80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

o akrabalar senin zayıfladığını görüp kıskanmışlardır bence ee az mı 8-9 kilo

oda olabilir hiç aklıma gelmemişti vallahi dogru dedın bugun itibariyle 10kılo oldu heralde fark ediliyordur haklsın yaa gelenlerınde maşallhı varr yani

Allah rahatlık versin hepinize çıtırlarrr iyi geceler uyku zamanı cıslardan uzak durun ne olur müfettiş 2 oldu ona göre

Ahhh ahhh o maddi yöne hiç girmesek daha iyi
Benimde Rahmetli KP daha biz nişanlıyken evimizi alırken ( Annemlerin bana aldığı ev ki kuruş para vermedi KP ) biz noter işini hallettik kp parayı annemden aldı siz gidin biz erkek erkeğe çay içeceğiz ve parayı vereceğim dedi ( yer sahibi, mütahit ve KP )
Birlikte bir çay bahçesine gitmişler o zaman ve KP ev için verdiğimiz paradan o zamanlar 10 000 Mark almış ve mütehite de benim paraya ihtiyacım var aman gelin duymasın ben sana o parayı taksitle ödeyeceğim demiş
Biz evlendikten bir kaç ay sonra eşimle birşey için tartıştıktan sonra bende mütahitin hanıma dertleşmeye gitmiştim ( onlarda üst katta oturuyorlar ) meğer kocası evdeymiş ve ağladığımı duymuş ve dubleksten indi sinirli sinirli :44: tabi ben birşey bilmediğimden şaşırdım tavırlarına ama sonra dayanamayıp bana bu olayı anlattı İsteseydim o evi sizden geri alırdım sonuçta eksik para verildi icra yoluylada olsa alacağımı alırdım ama ben sana üzüldüm o yüzdende lanet olsun dedim ama sanada böyle yapıyorlar ya kızım bunlar adam değil demişti :26: tabi ben şok oldum insan hiç oğlunu ev sahibi yapan bir aileye daha nişanlıyken böyle bir kazık atarmı diye adamcağız hatta yer sahibide şahit parayı eksik verip kendi aldığına istersen yüzleşelim dedi
Bende tabi o sinirle gittim eşime çattım senin baban bu adiliği bile yapmış daha şimdiden diye :26: eşim tabi şokta ve inanmak istemedi ama babasına böyle böyle birşey olmuş bak mütahit diyor diyince adam göz göre göre yalan söylemişti hadi yüzleştireyim sizleri eğer iftiraysa adamı mahkemeye vereceğim dediğim an KPnin rengi attı ve adam aman boşver kurçalama diye üstünü kapattı ki eşim bile o zaman anladı babasının yalan söylediğini ama tabi yinede tavrı değişmemişti onlara karşı o ayrı
Ondan öncede benim çalıştıp biriktirdiğim paralarla mobilyaları alıcakken adam siz beğendiniz bana parayı ver ben faturayı kestiririm diyip bizi mağaza dışına gönderdikten sonra parayı yine hiç etmiş ( borcu varmış yine ) ve senet yapmış Biz peşin aldık borcumuz yok diye sevinirken adam taksitleride ödeyemem diye eşime yıkmış oda saftirik gelip ya babam böyle böyle yapmış paraya ihtiyacı varmış takside bağlamış ama şimdi ödeyemiyormuş, eğer 2 gün içinde ödemezsek borcu icraya bizim eve geleceklermiş diye itiraf etti Yani anlıyacağın benim mobilyalar 2 kere ödenmiş oldu :26: tabi düğünde takılan üç kuruşta öyle gitti

Bu sadece buzdağının görünen kısmı ve ilk 3 ay olan olaylar ( kim birlir benim duymadığım daha neler vardıda bunları eşim örtemedi o yüzden eşime hep diyorum Annanda babanda benim hakkımı ödeyemez diye )

