80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

izliyon mu kızzzzz çok gülüyorum ben izlerken geçen bir sedef gelmişdi allahım neydi oo gülmekden krmp girdi karnıma :))))

yok ben yetenek sizsiniz izliyomm..bi köpek çıktı çokkk sevimli bayıldımm..normalde çok korkarım köpekden ama kucağıma alıp sevesim geldi çokk sevimli çok kanım kaynadı köpeğe

yok ben yetenek sizsiniz izliyomm..bi köpek çıktı çokkk sevimli bayıldımm..normalde çok korkarım köpekden ama kucağıma alıp sevesim geldi çokk sevimli çok kanım kaynadı köpeğe

vayy arkadaşşş ne yeteneksizsinizmişş nasıl kaptııı hatunuuuuu acunnnn beyazcanımızı rahatt bırak lütfennnn o bize lazımmmmmm beyazcanım esrayı diyorum ben esrayıııı akşamları fox tv de çıkan varya hani şu evlendirme programı sesime gelll beyazcanımmms eni çekip alacam oooo yeteneksizsinizin kucağından :)

mesela karatay ekmege karsı ama bugdaya ızın verıyo bende bugday salatası yapıp cook yıyorum
ama guzelde kılo verılıyo aslında karatay işlenmıs olan herseye karsıı bugdayda işlendıkten sonra ekmek oluyo
ondan karsıııı dıyetısyenlerde hep dıyetlerde ekmek verdıklerı ıcın karsıdırlar kesın ama her dıyetısyenın kendı bıleceği tabııı:)
önemlı olan dedıgın gıbı vucudumuzu tanımamız kım nasıl kılo verebılıyo o önemlıı aman verelımde
ıncecık hatunlar olalımda önemlı degıl ay söylemesı bıle ne hoşş incecık hatunlar lafının:):)

bende yetenek sizsiniz izliyorum
bende yetenek sizsinize bakıyordum :))
kızlarrr esra da bebeğini düşürdüüüü üzüldüm beeee
ayy çok üzüldüm yaa , ALLAH yardımcısı olsun , zor bir dönem şimdi esra erol için . . .
iyidir canım o krem , sadece yara olan yere sür ama sağlam derine temas etmesin , bu duruma dikkat et, yakıştı canım sana gördüğümüz kadara tam abla oldun

biz bu kadar üzüldüysek ,kendisini düşünemiyorum . . . birde şimdi herkesin bir bakışı ona bebeğini hatırlatacak ,gelen hediyeler vs .

valla nedne karşılar onu bilmiyorum amaaa iyiki karşılarrr :) ben ekmeksiz yaşayamayanlardanımmmmm hadi 3 5 ayy yemeyeyimmm ama zayıflayıp amacıma ulaşdıkdan sonra da ararım yerimmm hz mevlanın bir lafı vardır ekmek sofraya konmadan sofra bezenmiş sayılmaz bizde de o mantık vardırrr , inş. en kısa zamandaaa verelimde incecik çıtır hatunlar olalım ben daha gelinlik giyecem yaaaa gelinlik demişken geçen gün bir gelinlik gördümmm muhteşem birşeydiii yaaaa bulursammm göstereyim sizede

kesinlikle bende aynı şeyi düşündümm bir süre hep hatırlatacak herşey onaa çok zordurrr allah kimseye yaşatmasın

Aaraba senin için gerçekten gerekli canımcım doldurursun bebişleri eşini beklemene gerek kalmaz gezme hastane süper olur bence allah gönlüne göre versin tatlımm

oooo 1700 gr gitmişşş helallll tatlımmm

kansızlık geçen sene bende de vardı bitanemm pekmezi portakal suyu ile birlikte tüket ayrıca bol bol pancar yemeye çalış kavurması turşusu bence en güzeli turşusundan her salatana eklemen ayrıca dalak tüketmelisin

eşinin doğum günü kutlu olsun cnm

Bende faceden mesaj attım tatlımcım tşkler

yuppiiiiiiiiiiiiii süper tek kelimeyle harika gidiyoesun tatlım devam devammm
başlangıç: 83.5
geçen hafta: 83.5
bu hafta:82
giden:1.5kg
t.giden:1.5 kg
hedef:70
spor:yok

maşallah şekerimmm fevkaladenin fevkinde kilo vermişsinnnn inş hep birlikte hedefe kadar böyle devam tatlımcımm

Özuşummmmm sen cadalozun menüsünümü buraya yazdın acaba yanlışlıkla
ayy özledim onuda arada gelse ne olur sanki

ip atlamak süper bence özuşum yürüyüş yapamıyorsan ip atla bence vücudun heryeri çalışıyor

allah kabul etsin tatlımm

oh nihayet çok şükür prensesim acık toparlanmana çok sevindim ama menü niye böyle olduki börek ve yaş pasta

aminnnnnnnnnnn inş. cnm benimm hep beraber güzel günlereee koşalım :)

kurtar beniii şekerrr..acun beni benden aldı..ama çok güzell kızz sende gel istersennn
anladımm şekerimmm...esra erolu ..bende çok üzüldüm.çocukda büyükmüş düşükden ötedoğum gibi zor olmuştur yazıkk..

