çok doğal cnm kaçak yapmannnn 5 günde 5 kilo diyeti kadar saçma bir diyet yokkkk bende yapmışdım onu en bunaldığım zamanların birindeeeee onlarla vücudun o kadar aç kalıyorkiiii sınırsız olan besinlerden yedikçeeee vücudunda boşluk oluyorrr abur cuburrr yeme isteğin daha bir artıyorr çünküüü vücudunun istediğiiii hiç birşeyi vermiyorsunnnn zatennn hiç uzun ömürlüde olmadııı 1 hafta sonraaa gerisin geri geldiii sen o 5 kiloyu 5 günde almadın ki 5 günde de veresinnnn bizim genel olarak sorunumuzzzz yıllardır biriktirdiğimiz kilolarııı en fazla 1 ayda atmak istememizzz cnmmm bana kalırsaa en mantıklısııı ne kadar kabarık olursa olsun doktorunun kiiii lütfen ona geri dönnn güzelce devam ettttt bir süree sonraaa bakacaksınnn ne güzellll veriyorsun kilolarınıııı bence artık başka diyet yöntemi deneme inan vücuduna da yazık
Sen diyetisyene mi gidiyorsun? Sende durumlar nasıl? Acaba başka bir diyetisyene mi gitsem?
Çok tşk ederim. Eylülde 95 tim. Şimdi 88. Çok yavaş ta olsa biraz kilo verdim. Ama 88 de takıldım kaldım. Kaçamak kaçamak kendime çok kızıyorum. Eşim de benim en çok sevdiğim yemekleri pişirmemi istiyor. Azıcık tadına bakayım derken devamı geliyor. :26: Bugün zaten bu yüzden limoniyiz. Hem kilo vermemi istiyor hem de karşıma geçip en sevdiğim şeyleri götürüyor. Dayanamıyorum...Sizlerde durumlar nasıl ? Bu işe nasıl çözüm buldunuz? Ya da bulabildiniz mi?:44:
canım ben 2 yıl önceee gidiyordummm çok da iyi veriyorum toplamda 13 kilo vermişdim ama sonraaa bahaneler bahaneler derken 2 yıldaaa toplamda verdiğim kiloyu geri aldımmm şimdi aynı listemleee yeniden başladım içine sinmiyorsaaa nette yada tavsiye üzerine yapılan diyettense başka bir diyetisyen deneee derim ben tatlım yadaaa doktorun verdiği listeden kendine göre bir kaç şeyiiii eleeee o kadar fazlaysaaa öyle uygulamaya başlaa
13 kilo çok iyi bir sayı. En azından vücudunu tanımışsın. Nasıl kilo vereceğini test etmişsin. Ne yapacağını bilmek çok güzel. Benim sorunum da bu zaten bir rayına oturtamadım gitti.
canım diyetisyenin listesini uygula ne kadar kabarık gözükürse gözüksün gözüne , hem denemeden yargılamışsın ve asmışsın listeyi hemen . . .
bende yaklaşık 1 senedir 87 de takılı kalmıştım , hatta k.bayramında üzerine koymuş birden soluğu topiğimde almıştım . . . ve karar verdim kendim bir şekilde yol alayım dikkat ederek diye, nasılsa diyetle uğraşa uğraşa az çok bilgi sahibi olduk , ama kendimde en fazla verdiğim kilo 3 kg oldu , artık kendime kızdım ve uzman eşliğinde bu işi bitiricem dedim ve diyetisyene gittim , bana verdiği listeyi okuyunca tamm aç kaldım dedim , ama uygulamaya sokunca o aç kalma duygusu yok oldu , şimdi ise çok tok oluyorum hatta son lokmalarımı yemeden doyuyorum . . . ve 3 yıldır görmediğim rakamı gördüm 84 ki arada kaçamaklarım olmasına rağmen ,ama kaçamak sonrası gün telafi ettim mutlaka ( 2 dilim ekmeğim varsa 1 dilim yemek gibi , ya da hiç ekmek yememek gibi ) ve 2 haftadır sadece uyguluyorum , yanına da egzersizi katınca çok daha iyi hissediyosun kendini . . .
