bendeeee bendeeesana bitiyorummmmmmmm gerisini var sen anlaaaaa :))))
Canımsın sen yaaaaaaaaaa
Bu güne kadar bir kişiye bile ay şunla bir dalga geçeyim diye düşünmeden yazdım Rabbim biliyor aksine öyle birşey ben hissetsem herkesten önce ben kiyameti kopartırım ne yapıyorsunuz siz diye ama anlaşılan birileri ters tarafından kalkmış
bende seni beyendim cecommmm
Hadi bugün hafta sonuydu o yüzden bir göz yumalım ama şu çikodan ve kekden uzak duralım canım yaa
Benim küçük cimcimem bile bir kaç saat önce Anneciğim sen kek yapsana yada kurabiye dedidedim yok öyle birşey
çünkü huyumu biliyorum dayanamaz yerimen güzeli eve sokmamak
İçimden geçenlerin aynısıBeğenmek istedim ama yeni sistem ambargo koyuyor
Bizde seni çooooooooook seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Bunuda beğendimmmmmmhay ben bu sistemin
Bunuda bunuda
Çoooooook seviyorummmmmmmmmmmmmm sizleri gerçekten
vallahi bendeeeee allahda biliyo görüyoooo yalansızzz çok içten seviyorummmm :) iyiki böyle bir yazı gelmişşş sevgimiz daha bi depreşdi su yüzüne çıktı :)
Canımsın sen yaaaaaaaaaa
Bu güne kadar bir kişiye bile ay şunla bir dalga geçeyim diye düşünmeden yazdım Rabbim biliyor aksine öyle birşey ben hissetsem herkesten önce ben kiyameti kopartırım ne yapıyorsunuz siz diye ama anlaşılan birileri ters tarafından kalkmış
Hadi bugün hafta sonuydu o yüzden bir göz yumalım ama şu çikodan ve kekden uzak duralım canım yaa
Benim küçük cimcimem bile bir kaç saat önce Anneciğim sen kek yapsana yada kurabiye dedidedim yok öyle birşey
Bunuda beğendimmmmmmhay ben bu sistemin
Bunuda bunuda
Çoooooook seviyorummmmmmmmmmmmmm sizleri gerçekten
karatay hakkında hiç bir bilgim yok cnmmm ama akşam salataya da mı kızıyorr karatay :)iyiki zorakii olmuşşşşş yanında süt olsa muhteşem olurmuş :) genel olarakk güzellll amaaa biliyordum bugün böyle geleceğini :)evett menüm geliyor
geliyor gelmesimide du bakalım ne yorum alacak
çünki sabah karatay ,öğlen kantin yapınca böyle garip bişey çıktı ortaya
sabah
2 yumurta
1 dlm peynr
ceviz
zeytin
domates
salatalık
öğlen
köfte ekmek
ayran
ara
zoraki muz
akşam
1 kase çorba
biraz et kavurma
allah aşkımızı daim etsin inş. meleğimm :)bendeeee bendeee
bugun yine cok yogundum kizlar bu kv kizkardesleri toplamis20 kisicik kadar vede hic habersiz zart zil biz geldik eyy bi sok gecirdim bi bunaldim ki evde hic hazirligim yoktu yemek neyin yapmamsitim .ustelik esimide bugun 11de yolcu ettim rizeye ben yanliz kaldim samsunda evdede pek bisiy kalmamisti sali gunu pazara cikicakctim idare ediyordum.bunlar gelince esimi yolcu edip gelme bahanesiyle ciktim 10dkda markete gittim tavuktu suydu buydu aldim .eve gelirgelemz 20 kisilik yemek psirdim borek pasta buaca neyin hazirladim tum gun yemek yap servis yap bulasik yika cay yap meyve cikar derken bu saat oldu sukur gittiler ama oldum bende hem sinirden hem yorgunluktan bu kadar okuz mal bir milllet gormedim insan bi haber salar onceden hic dusunmemisler 20 kisi ne yer ne icer acaba yemekleri olurmu diye
ay zavalli esimde yoldan arayip durdu 50 kere aradi bisiy oldumu iyimiisn aklim sende kaldi bole akraba olmaz olsun cok bunladin deyip durdu zavallim cok uzuldu beni birakinca bide mahcup oldu hem neneme bakiyon hemde bunca milleti yedirip iciriyon diye
