- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
katmer, saç böreği ve helvayıııı görmedim değil mi serap gördümmm yada şakaydııııııııı ne yaptın bebeğim 3 günü toptan mı yiyeyim dedinnnn akşama lütfen mantıyı yemeeee salata yappppp çorba ve köftenle yeeeee 3.5 da da aranı yapppp cnmmmhemen menümü paylaşayım
sabah
sac böreği
katmer
peynir
helva
zeytin
süzme yoğurt
çay
ara bi zahmet olmasın bu kadar yedim:)
akşam
köfte
mantı
çorba(henüz adı yok:))
yeşil çayy
yaaaa yapma amaakızlar günaydın çıkıyorum ben dışarı allahım ne zor ya yalnızlık bana eşlik edecek kimse yok abiye bakmaya yalnız mı gidlir yaaa kim bana yakıştı yakışmadı diyecek
haa satıcılar diyecek ama onlar hepsine yakıştı diyecek
Ahhh ahhh o maddi yöne hiç girmesek daha iyi
Benimde Rahmetli KP daha biz nişanlıyken evimizi alırken ( Annemlerin bana aldığı ev ki kuruş para vermedi KP ) biz noter işini hallettik kp parayı annemden aldı siz gidin biz erkek erkeğe çay içeceğiz ve parayı vereceğim dedi ( yer sahibi, mütahit ve KP )
Birlikte bir çay bahçesine gitmişler o zaman ve KP ev için verdiğimiz paradan o zamanlar 10 000 Mark almış ve mütehite de benim paraya ihtiyacım var aman gelin duymasın ben sana o parayı taksitle ödeyeceğim demiş
Biz evlendikten bir kaç ay sonra eşimle birşey için tartıştıktan sonra bende mütahitin hanıma dertleşmeye gitmiştim ( onlarda üst katta oturuyorlar ) meğer kocası evdeymiş ve ağladığımı duymuş ve dubleksten indi sinirli sinirli :44: tabi ben birşey bilmediğimden şaşırdım tavırlarına ama sonra dayanamayıp bana bu olayı anlattıİsteseydim o evi sizden geri alırdım sonuçta eksik para verildi icra yoluylada olsa alacağımı alırdım ama ben sana üzüldüm o yüzdende lanet olsun dedim ama sanada böyle yapıyorlar ya kızım bunlar adam değil demişti :26: tabi ben şok oldum insan hiç oğlunu ev sahibi yapan bir aileye daha nişanlıyken böyle bir kazık atarmı diye adamcağız hatta yer sahibide şahit parayı eksik verip kendi aldığına istersen yüzleşelim dedi
Bende tabi o sinirle gittim eşime çattım senin baban bu adiliği bile yapmış daha şimdiden diye :26: eşim tabi şokta ve inanmak istemedi ama babasına böyle böyle birşey olmuş bak mütahit diyor diyince adam göz göre göre yalan söylemiştihadi yüzleştireyim sizleri eğer iftiraysa adamı mahkemeye vereceğim dediğim an KPnin rengi attı ve adam aman boşver kurçalama diye üstünü kapattı ki eşim bile o zaman anladı babasının yalan söylediğini ama tabi yinede tavrı değişmemişti onlara karşı o ayrı
Ondan öncede benim çalıştıp biriktirdiğim paralarla mobilyaları alıcakken adam siz beğendiniz bana parayı ver ben faturayı kestiririm diyip bizi mağaza dışına gönderdikten sonra parayı yine hiç etmiş ( borcu varmış yine ) ve senet yapmışBiz peşin aldık borcumuz yok diye sevinirken adam taksitleride ödeyemem diye eşime yıkmış oda saftirik gelip ya babam böyle böyle yapmış paraya ihtiyacı varmış takside bağlamış ama şimdi ödeyemiyormuş, eğer 2 gün içinde ödemezsek borcu icraya bizim eve geleceklermiş diye itiraf etti Yani anlıyacağın benim mobilyalar 2 kere ödenmiş oldu :26: tabi düğünde takılan üç kuruşta öyle gitti
