bildirime tıklayınca beğeni diyor artık ve kimlerin beğendiğini gösteriyor
cok erken geldim degilmi naapiim cocuklarla korkufilmi izledik..yani bir altima yapmadigim kaldi ama cocuklarda tik yok bu ne zihniyet bu ne cesaret pes valla:18::18::18:
bıde cogumuz dertlıyız kayınvalıde kayınpederden sonra gelınlere hep kötü diyolar ama asıl sorun erkek tarafında kesın:)
yoksa biz ıyı gelınlerız :)benımkılerdede var sıkıntı ama napcan kkocamızın hatrına katlanıyoruz işte oooffffffff
AAAAA EVETT TÜRKÇE KONUŞMAYA BAŞLADI,SENEYEDE YÜRÜR İŞALLAHHH
PUAN SİSTEMİNE GİRMİŞİZBENİM 1 PUANIM VARR YA SENİNN
canım iyi geceler ama sölemeden de geçemiycem ben senin fotolarını ilk kez gördüm yüzün o kadar güzel kiii çok beğendim bayıldım yaniiiBen eşime hep diyorum bunların tek sorumlusu sensin diye ki oda bunun farkında ve hakkını ödeyemem o konuda diyor
Sonuçta benim ondan istediğim asla ailesini silmesi yada saygısızlık yapması değildi sadece bir kez olsun ya bu kız bir gün olsun size birşey demedi bukadar üzerine gitmeyin diyebilmesiydi ama yapmadı ve yapacağına da inanmıyorum
Dediğin gibi kocaların hatrına bazı şeylere ses etmiyoruz ama işte bunun öbür tarafıda var ( düşünseler herhalde yapmazlardı )
İşin garibi bizim KP yaptıklarına rağmen sadece 5 vakit abdestli gezdiği için kesin cennete gideceğini idda ederdi daha hastalanmadan öncesine kadarbanada sen Cehennemliksin namaz kılmadığından dolayı derdi resmen bende hep derdim tabiki Namaz borç ama kimin ne olacağına Rabbim karar verir diye
İnan aklıma geldikçe yinede dayanamayıp Rabbim yardımcısı olsun diyorumfazlamı yufka yürekliyim ne
Neyse size doyum olmaz benimde KVyle KP maceralarım bitmezama ben ufaktan kaçayım
Sizlere hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Geç oldu yatayımda herifim yoklumu fark etmesinben yatıyorum birazdan gelirsin demişti 2 saat önce
su an burada 00.15HUŞ GELDİNN SEFALARR GETİRDİNNN..ACIK GEÇ GELDİN YA NEYSE. .SAHİ ORDA SAAT KAÇÇ BURAYLAKAÇ SAAT FARK VAR ARADA:26::26::26::26::26::26:
ay ne yapayim anca firsat buldum aslinda bakip cikacaktim ama bir ceeee demeden cikmayayim dedim..nasil oldun...biraz daha iyi görünüyorsun....ay nasil görüyorsam artik..korku filminin etkisinde cok kalmis olmaliyim duvar ötesini görenlerdenmi oldum nediröznur kızzzz bu saatte mi gelinir yatıom ben
bak ben yokkken çok kaynatmayın sabah gözlerim pörtlemesin
elbise bakmaya gitcem yarın
canım iyi geceler ama sölemeden de geçemiycem ben senin fotolarını ilk kez gördüm yüzün o kadar güzel kiii çok beğendim bayıldım yaniii
nolur azimle devam et zayıflayınca nasıl olacak nasıl güzeeliğine güzellik katılacak kim bilir hadi cecom haydiiiiiii
ne puani leeyn..yoklugunda cok kitap okuyanmi var bakiim
İYİ GECELERRR BENDE PÖRTLEDİM MALESEFF SABAH NASIL KALKICAZZöznur kızzzz bu saatte mi gelinir yatıom ben
bak ben yokkken çok kaynatmayın sabah gözlerim pörtlemesin
elbise bakmaya gitcem yarın
heveslen heveslen canımmm en kısa zamanda sağlıkla yanımıza 7 lere geleceksin eminimmmm
Kız yok ya yazdan beri ayniyim isteaaayy maşallahhhhhh herkes vermişşş tbrk ederim cnm
hoş buldummmm miniğim kelebeğimmmmm kız sen erimiş bitmişsin maşallahhhhhhhhhhh browo sanaaaa ayakta alkışlıyorum 68 i gördün haaa olsun yineeeee görürsün kısa zamanda cnm benim
Hodbulduk canimmmHoşgeldinnnn canımmmgeçmiş olsun bebişlerine acil şifalar
harikasın Eylülüm tbrkler bitanemm
regl şişkinliği ve misafirlere rağmen süper vermişsin tatlım tbrkle
Tşklerrrr canımcımmmm inş devamıda gelir
Hoşgeldin bitanem aramıza hepbirikte güzel kilolar vericizzz inşş
kahvaltıyı niçin atladık acaba beyazcanımcımmmduyum güzel bahane götürmüşsün herşeyii inş o çikolatayı yememişsindir
aaah aaah o 68 i bende gördüm 2 ay önce ama iste kortizonlu hastane maceram yeniden haayl etti 68 imi..ama kararliyim en yakin zamanda yeniden...
