- 20 Ocak 2013
- 4.045
- 748
- 178
ohh çok şükür bitti geçmişş
iyi akşamlar kızlarr,dün geceki muhabetden sonra sabah geç kalktım çocuklarında okulu olmayınca.
yeni arkadaşlar gelmiş ,hoşgeldiniz kızlarr
sen ağırlığınca altın edersin canım,senin ucuza gitmen kesin kp işidir..söke söke al mehrini,ve busefer verme sakın giden gelmiyor malum..aslında araba lazım sana 3 çocukla her zaman herifi beklemekdense atar çocukları hastane postane işlerini halledersin kimseye ihtiyaç duymadan..allah nasip edrr işallah hayırlısından..
eşininde yaş günüymüş allah ailenlizle birlikte güzel yıllar yaşatsın size
ayy irem dikkat etse barii.bende kaynımın düğününde kendime kıyafet alıcam bir yerde bi takım giydim o kadar hoş görünüyorki takım bayıldım almak istiyorum eşim olmadı diyor ben istiyom..ince göstrdi diyorum..meğer aynalar hileliymiş..beni olduğumdan 1,beden ince gösteriyor..allahdan fark ettikde almadık yoksa duba gibi çıkıcaktım milletin içine .birde o zaman 90 kilolardaydım
değişik bir diyet biçimi sanırım ..mama nasıl oluyor canım
.aklıma geldi cadaloz nasıl hiç gelmiyor
yıl dönümünüz kutlu olsun
hımmmm..sen diyetisyenin listesine uy .gerçi o emziren anne listeymiş ..yeniden git o zaman diyetisyene.diyetisyenin verdiği listeler daha doğru oluyor açlık krizi çekmiyor insan..bu türlü şok diyetler ,veya ağızdan ağıza dolaşan ünlü diyetlere itibar etme bence.çeşitli ve dengeli beslenmek en doğrusu bence
iyi akşamlar kızlarr,dün geceki muhabetden sonra sabah geç kalktım çocuklarında okulu olmayınca.
yeni arkadaşlar gelmiş ,hoşgeldiniz kızlarr
anam naptınız saat on iki gibi pes ettim bitmeyecek dedim. ve son sayfaya geldim. sanırım tüm kv ve kp ler aynılar. ben nişandan sonra taktıklarını kuyumcuya götürdüm sırf meraktan o da kuyumcu tanıdıktı. kızım ucuza gitmişsin dedi acıyarak ki bilezikler set yüzük toplamda 2000 tl yapıyodu 9 yıl önce düşünün ne kadar ucuza gittim. amaaaan neyse geçmiş geçmişte kaldı napalım şimdi mehirimi toplayayım o kadar salak davranmayacam. acaba bi arabamı aldırsam kendimegeçen diyo alırsam yarın öbürgün kolundan onları görürsün tabi aklına gelmiyo almak için benden izin alması gerek mehir olması niteliği ile. kusura bakma canım isterse veririm istemezse vermem dedim dondu kaldı ayrıca beğen butonunu istiyooooooooom
sen ağırlığınca altın edersin canım,senin ucuza gitmen kesin kp işidir..söke söke al mehrini,ve busefer verme sakın giden gelmiyor malum..aslında araba lazım sana 3 çocukla her zaman herifi beklemekdense atar çocukları hastane postane işlerini halledersin kimseye ihtiyaç duymadan..allah nasip edrr işallah hayırlısından..
eşininde yaş günüymüş allah ailenlizle birlikte güzel yıllar yaşatsın size
maşallahh adet olman işe yaramış süpersin tebriklero kadar yedim içtim aklıma bildirim yapmadığım geldigeç olsada yediklerimle beraber kilomu yazayım bari
başlangıç: 93.5
geçen hafta: 88
bu hafta: 86.3
giden: 1700 gr
toplam giden: 7200gr
hedef: 80
spor: yok
ayy o kansızlık bendede 4 senedir var kan değerim yerlerde sürünüyor tabii bende..çok halsiz oluyor insan ,bende düzenli kullanamıyorum ve toparlayamıyorum bir türlü..canım kırmızı et en çok kan yapan şeymiş.pekmez falan içsen hem kanın iyi olursa sütünde iyi olursüperlikten değil kız adet oldum ondan gitti. bide totomu kaldırıp hareket edebilsem daha iyi olacak ta işte. kansızlık işini halledebilsem derler ya bitinmi öldü kımıldamıyon. o kıvamdayım. kımıldayınca da ancak çocuklara ve ev işlerine yetişebiliyom.