kendine güven , kendini sev , ve artık karar verip uygulamaya koybiz sana güveniyoruz , sende güven tatlım kendine ,başarabilirsin
süperrrrrrr tbrk ederim cnmm hele ilk arana bayıldımmmm :))))kahve çikolata ve badem üçlüsüüüü ayy nede yakışırrr :) herşey dozunda amaaa afiyet olsun kilo olmasın inş......sabah - öğle : 1 h.yumurta , 4 zeytin , bol yeşillik , 2 dilim t.b ekmek , şekersiz çay
ara : 1 şekersiz nescafe , 2 küçük kare %70 kakaolu bitter çikolata , 6 badem
akşam : 1 kase çorba , 6 y.k z.y pazı kavurması , bol salata ( az yağlı , az tuzlu ) , 1 dilim t.b ekmek , 1 bardak ayran
ara : 1 mandalina , 1 ç.bardağı süt
2 kupa beyaz çay ve bol bol su
Diyetisyene gittiğim zaman emziriyordum. O yüzden kabarık bir liste verdi. Tam 2000 cal lik bir listeydi. Şimdi sütten kesildim. Artık emzirmiyorum. Şimdi gitsem aslında listemdekileri mutlaka düşürür. Sizler 3 ana 3 ara öğün mü yapıyorsunuz? Bugün kü menünüz nasıldı mesela
Diyetisyene gittiğim zaman emziriyordum. O yüzden kabarık bir liste verdi. Tam 2000 cal lik bir listeydi. Şimdi sütten kesildim. Artık emzirmiyorum. Şimdi gitsem aslında listemdekileri mutlaka düşürür. Sizler 3 ana 3 ara öğün mü yapıyorsunuz? Bugün kü menünüz nasıldı mesela
süperrrrrrr tbrk ederim cnmm hele ilk arana bayıldımmmm :))))kahve çikolata ve badem üçlüsüüüü ayy nede yakışırrr :) herşey dozunda amaaa afiyet olsun kilo olmasın inş......
cnmmmm burayaaa günlükkk menülerini yazmanı rica ediyorum sendenn yapılan yorumları kulak ardı da etmeee mesela bugün neler yedin yazabilirmisin?
canım sağolasınünlü bir diyetisyen önermişti regl zamanındaki tatlı krizlerinde uygulanması için , kakao çok faydalıymış ki sen bilirsin zaten badem de bir o kadar fazdalı , bende yanına kahveyi ekleyerek bir kombin yaptım dene bak çok lezzetli oluyo, hemde zayıflatıyo bir o kadar da tok tutuyo
yarın ekmeği arttır yumurtayı azalt ekmek 2 dlm olsun yumurta 1 tane kafiiii, öğleyeee ekmek yine eklene bilirrr 2 dlm kadar vee yoğurt eklersennnn muhteşem birşey olurr o dört grup ( et, süt, ekmek, sebze) bir arada yendiği zaman bir birini yakıyor zaten seni yormuyor:), ekmek yemekden korkma cnmm bizim aklımıza ilk ekmeği kısmak gelir oysaki en masumu yediklerimiz içinde ekmek:) ama tabiki dozunda öğün başı 2 dlm (siyah) ekmek çok faydalı, veee top kek cipsss onlar için ne diyecem bilmiyorum ama ilk günün olduğunu var sayarakdan görmezden geliyorummmm, bitki çayın varmı cnm? varsa hemen demleee bir güzel iççç ve saat 8.30 da yoğurt yada süt iç 1 tanede meyve ye günü bitir o şekildeSabah : 2 tane haşlanmış yumurta
3 yeşil zeytin
50 gr kadar beyaz peynir.
