- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
allah hayretsin cnmmmmm iyi gecelerrrr canım benimmm dua ettiyi geceler kızlarrr..
ben gidiyorum içimde bi sıkıntı var .allah hayra getirsin sabah ne olucak bakalım
valla cnmmm bu aralar herşey öylede son olarak daaa dün gece aldığım bir haber beni üzdüü çok sevdiğim bir arkadaşımla o kadar yolunda giden bir işe girişmişdik kiiii yani yolundaaa gider gibi görünüyorduuu elimizi biz bu işe attığımız gibi aksilik üstüne aksilikkkk en sondaaa son vermeye karar verdikkkk buda beni çok üzdü bütün umutlarım hayallerim suya düştüüüüü derlerya işte tamda onu yaşadımbtün gece uyuyamadımmmm tabi dünyanın sonu değil ama bir yerden sonrada insannn tükeniyorr herşeymi beni buluyor diyorrr
:) aayyyy coook mutlu oldum :)
tesekkurlerrrrr
yarim dilim yedim... 1dilim kalmisti. diger yarisini esim yedi :) birazdanda cayimi icecegim :)
Tesekkurler menume göz yumdugun icin canimkotu aliskanliklar malesef aniden gitmiyor... yavas yavas tamamen yok olcaklar
ah canim benim... ben her halde sokmazdim iceri kimseyi... allah yardimcin olsun canim...
kizlarrr bu arada hepinizin yazdiklarini okudum ama gunde bir begeni hakkimiz var sanrim begen tusuna basiyorum olmuyor o yuzden hepinizi begenddimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yazim bari
selam kızlar hala kötüyüm canlarım malesef biraz gücüm vardı onu da çamaşır bulaşık eşya toplamaya harcadım okuyorum ama yazmaya takatim yok nolur kusuruma bakmayın
öpüyorum hepiniziii
Tesekkurler menume göz yumdugun icin canimkotu aliskanliklar malesef aniden gitmiyor... yavas yavas tamamen yok olcaklar
iyi geceler kızlarrr..
ben gidiyorum içimde bi sıkıntı var .allah hayra getirsin sabah ne olucak bakalım
Ahh seni çok iyi anlıyorum canım.. Çünkü şuan benim eşimde aynı düşüncelere sahip ama Allah büyüktür.. Belki şimdi olmaması, yarına yeni açılacak bir ekmek kapısını aralıyordur... İnşallah en yakın zamanda Allah tüm zorda kalan kullarının yüzüne rızık kapısını açar...(âmin)
Ayyyyyy ev halkını yatırdım çüçük cimcimemin oyuncaklarını topladım ve kendimi buraya attım
Yeşil çaylar içilmiş sohbetler edilmiş oooohhhhhhh Rabbim nazarlardan ve kem gözlerden saklasınAminnnnnnn
Bende şimdi hiç üşenmeden şu ender saraçın sarımsak çayından yapacağım kendimesabah akşam içilmesi gerekiyormuş ya bir deneyeyim bari kaç gündür sabah unutup akşam yaparım diyorum sonra akşam oluyor yine üşenip yarın sabah başlarım diyorum bari bu gece bir başlangıç olsun hemde tadını öğreneyim
Birde tabi şu glukofenimi içeyim unutmadansabah yine unuttum sonrada bütün gün uyukladım ( herhalde şekerim yükseliyor o anlarda tahminimce )
Şu mübarek gecede Rabbim tüm gönlünüzden geçenleri sizlere hayırlı olarak nasip eder inşallah...Aminnnnnnnnn
Bende bende :122:
Özellikle seni çooook beğendim bugün canım benim
Valla iyi sabretmişsin şu mübarek gündeRabbim inşallah sana kat kat fazlasını nasip eder Elinden geldiğince güzel ağırlamışsın KVnin kardeşiyle misafirlerini Allah senden razı olsun ...Aminnnnnnnnnn
Benimde en nefret ettiğim şey emrivaki heleki sen o soğukta hem neneyle uğraşırken
Bizde seni topikçe öpüyoruz güzelim
Kıyamam sana yaaa
İnşallah bir an önce toparlanırsın ...Aminnnnnnnnn
Estağfurullah şekerimsenin çok daha güzel menülerinide gördüğümden dediydim
