- 6 Mart 2013
- 1.417
- 621
- 178
slm kızlar ben bu sabah bildirim yapmicam yarın yapacam. sabah hastaneye gittik. oğlum fena halde faranjit ve sinüzit olmuş kızn idrarını verdik öğleden sonra alacaz sonucu. dikada karma aşı oldu ve de verem aşısı yaptılar. çocuk kımıldayınca ağlıyo. bende kundak yaptım kımıldayamasın diye. dr onu da kontrol etti çok şükür onun hiç bişesi yok şimdilik. abisine sen kardeşine yaklaşma dedi çocuk azıcık bozuldu
yaw nw güzel kilolar vermişsiniz amaaaaan kıskandımmı neeeemaşallah diyeyimde nazar değmesin.
selamün aleyküm kızlar hayırlı cumalar
sabah hastaneye gittik biz de bir sürü ilaç aldık
ben çok sık grip-nezle olurum meğer alerjikmiş benimki
bildirimim
başlangıç:89
geçen hafta:84.4
bu hafta:84.4
gelen-giden:yok
top.giden:4.6 kg
hedef:70
spor:yok
harika bir başlangıç canımcım tbrklerr
Bana da geldi hemde iki tane kağıt geldi hemen çöpe atmaya karar verdim eşim niye sen seversin dedi ama ...biraz kilo verimde sonra belki yerim dedim :))
canım tebrik ederim 1 haftada 3 kg çok değil mi ama , kedi ciğer mi oldum nesağlıklı olsunda nasıl olursa olsun benim hesapta
baslangic: 83
gecen hafta:75.8
bu hafta:73.8
giden: 2
toplam giden:9.2
ooooooo kaptncımmmm güzel haberlerle geldin maşallahhhh sanaaaa
olsunnnn cnm iç sütten zarar gelmezzz:)
anlaştıkkkkk yankiiii:) yankim olurmusun sana yanki diyebilirmiyimmmmm :)))))))
yok canım ya denemedim ama dün akşam bi eczacı arkadaşta aynı şeyi söyledi bi süre tatlandırıcı kullan diye ama bilmyrm becereblrmym
hemen iyiwallahi canım hastalığın marifeti desem..
bu hafta 76.2yi de gördüm hatta baya bi dert yandım melankoli dedi galiba tartılma diye tartılmadım ve sabah 3 kere tartıya çıktım bi hata var die ama doğruymuşşş
:)))))kankiden daha anlamlı yandaş :))))bizdede yok güzelimmm bakıma girdiya bugün siteee ondan dolayı sanırımmmm toparlarrr bir süre sonraaaay olur cnm ne demekte yanki farkli geldi bana guzel ama :))
bu arada arkadaslar bende begen butonu gorunmuyo sizde de ayni mi?
başlangıç:84
geçen hafta:76.2
bu hafta:75.5
giden:700
toplam giden:8.5
hedef:65
spor:çalışmak
ayyyy ne güzellllll insan sizi gördükçe daha bi hevesleniyorrr tbrk ederim cnmmmm seninde gitmiş bayağıııı
ağzından bal damlıyorrrr iremimmmmm inş. inş..... öyle ayrı gayrı hiç hoş değil yanınıza gelmem lazım :)heveslen heveslen canımmm en kısa zamanda sağlıkla yanımıza 7 lere geleceksin eminimmmm
valla ben uzun suredir tatlandirici kullaniyorum hatta simdi de yine yesilcayimi iciyorum tatlandiricili :))
başlangıç:98.1
geçen hafta:98.1
bu hafta: 95
giden:3.1
toplam giden:3.1
spor: 120dk
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Hepinize hayırlı ve bol eksili bir gün diliyorum
Hayırlı Cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını sizlere en kısa zamanda nasip eder inşallah...Aminnnnnnnnnn
Evetttttttttttt kızlarrrrrrrrr :122: :122: :122:
Gelelim dananın kuyruğunun koptuğu noktaya
Başlangıç; 123 kg ( Rabim kimsenin başına vermesin ...Aminnn )
Geçen hafta; 122 kg
Bu hafta; 120.9 kg
Giden; 1.1 kg( bu kiloda olunca insan o 1.1e bile seviniyormuş )
Toplam giden; 2.1 kg
Ahhhh aptal kafam ahhh verdiklerimi almasaydım şimdiye kadar rahat 20 kg gitmişti ama ben geriye doğru çalıştım istemeddende olsaNeyse umutsuzluğa kapılmıyorum inşallah önümüzdeki cuma daha aşağılarıda göreceğim
Bu arada Spor; haftada 2 kere yürüyüş oldu bu hafta ( diğer koşturmaları saymıyorum tabiki)
İnşallah önümüzdeki hafta daha fazla olucak
slm kızlar sabah ınternet kopuktu gıremedım
busaate kaldı bıldırımım
baslangıc 89
gecenhafta 75.4
buhafta 74.2
gıden 1.2
toplam giden14.8
hedef 60
spor 2saat yürüyüş 100mekık 10 dk twist arada trambolınde zıplama
cook şükür yürüyüslerı azalttıgım halde yıne vermısım:)
hoş geldin kelebiğimmmmSelaaaaaaam bacılarım :)
tilkinin dönüp dolaşıp gelecegi yer kurkcü dukkaniymis.
