sen kaptansın bu yüce görev sana düşer,git ve hakkımız olan butonu al canım
anam sanki düğünde takılan çeğrek altın gibi oldu bu .:26:.kim taktı ,kim takmadı bilemiyoz..olurmu kardeşimm böyle hiççç
valla her seferinde elim varıyor yok...allah kimseyi gördüğünden geri koymasın
Oyyy canım ya sende az çekmemişsinn yok ben evlenmicem kızlar bananeaman bitanem eşinin ve senin sağlığınız sıhhatiniz yerinde olsun kazalar belalar uzak olsun tek giden para olsun çalışrı yine kazanırsınız inş sakın tatlı yeme
offf offçekene geliyor böyle şşeyler..eyer dişliysen insanlar senden korkuyorsa hiç kimse gık diyemiyor.herşeye eyvallah aman üstümüze sıçramasın diye...allah büyükkbegen butonu yok ya....
Sagol canim :)
ah canim ah... Neler cekiyorsun boyle... Allahim mazlumun ahini yerde birakmaz canimbir sekilde cikar ondan... Allahim seninde hem bu dunyada hem obur tarafta yuzunu guldurur insallah!!!
Benim dugun oldu (ki dugun demeye bin sahit lazim) pastam bile olmadi... Bedenime bile uygun olmayan bir gelinlik... Cok dardi... Bir yerden illa kiraliycaz dediler... Ordan kiraladik, oda orda bana gore bedenleri yokmus... Ama illa o magaza olcakmis... Hadi gelinligi dugunu unuttum... Artik alistim o olaya... Olan oldu diyorum... Esimle mutluyum (arada kavga etsekte :d )
amaaaaa gel gelelim altin ve taki isini asla unutmiycagim!!! 1ncisi onlar ve onun sulalesi 1tane altin takmadilar... Benim sulalem cooook kalabalik dugunde gelenlerin %70i benimkilerdi... Bir dunya bilezik altin para takildi... 7bucuk yil onceki degerle altinlarim 30'000tl yapiyordu... Kp hepsine el koydu... Neymis gelin dugun masraflari icin altinlari vermesi lazimmis... Annemler duymasin kavga cikmasin diye sesimi cikarmadim verdim... Ama oyle bir pismanim ki ah ah... Evlendik ısvicre'ye geldik esimle ikimiz calismaya basladik. Bu sefer her tatile gittigimizde en az 5'000tl veriyorduk ailesine... Sonra allahtanmi diyim ne diyim bilemedim... Esim kaza gecirdi isten cikarildi... Bende ayni ay isten cikarildim... Issiz kaldik sadece esimin sigortasindan aldigi parayla gecinmeye basladik. Ve onlara 5kurus dahi vermemeye basladik... Hatta arada esime dedim babana soyle ne yapip etsin bize para yollasin diye baski yaptim herife... Gerci benden aldiklarina bakarak onlarin verdikleri cok az... Toplamda 2'000tl falan vermislerdir... Onuda kp diyorki kenara yazdim okulunu bitir calismaya basla alacam sizden geri diye... Kendimi suratina tukurmemek icin zor tutmustum vallahi...
Ayyyyyyyyyyyy moralim bozuldu.... Canim tatli istiyorrrrrrrr
allah kabul etsim tatlımcımmm kapuskaya birzacıkta haşlanmış yeşil mercimek ekle süper oluyor
Tşklerrr bitanemmmmRekor kıramıyorum ama her hafta gidiyo çok şükürr
Gördümmm gördümmm elmalı kurabiyeyi gördümmmTatlım şu nescafeden vazgeçemiyomusunki mis gibi türk kahvemiz varkenn
Geç olsunda güç olmasın ptsi inş daha güzel diyetisyende sonuçların yarın nasıl olacak bakalımBu hafta güzel spor yaptın hasta olmana rağmen kesin tartı yüzüne gülecektir
Maşallah tatlımmm süper gitmişşş kalıcı olur inş
Tatlandırıcıların içindeki aspartam çok zararlı kızlar şekersiz içebilseniz 2 günde alışıyor insan deneyin 1 hafta sonra şekerli hiçbirşey içemeyeceksiniz
oyyyy beyazcanımmmmm ne kadar sabırlı bir insanmışsın sen bitanemm :26: Allah bugünümüzü aratmasın bitanemm bu sabrının karşılığını mutlaka alacaksın elbette allah herkese senin gibi bir gelin nasip etsin inş olsun bitanemmm sakın üzülme tüm bu iyiliklerinin mükafatını göreceğine inanıyorum görümcelerine ve kv kp ne de pes doğrusu kıymetini anlamışlar şimdi ama nelerden sonra bunada şükür ne diyelim bi laf var tam eltin için ama ayıp olurmu acaba