Valla ben kızın cıbık krakerlerinden bile otluyordum bir araşimdi balık kraker alıyorum onu sevmediğimden de yemiyorum
Keşke elimizde olsada bütün kötü alışkanlıklardan bir anda kurtulabilsek dimi amaneyse Allah büyük inşallah bizde kurtulacağız ve fıstık gibi olacağız
Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah ...Aminnnnnnnnnnnnnnnn
Beyazcanım güzelim iyi düşün iyi olsunben çok inanırım pozitiv düşüncenin güzel çeyleri çektiğine tabi tersinede
Çok çok güzel olucak inşallahsenin güzel yüreğinede ancak güzel şeyler yaraşır
Rabbim inşallah gönlünüzdekileri hayırlıysa en kısa zamanda nasip eder, değilsede inşallah hayırlı olanı gönlünüze düşürür ...Aminnnnnnnnn
Selamün aleyküm kızlarrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Sabah annemlerde kahvaltı ettik ordan KVye uğradık bir saaten sonda eşimin amcasına gittik ve daha yeni geldik
Küçük cimcimemi uyutana kadar boşum ondan sonrada Allahın izniyle oturup kuran okumayı düşünüyorum
Mübarek geceden biraz bende faydalanayım değilmi
Canım bu yazdıklarımı okuyacakmısın bilmiyorum ama bende içimden geldiği gibi yazıyorumSamimiyetimize inanırsın yada inanmazsın o sana kalmış birşey ama burada hiç kimse kimseyle dalga geçmedi bu güne kadar bundan sonrada öyle birşey adım gibi eminim olmaz
Kelin ilaçı lafını ben yazdım ama kesinlikle art niyetle değilMoralinin bozuk olduğunu yazdığında ufak bir espiri yapmak istedim ki özellikle anlaşılsın diye şu gülümsemeyide ekledim sonuna
Daha evvel bizlerin muhabbetini madem takip ettin o zaman bizlerin birimizi neşelendirmek için ara ara muzurluklar yaptığınıda fark etmen gerekirdiBen asıl orada kendimle dalga geçtim ama insanın fikri neyse zikride odur derler ya aynen öyle olmuş :26: kusura bakma ama o gün şakayla yazmıştım ama şu an gayet ciddiyim :26: Sen karşındakine ( yani bizlere ) ön yargıyla yaklaşmışsın ki bizlerden böyle bir muamele beklemişsin
Hee senin şu yazına hiç cevap dahi vermeyebilirdim ama huyum kurusun dayanamıyorum
Keşke bir kaç gün en azından bizlerden emin olduktan sonra kesin kanaat getirseydin bizlerle ilgili. Tabiki hepimiz seninde zayıflayıp hedefine ulaşmanı istiyoruz ve sen inanmasanda kendimiz vermiş kadar mutlu oluruz
Umarım sende en kısa zamanda sağlıkla kilolarından kurtulursun ve o sayede de belki biraz daha hayata ve insanlara pozitiv bakarsın
Allah kavuştursun canım
İNşallah sağlıcakla gidip gelir eşin
Canım ellerine ve emeğine sağlık
Hakkını helal et canım bizler için çok uğraştın
canim benim bende sizi opuyorumsizde bana iyi geliyorsunuz vallahi buraya giremeyince kendimi eksik hissediyorum sanki hepiniz kapi komsumsunuz ALLAH HEPIMIZDEN RAZI OLSUN BIZE O GUZEL CENNETININ BIR KOSESINE GIRMEYI NASIP ETSIN BU DUNYAMIZIDA cennet gibi olmasini nasip etsin insalhhh su guzel gecede gunahlarimizi affetsin tum dunyaya baris hastalarimiz sifa caresizlerimize care dertlerimze deva versin insallah(amin)
canım ,tatlım öyle düşünme , şimdi üzlüyosun ama mutlaka yaın sevineceğin için RABBİMİZ böyle nasib etmemiştiroo kadar sıkıntılıyım ki kızlar neye elimi atsam kuruyor derler yaaa onu yaşıyorummm ben hep herşeyin hayırlısı diye dua ettimmmmm ama neden hep olumsuz olacak şey hayırlı oluyorrr, ben demek ki bu hayırlıymışşş olsaydıı belki şöyle olurdu böyle olurduu diye kendimiiii teselli etmekten yoruldum...
