[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] wintersun[/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 75.8 [/TD] [TD] 73.8 [/TD] [TD] 2 [/TD] [TD] 9.2 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] ayyuzlum0211[/TD] [TD] 93.5 [/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 86.3 [/TD] [TD] 1.7 [/TD] [TD] 7.2 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] EYLÜL SILA[/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 75.4 [/TD] [TD] 74.2 [/TD] [TD] 1.2 [/TD] [TD] 14.8 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] 2saat yürüyüş 100mekik trambolin10dktwist [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] ceco34[/TD] [TD] 123 [/TD] [TD] 122 [/TD] [TD] 120.9 [/TD] [TD] 1.1 [/TD] [TD] 1.5 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] melankoli 84[/TD] [TD] 93.5 [/TD] [TD] 85.8 [/TD] [TD] 84.9 [/TD] [TD] 0.9 [/TD] [TD] 8.6 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 3 gün salon sporu [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] sweetdimple[/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 77.1 [/TD] [TD] 0.9 [/TD] [TD] 10.9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 4saat yürüyüş40dk tifanny200mekik [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] anneyim_mutluyum[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 76.2 [/TD] [TD] 75.5 [/TD] [TD] 0.7 [/TD] [TD] 8.5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] çalışmak [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] kkkmevsim5[/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 76.5 [/TD] [TD] 75.9 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 1.1 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 300 mekik 30dk leslie [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] minieksper[/TD] [TD] 83.5 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 73.5 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 10 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] 88prenses22[/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 84.4 [/TD] [TD] 84.4 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 4.6 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] beyazcan[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 7 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] duyum[/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 74.3 [/TD] [TD] 74.7 [/TD] [TD] +0.4 [/TD] [TD] 0.3 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]
ellerine sağlık iremimmm tüm verenleri tbrkk ediyorummmm ablamda artık jhaftaya verir :)[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD] 0
[/TD]
[TD] nick
[/TD]
[TD] başlangıç
[/TD]
[TD] geçen hafta
[/TD]
[TD] bu hafta
[/TD]
[TD] giden
[/TD]
[TD] toplam giden
[/TD]
[TD] hedef
[/TD]
[TD] spor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 1
[/TD]
[TD] wintersun
[/TD]
[TD] 83
[/TD]
[TD] 75.8
[/TD]
[TD] 73.8
[/TD]
[TD] 2
[/TD]
[TD] 9.2
[/TD]
[TD] 70
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 2
[/TD]
[TD] ayyuzlum0211
[/TD]
[TD] 93.5
[/TD]
[TD] 88
[/TD]
[TD] 86.3
[/TD]
[TD] 1.7
[/TD]
[TD] 7.2
[/TD]
[TD] 80
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 3
[/TD]
[TD] EYLÜL SILA
[/TD]
[TD] 89
[/TD]
[TD] 75.4
[/TD]
[TD] 74.2
[/TD]
[TD] 1.2
[/TD]
[TD] 14.8
[/TD]
[TD] 60
[/TD]
[TD] 2saat yürüyüş 100mekik trambolin10dktwist
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 4
[/TD]
[TD] ceco34
[/TD]
[TD] 123
[/TD]
[TD] 122
[/TD]
[TD] 120.9
[/TD]
[TD] 1.1
[/TD]
[TD] 1.5
[/TD]
[TD] 85
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 5
[/TD]
[TD] melankoli 84
[/TD]
[TD] 93.5
[/TD]
[TD] 85.8
[/TD]
[TD] 84.9
[/TD]
[TD] 0.9
[/TD]
[TD] 8.6
[/TD]
[TD] 80
[/TD]
[TD] 3 gün salon sporu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 6
[/TD]
[TD] sweetdimple
[/TD]
[TD] 88
[/TD]
[TD] 78
[/TD]
[TD] 77.1
[/TD]
[TD] 0.9
