iyiki yazdın bebeğimmm bu içini rahatlatırrr kimse 4 4 lük yaşamıyorr herkes çekmiş çekiyorrrr allahhh hepimizin yardımcısı olsun yinede bu günümüze hamd olsunnnn daha kötüsünden saklasınnnnn sıkıntılarımızdan kurtarsın rabbim herkesin gönlüne göre versinnnnnn
valla bilmam iyimi ettim kötümü ettim yazmakla ama ...ben geçmişide yaptıklarını hadi neyse geçti diyorum ama hala aynen devam..düşünsene sen çalış çalış ve aline para geçmesin karşı taraf ferah içinde gününü gün etsin..hiçç helal etmiyorum hakkımı ama..çünkü benim kocam gece gündüz demden ırgat gibi çalışıyor ve bunca yıldır evimize bir iğne alamadık.geçen yıl yatak aldıl çokk eskimişti batıyordu demirleri kıçıma artık ..biz bir yatak aldık diye o kaynımın karısı öyle afra tafra yaptıkı anlataman küstü bize..birde üste çıkıyor adamlar düşün durumu...onlar ev alsın araba alsın ortadan biz biryatak aldık küstü kadın.kim kime küsecekse
yok kardeşim benim hiçbir etkim yok zaten kocamın üstünde..çok mu sessizim ne.zaten bu yıla kadar bişey diyemiyordum adama kardeşi ailesi diye.şimdide dediğimde zaten adam vurdum duymaz.çocuklar bile diyor baba bizim niye evimiz yok amcama alıyorsunuzda bize niye alınmıyor diye.tık yok..umurumu zaten bırakıp gidiyor işe.15 günde bir gelip 1,2 günkalıp gidiyor ben ne yaparsam yapıyım..ayyyy inanamıyorumm canım ya içim parçalandı resmen seni hiç bu şekilde dinlememiştimmm taş olsa çatlar çok sabırlı bi insansın
hayat sana gösterdiğin sabır kadar mutluluk versin daha çok şey olur aslında sana sölenebilcek ama iş kışkırtmaya girebilir die susuyorum kelimelerimi yutuyorum
sen ne kadardertliymişsin be kardeşim Allah sabır versin zor valla hakikaten seninki gibisi düşman başına sen şimdi kv kp görümce birliktesin ha valla senin adamın kulaklarını biraz çekmek lazım galiba o ne öyle ya valla ben sinrden çatlardım ha gerçi sende çatlıyon ya sen adamı kafalada ayrılın şunlardan zo r öyle hayat çekilmez
kuzummmmm sen o kadar iyi bir insansın kiiiiiii allah sevdiği kulunaaa sıkıntı verirmişşş kalbin çok güzel seninnnn umarım bundan sonraki hayatında öyle güzel olurrr
aminn canımmm,ama o kadar çöktümki kendimi aynada görünce tanıyamıyorum..birde çok takarım kafama ve pekde anlatam normalde .bakma burda böyle yazdığıma..daha bu gün minibüste abartı deyil 60.65 yaşlarında bir adam buyur teyze dedi yer verdi bana..düşün artık gerisini..yaşım 34 ama 50,gibi duruyorum .bu gün babaannem bile dedi ne oluyor sana böyle çöküp gidiyorsun nene oldun iyice ne bu halin diye..
canım durumumuz aman aman iyi değil aslında ama bu sene biraz toparladık sanki tabi şu altına girdiğimiz 700 milyarlık borcu saymazsak. bende bazı şeyleri değiştirmek için bekliyorum örneğin yatağım ya da fırınlı ocağım. öldüler arkalarından ağlayan yok. ben onları değişmeyi beklerken o böyle yapınca canım sıkılıyo. ha bilezik alıyo diyosan o benim mehirim. anam ben eskidim gittim mehirimi yeni yeni ödemeye başladı adamiyi akşamlar kızlar
bu hafta maşallahkızlar süper kilo vermiş darısı benimde başıma
tebrik ederimmm süpersinnnn maşalahhh sana
çokkkkk sevindimm cecoo tebrikler.direnç kırıldı sonunda şükür
süpersiniz kızlarr maşallahhh
hoş geldin kelebiğimmmmsende kayıplara karışmıştın nerelerdesin .
