günaydın aylincim
geçmişi okuyordum bakalım ben yokken neler olmuş :)
günaydın yagmurgözlüm nasılsın geçmiş olsun canım
teşekkür ederim canım sağol iyi olmaya çalışıyorum canım sıkılıyor evde alışmışım çalışmaya aynı saatte uyanıyorum işe gidecekmiş gibimafoldumbenkoltuk değneklerine alışamadım offffff en büyük nimet sağlık kızlarr neyse bu hafta bitti sayılır kaldı 1 haftam evde zaman geçmiyor :sinifsinif:sen nasılsın canım ramazanda geldi bu gece ilk sahurumuzu yapıcaz
Yeni gelenlerrrrr hoşgeldinizzzzz... sanki topic tatilde gibi valla ama ben açılışı yapıyorum her ne kadar tam diyet yapmasamda hergün girip yazcam yediğim son günler...
Kızlar okuduğum kitaptan bahsetmiştim sizle de paylaşıyım okudukça..
"Asıl Şişman Beyniniz" kitabın adı düşünce gücünün ne kadar önemli olduğunu anlatıyor genel olarak ben aldığım notlardan size de yazıyım..
Kasaplık yapan bir işçi buzhanede son et grubunu getirmek için fabrikaya gelir içeri girer ve en arka rafa doğru ilerler arkasını döndüğünde kapıların kapandığını farkeder ve yumruklamaya başlar çünkü biliyordur ki orada kalırsa donarak ölecektir.Saatler geçer umudunu yitiren işçi karısına son saatlerini yazarak veda eder. "sizleri çok seviyorum,oğlum sana emanet vs.. şu an parmaklarım titriyor,çok üşüyorum...
Sabah kapılar açılır ve içeride yatan birini görürler,ölmüştür. Fakat anlamadıkları bir durum vardır soğutucu çalışmıyordur,o akşam soğutucu bozuk olduğu için sadece havalandırma açıktır ve gürültülü bir şekilde çalışmaktadır.Fakat işçinin zihni gerçeği farkedip içerisinin soğuk olmadığını bir türlü kabul etmemiştir.Sabah donmuş bir adam değil kendi kendini zihniyle öldüren bir adam bulmuşlardır.
Yani insan zihniyle kendini öldürebiliyorsa aynı şekilde neden zayıflayamasın ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?