- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
yok kızzz kaçamk yokki tam listemi uyguladımmmartık benide atlama lütfennn yorum istiyorum dibine kadar :))))
yok kızzz kaçamk yokki tam listemi uyguladımmmartık benide atlama lütfennn yorum istiyorum dibine kadar :))))
aminnnnnnnnnnnnnnn ya sen ne güzel şeyler söylüyorsunnnnnamin canım cümlemizden razı olsun RABBİM
yok canım boşa gitmez, senin dertleşmeye ihtiyacın olduğundan yazıyosun, bardağını doldurmuşsun doldurmuşsun artın yer kalmamaış , biz zaten tanımayız senin anlattığın kişileri o yüzden gıybete girmez , haklarında da zaten kötü bişey demedinnki bize sen , sadece başından geçenleri anlattın
için rahat olsun beyazcım ecrin ahirette, tabi sen bunu dünyada da görürüsün . . . yeterki kalbini bozma hiçbir zaman , senin cennetini hazırlamışlar ama kendilerininkini hiç düşünmemişler . . .
canım senin çekecek çilen varmış ki ALLAh sevdiği kullarına dert verir bunu hiçbir zaman unutmabizler imtihanda olduğumuzu unutuyoruz dünya işleriyle uğraşırken ,oysaki imtihanın hası zaten dünyadaki meşgalelerimiz
RABBİM yolundan ayırmasın , sevdikleri şeyşerle meşgul etsizn bizleri ( amiin )
selam kızlarr ben geldım nasılsınız gorusmeyelı benım kılo verme ıslerı bı ole bı bole gıdıyor nişan ıslerı butun dengemı bozduyeme duzenı kalmadı sızler ne durumdasınız ıns herkes ıyıdır en yakın zamanda gerı donucem ınss sahalara
amin canım cümlemizden razı olsun rabbim
Yok canım boşa gitmez, senin dertleşmeye ihtiyacın olduğundan yazıyosun, bardağını doldurmuşsun doldurmuşsun artın yer kalmamaış , biz zaten tanımayız senin anlattığın kişileri o yüzden gıybete girmez , haklarında da zaten kötü bişey demedinnki bize sen , sadece başından geçenleri anlattın
için rahat olsun beyazcım ecrin ahirette, tabi sen bunu dünyada da görürüsün . . . Yeterki kalbini bozma hiçbir zaman , senin cennetini hazırlamışlar ama kendilerininkini hiç düşünmemişler . . .
Canım senin çekecek çilen varmış ki allah sevdiği kullarına dert verir bunu hiçbir zaman unutmaBizler imtihanda olduğumuzu unutuyoruz dünya işleriyle uğraşırken ,oysaki imtihanın hası zaten dünyadaki meşgalelerimiz
rabbim yolundan ayırmasın , sevdikleri şeyşerle meşgul etsizn bizleri ( amiin )
ayy misafirlerimi yolladım ama yoruldum ya off offf kendımıde tuttum elımden geldıgınce az kalorıyle kurtarmaya calıstım:öncelikle çoşmuşsunuz kızlar o ne geçmiş oku oku bitmedi yaaa
duyumcum: nereye gidiyon bizi bırakıp ya biz seni seviyoruz gitme heralde kalmayada karar vermişşin sevindim geçmişte bir gidsiyorum demiş bugun yine gelmişşin gelmene çokk sevindim
beyazcanım:taş olsa çatlarmış maşallah rabbim sana yardımcı olsun peygamber sabrı tasıyorsun vallahi allhım yardımcın olsun tüm güzellikleri hak edyorsun senn
kaptancımm:maşallahh 2kilo vermişşin süpersin
cecocum sende eksilerdesinazı cogu yok eksımı eksı aynen devam sekerım