Bu sadece buzdağının görünen kısmı ve ilk 3 ay olan olaylar ( kim birlir benim duymadığım daha neler vardıda bunları eşim örtemedio yüzden eşime hep diyorum Annanda babanda benim hakkımı ödeyemez diye )
Kesinlikle bende artık öyle diyorumİnan KP öldüğünde ( ki yatalakken bir tek eşim ve ben yanındaydık, küçük kızı 10 günde bir yarım saat ancak uğrardı, yurtdışında olan gelmedi bile; KV desen devamlı adamı azarladı doğru dürüst yemek vermedi ) sırf Allah rızası için hakkımı helal ediyorum dedim ama eşimede dedim ben helal ettim ama ne yazikki o yinede yaptıklarının cezasını çekecek RAbbim kul hakkıyla öbür dünyaya gitmeyi nasip etmesin kimseye ...Aminnnnnnnnnnnnnn
Heee bir tek KVye ve küçük görümceye hakkımı helal etmiyorum diyorum bazen çok kızınca o zamanda eşim ya sen yinede helal et RAbbim gerekeni zaten yapacaktır diye :26: Yine Allah gecinden versin ( sırf eşimin üzülmesini istemediğimden diyorum onuda ) zamanı gelirde KV benden önce giderse yine dayanamaz o an helal olsun derim ama dediğin gibi yürekten asla olmaz istesemde olmaz çünkü insanın hayatını harcadılar ve bir gram pişmanlık yaşamadan)
Hee KP ölmeden önce ben hariç kimseyi tanımıyordu ama beni görünce aaa kızım gelmiş diyordu :26: KVde o senin kızın değil gelinin diye düzeltiyorduoda sırarla o benim asıl kızım diyordu ve kendi oğlunu bile tanımıyordu öyle olunca inan çok üzüldüm adamın haline sonuçta ne yaparsan yap bak son anında RAbbim insanı dilediği hale sokuyor ve itiraz etme şansı bile olmuyor
Rabbim hepimize hayırlı ölümler nasip etsin...Aminnnnnnnnn
Bencede hatta saçma ötesi
Herkese birer itibar verdik gerisi olmuyor
Bende istenmeyen gelinim
Halada istemez KV hatta elinde olsa anında boşatırda herifimi ikna edemiyortövbe ya RAbbim kadın resmen yüzümede demişti oğluma ne yaptıysan seni almak zorunda kaldı yok efendim neyini beğendiyse yok oğlumun gözlerini kör ettin falan diye saydı durdu tabi bu kadar kibar değildi
Ben hep diyorum keşke bir kaç elti daha olsaydı diye ama eşimde bende hep diyoruz bende bu şans varken herhalde KV bütün gelinlerle bir olur beni yolardı diye
Ailenin tek erkeğini almakta kötü ama çok oluncada başka dert
İnşallah senin kıymetini bileceklerdir yakındayani daha fazla
evet canım arada böle bi devirir topla toplayabılırsen yarın hemen devam edıcem karataya ya canım ben bısey soracam ben bu karatayın kahvaltı tabagı varya hanı bol kepce cift yumrta olan ben bu kahvaltının hepsının yıyemıyorum ya bu kılo vermemde etkılı olurmu acaba hakıkaten tabk cok gelıyor kahvaltılarımı fark etmıssındır ne yapsam acappp
hımmm olabilir canım ne bileyim tadınıda sevdim , şokun kendi rünü galiba lezzo gibi bi adı var , tadı çok yumuşak ,tavsiye ederim
birde sende bırakamıyormuşsunayyy ne gülerim
h.geldin canım , nerelerdeydin bakalım , gel canın gel , sürüden ayrılanı inan kurt kapıyo, o kurtta kuzucukları yiy yiye şişip şişip duruyo, canii nolcak işte
eyvallah canım :26:
estağfirullah canım :26: ne demek ben bişe yapmadım ki kuzum , biz bildiklkerimizden sorumluyuz , dilim döndüğünce yardımcı olmaya çalıştım sadece, biz mü'min kardelşleriyiz , birbirimizden sorumluyuz
amiin canım ALLAH kimseye çekemeyeceği yükü yüklemez , herkes kendi kaderini yaşıyo, çilesini farklı farklı konularda dolduruyo işte . . .
