canım 2 si bir arada olan kahvesinden :))dış rengi bal sarısı , kahve içimi çok yumuşak , çok beğendim , dene bak tadı çok güzelyalnız merak ettim şokun üretimi olan yumuşak şey nee:26:
evet evet sonunda başardılarbildirime tıklayınca beğeni diyor artık ve kimlerin beğendiğini gösteriyor
bendeeeeeeeeeeee eeeeeeBende istiyorum 7 lerdeeeeeeennnn :)))
ayyy çok güldüm yaa, sen çok hayırlı yaşa emiii şekercimEki Görüntüle 928158 günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
cannımm harika bi sonuç bu , adet olmanın avantajı , artık tıkır tıkır gider kilocuklaro kadar yedim içtim aklıma bildirim yapmadığım geldigeç olsada yediklerimle beraber kilomu yazayım bari
başlangıç: 93.5
geçen hafta: 88
bu hafta: 86.3
giden: 1700 gr
toplam giden: 7200gr
hedef: 80
spor: yok
ay bi kere abiye bakmaya gittim .orda bir kız nişanı için bakıyo. balık tarzı yeşil bişe giydi allahım kalça nasıl çıktı nasıl kötü görünüyo satıcı da ha bire muhteşem oldu diyo. eeee para kazanacak ne de olsa. aman sen dikkatet gülüm
hep beraberrrr inş. cnmmm benimmm bu arada kahve tarifin o kadar cezbettiki beniiiii :)canım 2 si bir arada olan kahvesinden :))dış rengi bal sarısı , kahve içimi çok yumuşak , çok beğendim , dene bak tadı çok güzelhatta gel ben sana ikram edeyim
evet evet sonunda başardılarsesimizi duyurduk
bendeeeeeeeeeeee eeeeee
ayyy çok güldüm yaa, sen çok hayırlı yaşa emiii şekercim
cannımm harika bi sonuç bu , adet olmanın avantajı , artık tıkır tıkır gider kilocuklar
zaten o satıcılar yokmu ,bende kendime kap bakıyordum , elemanı cart diye kabinimin perdesini açtı , düğmeleri iliklenmemiş kabın dada, yani iliklenemiyo :26: gelmiş bana çok güzel oldu ,çok yakıştı demez mi , bende sert bi şekilde kapat hemen perdeyi dedim , aval aval baktı yüzüme ,tekrara çabuk kapat dedim , ama çok yakıştı dedi, yalan söyleme dedim,düğmeleri kapanmıyo sen oldu diyosun dedim , bir daha sesini çıkartamadı, üstümü toparlayıp çıktım ordan
kesinlikle satıcılara ve elemanlarına kıyafet konusunda güven olmaz , tecrübeyle sabittir
Vardır bundada bir hayır canım
Ben düşünce kayamamıştım ama benim büyük cadı o zaman 5 yaşındaydı ve inan otelin hocası 10 dakika öğretirken ( diğer şirket çalışanlarına ) bizimki sadece izledi iki kere hocayla kaydı sonra babası bayır yukarı çekip bırakmıştı onu ve hiç düşmeden kaydı cadıtabi babası yanında koştu ya düşerse diye ondan sonra pistten indiremedik cadıyı en sonunda şirketten biri bak saatimiz doldu şimdi diğer şirketler kayacak sıra bize gelince yine piste çıkarsın demişti de zor ikna ettik
Halada hep der her kış ya gidelim Uludağına diyeÇocuk zengin çocuğu olaymış iyimiş
Eminim benim ufaklığıda götürsek şimdi kesin kayacağım diye tuttururkızlarım bana çekmiş hep birşeyler yapsınlar istiyorlar
harikasınnn cnm benimmmmm tbrk ederimmm aynı olduk sayılırr bundan sonraaaaa yolaa beraber devam ederiz seninlebaşlangıç :93,5
geçen hafta : 85,8
bu hafta : 84,9
giden : 0,9
topl. giden : 8,6
hedef : 65 ( şimdilik 80 )
spor : haftada 3 gün hoca eşliğinde salon sporu
kızlar daha az bekliyordum regl dönemimden dolayı , çok şükür nerdeyse 1 kg daha eksildi bedenimdenböyle gidersem , şubatta kilo çizelgem farklı olacak inşallah
darısı tüm kilo vermek isteyen canım kardeşlerimin başına
başlangıç: 83.5
geçen hafta: 83.5
bu hafta:82
giden:1.5kg
t.giden:1.5 kg
hedef:70
spor:yok
naber millet hersey yolundami
diet nasil gidiyor..ya biri bana birsey söylesin birturlu baslayamiyorum..yemem abarti degil ama kicimi kaldiripta spor yapamiyorum ...bana desteeeeeeeeeeeeeeeeek:95: :95:9+.95:
vay vay vay daha ilk bildirimde 1.5 Kilo kutlarim valla
ama bu ilk bildirimin bu haft listeye giremiyorsun nabeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
yetismene raziyim gecmedetammm desteklemek için ilk mesajı aldımmm ikinciyi gördümmmm:) yok sana destek mestekkkk :)) vallaaa ben anlamam tatlım geri sayım başladı bileee bakkkkkkk bir gün bitti sayılırrr hemm sen çok hızlı gitme zatennnn yetişmem laızm sanaaa öncede söylediğim gibi :)
:))))))) ayyy çok tşk ederimmmmmmmm ablammmmmm vllaa böyle şeyler duymayalı senden çok oldu :)yetismene raziyim gecmedesaka saka ...sen gec..daha bekar cicegi burnunda fistiksin..gelinlik giiycen sen gec izin verdim ya niye cicegi burnunda derlerki ya ne alaka..evlenince cicek burundan baska bir tarafimizami takiliyor nedir yani
ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa buuu neee kızartma, kek,c,ips,kurabiye ohhh ohhhhhhh hepsi azcık azcık duruyorr amaaa dünya kaloriiii oturup koca bir meyve tabağı yeseydin bu kadarrrr olmazdı bakkk yaaaaaa oldu mu şimdiiiiii bende pess edeyim miiii :))) nasıl tehditse budaaaaa ekmeğine yağ sürer gibi :)Sabah +ögle:
1 kase melemen(yumurtasiz)
peynir zeytin recel tereyagi
3 dilim ekmek
ara:yarim Tabak pirasa
aksam:
2 yemek kasigi etsote
yarim kase Kadar p.kizartmasi
1 kase sebze corbasi
ara:1/2 dilim kek+3-4 adet cips+2 yk yumurtali cigköfte gibi birsey+1 kurabiye
ara ögünüm cok az olmus degilmi sormayin hiiic istahim yoktu kendimi zorladim araögün olsun diye
sorma sekerim ya o Kadar bu gun tamam diyorum öyleden sonra helede aksam kendimi kaybediyorum resmem..eee ö...z gibi yemege alistirmisim kendimi gibisi gitmis asli olmusum yani:))))))) ayyy çok tşk ederimmmmmmmm ablammmmmm vllaa böyle şeyler duymayalı senden çok oldu :)
ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa buuu neee kızartma, kek,c,ips,kurabiye ohhh ohhhhhhh hepsi azcık azcık duruyorr amaaa dünya kaloriiii oturup koca bir meyve tabağı yeseydin bu kadarrrr olmazdı bakkk yaaaaaa oldu mu şimdiiiiii bende pess edeyim miiii :))) nasıl tehditse budaaaaa ekmeğine yağ sürer gibi :)
sorma sekerim ya o Kadar bu gun tamam diyorum öyleden sonra helede aksam kendimi kaybediyorum resmem..eee ö...z gibi yemege alistirmisim kendimi gibisi gitmis asli olmusum yani
ne yaparsam yapayim birturlu baslayamiyorum yani bir iradesizlik bir gevseklik varki sorma gitsin..noolcak benim bu halim ya...havalar cok yagisli..yoksa yürüyüse baslardim..o Zaman yürüdügüm bosa gitmesin diye bogazimada dikkat ediyorumbu aralar bu mümkün degil..herfite evde..her aksam sinama keyfi haliyle cips cekirdek...vs...vs...imdaaaaaaaaaaaaaaaat:18::18::18::18::18::18:
tamam kiz simdi su anda basliyorum o Zaman..kizin cipsinden cektim su anda elimial birini vur ötekineyizzz varyaa ama yarın toparlarsın sennn ben biliyorummmmm toparlamak zorundasınnnn ötesi yokkk zaten 1 haftalık atıştırmalık hakkını kullanmışsınnnnn yeter dur de kendineeee bbugün tmm mı
tamam kiz simdi su anda basliyorum o Zaman..kizin cipsinden cektim su anda elimiaksam yemegini yapayimda geleyim.erken pissin erken yiyeyimde fazla ivir zivira dalmayayim...aslinda sporada baslasam iyi olacak ama senin yoklugunda uyuz gibi(gibisi fazla ta kendisi) oldum...korkudan terleyemiyorumki yeniden kasinti basacak diye
neyse sekerim ben gideyimde yemegimi yapipi yiyip geleyim hadi bakalim..bu aksamikazasiz atlatirsam kendimi baslamis sayacagim:26::26::26:
ben geldim destege kiz hadi beraber baslayalim hareket etmeye. sen yavas yavas kas gelistirici pilates tarzi bise yap bende pisikletimi topumu neyim vrsa cikarim ortaya hadinaber millet hersey yolundami
diet nasil gidiyor..ya biri bana birsey söylesin birturlu baslayamiyorum..yemem abarti degil ama kicimi kaldiripta spor yapamiyorum ...bana desteeeeeeeeeeeeeeeeek:95: :95:9+.95:
afiyet olsuuun canim ye sen cipsleri sonra de cakmayi gecmem lazim. sen yakinda cakmanin cakmasi olacan o diyecek beni taklit ediyo bu kadin hep diye. hos sana diyom benimde senden farkim yok. dogumdan sonra kp bana ne dedi biliyonmu sen bu gidisle 100 kg olacansorma sekerim ya o Kadar bu gun tamam diyorum öyleden sonra helede aksam kendimi kaybediyorum resmem..eee ö...z gibi yemege alistirmisim kendimi gibisi gitmis asli olmusum yani
ne yaparsam yapayim birturlu baslayamiyorum yani bir iradesizlik bir gevseklik varki sorma gitsin..noolcak benim bu halim ya...havalar cok yagisli..yoksa yürüyüse baslardim..o Zaman yürüdügüm bosa gitmesin diye bogazimada dikkat ediyorumbu aralar bu mümkün degil..herfite evde..her aksam sinama keyfi haliyle cips cekirdek...vs...vs...imdaaaaaaaaaaaaaaaat:18::18::18::18::18::18:
allah kabuletsin canim benimiştee bu benim ablamm süpersinnnnn görüşürüz akşama bende iftarımı yaptım geldimmm menümü yazarım birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?