80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyyy yok bööle bişey yaaa hakkaten gülüyorum hemen beğen tuşuna gidiyorum ama yok işte yokkkkkk
alışamam yokluğunaa

sabah yarım poğaca (tuttum kendimi) :)

öğle 1 küçük dolma içi yoğurt mercimek çorbası 2 kaşık tatlı

ara mandalina

akşam brokoli haşlama

ara nescafe

bu ne ki canim daha neler neler var :)
yok yok yemiycem... zaten bu kilomun sorumlulari kp ve kv... az yiyorsun diye diye utanma diye diye ayi gibi yaptilar beni...

offf offçekene geliyor böyle şşeyler..eyer dişliysen insanlar senden korkuyorsa hiç kimse gık diyemiyor.herşeye eyvallah aman üstümüze sıçramasın diye...allah büyükk

sen herkesi allaha havale et tatalım ve affet rabbim o kadar büyük ki ileriki yıllarda göreceksin Sadece sabır

hoşş geldin meleğimmm..ben zaten ancak allaha havale ederim.çocukken bile böyleydim .bir çocuk kimseyle kavga etmezmi.ben hiç etmedim..biri kötü bişeydese sadece otur ağlardım.gerçi hala aynı şeyi yapıyorum bişey diyemiyorum sadeceağlıyorum saf saf...

Evlen evlenn..biz böyleyiz diye herkes aynı olucak deyil ya.ben bizzat şahitim aynı kv aynı görümce.2 ayrı geline 2 ayrı muamele.sanırsın başlarına saksı düştü

ayyy beyazcanım öyle birşey dedin kii benim gelmemde bir imtihanmış gibi :)))))

sonunda menüme yorum geldi yaşasınnnnnnn:))) tam değil ama olsun :)) güzel fikirr deneyecem cnm zaten çok severim y. mercimeğide
ayyyy sen ölme emiiiii ne güldüm yaaaa süpersinnnnn

ay vallahi ben ayni senim her halde kiz... bende anca biri birsey derse aglarim...

ve dedigin gibi ayni kv ve ayni gorumce 2ayri geline 2ayri muamele yapiyor...
esimin abisi var, onun sevgilisi birde ha eside degil... (dost hayati yasiyorlar) ay gorcen ona nasil guzel davraniyorlar... sanirsin melek... halbuki gelin onlari hic sevmiyor bile saygisi desen sifir...

amannnn neyse yaaaaa :) ben en azindan sansliyim senede 1kere 2hafta falan goruyorum...

sana allah yardimci olsun canim. dayanma gucu versin

çokk güzel anlatmışın canım allah razı olsun sendenn..peki bunları yazdığım için sabrettiklerim boşa gitmedimi canım..annemde diyor bama kızım içinde tutma söyle rahatla kocadın bak haline diye .anlatınca sanki ecri kaçıyor gibi geliyor..
ayyyy yok bööle bişey yaaa hakkaten gülüyorum hemen beğen tuşuna gidiyorum ama yok işte yokkkkkk
alışamam yokluğunaa
beyendim seni tatlım

ara mandalina

akşam brokoli haşlama

ara nescafe
kız yeme şu poğaçayı her günn.ben bir keresinde dinlemiştim bi dr dan her gün yenen 1 poğaça 1 yılda fazladan alınan 10 kiloymuş.sokak simidi yenilebilir ama poğaça çok zararlı kilo konusunda demişlerdi
yok yok yemiycem... Zaten bu kilomun sorumlulari kp ve kv... Az yiyorsun diye diye utanma diye diye ayi gibi yaptilar beni...