haayyy ağzına sağlık canım , okuyunca bende çok şaşırdım , biz kendimiz çokmu abarttık diye düşünürken yazdıkların içime su oldu desem yeridirvalla canımmmmm içtenliğin samimilğinnn kötü karşılandığı bir durumla ben hiç karşılaşmamışdım buda bi deneyim oldu sayende!!! bizz grup olarak sırf diyetten konuşupppp sürekli onumu yapsak bunumu yapsakk aa budiyet daha verdiriyormuş hadi bunu yapalımmm yok olmadı bu çayı içelimmmm 7 24 diyet konuşmayı seven bir grup değiliz evet iyikide öyle değilizzz herkess ufak tefek deneyiminden bahsediyorr aklına yatan uyguluyor yatmayan uygulamıyorrr bizim burdaaa yıllara dayanan dostluklarımız olduuuu ve bununlada grur duyuyorummm herşeyi paylaşa biliyoruz biz burdaa birbirimize iyi geliyoruz acılarımızıda sevinçlerimizide paylaşabiliyoruzzz ortam sanal olsadaaaa biz o ortamı reale çevirmeye başarabiliyoruzzzz ve birlikde bu şekilde çok güzel kilolarda veriyoruzzz dünde söylediim sanaaa çizelgelere bakarsanda başaran ilerleyen çok arkadaşımız varr gelen herkes baş göz üstüne burdaki herkesin yüreği çpok genişşşşş sevgiyle karşılar içimizede alırız nitekim dün sanada aynı şeyi yaptıkkk soğuk soğuk hoş geldin deyip direk diyetten dem vurmadık sohbetimizin esprilerimiz içine aldık ama gitmek isteyen arkadaşlarımız olduğunda da ne olurr gitmeyin diye yalvarmadıkkkk allah herkesin yolunu açık etsinnn bizimde seninde umarım hedefineee ulaşırsın kısa zamanda...
RABBİM neylerse neyler , neylerse güzel eylervalla cnmmm bu aralar herşey öylede son olarak daaa dün gece aldığım bir haber beni üzdüü çok sevdiğim bir arkadaşımla o kadar yolunda giden bir işe girişmişdik kiiii yani yolundaaa gider gibi görünüyorduuu elimizi biz bu işe attığımız gibi aksilik üstüne aksilikkkk en sondaaa son vermeye karar verdikkkk buda beni çok üzdü bütün umutlarım hayallerim suya düştüüüüü derlerya işte tamda onu yaşadımbtün gece uyuyamadımmmm tabi dünyanın sonu değil ama bir yerden sonrada insannn tükeniyorr herşeymi beni buluyor diyorrr
kız senin ciddi manadaki arkadaşlığını yerimşekerim üzülmüşsün galiba baya Allah yolunda gitmeyen işlerini yoluna getirsin bol bol şans versin inş ha bu arada arkadaş galiba bizi yanlış anlamışben o şeker kızlar var esprisini çok beğenmiştim oysaki neden dalga olarak algıladı anlamadım aslında o espri samimi bi ortam olduğunun en belirgin kanıtıydı ama neyse arkdaşın gerçekten çok canı sıkılmış ve kilolarını kısa zamanda verme telaşıyla çok ciddi olmak istyr ama bu mümkün değil eğer o kadar ciddi olsak burda kimse kalmaz 80 in altına inen giderdi ama burda sanal olmasına rağmen gerçek bi arkdaşlık var 2 yıldır burdayım çok kilo verdim 57 ye inip burda devam edenler gördüm gittim aldım geri geldim eminim bi çok kişide bu durumda 2 yıldır şekercenım kaptanım prenses ayyüzlü beyz duyum minikkelebek ayça ve daha bi çok kişi burda ciddi manada arkadaşız ve aile problemlerimizden çocuklarımızdan mutluluk ve hüzünlerimizden bi çok şeyi paylaştık bi çoğumuzun kaç çocuğu var nasıl bi kocası var biliriz o yüzden buraya sınıf muamelesi yapıp deers beklemek anlamsız neyse gidene güle güle gelene hoş geldin demek düşer bize
vay vay vayyy otlanııyorsunuz demek , beni kullandınızTopicte ikimizden başka kimse yok galiba tatlım benden hibisküz çayı buyur
Melankoli gelince ondanda beyazçay otlanırız