[/TD]
[TD] 10.9
[/TD]
[TD] 65
[/TD]
[TD] 4saat yürüyüş40dk tifanny200mekik
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 7
[/TD]
[TD] anneyim_mutluyum
[/TD]
[TD] 84
[/TD]
[TD] 76.2
[/TD]
[TD] 75.5
[/TD]
[TD] 0.7
[/TD]
[TD] 8.5
[/TD]
[TD] 65
[/TD]
[TD] çalışmak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 8
[/TD]
[TD] kkkmevsim5
[/TD]
[TD] 77
[/TD]
[TD] 76.5
[/TD]
[TD] 75.9
[/TD]
[TD] 0.6
[/TD]
[TD] 1.1
[/TD]
[TD] 65
[/TD]
[TD] 300 mekik 30dk leslie
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 9
[/TD]
[TD] minieksper
[/TD]
[TD] 83.5
[/TD]
[TD] 74
[/TD]
[TD] 73.5
[/TD]
[TD] 0.5
[/TD]
[TD] 10
[/TD]
[TD] 60
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 10
[/TD]
[TD] 88prenses22
[/TD]
[TD] 89
[/TD]
[TD] 84.4
[/TD]
[TD] 84.4
[/TD]
[TD] 0
[/TD]
[TD] 4.6
[/TD]
[TD] 70
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 11
[/TD]
[TD] beyazcan
[/TD]
[TD] 86
[/TD]
[TD] 79
[/TD]
[TD] 79
[/TD]
[TD] 0
[/TD]
[TD] 7
[/TD]
[TD] 65
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 12
[/TD]
[TD] duyum
[/TD]
[TD] 75
[/TD]
[TD] 74.3
[/TD]
[TD] 74.7
[/TD]
[TD] +0.4
[/TD]
[TD] 0.3
[/TD]
[TD] 60
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
saol cnm benimmmmm senindeeslm kızlar hepınızın kandılı mubarek olsun :112::112:
yokk bi sebebiii sadeceee sevmiyorummm yapmak istemiyorummm o sebepten sağlığımda çok şükür bir sorun yokkk, zumbaaa çok hareketli ben ona hayatta yetişemem o gider ben bakarım :) orucumu bitireyimde leslie teyzeye başlayayımmm en iyisiHoş buldum. Vallahi menülerime yorum yapmanı ve benim kendime çeki düzen vermeye çalışmamı özledim :) bugünki menüm iyi değil ama yarından itibaren güzel olacak inşallah
Niye spor yapamıyorsun bilmiyorum (geçmişi okuyamadım) ama alternatif olarak zumba önersem sana?? Evde bizim koşu bandı var ama oğluşla imkansız onu kulanmak. Neyse işte ben de artık okul dönüşü haftada iki gün yarım saatlik zumba yapmayı planlıyorum...
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] wintersun[/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 75.8 [/TD] [TD] 73.8 [/TD] [TD] 2 [/TD] [TD] 9.2 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] ayyuzlum0211[/TD] [TD] 93.5 [/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 86.3 [/TD] [TD] 1.7 [/TD] [TD] 7.2 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] EYLÜL SILA[/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 75.4 [/TD] [TD] 74.2 [/TD] [TD] 1.2 [/TD] [TD] 14.8 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] 2saat yürüyüş 100mekik trambolin10dktwist [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] ceco34[/TD] [TD] 123 [/TD] [TD] 122 [/TD] [TD] 120.9 [/TD] [TD] 1.1 [/TD] [TD] 1.5 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] melankoli 84[/TD] [TD] 93.5 [/TD] [TD] 85.8 [/TD] [TD] 84.9 [/TD] [TD] 0.9 [/TD] [TD] 8.6 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 3 gün salon sporu [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] sweetdimple[/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 77.1 [/TD] [TD] 0.9 [/TD] [TD] 10.9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 4saat yürüyüş40dk tifanny200mekik [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] anneyim_mutluyum[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 76.2 [/TD] [TD] 75.5 [/TD] [TD] 0.7 [/TD] [TD] 8.5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] çalışmak [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] kkkmevsim5[/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 76.5 [/TD] [TD] 75.9 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 1.1 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 300 mekik 30dk leslie [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] minieksper[/TD] [TD] 83.5 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 73.5 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 10 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] 88prenses22[/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 84.4 [/TD] [TD] 84.4 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 4.6 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] beyazcan[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 7 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] duyum[/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 74.3 [/TD] [TD] 74.7 [/TD] [TD] +0.4 [/TD] [TD] 0.3 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]