Kesinlikle bende artık öyle diyorum İnan KP öldüğünde ( ki yatalakken bir tek eşim ve ben yanındaydık, küçük kızı 10 günde bir yarım saat ancak uğrardı, yurtdışında olan gelmedi bile; KV desen devamlı adamı azarladı doğru dürüst yemek vermedi ) sırf Allah rızası için hakkımı helal ediyorum dedim ama eşimede dedim ben helal ettim ama ne yazikki o yinede yaptıklarının cezasını çekecek RAbbim kul hakkıyla öbür dünyaya gitmeyi nasip etmesin kimseye ...Aminnnnnnnnnnnnnn

Heee bir tek KVye ve küçük görümceye hakkımı helal etmiyorum diyorum bazen çok kızınca o zamanda eşim ya sen yinede helal et RAbbim gerekeni zaten yapacaktır diye :26: Yine Allah gecinden versin ( sırf eşimin üzülmesini istemediğimden diyorum onuda ) zamanı gelirde KV benden önce giderse yine dayanamaz o an helal olsun derim ama dediğin gibi yürekten asla olmaz istesemde olmaz çünkü insanın hayatını harcadılar ve bir gram pişmanlık yaşamadan )
Hee KP ölmeden önce ben hariç kimseyi tanımıyordu ama beni görünce aaa kızım gelmiş diyordu :26: KVde o senin kızın değil gelinin diye düzeltiyordu oda sırarla o benim asıl kızım diyordu ve kendi oğlunu bile tanımıyordu öyle olunca inan çok üzüldüm adamın haline sonuçta ne yaparsan yap bak son anında RAbbim insanı dilediği hale sokuyor ve itiraz etme şansı bile olmuyor
Rabbim hepimize hayırlı ölümler nasip etsin...Aminnnnnnnnn

Değerlendirmeme izin veren herkesi değerlendirdim ne saçma iş bu ya

Bencede hatta saçma ötesi
Herkese birer itibar verdik gerisi olmuyor

Bende istenmeyen gelinim
Halada istemez KV hatta elinde olsa anında boşatırda herifimi ikna edemiyor tövbe ya RAbbim kadın resmen yüzümede demişti oğluma ne yaptıysan seni almak zorunda kaldı yok efendim neyini beğendiyse yok oğlumun gözlerini kör ettin falan diye saydı durdu tabi bu kadar kibar değildi

Ben hep diyorum keşke bir kaç elti daha olsaydı diye ama eşimde bende hep diyoruz bende bu şans varken herhalde KV bütün gelinlerle bir olur beni yolardı diye
Ailenin tek erkeğini almakta kötü ama çok oluncada başka dert
İnşallah senin kıymetini bileceklerdir yakında yani daha fazla

evet canım arada böle bi devirir topla toplayabılırsen yarın hemen devam edıcem karataya ya canım ben bısey soracam ben bu karatayın kahvaltı tabagı varya hanı bol kepce cift yumrta olan ben bu kahvaltının hepsının yıyemıyorum ya bu kılo vermemde etkılı olurmu acaba hakıkaten tabk cok gelıyor kahvaltılarımı fark etmıssındır ne yapsam acappp

nescafe işlem gördüğü için kahveye nazaran daha zararlı diye biliyorum canımcımm beyaz çay için tşkler
hımmm olabilir canım ne bileyim tadınıda sevdim , şokun kendi rünü galiba lezzo gibi bi adı var , tadı çok yumuşak ,tavsiye ederim
birde sende bırakamıyormuşsun ayyy ne gülerim
h.geldin canım , nerelerdeydin bakalım , gel canın gel , sürüden ayrılanı inan kurt kapıyo, o kurtta kuzucukları yiy yiye şişip şişip duruyo, canii nolcak işte
aminnnnnnnnnnnnnnn ya sen ne güzel şeyler söylüyorsunnnnn
eyvallah canım :26:
ağzından bal damlıyor canım çok içimi rahatlattı yazdıkların çok iyi geldi sağolcanım.allah hiç birimiizi çekemeyeceği şeylerle imtihan etmesin

