yaaa nasıl bi program açıklama yapılsınnnn
kısss beni itibarlandır bakemmm
siz 2yi 1i nerde görünüyonuz ki ben nie bişey görmüyommm:44:
siz 2yi 1i nerde görünüyonuz ki ben nie bişey görmüyommm:44:
kalplerimizin altında bizim yeşil yanıyo ama beyazda,lşekerde mat renkte o kutucuklar , bu ne yaaaaaaaaaaaa
ben bişe anlamadım ya huu
ELİNİ KANA BULAMAA CECOOOOOO BIRAK ADALET VERSİN CEZASINI ..Aynen canım yaaahay ben böyle itibarın içine tüküreyim neyleyim itibarı istediğim kişiye itibar gösteremedikçe
Kim çaldı len bu beğen tuşunuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Söz sadece pıçaklayacağım
Huhuuuuuuuuuu sesimizi duyan yokmuuuuuuuuu :122: :122: :122: biz beğeni tuşumuzu geri istiyoruzzzzzzzzz
ahada 3 oldummm bananeee beide itibarlandırın bende 5 oalyımmm :)
YAPAMIYOMMMMMM....OLMUYORRRyaaa nasıl bi program açıklama yapılsınnnn
kısss beni itibarlandır bakemmm
onu bizde çözemedik vallaaa bebeğim kritiğini yaptık amaaa muamma :)
2 si benimmm :) bilgin olsun koltuğunun bir tarafı kabarabilir :)ELİNİ KANA BULAMAA CECOOOOOO BIRAK ADALET VERSİN CEZASINI ..
YAPAMIYOMMMMMM....OLMUYORRR..
NE LAN BUUU KİMLER BEYENDİ BENİ MERAK EDİYOMM.:26:ŞÖYLE KOLTUKLARIM KABARSIN 5 KİŞİ BEYENDİ.AYŞE.FATMA NACİYE.HURİYE.DİYE.. KİM BENİ BEYENİYOR BİLMEK İSTİYORUM ÜLENN .İSYAN ÇIKAR BURDA KK YÖNETİMMMMM NERDESİNNN BUTONUMUZU GERİ VERRR.:84: YOKSA BENZİN DÖKER YAKARIM BU PC LAAAANNN
benimde beğenim 2 oldu :) ama içeriği açılmıyo , be ne biçim iştir yaaaauuuuu
ana sayfaya baktım var mı bi açıklama die ama orda da bişey göremedim
allah razı olsun canımmm.canım ya ne kadarda çektirmişler sana( okurken benim içim cızzladı resmen , nasıl bir vicdandır bu yaaaa. . . Kim bilir daha neler vardır neler . . .
Ey benim güzel rabbim sen taşın içindeki buğday tanesinden bile haberdarken bu gaflet nerden gelir ki . . . Allah sana sağlık çocuklarna eşine evinize huzur versin canım . . . Bu dünya gelip geçici , sen helal etsende hakkını , rabbim adil ismi şerifleriyle muamele edecek , bakalım o zaman ne cevap verecekler emanetlerine karşı nasıl davrandıklarını . . . Allah yardımcıları olsun sadece
onu bende buldum ama çözemedim , tıklıytorum bişeyler diyo
işte bendede aynen öyle oluyor cimri çıktı bu yeni şey..sevmedim ben onu..allahım bu nasıl bir imtihan duyum gitti ,elma şekeri geldi .sonra duyum geri geldi.şimdide buton gitti bu yeni tanımadığımız şey geldi .iremim seni değerlendirecektim amaaa izin vermedi sistemmmmm
ay olur cnm ne demekte yanki farkli geldi bana guzel ama :))
bu arada arkadaslar bende begen butonu gorunmuyo sizde de ayni mi?