kaptancım canım iremim , liste ok güzel olmuş , emeğine sağlık , kilo veren arkadaşları kutluyorum ,veremeyenlerede önümüzdeki hataya bizleri geçin diiliyor mektubuma son veremiyorum[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] wintersun[/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 75.8 [/TD] [TD] 73.8 [/TD] [TD] 2 [/TD] [TD] 9.2 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] ayyuzlum0211[/TD] [TD] 93.5 [/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 86.3 [/TD] [TD] 1.7 [/TD] [TD] 7.2 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] EYLÜL SILA[/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 75.4 [/TD] [TD] 74.2 [/TD] [TD] 1.2 [/TD] [TD] 14.8 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] 2saat yürüyüş 100mekik trambolin10dktwist [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] ceco34[/TD] [TD] 123 [/TD] [TD] 122 [/TD] [TD] 120.9 [/TD] [TD] 1.1 [/TD] [TD] 1.5 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] melankoli 84[/TD] [TD] 93.5 [/TD] [TD] 85.8 [/TD] [TD] 84.9 [/TD] [TD] 0.9 [/TD] [TD] 8.6 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 3 gün salon sporu [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] sweetdimple[/TD] [TD] 88 [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 77.1 [/TD] [TD] 0.9 [/TD] [TD] 10.9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 4saat yürüyüş40dk tifanny200mekik [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] anneyim_mutluyum[/TD] [TD] 84 [/TD] [TD] 76.2 [/TD] [TD] 75.5 [/TD] [TD] 0.7 [/TD] [TD] 8.5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] çalışmak [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] kkkmevsim5[/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 76.5 [/TD] [TD] 75.9 [/TD] [TD] 0.6 [/TD] [TD] 1.1 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] 300 mekik 30dk leslie [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] minieksper[/TD] [TD] 83.5 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 73.5 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 10 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] 88prenses22[/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 84.4 [/TD] [TD] 84.4 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 4.6 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] beyazcan[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 7 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] duyum[/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 74.3 [/TD] [TD] 74.7 [/TD] [TD] +0.4 [/TD] [TD] 0.3 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]
cannımm nede güzel yazmışsın , teşekkür ederiz topik ailesi olarak ,güzel gören güzel görür, bizde seni seviyoruz tatlımKizlarrrrr bence hic degismeyin oldugunuz gibi davranmaya devam edin!!!
Bir bayan gelip bizleri üzdü diye sakin ha degismeyin!!!
Cünkü süpersiniz!!!
Ben daha yeniyim aranizda ama sizleri cooook begendim supersiniz!!! Butun gun aklimdasiniz özlüyorum hatta sizleri :)
ayyyy SIZLERI SEVIYORUM KIZLARRRRRRRRRRR
dün bi rezillik yaşadım kendimle alakalı olarak , anlatmak için sabırsızlanıyorum ama derse girmem lazım , seviyorum kızlar sizi , hepinize güzel günler olsun
gülay diloşu kokla o süt kokan ağzından , canım çekti de
hadi çıktım
Eki Görüntüle 930313
nasiliz teyzelerim. hala boydan cok foto cektiremiyom malum kiz dogurdum:)))
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Hazır kuzum uyurken sizlere bakayım dedim
Ya nasıl bir griptir bu sene kuzum hala okadar ilaça rağmen tam düzeldi derken yine başlıyor öksürük krizlerine
Dün tam ilaçını verdim gece bir öksürük tuttu kızcağız tutamadı kendini kustu tabi bütün ilaçda daha boğazından inmeden halıya çıktıhadiiiiiii onun temizliğiyle uğraş dur :26:
Ayak altına, göğsüne ve sırtına vicks sürdüm de öylelikle sakinledi
Normalde ben yataktan çıkar çıkmaz peşimden kalkan kuzu hala uyuyorartık nasıl halsiz düştüyse :26:
Bugün biraz dışarı çıkmayı düşünüyorumhem temiz hava belki biraz iyi gelir hemde çamaşır ipim koptu onu alayım dedim
