80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr

Çok geç oldu ama ancak geldik misafirlikten
Gece fena geçmedi ama pek hoşlanmadığım bir cift daha davetliymiş Eve girince onları gördüm ve acıkcası bilseydim gitmezdim bile
Boş sohbeti olan insanlar üstelik kendilerini birşey zanneden tipler
Çok fazla muhabbete girmemeye çalıştım o yüzden çokda rahattım
Ev sahibi sağ olsun bir sürü şey hazırlamıştı hatta bende tahmin ettiğim için akşam yemeği yemeden gittim
Şükür geceyi çok hafif atlattım hamur işlerinden yemedim sadece 2 çeşit salata ve 5 - 6 tane sarma

Evsahibi olan arkadaşın eşi ( yeni evlendiler ) mutfaktayken bir ara bana ya Banu diğer bayanlarda iyiler ama nedense seni çok daha fazla sevdim dedi
Çalışmayı düşünüyor ve işe girene kadar fırsat buldukça görüşmeye karar verdik
O cins olan çift ha bire kendileriyle ilgili konuşmaya çalıştıkça ikimizde biririmize bakıp durduk sanki sohbet edecek şey yokmuş gibi

Neyse Mübarek kandil günü ( 12yi geçti sonuçta ) günaha girmim fazla
Sonuçta bir daha ne zaman görürüm onları Allah bilir
Sabah inşallah Annemlere kahvaltıya gideceğiz ordanda öğlenden sonra eşimin anannesine gideriz kandillik en son eşimin amcasına akşam yemeğine geçeceğiz yani anlıyacağınız yarın yokkum geç saate kadar en azından

Şimdiden herkesin Kandili mübarek olsun ....
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını inşallah sizlere hayırlı olarak nasip eder ....Aminnnnnnnnnnn

ya ben yaaa bennnnn

Ne olmuş sana şekerim :44: facei diyorsan mesaj atayım sanada

destekleyin laaayn beni desteklemeyeni picaklarim o kadar

Valla şu lanet yeni sistem yüzünden istediğimiz gibi destekleyemiyoruzda kimseyi yaaa sinir oldum

Aramıza hoşgeldin
İnşallah çok güzel kilolar veririz bu arada 45 günde 11 kilo süper bir sonuç bence keşke bende okadar verebilseydim

Bende nefret ettim gerçekten şu beğeni olayını Ulen ne puanı vereceksiniz hadi verdiniz bize ne faydası var kimin kimi beğendiğinide göremiyoruz artık :26: gıcık birşey yaaa ben eski beğeni butonunu istiyoruzzzzzzzzzzzz

Ya ben hiç bir diyeti yapamayacak mıyım ?
Başla bırak başla bırak. Deneme tahtasına döndüm.
Bir akıl verin ! Bir yol gösterin:26:

Kelin ilaçı olsa kendi başına sürerdi diyeceğim şaka şaka
Bir kaç gün buraya müdavim olduktan sonra emin ol başla bırak bitecektir motivasyon tavan yapar nasılsa
Bu arada hoşgeldin

.... fazla çıkmış mesaj tekrarı olmuş

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 928912
Yüzüm ağrıyo dişim gözüm başım öbür tarafa da geçio yandım ben

Canım çok çok geçmiş olsun kıyamam ben sana yaa gerçekten çok ağır geçiriyormuşsun girpi Rabbim acil şifalar versin güzelim

Eki Görüntüle 928917
Bu da aldığım elbisenin gizli çekimi
Sırtı azcık derin v
Boy dizde kına elbisesi olcak bu

Oyyy çok hoşmuş elbise Güle güle kullan canım yeni elbiseni

kızlarrr esra da bebeğini düşürdüüüü üzüldüm beeee

Valla bende üzüldüm RAbbim kimsenin başına vermesin....Aminnnnnnnnnn
Kadıncağız çok seviniyordu kızım olucak diye ama nasip değilmiş Allah sabır versin...aminnnnnn

HERKESE MERHABALARR :))

BUGUN MISAFIRIM VARDI GIREMEDIM

SABAH-ÖGLE (SAAT 13:00)
SUCUKLU YUMURTA
1 DILIM KASAR
1 DILIM HELVA
2 DILIM EKMEK
1 BARDAK SUT

ARA:
YESILCAY

AKSAM(19:00):
KURU FASULYE
PILAV
BOL SALATA
YARIM BARDAK LIGHT KOLA

1 BARDAK SIYAH CAY
1 BARDAK YESIL CAY
2 DILIM RULO KEK
2 LITRE SU

GUN BOYU SAKIZ CIGNEDIM SEKERSIZ NEDENSE BUNU YAZMA GEREGI DUYDUM

AY BUGUN SPOR YAPAMADIM..COK UYKUM VAR..
BU KADINLAR KULUBUNUN BU YENI HALINI HIC SEVMEDIM..
DOGRU DUZGUN BEGENI BILE YAPAMIYORUZ.
BEGENI VAR YAZIYO GORUNMUYO ABONE DEGILSIN YAZIYO..
ABONE OLDUM YINE GOREMEDIM KIM NEYI BEGENMIS.:44:
BASKASINA BEGENI YAPIYORUM BASKA KIM BEGENMIS GOREMIYORUM..
BEGENI YAPIYORUM IKI DE BIR BI KUTUCUK CIKIYO YORUMU DEGERLENDIRDIGIM ICIN TESEKKUR EDIYO ONA BILE GICIK OLDUM..