slm kızlar hepınızın kandılı mubarek olsun :112::112:
Sabah: 1 yumurta, 1,5 kk peynir, 8 zeytin, 1 ceviz, 1 dilim köy ekmeği, emzirme çayı, yarım su bardağı süt
Ara: 1 elma
Öğle: küçük bir tabak makarna, 3 tane nugget
(Ve şimdi adet öncesi çılgınlığı başlıyor :/)
14:00 ile 18:00 arası
1 muz
1/2 dilim pasta
1 twix çikolata
1 küçük paket cips
Akşam yemeği yemedim ama zaten üç akşam yemeklik kalori toplamışımdır. Dediğim gibi inşallah yarından itibaren böyle dengesizlikler olmayacak. Yaza düğün olursa büyük bedenden anaanne kıyafeti almak istemiyorummmmmm
Herkese hayırlı kandiller diliyorum. Umarım tüm dualarımız kabul olur :)
Ellerine sağlık İremcimmm hasta hasta listemizide hazırlamışsınn
Slm tatlımmm hg hayırlı kandillerr
sabah menüsü hariç diğerlerine gözlerimi kapadımm:117::117: inşallah yarından itibaren sağlıklı beslenmeye dönnersin canımcım müfettiş 2 oldu ona göre
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
Çok geç oldu ama ancak geldik misafirlikten
Gece fena geçmedi ama pek hoşlanmadığım bir cift daha davetliymişEve girince onları gördüm ve acıkcası bilseydim gitmezdim bile
Boş sohbeti olan insanlar üstelik kendilerini birşey zanneden tipler
Çok fazla muhabbete girmemeye çalıştım o yüzden çokda rahattım
Ev sahibi sağ olsun bir sürü şey hazırlamıştı hatta bende tahmin ettiğim için akşam yemeği yemeden gittim
Şükür geceyi çok hafif atlattımhamur işlerinden yemedim sadece 2 çeşit salata ve 5 - 6 tane sarma
Evsahibi olan arkadaşın eşi ( yeni evlendiler ) mutfaktayken bir ara bana ya Banu diğer bayanlarda iyiler ama nedense seni çok daha fazla sevdim dedi
Çalışmayı düşünüyor ve işe girene kadar fırsat buldukça görüşmeye karar verdik
O cins olan çift ha bire kendileriyle ilgili konuşmaya çalıştıkça ikimizde biririmize bakıp durduksanki sohbet edecek şey yokmuş gibi
Neyse Mübarek kandil günü ( 12yi geçti sonuçta) günaha girmim fazla
Sonuçta bir daha ne zaman görürüm onları Allah bilir
Sabah inşallah Annemlere kahvaltıya gideceğiz ordanda öğlenden sonra eşimin anannesine gideriz kandilliken son eşimin amcasına akşam yemeğine geçeceğiz yani anlıyacağınız yarın yokkum geç saate kadar en azından
Şimdiden herkesin Kandili mübarek olsun ....
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını inşallah sizlere hayırlı olarak nasip eder ....Aminnnnnnnnnnn
canım çok teşekkür ederim yazdıkların için özel mesaj atamıyorum hala o yüzden burada yazdım..çok şey yazamıyorum am desteğin için çok sağol gerçekten...
[/table]
Sorunu kendimce cevaplayım. Sonuçta ben de yeniyim burada. Herşeyin biraz fazla süper olmasından kaynaklanıyor olabilir
Yani buradaki herkes o kadar samimi bir hava hissettiriyor ki bu hemen farkediliyor. Sadece diyet değil herşeyinizi paylaşıyorsunuz. Bu elbette sizce güzel olabilir. Ama yeni gelen olarak bu uyumu zorlaştırıyor. Diyet ile ilgili konuları yazılacağı zaman insan kendini araya sıkışıp kalan tipler gibi , sohbetleriniz ile alakasız fırlama tipler gibi hissediliyor olabilir. Gerçi ben öyle hissetmedim ama naçizane fikirlerim bunlar
Bu değerlendirme de benim içten gelen düşüncelerim. Aranızdaki muhabbet hoşuma gitti. Çok süpersiniz kızlar yazdım. Bana verilen cevap süperlik benden kaynaklanıyormuş!!! Birisi de yazmış ki canın tatlı isterse buraya gel. Çünkü burada çok tatlı kızlar varmış!!!
