80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ELİNİ KANA BULAMAA CECOOOOOO BIRAK ADALET VERSİN CEZASINI ..
ahada 3 oldummm bananeee beide itibarlandırın bende 5 oalyımmm :)

yaaa nasıl bi program açıklama yapılsınnnn

kısss beni itibarlandır bakemmm
YAPAMIYOMMMMMM....OLMUYORRR ..
NE LAN BUUU KİMLER BEYENDİ BENİ MERAK EDİYOMM.:26:ŞÖYLE KOLTUKLARIM KABARSIN 5 KİŞİ BEYENDİ.AYŞE.FATMA NACİYE.HURİYE.DİYE..KİM BENİ BEYENİYOR BİLMEK İSTİYORUM ÜLENN.İSYAN ÇIKAR BURDA KK YÖNETİMMMMM NERDESİNNN BUTONUMUZU GERİ VERRR.:84:YOKSA BENZİN DÖKER YAKARIM BU PC LAAAANNN

2 si benimmm :) bilgin olsun koltuğunun bir tarafı kabarabilir :)

allah razı olsun canımmm..ne güzel dua o öylee...kp kv helat ediorumda o kaynıma etmek hiçç gelmiyor içimden canım.sence onada ediyimmi hak ediyormu bunu:26:
iremim seni değerlendirecektim amaaa izin vermedi sistemmmmm
işte bendede aynen öyle oluyor cimri çıktı bu yeni şey..sevmedim ben onu..allahım bu nasıl bir imtihan duyum gitti ,elma şekeri geldi .sonra duyum geri geldi.şimdide buton gitti bu yeni tanımadığımız şey geldi .

ay olur cnm ne demekte yanki farkli geldi bana guzel ama :))

bu arada arkadaslar bende begen butonu gorunmuyo sizde de ayni mi?

begen butonu yok ya....

sagol canim :)

ah canim ah... neler cekiyorsun boyle... Allahim mazlumun ahini yerde birakmaz canim Bir sekilde cikar ondan... Allahim seninde hem bu dunyada hem obur tarafta yuzunu guldurur insallah!!!

Benim dugun oldu (ki dugun demeye bin sahit lazim) pastam bile olmadi... bedenime bile uygun olmayan bir gelinlik... cok dardi... bir yerden illa kiraliycaz dediler... ordan kiraladik, oda orda bana gore bedenleri yokmus... ama illa o magaza olcakmis... hadi gelinligi dugunu unuttum... artik alistim o olaya... olan oldu diyorum... esimle mutluyum (arada kavga etsekte )
amaaaaa gel gelelim altin ve taki isini asla unutmiycagim!!! 1ncisi onlar ve onun sulalesi 1tane altin takmadilar... Benim sulalem cooook kalabalik dugunde gelenlerin %70i benimkilerdi... Bir dunya bilezik altin para takildi... 7bucuk yil onceki degerle altinlarim 30'000tl yapiyordu... kp hepsine el koydu... Neymis gelin dugun masraflari icin altinlari vermesi lazimmis... annemler duymasin kavga cikmasin diye sesimi cikarmadim verdim... Ama oyle bir pismanim ki ah ah... evlendik Isvicre'ye geldik esimle ikimiz calismaya basladik. bu sefer her tatile gittigimizde en az 5'000tl veriyorduk ailesine... sonra allahtanmi diyim ne diyim bilemedim... esim kaza gecirdi isten cikarildi... bende ayni ay isten cikarildim... issiz kaldik sadece esimin sigortasindan aldigi parayla gecinmeye basladik. ve onlara 5kurus dahi vermemeye basladik... hatta arada esime dedim babana soyle ne yapip etsin bize para yollasin diye baski yaptim herife... gerci benden aldiklarina bakarak onlarin verdikleri cok az... toplamda 2'000tl falan vermislerdir... onuda kp diyorki kenara yazdim okulunu bitir calismaya basla alacam sizden geri diye... kendimi suratina tukurmemek icin zor tutmustum vallahi...
ayyyyyyyyyyyy moralim bozuldu.... canim tatli istiyorrrrrrrr

allah kabul etsim tatlımcımmm kapuskaya birzacıkta haşlanmış yeşil mercimek ekle süper oluyor

tşklerrr bitanemmmm rekor kıramıyorum ama her hafta gidiyo çok şükürr

gördümmm gördümmm elmalı kurabiyeyi gördümmm tatlım şu nescafeden vazgeçemiyomusunki mis gibi türk kahvemiz varkenn

geç olsunda güç olmasın ptsi inş daha güzel diyetisyende sonuçların yarın nasıl olacak bakalım bu hafta güzel spor yaptın hasta olmana rağmen kesin tartı yüzüne gülecektir

baslangic: 83
gecen hafta:75.8
bu hafta:73.8
giden: 2
toplam giden:9.2
hedef:70
spor:yok

maşallah tatlımmm süper gitmişşş kalıcı olur inş

valla ben uzun suredir tatlandirici kullaniyorum hatta simdi de yine yesilcayimi iciyorum tatlandiricili :))

tatlandırıcıların içindeki aspartam çok zararlı kızlar şekersiz içebilseniz 2 günde alışıyor insan deneyin 1 hafta sonra şekerli hiçbirşey içemeyeceksiniz

