herkes susma hakkını kullanıyor sanırım
herkez geçmiş mi yapıyor acaba
ayyüzlü gelmişşş
yemek nasıl geçtii ..
bende yetenek sizsiniz izliyorum
kızlarrr esra da bebeğini düşürdüüüü üzüldüm beeee
kızz bugün mesut ölüyorrrr galibaaaa çok heyecanlııı ölmesinnn beee üzülürüm
esra erolmuuu....2.mi hamileydiikızlarrr esra da bebeğini düşürdüüüü üzüldüm beeee
yapmaaaa..niye ölüyor kızzkızz bugün mesut ölüyorrrr galibaaaa çok heyecanlııı ölmesinnn beee üzülürüm
ayyyy bende ne çokkkk üzülüyorum :)
:)))))) var varrr mesutt döndüüü :) evet kızzz esra erolun canlı yayında çok duygusal bir sekilde açıklamışdı hamileliğini çok duygulanmışdımmm sonra daa cinsiyetini açıkladııı kızmışşşş nazaramöı geldi nedirrr dün yaına çıkmadı meğer rahatsızlanmış hastaneye kaldırmışlarrr çocuk düşmüşşşesra erolmuuu....2.mi hamileydii
yapmaaaa..niye ölüyor kızz
kızz iyi haber yokmu içim şiştiii
asill şık bir elbise sen giyincee daha güzel olacak bebeğimmmmm kınadan sonra resimleriii hemen paylaşda tam görelimmmzovirax aldım melankoli en iisi bu die biliyom sürüyom walla
elbisenin çok bi artısı yok zaten kızlar
sadece siyah beyaz parıl parıl bişey olması ne sönük ne de aşırı sade kınada gelin ablası modu işte :)
yarın ekmeği arttır yumurtayı azalt ekmek 2 dlm olsun yumurta 1 tane kafiiii, öğleyeee ekmek yine eklene bilirrr 2 dlm kadar vee yoğurt eklersennnn muhteşem birşey olurr o dört grup ( et, süt, ekmek, sebze) bir arada yendiği zaman bir birini yakıyor zaten seni yormuyor:), ekmek yemekden korkma cnmm bizim aklımıza ilk ekmeği kısmak gelir oysaki en masumu yediklerimiz içinde ekmek:) ama tabiki dozunda öğün başı 2 dlm (siyah) ekmek çok faydalı, veee top kek cipsss onlar için ne diyecem bilmiyorum ama ilk günün olduğunu var sayarakdan görmezden geliyorummmm, bitki çayın varmı cnm? varsa hemen demleee bir güzel iççç ve saat 8.30 da yoğurt yada süt iç 1 tanede meyve ye günü bitir o şekilde
slm kizlar dört günden beri cok hastaydim vücudum un her yeri nasil agriyor bilemesiniz . biraz kendimi düzelttiim hap ice cay icee biraz daha iyiyiiimm.cok kötü hastalikkk
bende sadelikden yanayımdır herzaman..sade ve şık..asaletli bi elbise canım sağ makyaj tamam olunca çokda güzel olucak..güle güle giy sağlıklazovirax aldım melankoli en iisi bu die biliyom sürüyom walla
elbisenin çok bi artısı yok zaten kızlar
sadece siyah beyaz parıl parıl bişey olması ne sönük ne de aşırı sade kınada gelin ablası modu işte :)
deme kızzzz:)))))) var varrr mesutt döndüüü :) evet kızzz esra erolun canlı yayında çok duygusal bir sekilde açıklamışdı hamileliğini çok duygulanmışdımmm sonra daa cinsiyetini açıkladııı kızmışşşş nazaramöı geldi nedirrr dün yaına çıkmadı meğer rahatsızlanmış hastaneye kaldırmışlarrr çocuk düşmüşşş
asill şık bir elbise sen giyincee daha güzel olacak bebeğimmmmm kınadan sonra resimleriii hemen paylaşda tam görelimmm
doğrudur cnmmm herkesin kendi bünyesi tabiki dediğim gibi bu bilgileri ben 2 yıl önce gittiğim diyetisyenimden öğrendimmm ve uygulayarakda 13 kiloyu verebildimmm illaki doğrudur diyeee diretemem deneyippp gördüğüm şeyleriii arkadaşıma tavsiyede bulunmak istedimmm biraz öncede arkadaşımızın biri karatayın çokda desteklenmediğini söyledi diyetisyenler tarafından, insan kendi vücudunu kendi tanırrrr amaaa neyin iyi neyin kötü geldiğini kendi bilirrr, neden kızayım cnm burda hepimizz bilmediğimizi öğrenmek için varızzzz burda kırgınlık olmaz yani olmamamlı bence :)))elma sekerım ben tam karataycı degılım yanı tam uygulamıyorum ama sweet demple karataycı onunda fıkrı bneım gıbıdır emınım
yanı şunu dıycem ben canan karataya katılıyorum ekmek masum degıl bence yumurtanında masumluğuna onun sayesınde ınandım
ben kahvaltılarımda 2 haslama bırden yıyorum ve müthıs took tutuyor yada yagsız menemen yapıp kırarakta tuketıyorum yumurtayı
bıde aksam yenen meyveler bencede zararlı yanı saat3ten 4 ten sonra meyve yememek lazım
cana karatay dıyokı genetıklerıyle oynandıgı için meyveler eskısı gıbı dogal ve masum degıl oyuuzden az ve gunduz erken saatte tuketmek lazım dıyor kızma ama bende katılıyorum ona ben 17 kasımda dıyetımı sıkarak basladım daha 2 ay olmadı 10kılo verdım
canan karatay bence mantıklı konusuyooo
hanı sen ekmek masum dedınya ondan yazmak ıstedım ben hıc ekmek tuketmıyorum mesela
slm kizlar dört günden beri cok hastaydim vücudum un her yeri nasil agriyor bilemesiniz . biraz kendimi düzelttiim hap ice cay icee biraz daha iyiyiiimm.cok kötü hastalikkk
izliyon mu kızzzzz çok gülüyorum ben izlerken geçen bir sedef gelmişdi allahım neydi oo gülmekden krmp girdi karnıma :))))bende sadelikden yanayımdır herzaman..sade ve şık..asaletli bi elbise canım sağ makyaj tamam olunca çokda güzel olucak..güle güle giy sağlıkla
deme kızzzz
yazık demekki 4 aylık olmuş bebekk.büyükmüşde baya .yazık olmuşş..
bende çok seviyorum esra erolu çok samimi,çok içten birisi.üzüldüm bende bebişe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?