izliyon mu kızzzzz çok gülüyorum ben izlerken geçen bir sedef gelmişdi allahım neydi oo gülmekden krmp girdi karnıma :))))
geçmiş olsun cnm hoş geldin
yok ben yetenek sizsiniz izliyomm..bi köpek çıktı çokkk sevimli bayıldımm..normalde çok korkarım köpekden ama kucağıma alıp sevesim geldi çokk sevimli çok kanım kaynadı köpeğe
sagol canim sende hos geldin tekrar aramiza kilo verip tekrar tekrar alanlar grubuna
doğrudur cnmmm herkesin kendi bünyesi tabiki dediğim gibi bu bilgileri ben 2 yıl önce gittiğim diyetisyenimden öğrendimmm ve uygulayarakda 13 kiloyu verebildimmm illaki doğrudur diyeee diretemem deneyippp gördüğüm şeyleriii arkadaşıma tavsiyede bulunmak istedimmm biraz öncede arkadaşımızın biri karatayın çokda desteklenmediğini söyledi diyetisyenler tarafından, insan kendi vücudunu kendi tanırrrr amaaa neyin iyi neyin kötü geldiğini kendi bilirrr, neden kızayım cnm burda hepimizz bilmediğimizi öğrenmek için varızzzz burda kırgınlık olmaz yani olmamamlı bence :)))
bende yetenek sizsinize bakıyordum :))bende yetenek sizsiniz izliyorum
ayy çok üzüldüm yaa , ALLAH yardımcısı olsun , zor bir dönem şimdi esra erol için . . .kızlarrr esra da bebeğini düşürdüüüü üzüldüm beeee
iyidir canım o krem , sadece yara olan yere sür ama sağlam derine temas etmesin , bu duruma dikkat et, yakıştı canım sana gördüğümüz kadara tam abla oldunzovirax aldım melankoli en iisi bu die biliyom sürüyom walla
elbisenin çok bi artısı yok zaten kızlar
sadece siyah beyaz parıl parıl bişey olması ne sönük ne de aşırı sade kınada gelin ablası modu işte :)
:)))))) var varrr mesutt döndüüü :) evet kızzz esra erolun canlı yayında çok duygusal bir sekilde açıklamışdı hamileliğini çok duygulanmışdımmm sonra daa cinsiyetini açıkladııı kızmışşşş nazaramöı geldi nedirrr dün yaına çıkmadı meğer rahatsızlanmış hastaneye kaldırmışlarrr çocuk düşmüşşş
mesela karatay ekmege karsı ama bugdaya ızın verıyo bende bugday salatası yapıp cook yıyorum
ama guzelde kılo verılıyo aslında karatay işlenmıs olan herseye karsıı bugdayda işlendıkten sonra ekmek oluyo
ondan karsıııı dıyetısyenlerde hep dıyetlerde ekmek verdıklerı ıcın karsıdırlar kesın ama her dıyetısyenın kendı bıleceği tabııı:)
önemlı olan dedıgın gıbı vucudumuzu tanımamız kım nasıl kılo verebılıyo o önemlıı aman verelımde
ıncecık hatunlar olalımda önemlı degıl ay söylemesı bıle ne hoşş incecık hatunlar lafının:):)
bende yetenek sizsinize bakıyordum :))
ayy çok üzüldüm yaa , ALLAH yardımcısı olsun , zor bir dönem şimdi esra erol için . . .
iyidir canım o krem , sadece yara olan yere sür ama sağlam derine temas etmesin , bu duruma dikkat et, yakıştı canım sana gördüğümüz kadara tam abla oldun
biz bu kadar üzüldüysek ,kendisini düşünemiyorum . . . birde şimdi herkesin bir bakışı ona bebeğini hatırlatacak ,gelen hediyeler vs .
