80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Herkesi tebrik ediyorum. Emeğine sağlık sevgili kaptanımız :)

Sabah: 1 yumurta, 1,5 kk peynir, 8 zeytin, 1 ceviz, 1 dilim köy ekmeği, emzirme çayı, yarım su bardağı süt

Ara: 1 elma

Öğle: küçük bir tabak makarna, 3 tane nugget

(Ve şimdi adet öncesi çılgınlığı başlıyor :/)

14:00 ile 18:00 arası

1 muz
1/2 dilim pasta
1 twix çikolata
1 küçük paket cips

Akşam yemeği yemedim ama zaten üç akşam yemeklik kalori toplamışımdır. Dediğim gibi inşallah yarından itibaren böyle dengesizlikler olmayacak. Yaza düğün olursa büyük bedenden anaanne kıyafeti almak istemiyorummmmmm

Herkese hayırlı kandiller diliyorum. Umarım tüm dualarımız kabul olur :)

ellerine sağlık iremimmm tüm verenleri tbrkk ediyorummmm ablamda artık jhaftaya verir :)

slm kızlar hepınızın kandılı mubarek olsun :112::112:
saol cnm benimmmmm senindee
yokk bi sebebiii sadeceee sevmiyorummm yapmak istemiyorummm o sebepten sağlığımda çok şükür bir sorun yokkk, zumbaaa çok hareketli ben ona hayatta yetişemem o gider ben bakarım :) orucumu bitireyimde leslie teyzeye başlayayımmm en iyisi

Ellerine sağlık İremcimmm hasta hasta listemizide hazırlamışsınn

Slm tatlımmm hg hayırlı kandillerr

sabah menüsü hariç diğerlerine gözlerimi kapadımm:117::117: inşallah yarından itibaren sağlıklı beslenmeye dönnersin canımcım müfettiş 2 oldu ona göre

yaa ben herkesi beğenebiliyorum snein hiç bir mesajını beğenemiyorum (((( bbu mesajı beğendim haberin olsun cnm :) bari söyleyeyim

Seninde kandilin mubarek olsun canim!!!

Neyse bare ev sahibi ile anlasmissin :)

canım çok teşekkür ederim yazdıkların için özel mesaj atamıyorum hala o yüzden burada yazdım..çok şey yazamıyorum am desteğin için çok sağol gerçekten...

birsey degil canim

Ellerine saglik iremcim!!! Her halde gelcek listede bende olucam :)

Senin moralin kendiliginden coook bozuk her halde... burdakilerin hepsi coook iyi ve hepsini tanidikca cok seviceksin! Hepsi coook cana yakinlar!!! Burdaki arkadaslarin hic birine laf söyletmem!!!

arkadas sana sunu yazmis "Kelin ilaçı olsa kendi başına sürerdi diyeceğim şaka şaka
Bir kaç gün buraya müdavim olduktan sonra emin ol başla bırak bitecektir motivasyon tavan yapar nasılsa
Bu arada hoşgeldin "

bu senle dalga gecmekmi? yoksa seni ortama sokmaya calismakmi??? kusura bakma ama bunda ne kotuluk var anliyamadim??

iyi geceler kızlarr
allah hepimizin dualarınıkabul etsin bu mübarek gece hürmetine işallahh

[

Q

UOTE=PembeHipopotam;33478358]Günaydınlar herkese. 50 gündür kayınvalidemler bizdelerdi. Bu bana güzel 2-3 kilo olarak döndü neyse artık buraya devam ederek toparlamaya çalışacağım. Bir hafta menü paylaşıp öyle listeye gireceğim değil mi??

Umarum herkes için herşey yolundadır :) güzel bir pazar olsun :)[/QUOTE]
hoş geldin pembe öğretmenim...kv ler gitmiş diyete kaldığın yerden devam ,
üzme kendini şeker,allah bi kapıyı kapatır ötekini açar..mutlaksenin için hayırlısı neyse rabbim onu veriyordur..

