ya ben yaaa bennnnn
destekleyin laaayn beni desteklemeyeni picaklarim o kadar
Ben derya bende aranıza katılmak ıstıyorum
ben drçeşliğinde dıyete başladım ancak dr.tavsıyesıyle mama kullanıyorum 1 ogun yemek oda oglenlerı yıyorum.
550 kalorılık z yaglı corba salata vs. gıbı
50.gunumdeyım ptesı gıdıcem tartılmaya 45 gunumdeyken 11 kılo vermıstım. :) cok mutluyum ayrıca ozon gazı ıgnesı vuruluyorum her hafta dr tarafından hucrelerı yenılıyor
tabı en onemlısı soylenenlerın dısına hıc cıkmıyorum ılk zamanlar cok zordu ama sımdı daha ıyıyım guzel gıyınmeye basladıkca:)
p tesı tekrar gıdıcem bakalım neler olmus:)
mayısta ıdeal kıloma ulasırım umuyorum :)
bu gun esimin dogum gunu yemege cikacaz ailece. gel seni yemege cikarim dedim sanki odemeyi ben yapacam gibi o da kabuletti. birazda yemek yapmaktan yirtmak icin yaptim acikcasi:)))
kizlar ya bu aptal begeni hergun bir kisiyi begenmemize mi izin verecek bide puan veriyo ona gore galiba kalplerimizi arttiracaklar
Ya ben hiç bir diyeti yapamayacak mıyım ?
Başla bırak başla bırak. Deneme tahtasına döndüm.
Bir akıl verin ! Bir yol gösterin:26:
Eki Görüntüle 928917
Bu da aldığım elbisenin gizli çekimi
Sırtı azcık derin v
Boy dizde kına elbisesi olcak bu
kızlarrr esra da bebeğini düşürdüüüü üzüldüm beeee
faydasını görüyrmusun canım ya şekeri aratmıyormu
sağol tatlım aminohh çok şükür bitti geçmişş
iyi akşamlar kızlarr,dün geceki muhabetden sonra sabah geç kalktım çocuklarında okulu olmayınca.
yeni arkadaşlar gelmiş ,hoşgeldiniz kızlarr
sen ağırlığınca altın edersin canım,senin ucuza gitmen kesin kp işidir..söke söke al mehrini,ve busefer verme sakın giden gelmiyor malum..aslında araba lazım sana 3 çocukla her zaman herifi beklemekdense atar çocukları hastane postane işlerini halledersin kimseye ihtiyaç duymadan..allah nasip edrr işallah hayırlısından..
eşininde yaş günüymüş allah ailenlizle birlikte güzel yıllar yaşatsın size
maşallahh adet olman işe yaramış süpersin tebrikler
ayy o kansızlık bendede 4 senedir var kan değerim yerlerde sürünüyor tabii bende..çok halsiz oluyor insan ,bende düzenli kullanamıyorum ve toparlayamıyorum bir türlü..canım kırmızı et en çok kan yapan şeymiş.pekmez falan içsen hem kanın iyi olursa sütünde iyi olur
ayy irem dikkat etse barii.bende kaynımın düğününde kendime kıyafet alıcam bir yerde bi takım giydim o kadar hoş görünüyorki takım bayıldım almak istiyorum eşim olmadı diyor ben istiyom..ince göstrdi diyorum..meğer aynalar hileliymiş..beni olduğumdan 1,beden ince gösteriyor..allahdan fark ettikde almadık yoksa duba gibi çıkıcaktım milletin içine .birde o zaman 90 kilolardaydım
süpersin şekerrr .gidişin suskun olmuştu ama dönüşün muhteşem oldu .
burnumuzdan getiriyorlar hayatu ya daha ne olsun
menilerinin devamını diliyorum
allah kabul etsin şeker,bende tutucam bakalım şu adetim bitsinde
hoş geldin aramıza
değişik bir diyet biçimi sanırım ..mama nasıl oluyor canım
senin kp kaynanadan beter
.aklıma geldi cadaloz nasıl hiç gelmiyor
ben bu gün 2 kez beyenebildim aynı kişiyi..
geçmiş olsun bebişe.allah şifa versin.