anam naptınız saat on iki gibi pes ettim bitmeyecek dedim. ve son sayfaya geldim. sanırım tüm kv ve kp ler aynılar. ben nişandan sonra taktıklarını kuyumcuya götürdüm sırf meraktan o da kuyumcu tanıdıktı. kızım ucuza gitmişsin dedi acıyarak ki bilezikler set yüzük toplamda 2000 tl yapıyodu 9 yıl önce düşünün ne kadar ucuza gittim. amaaaan neyse geçmiş geçmişte kaldı napalım şimdi mehirimi toplayayım o kadar salak davranmayacam. acaba bi arabamı aldırsam kendimegeçen diyo alırsam yarın öbürgün kolundan onları görürsün tabi aklına gelmiyo almak için benden izin alması gerek mehir olması niteliği ile. kusura bakma canım isterse veririm istemezse vermem dedim dondu kaldı ayrıca beğen butonunu istiyooooooooom
Ohhhh ne güzel keyfini çıkar canım
Ben bir keresinde seneler önce Uludağda kaymayı denedimtabi öncesinde hiç yapmamıştım neticede 3 günlük tatilin 2 günü topallayarak dolaştım az da olsa kaydım ama bir an dengemi kaybedip yere yapışınca bileğimi burkmuştum
Şansıma kaldığımız otelde Ercan SAatçide vardıadamcağız beni topallarken görünce otel içinde çok geçmiş olsun demişti ve Kayak kariyerim başladığı gibi bitti tabi imkanım olursa kesinlikle öğrenip kaymak isterim
Mesaj atıyorum şekerim
başlangıç :93,5
geçen hafta : 85,8
bu hafta : 84,9
giden : 0,9
topl. giden : 8,6
hedef : 65 ( şimdilik 80 )
spor : haftada 3 gün hoca eşliğinde salon sporu
kızlar daha az bekliyordum regl dönemimden dolayı , çok şükür nerdeyse 1 kg daha eksildi bedenimdenböyle gidersem , şubatta kilo çizelgem farklı olacak inşallah
darısı tüm kilo vermek isteyen canım kardeşlerimin başına
başlangıç: 83.5
geçen hafta: 83.5
bu hafta:82
giden:1.5kg
t.giden:1.5 kg
hedef:70
spor:yok
Sabah +ögle:
1 kase melemen(yumurtasiz)
peynir zeytin recel tereyagi
3 dilim ekmek
ara:yarim Tabak pirasa
aksam:
2 yemek kasigi etsote
yarim kase Kadar p.kizartmasi
1 kase sebze corbasi
ara:1/2 dilim kek+3-4 adet cips+2 yk yumurtali cigköfte gibi birsey+1 kurabiye
ara ögünüm cok az olmus degilmi sormayin hiiic istahim yoktu kendimi zorladim araögün olsun diye
iftardan sonra
ara: 1 nar
ara: 1 avuç çerez, 1 bardak süt
sahur: 1h. yumurta, 5 zeytin, 1dlm peynir, 2 dlm ekmek, domates, salatalık
akşam: dünün aynısıydı
1 kase yığurt çorba, 1 tabak kapuska, salataaa, turşu
selam kızlar
ben biraz toparlandım sayılır oğluş aynı
bugün eşimle nişan yıldönümümüzü kutladık
bana çok iyi geldi
menüm
sabahğluşun ateşini düşürmek için koşturmaca
ara:1 portakal
öğle:3 kaşık pilav,fırında tavuk,salata,1 dlm börek
ara:1 dlm yaş pasta
akşam:2 kaşık pilav,tavuk,ayran
Aaraba senin için gerçekten gerekli canımcım doldurursun bebişleri eşini beklemene gerek kalmaz gezme hastane süper olur bence allah gönlüne göre versin tatlımm
oooo 1700 gr gitmişşş helallll tatlımmm
kansızlık geçen sene bende de vardı bitanemm pekmezi portakal suyu ile birlikte tüket ayrıca bol bol pancar yemeye çalış kavurması turşusu bence en güzeli turşusundan her salatana eklemen ayrıca dalak tüketmelisin
eşinin doğum günü kutlu olsun cnm
Bende faceden mesaj attım tatlımcım tşkler
yuppiiiiiiiiiiiiiisüper tek kelimeyle harika gidiyoesun tatlım devam devammm
maşallah şekerimmm fevkaladenin fevkinde kilo vermişsinnnn inş hep birlikte hedefe kadar böyle devam tatlımcımm
Özuşummmmm sen cadalozun menüsünümü buraya yazdın acaba yanlışlıkla
ayy özledim onuda arada gelse ne olur sanki
ip atlamak süper bence özuşum yürüyüş yapamıyorsan ip atla bence vücudun heryeri çalışıyor
allah kabul etsin tatlımm
oh nihayet çok şükür prensesim acık toparlanmana çok sevindim ama menü niye böyle olduki börek ve yaş pasta
bende sadelikden yanayımdır herzaman..sade ve şık..asaletli bi elbise canım sağ makyaj tamam olunca çokda güzel olucak..güle güle giy sağlıkla
deme kızzzz
yazık demekki 4 aylık olmuş bebekk.büyükmüşde baya .yazık olmuşş..
bende çok seviyorum esra erolu çok samimi,çok içten birisi.üzüldüm bende bebişe
vayy arkadaşşş ne yeteneksizsinizmişş nasıl kaptııı hatunuuuuu acunnnn beyazcanımızı rahatt bırak lütfennnn o bize lazımmmmmm beyazcanım esrayı diyorum ben esrayıııı akşamları fox tv de çıkan varya hani şu evlendirme programı sesime gelll beyazcanımmms eni çekip alacam oooo yeteneksizsinizin kucağından :)
ayy zor olmazmı hçç .allah kimseye yaşatmasın..benimde 2. hamileliğim molar gebelikmiş..yani ortada bebek yokmuş varda yok.garip bi durum .çokk üzülmüştüm ona aylarca ağladım aklımdan çıkmadı..kesinlikle bende aynı şeyi düşündümm bir süre hep hatırlatacak herşey onaa çok zordurrr allah kimseye yaşatmasın
kurtar beniii şekerrr..acun beni benden aldı..ama çok güzell kızz sende gel istersennn
anladımm şekerimmm...esra erolu ..bende çok üzüldüm.çocukda büyükmüş düşükden ötedoğum gibi zor olmuştur yazıkk..