vaayyyy biz neymişiz ..gerçekden çok üzüldümmm..hani derler ya tasasız günüm vardı komşunun ineği ikiz doğurdu.benimkide o hesap oldu..gerçekden kırıcağımı bilseydim kimseye şeker meker demezdimm..dışardan bu şekilde iticimi geliyoruz acaba.:26:.alay eder gibi mi hissettirdik..halbuki biz soğuk soğuk davranmayalım yabancılık hissetmesin diye yeni gelenlerle samimi olmaya çalışıyorduk.demekki yanlış yapıyormuşuz:26:.bundan sonra mesafeli davranalım bari
sabır canım sabır..:26:teşbih çeksen .annem bana herzaman hatırlatır böyle darda olduğum zamanlar esmaül hüsna çekerim..ya darr isminin dardan kurtardığı yazıyor kitaplarda..allah darından kurtarsın canım
evet ilk oldu..açıkçası ben eşekden düşmüş karpuz gibi oldum .çok üzüldüm yanlış anlaşılmamıza
bizdeni bir acayiplik var acaba..belki insanlara birbini hiç tanımayan ,hiç birbirini görmemiş insanların bu kadar çok birbirini sevmesi korkutucu ve garip geliyor demekki..

kaptanımm ellerine sağlık hasta hasta bizim için uğraştın birde ..

nasılsın dünden beri biraz toparladınmı

Kizlarrrr hepinizin kandili mübarek olsun!!! Dualariniz insallah kabul olur!!!

Menümüde paylasayim... biraz cisslar var bugün...

sabah: 1adet müesli

ögle: mercimek corbasi 1tabak

ara: 1havuç, 2adet cikolata kapli bisküvi

aksam: dünki kabak yemegimden

ara: 1dilim kek yigcem (kuzen yapmis getirmis)

birde ya form cayi ya yesil cay icerim

günlük 3litre suyumuda tamamlarim :)

Kizlarrrrr bence hic degismeyin oldugunuz gibi davranmaya devam edin!!!
Bir bayan gelip bizleri üzdü diye sakin ha degismeyin!!!
Cünkü süpersiniz!!!
Ben daha yeniyim aranizda ama sizleri cooook begendim supersiniz!!! Butun gun aklimdasiniz özlüyorum hatta sizleri :)
ayyyy SIZLERI SEVIYORUM KIZLARRRRRRRRRRR

hoş geldin..seninde mübarek olsun canım

seni beyeniyorum canım

Selamün aleyküm kızlarrrrrrr

Hele şükür gelebildim
Sabah annemlerde kahvaltı ettik ordan KVye uğradık bir saat en sonda eşimin amcasına gittik ve daha yeni geldik
Küçük cimcimemi uyutana kadar boşum ondan sonrada Allahın izniyle oturup kuran okumayı düşünüyorum
Mübarek geceden biraz bende faydalanayım değilmi

Canım bu yazdıklarımı okuyacakmısın bilmiyorum ama bende içimden geldiği gibi yazıyorum Samimiyetimize inanırsın yada inanmazsın o sana kalmış birşey ama burada hiç kimse kimseyle dalga geçmedi bu güne kadar bundan sonrada öyle birşey adım gibi eminim olmaz
Kelin ilaçı lafını ben yazdım ama kesinlikle art niyetle değil Moralinin bozuk olduğunu yazdığında ufak bir espiri yapmak istedim ki özellikle anlaşılsın diye şu gülümsemeyide ekledim sonuna
Daha evvel bizlerin muhabbetini madem takip ettin o zaman bizlerin birimizi neşelendirmek için ara ara muzurluklar yaptığınıda fark etmen gerekirdi Ben asıl orada kendimle dalga geçtim ama insanın fikri neyse zikride odur derler ya aynen öyle olmuş :26: kusura bakma ama o gün şakayla yazmıştım ama şu an gayet ciddiyim :26: Sen karşındakine ( yani bizlere ) ön yargıyla yaklaşmışsın ki bizlerden böyle bir muamele beklemişsin
Hee senin şu yazına hiç cevap dahi vermeyebilirdim ama huyum kurusun dayanamıyorum
Keşke bir kaç gün en azından bizlerden emin olduktan sonra kesin kanaat getirseydin bizlerle ilgili. Tabiki hepimiz seninde zayıflayıp hedefine ulaşmanı istiyoruz ve sen inanmasanda kendimiz vermiş kadar mutlu oluruz
Umarım sende en kısa zamanda sağlıkla kilolarından kurtulursun ve o sayede de belki biraz daha hayata ve insanlara pozitiv bakarsın

Allah kavuştursun canım
İNşallah sağlıcakla gidip gelir eşin

Canım ellerine ve emeğine sağlık
Hakkını helal et canım bizler için çok uğraştın

hoş geldin pembe öğretmenim...kv ler gitmiş diyete kaldığın yerden devam ,

üzme kendini şeker,allah bi kapıyı kapatır ötekini açar..mutlaksenin için hayırlısı neyse rabbim onu veriyordur..

