80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

valla bilmam iyimi ettim kötümü ettim yazmakla ama ...ben geçmişide yaptıklarını hadi neyse geçti diyorum ama hala aynen devam..düşünsene sen çalış çalış ve aline para geçmesin karşı taraf ferah içinde gününü gün etsin..hiçç helal etmiyorum hakkımı ama..çünkü benim kocam gece gündüz demden ırgat gibi çalışıyor ve bunca yıldır evimize bir iğne alamadık.geçen yıl yatak aldıl çokk eskimişti batıyordu demirleri kıçıma artık ..biz bir yatak aldık diye o kaynımın karısı öyle afra tafra yaptıkı anlataman küstü bize..birde üste çıkıyor adamlar düşün durumu...onlar ev alsın araba alsın ortadan biz biryatak aldık küstü kadın.kim kime küsecekse

kuzummmmm sen o kadar iyi bir insansın kiiiiiii allah sevdiği kulunaaa sıkıntı verirmişşş kalbin çok güzel seninnnn umarım bundan sonraki hayatında öyle güzel olurrr

yok kardeşim benim hiçbir etkim yok zaten kocamın üstünde..çok mu sessizim ne.zaten bu yıla kadar bişey diyemiyordum adama kardeşi ailesi diye.şimdide dediğimde zaten adam vurdum duymaz.çocuklar bile diyor baba bizim niye evimiz yok amcama alıyorsunuzda bize niye alınmıyor diye.tık yok..umurumu zaten bırakıp gidiyor işe.15 günde bir gelip 1,2 günkalıp gidiyor ben ne yaparsam yapıyım..

yaa canım daha neler varda yazmayom şimdi zaten yeterince uzun ve iç sıkıcı oldu..ama dur yazıyım .daha o kaynımın sattığı evler için benim görümcelerle aramız bozuk. haliyle annelerinin malıydı satılan.sürekli onların lafını çekiyorum daha...küçük görümcem kocasıyla bu mal meselesi yüzünden neredeyse kocasından boşanıcak.sürekli arayıp benim evimi ne zaman alacaksınız diye bana sitem kahır ediyor..benim elimde olsa gidip bu gün ona evini alıcam çünkü bıktım beddualarından ..kurban kastiğimizde bile görümceler bizim paramızla kesiyorsunuz bunu diye başıma kalkıyorlar..ötekine laf diyemiyorlar çünkü ondan korkuyorlar .hanımı zaten dişli kimse gıkını çıkaramıor gelen bana gelen bana laf sokup gidiyor birde

kuzummmmm sen o kadar iyi bir insansın kiiiiiii allah sevdiği kulunaaa sıkıntı verirmişşş kalbin çok güzel seninnnn umarım bundan sonraki hayatında öyle güzel olurrr

aminn canımmm,ama o kadar çöktümki kendimi aynada görünce tanıyamıyorum..birde çok takarım kafama ve pekde anlatam normalde .bakma burda böyle yazdığıma..daha bu gün minibüste abartı deyil 60.65 yaşlarında bir adam buyur teyze dedi yer verdi bana..düşün artık gerisini..yaşım 34 ama 50,gibi duruyorum .bu gün babaannem bile dedi ne oluyor sana böyle çöküp gidiyorsun nene oldun iyice ne bu halin diye..

ben sana şimdiii boşver takmaaa diyecemmmmm ama biliyorum ki insanın elinde değil buuuu annemmm bazen derrrr o kadar çok taktım kiii ( oda kv ve kp + görümcelerden çok çekmişdirrr ve yaşından neredeyse 10 yaş fazla görünür) bu hale geldimmm şimdi umursamıyorum şimdiki aklım olsaaaa asla yapmazdımmm o kadar üzülmez düşünmezdimmmm kendi kendinin doktoru olacaksınnnn kafanı dağıtmak için elinden geleni yapacaksın kuzummmm veeee buraya yazz biz seni dinlemekden asla sıkılmayızzz o seniii çok rahatlatır