swetdimple:kızz sende süpersin yaa bayıldım cok istikrarlı kilo veriyorsun
ayyüzlüm eylül sıla ve adını yazamadıgım tüm hasta arkadaslara ve cocuklarına ailelerine toptan geçmiş olsun rabbim şifa versin biran önce
ayrıca kilo veren arkadasları cokk cokk tebrık edıyorumbide
veremeyen arkadaslar hadi haftaya zımba gibi bomba gibi seizi bekliyoruzzz
hemen menumude yazayım biraz abartılı ama mısafırmden dolayı
kahvaltı
1bucuk haslanmıs yumurta,
6 adet zeytın
3 catal peynır
cay
akşam
1kase corba
1kasık etlı kuru fasulye
4 adet sarma
1adet sıgara boregi
1mınık dılım pasta
bır elmamın ceyregi
bır adet turk kahvesı
ya bu sıgara boregı ve pasta artı elma ıcın cook uzgunum yaa pışmanım en az 2 gunume mal olucaklar ama ne yapayım yemesende mısafır yemıyor ayıp oluyor bılmm ne bılmem ne off bırdaha mısafır ıstemıyorum kılo vermek ıstıyorum yaaaa
kızlar tuslar kayıppp ayyy bulamıyom begnde yok ne oldu buna yaaaa banen yaaaaa
Oyyy hoşgeldin tatlımmmm haberler sende bizler iyiyiz çok şükür bekliyoruz tatlım bizden kaçamazsın ona göre
evettt vardı ama 1 tk cık :)))) ondan vaz geçemiyorum eskiden gelen bir alışkanlık son lokmamı mutlaka onla bitirecemmm tk dediğime bakma ama göz kararı yaa çay kaşığıda olabilir :)))) turşumdaaa ıııı şeyyyyy :) bu pancar yaprağının sapları varyaaa onun sirkeye basılmış haliiii geçtimmiiii :)listende reçelde varmıydııııııımeyvelyi sütle tüketmene bayıldım
oruç tuttuğun için bulamadım bişey kızacak turşu su tuttuğu için fazla yememişsindir umarımm
cnmmm hoş geldinnnnn bak ben geldimmm sende gellll bekliyoruzzz seniiiiselam kızlarr ben geldım nasılsınız gorusmeyelı benım kılo verme ıslerı bı ole bı bole gıdıyor nişan ıslerı butun dengemı bozduyeme duzenı kalmadı sızler ne durumdasınız ıns herkes ıyıdır en yakın zamanda gerı donucem ınss sahalara
şekercim sağolsun sweetcimin yorumları çok işe yarıyor,sende çok güzel yorumlar yapardın gitmeden önce sende bekliyoz şeker..bu topiği ancak 2 müfettiş toplar.yoksa kimimiz pasta yiyor kimiz bişey yemiyor..uyarı şart
hastalıktan canım yaaa ağzıma bişey alıp çiğnemeye başladığım anda çene kaslarım uyusup ağrı saplanıyor yaşamaışsınızdır daha önce yıllardır ilk defa kullanıyorum sankiiiİremim miden minyatürleşti artık senin hakkaten çok az yiyosun bitanemm:26:
Boşver geçmişi bitanemmm fıstık gibi ol çık karşılarına en güzel intikam yöntemii
Hoşbuldum canımcımmmne bilim okudukça tırstım inan:18::18: haklısın eli maşalı olmak lazım galiba bende becerememki neyse allah iyilerle karşılaştırsın inş
İlk günden korkutmuyim didimmmm
ayy yok canım bende tutturdular mezhep farklılığı die ama biliyorum ki ne kb ne elti hiçç bööle bi sorun yaşamadan hooop güle oynaya dünya evine olan bize olduvalla bu gelinli müessesi borsa gibi.2. Gelince ya yükseliyor ya düşüyor..gelecek eltiye bağlı .dişliyse kesin deyerin artar ama, ona çok hürmet edderler korkudan..