Oyyyy beyazcanımmmmm ne kadar sabırlı bir insanmışsın sen bitanemm :26: Allah bugünümüzü aratmasın bitanemm bu sabrının karşılığını mutlaka alacaksın elbette allah herkese senin gibi bir gelin nasip etsin inş olsun bitanemmm sakın üzülme tüm bu iyiliklerinin mükafatını göreceğine inanıyorum görümcelerine ve kv kp ne de pes doğrusu kıymetini anlamışlar şimdi ama nelerden sonra bunada şükür ne diyelim bi laf var tam eltin için ama ayıp olurmu acaba

sakın içine atma yalnız anlat bizimle paylaş deşarj ol bitanemm dert sahibi olma içine atarak rabbim sana eşine ve çocuklarına sağlık sıhhat versin inş

vericiz vericizzz en güzel fotoyuda çekileceksin inş ama yürüyüşlere yine devam et bir süre sonra kilo vermemiz durabiliyor çünkü

aynen ya bu ne gelsin geri beğen tuşu elim havada kalıyo hep

beyaz çay demliycem kızlar hadi buyrun

oooo beleş beyaz çayy hemen alayımm tşkler cnm

ana sayfaya baktım var mı bi açıklama die ama orda da bişey göremedim
sen kaptansın bu yüce görev sana düşer ,git ve hakkımız olan butonu al canım
2 si benimmm :) bilgin olsun koltuğunun bir tarafı kabarabilir :)
anam sanki düğünde takılan çeğrek altın gibi oldu bu .:26:.kim taktı ,kim takmadı bilemiyoz..olurmu kardeşimm böyle hiççç

çok tuhaf bi durum oldu böyle olunca da, kendimizi kısıtlanmışlık hissine kaptırtıyo bu beğen butonunun olmaması

valla her seferinde elim varıyor yok...allah kimseyi gördüğünden geri koymasın

Sen herkesi allaha havale et tatalım ve affet rabbim o kadar büyük ki ileriki yıllarda göreceksin sadece sabır

Oyyy canım ya sende az çekmemişsinn yok ben evlenmicem kızlar banane aman bitanem eşinin ve senin sağlığınız sıhhatiniz yerinde olsun kazalar belalar uzak olsun tek giden para olsun çalışrı yine kazanırsınız inş sakın tatlı yeme

MENÜM

Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
1 yerli muz
1 çay bar ceviz
2 dilim peynir
1 fincan hibisküs
8 zeytin
yarım demet dereotu
1 domates

ÖĞLE :

tarçınlı ketentohumlu elmalı yoğurttt 1 kase

AKŞAM:
1 por. kıymalı ıspanak
1 kase yoğurt
salata

SPOR
1 saat koşu bandında yürüyüş 50 mekik 10 dk tiffany 10 dk twist

SIVI:
2.5 lt su
2 fincan yeşilçay
2 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
2 fincan hibisküs
takviye olarak omega 3

allah razı olsun canımmm..ne güzel dua o öylee...kp kv helat ediorumda o kaynıma etmek hiçç gelmiyor içimden canım.sence onada ediyimmi hak ediyormu bunu:26:

canım ne çektiğini sen bbilirsin en iyi , kızmak ayrı bir şeyde kırılmak çok daha ayrı , RABBİMİZ in sığdığı yer sadece kalplerimiz , kıran insanın düşün halini anlıyacağın .. .
HZ. PEYGAMBER (s.a.v ) Efendimiz "haklarınızı helal etmediklerinizi ahirette görseydiniz eğer haklarınızı helal ederdiniz " buyuruyor

bu çok derin bir konu aslında , sen inançlı bi bayansın beyazcım , bırak helel et yükü sende kalmasın , sen zaten RABBİMİZE sığınmışsın , elbet hem dünyada çekecekler , ahiret kısmını düşünemiyorum bile . . . sonuçta emanetlerine sahip çıkmamışlar , kul hakkına girmişler kii helallik almadan tövbesi bile kabul değildir , oda helelliği dilinde değil ,ben sana şu zamanda şöyle davrandım vs şeklinde olayı ile birlikte olması lazım yoksa diğeri dil ucuyla olmuş oluyo ve geçerli bir helallik değil

canım kardeşim sen bu çektiklerinle manevi anlamda dereceni artırmıştır , sabretmişsin ve ALLAH ' a sığınmışsın , gerisi zaten angaryaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…