80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar bir zamanlar bu topiğe girdiğimde 82 kiloydumm hedeflerine az kalanlara okadar imrniyordumki isteyince oluyorrr ben şimdi inananmıyorumm hedefe 6 kilo kaldııı çok mutluyummm inş onuda vericemm

günaydın arkadaşlar kendimi tanıtayım öncelikle adım burcu henüz 24 yaşındayım bundan 2 sene öncesine kadar 60 kiloydum ve 77 den düşmüştüm 60 a eşimle tanıştım ve evlenene kadar yaklaşık 10 kg aldım şuan 15 aylık evliyim ve çok kötü ama 84 kiloyum üstelik eskisi gibi azimli deilim kilo veremiyorum diyet yapamıyorum...çok mutsuzum bu kilolar yüzünden...iki gün yapsam üçüncü gün gidiyo yardım edin bana ne olur neler yapıyosunuz benide aranıza alırmısınız

Kızlar bir zamanlar bu topiğe girdiğimde 82 kiloydumm hedeflerine az kalanlara okadar imrniyordumki isteyince oluyorrr ben şimdi inananmıyorumm hedefe 6 kilo kaldııı çok mutluyummm inş onuda vericemm

ya ne güzel ne mutlu sana...nasıl yaptın anlatsana biraz...bende vermek istiyorum böle eşimle ilk tanıştığımki gibi olmak istiyorum....kilo aldıkça kabuğuma çekiliyorum resmen kendime bakamıyorum bile...

abla geri dön nolur yaa........ hadi rejimi birak da SPORU biraktimmm, spor yapsaydim devam, en az 1 kilo alirdim ama 5 kilo almisim ((((( ben cok cabuk aliyorum dikkat edemiyorum, nazar deydi yaaa oofff......
valla pantolonlar hafif dar gelmeye basladi, e tabi 5 kg ((
ramazanda geldi napicam ben yaaaaaaaa, havalarda sicak tutabilcemmi bakalim of

teşekkür ederim aylincim iyi diyelim iyi olsun
çoğumuz gibi ben de diyetten koptum ve kilo aldım
topiğin bu durumu hiçbirimize yaramadı
kendimi çok güçsüz ve iradesiz hissediyorum :sinifsinif:

teşekkür ederim aylincim iyi diyelim iyi olsun
çoğumuz gibi ben de diyetten koptum ve kilo aldım
topiğin bu durumu hiçbirimize yaramadı
kendimi çok güçsüz ve iradesiz hissediyorum :sinifsinif:

bende aynen be abla.....
valla komsuma mesaj attim, yalvardim resmen oda spora yazilsin benle gelsin diye kaydirigubbakcemile insallah gelir... ramazandada oruc tutarsam sonrada yine 5 kg alirim! o yüzden sadece hafta sonlari tutucam oruc sanirim

selam kızlar ben de hemen aldığım kiloları vermeliyim..dün akşam 3 dilim karpuz ve bir armut yedim..sabah kepek ekmekli sandviç şekersiz çay öğlen de brokoli çoba 2 haşanmış baget ve salata yedim yağsız bir dilim de kepek ekmeği...

bu arada kızlar bize yeni bir eleman aldılar ben eğitiyorum yanımda oturuyor ekrana bakıyor...ondan size bugün 13.30 dan sonra yazamam..bilginiz olsun

hoşgeldin canım geçmiş olsun evde olduğum için pek giremiyorum nete geçmiş olsuna gelenler oluyor veririz canım üzülme kg aldım diye sakın bırakma devam canım opuyorumnanaktan
çok geçmiş olsun canım...dikkat et kendine..
sağol teşekkür ederim

ben elimden geleni yaptım aylinciğim hadi artık herkes biran önce dönsün olmuyor böyleelmaz:klava:klava:

Özel Günlere Özel Güzellik Önerileri!
Özel günlerde solgun yüz, kramplar, yorgunluk, keyifsizlik gibi olumsuz durumlarından üstesinden gelebilmeniz için özel güzellik önerileri!

ıstenmeyen Tüyler

ıstenmeyen tüylerden kurtulmak için en hassas dönem regl öncesi ve sonrasıdır. Hormonlar yüksek seviyede salgılandığı için acıya karşı daha duyarlı hale geliriz. Tüy dökücü krem kullanıyorsanız ciltte sivilce oluşumuna, ağda kullanıyorsanız gözünüzden yaş gelebilecek kadar acıya neden olabilir.
Özel günlerinizde acilen tüylerinizi almak gerekiyorsa cildinize yoğun nemlendirici krem sürerek jiletle almayı deneyin. Regliniz bittikten bir hafta sonra normal hayatınıza dönmüş olacaksınız.