canım 2 si bir arada olan kahvesinden :))dış rengi bal sarısı , kahve içimi çok yumuşak , çok beğendim , dene bak tadı çok güzelhatta gel ben sana ikram edeyim
evet evet sonunda başardılarsesimizi duyurduk
bendeeeeeeeeeeee eeeeee
ayyy çok güldüm yaa, sen çok hayırlı yaşa emiii şekercim
cannımm harika bi sonuç bu , adet olmanın avantajı , artık tıkır tıkır gider kilocuklar
zaten o satıcılar yokmu ,bende kendime kap bakıyordum , elemanı cart diye kabinimin perdesini açtı , düğmeleri iliklenmemiş kabın dada, yani iliklenemiyo :26: gelmiş bana çok güzel oldu ,çok yakıştı demez mi , bende sert bi şekilde kapat hemen perdeyi dedim , aval aval baktı yüzüme ,tekrara çabuk kapat dedim , ama çok yakıştı dedi, yalan söyleme dedim,düğmeleri kapanmıyo sen oldu diyosun dedim , bir daha sesini çıkartamadı, üstümü toparlayıp çıktım ordan
kesinlikle satıcılara ve elemanlarına kıyafet konusunda güven olmaz , tecrübeyle sabittir
ayy irem dikkat etse barii.bende kaynımın düğününde kendime kıyafet alıcam bir yerde bi takım giydim o kadar hoş görünüyorki takım bayıldım almak istiyorum eşim olmadı diyor ben istiyom..ince göstrdi diyorum..meğer aynalar hileliymiş..beni olduğumdan 1,beden ince gösteriyor..allahdan fark ettikde almadık yoksa duba gibi çıkıcaktım milletin içine .birde o zaman 90 kilolardaydım
süpersin şekerrr .gidişin suskun olmuştu ama dönüşün muhteşem oldu .başlangıç: 83.5
geçen hafta: 83.5
bu hafta:82
giden:1.5kg
t.giden:1.5 kg
hedef:70
spor:yok
burnumuzdan getiriyorlar hayatu ya daha ne olsunyetismene raziyim gecmedesaka saka ...sen gec..daha bekar cicegi burnunda fistiksin..gelinlik giiycen sen gec izin verdim ya niye cicegi burnunda derlerki ya ne alaka..evlenince cicek burundan baska bir tarafimizami takiliyor nedir yani
menilerinin devamını diliyorumSabah +ögle:
1 kase melemen(yumurtasiz)
peynir zeytin recel tereyagi
3 dilim ekmek
ara:yarim Tabak pirasa
aksam:
2 yemek kasigi etsote
yarim kase Kadar p.kizartmasi
1 kase sebze corbasi
ara:1/2 dilim kek+3-4 adet cips+2 yk yumurtali cigköfte gibi birsey+1 kurabiye
ara ögünüm cok az olmus degilmi sormayin hiiic istahim yoktu kendimi zorladim araögün olsun diye
allah kabul etsin şeker,bende tutucam bakalım şu adetim bitsindeiftardan sonra
ara: 1 nar
ara: 1 avuç çerez, 1 bardak süt
sahur: 1h. yumurta, 5 zeytin, 1dlm peynir, 2 dlm ekmek, domates, salatalık
akşam: dünün aynısıydı
1 kase yığurt çorba, 1 tabak kapuska, salataaa, turşu
hoş geldin aramızaBen derya bende aranıza katılmak ıstıyorum
ben drçeşliğinde dıyete başladım ancak dr.tavsıyesıyle mama kullanıyorum 1 ogun yemek oda oglenlerı yıyorum.
550 kalorılık z yaglı corba salata vs. gıbı
50.gunumdeyım ptesı gıdıcem tartılmaya 45 gunumdeyken 11 kılo vermıstım. :) cok mutluyum ayrıca ozon gazı ıgnesı vuruluyorum her hafta dr tarafından hucrelerı yenılıyor
tabı en onemlısı soylenenlerın dısına hıc cıkmıyorum ılk zamanlar cok zordu ama sımdı daha ıyıyım guzel gıyınmeye basladıkca:)
p tesı tekrar gıdıcem bakalım neler olmus:)
mayısta ıdeal kıloma ulasırım umuyorum :)
değişik bir diyet biçimi sanırım ..mama nasıl oluyor canım
senin kp kaynanadan beterben geldim destege kiz hadi beraber baslayalim hareket etmeye. sen yavas yavas kas gelistirici pilates tarzi bise yap bende pisikletimi topumu neyim vrsa cikarim ortaya hadi
afiyet olsuuun canim ye sen cipsleri sonra de cakmayi gecmem lazim. sen yakinda cakmanin cakmasi olacan o diyecek beni taklit ediyo bu kadin hep diye. hos sana diyom benimde senden farkim yok. dogumdan sonra kp bana ne dedi biliyonmu sen bu gidisle 100 kg olacan(( ve bu gidisle onu hakli cikaracam en azindan kaslarimi toparlayayim da kilo vermis gibi gorunim ayin yirmi altisina kadar. hadi kiz beraber yapak noooluuur