Kız birlikte verdik ya zaten kavga döğüşdönmüs dönmüs Hemde iyi dönmüsya ben o dönerden iki tane yiyebiliyorum pespese..yaani o Kadar istahliyim...ama o dönerin aynisindan bende söyledim..sadece caciksizdi tek farki..sadece 2 isirik yedim..gerisini paket ettirip herife getirdim..yiyemedim...yiyemememin sebebi tabiki tokluk hissi(o da ne oluyorsa..tokluk hissi diye bir rivayet var ama gercekten kendisi varmi bilmiyorum ) yada canimin istememesi degildi elbette..arka dislerimin sisten disi olmasiydi...sol tarafima dolgu olacak koca bir bosluk var disimde her an kirilabilir diye ve isirinca cok aciyor diye yiyemiyorum..sag tarafimda ezme dislerin biri cekildi yemek bosluga gelip disetimi acitiyor..en arkada bir dis var oda tek basina yetmiyor..yani benimki önler iyi ama arkalar ii diyen reklamdaki disciye önler iyi ama arkalar nerde göremiyorum detirtecek durumda...yazik bana yazik
ins daha cogunu veririz
Evet kaptancigim geri gelsinn o buton yaaaa beğen butonumuz kaybolmuşşşşş
kayıp aranıyorrrrr
bu arada harika kilo vermişsin tebrikler :)
Hosbuldum beyazcanimmkızlarrrrr
kalplerimizin altında küşük yeşil kutucuklar olmuşş,bu neyin nesik iacep
evet ya ne ki o kutucuklar
puanlarinizi nerden gördünüz kiz
bsna da diyiverin
Canlarim ya ne kadar kayntmisiniz böyle
hastaneden az once geldik
kizimi sallarken bi bakayım dedim
abooow gecmis yapmak ne mümkün
yine de az bakim
Eki Görüntüle 928158 günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
güldürdüysem ne mutlu bana cecommm :), yeşil çayyyy bende istiyorummmmm ama içemem ki orucum benSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese bol hareketli ve az kalorili bir gün diliyorum
Eşim sağ olsun sabah 9da başladı hepimizi uyandırmayatabi 11de yatınca dinç uyanır bilmiyorki karıcığı gece geç saate kadar sülalesini çekiştirdi ve uykusuz kaldı
Bugün akşama kadar evdeyizakşamda bir arkadaşımıza oturmaya gideceğiz bir aksilik olmazsa
Güzel ve sağlam bir kahvaltı yaptıktan sonra yeşil çayımı içerken buraya bir bakayım dedim
Sizede çok geçmiş olsunİnşallah şu an daha iyisinizdir
Sabah sabah güldürdün beni sen çok yaşa emi
bendee bendeee
ama bana az yiyorsun demediler..yediğimi istemediler aç kalktım sofradan .sonrada acıkınca gece saklı yedim bu hale geldimm
benimkiler de beni istememişlerdi kp eşime ölürsem mezarıma gelemezsin bile dedi
şimdi seviyolar özellikle kp ama kv den emin değilim arada gıcıklığı tutuyor Allahtan eşim hemen müdahale ediyor da çok yüz göz olmadan atlatıyoruz
eşim olmadığı zaman sıkıştırmalarını sayıyorum ama... ben de çok üzerine gitmiyorum e en çok sevdiği oğlu gelmiş beni sevmiş beni üstün tutmuş ona da yazıkkk beee ne çekiyooo
asıl olay benim kb evlenince patlayacak aday var bitane ama ne aday .. burunlarından getirecek zannımcabu da benm kıymetimi yükseltecek gibime geliyo gece gece kötümüyüm neyim
Boşver geçmişi bitanemmm fıstık gibi ol çık karşılarına en güzel intikam yöntemii
Ahhh ahhh o maddi yöne hiç girmesek daha iyi
Benimde Rahmetli KP daha biz nişanlıyken evimizi alırken ( Annemlerin bana aldığı ev ki kuruş para vermedi KP ) biz noter işini hallettik kp parayı annemden aldı siz gidin biz erkek erkeğe çay içeceğiz ve parayı vereceğim dedi ( yer sahibi, mütahit ve KP )
Birlikte bir çay bahçesine gitmişler o zaman ve KP ev için verdiğimiz paradan o zamanlar 10 000 Mark almış ve mütehite de benim paraya ihtiyacım var aman gelin duymasın ben sana o parayı taksitle ödeyeceğim demiş
