80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok kızzz kaçamk yokki tam listemi uyguladımmm artık benide atlama lütfennn yorum istiyorum dibine kadar :))))

listende reçelde varmıydııııııı meyvelyi sütle tüketmene bayıldım

oruç tuttuğun için bulamadım bişey kızacak turşu su tuttuğu için fazla yememişsindir umarımm

selam kızlarr ben geldım nasılsınız gorusmeyelı benım kılo verme ıslerı bı ole bı bole gıdıyor nişan ıslerı butun dengemı bozdu yeme duzenı kalmadı sızler ne durumdasınız ıns herkes ıyıdır en yakın zamanda gerı donucem ınss sahalara

yok kızzz kaçamk yokki tam listemi uyguladımmm artık benide atlama lütfennn yorum istiyorum dibine kadar :))))

şekercim sağolsun sweetcimin yorumları çok işe yarıyor,sende çok güzel yorumlar yapardın gitmeden önce sende bekliyoz şeker..bu topiği ancak 2 müfettiş toplar.yoksa kimimiz pasta yiyor kimiz bişey yemiyor..uyarı şart

aminnnnnnnnnnnnnnn ya sen ne güzel şeyler söylüyorsunnnnn

Oyyy hoşgeldin tatlımmmm haberler sende bizler iyiyiz çok şükür bekliyoruz tatlım bizden kaçamazsın ona göre

ayy misafirlerimi yolladım ama yoruldum ya off offf kendımıde tuttum elımden geldıgınce az kalorıyle kurtarmaya calıstım:öncelikle çoşmuşsunuz kızlar o ne geçmiş oku oku bitmedi yaaa

duyumcum: nereye gidiyon bizi bırakıp ya biz seni seviyoruz gitme heralde kalmayada karar vermişşin sevindim geçmişte bir gidsiyorum demiş bugun yine gelmişşin gelmene çokk sevindim

beyazcanım:taş olsa çatlarmış maşallah rabbim sana yardımcı olsun peygamber sabrı tasıyorsun vallahi allhım yardımcın olsun tüm güzellikleri hak edyorsun senn

kaptancımm:maşallahh 2kilo vermişşin süpersin

cecocum sende eksilerdesin azı cogu yok eksımı eksı aynen devam sekerım

swetdimple:kızz sende süpersin yaa bayıldım cok istikrarlı kilo veriyorsun

ayyüzlüm eylül sıla ve adını yazamadıgım tüm hasta arkadaslara ve cocuklarına ailelerine toptan geçmiş olsun rabbim şifa versin biran önce

ayrıca kilo veren arkadasları cokk cokk tebrık edıyorum bide

veremeyen arkadaslar hadi haftaya zımba gibi bomba gibi seizi bekliyoruzzz

hemen menumude yazayım biraz abartılı ama mısafırmden dolayı

kahvaltı
1bucuk haslanmıs yumurta,
6 adet zeytın
3 catal peynır
cay

akşam
1kase corba
1kasık etlı kuru fasulye
4 adet sarma
1adet sıgara boregi

1mınık dılım pasta
bır elmamın ceyregi
bır adet turk kahvesı
ya bu sıgara boregı ve pasta artı elma ıcın cook uzgunum yaa pışmanım en az 2 gunume mal olucaklar ama ne yapayım yemesende mısafır yemıyor ayıp oluyor bılmm ne bılmem ne off bırdaha mısafır ıstemıyorum kılo vermek ıstıyorum yaaaa

kızlar tuslar kayıppp ayyy bulamıyom begnde yok ne oldu buna yaaaa banen yaaaaa

ağzından bal damlıyor canım çok içimi rahatlattı yazdıkların çok iyi geldi sağolcanım.allah hiç birimiizi çekemeyeceği şeylerle imtihan etmesin