kızlar neden kilolu olduğumuzu bulduuuuuuum hepimiz çok güzeliz. eee hem güzel hem zayıf olaydık nazardan öbür tarafı boylardık kesin ya da başka bir teori güzelliğimize güvendik bozulmaz zannettik ve sonuç patates çuvalı gibi olduk diğer bir teori güzel olduğumuz için allah bahtımızı çirkin yaptı ve de sıkıntıdan yediiiik de yediiiiik. ay sanırım sebebi bulamamışım. bütün bunları neden söyledim face ne güzel bişeymiş merak ettiğim herkesi görüyom. kız banuuuuu anam allah nazarlardan saklasın seni. bu arada duyuuuuuum yedin bari gösterme delil olarak aleyhinde kullanılır o fotolar

canım durumumuz aman aman iyi değil aslında ama bu sene biraz toparladık sanki tabi şu altına girdiğimiz 700 milyarlık borcu saymazsak. bende bazı şeyleri değiştirmek için bekliyorum örneğin yatağım ya da fırınlı ocağım. öldüler arkalarından ağlayan yok. ben onları değişmeyi beklerken o böyle yapınca canım sıkılıyo. ha bilezik alıyo diyosan o benim mehirim. anam ben eskidim gittim mehirimi yeni yeni ödemeye başladı adam
senin yaşadıkların hiç kolay değil allah yardımcın olsun. tabi kocalar laf anlasalar azıcık adam olurlarda bizi hiç bir zaman dinlemediklerinden bir arpa boyu yol alamazlar. amaaaan ne bilim seni az çok anlıyom çünkü benim bir teyzemde aynı senin yaşadıklarını yaşadı rabbim kocalarınızı ıslah etsin akıllarını başlarına devşirsin daha ne diyelim.

sağol canımm,işte dediğin gibi insanın elinde deyil..biz karı koca 2 saf asaf birbirimizi bulmuşuz sustukça millet bunlar enayi deyip bizim iyi niyetimizi bu hale getiriyorlar.ama acıkda gözümüzü açsak ağzımızı açacağımıza çok iyi olur..
ya canım kv kp.daha yeni 3,4 yıldır iyi davranıyorlar.bende ikiz görümceler var taş söktürdüler bana yılarca..kıskandılar ve çok ziyet ettiler .bunların yaşı 33 dü ben evlendiğimde.benimki bunların küşüğü..amann yapmadık şey bırakmadılar.bahçede çıkan meyveyi yedirmezlerdi bana bunu annem ekti sende ek ağacını yetişsinde ye diye.ve gelin geldim bağ işi biilmem bahçe işi bilmem yeni helinim daha 2,bahçede inek gübresinden tezek bile yaptırdılar ,tiksine tiksine .hiç birine yapmam ,ben bu işi bilmem demedim evim yuvam diye her işede giriştim ,hiç bir laflerına karşılık veripde saygısızlık yapmadım ama bunlar çok çektirdi bana...ama allah büyük..bu kaynımın hanımı hepimizi asker gibi hizaye soktu..kapıdan girdiği günden itibaren kendine hizmet ettirdi.bağırmasıyla üste çıkmasıyla öyle bir korkuttuki gözlerini ,gelir koskaca kv ikram yapmaya çalışır tabi memnun edemez kimse o ayrı..allah bana ettikleri çıkarıyor.şimdi kıymetim bilindi artık bana iyi davranıyorlar ama işte insan unutamıyor geçmişi..