inşallah bizde o çile yolunda savredip kazanananlardan oluruz ( amiin ) RABBİM utanacağımız hallere sokmasın bizleri
cok erken geldim degilmi naapiim cocuklarla korkufilmi izledik..yani bir altima yapmadigim kaldi ama cocuklarda tik yok bu ne zihniyet bu ne cesaret pes valla:18::18::18:
Çok sağ ol canım o yüreğinizin güzelliğinden sizlere öyle geliyor
İnşallah çok güzel kilolar vereceğiz birlikte ve bende inşallah sizler gibi fıstık olma yolunda azimle ilerleyeceğim
Bİrde zayıflayınca herhalde çok daha fazla resim çekilirimama bu sefer boydan
Eki Görüntüle 928158 günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Herkese gunaydinnnn. Masallah dun aksam amma kaynatmisiniz ortaligi
hepimize kacamaksiz bir gun diliyorum kizlarrrr mucukkkk
ah canim nasil insanlar var
ah canimmm senin icinde insallah daha iyi olur :) 2nci gelin gelince sen kiymetli olan olursun insallah canim
oyle yapmak istiyorumda... gecende webcamla gorustuk iste... esim dediki gokce bir azimle rejim yapiyor gelene kadar incecik olur ona inaniyorum diye. gelincede orda dikkat edicek tabi dedi. Kv hemen basladi bagirmaya neymis oraya rejim yapmayami gidiyormusum... oyleyse hic gitmemeliymisim... yada oraya gelince rejim mejim dusunmesin yigcek dedi... Esimde gicik birsey demedi kaldi oyle... ha sey dedi iyi tamam tamam rejim mejim yok dedi...
insallah kilo almadan atlatirim tr tatilini...
ah canim neler cekmissin sende... ah birde su eslerimiz bizi analarina babalarina karsi korusalar... kv ler kp ler bisi yapamiycakta... kocalar bisi demeyince kendilerinde o hakki goruyorlar...
kiz sende nerde oturuyorsun???
Gunaydin canimmmm :) bende kayak kaymaya gidicem evlendikten sonra ilk defa!!!! Coook heycanliyim :) ama unuttum muki diye dusunmeden edemiyorum... annemler bana kayak ayakkabisi aldilar o sayede gidicem :)
hadi hepinize iyi gunler mayali ekmek mayaladim onu gidip pisireyim ocakta :)
herkese iyi gunlerrrr
hemen menümü paylaşayım
sabah
sac böreği
katmer
peynir
helva
zeytin
süzme yoğurt
çay
ara bi zahmet olmasın bu kadar yedim:)
akşam
köfte
mantı
çorba(henüz adı yok:))
yeşil çayy
kızlar günaydın çıkıyorum ben dışarı allahım ne zor ya yalnızlık bana eşlik edecek kimse yok abiye bakmaya yalnız mı gidlir yaaa kim bana yakıştı yakışmadı diyecek
kesinlikle bebeğimmmmm :))) aldımmmm sen gelene kadar bana emanet :)Ben kaçıyorum gezeyim artık hakettim dimi Elma şekerim mikroskop sendegörüşürüz kızlar
ayy ben bunu çifte beğendimmmmm :)anam naptınız saat on iki gibi pes ettim bitmeyecek dedim. ve son sayfaya geldim. sanırım tüm kv ve kp ler aynılar. ben nişandan sonra taktıklarını kuyumcuya götürdüm sırf meraktan o da kuyumcu tanıdıktı. kızım ucuza gitmişsin dedi acıyarak ki bilezikler set yüzük toplamda 2000 tl yapıyodu 9 yıl önce düşünün ne kadar ucuza gittim. amaaaan neyse geçmiş geçmişte kaldı napalım şimdi mehirimi toplayayım o kadar salak davranmayacam. acaba bi arabamı aldırsam kendimegeçen diyo alırsam yarın öbürgün kolundan onları görürsün tabi aklına gelmiyo almak için benden izin alması gerek mehir olması niteliği ile. kusura bakma canım isterse veririm istemezse vermem dedim dondu kaldı ayrıca beğen butonunu istiyooooooooom