ne ka güzeldi 68 leri görmek , kıymetini bilmek lazimmis
baslangıc 80
gecenhafta 71.8
buhafta 70.5
gıden 1.3
toplam giden9.5
hedef 58
elmasekerim
hosgeldin... Staj bitti mı canım
2 cocukcegizimde hasta...
daha sonra tekrar gelirim ins
slm kizlar off oldum ona kos buna kos mahvoldum. hastaneden geldik oglumun okuluna gittim odevini aldim malum tum hafta sonu basima kalmasin. ordan esime hediye alim dedim saat alacaktim amma velakin marka olmayinca hepsinin bir sorunu cikti bende almadim bi eldiven aldim ciktim. gecen nette cok guzel saatler bakmistim ama yetismez diyemarlamadim. ordan lcw ye gittim ama kasada acayip sira vardi amaaan dedim ciktim.aslinda cok sinirliyim ona. kac gundur kp ye leptop bakiyodu kiziyodum dun kiz kardesi tlf klonlanmi kapanacakmis abi dedi sen tut s3 al. oda soyle.iyo aldigini oglum baban napiyo bak dedim kart sahibinin adi deyince kizdim sen napiyon dedim. yok bise yapmiyom dedi ama yemedim tabi. siparisi verdikten sonra ne soyluyosun icinde tutma dedi yok bise demiyom bi tanene de lep top al tam olsun dedim. o anladi da anlamazliga vuruyo sinir. iste bu sebepten oturu bosverdim birazda sanirim hediye isini. eve geldim.yaw sadece bulasik makinesini bosalta bildim kiz durmadi diyo. yaaa nasilmis ben butun islere kosuyom yapamadim demiyom. AZ BUNLARİ COCUKLARLA BASBASA BİRAKSAK DA ANLASALAR ASLİNDA NE CEKTİGİMİZİbu arada buyuk harfe donmusum farkinda degilim. ama adama dedim bundan sonra ucun besin hesabini yapmicam gorursun. bende istedigim gibi harcicam. hos bu gun gitti bilezik aldi affettirmek icin. dedim buda yalakalik hediyesi degilmi. gecen sene bu gunlerde de babasina tv almisti affettirmek icin ertesi sabah tlf almaya goturmustu bende en pahalisi hangisiyse onu gosterdim ama sonra kiyamadim. ama kiymamak lazimmis salak kafa iste
bu kar lafın üstüne ,tabrikler kaptanım
baslangic: 83
gecen hafta:75.8
bu hafta:73.8
giden: 2
toplam giden:9.2
iyiki yazdın bebeğimmm bu içini rahatlatırrr kimse 4 4 lük yaşamıyorr herkes çekmiş çekiyorrrr allahhh hepimizin yardımcısı olsun yinede bu günümüze hamd olsunnnn daha kötüsünden saklasınnnnn sıkıntılarımızdan kurtarsın rabbim herkesin gönlüne göre versinnnnnniyi akşamlar kızlar
bu hafta maşallahkızlar süper kilo vermiş darısı benimde başıma
tebrik ederimmm süpersinnnn maşalahhh sana
çokkkkk sevindimm cecoo tebrikler.direnç kırıldı sonunda şükür
süpersiniz kızlarr maşallahhh
hoş geldin kelebiğimmmmsende kayıplara karışmıştın nerelerdesin .
