kuzumm hasta hastaaa sen niye o kadar saldın kendiniiiii umarım bulmuşsundur aradığınııı veee beslenmeni ihmal etmemişsindirrr
bende başlıycam şu adetim bitsin oruç tutmaya , borçlar birikmeden halletmek lazım , gerçi diyetisyen oruç yaparken diyet yapmayı uygun görmediğini söylemişti ama ben yinede tutmak istiyorum , kendimi ona göre ayarlarımhoş buldummmmmmmmmmmm
tutalım canım,şu adetim bitsin tekrar başlıycam zaten borçlarım var
ben artık hiç bişey bilmiyorum canımmm
ne yapıcamı şaşırmış haldeym .yazın ben 4,5 kilo aldım.sora veremedim.sanırım 3 aydır gr veremiyorum.hatta almaya başladım..çok şükür 2 haftadır almadım bari...yani direnç kazandı sanırım vücut.yesem bi dert yemesem bi dert ..aslında karatay yapmaya çalışıyorum 2 haftadır ama onuda beceremedim.illaki araya bişey sokuyorum ya çok meyve yiyorum yada böyle kurabiye..anlıycan tıkandım kaldımm..çokda stresdeyim bu kilomun durması hatta almamdan dolayı kiloyla yatıp kiloyla kalkıyom...
Ben derya bende aranıza katılmak ıstıyorum
ben drçeşliğinde dıyete başladım ancak dr.tavsıyesıyle mama kullanıyorum 1 ogun yemek oda oglenlerı yıyorum.
550 kalorılık z yaglı corba salata vs. gıbı
50.gunumdeyım ptesı gıdıcem tartılmaya 45 gunumdeyken 11 kılo vermıstım. :) cok mutluyum ayrıca ozon gazı ıgnesı vuruluyorum her hafta dr tarafından hucrelerı yenılıyor
tabı en onemlısı soylenenlerın dısına hıc cıkmıyorum ılk zamanlar cok zordu ama sımdı daha ıyıyım guzel gıyınmeye basladıkca:)
p tesı tekrar gıdıcem bakalım neler olmus:)
mayısta ıdeal kıloma ulasırım umuyorum :)
5 mil lesliemi yaptım valla 70 dk sürdü ayaklarım şimdiden gitti yarına üstüne zor basacak gibi görünyrm hr gün böle yapsam varya muhteşem olur ama ilk hedef haftada 3 gün ile işe başlıycm sonra artırırım şimdi gidip 150 mekik çekip duşumu alayım birazda ders çalışayım kendimi muhteşem hissedyrm ha
beyazcan hoşbuldum cnm. İnş burada desteğinizle güzel kilolar veririm
Yarından itibaren günlük menümü sizlerle paylaşırım
bilmemmki canım yaaa inan ne yapıcam şaşırdım.aslında gurububumuzda karatay yapanlar ve çokda güzel kilo veriyorlar.ama tabi benim gibi karataydan bozma.ayçadan kırma deyil.adam gibi yapıyorlar adam gibi kilo veriyorlar..ben kararsz kazım ne yapıcamı ne yiyicemi şaşırdım doğrusu
selam kızlar ben geldimmm ama hastalıkla birlikte kendimi çok yordum sanırım felaket durumdayımmm elim ayağım tutmuyor
bi de yüzümün haline bakın
yaaaa beyazcanımmm bu depresifff haller sana hiç yakışmıyorrr yapma ne olursunnnn o kadar kilo verdin sennnnn vermeye de devam edeceksinnnnnnn eminimmm sen en iyisini bilirsin tabiki
Eki Görüntüle 928917
Bu da aldığım elbisenin gizli çekimi
Sırtı azcık derin v
Boy dizde kına elbisesi olcak bu
oyyyy gülüm benimmmmmm o zaman sen karatayııı unuttt sağlıklı beslenmeye geri dönnn sesime gelll bebeğim :)yok be tatlım bişey bildiğim yok artık..yardımmmmmm
yooooo saçma değil cnmmmmm 3 kare çikolata çok 1 kareden fazla olmasın daha cnm heleki sütlüyse bide mayalı ekmek bugün hadi tazeydi diye susuyorum yarınn siyah ekmeğeee geri dön tamam mı :)Bugunki menüm... biraz sacmaliklar var...
kahvalti: 2corba kasigi yulaf, 2dl süt, 1elma
ara: salatalik
ögle: patates puresi, tavuk gogsu (et olandan), karisik sebze
ara: 8adet kracker biskivi, 3kare cikolata
aksam: salcali patatesli kabak yemegi, 1adet mayali ekmek
ara: 1kiwi, 1bardak süt
birde 1bardak siyah cay ictim az sekerli
ilerki saatlerde ya form cayi yada yesil cay icerim :)
birde 3litre suyumu tamamlarim
insallah baska sacma sapan seyler eklemem bugun...
Hosgeldin!!! cok guzel kilo vermissin !!!
Ah bende basliyabilsem tekrar su leslie ye yaaaaa :)
Hosgeldinnnnn :)
Ah iremimmmm ne olmus oylebol bol krem sur. coook gecmis olsun canimmm
ahh iremmm ,,çok fena olmuşsun canım..keşke hasta hasta yormasaydın kendini bu kadarr..
gitmedinmi dra bi ilç milaç bişey yokmu yaa canım:26:
canlarım benim sağolun güzel dilekleriniz için...yawrum yaaa ne olmuş sana böylecanım bence sen birkaç gün evden dışarı hiç çıkma ve iyice dinlen ve kesinlikle üşüme , bol bol ıhlamur iç , hatta balın içine toz zencefil ve tarçın karıştırıp macun yap ve sabah akşam 1 tatlı kaşığı ye, yiyemediysen bile ıhlamuruna kat tatlandırıcı niyetiyle çok iyi gelir , beni bu karışım düzeltti,yoksa yandım demiştim ama çok şükür toparladım , bepantol sür tatlım eğer varsa yarana, resmen uçuklamış gibi
güle güle giy canım,eminim çok yakışmıştır..tam göremiyoz ya ,
Eki Görüntüle 928917
Sırtı azcık derin v
Eki Görüntüle 928917
Sırtı azcık derin v
canlarım benim sağolun güzel dilekleriniz için...
aynen hepsi uçuk sol tarafımda ama en çok burnumun üstündekiler acıyo 2 gün üstüste 40 derece ateş görünce benim vücut böyle tepki veriyo işteee
sabah kalkar kalkmaz eczanede uçuk kremi aldım boca ediyorum resmen ama iltahap yüzümün her yanını etkilemeye başladı
mecburen ben bugün hallettim çünkü haftaya bugün kıbrısta olucam cuma bursadaki evimi kapatıyorum öyle çok işim var ki anlatamam sizee
eeeeeeeeeeee niye sustukkkk???
eeeeeeeeeeee niye sustukkkk???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?