Yani destek olur gibi değil de gırgır geçer gibi. Dün akşam gerçekten büyük bir üzüntü ve hüzün içinde buraya yazmıştım ki kilolarımdan çok mutsuzum. Diyeti başlayıp bırakmaktan mutsuz olduğumu belirttim. Bir arkadaşınız da bana kelin ilacı olsa başına sürerdi yazmış!!! Çok moral verdin sevgili arkadaşım. Çok güzel destek oldun. Sağol varol. Moralim çok iyiydi. Daha da iyi oldu. Çok özür dilerim. İçinizdeki samimi içten karşılayan arkadaşlardan. Ama burada bu atmosferde yazışarak istifade edemiyeceğim kanaatine vardım. Hepinize başarılar
üzme kendini şeker,allah bi kapıyı kapatır ötekini açar..mutlaksenin için hayırlısı neyse rabbim onu veriyordur..oo kadar sıkıntılıyım ki kızlar neye elimi atsam kuruyor derler yaaa onu yaşıyorummm ben hep herşeyin hayırlısı diye dua ettimmmmm ama neden hep olumsuz olacak şey hayırlı oluyorrr, ben demek ki bu hayırlıymışşş olsaydıı belki şöyle olurdu böyle olurduu diye kendimiiii teselli etmekten yoruldum...
Sorunu kendimce cevaplayım. Sonuçta ben de yeniyim burada. Herşeyin biraz fazla süper olmasından kaynaklanıyor olabilir
Yani buradaki herkes o kadar samimi bir hava hissettiriyor ki bu hemen farkediliyor. Sadece diyet değil herşeyinizi paylaşıyorsunuz. Bu elbette sizce güzel olabilir. Ama yeni gelen olarak bu uyumu zorlaştırıyor. Diyet ile ilgili konuları yazılacağı zaman insan kendini araya sıkışıp kalan tipler gibi , sohbetleriniz ile alakasız fırlama tipler gibi hissediliyor olabilir. Gerçi ben öyle hissetmedim ama naçizane fikirlerim bunlar
vaayyyy biz neymişizBu değerlendirme de benim içten gelen düşüncelerim. Aranızdaki muhabbet hoşuma gitti. Çok süpersiniz kızlar yazdım. Bana verilen cevap süperlik benden kaynaklanıyormuş!!! Birisi de yazmış ki canın tatlı isterse buraya gel. Çünkü burada çok tatlı kızlar varmış!!!
Yani destek olur gibi değil de gırgır geçer gibi. Dün akşam gerçekten büyük bir üzüntü ve hüzün içinde buraya yazmıştım ki kilolarımdan çok mutsuzum. Diyeti başlayıp bırakmaktan mutsuz olduğumu belirttim. Bir arkadaşınız da bana kelin ilacı olsa başına sürerdi yazmış!!! Çok moral verdin sevgili arkadaşım. Çok güzel destek oldun. Sağol varol. Moralim çok iyiydi. Daha da iyi oldu. Çok özür dilerim. İçinizdeki samimi içten karşılayan arkadaşlardan. Ama burada bu atmosferde yazışarak istifade edemiyeceğim kanaatine vardım. Hepinize başarılar
sabır canım sabır..:26:teşbih çeksen .annem bana herzaman hatırlatır böyle darda olduğum zamanlar esmaül hüsna çekerim..ya darr isminin dardan kurtardığı yazıyor kitaplarda..allah darından kurtarsın canımvalla cnmmm bu aralar herşey öylede son olarak daaa dün gece aldığım bir haber beni üzdüü çok sevdiğim bir arkadaşımla o kadar yolunda giden bir işe girişmişdik kiiii yani yolundaaa gider gibi görünüyorduuu elimizi biz bu işe attığımız gibi aksilik üstüne aksilikkkk en sondaaa son vermeye karar verdikkkk buda beni çok üzdü bütün umutlarım hayallerim suya düştüüüüü derlerya işte tamda onu yaşadımbtün gece uyuyamadımmmm tabi dünyanın sonu değil ama bir yerden sonrada insannn tükeniyorr herşeymi beni buluyor diyorrr
evet ilk oldu.sanırım arkadaşın moralinin sıfır olduğu bir ana denk gelmiş. yoksa espirinin farkına varırdı. ilk defamı böyle bi tepkiyle karşılaştık naptık burda. birden kötü hissettim. ama burda muhteşem işler başarmış olsaydık durmazdık yada giden geri gelmezdi. biraz destek olarak genelde gırgır şamata kilolarımızla vedalaşmaya çalışıyoruz. neyse yanımızda durmak isteyenin başımızın üstünde yeri var.