güle güle tak bileziğini canımm..özel bir gün sanırım hediye aradığına göre ..canım bence kızma eşine .maddi durumunuz iyi anladığım kadarıyla,sonuçta ana babası onlarında gönlünü hoş etmek istemiştir bence ana babaya verilen para sokağa atılmış deyil.onların rızasını almak belkide paranızın bereketini artıracaktır..sen kızma sonuçta seninde gönlünü almış...
ya benim öküz gibi olsaydı kocalarınız kesin pıcaklardınız...sağolsun bir kaynım var..evlendim 2 ay sonra onun gülüne bütün
altınlarım gitti gelmez. hadi altınlar gitti onlan kalsak iyi..bu iş açacam dedi.açtı kv 7 tane dubleks dairesi vardı buranın çok lüks bir
semtinde ,sırayla hepsini sattı.bizler dımdızlak kaldık işte olmadı battık.yüzlerce milyar borçla kala kaldık..şimdi hala onu ödemeye
çalışıyoz..bir batmayla kalsak gider benim kayın ona buna kefil olur borcunu benimki öder.gider bankadan para çeker harcar
borcunu benimki öder ,yaaanlatılmaz yaşanır benimkiinin ayağına giycek ayakkabısı yok bu gider en pahalı marka ayakkabılardan
koleksiyon yapar .takım elbiseler en pahalı marka olmasa giymez ..arkadaşlarına jest yapıcam diye yemekler ısmalamalar sanki
ağa oğlu .biz batmışız onun yüzünde onun umuru deyil .haftada 1 eve onun borçlarından hacizz.. ama benim öküz kardeşim diye
hep borçlarını ödedi o yattı çalışmadı bu kazandı kardeşinin keyfi harcamalarına para verdi..akıl işi deyik koskoca adamm .neyse
evlendi şükür .evlendiğinden beri benimkiyle ortak çalışıyorlar .ama nasıl ortaklık ..sadece çalışma ortak para bölünmüyor.biz ava
l aval bakıyoz ..biz kv lerle oturuyoz adam köy gibi bir yer .adam gitti merkezden lüks bir ev tuttu .içini döşedik .ki bana ona
alınanın çeğreği bile alınmamıştı yani parasını kp verse bana ne diycem.para ortadan..hadi onada evet olsun dedim gıkımı
çıkarmadım yerki evlensin kurtulalım şundan belki akıllanır dedimm......tamm akıllandı biz dura duralım gitti adam bizim paramızla
lüks bir daire aldı ..ya olacak şymi kurban oluyum ortak çalışılıyor ama para bölünmüyor .adamın kirası ödeniyor .evi alınıyor.birde
hanımına araba alındı .ben burda köy gibi yerde kv kp görümcenin yanında 2 odaya sıkıştım .kömür alamadık daha kıçım donuyor
torba torba kömür getiriyor akıllı herifim.bunlar kaloriferli şıkır şıkır evdekıçı yana yana oturuyor altında araba fellik fellik
geziyor .ben otobüste dolmuşta 2 evin yükü üstümde tabana kuvvet koşturu yorum..daha birede misafir gelirler hizmet
beklerler .biz evlerinin yolunu bilmeyiz..benimkine diyorum bizim ev yok bişey yok anan baban ölse kapının önündeyiz bizde
bişeyler yapalım .benim çoluğumun çocuğumun hakkını kardeşin hallediyor diye hiçç ses yokkk ...valla kızlar gören bilen varsa
söylesin böylesi kimde var.. birde bunca yık bahçelerinde bağında eşşek gibi çalıştım..bu paşa hiççç ne hürmet ne hizmet oda yok
ama herşeyin kaymağını yedi..offf çok üzülüyorum şu ev meselesi hele çok üzüyor beni .alınacaksa ikimizede birden alınması
lazımdı ..arabada cabası zaten..zaten para bize hiç gelmiyor..aaaa unuttum daha birde kp emekli maaşını alıyor adam .kinsede
bişey demiyor.. offffff offff amma yazdımm haaa .gerçi daha çok vukuatı varda sayfalar yetmez .ayy birde anne babayada bakmıyor hem maddi hem manevi ..masraflarını bari görse adamların maaşını aldığına göre bütün sorumkuluk bizde hatta bende çatlıycam valla şu kaynım düşman başına.ana babaya can kurban.keşke onlar gibi olsa ..
