80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

zovirax aldım melankoli en iisi bu die biliyom sürüyom walla

elbisenin çok bi artısı yok zaten kızlar

sadece siyah beyaz parıl parıl bişey olması ne sönük ne de aşırı sade kınada gelin ablası modu işte :)

esra erolmuuu....2.mi hamileydii

yapmaaaa..niye ölüyor kızz

kızz iyi haber yokmu içim şiştiii
:)))))) var varrr mesutt döndüüü :) evet kızzz esra erolun canlı yayında çok duygusal bir sekilde açıklamışdı hamileliğini çok duygulanmışdımmm sonra daa cinsiyetini açıkladııı kızmışşşş nazaramöı geldi nedirrr dün yaına çıkmadı meğer rahatsızlanmış hastaneye kaldırmışlarrr çocuk düşmüşşş

asill şık bir elbise sen giyincee daha güzel olacak bebeğimmmmm kınadan sonra resimleriii hemen paylaşda tam görelimmm

slm kizlar dört günden beri cok hastaydim vücudum un her yeri nasil agriyor bilemesiniz . biraz kendimi düzelttiim hap ice cay icee biraz daha iyiyiiimm.cok kötü hastalikkk

elma sekerım ben tam karataycı degılım yanı tam uygulamıyorum ama sweet demple karataycı onunda fıkrı bneım gıbıdır emınım
yanı şunu dıycem ben canan karataya katılıyorum ekmek masum degıl bence yumurtanında masumluğuna onun sayesınde ınandım
ben kahvaltılarımda 2 haslama bırden yıyorum ve müthıs took tutuyor yada yagsız menemen yapıp kırarakta tuketıyorum yumurtayı
bıde aksam yenen meyveler bencede zararlı yanı saat3ten 4 ten sonra meyve yememek lazım
cana karatay dıyokı genetıklerıyle oynandıgı için meyveler eskısı gıbı dogal ve masum degıl oyuuzden az ve gunduz erken saatte tuketmek lazım dıyor kızma ama bende katılıyorum ona ben 17 kasımda dıyetımı sıkarak basladım daha 2 ay olmadı 10kılo verdım
canan karatay bence mantıklı konusuyooo
hanı sen ekmek masum dedınya ondan yazmak ıstedım ben hıc ekmek tuketmıyorum mesela

bende sadelikden yanayımdır herzaman..sade ve şık..asaletli bi elbise canım sağ makyaj tamam olunca çokda güzel olucak..güle güle giy sağlıkla
deme kızzzz

yazık demekki 4 aylık olmuş bebekk.büyükmüşde baya .yazık olmuşş..
bende çok seviyorum esra erolu çok samimi,çok içten birisi.üzüldüm bende bebişe

doğrudur cnmmm herkesin kendi bünyesi tabiki dediğim gibi bu bilgileri ben 2 yıl önce gittiğim diyetisyenimden öğrendimmm ve uygulayarakda 13 kiloyu verebildimmm illaki doğrudur diyeee diretemem deneyippp gördüğüm şeyleriii arkadaşıma tavsiyede bulunmak istedimmm biraz öncede arkadaşımızın biri karatayın çokda desteklenmediğini söyledi diyetisyenler tarafından, insan kendi vücudunu kendi tanırrrr amaaa neyin iyi neyin kötü geldiğini kendi bilirrr, neden kızayım cnm burda hepimizz bilmediğimizi öğrenmek için varızzzz burda kırgınlık olmaz yani olmamamlı bence :)))

slm kizlar dört günden beri cok hastaydim vücudum un her yeri nasil agriyor bilemesiniz . biraz kendimi düzelttiim hap ice cay icee biraz daha iyiyiiimm.cok kötü hastalikkk

hoş geldin ,çok geçmiş olsun me oluyor böyle herkes kırılıyor hastalıkdan

izliyon mu kızzzzz çok gülüyorum ben izlerken geçen bir sedef gelmişdi allahım neydi oo gülmekden krmp girdi karnıma :))))

Slm güzellerrr gezdim tozdummmm sporumu yaptım geldimmmm oooo geçmiş uçmuş yine sondanmı başlıyim baştanmı acaba

önce menümü yazayım

MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
yeşillikli peynirli omlet
1 çay bar ceviz
1 fincan hibisküs
8 zeytin
3 ad süt kaymaklı kayısı

ÖĞLE :
yok

AKŞAM:
1 kase yeşil mercimekli yoğurt çorbası
2 ad bulgurlu kıymalı kuru patlıcan dolması
salata

SPOR
30 dk koşu bandında yürüyüş 50 mekik 10 dk twist ( çok gezdimm o yüzdden koşu bandında yürüyüş az oldu bugün )

SIVI:
2.5 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
2 fincan hibisküs
takviye olarak omega 3

tam gecmıs yapıyorum kızım uyanıyo gelıyorum sayfalar artmıs ancak bıtırdım gecmısı:)
ama herkes cekılmiş kımsenın sesı cıkmıyo
bende menumu yazayım barı
sabah
peynırlı yumurta (yagsız yapıyom teflonda)5 zeytın yesılçay
ara yesılçey hibiskus bıberıye
öğlen 1parca tavuk göğüs ızgara 1kase yogurt salata
ara hibiskus 5ıbıarada cay yesılçay 1 portakal
aksam 1kase yogurt 5 catal yagsız yogurtsuz mantı(esime yaparken tırtıkladım yaglamadan)5 form kepeklı bıskuvı
ara yesılçay hibiskus 5ıbıarada cay
yatarkende sarımsak cayı düşünüyorum tabı bıde bol su 3lıtre olmustur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…