bizdeni bir acayiplik var acaba..belki insanlara birbini hiç tanımayan ,hiç birbirini görmemiş insanların bu kadar çok birbirini sevmesi korkutucu ve garip geliyor demekki..sanırımmm, ama muhteşem işler başardığımız için giden geri geliyor yada geliyoruz cnm en yakın örneği de bennnn 5 ay sonra neden geri gelme gereği duydumm çünkü tek başımaa başaramadımmm amannn nasılsa ora bana birşey katmadı deyip gelmemezlik yapmadım çünkü ben burda başardımmm bi keree ,burdaaa kimsenin sihirli değneyi yokkiii ben geleyim ayyüzlümmm ben çok kilo aldım yardımcı ol diyeyim sende bna değneyini dokundur incecik olayımmm keşke olsaydııı ama yok tabiki de yanımızda olmak isteyene elimizden geleni yaparızzz dündeee kimseyi dışlamaya çalışmadık en azından benim gördüğüm oyduuuu kendi adımaaa söyleyeyimm ters birşey söylediysem ( ki şaka amaçlı) k.bakmasın arkadaşımmmm
[TR]
[TD] 0
[/TD]
[TD] nick
[/TD]
[TD] başlangıç
[/TD]
[TD] geçen hafta
[/TD]
[TD] bu hafta
[/TD]
[TD] giden
[/TD]
[TD] toplam giden
[/TD]
[TD] hedef
[/TD]
[TD] spor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 1
[/TD]
[TD] wintersun
[/TD]
[TD] 83
[/TD]
[TD] 75.8
[/TD]
[TD] 73.8
[/TD]
[TD] 2
[/TD]
[TD] 9.2
[/TD]
[TD] 70
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 2
[/TD]
[TD] ayyuzlum0211
[/TD]
[TD] 93.5
[/TD]
[TD] 88
[/TD]
[TD] 86.3
[/TD]
[TD] 1.7
[/TD]
[TD] 7.2
[/TD]
[TD] 80
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 3
[/TD]
[TD] EYLÜL SILA
[/TD]
[TD] 89
[/TD]
[TD] 75.4
[/TD]
[TD] 74.2
[/TD]
[TD] 1.2
[/TD]
[TD] 14.8
[/TD]
[TD] 60
[/TD]
[TD] 2saat yürüyüş 100mekik trambolin10dktwist
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 4
[/TD]
[TD] ceco34
[/TD]
[TD] 123
[/TD]
[TD] 122
[/TD]
[TD] 120.9
[/TD]
[TD] 1.1
[/TD]
[TD] 1.5
[/TD]
[TD] 85
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 5
[/TD]
[TD] melankoli 84
[/TD]
[TD] 93.5
[/TD]
[TD] 85.8
[/TD]
[TD] 84.9
[/TD]
[TD] 0.9
[/TD]
[TD] 8.6
[/TD]
[TD] 80
[/TD]
[TD] 3 gün salon sporu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 6
[/TD]
[TD] sweetdimple
[/TD]
[TD] 88
[/TD]
[TD] 78
[/TD]
[TD] 77.1
[/TD]
[TD] 0.9
[/TD]
[TD] 10.9
[/TD]
[TD] 65
[/TD]
[TD] 4saat yürüyüş40dk tifanny200mekik
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 7
[/TD]
[TD] anneyim_mutluyum
[/TD]
[TD] 84
[/TD]
[TD] 76.2
[/TD]
[TD] 75.5
[/TD]
[TD] 0.7
[/TD]
[TD] 8.5
[/TD]
[TD] 65
[/TD]
[TD] çalışmak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 8
[/TD]
[TD] kkkmevsim5
[/TD]
[TD] 77
[/TD]
[TD] 76.5
[/TD]
[TD] 75.9
[/TD]
[TD] 0.6
[/TD]
[TD] 1.1
[/TD]
[TD] 65
[/TD]
[TD] 300 mekik 30dk leslie
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 9
[/TD]
[TD] minieksper
[/TD]
[TD] 83.5
[/TD]
[TD] 74
[/TD]
[TD] 73.5
[/TD]
[TD] 0.5
[/TD]
[TD] 10
[/TD]
[TD] 60
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 10
[/TD]
[TD] 88prenses22
[/TD]
[TD] 89
[/TD]
[TD] 84.4
[/TD]
[TD] 84.4
[/TD]
[TD] 0
[/TD]
[TD] 4.6
[/TD]
[TD] 70
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 11
[/TD]
[TD] beyazcan
[/TD]
[TD] 86
[/TD]
[TD] 79
[/TD]
[TD] 79
[/TD]
[TD] 0
[/TD]
[TD] 7
[/TD]
[TD] 65
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 12
[/TD]
[TD] duyum
[/TD]
[TD] 75
[/TD]
[TD] 74.3
[/TD]
[TD] 74.7
[/TD]
[TD] +0.4
[/TD]
[TD] 0.3
[/TD]
[TD] 60
[/TD]
[TD] yok
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
hoş geldin..seninde mübarek olsun canımslm kızlar hepınızın kandılı mubarek olsun :112::112:
Senin moralin kendiliginden coook bozuk her halde... burdakilerin hepsi coook iyi ve hepsini tanidikca cok seviceksin! Hepsi coook cana yakinlar!!! Burdaki arkadaslarin hic birine laf söyletmem!!!