Sinir ve Ağrılar

PMS yani regl öncesi sendrom döneminde sinir, ağrı, göğüs hassaslığına sebep olan progesteron hormonudur. Beslenme planınıza özel bir değişiklik yaparak progesteron hormonunun olumsuz etkilerini en aza indirebilirsiniz.
Özel günlerinizde salatalık, maydanoz, kereviz, kuşkonmaz, ıspanak gibi tuz ve su söktürücü sebzelerle beslenmeye özen gösterin.
Günde iki fincandan fazla kahve gerginliğe neden olacağı için özel günlerinizde içtiğiniz kahve miktarını kontrol altında tutun.

Şişkinlik

Regl döneminde başta karın bölgesi olmak üzere vücudumuzun tamamında şişlik meydana gelir. Normal zamanlarda giydiğimiz kıyafetler özel günlerde küçük gelebilir.
Bir fincan zencefil çayı vücut şişkinliğini gidermeye yardımcı olur. Kaynar suyun içine bir parça zencefil atıp demlenmesi için 10 dakika bekletin. Sıcakken için. Tatlandırmak isterseniz bir çay kaşığı süzme bal ilave edebilirsiniz.

Kızarıklık

Kullandığınız hijyenik ped genital bölgenizde kızarıklığa neden olabilir. Sıcak havaların etkisiyle olasılığı daha da yükselmektedir.
Genital bölge temizleme jeli ile temizlenin ve iyice kurulanın. Kızarıklık olan bölgelere bebe pudrası sürün ve hijyenik pedinizi kullanın.

Son düzenleme:
kızlar ben gün sayıyorum haftaya bugün başlıyacağım tam olarak çünkü evimde olacağım inşallah ve sanırım bu sene oruç tutamam hala emziriyorum yani kaldığım yerden devam..
yeni gelen ve tekrar teşrif eden herkes hoşgelmişşş hep beraber zayıflayacağız yoksa olmuyor ve bu topikten bi kaç gün uzaklaşmak bile yönünüzü şaşırtıyor emin olun..
kitabı paylaşacağım canım sizlerle şimdi oğlum durmuyor gece inşallah..

merhaba kizlar

bugun ben biraz daha iyiyim sanki (diger gunlere bakarak)

sabah : 1 dlm kepekli ekmek ,peynir , domates
oglen : patlamis misir (disardaydm)
aksam: 1 kepce corba , 1 biberdolmasi, 1 dlm ekmek

diger arkadaslarimiz gelseydi cok guzel olurdu ve belki bu bize motivasyon olacak ama onlar henuz gelmedi diye kilo alamayiz ki .. bizim biseyler yapmamiz lazim.
ramazanda tatlilara ve boreklere dikkat edelim yeterli olur .. otomatik kilo veririz insallah

ablam komsumla konustum randevu aldik spor kulubunden ona, sali günü. ben cuma kesin basliyorum rejime, 88 oldum sanirim cok utanarak söylüyorum.
oruc tutabilecekmisin derseniz hayir, neden hayir, 1. sicaklardan ve 16 saatoldugu icin degil, sagligim icin tutmican, saglik derken neyi kast ediyorum? ben orucu cok rahatlikla tutan biriyim, 3 yildir 25 gün tutmusumdur zorluk cekmeden, benim sorunum $u: 1 ay vücut o 1 ögüne alisiyor(ben sahura kalkmiyordum) ve ramazandan sonra ben fulll yemeklere saldiriyorum, tutamiyorum kendimi, normal da yesem o 3 ögünü, vücutum o 1 aya alistigi icin o 3 ögünü yerken kilo aliyorummmmm, hemde en az 5 kg. ve bunu 2-3 hafta icinde basariyorum, her yil böyle oldu.... hep yazin verdim verdimm, ramazan geldi aldim aldimm....... ve en büyük problemim SAC DÖKÜLMESI :gitme: dr gidecegim ve zinko tablet almam gerek, ve bunu 3 ay kullanmam gerek. allahim affetsin bu sene tutamicam, ona göre fitre parasi en fakir aileye vericegim........ (belki haftasonlari tutucam oruc, kendimi cok kötühissetcem ama sagligim daha önemli......16 saat su icmeden oruc tutmak cok cilginca birsey, allahin gücüne gitmesin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…