banada bir dokun bin ah işit

sagol sweeetçim ya ben yuruyus yapmasamda kılo verebılıyomusum cook sevındım ama pazartesı yıne baslamayı düşünüyorum
yürüyüşlere 25 subata kadar nekadar verırsem kardır
kızımın dogumgunu 25subat kılolarımla barısık olmadıgımdan hıc resım cekılmıyorum kızımla
bu ıkıncı doğumgunu olacak kızımla şöyle boydan bır resım çekılmek ıstıyorum napıyım
ınsallah enaz 70 olurum 1.5 ay var daha olur insallah
sonrada hedef hazırana kadar 60 ayyyy hedefıme az kaldı cook sevındım
darısı hepımızın basına ınsallah

iremın yazısını görmesem bende sorun var sancaktım:)
demınden berı gecmıs yapıyorum bıbaktım beğen tusu kaybolmus:)
iremde aradıgına görte sıteyle alakalı neyse:)

ahhh ahhh o mehirlerrr....gittiiiiii işallah hepsini teker tekerr,yok yok 3er 5er alırsın seninkinden..anamm allah yardımcınız oldun kızz 700 milyar borç..işallah bir an önce ödersiniz.allah işlerini rast getirsin eşinin..canım sende haklısın.birde senin kp bata bi uyuzluk yapıyorya sana ondanda insan sinir olur hani mülayim biri olsa şöyle ağzı dualı bi kp herakde sende kızmazdın ve alınan şey zorumlu ihtiyaç olsaydı..ama dediğin gibiallah bizim heriflere akıl ,fikir ve para versin..

ah canım ya üzüldüm anlattıklarına ama gercekten nekadar sabırlıymıssın ben olsam okadar sabırlı davranamam
allah mükafatını cıkartsın inşallah karsına ama ınsanın sinir sistemı mahvoluyo böyle içine atmaktan offfff
sankı o satılan evlerden sana bi karmı olmuski görümcelerın üstüne gelıyo senın yerınde olsam basarım hakaretı kaparım suratlarına telefonu o kaynınıda allah ıslah etsın insallah nekadar sorumsuzmus rabbım büyük herkese yaptıgının karsılığını verır mutlaka
sen üzme canını dua et hepsının söyledıklerıde yaptıklarıda ayaklarına dolansın kıymetını anlarlar ozaman

kızlarrrrr

kalplerimizin altında küşük yeşil kutucuklar olmuşş,bu neyin nesik iacep

kızlarrrrr

kalplerimizin altında küşük yeşil kutucuklar olmuşş,bu neyin nesik iacep

beyazcanım bende merak edıyom demınden berı ama bulamadım cevabını o kutucuklar nedır bılmıyom
bıde beğen tusu kaybolmus alısmısızya bır tuhaf gelıyo

daha çok erken ne la :)))))) hiç bir fikirleri yokmuş iremle eylül sıla hakkındaa :)))) vah gariplerimmm neyse allahdan bizi tanıyor çıktılarr işin yoksa bide kk ya tanıt kendini

bizi tanıyormuymuşş

kızzz bu duyumun hafiye kuzenin işi olmasın....eylülle ilgili bilgi yok ellerinde.anammm sanki mit takibe aldı bizi:18::18:

daha çok erken ne la :)))))) hiç bir fikirleri yokmuş iremle eylül sıla hakkındaa :)))) vah gariplerimmm neyse allahdan bizi tanıyor çıktılarr işin yoksa bide kk ya tanıt kendini

nasıl yaaaa noluyo nasıl tanımıyolar beniii

benim ben irem yıllardır şu bu o ama ençok da bu topikteyimmmm intihar etcem yaa

beyazcanım bende merak edıyom demınden berı ama bulamadım cevabını o kutucuklar nedır bılmıyom
bıde beğen tusu kaybolmus alısmısızya bır tuhaf gelıyo

aynen yaaaa bişeyler eksik kalıyor sanki beyenemeyince...
çokmu hor kullandık biz beyen butonunu ,aldılar elimizden kız yoksa

bizi tanıyormuymuşş

kızzz bu duyumun hafiye kuzenin işi olmasın....eylülle ilgili bilgi yok ellerinde.anammm sanki mit takibe aldı bizi:18::18:

:)))) aaaa bak olabilirrr gördün mü bakkkk duyummmm başındaki belayı bizede sardıııııı zatenn ne zaman hayır geldiki ondannn :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…