yıl dönümünüz kutlu olsun
buton gitti gelmez.ruhuma el fatihaaa
hoş geldin bozma moralini.burda kızlarla birlikte çok güzel vakit geçiriyoruz sende eminim burda bizimle birlikte daha kolay verirsin liloları
boşver gitsinde yavaş gitsin canım,hızlı gidip hızla gelicene bu daha hayırlı olur bence
hımmmm..sen diyetisyenin listesine uy .gerçi o emziren anne listeymiş ..yeniden git o zaman diyetisyene.diyetisyenin verdiği listeler daha doğru oluyor açlık krizi çekmiyor insan..bu türlü şok diyetler ,veya ağızdan ağıza dolaşan ünlü diyetlere itibar etme bence.çeşitli ve dengeli beslenmek en doğrusu bence
canım öncelikle çok geçmiş olsun acaba bir dr a mı gitsennEki Görüntüle 928917
Bu da aldığım elbisenin gizli çekimi
Sırtı azcık derin v
Boy dizde kına elbisesi olcak bu
Aaraba senin için gerçekten gerekli canımcım doldurursun bebişleri eşini beklemene gerek kalmaz gezme hastane süper olur bence allah gönlüne göre versin tatlımm
oooo 1700 gr gitmişşş helallll tatlımmm
kansızlık geçen sene bende de vardı bitanemm pekmezi portakal suyu ile birlikte tüket ayrıca bol bol pancar yemeye çalış kavurması turşusu bence en güzeli turşusundan her salatana eklemen ayrıca dalak tüketmelisin
eşinin doğum günü kutlu olsun cnm
Bende faceden mesaj attım tatlımcım tşkler
yuppiiiiiiiiiiiiiisüper tek kelimeyle harika gidiyoesun tatlım devam devammm
maşallah şekerimmm fevkaladenin fevkinde kilo vermişsinnnn inş hep birlikte hedefe kadar böyle devam tatlımcımm
Özuşummmmm sen cadalozun menüsünümü buraya yazdın acaba yanlışlıkla
ayy özledim onuda arada gelse ne olur sanki
ip atlamak süper bence özuşum yürüyüş yapamıyorsan ip atla bence vücudun heryeri çalışıyor
allah kabul etsin tatlımm
oh nihayet çok şükür prensesim acık toparlanmana çok sevindim ama menü niye böyle olduki börek ve yaş pasta
:))) evet onu diyordummm yolladım isteğimi cnmmm benimmmmm dilara y....Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
Çok geç oldu ama ancak geldik misafirlikten
Gece fena geçmedi ama pek hoşlanmadığım bir cift daha davetliymişEve girince onları gördüm ve acıkcası bilseydim gitmezdim bile
Boş sohbeti olan insanlar üstelik kendilerini birşey zanneden tipler
Çok fazla muhabbete girmemeye çalıştım o yüzden çokda rahattım
Ev sahibi sağ olsun bir sürü şey hazırlamıştı hatta bende tahmin ettiğim için akşam yemeği yemeden gittim
Şükür geceyi çok hafif atlattımhamur işlerinden yemedim sadece 2 çeşit salata ve 5 - 6 tane sarma
Evsahibi olan arkadaşın eşi ( yeni evlendiler ) mutfaktayken bir ara bana ya Banu diğer bayanlarda iyiler ama nedense seni çok daha fazla sevdim dedi
Çalışmayı düşünüyor ve işe girene kadar fırsat buldukça görüşmeye karar verdik
O cins olan çift ha bire kendileriyle ilgili konuşmaya çalıştıkça ikimizde biririmize bakıp durduksanki sohbet edecek şey yokmuş gibi
Neyse Mübarek kandil günü ( 12yi geçti sonuçta) günaha girmim fazla
Sonuçta bir daha ne zaman görürüm onları Allah bilir
Sabah inşallah Annemlere kahvaltıya gideceğiz ordanda öğlenden sonra eşimin anannesine gideriz kandilliken son eşimin amcasına akşam yemeğine geçeceğiz yani anlıyacağınız yarın yokkum geç saate kadar en azından
Şimdiden herkesin Kandili mübarek olsun ....
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını inşallah sizlere hayırlı olarak nasip eder ....Aminnnnnnnnnnn
Ne olmuş sana şekerim :44: facei diyorsan mesaj atayım sanada
Valla şu lanet yeni sistem yüzünden istediğimiz gibi destekleyemiyoruzda kimseyi yaaasinir oldum
Aramıza hoşgeldin
İnşallah çok güzel kilolar veririzbu arada 45 günde 11 kilo süper bir sonuç bence keşke bende okadar verebilseydim
Bende nefret ettim gerçekten şu beğeni olayınıUlen ne puanı vereceksiniz hadi verdiniz bize ne faydası var kimin kimi beğendiğinide göremiyoruz artık :26: gıcık birşey yaaa ben eski beğeni butonunu istiyoruzzzzzzzzzzzz
Kelin ilaçı olsa kendi başına sürerdi diyeceğimşaka şaka
Bir kaç gün buraya müdavim olduktan sonra emin ol başla bırak bitecektirmotivasyon tavan yapar nasılsa
Bu arada hoşgeldin
artık pek takılamıyorum size canlarım yaaaa..öyle özleniyorsunuz ki...ama hergün o kadar koşturmaca geçiyor ki anlatamam..geçmiş o kadar fazla ki yetişemiyorum...herkese güzel bir pazar günü diliyorum....öptüm hepinizi..