tebrik ederimmm süpersinnnn maşalahhh sana
ya benim öküz gibi olsaydı kocalarınız kesin pıcaklardınız...sağolsun bir kaynım var..evlendim 2 ay sonra onun gülüne bütün
altınlarım gitti gelmez. hadi altınlar gitti onlan kalsak iyi..bu iş açacam dedi.açtı kv 7 tane dubleks dairesi vardı buranın çok lüks bir
semtinde ,sırayla hepsini sattı.bizler dımdızlak kaldık işte olmadı battık.yüzlerce milyar borçla kala kaldık..şimdi hala onu ödemeye
çalışıyoz..bir batmayla kalsak gider benim kayın ona buna kefil olur borcunu benimki öder.gider bankadan para çeker harcar
borcunu benimki öder ,yaaanlatılmaz yaşanır benimkiinin ayağına giycek ayakkabısı yok bu gider en pahalı marka ayakkabılardan
koleksiyon yapar .takım elbiseler en pahalı marka olmasa giymez ..arkadaşlarına jest yapıcam diye yemekler ısmalamalar sanki
ağa oğlu .biz batmışız onun yüzünde onun umuru deyil .haftada 1 eve onun borçlarından hacizz.. ama benim öküz kardeşim diye
hep borçlarını ödedi o yattı çalışmadı bu kazandı kardeşinin keyfi harcamalarına para verdi..akıl işi deyik koskoca adamm .neyse
evlendi şükür .evlendiğinden beri benimkiyle ortak çalışıyorlar .ama nasıl ortaklık ..sadece çalışma ortak para bölünmüyor.biz ava
l aval bakıyoz ..biz kv lerle oturuyoz adam köy gibi bir yer .adam gitti merkezden lüks bir ev tuttu .içini döşedik .ki bana ona
alınanın çeğreği bile alınmamıştı yani parasını kp verse bana ne diycem.para ortadan..hadi onada evet olsun dedim gıkımı
çıkarmadım yerki evlensin kurtulalım şundan belki akıllanır dedimm......tamm akıllandı biz dura duralım gitti adam bizim paramızla
lüks bir daire aldı ..ya olacak şymi kurban oluyum ortak çalışılıyor ama para bölünmüyor .adamın kirası ödeniyor .evi alınıyor.birde
hanımına araba alındı .ben burda köy gibi yerde kv kp görümcenin yanında 2 odaya sıkıştım .kömür alamadık daha kıçım donuyor
torba torba kömür getiriyor akıllı herifim.bunlar kaloriferli şıkır şıkır evdekıçı yana yana oturuyor altında araba fellik fellik
geziyor .ben otobüste dolmuşta 2 evin yükü üstümde tabana kuvvet koşturu yorum..daha birede misafir gelirler hizmet
beklerler .biz evlerinin yolunu bilmeyiz..benimkine diyorum bizim ev yok bişey yok anan baban ölse kapının önündeyiz bizde
bişeyler yapalım .benim çoluğumun çocuğumun hakkını kardeşin hallediyor diye hiçç ses yokkk ...valla kızlar gören bilen varsa
söylesin böylesi kimde var.. birde bunca yık bahçelerinde bağında eşşek gibi çalıştım..bu paşa hiççç ne hürmet ne hizmet oda yok
ama herşeyin kaymağını yedi..offf çok üzülüyorum şu ev meselesi hele çok üzüyor beni .alınacaksa ikimizede birden alınması
lazımdı ..arabada cabası zaten..zaten para bize hiç gelmiyor..aaaa unuttum daha birde kp emekli maaşını alıyor adam .kinsede
bişey demiyor.. offffff offff amma yazdımm haaa .gerçi daha çok vukuatı varda sayfalar yetmez .ayy birde anne babayada bakmıyor hem maddi hem manevi ..masraflarını bari görse adamların maaşını aldığına göre bütün sorumkuluk bizde hatta bende çatlıycam valla şu kaynım düşman başına.ana babaya can kurban.keşke onlar gibi olsa ..
bu kar lafın üstüne ,tabrikler kaptanım
dün akşam yemeğinden sonra
ara: 1 bardak süt, yarım greyfurt
ara: 1 elma
sahur: 2dlm ekmek, 1 haşlama yumurta, 5 zeytin( yeşil), domates, salatalık, 1dlm peynir, 1 tk reçel
akşam: 1 kase yoğurt çorbası, 1 tabak kapuska, salata, turşu
canım tebrik ederim 1 haftada 3 kg çok değil mi ama , kedi ciğer mi oldum nesağlıklı olsunda nasıl olursa olsun benim hesapta
canım tebrik ederim , inan kendim vermiş kadar sevindim , kaç haftadır emeğinin karşılığını görmeye başladın , devamıda gelivek banucum , çıtır hatunlar olarak grup bile açarız bizhavamızdan geçilmez
geçmiş olsun canım , bu senenin gribi fena, benimki çok şükür geçti ilaç kulanmadan , darısı başına yawru yaaa
müfettişim harikasın bu hafta yine , tebrik ederim seni
sabah :1 haşlanmış yumurta , 4 zeytin , bol yeşillik , 1 dilim t.b ekmek , şekersiz nescafe
ara : 1 minik elmalı kurabiye , şekersiz çay
öğle : 1 kase çorba , 1 ince dilim tavuk ızgara, bol salata , 1 dilim t.b ekmek , 1 bardak ayran
ara : 1 mandalina
akşam : 1 kase çorba , bol salata ( az yağlı , az tuzlu ) , 1 bardak ayran , ekmek yok
ara : çeyrek ayva
baslangic: 83
gecen hafta:75.8
bu hafta:73.8
giden: 2
toplam giden:9.2
hedef:70
spor:yok
valla ben uzun suredir tatlandirici kullaniyorum hatta simdi de yine yesilcayimi iciyorum tatlandiricili :))
iyi akşamlar kızlar
bu hafta maşallahkızlar süper kilo vermiş darısı benimde başıma
tebrik ederimmm süpersinnnn maşalahhh sana
çokkkkk sevindimm cecoo tebrikler.direnç kırıldı sonunda şükür
süpersiniz kızlarr maşallahhh
hoş geldin kelebiğimmmmsende kayıplara karışmıştın nerelerdesin .