estağfirullah canım :26: ne demek ben bişe yapmadım ki kuzum , biz bildiklkerimizden sorumluyuz , dilim döndüğünce yardımcı olmaya çalıştım sadece, biz mü'min kardelşleriyiz , birbirimizden sorumluyuz
amiin canım ALLAH kimseye çekemeyeceği yükü yüklemez , herkes kendi kaderini yaşıyo, çilesini farklı farklı konularda dolduruyo işte . . .
inşallah bizde o çile yolunda savredip kazanananlardan oluruz ( amiin ) RABBİM utanacağımız hallere sokmasın bizleri

hosbuldum cnm koşuşturmaca ne olsun bı yandan okul bı yandan evlılık telaşları hazırlıkları derken kaça bolundugumu bende bılmıyorum o kurtlara bı dur demek lazım o zaman

inanmıyorum ciddimisinnnnnnnnnnn allahım neler var yaaaaaa açık açık insan nasılll böyle şeyler diyebilir yaaaaaa vallahi allahh size peygamber sabrı vermişşşşş

ayyy beyazcanım keşke seni alma şansım olsaydı boşatır alırdım inan ki :)

hoş geldinnn...nasıl gidiyor kilo işleri canımm...
hoş geldin minikcimmm
nenenin kızlarımı gelenler yoksa..sen yokken topikte neler olduu nelerrrr..butonumuz çalındı yada kaçtı bilen yokk ..ayyyy kızlarrr toplanalım müge anlıya gidelim bulsa bulsa o bulur butonumuzu..
bilmemm neyi yanlış anlaşılıcakki bunun altı üstü yediklerize yorum yapıyordun, kendimize deyi yaa..bunda kırılıcak kızıcak ne varanlamadım doğrusu..
Ben memnun oluyorum yorumlardan sağolsun sweetcimde yapıyor yorum benim için iyi oluyor..sende beklerim şekerr.beni ancak 2 yorum durdurur

hosbuldum cnm 2 ılerı 1 gerı gıdıyor kılolar cnm

kızlar hepınızı öpüyorum ii gelecer diliyorum datacam ben hem yorgun hemde argınım sabahta erken kalkmak ıstıyom öptüm hepinize tatlı rüyalar
hayırlı geceler canım
Allah rahatlık versin hepinize çıtırlarrr iyi geceler uyku zamanı cıslardan uzak durun ne olur müfettiş 2 oldu ona göre
hayırlı geceler canım
yağmurdan kaçsak doluya tutulduk desene
hosbuldum cnm koşuşturmaca ne olsun bı yandan okul bı yandan evlılık telaşları hazırlıkları derken kaça bolundugumu bende bılmıyorum o kurtlara bı dur demek lazım o zaman

ALLAH kolaylıklar versin canım , aynen o kurtlara bi kışşt demek lazım kurta da kışt diyen bi ben varım galiba

inanmıyorum ciddimisinnnnnnnnnnn allahım neler var yaaaaaa açık açık insan nasılll böyle şeyler diyebilir yaaaaaa vallahi allahh size peygamber sabrı vermişşşşş

Valla hep diyorum eşimede bir gün şu ananla ilgili bir kitap yazacağım adınıda Kaynatör yada gelinin intikamı olucak diye
İnan okadar üzüldüm ki geçmişte ve hep diyorum şu kiloların bile sorumlusu onlar çünkü insanda yaşama sevinçi bırakmadılar ki değil spor yapıp dikkat etmek
Şu son 4 senedir biraz daha rahatım çünkü en son hamileliğimde yine beni karşılarına alıp yeni hamileyken suçladılar ( hesapta görümcemin arkadaşına görümcemi ve KVyi kötülemiştim ki alakası yok maksat sataşmaya bahane olsun ) o gece hastanelik oldum ve doktor düşük tehlikesi yaşıyorsun demişti ve kesinlikle stresten uzak durmam gerektiğini söyledi
O gece sabaha kadar bebeğime birşey olursa yeminle senide boşar hepinizi öldürürüm diye eşime ağlamıştım
Şükür kuzuma birşey olmadı ama tabi o günden sonra kesinlikle KVnin hiç bir lafına müsaade etmedim terbiyemi bozmadan gerekeni söyledim ve halada söylüyorum
KP desen ölene kadar ( kızım 1.5 yaşındaydı o zaman ) benim kızım için çıldırıyordu ve hep diyordu bu kız çok akıllı hiçkimseye benzemiyor diye her gün görmek istiyordu ki zaten sabahtan akşama kadar oradaydık hastalığında