elma şekerim hoşgeldin bu arada....
iremcim geçmiş olsun...
slm kızlar hepinizin mevlid kandili mübarek olsun. ya anlamadım kim bebeğini düşürdü:44::44: geçmiş yaparken sayfa kaçırdım galiba. amaaaaan kk nın yeni hali yüzünden nerde kaldığımı bulamıyom artık. sayfa numarası tutmak zorundamıyım artık.
valla bende bekler oldum seni..başka topiklerede üyesinya, bakıyorum bize gelince seviniyom , yorumlarında süper :13:,zaten topiğiz süper..herşey süperde işte birde kilolar süper olsa ,süper olacak :26:
yaaa gelen gidiyor.gelen gidiyor, kalıcı olmuyorlar pek. .kavga felanda etmiyoz ama gelen niye kaçıyor bilmem:26:
oo kadar sıkıntılıyım ki kızlar neye elimi atsam kuruyor derler yaaa onu yaşıyorummm ben hep herşeyin hayırlısı diye dua ettimmmmm ama neden hep olumsuz olacak şey hayırlı oluyorrr, ben demek ki bu hayırlıymışşş olsaydıı belki şöyle olurdu böyle olurduu diye kendimiiii teselli etmekten yoruldum...
valla canımmmmm içtenliğin samimilğinnn kötü karşılandığı bir durumla ben hiç karşılaşmamışdım buda bi deneyim oldu sayende!!! bizz grup olarak sırf diyetten konuşupppp sürekli onumu yapsak bunumu yapsakk aa budiyet daha verdiriyormuş hadi bunu yapalımmm yok olmadı bu çayı içelimmmm 7 24 diyet konuşmayı seven bir grup değiliz evet iyikide öyle değilizzz herkess ufak tefek deneyiminden bahsediyorr aklına yatan uyguluyor yatmayan uygulamıyorrr bizim burdaaa yıllara dayanan dostluklarımız olduuuu ve bununlada grur duyuyorummm herşeyi paylaşa biliyoruz biz burdaa birbirimize iyi geliyoruz acılarımızıda sevinçlerimizide paylaşabiliyoruzzz ortam sanal olsadaaaa biz o ortamı reale çevirmeye başarabiliyoruzzzz ve birlikde bu şekilde çok güzel kilolarda veriyoruzzz dünde söylediim sanaaa çizelgelere bakarsanda başaran ilerleyen çok arkadaşımız varr gelen herkes baş göz üstüne burdaki herkesin yüreği çpok genişşşşş sevgiyle karşılar içimizede alırız nitekim dün sanada aynı şeyi yaptıkkk soğuk soğuk hoş geldin deyip direk diyetten dem vurmadık sohbetimizin esprilerimiz içine aldık ama gitmek isteyen arkadaşlarımız olduğunda da ne olurr gitmeyin diye yalvarmadıkkkk allah herkesin yolunu açık etsinnn bizimde seninde umarım hedefineee ulaşırsın kısa zamanda...Bu değerlendirme de benim içten gelen düşüncelerim. Aranızdaki muhabbet hoşuma gitti. Çok süpersiniz kızlar yazdım. Bana verilen cevap süperlik benden kaynaklanıyormuş!!! Birisi de yazmış ki canın tatlı isterse buraya gel. Çünkü burada çok tatlı kızlar varmış!!!
Yani destek olur gibi değil de gırgır geçer gibi. Dün akşam gerçekten büyük bir üzüntü ve hüzün içinde buraya yazmıştım ki kilolarımdan çok mutsuzum. Diyeti başlayıp bırakmaktan mutsuz olduğumu belirttim. Bir arkadaşınız da bana kelin ilacı olsa başına sürerdi yazmış!!! Çok moral verdin sevgili arkadaşım. Çok güzel destek oldun. Sağol varol. Moralim çok iyiydi. Daha da iyi oldu. Çok özür dilerim. İçinizdeki samimi içten karşılayan arkadaşlardan. Ama burada bu atmosferde yazışarak istifade edemiyeceğim kanaatine vardım. Hepinize başarılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?