allah kabuletsin canim benim
.aklıma geldi cadaloz nasıl hiç gelmiyor
ben bu gün 2 kez beyenebildim aynı kişiyi..bu gun esimin dogum gunu yemege cikacaz ailece. gel seni yemege cikarim dedim sanki odemeyi ben yapacam gibi o da kabuletti. birazda yemek yapmaktan yirtmak icin yaptim acikcasi:)))
kizlar ya bu aptal begeni hergun bir kisiyi begenmemize mi izin verecek bide puan veriyo ona gore galiba kalplerimizi arttiracaklar
geçmiş olsun bebişe.allah şifa versin.selam kızlar
ben biraz toparlandım sayılır oğluş aynı
bugün eşimle nişan yıldönümümüzü kutladık
bana çok iyi geldi
menüm
sabahğluşun ateşini düşürmek için koşturmaca
ara:1 portakal
öğle:3 kaşık pilav,fırında tavuk,salata,1 dlm börek
ara:1 dlm yaş pasta
akşam:2 kaşık pilav,tavuk,ayran
yıl dönümünüz kutlu olsun
buton gitti gelmez.ruhuma el fatihaaadiyetisyenin dediklerini yapıyorum ,arada kaçamak olsa da dengeliyorum hemen , kendime çok pis gaz verdim şeker sormasen benden öncesin canım ,yetişemem ki sana ben
başlangıç için çok iyi , inşallah artık bırakmadan hedefimize ulaşırız canım yaa , ben şu 7 li rakamları görmeyeli tam 3 yıl oldu , bu sefer ne 7 si 6 ları bile görcez inşallah bu azmimiz ve desteklerimizle
canım sen ne güzel yürüyüşler yapıyordun diycektim tam sonradan yazdıklarını okudum , yağmurdan yürüyemiyormuşsun , şemsiyeyi eline alıp yürüsen olmaz mı peki , gerçi ben olsam bende çıkmazdımev merdivenlimi kız, eğer öyleyse günde 10 defa ama ara vermeden in - çık yapsan nasıl olur acep :44:
ALLAH hayırlı sağlıklı uzun ömür versin eşine canım , huzurunuz , sevginiz ve muhabbetiniz her daim sürsün ( amiin )
ya ben hala anlayamadım şu beğeni işindeki incelikleri , beni de sinir etti , hiç sevmedik bu durumu,site yönetimi duy artık sesimizişikayetçiyiz , beğeni butonumuzu geri istiyoruz onu verin bizeeeeeeeeeeeeee
hoş geldin bozma moralini.burda kızlarla birlikte çok güzel vakit geçiriyoruz sende eminim burda bizimle birlikte daha kolay verirsin lilolarıKeşke gerçekten hoşgelebilseydim. Ama yine de sağol
boşver gitsinde yavaş gitsin canım,hızlı gidip hızla gelicene bu daha hayırlı olur benceÇok tşk ederim. Eylülde 95 tim. Şimdi 88. Çok yavaş ta olsa biraz kilo verdim. Ama 88 de takıldım kaldım. Kaçamak kaçamak kendime çok kızıyorum. Eşim de benim en çok sevdiğim yemekleri pişirmemi istiyor. Azıcık tadına bakayım derken devamı geliyor. :26: Bugün zaten bu yüzden limoniyiz. Hem kilo vermemi istiyor hem de karşıma geçip en sevdiğim şeyleri götürüyor. Dayanamıyorum...Sizlerde durumlar nasıl ? Bu işe nasıl çözüm buldunuz? Ya da bulabildiniz mi?:44:
Mrb. Ben ilk önce bir diyetisyene giderek işe başladım. Bana öyle kabarık bir liste yaptı ki uygulamam imkansız. Listeyi uygulasam kilo alırdım o derece yani. Dedim ki ben en iyisi internetten bir şeyler bulup uygulayım. İlk önce egeadanın tavuk diyetini yaptım. Bir kaç kilo gitti. Sonra tavuktan tiksinti geldi. Bıraktım. Dukan diyetine başladım. Atak dönemini biraz uyguladım. Onda da seyir dönemi çok uzundu. Çok zorlandım. En son 5 günde 5 kilo diyetini yapayım dedim. Onda da biraz verdim aslında. Kaçamak üstüne kaçamak yaptım. Kendime çok kızıyorum. Aslında iradem iyidir ama şu sıralar kaçamaklar bayağı bir arttı sinirlerim bozuldu resmen. Ayça kayanın diyeti kan grubuna göre beslenmeyle alakalı bir diyet miydi?
hımmmm..sen diyetisyenin listesine uy .gerçi o emziren anne listeymiş ..yeniden git o zaman diyetisyene.diyetisyenin verdiği listeler daha doğru oluyor açlık krizi çekmiyor insan..bu türlü şok diyetler ,veya ağızdan ağıza dolaşan ünlü diyetlere itibar etme bence.çeşitli ve dengeli beslenmek en doğrusu bence