80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kuzumm hasta hastaaa sen niye o kadar saldın kendiniiiii umarım bulmuşsundur aradığınııı veee beslenmeni ihmal etmemişsindirrr

walla canım menümü yazayım sana

sabah 12 : 2 dilim ekmek sucuk peynir

akşam: pideli köftenin köfteleri 6adet pidesi yoğurt

ara 1 mandalina

1 tane de pingui yedim

hoş buldummmmmmmmmmmm

tutalım canım,şu adetim bitsin tekrar başlıycam zaten borçlarım var
bende başlıycam şu adetim bitsin oruç tutmaya , borçlar birikmeden halletmek lazım , gerçi diyetisyen oruç yaparken diyet yapmayı uygun görmediğini söylemişti ama ben yinede tutmak istiyorum , kendimi ona göre ayarlarım
yani kısaca aranıza bende geliyorum

canım ya karatayı yapan arkadaşlar var aramızda ama diyetisyenim hiç tavsiye etmedi, resmen şikayet bile etti , ekmeksiz bir hayat düşünemiyorum ben dedi kızcağız ,ekmek bizde nimettir , içerisinde çok değerli vitaminler var dedi ve kesinlikle tavsiye etmediğini söyledi
en güzeli her şeylerden yemek ama dozunda , bilirsin sen canım yaaaaa

Hosgeldin!!! cok guzel kilo vermissin !!!

Ah bende basliyabilsem tekrar su leslie ye yaaaaa :)

beyazcan hoşbuldum cnm. İnş burada desteğinizle güzel kilolar veririm
Yarından itibaren günlük menümü sizlerle paylaşırım

Hosgeldinnnnn :)

Eki Görüntüle 928912
Yüzüm ağrıyo dişim gözüm başım öbür tarafa da geçio yandım ben

Ah iremimmmm ne olmus oyle bol bol krem sur. coook gecmis olsun canimmm

yaaaa beyazcanımmm bu depresifff haller sana hiç yakışmıyorrr yapma ne olursunnnn o kadar kilo verdin sennnnn vermeye de devam edeceksinnnnnnn eminimmm sen en iyisini bilirsin tabiki

selam kızlar ben geldimmm ama hastalıkla birlikte kendimi çok yordum sanırım felaket durumdayımmm elim ayağım tutmuyor
bi de yüzümün haline bakın

Eki Görüntüle 928912

ahh iremmm ,,çok fena olmuşsun canım..keşke hasta hasta yormasaydın kendini bu kadarr..
gitmedinmi dra bi ilç milaç bişey yokmu yaa canım:26:

Eki Görüntüle 928912

yawrum yaaa ne olmuş sana böyle canım bence sen birkaç gün evden dışarı hiç çıkma ve iyice dinlen ve kesinlikle üşüme , bol bol ıhlamur iç , hatta balın içine toz zencefil ve tarçın karıştırıp macun yap ve sabah akşam 1 tatlı kaşığı ye, yiyemediysen bile ıhlamuruna kat tatlandırıcı niyetiyle çok iyi gelir , beni bu karışım düzeltti,yoksa yandım demiştim ama çok şükür toparladım , bepantol sür tatlım eğer varsa yarana, resmen uçuklamış gibi

Bugunki menüm... biraz sacmaliklar var...

kahvalti: 2corba kasigi yulaf, 2dl süt, 1elma

ara: salatalik

ögle: patates puresi, tavuk gogsu (et olandan), karisik sebze

ara: 8adet kracker biskivi, 3kare cikolata

aksam: salcali patatesli kabak yemegi, 1adet mayali ekmek

ara: 1kiwi, 1bardak süt

birde 1bardak siyah cay ictim az sekerli

ilerki saatlerde ya form cayi yada yesil cay icerim :)

birde 3litre suyumu tamamlarim

insallah baska sacma sapan seyler eklemem bugun...

Bu da aldığım elbisenin gizli çekimi
Sırtı azcık derin v
Boy dizde kına elbisesi olcak bu

yok be tatlım bişey bildiğim yok artık..yardımmmmmm
oyyyy gülüm benimmmmmm o zaman sen karatayııı unuttt sağlıklı beslenmeye geri dönnn sesime gelll bebeğim :)

yooooo saçma değil cnmmmmm 3 kare çikolata çok 1 kareden fazla olmasın daha cnm heleki sütlüyse bide mayalı ekmek bugün hadi tazeydi diye susuyorum yarınn siyah ekmeğeee geri dön tamam mı :)

Hosgeldin!!! cok guzel kilo vermissin !!!

Ah bende basliyabilsem tekrar su leslie ye yaaaaa :)

Hosgeldinnnnn :)

Ah iremimmmm ne olmus oyle bol bol krem sur. coook gecmis olsun canimmm

ahh iremmm ,,çok fena olmuşsun canım..keşke hasta hasta yormasaydın kendini bu kadarr..
gitmedinmi dra bi ilç milaç bişey yokmu yaa canım:26:

canlarım benim sağolun güzel dilekleriniz için...
aynen hepsi uçuk sol tarafımda ama en çok burnumun üstündekiler acıyo 2 gün üstüste 40 derece ateş görünce benim vücut böyle tepki veriyo işteee

sabah kalkar kalkmaz eczanede uçuk kremi aldım boca ediyorum resmen ama iltahap yüzümün her yanını etkilemeye başladı

mecburen ben bugün hallettim çünkü haftaya bugün kıbrısta olucam cuma bursadaki evimi kapatıyorum öyle çok işim var ki anlatamam sizee

Eki Görüntüle 928912

canim benim sitresten mi gripten mi oldun boyle ya cok kotu olmus yinede bi cilt.dr una git istersen. cok gecmis olsun bitanem. elbise hos gibi gorunuyo tam goremesekte gule gule giy insallah. islerini de kendini yormadan yapmaya calis.

Eki Görüntüle 928917
Bu da aldığım elbisenin gizli çekimi
Sırtı azcık derin v
Boy dizde kına elbisesi olcak bu

canım desen olarak güzel duruyo , siyah-beyaz uyumu kına için de gayet güzel bi seçim , güzel günlerde kullan tatlım , uçuk kremi tavsiyem zovirax , küçücük bir tüptür ama etkisi çok , bilgin olsun canım

sıkıntı etme kendine canımm.allah yoluna koyar işlerini..stresden artmasın uçukların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…