Tabi anamda kurtlu dayanamadı sosyete pazarınada uğrayalım dediölecek kadın pazar gezmek için
Neyse banada yürüyüş olur artık ne yapayım
Şimdi sabah sabah sinir oldum
Dün KV biz gider gitmez kızıma bana hemen bir Facebook hesabı açıyorsun dedi
Neymiş ablasına torunu açmışmış onun varsa KVninde olması gerekiyormuş :26: birde açıkca söylüyorresmen sinirden gülmeye başladım ve dedim şu teknoloji bozdu iyice sizi diye Teyzesi nasıl dalga geçiyor aaa benim varsa onun olmazsa çatlardı zaten diye onada torunu sırf muzurluk olsun diye açmış hatta kadıncağız diyor ben sadece resimlere bakmayı öğrendim diğer şeyleri bilmiyorum bile diye
Eşim hatta kocaları öbür tarafa gönderdiniz bak ölünce hesap soracaklar bizden sonra ne yaptınız diye dedi
Valla dedim ben kendi Anneme şakasına geçenlerde hadi sanada açalım dediğimde ( ki kadının ne bilgisayarı var ne interneti ) aaa bu yaştan sonra facei ne yapacağım oturup namazımı kılar kuranımı okurum dedi dedimKV fena bozuldu ve ben kuranımıda okuyorum zaten dedi
Buraya kadar herşey iyi hoş güzel sonuçta beni ilgilendirmez ama benim saftirik kızım gitmiş bana ondan istek göndermişneyse kabul etmem olur biter dedim eve geldiğimizde fark edince ( büyük cadı söylemiyor bile ) benim iş güzar kocamda sabah benim facee oyun isteği yollamak için girmiş ( birbirimizin şifresini biliriz ama ancak oyun için diğerininkine girersiz ) bir güzel anasını bana arkadaş olarak kabul etmiş
Tam buraya yazarken fark ettim tabi o an kan beynime sıçradıbari orada rahat versin ( büyük görümcem bir tek ekli küçüğünü bile ne ekledim ne birşey )
Telefon açıp len sen niye böyle yaptın sanki gerçekte çok can ciğerizde sanaldada arkadaş olacağızoda aşkım yaa sıkıntı yok istemiyorsan çıkar arkadaşlıktan dedi bende çıkardım tabiki hee inşallah büyük cadı göstererek eklememiştir beni yoksa kabak benim başıma patlar yok işte istek yolladıkda sen kabul etmedin falan diye
Bu adam beni öldürecek :26: kadını kurdurtacak sonra ben uğraşacağım yinesanane kardeşimmmmmmmmmm sananeeeeeeeee ben senin arkadaşlarına karışıyormuyum
Ay sabah sabah sizinde başınızı şişirdimkusura bakmayın ama anlatmasaydım çatlardım
canıııım çok geçmiş olsun kuzucuğa. halın umarım boyanmamıştır. benimkinin ilacı sarıydı. halım boyandı geçiremedimo arkadaşlık isteğini de hiç sorma bende de kp var sinir oluyom
ayyy allahımmmmm maşallahhh mşallahhh yaaaaaaa çok şekerrrrrrrr kızzz sen böylee güzel güel çocuklar doğuruyon sonraa eşimmm yine istiyo diyonn haksız mı şimdi :)))) rabbim bahtınıda kendi gibi güzel yapsınEki Görüntüle 930313
nasiliz teyzelerim. hala boydan cok foto cektiremiyom malum kiz dogurdum:)))
çooooooooooooook geçmiş olsun cnm benim şimdi canı nasıl yanıyordurValla ben çıkardım arkadaşlıktan uğraşamam onunla
Sorma halımı çok beğenerek almıştım ama başına gelmedik kalmadıAllahtan ilaçlar leke yapmadı ( tabi anında sildim )
Neyse canım ben kaçtım anam bekliyormuşkızı giydirip çıkayım bari
Cumarteside misafirim var yemeğe ( amcamlar, annemler ve kardeşim ) artık yarın evden çıkmadan ufak ufak başlarım işlerimeütülerim falan var yarın yapmam gereken birde çamaşır yıkanacak var O işler bitsinde evi derli toplu tutayım ki cuma günü rahat temizliğimi yapayım
Herkese güzel bir gün diliyorum tabi bol eksili
ayyy allahımmmmm maşallahhh mşallahhh yaaaaaaa çok şekerrrrrrrr kızzz sen böylee güzel güel çocuklar doğuruyon sonraa eşimmm yine istiyo diyonn haksız mı şimdi :)))) rabbim bahtınıda kendi gibi güzel yapsın
çooooooooooooook geçmiş olsun cnm benim şimdi canı nasıl yanıyordur((, ayy sen varyaaa süpersinnnn yaaa sildin haaa :) idolümsün cecom :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?