Senin kp bi tuhaf bulmuş senin gibi güzel gelini daha ne istiyorduki..allahh allahhh
hoşgeldin minikcimmmm böyle giderse seni Karatay teyzeme şikayet edicim ona göre
beğen tuşu firarda canım yerine garip bi değerlendirme gelmiş hiç sevmedimm tatlım midem rahatsız de misafir gelince yada arada çaktırmadan tabağını yok et ben öyle yapıyorum
hosbuldum cnm benımm ıyı olmanıza sevındım cnm nişan sonrası donucem ıns cnm düğüne kadar yıne tam gaz devam edıcem ınss :0:
evettt vardı ama 1 tk cık :)))) ondan vaz geçemiyorum eskiden gelen bir alışkanlık son lokmamı mutlaka onla bitirecemmm tk dediğime bakma ama göz kararı yaa çay kaşığıda olabilir :)))) turşumdaaa ıııı şeyyyyy :) bu pancar yaprağının sapları varyaaa onun sirkeye basılmış haliiii geçtimmiiii :)
cnmmm hoş geldinnnnn bak ben geldimmm sende gellll bekliyoruzzz seniiii
kuzummm yorum yapıncaaa yanlış anlayan arkadaşlar çıkıyorr kişisel alıp tavır yapıyorlar :))) o yüzden çekiniyorum yorum yapmaya artık :)
ay bugun bende denedım guya yeymemk için çayları doldurdum bişeylerle ilgilenip tabagımı yok etmeye calısyordum ama benım bazen saflıgı tutan kocama o tabagı yemıyorsan bana ver deyınce mısafırımde ay kendı begenıp yemıyo bıze yedırıyo baksana suna deyıp elestırmeye basladı bıde bu esımın angut akrabaları okuz gıbı oldugu ıcın laf anlatamıyorsun ıdare etmeye calıstım bencede canan karaty kesın oldurerr benı:
evettt vardı ama 1 tk cık :)))) ondan vaz geçemiyorum eskiden gelen bir alışkanlık son lokmamı mutlaka onla bitirecemmm tk dediğime bakma ama göz kararı yaa çay kaşığıda olabilir :)))) turşumdaaa ıııı şeyyyyy :) bu pancar yaprağının sapları varyaaa onun sirkeye basılmış haliiii geçtimmiiii :)
cnmmm hoş geldinnnnn bak ben geldimmm sende gellll bekliyoruzzz seniiii
kuzummm yorum yapıncaaa yanlış anlayan arkadaşlar çıkıyorr kişisel alıp tavır yapıyorlar :))) o yüzden çekiniyorum yorum yapmaya artık :)
zatennnn kısmetsizlik bendeee canım benimmmmm tersler beni buluyor bunlar elenmiş arkadaşlarrr :))) kaysı reçeli yapsak onu diyomuşum :)))) tşk ettim cnmAllah mutlu etsin tatlım bir ömür boyu sürsün inş sevgiyle mutlulukla sağlıkla bekliyoruz nişan dönüşü
Yoooo bana kızan yok valla mikroskopla inceliyom hep varmıki acaba:26::26:
pancar turşusunu ben her salatama koyuyorum 2 kaşık kansızlığımada iyi geliyoraffettimmm son lokmaymış tövbe tövbe
onun yerine bir kuru kayısı ye daha faydalı canımcımmmm
Allah mutlu etsin tatlım bir ömür boyu sürsün inş sevgiyle mutlulukla sağlıkla bekliyoruz nişan dönüşü
Yoooo bana kızan yok valla mikroskopla inceliyom hep varmıki acaba:26::26:
pancar turşusunu ben her salatama koyuyorum 2 kaşık kansızlığımada iyi geliyoraffettimmm son lokmaymış tövbe tövbe
onun yerine bir kuru kayısı ye daha faydalı canımcımmmm
hastalıktan canım yaaa ağzıma bişey alıp çiğnemeye başladığım anda çene kaslarım uyusup ağrı saplanıyor yaşamaışsınızdır daha önce yıllardır ilk defa kullanıyorum sankiii
oysa hergün harılharıl çalışırlardı ama :)
ayy yok canım bende tutturdular mezhep farklılığı die ama biliyorum ki ne kb ne elti hiçç bööle bi sorun yaşamadan hooop güle oynaya dünya evine olan bize oldu
ay bugun bende denedım guya yeymemk için çayları doldurdum bişeylerle ilgilenip tabagımı yok etmeye calısyordum ama benım bazen saflıgı tutan kocama o tabagı yemıyorsan bana ver deyınce mısafırımde ay kendı begenıp yemıyo bıze yedırıyo baksana suna deyıp elestırmeye basladı bıde bu esımın angut akrabaları okuz gıbı oldugu ıcın laf anlatamıyorsun ıdare etmeye calıstım bencede canan karaty kesın oldurerr benı:
hoosbuldum cnm gelmene cok sevındım ozletmıstın baya kendını gelıcem ıns son 3 hafta ondan sonra yanınızdayım ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?