güle güle tak bileziğini canımm..özel bir gün sanırım hediye aradığına göre ..canım bence kızma eşine .maddi durumunuz iyi anladığım kadarıyla,sonuçta ana babası onlarında gönlünü hoş etmek istemiştir bence ana babaya verilen para sokağa atılmış deyil.onların rızasını almak belkide paranızın bereketini artıracaktır..sen kızma sonuçta seninde gönlünü almış...
ya benim öküz gibi olsaydı kocalarınız kesin pıcaklardınız...sağolsun bir kaynım var..evlendim 2 ay sonra onun gülüne bütün
altınlarım gitti gelmez. hadi altınlar gitti onlan kalsak iyi..bu iş açacam dedi.açtı kv 7 tane dubleks dairesi vardı buranın çok lüks bir
semtinde ,sırayla hepsini sattı.bizler dımdızlak kaldık işte olmadı battık.yüzlerce milyar borçla kala kaldık..şimdi hala onu ödemeye
çalışıyoz..bir batmayla kalsak gider benim kayın ona buna kefil olur borcunu benimki öder.gider bankadan para çeker harcar
borcunu benimki öder ,yaaanlatılmaz yaşanır benimkiinin ayağına giycek ayakkabısı yok bu gider en pahalı marka ayakkabılardan
koleksiyon yapar .takım elbiseler en pahalı marka olmasa giymez ..arkadaşlarına jest yapıcam diye yemekler ısmalamalar sanki
ağa oğlu .biz batmışız onun yüzünde onun umuru deyil .haftada 1 eve onun borçlarından hacizz.. ama benim öküz kardeşim diye
hep borçlarını ödedi o yattı çalışmadı bu kazandı kardeşinin keyfi harcamalarına para verdi..akıl işi deyik koskoca adamm .neyse
evlendi şükür .evlendiğinden beri benimkiyle ortak çalışıyorlar .ama nasıl ortaklık ..sadece çalışma ortak para bölünmüyor.biz ava
l aval bakıyoz ..biz kv lerle oturuyoz adam köy gibi bir yer .adam gitti merkezden lüks bir ev tuttu .içini döşedik .ki bana ona
alınanın çeğreği bile alınmamıştı yani parasını kp verse bana ne diycem.para ortadan..hadi onada evet olsun dedim gıkımı
çıkarmadım yerki evlensin kurtulalım şundan belki akıllanır dedimm......tamm akıllandı biz dura duralım gitti adam bizim paramızla
lüks bir daire aldı ..ya olacak şymi kurban oluyum ortak çalışılıyor ama para bölünmüyor .adamın kirası ödeniyor .evi alınıyor.birde
hanımına araba alındı .ben burda köy gibi yerde kv kp görümcenin yanında 2 odaya sıkıştım .kömür alamadık daha kıçım donuyor
torba torba kömür getiriyor akıllı herifim.bunlar kaloriferli şıkır şıkır evdekıçı yana yana oturuyor altında araba fellik fellik
geziyor .ben otobüste dolmuşta 2 evin yükü üstümde tabana kuvvet koşturu yorum..daha birede misafir gelirler hizmet
beklerler .biz evlerinin yolunu bilmeyiz..benimkine diyorum bizim ev yok bişey yok anan baban ölse kapının önündeyiz bizde
bişeyler yapalım .benim çoluğumun çocuğumun hakkını kardeşin hallediyor diye hiçç ses yokkk ...valla kızlar gören bilen varsa
söylesin böylesi kimde var.. birde bunca yık bahçelerinde bağında eşşek gibi çalıştım..bu paşa hiççç ne hürmet ne hizmet oda yok
ama herşeyin kaymağını yedi..offf çok üzülüyorum şu ev meselesi hele çok üzüyor beni .alınacaksa ikimizede birden alınması
lazımdı ..arabada cabası zaten..zaten para bize hiç gelmiyor..aaaa unuttum daha birde kp emekli maaşını alıyor adam .kinsede
bişey demiyor.. offffff offff amma yazdımm haaa .gerçi daha çok vukuatı varda sayfalar yetmez .ayy birde anne babayada bakmıyor hem maddi hem manevi ..masraflarını bari görse adamların maaşını aldığına göre bütün sorumkuluk bizde hatta bende çatlıycam valla şu kaynım düşman başına.ana babaya can kurban.keşke onlar gibi olsa ..