bendee bendeee
ama bana az yiyorsun demediler..yediğimi istemediler aç kalktım sofradan .sonrada acıkınca gece saklı yedim bu hale geldimm

nescafe zararlı mı ki :44: şekersiz içiyorum ben , t.kahvesinide seviyorum ama ne bileyim üşeniyorum sanırım :26:
amin canım inşallah, kilo verdiğimi hissediyorum , adette oldum mutlaka etki eder , sporum canım seviyorum ben çok onu sayesinde iyleştim
gel canım hemen doldurdum
valla her seferinde elim varıyor yok...allah kimseyi gördüğünden geri koymasın
amiiiin canım amiiiinn

benimkiler de beni istememişlerdi kp eşime ölürsem mezarıma gelemezsin bile dedi

şimdi seviyolar özellikle kp ama kv den emin değilim arada gıcıklığı tutuyor Allahtan eşim hemen müdahale ediyor da çok yüz göz olmadan atlatıyoruz
eşim olmadığı zaman sıkıştırmalarını sayıyorum ama... ben de çok üzerine gitmiyorum e en çok sevdiği oğlu gelmiş beni sevmiş beni üstün tutmuş ona da yazıkkk beee ne çekiyooo

asıl olay benim kb evlenince patlayacak aday var bitane ama ne aday .. burunlarından getirecek zannımca bu da benm kıymetimi yükseltecek gibime geliyo gece gece kötümüyüm neyim

o kadar mı yaaaa aman ne biliyim sabah çikoyu gezdiriyim derken bazen okula geç kalıyorum yoldan poğacamı alıp gidiyorum yiyiveriyorum

hee öyle der gibi olmuşummm:26:..
Senden olsa olsa üniversite imtihanı olur şeker..her imtihan senin gibi olsunn

kötüye kötüüüü olmaz lazımmm hep iyi olunca tepene çıkıyorlar , bende daha evlenmeden çok savaş verdimmm şimdi iyi gibiyiz ama evlenince ne olur bilmem

ara mandalina

akşam brokoli haşlama

ara nescafe

İremim miden minyatürleşti artık senin hakkaten çok az yiyosun bitanemm:26:

yok yok yemiycem... zaten bu kilomun sorumlulari kp ve kv... az yiyorsun diye diye utanma diye diye ayi gibi yaptilar beni...

Boşver geçmişi bitanemmm fıstık gibi ol çık karşılarına en güzel intikam yöntemii

Hoşbuldum canımcımmm ne bilim okudukça tırstım inan:18::18: haklısın eli maşalı olmak lazım galiba bende becerememki neyse allah iyilerle karşılaştırsın inş

İlk günden korkutmuyim didimmmm

valla bu gelinli müessesi borsa gibi.2. Gelince ya yükseliyor ya düşüyor..gelecek eltiye bağlı .dişliyse kesin deyerin artar ama, ona çok hürmet edderler korkudan..

Senin kp bi tuhaf bulmuş senin gibi güzel gelini daha ne istiyorduki..allahh allahhh

yok kızzz kaçamk yokki tam listemi uyguladımmm artık benide atlama lütfennn yorum istiyorum dibine kadar :))))

nescafe işlem gördüğü için kahveye nazaran daha zararlı diye biliyorum canımcımm beyaz çay için tşkler

amin canım cümlemizden razı olsun RABBİM
yok canım boşa gitmez, senin dertleşmeye ihtiyacın olduğundan yazıyosun, bardağını doldurmuşsun doldurmuşsun artın yer kalmamaış , biz zaten tanımayız senin anlattığın kişileri o yüzden gıybete girmez , haklarında da zaten kötü bişey demedinnki bize sen , sadece başından geçenleri anlattın
için rahat olsun beyazcım ecrin ahirette, tabi sen bunu dünyada da görürüsün . . . yeterki kalbini bozma hiçbir zaman , senin cennetini hazırlamışlar ama kendilerininkini hiç düşünmemişler . . .

canım senin çekecek çilen varmış ki ALLAh sevdiği kullarına dert verir bunu hiçbir zaman unutma bizler imtihanda olduğumuzu unutuyoruz dünya işleriyle uğraşırken ,oysaki imtihanın hası zaten dünyadaki meşgalelerimiz

RABBİM yolundan ayırmasın , sevdikleri şeyşerle meşgul etsizn bizleri ( amiin )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…