80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayırdır cnm noldu böyle... Neden üzgünsün.. İş ile mi ilgili yoksa aşk, aile m?

valla cnmmm bu aralar herşey öylede son olarak daaa dün gece aldığım bir haber beni üzdüü çok sevdiğim bir arkadaşımla o kadar yolunda giden bir işe girişmişdik kiiii yani yolundaaa gider gibi görünüyorduuu elimizi biz bu işe attığımız gibi aksilik üstüne aksilikkkk en sondaaa son vermeye karar verdikkkk buda beni çok üzdü bütün umutlarım hayallerim suya düştüüüüü derlerya işte tamda onu yaşadım btün gece uyuyamadımmmm tabi dünyanın sonu değil ama bir yerden sonrada insannn tükeniyorr herşeymi beni buluyor diyorrr

sanırım arkadaşın moralinin sıfır olduğu bir ana denk gelmiş. yoksa espirinin farkına varırdı. ilk defamı böyle bi tepkiyle karşılaştık naptık burda. birden kötü hissettim. ama burda muhteşem işler başarmış olsaydık durmazdık yada giden geri gelmezdi. biraz destek olarak genelde gırgır şamata kilolarımızla vedalaşmaya çalışıyoruz. neyse yanımızda durmak isteyenin başımızın üstünde yeri var.

allah sevdiği kuluna cefa verirmiş. bu senin sınavınsa bu sınavı sabrederek vereceksin üzme kendini şekerim

sanırımmm, ama muhteşem işler başardığımız için giden geri geliyor yada geliyoruz cnm en yakın örneği de bennnn 5 ay sonra neden geri gelme gereği duydumm çünkü tek başımaa başaramadımmm amannn nasılsa ora bana birşey katmadı deyip gelmemezlik yapmadım çünkü ben burda başardımmm bi keree ,burdaaa kimsenin sihirli değneyi yokkiii ben geleyim ayyüzlümmm ben çok kilo aldım yardımcı ol diyeyim sende bna değneyini dokundur incecik olayımmm keşke olsaydııı ama yok tabiki de yanımızda olmak isteyene elimizden geleni yaparızzz dündeee kimseyi dışlamaya çalışmadık en azından benim gördüğüm oyduuuu kendi adımaaa söyleyeyimm ters birşey söylediysem ( ki şaka amaçlı) k.bakmasın arkadaşımmmm

Son düzenleyen: Moderatör:
şekerim üzülmüşsün galiba baya Allah yolunda gitmeyen işlerini yoluna getirsin bol bol şans versin inş ha bu arada arkadaş galiba bizi yanlış anlamışben o şeker kızlar var esprisini çok beğenmiştim oysaki neden dalga olarak algıladı anlamadım aslında o espri samimi bi ortam olduğunun en belirgin kanıtıydı ama neyse arkdaşın gerçekten çok canı sıkılmış ve kilolarını kısa zamanda verme telaşıyla çok ciddi olmak istyr ama bu mümkün değil eğer o kadar ciddi olsak burda kimse kalmaz 80 in altına inen giderdi ama burda sanal olmasına rağmen gerçek bi arkdaşlık var 2 yıldır burdayım çok kilo verdim 57 ye inip burda devam edenler gördüm gittim aldım geri geldim eminim bi çok kişide bu durumda 2 yıldır şekercenım kaptanım prenses ayyüzlü beyz duyum minikkelebek ayça ve daha bi çok kişi burda ciddi manada arkadaşız ve aile problemlerimizden çocuklarımızdan mutluluk ve hüzünlerimizden bi çok şeyi paylaştık bi çoğumuzun kaç çocuğu var nasıl bi kocası var biliriz o yüzden buraya sınıf muamelesi yapıp deers beklemek anlamsız neyse gidene güle güle gelene hoş geldin demek düşer bize

çoooooooooooook saol cnm benim allah razııı olsunnnn hepimizin de işleri yolunda gitsin inş. kamilemmmm zaten kilolardan yana çok dertliyiz bari hayat gülsün :)

sabah
peynir
zeytin 2 tane
kıymalı yumurta
süzme yoğurt
sac böreği
tahin
çay

ara 1 adet maden suyu

şimdi kahve yapıp içeceğim

akşam
etli pattaes
salata

boool su

yemekden sonra

ara: yarım muz, 1 bardak süt

ara: yarım muz

sahur: 2dlm ekmek, 1 yumurta haşlama, 5 zeytin( yeşil), domates, salatalık, 1 dlm peynir, 2kayısı :)

iftar: 1 kase yoğurt çorba( hala bitmedi :) allahdan hiç yağ eklemedilk yoğurdun kendi yağı), 1 parça tavuk göğüs ızgara, salataa, 3yk fasulye kavurma

bugün ev bomboş gelirrr ama yarın alışırsınn benimde babam ankaraya gitmişdi bir haftadır yoktuuu bişzde aynı durumu yaşadık :)

kızlar, kızlar, kızlar!