zatennnn kısmetsizlik bendeee canım benimmmmm tersler beni buluyor bunlar elenmiş arkadaşlarrr :))) kaysı reçeli yapsak onu diyomuşum :)))) tşk ettim cnm
ahh canımmmm ..tabii biz kalbur üstüyüz kızlarr
allah rahatlık versin hepinize çıtırlarrr iyi geceler uyku zamanı cıslardan uzak durun ne olur müfettiş 2 oldu ona göre
sanada iyi gecelerr..2 olsunn çok güzelll

ahh be cecooo..neden çocukların mutlu olmasıına izin vermez bu aileler..senin kayınperede banker bilo gibiymiş mubarek..yaptım ama sor bakalım niye yaptım...benim kaynımın kp versiyonu..ama allah nebüyük.bak kızlarını bile tanımamış seni kızım dedirtmiş rabbim..sen zaten insanlığını yapmışın ona karşı..allah bilsin kul bilmz zaten..

aminnnnn canımmm

yalnız merak ettim şokun üretimi olan yumuşak şey nee:26:

amin canım işalllah
ha bu arada köylerinde de ben gidiyom diye biçalkantı oldu sunni gelin geliyo köye nadir ötesibi durum

ama şimdi bi görün goca gelin gelmiş (ben kilolu olmama bağlıyorum ama açıklamaları kp in büyük gelini olmamadanmış) diye boynuma sarılır hepsi hiçççç yabancılık çekmem
elmaşekeri elmaşekeri duy bunları tecrübeleri koy cebine sakın bi hata yapmayasın
gardını takın :)))))))))))

aynen yaaaa bişeyler eksik kalıyor sanki beyenemeyince...
çokmu hor kullandık biz beyen butonunu ,aldılar elimizden kız yoksa

galıba önümüze gelenı beğendık dıye alı koydular beğen butonunu bıraz daha zorlastırıp gerı verdıler:)

benimi beyendin şeker.itibarım arttı sayende.2 bilmemne yazıyor

ılk beyenıyı ben yapmıstım sana beyazcanım ılk ıtıbar benden yanı:)
merakımdan baktım otus ne dıye beğer beğen tusu oymus neyse öğrenmiş olduk

bu arada amma kaynatmısınız oku oku yoruldum 10 sayfa olmuss:)
demek bıde duyum gelse yandık sabah oku oku kör oluruz artıkk

bende yesılçayımı yudumluyorum bakıyım kızlara dedım ama herkes uyumamıs bu saatte negüzel

bıde cogumuz dertlıyız kayınvalıde kayınpederden sonra gelınlere hep kötü diyolar ama asıl sorun erkek tarafında kesın:)
yoksa biz ıyı gelınlerız :)benımkılerdede var sıkıntı ama napcan kkocamızın hatrına katlanıyoruz işte oooffffffff

evet canım çok hor kullandık butonumuzu..eski buton büyük gelinimizdi bilemedik kıymetini..bu yeni gelin antin kuntin bişey çıktı bi naz bi niyaz..işin yoksa hörmet et dur...

Demek ilk sen itibarladın benii

teşekkür ederim canımm.ama artık plmuyor kabul etmiyor sistem

cok erken geldim degilmi naapiim cocuklarla korkufilmi izledik..yani bir altima yapmadigim kaldi ama cocuklarda tik yok bu ne zihniyet bu ne cesaret pes valla:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…