sakın içine atma yalnız anlat bizimle paylaş deşarj ol bitanemm dert sahibi olma içine atarakRabbim sana eşine ve çocuklarına sağlık sıhhat versin inş
Vericiz vericizzz en güzel fotoyuda çekileceksin inş ama yürüyüşlere yine devam et bir süre sonra kilo vermemiz durabiliyor çünkü
Aynen ya bu ne gelsin geri beğen tuşu elim havada kalıyo hep
Oooo beleş beyaz çayy hemen alayımmTşkler cnm
sen herkesi allaha havale et tatalım ve affet rabbim o kadar büyük ki ileriki yıllarda göreceksinSadece sabır
ayyy beyazcanım öyle birşey dedin kii benim gelmemde bir imtihanmış gibi :)))))allah razı olsun canımmm..ne güzel dua o öylee.. .kp kv helat ediorumda o kaynıma etmek hiçç gelmiyor içimden canım. sence onada ediyimmi hak ediyormu bunu:26:
işte bendede aynen öyle oluyor cimri çıktı bu yeni şey..sevmedim ben onu..allahım bu nasıl bir imtihan duyum gitti ,elma şekeri geldi .sonra duyum geri geldi.şimdide buton gitti bu yeni tanımadığımız şey geldi .
sonunda menüme yorum geldi yaşasınnnnnnn:))) tam değil ama olsun :)) güzel fikirr deneyecem cnm zaten çok severim y. mercimeğideallah kabul etsim tatlımcımmm kapuskaya birzacıkta haşlanmış yeşil mercimek ekle süper oluyor
tşklerrr bitanemmmmrekor kıramıyorum ama her hafta gidiyo çok şükürr
gördümmm gördümmm elmalı kurabiyeyi gördümmmtatlım şu nescafeden vazgeçemiyomusunki mis gibi türk kahvemiz varkenn
geç olsunda güç olmasın ptsi inş daha güzel diyetisyende sonuçların yarın nasıl olacak bakalımbu hafta güzel spor yaptın hasta olmana rağmen kesin tartı yüzüne gülecektir
maşallah tatlımmm süper gitmişşş kalıcı olur inş
tatlandırıcıların içindeki aspartam çok zararlı kızlar şekersiz içebilseniz 2 günde alışıyor insan deneyin 1 hafta sonra şekerli hiçbirşey içemeyeceksiniz
Oyyyy beyazcanımmmmm ne kadar sabırlı bir insanmışsın sen bitanemm :26: Allah bugünümüzü aratmasın bitanemm bu sabrının karşılığını mutlaka alacaksın elbette allah herkese senin gibi bir gelin nasip etsin inş olsun bitanemmm sakın üzülme tüm bu iyiliklerinin mükafatını göreceğine inanıyorum görümcelerine ve kv kp ne de pes doğrusu kıymetini anlamışlar şimdi ama nelerden sonra bunada şükür ne diyelim bi laf var tam eltin için ama ayıp olurmu acaba
sakın içine atma yalnız anlat bizimle paylaş deşarj ol bitanemm dert sahibi olma içine atarakrabbim sana eşine ve çocuklarına sağlık sıhhat versin inş
vericiz vericizzz en güzel fotoyuda çekileceksin inş ama yürüyüşlere yine devam et bir süre sonra kilo vermemiz durabiliyor çünkü
aynen ya bu ne gelsin geri beğen tuşu elim havada kalıyo hep
oooo beleş beyaz çayy hemen alayımmtşkler cnm
ayyyy sen ölme emiiiii ne güldüm yaaaa süpersinnnnnsen kaptansın bu yüce görev sana düşer,git ve hakkımız olan butonu al canım
anam sanki düğünde takılan çeğrek altın gibi oldu bu .:26:.kim taktı ,kim takmadı bilemiyoz..olurmu kardeşimm böyle hiççç
valla her seferinde elim varıyor yok...allah kimseyi gördüğünden geri koymasın
offf offçekene geliyor böyle şşeyler..eyer dişliysen insanlar senden korkuyorsa hiç kimse gık diyemiyor.herşeye eyvallah aman üstümüze sıçramasın diye...allah büyükk
hoşş geldin meleğimmm..ben zaten ancak allaha havale ederim.çocukken bile böyleydim .bir çocuk kimseyle kavga etmezmi.ben hiç etmedim..biri kötü bişeydese sadece otur ağlardım.gerçi hala aynı şeyi yapıyorum bişey diyemiyorum sadeceağlıyorum saf saf...