öncelikle bu eşek kafamı nerelere vurayım bilemiyorum. sonrasında ise yaşadıklarımı anlatayım. üzerinize afiyet bir atak geçirdim, tam da regl günlerimde. 4 günüm böyle gitti. gözüm ne bilgisayar gördü ne bir şey. velhasılıkelam, 84.2 ile 6. günde bırakmıştım. ki 6 günde 89.1'den 84.2'ye inmiştim. çünkü çoğu ödemdi ve bunu biraz da buradaki sohbetimize borçluydum. o kadar şeker insanlar var ki burada. onların manevi desteği daha da inceltiyordu her şeyi :)

bugün kendime geldim. menümü de yazayım tam olsun :)

kahvaltı:
3 yemek kaşığı yulaf ezmesi
4 yemek kaşığı yoğurt
1 çay kaşığı tarçın
1 yeşil elma
yarım litre sirkeli su
sonrasında iki kupa çay.

öğlen:
kırmızı lahana, turp, havuç, domates ve 1 su bardağı nohuttan oluşan limonlu salata.

ara:
şekersiz sütlü kahve.
iki yemek kaşığı yulaf
iki yemek kaşığı yoğurt
bir çay kaşığı tarçın

akşam:
iki kase domates çorbası. içinde azıcık bulgurla.

değerlendirme: şu an 86.1'im. salı günü tartılacağım bakalım. ve bir büyük atak ile regli de geçirdiğimize göre, asla ve kat'a bahanem yok oburluk için. 75'e uygun adım marş! hep birlikte!

[ki bu süreçte çok ağladım. bi ağladım bi yedim. bi yedim bi ağladım. sonra 3 gün üstüste günde iki tane form çayı içtim. bağırsakları çok güzel boşaltıyor ama boşaltırken mahvediyor. önceleri haftada bir iki defa sadece bir poşet içerdim ve böyle bir etki görmezdim. 3 gün üst üste günde iki poşet içince... demek ki etkisi böyle ortaya çıkıyor. ama bağırsakları tembelliğe sevkettiği için pek iyi bir şey olmasa gerek.]

bu süreçte bana faydası olan şey:
sirkeli su. içebileceğim miktarda tabii ki.

bu süreçte aklımda soru işaretleri bırakan şeyler:
tavuk eti bana yaramıyor galiba.
bazı sebzeler de yaramıyor :S
sağlıklı beslenmek çok zor bir şey aslında. sebze bulup onu pişirmek... ayh.

devam edecek... inşallah.

hepinizin kandilini tebrik ederim. nefsimize hakim olduğumuz tatlı ve ince zamanlara :)

Slm güzellikler umarım pazarınız güzel geçmiştir tekrar hayırlı kandiller rabbim hepimizin yüreğinden geçenleri kabul etsin inş

Akşam yemeği yemeden gitmen süper olmuş cecoşummmm

hayır cnm cok rahatım ben her bardaga ıkı tane atıyorum, ama ınsallah seker kadar kılo yapmıyordur baya alıstım cunku ona :))

Canım keşke şekersize alışabilsen 1 kaçgün devam edince inan bana alışabilirsin

yarım bardak light kola ve 2 dilim rulo kek yakışmamış bu mönüye pilavda inş pirinc değildir
sağol tatlım amin

canım öncelikle çok geçmiş olsun acaba bir dr a mı gitsenn
ayrıca elbisen hayırlı olsun

tatil yaptım diyetimde ama yeniden sıkı diyete başladım hayırlı uğurlu olsun

tatil bittiğine göre tekrar devam o zaman

Hoşgeldinnn öğretmenimmm sağlık olsun napalım misafir olunca düzen biraz karışıyor veririz yine birlikte hayırlı pazarlar ve hayırlı kandileer