arkadas sana sunu yazmis "Kelin ilaçı olsa kendi başına sürerdi diyeceğim şaka şaka
Bir kaç gün buraya müdavim olduktan sonra emin ol başla bırak bitecektir motivasyon tavan yapar nasılsa
Bu arada hoşgeldin "
bu senle dalga gecmekmi? yoksa seni ortama sokmaya calismakmi??? kusura bakma ama bunda ne kotuluk var anliyamadim??
Bu değerlendirme de benim içten gelen düşüncelerim. Aranızdaki muhabbet hoşuma gitti. Çok süpersiniz kızlar yazdım. Bana verilen cevap süperlik benden kaynaklanıyormuş!!! Birisi de yazmış ki canın tatlı isterse buraya gel. Çünkü burada çok tatlı kızlar varmış!!!
evimin direğini biraz önce yolcu ettim(((ankaraya eğitime gitti.biz oğlumla kaldık başbaşa..çok üzüldüm yaaa...çok uzun bir süre değil 2 hafta ama genede üzülüyor insan işte..rabbim sağ salim kavuşmayı nasip eder inşallah....
[/table]
hoş geldin pembe öğretmenim...kv ler gitmiş diyete kaldığın yerden devam ,iyi geceler kızlarr
allah hepimizin dualarınıkabul etsin bu mübarek gece hürmetine işallahh
[
Q
UOTE=PembeHipopotam;33478358]Günaydınlar herkese. 50 gündür kayınvalidemler bizdelerdi. Bu bana güzel 2-3 kilo olarak döndüneyse artık buraya devam ederek toparlamaya çalışacağım. Bir hafta menü paylaşıp öyle listeye gireceğim değil mi??
Umarum herkes için herşey yolundadır :) güzel bir pazar olsun :)
Kizlarrrrr bence hic degismeyin oldugunuz gibi davranmaya devam edin!!!
Bir bayan gelip bizleri üzdü diye sakin ha degismeyin!!!
Cünkü süpersiniz!!!
Ben daha yeniyim aranizda ama sizleri cooook begendim supersiniz!!! Butun gun aklimdasiniz özlüyorum hatta sizleri :)
ayyyy SIZLERI SEVIYORUM KIZLARRRRRRRRRRR
Ellerine sağlık İremcimmm hasta hasta listemizide hazırlamışsınn
Slm tatlımmm hg hayırlı kandillerr
sabah menüsü hariç diğerlerine gözlerimi kapadımm:117::117: inşallah yarından itibaren sağlıklı beslenmeye dönnersin canımcım müfettiş 2 oldu ona göre
iyi geceler kızlarr
allah hepimizin dualarınıkabul etsin bu mübarek gece hürmetine işallahh
hoş geldin pembe öğretmenim...kv ler gitmiş diyete kaldığın yerden devam ,Günaydınlar herkese. 50 gündür kayınvalidemler bizdelerdi. Bu bana güzel 2-3 kilo olarak döndüneyse artık buraya devam ederek toparlamaya çalışacağım. Bir hafta menü paylaşıp öyle listeye gireceğim değil mi??