bu kar lafın üstüne ,tabrikler kaptanım
ben sana şimdiii boşver takmaaa diyecemmmmm ama biliyorum ki insanın elinde değil buuuu annemmm bazen derrrr o kadar çok taktım kiii ( oda kv ve kp + görümcelerden çok çekmişdirrr ve yaşından neredeyse 10 yaş fazla görünür) bu hale geldimmm şimdi umursamıyorum şimdiki aklım olsaaaa asla yapmazdımmm o kadar üzülmez düşünmezdimmmm kendi kendinin doktoru olacaksınnnn kafanı dağıtmak için elinden geleni yapacaksın kuzummmm veeee buraya yazz biz seni dinlemekden asla sıkılmayızzz o seniii çok rahatlatır
Hoşgeldinnnn canımmmgeçmiş olsun bebişlerine acil şifalar
harikasın Eylülüm tbrkler bitanemm
regl şişkinliği ve misafirlere rağmen süper vermişsin tatlım tbrkle
Tşklerrrr canımcımmmm inş devamıda gelir
Hoşgeldin bitanem aramıza hepbirikte güzel kilolar vericizzz inşş
kahvaltıyı niçin atladık acaba beyazcanımcımmmduyum güzel bahane götürmüşsün herşeyii inş o çikolatayı yememişsindir
kızlar neden kilolu olduğumuzu bulduuuuuuumhepimiz çok güzeliz. eee hem güzel hem zayıf olaydık nazardan öbür tarafı boylardık kesin ya da başka bir teori güzelliğimize güvendik bozulmaz zannettik ve sonuç patates çuvalı gibi olduk diğer bir teori güzel olduğumuz için allah bahtımızı çirkin yaptı ve de sıkıntıdan yediiiik de yediiiiik. ay sanırım sebebi bulamamışım. bütün bunları neden söyledim face ne güzel bişeymiş merak ettiğim herkesi görüyom. kız banuuuuu anam allah nazarlardan saklasın seni. bu arada duyuuuuuum yedin bari gösterme delil olarak aleyhinde kullanılır o fotolar
canım durumumuz aman aman iyi değil aslında ama bu sene biraz toparladık sanki tabi şu altına girdiğimiz 700 milyarlık borcu saymazsak. bende bazı şeyleri değiştirmek için bekliyorum örneğin yatağım ya da fırınlı ocağım. öldüler arkalarından ağlayan yok. ben onları değişmeyi beklerken o böyle yapınca canım sıkılıyo. ha bilezik alıyo diyosan o benim mehirim. anam ben eskidim gittim mehirimi yeni yeni ödemeye başladı adam
senin yaşadıkların hiç kolay değil allah yardımcın olsun. tabi kocalar laf anlasalar azıcık adam olurlarda bizi hiç bir zaman dinlemediklerinden bir arpa boyu yol alamazlar. amaaaan ne bilim seni az çok anlıyom çünkü benim bir teyzemde aynı senin yaşadıklarını yaşadı rabbim kocalarınızı ıslah etsin akıllarını başlarına devşirsin daha ne diyelim.
iyi akşamlar kızlar
bu hafta maşallahkızlar süper kilo vermiş darısı benimde başıma
tebrik ederimmm süpersinnnn maşalahhh sana
çokkkkk sevindimm cecoo tebrikler.direnç kırıldı sonunda şükür
süpersiniz kızlarr maşallahhh
hoş geldin kelebiğimmmmsende kayıplara karışmıştın nerelerdesin .