ayy zor olmazmı hçç .allah kimseye yaşatmasın..benimde 2. hamileliğim molar gebelikmiş..yani ortada bebek yokmuş varda yok.garip bi durum .çokk üzülmüştüm ona aylarca ağladım aklımdan çıkmadı..
yuppiiiiiiiiiiiiiisüper tek kelimeyle harika gidiyoesun tatlım devam devammm
hoşşşş geldinnnn aramıza döndün demekkkk :)
ben hep burdayım şekerrr
sen benim hep kalbimdesinnnnnnnnn gulummmmmm :)
mrb millet nasılsınız bakalım bugün misafir vardı anca gelebildim baya çalıştm yoruldum haaaa
menüm ve bildirimimi yazayım hemen
sabah:3 dilim ekmek az menemen tereyağı ve tulum peyniri ile 2b çay
ara:2 mandalina
öğle:2yk pilav yarım kase çorba salata fırında karnabahar 2b çay
akşam:yok çünkü öğle akşam birleşti sayılır
ara belki meyve yerim 2 mandalina
birazdan 2b beşibiyerde içicem sonrada 150 mekik ve leslie yapıcam sonrada ehliyet sınavına çalışcam inş
bildirimim
başlangıç:77
geçen hafta:76.5
bu hafta:75.9
giden:600
hedef:65
top giden:1.1
spor300 mekik 30 dk leslie
Mrb. Ben ilk önce bir diyetisyene giderek işe başladım. Bana öyle kabarık bir liste yaptı ki uygulamam imkansız. Listeyi uygulasam kilo alırdım o derece yani. Dedim ki ben en iyisi internetten bir şeyler bulup uygulayım. İlk önce egeadanın tavuk diyetini yaptım. Bir kaç kilo gitti. Sonra tavuktan tiksinti geldi. Bıraktım. Dukan diyetine başladım. Atak dönemini biraz uyguladım. Onda da seyir dönemi çok uzundu. Çok zorlandım. En son 5 günde 5 kilo diyetini yapayım dedim. Onda da biraz verdim aslında. Kaçamak üstüne kaçamak yaptım. Kendime çok kızıyorum. Aslında iradem iyidir ama şu sıralar kaçamaklar bayağı bir arttı sinirlerim bozuldu resmen. Ayça kayanın diyeti kan grubuna göre beslenmeyle alakalı bir diyet miydi?
sabah - öğle : 1 h.yumurta , 4 zeytin , bol yeşillik , 2 dilim t.b ekmek , şekersiz çay
ara : 1 şekersiz nescafe , 2 küçük kare %70 kakaolu bitter çikolata , 6 badem
akşam : 1 kase çorba , 6 y.k z.y pazı kavurması , bol salata ( az yağlı , az tuzlu ) , 1 dilim t.b ekmek , 1 bardak ayran
ara : 1 mandalina , 1 ç.bardağı süt
2 kupa beyaz çay ve bol bol su
menüm
sabah geç kalktım öğlenle bir oldu
sabah.öğlen
biraz sucuk
1 yumurta
çay
ara
1 kurabiye
akşam
1 balık
az helva
gece kuru erik yiycem, iyi geldi dün
bol su
bende başlıycam şu adetim bitsin oruç tutmaya , borçlar birikmeden halletmek lazım , gerçi diyetisyen oruç yaparken diyet yapmayı uygun görmediğini söylemişti ama ben yinede tutmak istiyorum , kendimi ona göre ayarlarım
yani kısaca aranıza bende geliyorum
canım ya karatayı yapan arkadaşlar var aramızda ama diyetisyenim hiç tavsiye etmedi, resmen şikayet bile etti , ekmeksiz bir hayat düşünemiyorum ben dedi kızcağız ,ekmek bizde nimettir , içerisinde çok değerli vitaminler var dedi ve kesinlikle tavsiye etmediğini söyledi
en güzeli her şeylerden yemek ama dozunda , bilirsin sen canım yaaaaa
elma sekerım ben tam karataycı degılım yanı tam uygulamıyorum ama sweet demple karataycı onunda fıkrı bneım gıbıdır emınım
yanı şunu dıycem ben canan karataya katılıyorum ekmek masum degıl bence yumurtanında masumluğuna onun sayesınde ınandım
ben kahvaltılarımda 2 haslama bırden yıyorum ve müthıs took tutuyor yada yagsız menemen yapıp kırarakta tuketıyorum yumurtayı
bıde aksam yenen meyveler bencede zararlı yanı saat3ten 4 ten sonra meyve yememek lazım
cana karatay dıyokı genetıklerıyle oynandıgı için meyveler eskısı gıbı dogal ve masum degıl oyuuzden az ve gunduz erken saatte tuketmek lazım dıyor kızma ama bende katılıyorum ona ben 17 kasımda dıyetımı sıkarak basladım daha 2 ay olmadı 10kılo verdım
canan karatay bence mantıklı konusuyooo
hanı sen ekmek masum dedınya ondan yazmak ıstedım ben hıc ekmek tuketmıyorum mesela
hoş geldin sweetcimmm..nasılsınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?