kesinlikle bende aynı şeyi düşündümm bir süre hep hatırlatacak herşey onaa çok zordurrr allah kimseye yaşatmasın
ayy zor olmazmı hçç .allah kimseye yaşatmasın..benimde 2. hamileliğim molar gebelikmiş..yani ortada bebek yokmuş varda yok.garip bi durum .çokk üzülmüştüm ona aylarca ağladım aklımdan çıkmadı..

hoşşşş geldinnnn aramıza döndün demekkkk :)

bugunki menum biraz fazla 3oyu n yaptim aciktim cok ya off off
sabah
2adet haslanmis yumurta
3adet sarma
peynir 1 2 catal
zeytin

oglen
corba
4yemek kasigi kuru fasulye
ayran

aksam
4kasik pilav
4yemek kasigi kurufasulye
ayran

suuu
yesil cay

sen benim hep kalbimdesinnnnnnnnn gulummmmmm :)

sende şekerim

benim ufaklıp uykusunun arasında ağlıyor kulağı ağrıyormuş..adnan saraçoğlu soğan suyunu sıkın 1 damladamlatın diyor ama cesaretde edemedim bi zararı olurmu diye.zaytin yağı damlattım 1 damla.biraz rahatlatsabari..sabah acile götürmem lazım kulak ağrısı çok zor olur.birde bizde sorun var kulakdan yana.eşim az duyar.kv görümceler hepsinde var işitme sorunu.çok dikkat etmem lazım çocuklarda yok çok şükür ama sonradanda çıkabiliyor..

güzel menü fakat yatarken mutlaka acıkırsın cnm süt iç hiç olmazsa

tatlımcım aramıza hoşgeldinnn öncelikle beynine bir reset at diyet kelimesini hafızandan sil bundan sonra sağlıklı besleneceğim sürekli bunu tekrarla ben 39 yaşındayımm ve bu yaşıma kadar bütün diyetleri denedim uyguladım süperde kilolar verdim fakat ne oldu o verdiğim kilolar bana eklenerek geri geldi aynen bumerang gibi o yüzden herşeyden önce sağlıklı beslenmeyi öğrenmekle işe başlamalıyız tatlım ve aramızda bunu başaracağına eminim sağlıklı menü ve spor paylaşımlarınla birlikte aldığın sıvılarıda yazarsan önerilerde bulunabiliriz tatlım karamsarlık yok

1. arada aklımm kaldıı ama nescafe yasak afiyetolsun cnm

menüm
sabah geç kalktım öğlenle bir oldu

sabah.öğlen
biraz sucuk
1 yumurta
çay

ara
1 kurabiye

akşam
1 balık
az helva

gece kuru erik yiycem, iyi geldi dün
bol su

bu nasıl menü beyazcanımmm sabah zeytin peynir nirdeee kuruyemişte yok

eğer tam karatay kahvaltısı yapmayacaksan her gün 5 km koş o zaman bebişimmm

aradaki güzelim yoğurdun yerine o kurabiye neyin nesi

balığın yanında salata yapmayamı üşendin valla kızcam artık ama helva yemen güzel ona sözüm yok

Eki Görüntüle 928912
Yüzüm ağrıyo dişim gözüm başım öbür tarafa da geçio yandım ben

offff canım benimmm çok geçmiş olsun tatlımm ne olur fazla elleme bol bol antibiyotikli krem sür varsa şayet evde

elbisen makyaj ve saçla harika olacak tatlım güle güle giy

affına sığınarak söylüyorumm bizler sağlıklı yaşamı öğrenirsek diyetisyenlere ihtiyacımız kalmayacak sürekli kurallar değişiyor
eskiden yumurta cıstı şimdi akladılarr biz karataycılar ekmek yemiyoruz evet fakat ekmek yerine bulgur yiyoruz ceviz yiyoruz bakliyat yiyoruz kaliteli karbonhidrat alıyoruz

ben çok memnunum 2 aydır kaçamaksız uyguluyorum zaten kaçamk ihtiyacıda duymuyorum çünkü doyana kadar yiyorum bir sonraki öğünü 4 gözle beklemiyorumm o yüzden rahatlıkla tavsiye edebilirim

herneyse hepimiz kendi bedenimizi tanıyoruz ona göre sağlıklı beslenelim derim

destek için sağol bitanemmmmm

burada kimsenin kiimseye kızma gibi bir lüksü yok tatlım hepimiz sağlıklı olarak yaşamak istiyoruz sağlığın en büyük düşmanı kilo elbette bu kilolar gittikçede sağlıklı yaşayacağız o yüzden hepimiz belki doğru belki yanlış bugüne kadar pek çok şeyler uyguladık ve bunları paylaşıyoruz isteyen istediğini seçer ve uygular

hoş geldin sweetcimmm..nasılsınn

hoşbuldum bebişimmmm geçmişle boğuşuyorum iyiyim tatlım sen ?

Ayçacım hg tatlım geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…