maşallahhhhhhhhh süpersinnnnn tatlımmmmmmo kadar yedim içtim aklıma bildirim yapmadığım geldigeç olsada yediklerimle beraber kilomu yazayım bari
başlangıç: 93.5
geçen hafta: 88
bu hafta: 86.3
giden: 1700 gr
toplam giden: 7200gr
hedef: 80
spor: yok
kızlar günaydın çıkıyorum ben dışarı allahım ne zor ya yalnızlık bana eşlik edecek kimse yok abiye bakmaya yalnız mı gidlir yaaa kim bana yakıştı yakışmadı diyecek
kesinlikle bebeğimmmmm :))) aldımmmm sen gelene kadar bana emanet :)
ayy ben bunu çifte beğendimmmmm :)
maşallahhhhhhhhh süpersinnnnn tatlımmmmmm
süperlikten değil kız adet oldum ondan gitti. bide totomu kaldırıp hareket edebilsem daha iyi olacak ta işte. kansızlık işini halledebilsem derler ya bitinmi öldü kımıldamıyon. o kıvamdayım. kımıldayınca da ancak çocuklara ve ev işlerine yetişebiliyom.
olsunn sen her halinle süpersin yavrum :) kansızlık sende de mi var pekmez diyecem amaaaa desem mi demesem mi :)
zaten pekmezden başka bişe yapamıyom. kan ilacı alamıyom dilaya sancı yaptı çok bende bıraktım
Gunaydin canimmmm :) bende kayak kaymaya gidicem evlendikten sonra ilk defa!!!! Coook heycanliyim :) ama unuttum muki diye dusunmeden edemiyorum... annemler bana kayak ayakkabisi aldilar o sayede gidicem :)
hadi hepinize iyi gunler mayali ekmek mayaladim onu gidip pisireyim ocakta :)
herkese iyi gunlerrrr
Ben neden göremiyorummmmm adaşımııı
Günaydınnnn bebişimmmm ay ne güldümmm
İnş tatilde dikkaet edersin canımcımmm kolay verilmiyor kilocuklar aman dikkat kolay gelsin mayalı ekmek demekk
Ohhhh ne güzel keyfini çıkar canım
Ben bir keresinde seneler önce Uludağda kaymayı denedimtabi öncesinde hiç yapmamıştım neticede 3 günlük tatilin 2 günü topallayarak dolaştım az da olsa kaydım ama bir an dengemi kaybedip yere yapışınca bileğimi burkmuştum
Şansıma kaldığımız otelde Ercan SAatçide vardıadamcağız beni topallarken görünce otel içinde çok geçmiş olsun demişti ve Kayak kariyerim başladığı gibi bitti tabi imkanım olursa kesinlikle öğrenip kaymak isterim
yaaaa banucum nasil sanssiz bir hatunum yaaaaaagitcegimiz yerde gecen hafta kar vardi... gitmeden bakalim dedik... kar fazla kalmamis o yuzden kapaliymis... anliycagin kaymaya gidemedim... neyse bakalim hayirlisi :)
ben cocukken ogrendim 6yasinda falan basladim :) evlenince kaldi... esim kaymasini bilmedigi icin... ögrenmekte istemedi korktu bir tarafimi kirarim diye :)
ama baslamam lazim tekrar cunku seneye kiza ogreticem allahin izni ile :)
ya ben yaaa bennnnnOhhhh ne güzel keyfini çıkar canım
Ben bir keresinde seneler önce Uludağda kaymayı denedimtabi öncesinde hiç yapmamıştım neticede 3 günlük tatilin 2 günü topallayarak dolaştım az da olsa kaydım ama bir an dengemi kaybedip yere yapışınca bileğimi burkmuştum
Şansıma kaldığımız otelde Ercan SAatçide vardıadamcağız beni topallarken görünce otel içinde çok geçmiş olsun demişti ve Kayak kariyerim başladığı gibi bitti tabi imkanım olursa kesinlikle öğrenip kaymak isterim
Mesaj atıyorum şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?