hoşgeldin minikcimmmm böyle giderse seni Karatay teyzeme şikayet edicim ona göre

beğen tuşu firarda canım yerine garip bi değerlendirme gelmiş hiç sevmedimm tatlım midem rahatsız de misafir gelince yada arada çaktırmadan tabağını yok et ben öyle yapıyorum

listende reçelde varmıydııııııı meyvelyi sütle tüketmene bayıldım

oruç tuttuğun için bulamadım bişey kızacak turşu su tuttuğu için fazla yememişsindir umarımm
evettt vardı ama 1 tk cık :)))) ondan vaz geçemiyorum eskiden gelen bir alışkanlık son lokmamı mutlaka onla bitirecemmm tk dediğime bakma ama göz kararı yaa çay kaşığıda olabilir :)))) turşumdaaa ıııı şeyyyyy :) bu pancar yaprağının sapları varyaaa onun sirkeye basılmış haliiii geçtimmiiii :)

cnmmm hoş geldinnnnn bak ben geldimmm sende gellll bekliyoruzzz seniiii

kuzummm yorum yapıncaaa yanlış anlayan arkadaşlar çıkıyorr kişisel alıp tavır yapıyorlar :))) o yüzden çekiniyorum yorum yapmaya artık :)

hastalıktan canım yaaa ağzıma bişey alıp çiğnemeye başladığım anda çene kaslarım uyusup ağrı saplanıyor yaşamaışsınızdır daha önce yıllardır ilk defa kullanıyorum sankiii

oysa hergün harılharıl çalışırlardı ama :)
ayy yok canım bende tutturdular mezhep farklılığı die ama biliyorum ki ne kb ne elti hiçç bööle bi sorun yaşamadan hooop güle oynaya dünya evine olan bize oldu

ay bugun bende denedım guya yeymemk için çayları doldurdum bişeylerle ilgilenip tabagımı yok etmeye calısyordum ama benım bazen saflıgı tutan kocama o tabagı yemıyorsan bana ver deyınce mısafırımde ay kendı begenıp yemıyo bıze yedırıyo baksana suna deyıp elestırmeye basladı bıde bu esımın angut akrabaları okuz gıbı oldugu ıcın laf anlatamıyorsun ıdare etmeye calıstım bencede canan karaty kesın oldurerr benı:

hosbuldum cnm benımm ıyı olmanıza sevındım cnm nişan sonrası donucem ıns cnm düğüne kadar yıne tam gaz devam edıcem ınss :0:

Allah mutlu etsin tatlım bir ömür boyu sürsün inş sevgiyle mutlulukla sağlıkla bekliyoruz nişan dönüşü

Yoooo bana kızan yok valla mikroskopla inceliyom hep varmıki acaba:26::26:

pancar turşusunu ben her salatama koyuyorum 2 kaşık kansızlığımada iyi geliyor affettimmm son lokmaymış tövbe tövbe
onun yerine bir kuru kayısı ye daha faydalı canımcımmmm

o akrabalar senin zayıfladığını görüp kıskanmışlardır bence ee az mı 8-9 kilo

hoosbuldum cnm gelmene cok sevındım ozletmıstın baya kendını gelıcem ıns son 3 hafta ondan sonra yanınızdayım ınsallah

kızlar hepınızı öpüyorum ii gelecer diliyorum datacam ben hem yorgun hemde argınım sabahta erken kalkmak ıstıyom öptüm hepinize tatlı rüyalar

zatennnn kısmetsizlik bendeee canım benimmmmm tersler beni buluyor bunlar elenmiş arkadaşlarrr :))) kaysı reçeli yapsak onu diyomuşum :)))) tşk ettim cnm

amin cnmm ınss rabbım herkese versın sağlık mutluluk ve huzuru ınsallah

bir an önce iyileşirsin inş canımcım kilo verme açısından güzelde metabolizman yavaşlayacak diye korkuyorum açıkçası

eşinde çam devirmiş hakikatenn neyse olmuşla ölmüşe çare yok miniğim bu hafta telafi edersin sen söz söylemicem Canan ablaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…