güle güle tak bileziğini canımm..özel bir gün sanırım hediye aradığına göre ..canım bence kızma eşine .maddi durumunuz iyi anladığım kadarıyla,sonuçta ana babası onlarında gönlünü hoş etmek istemiştir bence ana babaya verilen para sokağa atılmış deyil.onların rızasını almak belkide paranızın bereketini artıracaktır..sen kızma sonuçta seninde gönlünü almış...
ya benim öküz gibi olsaydı kocalarınız kesin pıcaklardınız...sağolsun bir kaynım var..evlendim 2 ay sonra onun gülüne bütün
altınlarım gitti gelmez. hadi altınlar gitti onlan kalsak iyi..bu iş açacam dedi.açtı kv 7 tane dubleks dairesi vardı buranın çok lüks bir
semtinde ,sırayla hepsini sattı.bizler dımdızlak kaldık işte olmadı battık.yüzlerce milyar borçla kala kaldık..şimdi hala onu ödemeye
çalışıyoz..bir batmayla kalsak gider benim kayın ona buna kefil olur borcunu benimki öder.gider bankadan para çeker harcar
borcunu benimki öder ,yaaanlatılmaz yaşanır benimkiinin ayağına giycek ayakkabısı yok bu gider en pahalı marka ayakkabılardan
koleksiyon yapar .takım elbiseler en pahalı marka olmasa giymez ..arkadaşlarına jest yapıcam diye yemekler ısmalamalar sanki
ağa oğlu .biz batmışız onun yüzünde onun umuru deyil .haftada 1 eve onun borçlarından hacizz.. ama benim öküz kardeşim diye
hep borçlarını ödedi o yattı çalışmadı bu kazandı kardeşinin keyfi harcamalarına para verdi..akıl işi deyik koskoca adamm .neyse
evlendi şükür .evlendiğinden beri benimkiyle ortak çalışıyorlar .ama nasıl ortaklık ..sadece çalışma ortak para bölünmüyor.biz ava
l aval bakıyoz ..biz kv lerle oturuyoz adam köy gibi bir yer .adam gitti merkezden lüks bir ev tuttu .içini döşedik .ki bana ona
alınanın çeğreği bile alınmamıştı yani parasını kp verse bana ne diycem.para ortadan..hadi onada evet olsun dedim gıkımı
çıkarmadım yerki evlensin kurtulalım şundan belki akıllanır dedimm......tamm akıllandı biz dura duralım gitti adam bizim paramızla
lüks bir daire aldı ..ya olacak şymi kurban oluyum ortak çalışılıyor ama para bölünmüyor .adamın kirası ödeniyor .evi alınıyor.birde
hanımına araba alındı .ben burda köy gibi yerde kv kp görümcenin yanında 2 odaya sıkıştım .kömür alamadık daha kıçım donuyor
torba torba kömür getiriyor akıllı herifim.bunlar kaloriferli şıkır şıkır evdekıçı yana yana oturuyor altında araba fellik fellik
geziyor .ben otobüste dolmuşta 2 evin yükü üstümde tabana kuvvet koşturu yorum..daha birede misafir gelirler hizmet
beklerler .biz evlerinin yolunu bilmeyiz..benimkine diyorum bizim ev yok bişey yok anan baban ölse kapının önündeyiz bizde
bişeyler yapalım .benim çoluğumun çocuğumun hakkını kardeşin hallediyor diye hiçç ses yokkk ...valla kızlar gören bilen varsa
söylesin böylesi kimde var.. birde bunca yık bahçelerinde bağında eşşek gibi çalıştım..bu paşa hiççç ne hürmet ne hizmet oda yok
ama herşeyin kaymağını yedi..offf çok üzülüyorum şu ev meselesi hele çok üzüyor beni .alınacaksa ikimizede birden alınması
lazımdı ..arabada cabası zaten..zaten para bize hiç gelmiyor..aaaa unuttum daha birde kp emekli maaşını alıyor adam .kinsede
bişey demiyor.. offffff offff amma yazdımm haaa .gerçi daha çok vukuatı varda sayfalar yetmez .ayy birde anne babayada bakmıyor hem maddi hem manevi ..masraflarını bari görse adamların maaşını aldığına göre bütün sorumkuluk bizde hatta bende çatlıycam valla şu kaynım düşman başına.ana babaya can kurban.keşke onlar gibi olsa ..
