80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cok erken geldim degilmi naapiim cocuklarla korkufilmi izledik..yani bir altima yapmadigim kaldi ama cocuklarda tik yok bu ne zihniyet bu ne cesaret pes valla:18::18::18:

HUŞ GELDİNN SEFALARR GETİRDİNNN..ACIK GEÇ GELDİN YA NEYSE..SAHİ ORDA SAAT KAÇÇ BURAYLAKAÇ SAAT FARK VAR ARADA:26::26::26::26::26::26:

Ben eşime hep diyorum bunların tek sorumlusu sensin diye ki oda bunun farkında ve hakkını ödeyemem o konuda diyor
Sonuçta benim ondan istediğim asla ailesini silmesi yada saygısızlık yapması değildi sadece bir kez olsun ya bu kız bir gün olsun size birşey demedi bukadar üzerine gitmeyin diyebilmesiydi ama yapmadı ve yapacağına da inanmıyorum

Dediğin gibi kocaların hatrına bazı şeylere ses etmiyoruz ama işte bunun öbür tarafıda var ( düşünseler herhalde yapmazlardı )
İşin garibi bizim KP yaptıklarına rağmen sadece 5 vakit abdestli gezdiği için kesin cennete gideceğini idda ederdi daha hastalanmadan öncesine kadar banada sen Cehennemliksin namaz kılmadığından dolayı derdi resmen bende hep derdim tabiki Namaz borç ama kimin ne olacağına Rabbim karar verir diye

İnan aklıma geldikçe yinede dayanamayıp Rabbim yardımcısı olsun diyorum fazlamı yufka yürekliyim ne

Neyse size doyum olmaz benimde KVyle KP maceralarım bitmez ama ben ufaktan kaçayım
Sizlere hoş sohbetler ve hayırlı geceler

Geç oldu yatayımda herifim yoklumu fark etmesin ben yatıyorum birazdan gelirsin demişti 2 saat önce

canım iyi geceler ama sölemeden de geçemiycem ben senin fotolarını ilk kez gördüm yüzün o kadar güzel kiii çok beğendim bayıldım yaniii
nolur azimle devam et zayıflayınca nasıl olacak nasıl güzeeliğine güzellik katılacak kim bilir hadi cecom haydiiiiiii

öznur kızzzz bu saatte mi gelinir yatıom ben
bak ben yokkken çok kaynatmayın sabah gözlerim pörtlemesin
elbise bakmaya gitcem yarın

ay ne yapayim anca firsat buldum aslinda bakip cikacaktim ama bir ceeee demeden cikmayayim dedim..nasil oldun...biraz daha iyi görünüyorsun....ay nasil görüyorsam artik..korku filminin etkisinde cok kalmis olmaliyim duvar ötesini görenlerdenmi oldum nedir

Çok sağ ol canım o yüreğinizin güzelliğinden sizlere öyle geliyor
İnşallah çok güzel kilolar vereceğiz birlikte ve bende inşallah sizler gibi fıstık olma yolunda azimle ilerleyeceğim
Bİrde zayıflayınca herhalde çok daha fazla resim çekilirim ama bu sefer boydan

ne puani leeyn.. yoklugunda cok kitap okuyanmi var bakiim

İYİ GECELERRR BENDE PÖRTLEDİM MALESEFF SABAH NASIL KALKICAZZ
HERALDE DUYUM KORKU FİLMİNDEN KORKUP BURAYA SIĞINDI AMA BURDADA KİMSELER KALMADII PERİLİ KASABA GİBİ

Canlarim ya ne kadar kayntmisiniz böyle

hastaneden az once geldik
kizimi sallarken bi bakayım dedim
abooow gecmis yapmak ne mümkün
yine de az bakim

Kız yok ya yazdan beri ayniyim iste
debelenip duruyorum
nisana kadar hatırı sayılır kilo vermeliyim
sende görürsün en yakın zamanda ins elmam sekerim :)
alllah yardimcimiz olsun hepimizin
Hodbulduk canimmm

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese bol hareketli ve az kalorili bir gün diliyorum

Eşim sağ olsun sabah 9da başladı hepimizi uyandırmaya tabi 11de yatınca dinç uyanır bilmiyorki karıcığı gece geç saate kadar sülalesini çekiştirdi ve uykusuz kaldı
Bugün akşama kadar evdeyiz akşamda bir arkadaşımıza oturmaya gideceğiz bir aksilik olmazsa

Güzel ve sağlam bir kahvaltı yaptıktan sonra yeşil çayımı içerken buraya bir bakayım dedim

Canlarim ya ne kadar kayntmisiniz böyle

hastaneden az once geldik
kizimi sallarken bi bakayım dedim
abooow gecmis yapmak ne mümkün
yine de az bakim

Sizede çok geçmiş olsun İnşallah şu an daha iyisinizdir

Eki Görüntüle 928158 günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Sabah sabah güldürdün beni sen çok yaşa emi

güldürdüysem ne mutlu bana cecommm :), yeşil çayyyy bende istiyorummmmm ama içemem ki orucum ben

Herkese gunaydinnnn. Masallah dun aksam amma kaynatmisiniz ortaligi
hepimize kacamaksiz bir gun diliyorum kizlarrrr mucukkkk

bendee bendeee
ama bana az yiyorsun demediler..yediğimi istemediler aç kalktım sofradan .sonrada acıkınca gece saklı yedim bu hale geldimm

ah canim nasil insanlar var

ah canimmm senin icinde insallah daha iyi olur :) 2nci gelin gelince sen kiymetli olan olursun insallah canim

Boşver geçmişi bitanemmm fıstık gibi ol çık karşılarına en güzel intikam yöntemii

oyle yapmak istiyorumda... gecende webcamla gorustuk iste... esim dediki gokce bir azimle rejim yapiyor gelene kadar incecik olur ona inaniyorum diye. gelincede orda dikkat edicek tabi dedi. Kv hemen basladi bagirmaya neymis oraya rejim yapmayami gidiyormusum... oyleyse hic gitmemeliymisim... yada oraya gelince rejim mejim dusunmesin yigcek dedi... Esimde gicik birsey demedi kaldi oyle... ha sey dedi iyi tamam tamam rejim mejim yok dedi...
insallah kilo almadan atlatirim tr tatilini...

ah canim neler cekmissin sende... ah birde su eslerimiz bizi analarina babalarina karsi korusalar... kv ler kp ler bisi yapamiycakta... kocalar bisi demeyince kendilerinde o hakki goruyorlar...

su an burada 00.15
orayla arasi tam bir Saat..

kiz sende nerde oturuyorsun???

Gunaydin canimmmm :) bende kayak kaymaya gidicem evlendikten sonra ilk defa!!!! Coook heycanliyim :) ama unuttum muki diye dusunmeden edemiyorum... annemler bana kayak ayakkabisi aldilar o sayede gidicem :)

hadi hepinize iyi gunler mayali ekmek mayaladim onu gidip pisireyim ocakta :)
herkese iyi gunlerrrr

hemen menümü paylaşayım
sabah
sac böreği
katmer
peynir
helva
zeytin
süzme yoğurt
çay

ara bi zahmet olmasın bu kadar yedim:)

akşam
köfte
mantı
çorba(henüz adı yok:))

yeşil çayy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…