80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

wooooooo masallah canim ne guzel vermissin gel buyur kendindende bahset biraz

bu gun esimin dogum gunu yemege cikacaz ailece. gel seni yemege cikarim dedim sanki odemeyi ben yapacam gibi o da kabuletti. birazda yemek yapmaktan yirtmak icin yaptim acikcasi:)))
kizlar ya bu aptal begeni hergun bir kisiyi begenmemize mi izin verecek bide puan veriyo ona gore galiba kalplerimizi arttiracaklar

selam kızlar
ben biraz toparlandım sayılır oğluş aynı
bugün eşimle nişan yıldönümümüzü kutladık
bana çok iyi geldi
menüm
sabahğluşun ateşini düşürmek için koşturmaca
ara:1 portakal
öğle:3 kaşık pilav,fırında tavuk,salata,1 dlm börek
ara:1 dlm yaş pasta
akşam:2 kaşık pilav,tavuk,ayran

harikasınnn cnm benimmmmm tbrk ederimmm aynı olduk sayılırr bundan sonraaaaa yolaa beraber devam ederiz seninle
diyetisyenin dediklerini yapıyorum ,arada kaçamak olsa da dengeliyorum hemen , kendime çok pis gaz verdim şeker sorma sen benden öncesin canım ,yetişemem ki sana ben
başlangıç: 83.5
geçen hafta: 83.5
bu hafta:82
giden:1.5kg
t.giden:1.5 kg
hedef:70
spor:yok
başlangıç için çok iyi , inşallah artık bırakmadan hedefimize ulaşırız canım yaa , ben şu 7 li rakamları görmeyeli tam 3 yıl oldu , bu sefer ne 7 si 6 ları bile görcez inşallah bu azmimiz ve desteklerimizle
naber millet hersey yolundami
diet nasil gidiyor..ya biri bana birsey söylesin birturlu baslayamiyorum..yemem abarti degil ama kicimi kaldiripta spor yapamiyorum ...bana desteeeeeeeeeeeeeeeeek:95: :95:9+.95:
canım sen ne güzel yürüyüşler yapıyordun diycektim tam sonradan yazdıklarını okudum , yağmurdan yürüyemiyormuşsun , şemsiyeyi eline alıp yürüsen olmaz mı peki , gerçi ben olsam bende çıkmazdım ev merdivenlimi kız, eğer öyleyse günde 10 defa ama ara vermeden in - çık yapsan nasıl olur acep :44:

ALLAH hayırlı sağlıklı uzun ömür versin eşine canım , huzurunuz , sevginiz ve muhabbetiniz her daim sürsün ( amiin )

ya ben hala anlayamadım şu beğeni işindeki incelikleri , beni de sinir etti , hiç sevmedik bu durumu,site yönetimi duy artık sesimizi şikayetçiyiz , beğeni butonumuzu geri istiyoruz onu verin bizeeeeeeeeeeeeee

Ya ben hiç bir diyeti yapamayacak mıyım ?
Başla bırak başla bırak. Deneme tahtasına döndüm.
Bir akıl verin ! Bir yol gösterin:26:

Artık tombiş bir bayan olarak dolaşmak istemiyorum. Her seferinde çok kararlı bir şekilde başlıyorum. Sonra kaçamaklar bir iki derken bir bakmışım ki diyet gitmiş elden

Keşke gerçekten hoşgelebilseydim. Ama yine de sağol

canım önce kendine olna güvenini bir ayağa kaldır , bak mutsuzluk kilo almımının düşmanı , o yüzden ben kendimi seviyorum deyip elleri hemen sıvayıp işe koyulman lazım bu durum çok zor oluyo bazen ama yapacak bişey yok ,hepimiz böyle yürütüyoruz gemimizi , bazen duruyo ,başa sarıyo ama hiç pes etmeden sabrederek yol alıyoruz yavşta olsa . . .
üzülme , bizler burdayız

mrb millet nasılsınız bakalım bugün misafir vardı anca gelebildim baya çalıştm yoruldum haaaa
menüm ve bildirimimi yazayım hemen

sabah:3 dilim ekmek az menemen tereyağı ve tulum peyniri ile 2b çay

ara:2 mandalina

öğle:2yk pilav yarım kase çorba salata fırında karnabahar 2b çay

akşam:yok çünkü öğle akşam birleşti sayılır

ara belki meyve yerim 2 mandalina
birazdan 2b beşibiyerde içicem sonrada 150 mekik ve leslie yapıcam sonrada ehliyet sınavına çalışcam inş

bildirimim
başlangıç:77
geçen hafta:76.5
bu hafta:75.9
giden:600
hedef:65
top giden:1.1
spor300 mekik 30 dk leslie

hoş geldin cnm aramızaaa çok güzel vermişsin maşallahhh umarımmm devamı gelir sağlıklaaa

saol cnm benimmm allah razı olsunnnn

hayırlı yaşlar olsun cnm benimmmmm sağlıkla sizlerle beraber hayırlı uzun bir hayat olsun inş. bu puan işi ne halt anlamadım ama hiç sevmediğim kesin

aminnnnn cnm inş.. sağlıkla verelimm şu kiloları kurtulalım artık bu sefer bende bayağı hevesliyim amaaaa dur bakalım inş. pes etmemmmm dediğin gibi bu ortamda bu teşvikleee pes edemeyiz herhalde :)

tbrk ederim cnmmmm , sanki sabah tereyağı olmadan daha güzel bir menü olurmuş,öğle menün güzellll bana kalırsa son aranaaa yoğurt ekleee acıkmanı kontrol altına alırsın