Biz evlendikten bir kaç ay sonra eşimle birşey için tartıştıktan sonra bende mütahitin hanıma dertleşmeye gitmiştim ( onlarda üst katta oturuyorlar ) meğer kocası evdeymiş ve ağladığımı duymuş ve dubleksten indi sinirli sinirli :44: tabi ben birşey bilmediğimden şaşırdım tavırlarına ama sonra dayanamayıp bana bu olayı anlattıİsteseydim o evi sizden geri alırdım sonuçta eksik para verildi icra yoluylada olsa alacağımı alırdım ama ben sana üzüldüm o yüzdende lanet olsun dedim ama sanada böyle yapıyorlar ya kızım bunlar adam değil demişti :26: tabi ben şok oldum insan hiç oğlunu ev sahibi yapan bir aileye daha nişanlıyken böyle bir kazık atarmı diye adamcağız hatta yer sahibide şahit parayı eksik verip kendi aldığına istersen yüzleşelim dedi
Bende tabi o sinirle gittim eşime çattım senin baban bu adiliği bile yapmış daha şimdiden diye :26: eşim tabi şokta ve inanmak istemedi ama babasına böyle böyle birşey olmuş bak mütahit diyor diyince adam göz göre göre yalan söylemiştihadi yüzleştireyim sizleri eğer iftiraysa adamı mahkemeye vereceğim dediğim an KPnin rengi attı ve adam aman boşver kurçalama diye üstünü kapattı ki eşim bile o zaman anladı babasının yalan söylediğini ama tabi yinede tavrı değişmemişti onlara karşı o ayrı
Ondan öncede benim çalıştıp biriktirdiğim paralarla mobilyaları alıcakken adam siz beğendiniz bana parayı ver ben faturayı kestiririm diyip bizi mağaza dışına gönderdikten sonra parayı yine hiç etmiş ( borcu varmış yine ) ve senet yapmışBiz peşin aldık borcumuz yok diye sevinirken adam taksitleride ödeyemem diye eşime yıkmış oda saftirik gelip ya babam böyle böyle yapmış paraya ihtiyacı varmış takside bağlamış ama şimdi ödeyemiyormuş, eğer 2 gün içinde ödemezsek borcu icraya bizim eve geleceklermiş diye itiraf etti Yani anlıyacağın benim mobilyalar 2 kere ödenmiş oldu :26: tabi düğünde takılan üç kuruşta öyle gitti
Bu sadece buzdağının görünen kısmı ve ilk 3 ay olan olaylar ( kim birlir benim duymadığım daha neler vardıda bunları eşim örtemedio yüzden eşime hep diyorum Annanda babanda benim hakkımı ödeyemez diye )
Kesinlikle bende artık öyle diyorumİnan KP öldüğünde ( ki yatalakken bir tek eşim ve ben yanındaydık, küçük kızı 10 günde bir yarım saat ancak uğrardı, yurtdışında olan gelmedi bile; KV desen devamlı adamı azarladı doğru dürüst yemek vermedi ) sırf Allah rızası için hakkımı helal ediyorum dedim ama eşimede dedim ben helal ettim ama ne yazikki o yinede yaptıklarının cezasını çekecek RAbbim kul hakkıyla öbür dünyaya gitmeyi nasip etmesin kimseye ...Aminnnnnnnnnnnnnn
Heee bir tek KVye ve küçük görümceye hakkımı helal etmiyorum diyorum bazen çok kızınca o zamanda eşim ya sen yinede helal et RAbbim gerekeni zaten yapacaktır diye :26: Yine Allah gecinden versin ( sırf eşimin üzülmesini istemediğimden diyorum onuda ) zamanı gelirde KV benden önce giderse yine dayanamaz o an helal olsun derim ama dediğin gibi yürekten asla olmaz istesemde olmaz çünkü insanın hayatını harcadılar ve bir gram pişmanlık yaşamadan)
Hee KP ölmeden önce ben hariç kimseyi tanımıyordu ama beni görünce aaa kızım gelmiş diyordu :26: KVde o senin kızın değil gelinin diye düzeltiyorduoda sırarla o benim asıl kızım diyordu ve kendi oğlunu bile tanımıyordu öyle olunca inan çok üzüldüm adamın haline sonuçta ne yaparsan yap bak son anında RAbbim insanı dilediği hale sokuyor ve itiraz etme şansı bile olmuyor
Rabbim hepimize hayırlı ölümler nasip etsin...Aminnnnnnnnn