aman oldu bitti iste neyse bende diyetimi bozmadim hic swetdimple aynen dedigin gibi tabagimi caktirmadan kaldirmayi basardim heyoo hyeoooo
menumu yazayim
sabah
kasarli menem 5 catal
peynir 4 catal
zeytin 7 tane felan
cayy
aksam
haslanmis tavuk
kozlenmis biber patlican yogurt
suuu
yesil cay
kaptancim elien saglik listemizi yapmissin yine
kizlar gecmis yaptim hepinizin yazdiklarini okudum hatta hepinize yorum hazirladim ama yanlislikla sobaya attim ya
simdi aklimda kalanlari yazayim
cocugunun kulagindan rahatsizlanan arkadasim cokk gecmis olsun
bi arkadasimiz yeni uye olup bazi yorumlari yanlis anlamis sanirim arkadasim bende buraya yeni uye sayilir 3ay felan oldu ama o kadar tatli sicak kanli arkadaslar ki bagimli oldum
diger tum arkadslarim kusura bakmasin yorgunluktan herseyi unutu verdim hepiniz opuyorum tekarardan
parti varr kızlarr buyrunnn yeşilçayyy partisi veriyorummmm isteyene limonlu isteyene sade isteyene tarçınlı alın gariiiiii
ayy ben varimm benn varimmm benimki sade olsunnn ama sonuncuyu 7de ictim ben malesef
soğol miniğimm..
sen yazınca benim elim ayağım dolandı birbirine 20 kişi pat diye gelirmi..allah alık feraset versin bunlara.insan bi utanır hem hastaya bakıyor hem birde bizimi ağırlıycak diye..ne insanlar var yarabbi..biz şurda komşuya girmeye çekiniriz 1 başımıza caba işimi var yükmü oluruz diye .onlar kendililerini ağırlatıcak birini bulmuşlar üstüne üstüne geliyorlar..ferasetsizler insan gelirken yemek yapar gelir madem habersiz geliyorsunuz..ayy mübarek gün günahada giriyoz ama seni yumuşak buldularya ondan yapıyor bunlar..neyse allah senin iyiliğini boşa çıkarmaz rabbim bilsin .sen misafire olan hürmetini hizmetini yapmışın ,gerisi onların öküzlüğü
hadi yaaa küçük bardakda verelim o zaman sanaaaa eşlik ettt bize :)
yokk kız salata yeşillik bol bol varda ,evde kalmamış ondan ..vallahi bendeeeee allahda biliyo görüyoooo yalansızzz çok içten seviyorummmm :) iyiki böyle bir yazı gelmişşş sevgimiz daha bi depreşdi su yüzüne çıktı :)
karatay hakkında hiç bir bilgim yok cnmmm ama akşam salataya da mı kızıyorr karatay :)iyiki zorakii olmuşşşşş yanında süt olsa muhteşem olurmuş :) genel olarakk güzellll amaaa biliyordum bugün böyle geleceğini :)
allah aşkımızı daim etsin inş. meleğimm :)
iyi hatırlattın gidiyimde bende yapyım kendimeparti varr kızlarr buyrunnn yeşilçayyy partisi veriyorummmm isteyene limonlu isteyene sade isteyene tarçınlı alın gariiiiii
saol canim ya bende boll su iciyorum onun yerine simdi bide usendim almaya ayklarim tasimiyo beni sanki kirmizi kar gorucem ama gormedim onun psikolijiside var ustumde bari bu gece uyurken felan gorsemde rahatlasam ya
yokk kız salata yeşillik bol bol varda ,evde kalmamış ondan ..
bu günde hastaneye gittim .dedem ameliyat oldu.geçen gün yazmıştım hatta ..ameliyattan çıkamaz demişti dr ve bizde hiç beklemiyorduk ameliyattan çıkacağını.ama dedem bizi ve dr u şaşırttı.demekki yaşıycak günü yiycek ekmeği var daha..cuma günü kolu kesildi.çok üzücü bir görüntü.ama allahdan geldi diyicek bişeyimiz yok..bu gün ziyareye gittim koştur koştur..aslında aklımda dedemde pek iyi deyildi diye..ağladı durdu ben konuşamıyorum dilim dolaşıyor.ben misafirim ölücem artık .diye birazda kafam dağılsın yazıp duruyorum.şeker .