Artık tombiş bir bayan olarak dolaşmak istemiyorum. Her seferinde çok kararlı bir şekilde başlıyorum. Sonra kaçamaklar bir iki derken bir bakmışım ki diyet gitmiş elden

merhaba ben yazınızı yeni gördüm bende kilolardan dertliyim.ama artık değil çünkü 2 aydır sağlıklı yemeği öğrendim.ve bugün itibariyle 6,3gr. verdim. belki duymuşsunuzdur.dr.ayça kaya'nın tavsiyelerini dinleyerek hayatımı rayına koydum.inanın çok faydalı oldu.bende çok diyet denedim bıraktım ama bu bir yaşam biçimi tavsiye ederim.

Çok tşk ederim. Eylülde 95 tim. Şimdi 88. Çok yavaş ta olsa biraz kilo verdim. Ama 88 de takıldım kaldım. Kaçamak kaçamak kendime çok kızıyorum. Eşim de benim en çok sevdiğim yemekleri pişirmemi istiyor. Azıcık tadına bakayım derken devamı geliyor. :26: Bugün zaten bu yüzden limoniyiz. Hem kilo vermemi istiyor hem de karşıma geçip en sevdiğim şeyleri götürüyor. Dayanamıyorum...Sizlerde durumlar nasıl ? Bu işe nasıl çözüm buldunuz? Ya da bulabildiniz mi?:44:

tbrk ederim cnmmmm , sanki sabah tereyağı olmadan daha güzel bir menü olurmuş,öğle menün güzellll bana kalırsa son aranaaa yoğurt ekleee acıkmanı kontrol altına alırsın

aslında o da olmayacaktı ama yumurta bi tane kalmış kızz menmen yaptk bende tereyağını zaten severim dayanamadım yedim ama gün içinde sürekli hareket halindeydim inşallah yakmışımdır bütün evi baştan aşağı sil süpür temizledim 3-4 posta çamaşır serdim sonra misafir geldi bil fiil yemek hazırlama halindeydim şimdide kızı uyuttum 1b çay içtim leslimi yapayım hemen dün istediğim kadar yapamadım çokmyorulmuştum nöbetçiydim okulda telef oluyrm cuma ları nöbetten sonra bugünü değerlendirmem lazım hazır eşim evde yokken son araya yoğrtta bitmiş evde bu ara bişey kalmamış bakalım bi alışverişe gtsem iyi olcak yarın ama süt yaoabilirim meyve yerine

yk işte bende bulamadım bi çaresini kaçamak yapa yapa bu hale geldik inş ben diyetisyenle çözeceğime inanıyrm kararlı olursan beynini kandırabilir sonuna kadar inanırsan görmüyosun yediğini ben daha önce 80 den 70 e indiğimde bunu yapabilmiştim ama şimdi çok zorlanıyrm nedense

yakmışsındır o zaman cnm benimmmm süt de olurr meyveni de yee sütünüde iç cnmmm bende şimdi bitki çayımı yaptım içiyorum gel beraber içelimmmm :)

Mrb. Ben ilk önce bir diyetisyene giderek işe başladım. Bana öyle kabarık bir liste yaptı ki uygulamam imkansız. Listeyi uygulasam kilo alırdım o derece yani. Dedim ki ben en iyisi internetten bir şeyler bulup uygulayım. İlk önce egeadanın tavuk diyetini yaptım. Bir kaç kilo gitti. Sonra tavuktan tiksinti geldi. Bıraktım. Dukan diyetine başladım. Atak dönemini biraz uyguladım. Onda da seyir dönemi çok uzundu. Çok zorlandım. En son 5 günde 5 kilo diyetini yapayım dedim. Onda da biraz verdim aslında. Kaçamak üstüne kaçamak yaptım. Kendime çok kızıyorum. Aslında iradem iyidir ama şu sıralar kaçamaklar bayağı bir arttı sinirlerim bozuldu resmen. Ayça kayanın diyeti kan grubuna göre beslenmeyle alakalı bir diyet miydi?

çok doğal cnm kaçak yapmannnn 5 günde 5 kilo diyeti kadar saçma bir diyet yokkkk bende yapmışdım onu en bunaldığım zamanların birindeeeee onlarla vücudun o kadar aç kalıyorkiiii sınırsız olan besinlerden yedikçeeee vücudunda boşluk oluyorrr abur cuburrr yeme isteğin daha bir artıyorr çünküüü vücudunun istediğiiii hiç birşeyi vermiyorsunnnn zatennn hiç uzun ömürlüde olmadııı 1 hafta sonraaa gerisin geri geldiii sen o 5 kiloyu 5 günde almadın ki 5 günde de veresinnnn bizim genel olarak sorunumuzzzz yıllardır biriktirdiğimiz kilolarııı en fazla 1 ayda atmak istememizzz cnmmm bana kalırsaa en mantıklısııı ne kadar kabarık olursa olsun doktorunun kiiii lütfen ona geri dönnn güzelce devam ettttt bir süree sonraaa bakacaksınnn ne güzellll veriyorsun kilolarınıııı bence artık başka diyet yöntemi deneme inan vücuduna da yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…