Bencede hatta saçma ötesi
Herkese birer itibar verdik gerisi olmuyor
Bende istenmeyen gelinim
Halada istemez KV hatta elinde olsa anında boşatırda herifimi ikna edemiyortövbe ya RAbbim kadın resmen yüzümede demişti oğluma ne yaptıysan seni almak zorunda kaldı yok efendim neyini beğendiyse yok oğlumun gözlerini kör ettin falan diye saydı durdu tabi bu kadar kibar değildi
Ben hep diyorum keşke bir kaç elti daha olsaydı diye ama eşimde bende hep diyoruz bende bu şans varken herhalde KV bütün gelinlerle bir olur beni yolardı diye
Ailenin tek erkeğini almakta kötü ama çok oluncada başka dert
İnşallah senin kıymetini bileceklerdir yakındayani daha fazla
Valla hep diyorum eşimede bir gün şu ananla ilgili bir kitap yazacağım adınıda Kaynatör yada gelinin intikamı olucak diye
İnan okadar üzüldüm ki geçmişte ve hep diyorum şu kiloların bile sorumlusu onlar çünkü insanda yaşama sevinçi bırakmadılar ki değil spor yapıp dikkat etmek
Şu son 4 senedir biraz daha rahatım çünkü en son hamileliğimde yine beni karşılarına alıp yeni hamileyken suçladılar ( hesapta görümcemin arkadaşına görümcemi ve KVyi kötülemiştim ki alakası yok maksat sataşmaya bahane olsun ) o gece hastanelik oldum ve doktor düşük tehlikesi yaşıyorsun demişti ve kesinlikle stresten uzak durmam gerektiğini söyledi
O gece sabaha kadar bebeğime birşey olursa yeminle senide boşar hepinizi öldürürüm diye eşime ağlamıştım
Şükür kuzuma birşey olmadı ama tabi o günden sonra kesinlikle KVnin hiç bir lafına müsaade etmedimterbiyemi bozmadan gerekeni söyledim ve halada söylüyorum
KP desen ölene kadar ( kızım 1.5 yaşındaydı o zaman ) benim kızım için çıldırıyordu ve hep diyordu bu kız çok akıllı hiçkimseye benzemiyor diyeher gün görmek istiyordu ki zaten sabahtan akşama kadar oradaydık hastalığında
Ben eşime hep diyorum bunların tek sorumlusu sensin diye ki oda bunun farkında ve hakkını ödeyemem o konuda diyor
Sonuçta benim ondan istediğim asla ailesini silmesi yada saygısızlık yapması değildi sadece bir kez olsun ya bu kız bir gün olsun size birşey demedi bukadar üzerine gitmeyin diyebilmesiydi ama yapmadı ve yapacağına da inanmıyorum
Dediğin gibi kocaların hatrına bazı şeylere ses etmiyoruz ama işte bunun öbür tarafıda var ( düşünseler herhalde yapmazlardı )
İşin garibi bizim KP yaptıklarına rağmen sadece 5 vakit abdestli gezdiği için kesin cennete gideceğini idda ederdi daha hastalanmadan öncesine kadarbanada sen Cehennemliksin namaz kılmadığından dolayı derdi resmen bende hep derdim tabiki Namaz borç ama kimin ne olacağına Rabbim karar verir diye
İnan aklıma geldikçe yinede dayanamayıp Rabbim yardımcısı olsun diyorumfazlamı yufka yürekliyim ne
Neyse size doyum olmaz benimde KVyle KP maceralarım bitmezama ben ufaktan kaçayım
Sizlere hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Geç oldu yatayımda herifim yoklumu fark etmesinben yatıyorum birazdan gelirsin demişti 2 saat önce
su an burada 00.15
orayla arasi tam bir Saat..
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese bol hareketli ve az kalorili bir gün diliyorum
Eşim sağ olsun sabah 9da başladı hepimizi uyandırmayatabi 11de yatınca dinç uyanır bilmiyorki karıcığı gece geç saate kadar sülalesini çekiştirdi ve uykusuz kaldı
Bugün akşama kadar evdeyizakşamda bir arkadaşımıza oturmaya gideceğiz bir aksilik olmazsa
Güzel ve sağlam bir kahvaltı yaptıktan sonra yeşil çayımı içerken buraya bir bakayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?