iyi hatırlattın gidiyimde bende yapyım kendime
ay canim benim herkes anlayisli dogmiyor bazisi dogustan okuz ya anlatamam nasil bunaldim yetistiremeycem rezil olacam diye acele acele yaptim ama sukur yetisti kimseye mahcup olmadim bide dedikodu yapmaya laf sokmaya calistilar su mubarek gunde bana eziyet ettiler resmen bi haber verseydiler basimla gozumlew memnunda kalirdim ama bolesi gercekten cok zor bide kv evi sobali zehir gibi sogukta dondum resmen
rabbimmmm acil şifanı versin inş. bu mübarek gecedeeee bitsin artıkkk acınselam kızlar hala kötüyüm canlarım malesef biraz gücüm vardı onu da çamaşır bulaşık eşya toplamaya harcadım okuyorum ama yazmaya takatim yok nolur kusuruma bakmayın
öpüyorum hepiniziii
çok sevindim öyle düşünmene..ben baya baya üzüldüm çünki yazılanlara. .sağol canım çok iyi geldi senin desteğin
bizde seni seviyoruz gökçee
sevdiğin kadar da seviliyorsun cnm emin ollll bende bunu beğendim :)
yeme ne olurrr yemeeeeeee meyve yeeeeeeee salatalık ye havuç yeee onu yemeee bak yememişsin dahaaaaa eğer cnn çok isterse yarın sabaha ertele en azındannn gece gece yapma ne olurrrrrr
bugun yine cok yogundum kizlar bu kv kizkardesleri toplamis20 kisicik kadar vede hic habersiz zart zil biz geldik eyy bi sok gecirdim bi bunaldim ki evde hic hazirligim yoktu yemek neyin yapmamsitim .ustelik esimide bugun 11de yolcu ettim rizeye ben yanliz kaldim samsunda evdede pek bisiy kalmamisti sali gunu pazara cikicakctim idare ediyordum.bunlar gelince esimi yolcu edip gelme bahanesiyle ciktim 10dkda markete gittim tavuktu suydu buydu aldim .eve gelirgelemz 20 kisilik yemek psirdim borek pasta buaca neyin hazirladim tum gun yemek yap servis yap bulasik yika cay yap meyve cikar derken bu saat oldu sukur gittiler ama oldum bende hem sinirden hem yorgunluktan bu kadar okuz mal bir milllet gormedim insan bi haber salar onceden hic dusunmemisler 20 kisi ne yer ne icer acaba yemekleri olurmu diye
ay zavalli esimde yoldan arayip durdu 50 kere aradi bisiy oldumu iyimiisn aklim sende kaldi bole akraba olmaz olsun cok bunladin deyip durdu zavallim cok uzuldu beni birakinca bide mahcup oldu hem neneme bakiyon hemde bunca milleti yedirip iciriyon diye
aman oldu bitti iste neyse bende diyetimi bozmadim hic swetdimple aynen dedigin gibi tabagimi caktirmadan kaldirmayi basardim heyoo hyeoooo
menumu yazayim
sabah
kasarli menem 5 catal
peynir 4 catal
zeytin 7 tane felan
cayy
aksam
haslanmis tavuk
kozlenmis biber patlican yogurt
suuu
yesil cay
kaptancim elien saglik listemizi yapmissin yine
kizlar gecmis yaptim hepinizin yazdiklarini okudum hatta hepinize yorum hazirladim ama yanlislikla sobaya attim ya
simdi aklimda kalanlari yazayim
cocugunun kulagindan rahatsizlanan arkadasim cokk gecmis olsun
bi arkadasimiz yeni uye olup bazi yorumlari yanlis anlamis sanirim arkadasim bende buraya yeni uye sayilir 3ay felan oldu ama o kadar tatli sicak kanli arkadaslar ki bagimli oldum
diger tum arkadslarim kusura bakmasin yorgunluktan herseyi unutu verdim hepiniz opuyorum tekarardan
tühhhhh yazık ettinnnnn ama olanla ölene çare yok afiyet olsunnn:) aayyyy coook mutlu oldum :)
tesekkurlerrrrr
yarim dilim yedim... 1dilim kalmisti. diger yarisini esim yedi :) birazdanda cayimi icecegim :)
Tesekkurler menume göz yumdugun icin canimkotu aliskanliklar malesef aniden gitmiyor... yavas yavas tamamen yok olcaklar
ah canim benim... ben her halde sokmazdim iceri kimseyi... allah yardimcin olsun canim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?