vaayyyy biz neymişiz ..gerçekden çok üzüldümmm..hani derler ya tasasız günüm vardı komşunun ineği ikiz doğurdu.benimkide o hesap oldu..gerçekden kırıcağımı bilseydim kimseye şeker meker demezdimm..dışardan bu şekilde iticimi geliyoruz acaba.:26:.alay eder gibi mi hissettirdik..halbuki biz soğuk soğuk davranmayalım yabancılık hissetmesin diye yeni gelenlerle samimi olmaya çalışıyorduk.demekki yanlış yapıyormuşuz:26:.bundan sonra mesafeli davranalım bari

sabır canım sabır..:26:teşbih çeksen .annem bana herzaman hatırlatır böyle darda olduğum zamanlar esmaül hüsna çekerim..ya darr isminin dardan kurtardığı yazıyor kitaplarda..allah darından kurtarsın canım

evet ilk oldu..açıkçası ben eşekden düşmüş karpuz gibi oldum .çok üzüldüm yanlış anlaşılmamıza

bizdeni bir acayiplik var acaba..belki insanlara birbini hiç tanımayan ,hiç birbirini görmemiş insanların bu kadar çok birbirini sevmesi korkutucu ve garip geliyor demekki..

kaptanımm ellerine sağlık hasta hasta bizim için uğraştın birde ..

nasılsın dünden beri biraz toparladınmı [/QUOTE]saol cnm benim allah razı olsunnn doğru diyorsunnn valla çekeyim bennn uzun zamandırr esmaül hüsnayı çekmiyordum zaten , ayy sen ölme emiiii samimiyetimiz samimiyetsiz görünüyor demek ki :)

Son düzenleyen: Moderatör:

çok sevindim öyle düşünmene..ben baya baya üzüldüm çünki yazılanlara..sağol canım çok iyi geldi senin desteğin

bizde seni seviyoruz gökçee

Sözzzzzzzzzzzzz :)

Hoş buldum :)

Bence o yorumu yazana arkadaş alıngan günündeymiş. Sen de kendini üzme. Sonuçta burda hepinizin aylara dayalı bir arkadaşlığı ve samimiyeti var. Tabiki espiriler olacak, başka konular konuşulacak. Zaten espiri ayrı bişî dalga geçmek ayrı bişi

Çocuktan sonra banyo yapmak bile lüks oldu. Şükür onları veren Allah'ıma... Yarının yemeğini (etli yağsız kereviz) yapıp, duşa girip saçımı fönlemeliyim :) yarın bi de nöbet günü ki neyse son iki diyerek avutayım kendimi

Herkese iyi gecelerrrrr :)

sevdiğin kadar da seviliyorsun cnm emin ollll bende bunu beğendim :)

yeme ne olurrr yemeeeeeee meyve yeeeeeeee salatalık ye havuç yeee onu yemeee bak yememişsin dahaaaaa eğer cnn çok isterse yarın sabaha ertele en azındannn gece gece yapma ne olurrrrrr

Canımsın sen yaaaaaaaaaa
Bu güne kadar bir kişiye bile ay şunla bir dalga geçeyim diye düşünmeden yazdım Rabbim biliyor aksine öyle birşey ben hissetsem herkesten önce ben kiyameti kopartırım ne yapıyorsunuz siz diye ama anlaşılan birileri ters tarafından kalkmış

Hadi bugün hafta sonuydu o yüzden bir göz yumalım ama şu çikodan ve kekden uzak duralım canım yaa
Benim küçük cimcimem bile bir kaç saat önce Anneciğim sen kek yapsana yada kurabiye dedi dedim yok öyle birşey
çünkü huyumu biliyorum dayanamaz yerim en güzeli eve sokmamak

İçimden geçenlerin aynısı Beğenmek istedim ama yeni sistem ambargo koyuyor
Bizde seni çooooooooook seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

çok sevindim öyle düşünmene..ben baya baya üzüldüm çünki yazılanlara..sağol canım çok iyi geldi senin desteğin

bizde seni seviyoruz gökçee

Bunuda beğendimmmmmm hay ben bu sistemin

sevdiğin kadar da seviliyorsun cnm emin ollll bende bunu beğendim :)

Bunuda bunuda
Çoooooook seviyorummmmmmmmmmmmmm sizleri gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…