80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hemen menümü paylaşayım
sabah
sac böreği
katmer
peynir
helva
zeytin
süzme yoğurt
çay

ara bi zahmet olmasın bu kadar yedim:)

akşam
köfte
mantı
çorba(henüz adı yok:))

yeşil çayy
katmer, saç böreği ve helvayıııı görmedim değil mi serap gördümmm yada şakaydııııııııı ne yaptın bebeğim 3 günü toptan mı yiyeyim dedinnnn akşama lütfen mantıyı yemeeee salata yappppp çorba ve köftenle yeeeee 3.5 da da aranı yapppp cnmmm

kızlar günaydın çıkıyorum ben dışarı allahım ne zor ya yalnızlık bana eşlik edecek kimse yok abiye bakmaya yalnız mı gidlir yaaa kim bana yakıştı yakışmadı diyecek

haa satıcılar diyecek ama onlar hepsine yakıştı diyecek

yaaaa yapma amaa zatennn biri olsa daaa biz hep kendi beğendiğimizi almazmıyız :)eminimmm çok güzel bir seçim yapacaksınnn aldaaa bizede gösterrrr resminii

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydınnnnnnn güzel topicin güzell çıtırlarıııı

Allahın en sabırlı kullarısınız hakikaten pes diyebiliyorum cecoşum sadece

tatlım doyana kadar yiyeceğiz elbette zorla yemek gibi bir şart yok eğer yediklerinle en az 5 saat acıkmıyorsan yeterldiir senin için fakat acıkıyorsan eksik yiyorsun demektir

Birde yağ miktarını artır tatlım salatalatında sabah kahvaltılarında yağ ve yürüyüşü biraz artırırsan kilo vermen artar

gerçi misafirlerden dolayı kaçamaklar yapmaya başladın buda etkilidir

Yok yok ben de çok severdim eskiden capuçinolar nescafeler fındıklısı bilmemnesi ama hepsiyle vedalaştık sadece türk kahvesi kaldı

cok erken geldim degilmi naapiim cocuklarla korkufilmi izledik..yani bir altima yapmadigim kaldi ama cocuklarda tik yok bu ne zihniyet bu ne cesaret pes valla:18::18::18:

Yinemi kaçırdım seni bizleri uyutup öyle geliyorsun tam assolistsin yani özuşummm

Ben neden göremiyorummmmm adaşımııı

Eki Görüntüle 928158 günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Günaydınnnn bebişimmmm ay ne güldümmm

İnş tatilde dikkaet edersin canımcımmm kolay verilmiyor kilocuklar aman dikkat kolay gelsin mayalı ekmek demekk
hemen menümü paylaşayım
sabah
sac böreği
katmer
peynir
helva
zeytin
süzme yoğurt
çay

ara bi zahmet olmasın bu kadar yedim:)

akşam
köfte
mantı
çorba(henüz adı yok:))

yeşil çayy

çalışmak sana yaramadı sanırım canımcımmm menülerini çok bozdunnn Elma şekerim yeterince kızmış bide ben kızmıyim

Günaydın canımmm eğer bir elbise görür görmez beni al demiyorsa alma sen onu hissedersin iyi alışverişler tatlım

Ben kaçıyorum gezeyim artık hakettim dimi Elma şekerim mikroskop sende görüşürüz kızlar

anam naptınız saat on iki gibi pes ettim bitmeyecek dedim. ve son sayfaya geldim. sanırım tüm kv ve kp ler aynılar. ben nişandan sonra taktıklarını kuyumcuya götürdüm sırf meraktan o da kuyumcu tanıdıktı. kızım ucuza gitmişsin dedi acıyarak ki bilezikler set yüzük toplamda 2000 tl yapıyodu 9 yıl önce düşünün ne kadar ucuza gittim. amaaaan neyse geçmiş geçmişte kaldı napalım şimdi mehirimi toplayayım o kadar salak davranmayacam. acaba bi arabamı aldırsam kendime geçen diyo alırsam yarın öbürgün kolundan onları görürsün tabi aklına gelmiyo almak için benden izin alması gerek mehir olması niteliği ile. kusura bakma canım isterse veririm istemezse vermem dedim dondu kaldı ayrıca beğen butonunu istiyooooooooom

o kadar yedim içtim aklıma bildirim yapmadığım geldi geç olsada yediklerimle beraber kilomu yazayım bari
başlangıç: 93.5
geçen hafta: 88
bu hafta: 86.3
giden: 1700 gr
toplam giden: 7200gr
hedef: 80
spor: yok