Evlen evlenn..biz böyleyiz diye herkes aynı olucak deyil ya.ben bizzat şahitim aynı kv aynı görümce.2 ayrı geline 2 ayrı muamele.sanırsın başlarına saksı düştü
çokk güzel anlatmışın canım allah razı olsun sendenn..peki bunları yazdığım için sabrettiklerim boşa gitmedimi canım..annemde diyor bama kızım içinde tutma söyle rahatla kocadın bak haline diye .anlatınca sanki ecri kaçıyor gibi geliyor..canım ne çektiğini sen bbilirsin en iyi , kızmak ayrı bir şeyde kırılmak çok daha ayrı , rabbimiz in sığdığı yer sadece kalplerimiz , kıran insanın düşün halini anlıyacağın .. .
Hz. Peygamber (s.a.v ) efendimiz "haklarınızı helal etmediklerinizi ahirette görseydiniz eğer haklarınızı helal ederdiniz " buyuruyor
bu çok derin bir konu aslında , sen inançlı bi bayansın beyazcım , bırak helel et yükü sende kalmasın , sen zaten rabbimize sığınmışsın , elbet hem dünyada çekecekler , ahiret kısmını düşünemiyorum bile . . . Sonuçta emanetlerine sahip çıkmamışlar , kul hakkına girmişler kii helallik almadan tövbesi bile kabul değildir , oda helelliği dilinde değil ,ben sana şu zamanda şöyle davrandım vs şeklinde olayı ile birlikte olması lazım yoksa diğeri dil ucuyla olmuş oluyo ve geçerli bir helallik değil
canım kardeşim sen bu çektiklerinle manevi anlamda dereceni artırmıştır , sabretmişsin ve allah ' a sığınmışsın , gerisi zaten angaryaaa
beyendim seni tatlımayyyy yok bööle bişey yaaa hakkaten gülüyorum hemen beğen tuşuna gidiyorum ama yok işte yokkkkkk
alışamam yokluğunaa
kız yeme şu poğaçayı her günn.ben bir keresinde dinlemiştim bi dr dan her gün yenen 1 poğaça 1 yılda fazladan alınan 10 kiloymuş.sokak simidi yenilebilir ama poğaça çok zararlı kilo konusunda demişlerdisabah yarım poğaca (tuttum kendimi) :)
öğle 1 küçük dolma içi yoğurt mercimek çorbası 2 kaşık tatlı
ara mandalina
akşam brokoli haşlama
ara nescafe
bu ne ki canim daha neler neler var :)
yok yok yemiycem... Zaten bu kilomun sorumlulari kp ve kv... Az yiyorsun diye diye utanma diye diye ayi gibi yaptilar beni...
nescafe zararlı mı ki :44: şekersiz içiyorum ben , t.kahvesinide seviyorum ama ne bileyim üşeniyorum sanırım :26:gördümmm gördümmm elmalı kurabiyeyi gördümmmtatlım şu nescafeden vazgeçemiyomusunki mis gibi türk kahvemiz varkenn
geç olsunda güç olmasın ptsi inş daha güzel diyetisyende sonuçların yarın nasıl olacak bakalımbu hafta güzel spor yaptın hasta olmana rağmen kesin tartı yüzüne gülecektir
oooo beleş beyaz çayy hemen alayımmtşkler cnm
amiiiin canım amiiiinnvalla her seferinde elim varıyor yok...allah kimseyi gördüğünden geri koymasın
çokk güzel anlatmışın canım allah razı olsun sendenn..peki bunları yazdığım için sabrettiklerim boşa gitmedimi canım..annemde diyor bama kızım içinde tutma söyle rahatla kocadın bak haline diye .anlatınca sanki ecri kaçıyor gibi geliyor..
beyendim seni tatlım
kız yeme şu poğaçayı her günn.ben bir keresinde dinlemiştim bi dr dan her gün yenen 1 poğaça 1 yılda fazladan alınan 10 kiloymuş.sokak simidi yenilebilir ama poğaça çok zararlı kilo konusunda demişlerdi
bendee bendeee
ama bana az yiyorsun demediler..yediğimi istemediler aç kalktım sofradan .sonrada acıkınca gece saklı yedim bu hale geldimm
ayyy beyazcanım öyle birşey dedin kii benim gelmemde bir imtihanmış gibi :)))))
sonunda menüme yorum geldi yaşasınnnnnnn:))) tam değil ama olsun :)) güzel fikirr deneyecem cnm zaten çok severim y. Mercimeğide
ayyyy sen ölme emiiiii ne güldüm yaaaa süpersinnnnn
benimkiler de beni istememişlerdi kp eşime ölürsem mezarıma gelemezsin bile dedi
şimdi seviyolar özellikle kp ama kv den emin değilim arada gıcıklığı tutuyor Allahtan eşim hemen müdahale ediyor da çok yüz göz olmadan atlatıyoruz
eşim olmadığı zaman sıkıştırmalarını sayıyorum ama... ben de çok üzerine gitmiyorum e en çok sevdiği oğlu gelmiş beni sevmiş beni üstün tutmuş ona da yazıkkk beee ne çekiyooo
asıl olay benim kb evlenince patlayacak aday var bitane ama ne aday .. burunlarından getirecek zannımcabu da benm kıymetimi yükseltecek gibime geliyo gece gece kötümüyüm neyim
hee öyle der gibi olmuşummm:26:..