Hayırdır bitanemmmm nolduuuuuuu:26::26: neyin hayırlı olup olmadığını bizler bilemeyiz bitanemmm vardır rabbimin bir bildiği sen sadece sabret tatlımm canım demekki hayırlı değilmişş beki devam etseydiniz daha çok zarar edecektiniz ne olur sıkılma bu kadar bir kapı kapanır bir kapı açılır

Hayırlı kandiller tatlımm

senin solundakide benim galiba kendime benzettim

Evett bizde özledik tatlım seni çalışmaya başladın çok yoğunsun haliyle ama arada varlığını hissedelim

allah kavuştursun eşine canımcım sağ salim döner inş İremcim napsınnn dimi

sabahki saç kavumr pazar kahvaltısı olduğundan sanırım akşam patateslere dokunma tatlım cıs onlar

Slm tatlımmm hayırlı kandillerr

Canım benim bilmeden seni kırdıksa çok özürdilerim şahsım adına

seni uyanıkkkkkkk harikasın canım muzu sütle tüketmen harika kaç gündür iyi bıkmadın yoğurt çorbasından az yap tatlım günlük taze taze menüde kusur bulamadım

Hoşgeldinnn tatlımmm vurma hiçbiryerini sakın tamam olabilir atağı atlattın reglinde bitti tekrar başlıyoruz

neden ağladınki içine ağlama geldiği zaman sıkıldığın zaman at buraya kendini canımın içi kendine işkence yapma ne olur

tavuk etinin sağlıklısını bulmak çok zor tatlım tavukların hepsi tümör dolu yapabileceğimiz birşey yok en iyisi yememk

taze sebzeleri semt pazarlarından bulabilirsin canımcım ben haftada 3 pazar geziyorum her pazardan aldığım ürünler farklı
sende haftada bir semt pazarından alabilirsin

sanada hayırlı kandiller bitanem umutsuzluk karamsarlık yok başarana kadar burdayız sonrasında da kaçmak yok tabikii

MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
sucuklu omlet
1 çay bar ceviz
1 fincan hibisküs
1 dilim peynir
6 zeytin
2 ad süt kaymaklı kayısı

ÖĞLE +AKŞAM

1 kase kelle paça
3 ad kaşarlı köfte
1 bardak ayran
salata

SPOR
1 saat koşu bandında yürüyüş 10 dk twist 100 mekik

SIVI:
2.5 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
2 fincan hibisküs
takviye olarak omega 3

çookkk saol cnm benimmm desteğin için tabiki allah herkesin hakkında hayırlısı versinnnn demekki böyle olması gerekiyormuş, sensiz bir spor düşünemiyorum zaten :)))) ayyy sorma sağolsun annemin eli pek boldur :) babamda yokkk annemde oruçç ye ye bitiremedik neyse yarın geliyor babam kalanı ona yedirecem inş.:) yorum içinde tşk ettim cnm benim

menüm sabah
2 catal patates kızartması 1.5 haslanmıs yumurta 1 kibrit kutusu kadar helva greyfurt suyu
ara yesılçay hibiskus
öğle 3 etıform kepeklı 1 portakal 2 topkek(evde kendım yaptım kızlara)
aksam yagsız salata 3 ızgara köfte 1 kase yogurt
yeşilçay hibiskus sarımsak çayı

Eskiden bende öyle bol bol yapardım abim evlenmeden önce şimdi minyatür tencereler aldım evcilik tenceresi gibi en fazla 1 öğünlük annemle bana tam yetiyor zaten anneme ayrı yemek yapıyorum ona herşey yasak rica ederim tatlımcım spor demişken spora ne zaman başlıyoruz şekercimmm

Afiyetolsun Eylülüm aradakiler yaramasın inş hibisküsün faydasını gördünmü tatlım:26:

ayyyy işteee onu bir türlü yapamıyorum kuzum yaaaaa ne olacak bilmiyorum hiç sevemedim sporu ((

ayyyy işteee onu bir türlü yapamıyorum kuzum yaaaaa ne olacak bilmiyorum hiç sevemedim sporu ((

Minik minik başlamalısın canımcımm neden yapamayasınkii hele bi başına geç duman edersin ortalığı hafif hafif başla bence zayıflayınca oramız buramız sarkmasın ama dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…