha kıçım donuyor

torba torba kömür getiriyor akıllı herifim.bunlar kaloriferli şıkır şıkır evdekıçı yana yana oturuyor altında araba fellik fellik

geziyor .ben otobüste dolmuşta 2 evin yükü üstümde tabana kuvvet koşturu yorum..daha birede misafir gelirler hizmet

beklerler .biz evlerinin yolunu bilmeyiz..benimkine diyorum bizim ev yok bişey yok anan baban ölse kapının önündeyiz bizde

bişeyler yapalım .benim çoluğumun çocuğumun hakkını kardeşin hallediyor diye hiçç ses yokkk ...valla kızlar gören bilen varsa

söylesin böylesi kimde var.. birde bunca yık bahçelerinde bağında eşşek gibi çalıştım..bu paşa hiççç ne hürmet ne hizmet oda yok

ama herşeyin kaymağını yedi..offf çok üzülüyorum şu ev meselesi hele çok üzüyor beni .alınacaksa ikimizede birden alınması

lazımdı ..arabada cabası zaten..zaten para bize hiç gelmiyor..aaaa unuttum daha birde kp emekli maaşını alıyor adam .kinsede

bişey demiyor.. offffff offff amma yazdımm haaa .gerçi daha çok vukuatı varda sayfalar yetmez .ayy birde anne babayada bakmıyor hem maddi hem manevi ..masraflarını bari görse adamların maaşını aldığına göre bütün sorumkuluk bizde hatta bende çatlıycam valla şu kaynım düşman başına.ana babaya can kurban.keşke onlar gibi olsa ..

baslangic: 83
gecen hafta:75.8
bu hafta:73.8
giden: 2
toplam giden:9.2
spor:yok
bu kar lafın üstüne ,tabrikler kaptanım

Son düzenleme:
iyiki yazdın bebeğimmm bu içini rahatlatırrr kimse 4 4 lük yaşamıyorr herkes çekmiş çekiyorrrr allahhh hepimizin yardımcısı olsun yinede bu günümüze hamd olsunnnn daha kötüsünden saklasınnnnn sıkıntılarımızdan kurtarsın rabbim herkesin gönlüne göre versinnnnnn

ayyyy inanamıyorumm canım ya içim parçalandı resmen seni hiç bu şekilde dinlememiştimmm taş olsa çatlar çok sabırlı bi insansın
hayat sana gösterdiğin sabır kadar mutluluk versin daha çok şey olur aslında sana sölenebilcek ama iş kışkırtmaya girebilir die susuyorum kelimelerimi yutuyorum

sen ne kadardertliymişsin be kardeşim Allah sabır versin zor valla hakikaten seninki gibisi düşman başına sen şimdi kv kp görümce birliktesin ha valla senin adamın kulaklarını biraz çekmek lazım galiba o ne öyle ya valla ben sinrden çatlardım ha gerçi sende çatlıyon ya sen adamı kafalada ayrılın şunlardan zo r öyle hayat çekilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…