bu kar lafın üstüne ,tabrikler kaptanım
sagol sweeetçim ya ben yuruyus yapmasamda kılo verebılıyomusum cook sevındım ama pazartesı yıne baslamayı düşünüyorum
yürüyüşlere 25 subata kadar nekadar verırsem kardır
kızımın dogumgunu 25subat kılolarımla barısık olmadıgımdan hıc resım cekılmıyorum kızımla
bu ıkıncı doğumgunu olacak kızımla şöyle boydan bır resım çekılmek ıstıyorum napıyım
ınsallah enaz 70 olurum 1.5 ay var daha olur insallah
sonrada hedef hazırana kadar 60 ayyyy hedefıme az kaldı cook sevındım
darısı hepımızın basına ınsallah
Aynen canım yaaahay ben böyle itibarın içine tüküreyim neyleyim itibarı istediğim kişiye itibar gösteremedikçe
Kim çaldı len bu beğen tuşunuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Söz sadece pıçaklayacağım
Huhuuuuuuuuuu sesimizi duyan yokmuuuuuuuuu :122: :122: :122: biz beğeni tuşumuzu geri istiyoruzzzzzzzzz
beyaz çay demliycem kızlar hadi buyrun
sen kaptansın bu yüce görev sana düşerana sayfaya baktım var mı bi açıklama die ama orda da bişey göremedim
anam sanki düğünde takılan çeğrek altın gibi oldu bu .:26:.kim taktı ,kim takmadı bilemiyoz..olurmu kardeşimm böyle hiççç2 si benimmm :) bilgin olsun koltuğunun bir tarafı kabarabilir :)
çok tuhaf bi durum oldu böyle olunca da, kendimizi kısıtlanmışlık hissine kaptırtıyo bu beğen butonunun olmaması
allah razı olsun canımmm..ne güzel dua o öylee.. .kp kv helat ediorumda o kaynıma etmek hiçç gelmiyor içimden canım. sence onada ediyimmi hak ediyormu bunu:26:
işte bendede aynen öyle oluyor cimri çıktı bu yeni şey..sevmedim ben onu..allahım bu nasıl bir imtihan duyum gitti ,elma şekeri geldi .sonra duyum geri geldi.şimdide buton gitti bu yeni tanımadığımız şey geldi .
begen butonu yok ya....
sagol canim :)
ah canim ah... neler cekiyorsun boyle... Allahim mazlumun ahini yerde birakmaz canimBir sekilde cikar ondan... Allahim seninde hem bu dunyada hem obur tarafta yuzunu guldurur insallah!!!
Benim dugun oldu (ki dugun demeye bin sahit lazim) pastam bile olmadi... bedenime bile uygun olmayan bir gelinlik... cok dardi... bir yerden illa kiraliycaz dediler... ordan kiraladik, oda orda bana gore bedenleri yokmus... ama illa o magaza olcakmis... hadi gelinligi dugunu unuttum... artik alistim o olaya... olan oldu diyorum... esimle mutluyum (arada kavga etsekte)
amaaaaa gel gelelim altin ve taki isini asla unutmiycagim!!! 1ncisi onlar ve onun sulalesi 1tane altin takmadilar... Benim sulalem cooook kalabalik dugunde gelenlerin %70i benimkilerdi... Bir dunya bilezik altin para takildi... 7bucuk yil onceki degerle altinlarim 30'000tl yapiyordu... kp hepsine el koydu... Neymis gelin dugun masraflari icin altinlari vermesi lazimmis... annemler duymasin kavga cikmasin diye sesimi cikarmadim verdim... Ama oyle bir pismanim ki ah ah... evlendik Isvicre'ye geldik esimle ikimiz calismaya basladik. bu sefer her tatile gittigimizde en az 5'000tl veriyorduk ailesine... sonra allahtanmi diyim ne diyim bilemedim... esim kaza gecirdi isten cikarildi... bende ayni ay isten cikarildim... issiz kaldik sadece esimin sigortasindan aldigi parayla gecinmeye basladik. ve onlara 5kurus dahi vermemeye basladik... hatta arada esime dedim babana soyle ne yapip etsin bize para yollasin diye baski yaptim herife... gerci benden aldiklarina bakarak onlarin verdikleri cok az... toplamda 2'000tl falan vermislerdir... onuda kp diyorki kenara yazdim okulunu bitir calismaya basla alacam sizden geri diye... kendimi suratina tukurmemek icin zor tutmustum vallahi...
ayyyyyyyyyyyy moralim bozuldu.... canim tatli istiyorrrrrrrr
allah razı olsun canımmm..ne güzel dua o öylee.. .kp kv helat ediorumda o kaynıma etmek hiçç gelmiyor içimden canım. sence onada ediyimmi hak ediyormu bunu:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?