80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ohh çok şükür bitti geçmişş
iyi akşamlar kızlarr,dün geceki muhabetden sonra sabah geç kalktım çocuklarında okulu olmayınca.
yeni arkadaşlar gelmiş ,hoşgeldiniz kızlarr

sen ağırlığınca altın edersin canım,senin ucuza gitmen kesin kp işidir..söke söke al mehrini,ve busefer verme sakın giden gelmiyor malum..aslında araba lazım sana 3 çocukla her zaman herifi beklemekdense atar çocukları hastane postane işlerini halledersin kimseye ihtiyaç duymadan..allah nasip edrr işallah hayırlısından..

eşininde yaş günüymüş allah ailenlizle birlikte güzel yıllar yaşatsın size

o kadar yedim içtim aklıma bildirim yapmadığım geldi geç olsada yediklerimle beraber kilomu yazayım bari
başlangıç: 93.5
geçen hafta: 88
bu hafta: 86.3
giden: 1700 gr
toplam giden: 7200gr
hedef: 80
spor: yok
maşallahh adet olman işe yaramış süpersin tebrikler

ayy o kansızlık bendede 4 senedir var kan değerim yerlerde sürünüyor tabii bende..çok halsiz oluyor insan ,bende düzenli kullanamıyorum ve toparlayamıyorum bir türlü..canım kırmızı et en çok kan yapan şeymiş.pekmez falan içsen hem kanın iyi olursa sütünde iyi olur

ayy irem dikkat etse barii.bende kaynımın düğününde kendime kıyafet alıcam bir yerde bi takım giydim o kadar hoş görünüyorki takım bayıldım almak istiyorum eşim olmadı diyor ben istiyom..ince göstrdi diyorum..meğer aynalar hileliymiş..beni olduğumdan 1,beden ince gösteriyor..allahdan fark ettikde almadık yoksa duba gibi çıkıcaktım milletin içine .birde o zaman 90 kilolardaydım
başlangıç: 83.5
geçen hafta: 83.5
bu hafta:82
giden:1.5kg
t.giden:1.5 kg
hedef:70
spor:yok
süpersin şekerrr .gidişin suskun olmuştu ama dönüşün muhteşem oldu .
yetismene raziyim gecmede saka saka ...sen gec..daha bekar cicegi burnunda fistiksin..gelinlik giiycen sen gec izin verdim ya niye cicegi burnunda derlerki ya ne alaka..evlenince cicek burundan baska bir tarafimizami takiliyor nedir yani
burnumuzdan getiriyorlar hayatu ya daha ne olsun

menilerinin devamını diliyorum
allah kabul etsin şeker,bende tutucam bakalım şu adetim bitsinde
hoş geldin aramıza
değişik bir diyet biçimi sanırım ..mama nasıl oluyor canım
senin kp kaynanadan beter
.aklıma geldi cadaloz nasıl hiç gelmiyor
ben bu gün 2 kez beyenebildim aynı kişiyi..
geçmiş olsun bebişe.allah şifa versin.
yıl dönümünüz kutlu olsun
buton gitti gelmez.ruhuma el fatihaaa
Keşke gerçekten hoşgelebilseydim. Ama yine de sağol
hoş geldin bozma moralini.burda kızlarla birlikte çok güzel vakit geçiriyoruz sende eminim burda bizimle birlikte daha kolay verirsin liloları
boşver gitsinde yavaş gitsin canım,hızlı gidip hızla gelicene bu daha hayırlı olur bence

hımmmm..sen diyetisyenin listesine uy .gerçi o emziren anne listeymiş ..yeniden git o zaman diyetisyene.diyetisyenin verdiği listeler daha doğru oluyor açlık krizi çekmiyor insan..bu türlü şok diyetler ,veya ağızdan ağıza dolaşan ünlü diyetlere itibar etme bence.çeşitli ve dengeli beslenmek en doğrusu bence

haklısın galiba canım bide akşam yemek yemedim ya birden çarptı galiba sporu bi anda yükseltince ama gerçekten çok yoruldum neyse biraz ders çalışıp sonrada dinlenirim tabi kız uyanmazsa

Ayy süpersiniz kızlar...Vallahi şimdiden gaza geldim. Hergün menü bildirim şartı olması iyiymiş. En azından daha bir kontrollü olmaya çalışırım. Kendi başıma bodozlama diyet yapmaktan kat kat daha iyi olur . Listeyi kim yapıyor ??

