nasılsınız kızlar inşallah toparlanacagız merak etmeyın az kaldı
Kızlar bir zamanlar bu topiğe girdiğimde 82 kiloydumm hedeflerine az kalanlara okadar imrniyordumki isteyince oluyorrr ben şimdi inananmıyorumm hedefe 6 kilo kaldııı çok mutluyummm inş onuda vericemm
canım çok geçmiş olsunn olsun sen moralini yüksekk tutt kurtulucaz inş bu kilolardan ölmek var dönmek yokk bu kadar yol katettik yanii demii
AYLİNN NEYAPTINN SEN YAA HADİ BEN 1 KİLO ALMIŞTIMM ONUDA VERDİMM YAPMAAA BAKK GELİCEM YANINA BE BAŞKANLIĞII BIRAKKTIMM SONRAA HERKESS DAĞILLDI GERİMİ DÖNSEMM NEE GERÇİ KİMSECİKLER KALMAMIŞ AMA OLSUNN
HANDERYA CANIMM SEN NASILSINN NASIL GİDİYOR
SELMA SEN NELER YAPIYORSUNN BİRAZ ANLATINN YAA ÖZLEDİM HEPİNİZİ
teşekkür ederim aylincim iyi diyelim iyi olsun
çoğumuz gibi ben de diyetten koptum ve kilo aldım
topiğin bu durumu hiçbirimize yaramadı
kendimi çok güçsüz ve iradesiz hissediyorum :sinifsinif:
bu aralar "tek şişman beyniniz" diye bir kitap okuyorum arada okuduklarımı sizinle de paylaşmak isterim ama herkes dönsün topiğe yaaa gerçekten bu hali çok sıkıcı..
hoşgeldin canım geçmiş olsun evde olduğum için pek giremiyorum nete geçmiş olsuna gelenler oluyor veririz canım üzülme kg aldım diye sakın bırakma devam canım opuyorumnanaktanselam kızlar ben geldim...nasılsınız bakalım??ben daha yeni yeni kendime geliyorum valla hala toparlanamadım..bir gün raporluydum akşama kadar yattım o gece yola çıktık ertesi gün balıkesirdeydik..izmirde ben bir daha rahatsızlandım bir serum daha verdiler..kafamı kaldıramadan yattım ben de korktum açıkçası noluyor bana diye diyeti bıraktım ama işin ucunu da kaçırmadım..ama bir geldim tartıldım ki ne göreyim 85..kahrımdan ölcem valla kızlar o kadar emek verdim ve tatilde tatlıları bile geri çevirdim ama yine de verdiğim kilonun yarısını geri almışım..( 10 kg verirsin 2 kg alırsın anlarım da offfff......dr bir süre diyeti bırak vücudun toparlansın dedi..ha bir de her iki dr serum şişmanlatmaz dedi ama ben acayip şişim ya..zaten ilk serumu aldığımın sabahında bişi yemediğim halde 1 kg fazla çıkmıştım..neyse başa aldım yine sıkıcam kendimi zayıflıcam yapcak bişi yok napalım..
sağol teşekkür ederimçok geçmiş olsun canım...dikkat et kendine..
elimphia brose selma serradeniz handerya evra_su hosgeldiniz tekrarrr
eskiler geri gelsin noluuurrrr........
bebeg abla hic girmedi merak ettimm...
baharnaz ablamm
nidam ablamm........
kimi unuttum bilmiom ama gelinnn
yagmurgozluu sen olmasan bu topik cöktüydü :)
kızlar ben gün sayıyorum haftaya bugün başlıyacağım tam olarak çünkü evimde olacağım inşallah ve sanırım bu sene oruç tutamam hala emziriyorum yani kaldığım yerden devam..
yeni gelen ve tekrar teşrif eden herkes hoşgelmişşş hep beraber zayıflayacağız yoksa olmuyor ve bu topikten bi kaç gün uzaklaşmak bile yönünüzü şaşırtıyor emin olun..
kitabı paylaşacağım canım sizlerle şimdi oğlum durmuyor gece inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?