HADI IYI GECELER..MUHTEMELEN HERKES SIMDI RUYALARDA, BEN DAHA YENI YATCAM..
SIZCE BUGUN COK MU ABARTTIM YEMEK ISINI?

sağol tatlım amin
Eki Görüntüle 928917
Bu da aldığım elbisenin gizli çekimi
Sırtı azcık derin v
Boy dizde kına elbisesi olcak bu
canım öncelikle çok geçmiş olsun acaba bir dr a mı gitsenn
ayrıca elbisen hayırlı olsun

tatil yaptım diyetimde ama yeniden sıkı diyete başladım hayırlı uğurlu olsun

Günaydınlar herkese. 50 gündür kayınvalidemler bizdelerdi. Bu bana güzel 2-3 kilo olarak döndü neyse artık buraya devam ederek toparlamaya çalışacağım. Bir hafta menü paylaşıp öyle listeye gireceğim değil mi??

Umarum herkes için herşey yolundadır :) güzel bir pazar olsun :)

:))) evet onu diyordummm yolladım isteğimi cnmmm benimmmmm dilara y....

oo kadar sıkıntılıyım ki kızlar neye elimi atsam kuruyor derler yaaa onu yaşıyorummm ben hep herşeyin hayırlısı diye dua ettimmmmm ama neden hep olumsuz olacak şey hayırlı oluyorrr, ben demek ki bu hayırlıymışşş olsaydıı belki şöyle olurdu böyle olurduu diye kendimiiii teselli etmekten yoruldum...

Son düzenleyen: Moderatör:
artık pek takılamıyorum size canlarım yaaaa..öyle özleniyorsunuz ki...ama hergün o kadar koşturmaca geçiyor ki anlatamam..geçmiş o kadar fazla ki yetişemiyorum...herkese güzel bir pazar günü diliyorum....öptüm hepinizi..
elma şekerim hoşgeldin bu arada....
iremcim geçmiş olsun...

hoş buldum cnm benimmmm sanada güzel hayırlı pazarlar görüşürüz

slm kızlar hepinizin mevlid kandili mübarek olsun. ya anlamadım kim bebeğini düşürdü:44::44: geçmiş yaparken sayfa kaçırdım galiba. amaaaaan kk nın yeni hali yüzünden nerde kaldığımı bulamıyom artık. sayfa numarası tutmak zorundamıyım artık.

esra eroll düşürdüüüü cnmmm

Sorunu kendimce cevaplayım. Sonuçta ben de yeniyim burada. Herşeyin biraz fazla süper olmasından kaynaklanıyor olabilir
Yani buradaki herkes o kadar samimi bir hava hissettiriyor ki bu hemen farkediliyor. Sadece diyet değil herşeyinizi paylaşıyorsunuz. Bu elbette sizce güzel olabilir. Ama yeni gelen olarak bu uyumu zorlaştırıyor. Diyet ile ilgili konuları yazılacağı zaman insan kendini araya sıkışıp kalan tipler gibi , sohbetleriniz ile alakasız fırlama tipler gibi hissediliyor olabilir. Gerçi ben öyle hissetmedim ama naçizane fikirlerim bunlar

Bu değerlendirme de benim içten gelen düşüncelerim. Aranızdaki muhabbet hoşuma gitti. Çok süpersiniz kızlar yazdım. Bana verilen cevap süperlik benden kaynaklanıyormuş!!! Birisi de yazmış ki canın tatlı isterse buraya gel. Çünkü burada çok tatlı kızlar varmış!!!
Yani destek olur gibi değil de gırgır geçer gibi. Dün akşam gerçekten büyük bir üzüntü ve hüzün içinde buraya yazmıştım ki kilolarımdan çok mutsuzum. Diyeti başlayıp bırakmaktan mutsuz olduğumu belirttim. Bir arkadaşınız da bana kelin ilacı olsa başına sürerdi yazmış!!! Çok moral verdin sevgili arkadaşım. Çok güzel destek oldun. Sağol varol. Moralim çok iyiydi. Daha da iyi oldu. Çok özür dilerim. İçinizdeki samimi içten karşılayan arkadaşlardan. Ama burada bu atmosferde yazışarak istifade edemiyeceğim kanaatine vardım. Hepinize başarılar

Hayırdır cnm noldu böyle... Neden üzgünsün.. İş ile mi ilgili yoksa aşk, aile m?

valla canımmmmm içtenliğin samimilğinnn kötü karşılandığı bir durumla ben hiç karşılaşmamışdım buda bi deneyim oldu sayende!!! bizz grup olarak sırf diyetten konuşupppp sürekli onumu yapsak bunumu yapsakk aa budiyet daha verdiriyormuş hadi bunu yapalımmm yok olmadı bu çayı içelimmmm 7 24 diyet konuşmayı seven bir grup değiliz evet iyikide öyle değilizzz herkess ufak tefek deneyiminden bahsediyorr aklına yatan uyguluyor yatmayan uygulamıyorrr bizim burdaaa yıllara dayanan dostluklarımız olduuuu ve bununlada grur duyuyorummm herşeyi paylaşa biliyoruz biz burdaa birbirimize iyi geliyoruz acılarımızıda sevinçlerimizide paylaşabiliyoruzzz ortam sanal olsadaaaa biz o ortamı reale çevirmeye başarabiliyoruzzzz ve birlikde bu şekilde çok güzel kilolarda veriyoruzzz dünde söylediim sanaaa çizelgelere bakarsanda başaran ilerleyen çok arkadaşımız varr gelen herkes baş göz üstüne burdaki herkesin yüreği çpok genişşşşş sevgiyle karşılar içimizede alırız nitekim dün sanada aynı şeyi yaptıkkk soğuk soğuk hoş geldin deyip direk diyetten dem vurmadık sohbetimizin esprilerimiz içine aldık ama gitmek isteyen arkadaşlarımız olduğunda da ne olurr gitmeyin diye yalvarmadıkkkk allah herkesin yolunu açık etsinnn bizimde seninde umarım hedefineee ulaşırsın kısa zamanda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…