Ben kaçıyorum gezeyim artık hakettim dimi Elma şekerim mikroskop sende görüşürüz kızlar
kesinlikle bebeğimmmmm :))) aldımmmm sen gelene kadar bana emanet :)

ayy ben bunu çifte beğendimmmmm :)

o kadar yedim içtim aklıma bildirim yapmadığım geldi geç olsada yediklerimle beraber kilomu yazayım bari
başlangıç: 93.5
geçen hafta: 88
bu hafta: 86.3
giden: 1700 gr
toplam giden: 7200gr
hedef: 80
spor: yok
maşallahhhhhhhhh süpersinnnnn tatlımmmmmm

ay bi kere abiye bakmaya gittim .orda bir kız nişanı için bakıyo. balık tarzı yeşil bişe giydi allahım kalça nasıl çıktı nasıl kötü görünüyo satıcı da ha bire muhteşem oldu diyo. eeee para kazanacak ne de olsa. aman sen dikkatet gülüm

kesinlikle bebeğimmmmm :))) aldımmmm sen gelene kadar bana emanet :)

ayy ben bunu çifte beğendimmmmm :)

maşallahhhhhhhhh süpersinnnnn tatlımmmmmm

süperlikten değil kız adet oldum ondan gitti. bide totomu kaldırıp hareket edebilsem daha iyi olacak ta işte. kansızlık işini halledebilsem derler ya bitinmi öldü kımıldamıyon. o kıvamdayım. kımıldayınca da ancak çocuklara ve ev işlerine yetişebiliyom.

olsunn sen her halinle süpersin yavrum :) kansızlık sende de mi var pekmez diyecem amaaaa desem mi demesem mi :)

Ohhhh ne güzel keyfini çıkar canım
Ben bir keresinde seneler önce Uludağda kaymayı denedim tabi öncesinde hiç yapmamıştım neticede 3 günlük tatilin 2 günü topallayarak dolaştım az da olsa kaydım ama bir an dengemi kaybedip yere yapışınca bileğimi burkmuştum
Şansıma kaldığımız otelde Ercan SAatçide vardı adamcağız beni topallarken görünce otel içinde çok geçmiş olsun demişti ve Kayak kariyerim başladığı gibi bitti tabi imkanım olursa kesinlikle öğrenip kaymak isterim

Ben neden göremiyorummmmm adaşımııı

Günaydınnnn bebişimmmm ay ne güldümmm

Mesaj atıyorum şekerim

İnş tatilde dikkaet edersin canımcımmm kolay verilmiyor kilocuklar aman dikkat kolay gelsin mayalı ekmek demekk

insallah dikkat ederim canim... Gerci nasil alisirsan yemeye oyle devam eder :)
simdi alisayim az yemeye... :) caktirmadan ayar cekerim ben yediklerime orda :)

yaaaa banucum nasil sanssiz bir hatunum yaaaaaa gitcegimiz yerde gecen hafta kar vardi... gitmeden bakalim dedik... kar fazla kalmamis o yuzden kapaliymis... anliycagin kaymaya gidemedim... neyse bakalim hayirlisi :)

ben cocukken ogrendim 6yasinda falan basladim :) evlenince kaldi... esim kaymasini bilmedigi icin... ögrenmekte istemedi korktu bir tarafimi kirarim diye :)
ama baslamam lazim tekrar cunku seneye kiza ogreticem allahin izni ile :)

Vardır bundada bir hayır canım
Ben düşünce kayamamıştım ama benim büyük cadı o zaman 5 yaşındaydı ve inan otelin hocası 10 dakika öğretirken ( diğer şirket çalışanlarına ) bizimki sadece izledi iki kere hocayla kaydı sonra babası bayır yukarı çekip bırakmıştı onu ve hiç düşmeden kaydı cadı tabi babası yanında koştu ya düşerse diye ondan sonra pistten indiremedik cadıyı en sonunda şirketten biri bak saatimiz doldu şimdi diğer şirketler kayacak sıra bize gelince yine piste çıkarsın demişti de zor ikna ettik

Halada hep der her kış ya gidelim Uludağına diye Çocuk zengin çocuğu olaymış iyimiş
Eminim benim ufaklığıda götürsek şimdi kesin kayacağım diye tutturur kızlarım bana çekmiş hep birşeyler yapsınlar istiyorlar

Neyse ben kaçtım

Hava güzel biraz parka çıkartacağım küçük cadıyı
Kardeşimde oraya gelecek çocuklarla

ya ben yaaa bennnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…