güle güle tak bileziğini canımm..özel bir gün sanırım hediye aradığına göre ..canım bence kızma eşine .maddi durumunuz iyi anladığım kadarıyla,sonuçta ana babası onlarında gönlünü hoş etmek istemiştir bence ana babaya verilen para sokağa atılmış deyil.onların rızasını almak belkide paranızın bereketini artıracaktır..sen kızma sonuçta seninde gönlünü almış...
ya benim öküz gibi olsaydı kocalarınız kesin pıcaklardınız...sağolsun bir kaynım var..evlendim 2 ay sonra onun gülüne bütün
altınlarım gitti gelmez. hadi altınlar gitti onlan kalsak iyi..bu iş açacam dedi.açtı kv 7 tane dubleks dairesi vardı buranın çok lüks bir
semtinde ,sırayla hepsini sattı.bizler dımdızlak kaldık işte olmadı battık.yüzlerce milyar borçla kala kaldık..şimdi hala onu ödemeye
çalışıyoz..bir batmayla kalsak gider benim kayın ona buna kefil olur borcunu benimki öder.gider bankadan para çeker harcar
borcunu benimki öder ,yaaanlatılmaz yaşanır benimkiinin ayağına giycek ayakkabısı yok bu gider en pahalı marka ayakkabılardan
koleksiyon yapar .takım elbiseler en pahalı marka olmasa giymez ..arkadaşlarına jest yapıcam diye yemekler ısmalamalar sanki
ağa oğlu .biz batmışız onun yüzünde onun umuru deyil .haftada 1 eve onun borçlarından hacizz.. ama benim öküz kardeşim diye
hep borçlarını ödedi o yattı çalışmadı bu kazandı kardeşinin keyfi harcamalarına para verdi..akıl işi deyik koskoca adamm .neyse
evlendi şükür .evlendiğinden beri benimkiyle ortak çalışıyorlar .ama nasıl ortaklık ..sadece çalışma ortak para bölünmüyor.biz ava
l aval bakıyoz ..biz kv lerle oturuyoz adam köy gibi bir yer .adam gitti merkezden lüks bir ev tuttu .içini döşedik .ki bana ona
alınanın çeğreği bile alınmamıştı yani parasını kp verse bana ne diycem.para ortadan..hadi onada evet olsun dedim gıkımı
çıkarmadım yerki evlensin kurtulalım şundan belki akıllanır dedimm......tamm akıllandı biz dura duralım gitti adam bizim paramızla
lüks bir daire aldı ..ya olacak şymi kurban oluyum ortak çalışılıyor ama para bölünmüyor .adamın kirası ödeniyor .evi alınıyor.birde
hanımına araba alındı .ben burda köy gibi yerde kv kp görümcenin yanında 2 odaya sıkıştım .kömür alamadık daha kıçım donuyor
torba torba kömür getiriyor akıllı herifim.bunlar kaloriferli şıkır şıkır evdekıçı yana yana oturuyor altında araba fellik fellik
geziyor .ben otobüste dolmuşta 2 evin yükü üstümde tabana kuvvet koşturu yorum..daha birede misafir gelirler hizmet
beklerler .biz evlerinin yolunu bilmeyiz..benimkine diyorum bizim ev yok bişey yok anan baban ölse kapının önündeyiz bizde
bişeyler yapalım .benim çoluğumun çocuğumun hakkını kardeşin hallediyor diye hiçç ses yokkk ...valla kızlar gören bilen varsa
söylesin böylesi kimde var.. birde bunca yık bahçelerinde bağında eşşek gibi çalıştım..bu paşa hiççç ne hürmet ne hizmet oda yok
ama herşeyin kaymağını yedi..offf çok üzülüyorum şu ev meselesi hele çok üzüyor beni .alınacaksa ikimizede birden alınması
lazımdı ..arabada cabası zaten..zaten para bize hiç gelmiyor..aaaa unuttum daha birde kp emekli maaşını alıyor adam .kinsede
bişey demiyor.. offffff offff amma yazdımm haaa .gerçi daha çok vukuatı varda sayfalar yetmez .ayy birde anne babayada bakmıyor hem maddi hem manevi ..masraflarını bari görse adamların maaşını aldığına göre bütün sorumkuluk bizde hatta bende çatlıycam valla şu kaynım düşman başına.ana babaya can kurban.keşke onlar gibi olsa ..