ayyyy inanamıyorumm canım ya içim parçalandı resmen seni hiç bu şekilde dinlememiştimmm taş olsa çatlar çok sabırlı bi insansıniyi akşamlar kızlar
güle güle tak bileziğini canımm..özel bir gün sanırım hediye aradığına göre ..canım bence kızma eşine .maddi durumunuz iyi anladığım kadarıyla,sonuçta ana babası onlarında gönlünü hoş etmek istemiştir bence ana babaya verilen para sokağa atılmış deyil.onların rızasını almak belkide paranızın bereketini artıracaktır..sen kızma sonuçta seninde gönlünü almış...
ya benim öküz gibi olsaydı kocalarınız kesin pıcaklardınız...sağolsun bir kaynım var..evlendim 2 ay sonra onun gülüne bütün
altınlarım gitti gelmez. hadi altınlar gitti onlan kalsak iyi..bu iş açacam dedi.açtı kv 7 tane dubleks dairesi vardı buranın çok lüks bir
semtinde ,sırayla hepsini sattı.bizler dımdızlak kaldık işte olmadı battık.yüzlerce milyar borçla kala kaldık..şimdi hala onu ödemeye
çalışıyoz..bir batmayla kalsak gider benim kayın ona buna kefil olur borcunu benimki öder.gider bankadan para çeker harcar
borcunu benimki öder ,yaaanlatılmaz yaşanır benimkiinin ayağına giycek ayakkabısı yok bu gider en pahalı marka ayakkabılardan
koleksiyon yapar .takım elbiseler en pahalı marka olmasa giymez ..arkadaşlarına jest yapıcam diye yemekler ısmalamalar sanki
ağa oğlu .biz batmışız onun yüzünde onun umuru deyil .haftada 1 eve onun borçlarından hacizz.. ama benim öküz kardeşim diye
hep borçlarını ödedi o yattı çalışmadı bu kazandı kardeşinin keyfi harcamalarına para verdi..akıl işi deyik koskoca adamm .neyse
evlendi şükür .evlendiğinden beri benimkiyle ortak çalışıyorlar .ama nasıl ortaklık ..sadece çalışma ortak para bölünmüyor.biz ava
l aval bakıyoz ..biz kv lerle oturuyoz adam köy gibi bir yer .adam gitti merkezden lüks bir ev tuttu .içini döşedik .ki bana ona
alınanın çeğreği bile alınmamıştı yani parasını kp verse bana ne diycem.para ortadan..hadi onada evet olsun dedim gıkımı
çıkarmadım yerki evlensin kurtulalım şundan belki akıllanır dedimm......tamm akıllandı biz dura duralım gitti adam bizim paramızla
lüks bir daire aldı ..ya olacak şymi kurban oluyum ortak çalışılıyor ama para bölünmüyor .adamın kirası ödeniyor .evi alınıyor.birde
hanımına araba alındı .ben burda köy gibi yerde kv kp görümcenin yanında 2 odaya sıkıştım .kömür alamadık daha kıçım donuyor
torba torba kömür getiriyor akıllı herifim.bunlar kaloriferli şıkır şıkır evdekıçı yana yana oturuyor altında araba fellik fellik
geziyor .ben otobüste dolmuşta 2 evin yükü üstümde tabana kuvvet koşturu yorum..daha birede misafir gelirler hizmet
beklerler .biz evlerinin yolunu bilmeyiz..benimkine diyorum bizim ev yok bişey yok anan baban ölse kapının önündeyiz bizde
bişeyler yapalım .benim çoluğumun çocuğumun hakkını kardeşin hallediyor diye hiçç ses yokkk ...valla kızlar gören bilen varsa
söylesin böylesi kimde var.. birde bunca yık bahçelerinde bağında eşşek gibi çalıştım..bu paşa hiççç ne hürmet ne hizmet oda yok
ama herşeyin kaymağını yedi..offf çok üzülüyorum şu ev meselesi hele çok üzüyor beni .alınacaksa ikimizede birden alınması
lazımdı ..arabada cabası zaten..zaten para bize hiç gelmiyor..aaaa unuttum daha birde kp emekli maaşını alıyor adam .kinsede
bişey demiyor.. offffff offff amma yazdımm haaa .gerçi daha çok vukuatı varda sayfalar yetmez .ayy birde anne babayada bakmıyor hem maddi hem manevi ..masraflarını bari görse adamların maaşını aldığına göre bütün sorumkuluk bizde hatta bende çatlıycam valla şu kaynım düşman başına.ana babaya can kurban.keşke onlar gibi olsa ..
iyi akşamlar kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?