hoş geldin beyazcanımmmmmmmmmmmmm saol birtanem tşk ederim, gel kız beraber oruç tutalımmmm daha kolay olur

haklısın galiba canım bide akşam yemek yemedim ya birden çarptı galiba sporu bi anda yükseltince ama gerçekten çok yoruldum neyse biraz ders çalışıp sonrada dinlenirim tabi kız uyanmazsa
kolay gelsin cnm benimmmmm çok durmaaa dinlennnn hemennn

saol cnm o senin süperliğin :))) gel kızz gaze geldikçeee kilolar daha bi kaçıyor :) listeyiz biricik kaptanımız irem yapıyor cnm (wintersun)

menüm
sabah geç kalktım öğlenle bir oldu

sabah.öğlen
biraz sucuk
1 yumurta
çay

ara
1 kurabiye

akşam
1 balık
az helva

gece kuru erik yiycem, iyi geldi dün
bol su

hoş geldin beyazcanımmmmmmmmmmmmm saol birtanem tşk ederim, gel kız beraber oruç tutalımmmm daha kolay olur

kolay gelsin cnm benimmmmm çok durmaaa dinlennnn hemennn

hoş buldummmmmmmmmmmm

tutalım canım,şu adetim bitsin tekrar başlıycam zaten borçlarım var

menüm
sabah geç kalktım öğlenle bir oldu

sabah.öğlen
biraz sucuk
1 yumurta
çay

ara
1 kurabiye

akşam
1 balık
az helva

gece kuru erik yiycem, iyi geldi dün
bol su

beyazcanımmmmmm az ama oturmayan birşeylerrr var yaaaa sabah ekmek nerde peynir nerde arada ki kurabiyeye ne demeli yaaaaaaaaaaaaa şimdi kızayım mı sanaaa akşamın ekmeği nerde salatası nerde o helvada neyin nesi kurabiyeden sonraaaaaaa az besleniyorsunnn cnmmm niye bu kadar kıttttt sen artık tecrübelisinnnn ne yapman gerektiğini çok iyi biliyorsun oysaki kuzum benim

beyazcan hoşbuldum cnm. İnş burada desteğinizle güzel kilolar veririm
Yarından itibaren günlük menümü sizlerle paylaşırım

kesin canımm..:13:zaten burası alışkanlık yapıyor, canın tatlı isteyince buraya gel ,hemen geçiyor çok tatlı kızlar var

yapalim bacim pilavdan dönenin kalca ölcüleri 1 santim daha incelsin

ne hergun sadece 1 kisiyimi begeniyorlar..hadi ya erken kalkan yol aliyor yani ben erkenden baslayayim yazmaya ilk begenileri kapayim
nooolduuuuuuuuuuuuu

ben artık hiç bişey bilmiyorum canımmm

ne yapıcamı şaşırmış haldeym .yazın ben 4,5 kilo aldım.sora veremedim.sanırım 3 aydır gr veremiyorum.hatta almaya başladım..çok şükür 2 haftadır almadım bari...yani direnç kazandı sanırım vücut.yesem bi dert yemesem bi dert ..aslında karatay yapmaya çalışıyorum 2 haftadır ama onuda beceremedim.illaki araya bişey sokuyorum ya çok meyve yiyorum yada böyle kurabiye..anlıycan tıkandım kaldımm..çokda stresdeyim bu kilomun durması hatta almamdan dolayı kiloyla yatıp kiloyla kalkıyom...

beyazcanım bırak sen karatayııııı boşverrrrr biliyorsun hiç bilmiyorum demeeeee direncin kırılacakkkk pes etme bebeğimmmm ne olursun meyve yeee ama kurabiye yemeee yoğurt ve sütü arttır aralara sıkıştırrrr sütün içine tarçın attt aralardaaa ne olurr tam bir menüyle gel yarınnn o kadar az yeme ne olurrrr ekmek hiç yokkk ekmeksiz gün bitermi gülümmmm

selam kızlar ben geldimmm ama hastalıkla birlikte kendimi çok yordum sanırım felaket durumdayımmm elim ayağım tutmuyor
bi de yüzümün haline bakın

selam kızlar ben geldimmm ama hastalıkla birlikte kendimi çok yordum sanırım felaket durumdayımmm elim ayağım tutmuyor
bi de yüzümün haline bakın

kuzumm hasta hastaaa sen niye o kadar saldın kendiniiiii umarım bulmuşsundur aradığınııı veee beslenmeni ihmal etmemişsindirrr

bilmemmki canım yaaa inan ne yapıcam şaşırdım.aslında gurububumuzda karatay yapanlar ve çokda güzel kilo veriyorlar.ama tabi benim gibi karataydan bozma.ayçadan kırma deyil.adam gibi yapıyorlar adam gibi kilo veriyorlar..ben kararsz kazım ne yapıcamı ne yiyicemi şaşırdım doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…