bu kar lafın üstüne ,tabrikler kaptanım
kızlarrrrr
kalplerimizin altında küşük yeşil kutucuklar olmuşş,bu neyin nesik iacep
benimde dikkatimi çekti sanırımmm telden girenlerinki yanıyorr bizimki sönük
sanmamm
eylül sılanınyeşilinin üstüne tıklada bak.bişeyler yazıyor ozaman
kızlar neden kilolu olduğumuzu bulduuuuuuumhepimiz çok güzeliz. eee hem güzel hem zayıf olaydık nazardan öbür tarafı boylardık kesin ya da başka bir teori güzelliğimize güvendik bozulmaz zannettik ve sonuç patates çuvalı gibi olduk diğer bir teori güzel olduğumuz için allah bahtımızı çirkin yaptı ve de sıkıntıdan yediiiik de yediiiiik. ay sanırım sebebi bulamamışım. bütün bunları neden söyledim face ne güzel bişeymiş merak ettiğim herkesi görüyom. kız banuuuuu anam allah nazarlardan saklasın seni. bu arada duyuuuuuum yedin bari gösterme delil olarak aleyhinde kullanılır o fotolar
gülaycım cook dogru tespıtte bulunmusun:)
bu kıloların mantıklı bır acıklaması olcaktı oda bulundu:)
yanı hepımız nazarlık güzel kadınlarız bıraz daha zayıflayıncada taş gıbı hatunlar olcaz ınsallah:)
canım durumumuz aman aman iyi değil aslında ama bu sene biraz toparladık sanki tabi şu altına girdiğimiz 700 milyarlık borcu saymazsak. bende bazı şeyleri değiştirmek için bekliyorum örneğin yatağım ya da fırınlı ocağım. öldüler arkalarından ağlayan yok. ben onları değişmeyi beklerken o böyle yapınca canım sıkılıyo. ha bilezik alıyo diyosan o benim mehirim. anam ben eskidim gittim mehirimi yeni yeni ödemeye başladı adam
senin yaşadıkların hiç kolay değil allah yardımcın olsun. tabi kocalar laf anlasalar azıcık adam olurlarda bizi hiç bir zaman dinlemediklerinden bir arpa boyu yol alamazlar. amaaaan ne bilim seni az çok anlıyom çünkü benim bir teyzemde aynı senin yaşadıklarını yaşadı rabbim kocalarınızı ıslah etsin akıllarını başlarına devşirsin daha ne diyelim.
kızlarrrrr
kalplerimizin altında küşük yeşil kutucuklar olmuşş,bu neyin nesik iacep
daha çok erken ne la :)))))) hiç bir fikirleri yokmuş iremle eylül sıla hakkındaa :)))) vah gariplerimmm neyse allahdan bizi tanıyor çıktılarr işin yoksa bide kk ya tanıt kendini
daha çok erken ne la :)))))) hiç bir fikirleri yokmuş iremle eylül sıla hakkındaa :)))) vah gariplerimmm neyse allahdan bizi tanıyor çıktılarr işin yoksa bide kk ya tanıt kendini
beyazcanım bende merak edıyom demınden berı ama bulamadım cevabını o kutucuklar nedır bılmıyom
bıde beğen tusu kaybolmus alısmısızya bır tuhaf gelıyo
bizi tanıyormuymuşş
kızzz bu duyumun hafiye kuzenin işi olmasın....eylülle ilgili bilgi yok ellerinde.anammm sanki mit takibe aldı bizi:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?