Senden olsa olsa üniversite imtihanı olur şeker..her imtihan senin gibi olsunn
sabah yarım poğaca (tuttum kendimi) :)
öğle 1 küçük dolma içi yoğurt mercimek çorbası 2 kaşık tatlı
ara mandalina
akşam brokoli haşlama
ara nescafe
bu ne ki canim daha neler neler var :)
yok yok yemiycem... zaten bu kilomun sorumlulari kp ve kv... az yiyorsun diye diye utanma diye diye ayi gibi yaptilar beni...
offf offçekene geliyor böyle şşeyler..eyer dişliysen insanlar senden korkuyorsa hiç kimse gık diyemiyor.herşeye eyvallah aman üstümüze sıçramasın diye...allah büyükk
hoşş geldin meleğimmm..ben zaten ancak allaha havale ederim.çocukken bile böyleydim .bir çocuk kimseyle kavga etmezmi.ben hiç etmedim..biri kötü bişeydese sadece otur ağlardım.gerçi hala aynı şeyi yapıyorum bişey diyemiyorum sadeceağlıyorum saf saf...
Evlen evlenn..biz böyleyiz diye herkes aynı olucak deyil ya.ben bizzat şahitim aynı kv aynı görümce.2 ayrı geline 2 ayrı muamele.sanırsın başlarına saksı düştü
ayyy beyazcanım öyle birşey dedin kii benim gelmemde bir imtihanmış gibi :)))))
sonunda menüme yorum geldi yaşasınnnnnnn:))) tam değil ama olsun :)) güzel fikirr deneyecem cnm zaten çok severim y. mercimeğide
ayyyy sen ölme emiiiii ne güldüm yaaaa süpersinnnnn
benimkiler de beni istememişlerdi kp eşime ölürsem mezarıma gelemezsin bile dedi
şimdi seviyolar özellikle kp ama kv den emin değilim arada gıcıklığı tutuyor allahtan eşim hemen müdahale ediyor da çok yüz göz olmadan atlatıyoruz
eşim olmadığı zaman sıkıştırmalarını sayıyorum ama... Ben de çok üzerine gitmiyorum e en çok sevdiği oğlu gelmiş beni sevmiş beni üstün tutmuş ona da yazıkkk beee ne çekiyooo
asıl olay benim kb evlenince patlayacak aday var bitane ama ne aday .. Burunlarından getirecek zannımcaBu da benm kıymetimi yükseltecek gibime geliyo Gece gece kötümüyüm neyim
İremim miden minyatürleşti artık senin hakkaten çok az yiyosun bitanemm:26:
Boşver geçmişi bitanemmm fıstık gibi ol çık karşılarına en güzel intikam yöntemii
Hoşbuldum canımcımmmne bilim okudukça tırstım inan:18::18: haklısın eli maşalı olmak lazım galiba bende becerememki neyse allah iyilerle karşılaştırsın inş
İlk günden korkutmuyim didimmmm
nescafe zararlı mı ki :44: şekersiz içiyorum ben , t.kahvesinide seviyorum ama ne bileyim üşeniyorum sanırım :26:
amin canım inşallah, kilo verdiğimi hissediyorum , adette oldum mutlaka etki eder , sporum canım seviyorum ben çok onusayesinde iyleştim
gel canım hemen doldurdum
amiiiin canım amiiiinn
oyyyyyyyyyyyy senin o tatlı dilini yerim bennnnnnn , ayrıcaaaa beğendim :)
çokk güzel anlatmışın canım allah razı olsun sendenn..peki bunları yazdığım için sabrettiklerim boşa gitmedimi canım..annemde diyor bama kızım içinde tutma söyle rahatla kocadın bak haline diye .anlatınca sanki ecri kaçıyor gibi geliyor..
bendee seniiiiiiSevdiğimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?