80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nasıl yaaaa noluyo nasıl tanımıyolar beniii

benim ben irem yıllardır şu bu o ama ençok da bu topikteyimmmm intihar etcem yaa
vallaaa hafızasında senle ilgili bilgiler silinmiş iremimmmmmm anlat kendini başdan iğneden ipliğe :))))

aynen yaaaa bişeyler eksik kalıyor sanki beyenemeyince...
çokmu hor kullandık biz beyen butonunu ,aldılar elimizden kız yoksa

kızzzzzz geçen yıllarda aldılar da 1.5 yıl kadar beğen butonumuzu vermedilerrrr

ya kızlar 1 bildirim var..ama ne anlamadım.özel mesaj deyil.beyenilme hiç deyil .sizdede varmıki.

vallaaa hafızasında senle ilgili bilgiler silinmiş iremimmmmmm anlat kendini başdan iğneden ipliğe :))))

kızzzzzz geçen yıllarda aldılar da 1.5 yıl kadar beğen butonumuzu vermedilerrrr

ben anlattım gelmişimi geçmişimi hayat hikayemi..daha neyi duymak istiyorlarki bunlar..

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Anamlar gitti bende kendimi buraya attım
Kadın birşeyini unuttup dönmüş olsaydı kesin anam gitmemizi bekliyormuş derdi herhalde
Akşam çok güzel geçti daha doğrusu öğlende çağırdım annemleri canım sıkılınca
Kahvemizi içip sohbet ettik daha sonrada Allah ne verdiyse yeriz dedik
En son eşimin kendi denemeleri sonunda CHai Tea Latte çakmasınıda ikram ettim gönderdim

Yediklerimide aklımdayken paylaşayım bari

Sabah;
2 dilim ekmek
2 kk beyaz peynir
4 zeytin
domates, salatalık
1 fincan yeşil çay

Öğlen;( canım hiç birşey istemedi nedense )
1 Elma
1 Portakal

Akşam;
1 kase çorba
4 - 5 YK kadar sebzeli makarna
1 koca kase salata
2 Kaşık yoğurt

Gece ; şekersiz çay ve maalesef 1 ince dilim yaş pasta ( kızın doğum gününden kalmıştı difrizden çıkarttım annemler geldi diye ama tek tesellim öğlende meyveyle geçiştirmiş olmam )

Eşimin çakma Chai Tea Lattesinden içmedim ama

Canım çok çok geçmiş olsun
İnşallah çabucak toparlanırsınızda Dilaya geçmeden Bu arada kuzumada geçmiş olsun inşallah ağrısı kalmamıştır

Canım sizlerede çok geçmiş olsun
Bir kar yağsada şu salgın bir kırılsa diyeceğim ama bu saaten sonrada yağarmı oda belli değil Allah büyük tüm hastalara şifa verir inşallah ...Amin

Yeme gülüm yemee Annemm öyle şeyler
İnan eskide kırılmış gibi yerdim o MCden hatta büyük kızım daha konuşmayı bilmiyordu MC harflerini görünce mama anne mama derdi düşün yani ne kadar sık yerdik resmen bağımlılık gibiydi ama şükür artık hiç oraya gitmiyoruz onun yerine sağlıklı şeyler yapılan yerleri tercih ediyoruz ızgara et ve salata yiyebileceğimiz yerler en azından o zaman biraz daha mahsum oluyor ve kalori bombasından uzak adam gibi karnımız doyuyor öbür türlü ben ne zaman MCde yemek yediysem hep 1 saat sonra acıkıyorduk şükür artık yok öyle bir şey ufak kızım 3.5 yaşında ama orda yemek yiyelim diye ısrar etmez aksine bir yere gidince ben mercümek çorbası istiyorum der

Fıstık gibi hatunsun dahada fıstık olucaksın Allahın izniyle ye ızgara boşver onları hatta en iyisi çakmaya ver o kuponu yesin yesin şişsin şaka şaka Rabbim kimseyi kiloyla cezalandırmasın ...aminnnnnnnnn ( sonuçta çeken bilir )

Canım Allah yardımcın olsun
Bazı insan maddi, bazısı manevi yönden insanı yer bitirir :26: BİZİM şansımıza ikiside var ama buda bizim bu dünyadaki sınavımız diyeceğiz artık mecbur
Rabbim bizlere sabır onlarada akıl fikir versin....Aminnnnnnnnn

baslangic: 83
gecen hafta:75.8
bu hafta:73.8
giden: 2
toplam giden:9.2
hedef:70
spor:yok

Süpersin canım yaaa gerçekten
İnşallah önümüzdeki haftada herkes eksilerde bildirimler yapar

Canım yaaa kıyamam ben sana
Rabbim inşallah ona gerekeni zaten gösterecektir ama inşallah sanada bu yaptığının karşılığını hem bu dünyada hemde diğer dünyada kat kat fazlasıyla gösterir Gerçektende çok çok sabırlısın
Maalesef bizimde sınavlarımız eşlerimizin aileleriyle İnan bazen bende delleniyorum ama sonra Ya Sabır diyorum
Bugün Zahideyle Yetişin programında Yusuf Kavaklı Hoca çıktı bilmiyorum izledinmi Bayılıyorum o hocaya
Bİri telefon açıp eşinin ailesinden şikayet etti KPsimi ne devamlı kötülük yapıyormuş maddi manevi onları zarara uğratıyormuş diye ne yapayım hocam günahada girmek istemiyorum dedi hocada ; La tefsir vela tefsir Rabbi temin bin hayır diye sesli yüzüne karşı okuyun dedi hem merak edecektir anlamını bilmiyorsa hemde günaha girmeden Rabbim sen hayırlı olanı bilirsin gerekeni sen yap demiş gibi olucaksınız dedi beddua etmektense bunu yapın kesinlikle çok daha makbuldür dedi
Valla ben kendi adıma öyle yapmayı planlıyorum nasılsa kandil günü kesin beni yine dellendirecek birşey söyler

Son düzenleme:
yok kuzummm öyle eskisi gibi bol kepçeden olmuyor bu işler.sistem kabul etmedi.acıkda başkalarını itibarlandıracakmışım.

Aynen canım yaaa hay ben böyle itibarın içine tüküreyim neyleyim itibarı istediğim kişiye itibar gösteremedikçe

Kim çaldı len bu beğen tuşunuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Söz sadece pıçaklayacağım

Huhuuuuuuuuuu sesimizi duyan yokmuuuuuuuuu :122: :122: :122: biz beğeni tuşumuzu geri istiyoruzzzzzzzzz

canım ya ne kadarda çektirmişler sana ( okurken benim içim cızzladı resmen , nasıl bir vicdandır bu yaaaa. . . kim bilir daha neler vardır neler . . .
Ey benim güzel RABBİM sen taşın içindeki buğday tanesinden bile haberdarken bu gaflet nerden gelir ki . . . ALLAH sana sağlık çocuklarna eşine evinize huzur versin canım . . . bu dünya gelip geçici , sen helal etsende hakkını , RABBİM adil ismi şerifleriyle muamele edecek , bakalım o zaman ne cevap verecekler emanetlerine karşı nasıl davrandıklarını . . . ALLAH yardımcıları olsun sadece
Eki Görüntüle 927664 ahaaaaa buldummmmm beyazın kızı bulduuu yehuuuuuu

onu bende buldum ama çözemedim , tıklıytorum bişeyler diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…