80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

kızdırdım banuyu..ama ne desen haklısın meleğimmm.

ya kızlar kulak ağrısına iyi gelen bişey biliyormusunuzz:26:

İnan bilmiyorum canım keşke bilsem geçmiş olsun dr a göstermen en doğrusu bence tatlım yanlış birşey yapıp tahribatı artırma sakın

:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

kızdırdım banuyu..ama ne desen haklısın meleğimmm.

ya kızlar kulak ağrısına iyi gelen bişey biliyormusunuzz:26:

Est bitanemmm neden kızayımki sadece hepimizin sağlıklı bir şekilde çıtır olmamızı istiyorum hepsi bu

wooooooo masallah canim ne guzel vermissin gel buyur kendindende bahset biraz

ben calısıyorum 34 yasındayım 2 kızım var 13 ve 10 yasında :)
oturarak calıstıgım ıcın dıyet yapmak ıse gotur getır bırturlu olmuyordu yada kendımı ac bırakıp hızlı kılo verıp mıslı mıslı alıyordum
en son doktorumla tanıstım ve super oldu kendımı cok mutlu hıssedıyorum :)

ben bu sıteye daha once kaydolmustum ancak fırsat bulamıyordum ama su kesın bırseykı ne almaya kalkarsam ılk once burdakı yorumlara bakıyordum o kadra gercekcı ve seffafkı...

benı aranıza aldıgınız ıcın tesekkur ederım

:)

Hoşgeldin aramıza tatlım daha önce demişmiydim acaba:44::44:

allah bağışlasın bebişlerinii bu zitedeki herkes gerçek ve öncelikle hiçbirimiz hiçbirşeyin reklamını yapmıyoruz o yüzden birbirimize danışmak çok faydalı oluyor tatlım gerçekçilik ve şeffaflık burdan geliyor sanırım:13:

sabahı bir etsek kolay canım.ağlayıp duruyor ayağımda sallıyom şimdi..

kızsanda haklısın canımmm...işallah beraber kilo vericez.

sabahı bir etsek kolay canım.ağlayıp duruyor ayağımda sallıyom şimdi..

kızsanda haklısın canımmm...işallah beraber kilo vericez.

offf kıyamam haklı kulak ağrısı çok zordur yok kimseye kızmıyorum bitanem öyle yada böyle bu kilolardan kurtulsakta burdayız kurtulmasakta burdayız

aramıza h.geldin canım , hergün günlük menülerimizi yazıyoruz akşam , cuma-c.tesi günleride kilo bildirimi yapıyoruz , aramıza yeni katılanlar 2 hafta deneme sürecinden geçiyorlar ve 3.hafta listede yerlerini alıyorlar bu arada haftada 3 günden fazla menü eksiği olan listeye giremiyor , beyazcığımız bu konudan sorumlu, kaçıranı yakalıyor sweetdimple de müfettişimiz menülerimizi eleştiriyor elmaşekerimizle birlikte
aşağı sakal, yukarı bıyık gibi ,sağa dönsen beyaz, sola dönsen kaptanımız , arada sıkıştık bizde

dur ilk günden korkutmasaydın canımcımmm

offf kıyamam haklı kulak ağrısı çok zordur yok kimseye kızmıyorum bitanem öyle yada böyle bu kilolardan kurtulsakta burdayız kurtulmasakta burdayız
kesinlikleee öyleee..burdan ayrılabileceğimi hiç sanmıyorum..rüyalarıma bile giriyor artık..

sıkışmasak neler yiycez bilmem artıkk

kesinlikleee öyleee..burdan ayrılabileceğimi hiç sanmıyorum..rüyalarıma bile giriyor artık..

sıkışmasak neler yiycez bilmem artıkk

Geleli 2 ay oldu ama girmediğim zaman bi eksiklik oluyor çok alıştım hepinize

bunlar bizizm kurallarımız canım , korkmaz arkadaş inşallah

Ne bilim sürekli yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyoruz ama devamı gelmiyor ondan alışana kadar korkutmayalım demiştim

Geleli 2 ay oldu ama girmediğim zaman bi eksiklik oluyor çok alıştım hepinize

Ne bilim sürekli yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyoruz ama devamı gelmiyor ondan alışana kadar korkutmayalım demiştim

valla bende bekler oldum seni..başka topiklerede üyesinya,bakıyorum bize gelince seviniyom ,yorumlarında süper :13:,zaten topiğiz süper..herşey süperde işte birde kilolar süper olsa ,süper olacak:26:

yaaa gelen gidiyor.gelen gidiyor,kalıcı olmuyorlar pek..kavga felanda etmiyoz ama gelen niye kaçıyor bilmem:26:

Sadece 3. takımda ve burda yazıyorum bitanemmm yorumlarımı beğenmene inan çok sevindim belki haddime değil sonuç olarak uzmanda değilim fakat okuduklarım bugüne kadar uyguladıklarım yanlışlarım doğrularımla naçizane öneriler sadece olacak olacak kilolarda süper olacak bizde süper olacağız inş

bende bilemedimki neden kaçıyolar

kaçan çok şey kaçırıyor,farkında deyill

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…