3-4 yuvarlak eşimin tabağından sucuk aşırdım. ( 1. kaçamak )
1 domates
1 dilim tam buğday ekmeği
Öğlen : Yağsız tuzsuz yeşil salata
Fırında tavuk 150 gr civarında
Ekmek yok
Ara : 2 tane top kek :26: ( 2. kaçamak )
1 paket cips ( 3. kaçamak )
Şekerli nescafe( 4. kaçamak )
Akşam : Hiç bir şey yemedim. Yemek istemiyorum
bende seni yerim kıssssszatennnn çikolata ve kahveyi çok severimmm badem de hiç sırıtmıyor vallaa yanlarında :))))) kombinini yiyeyim seninnn :) her iki anlamdada
5 mil lesliemi yaptım valla 70 dk sürdü ayaklarım şimdiden gitti yarına üstüne zor basacak gibi görünyrm hr gün böle yapsam varya muhteşem olur ama ilk hedef haftada 3 gün ile işe başlıycm sonra artırırım şimdi gidip 150 mekik çekip duşumu alayım birazda ders çalışayım kendimi muhteşem hissedyrm ha
yarın ekmeği arttır yumurtayı azalt ekmek 2 dlm olsun yumurta 1 tane kafiiii, öğleyeee ekmek yine eklene bilirrr 2 dlm kadar vee yoğurt eklersennnn muhteşem birşey olurr o dört grup ( et, süt, ekmek, sebze) bir arada yendiği zaman bir birini yakıyor zaten seni yormuyor:), ekmek yemekden korkma cnmm bizim aklımıza ilk ekmeği kısmak gelir oysaki en masumu yediklerimiz içinde ekmek:) ama tabiki dozunda öğün başı 2 dlm (siyah) ekmek çok faydalı, veee top kek cipsss onlar için ne diyecem bilmiyorum ama ilk günün olduğunu var sayarakdan görmezden geliyorummmm, bitki çayın varmı cnm? varsa hemen demleee bir güzel iççç ve saat 8.30 da yoğurt yada süt iç 1 tanede meyve ye günü bitir o şekilde
ohhhhhhhhhhh süperrr maşallahhh canımaaa senden iyisi yok bugünnn bide ben sevebilsem bu sporuuuu süper olacakkkk5 mil lesliemi yaptım valla 70 dk sürdü ayaklarım şimdiden gitti yarına üstüne zor basacak gibi görünyrm hr gün böle yapsam varya muhteşem olur ama ilk hedef haftada 3 gün ile işe başlıycm sonra artırırım şimdi gidip 150 mekik çekip duşumu alayım birazda ders çalışayım kendimi muhteşem hissedyrm ha
Akşam için süt iyi fikir. Yoksa yatana kadar çok acıkacam. Başka kaçamak yapmadan yatayım bari. Bundan sonra menülerimi paylaşayım sizinle. Fikir alışverişi iyi olacak. Bitki çayım var. Evde 4-5 çeşit değişik aromalı yeşil çayım var. Her gün genelde 1-2 kupa içerim.
Benim kafamda bir kaç soru var. 1. si splenda. İçinizde splenda kullanan var mı? Tatlı krizinde sütün içine atıp içsem kaloroyi nasıl etkiliyor? 2. si de büyük marketlerde şekersiz çikolata , diyabetik dondurmalar filan satılıyor. Onlardan alıp yesek yine diyete ihanet etmiş olur muyuz?
ohhhhhhhhhhh süperrr maşallahhh canımaaa senden iyisi yok bugünnn bide ben sevebilsem bu sporuuuu süper olacakkkk
valla ilk dediğin neee hiç anlamadım :)))) 2. yi de evde tutmaaa derim bennnn ilk haftayı atlat sonra arada 1 2 kare bitter çikolatayı aralarında yersin kilo verdikçeee haftada 1 kendini birşeylerle ödüllendirirsin diyette olmamızz insan olduğumuz nefsimiz olduğu gerçeğini değiştiremezzz sadece zamanında dozundaaa olmalııı
anladım cnmmmm aslında kullanmaman çok daha iyiiii ama şekersiz yapamıyorum dersennnn şeker kullanmandan daha iyi tabiki oturtursun cnm emin ollll bak kilo çizelgelerine arkadaşlarımız ne güzel kilolar vermiş bu daha bir gaza getiriyorr hergün menü yazma şartımız var cnm her haftada liste açıklanıyor yarın görürsün zaten kim ne kadar vermişşşş onun bildrimini yapıyorum kaptanımız da liste yapıyorrr yeni gelen arkadaşlarımız 2 hafta düzenli bildirim yaparlarsa 2 haftanın sonunda listeye girmeye hak kazanıyorrrBenim vücut öyle rahata alışmış ki her gün ödül istiyor))
Herşeyi yiyip içip yatıp kilo vermek olmaz tabi .İnşaallah burada güzel bir menü sistemi oluşturabilirim desteklerinizle
Splenda tatlandırıcı. Test edilmiş vücuttaki şekeri yükseltmiyormuş
aaaaaaaa çok yoruldun ondan mı cnmmmmmm ya şekerinde düşmüş olabikir iyi ki hemen yedin birşeylerrrr bir daha leslie üstüneee mekik çekme yavrummmmmay şekercim ya benim acayip elim ayağım titredi niyeyse bende 2 incir 1 b süt 2 mandalina yedim ama hala titriyrm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?