Umarum herkes için herşey yolundadır :) güzel bir pazar olsun :)
üzme kendini şeker,allah bi kapıyı kapatır ötekini açar..mutlaksenin için hayırlısı neyse rabbim onu veriyordur..
vaayyyy biz neymişiz..gerçekden çok üzüldümmm. .hani derler ya tasasız günüm vardı komşunun ineği ikiz doğurdu .benimkide o hesap oldu..gerçekden kırıcağımı bilseydim kimseye şeker meker demezdimm. .dışardan bu şekilde iticimi geliyoruz acaba.:26:.alay eder gibi mi hissettirdik..halbuki biz soğuk soğuk davranmayalım yabancılık hissetmesin diye yeni gelenlerle samimi olmaya çalışıyorduk.demekki yanlış yapıyormuşuz:26:.bundan sonra mesafeli davranalım bari
sabır canım sabır..:26:teşbih çeksen .annem bana herzaman hatırlatır böyle darda olduğum zamanlar esmaül hüsna çekerim..ya darr isminin dardan kurtardığı yazıyor kitaplarda..allah darından kurtarsın canım
evet ilk oldu..açıkçası ben eşekden düşmüş karpuz gibi oldum .çok üzüldüm yanlış anlaşılmamıza
bizdeni bir acayiplik var acaba..belki insanlara birbini hiç tanımayan ,hiç birbirini görmemiş insanların bu kadar çok birbirini sevmesi korkutucu ve garip geliyor demekki..
kaptanımm ellerine sağlık hasta hasta bizim için uğraştın birde ..
nasılsın dünden beri biraz toparladınmı
Cünkü süpersiniz!!!
Ben daha yeniyim aranizda ama sizleri cooook begendim supersiniz!!! Butun gun aklimdasiniz özlüyorum hatta sizleri :)
yeme ne olurrr yemeeeeeee meyve yeeeeeeee salatalık ye havuç yeee onu yemeee bak yememişsin dahaaaaa eğer cnn çok isterse yarın sabaha ertele en azındannn gece gece yapma ne olurrrrrrKizlarrrr hepinizin kandili mübarek olsun!!! Dualariniz insallah kabul olur!!!
Menümüde paylasayim... biraz cisslar var bugün...
sabah: 1adet müesli
ögle: mercimek corbasi 1tabak
ara: 1havuç, 2adet cikolata kapli bisküvi
aksam: dünki kabak yemegimden
ara: 1dilim kek yigcem (kuzen yapmis getirmis)
birde ya form cayi ya yesil cay icerim
günlük 3litre suyumuda tamamlarim :)
sevdiğin kadar da seviliyorsun cnm emin ollll bende bunu beğendim :)
beni beyeniyormusun
gaffuru saygıyla anıyorum
Senin moralin kendiliginden coook bozuk her halde... burdakilerin hepsi coook iyi ve hepsini tanidikca cok seviceksin! Hepsi coook cana yakinlar!!! Burdaki arkadaslarin hic birine laf söyletmem!!!
arkadas sana sunu yazmis "Kelin ilaçı olsa kendi başına sürerdi diyeceğim şaka şaka
Bir kaç gün buraya müdavim olduktan sonra emin ol başla bırak bitecektir motivasyon tavan yapar nasılsa
Bu arada hoşgeldin "
bu senle dalga gecmekmi? yoksa seni ortama sokmaya calismakmi??? kusura bakma ama bunda ne kotuluk var anliyamadim??
Kizlarrrr hepinizin kandili mübarek olsun!!! Dualariniz insallah kabul olur!!!
Menümüde paylasayim... biraz cisslar var bugün...
sabah: 1adet müesli
ögle: mercimek corbasi 1tabak
ara: 1havuç, 2adet cikolata kapli bisküvi
aksam: dünki kabak yemegimden
ara: 1dilim kek yigcem (kuzen yapmis getirmis)
birde ya form cayi ya yesil cay icerim
günlük 3litre suyumuda tamamlarim :)
Cünkü süpersiniz!!!
çok sevindim öyle düşünmene..ben baya baya üzüldüm çünki yazılanlara. .sağol canım çok iyi geldi senin desteğin
bizde seni seviyoruz gökçee
Sözzzzzzzzzzzzz :)
Hoş buldum :)
Bence o yorumu yazana arkadaş alıngan günündeymiş. Sen de kendini üzme. Sonuçta burda hepinizin aylara dayalı bir arkadaşlığı ve samimiyeti var. Tabiki espiriler olacak, başka konular konuşulacak. Zaten espiri ayrı bişî dalga geçmek ayrı bişi
Çocuktan sonra banyo yapmak bile lüks oldu. Şükür onları veren Allah'ıma... Yarının yemeğini (etli yağsız kereviz) yapıp, duşa girip saçımı fönlemeliyim :) yarın bi de nöbet günü ki neyse son iki diyerek avutayım kendimi
Herkese iyi gecelerrrrr :)
sevdiğin kadar da seviliyorsun cnm emin ollll bende bunu beğendim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?