80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyuzlum :bu cocuklar cok guzel masallah 3de birbirinden tatli rabbim bahtlarinida acik etsin nazarlardan saklasin sana ole soleyenler kisakancliktan soluyor bizim oralarda bi laf vardi simdi yeri geldi soleyim avkurmasunlar kopek gibi ahaahahkiskancliktan ne yapacagini sasirmis millet yaa hee bu arada dilayi opp kokkla canim cekti

ceco supersin kiz vallahi tuttum seni sil at hayatinda fazla yer kaplayanlarii taktirlerimi topladin bendede ekli kv ama bakiyomki nette hemen sohbete neyin kapatiyorum faceden ahahaha

ayy kizlar ya bir uyumusum dunki yorgunluktan sonra 11.30da kalktim ve gece kirmizi kart yedim ama hala tam olarak rahatlayamadimcokk yorgun ve bitkinim bugun yaa off of miskinlik yapasim var resmen

hemen menumude yazayimda unutmayim
sabah
2adet haslanmis ymurta
1kibrit kutusundan az beyez peynir
5adet zeytin cay

aksam
haslanmis tavuk
salata
kozlenmis biber patlican
ayran

olmasini dusunuyorum eger degistirirsem aksam menumu tekrar yazarim

hayırlı günler kızlarr.
gece burdan ayrıldım uyumak için ama uykuda tutmadı,hazı yatmaz gibi yattım yattım kalktım..dah yakın uyandım bi çay içiyim gidiyimde..

Eki Görüntüle 930313
nasiliz teyzelerim. hala boydan cok foto cektiremiyom malum kiz dogurdum:)))
kahvaltıya gerek kalmadı..bıldırcın yumurtası, fıstıkk,balll kaymakkk hepsi birarada bu kızda ..maşallah kızımıza allah nazzarlardan korusun..Gülay sana çok benziyor bıcırıkk..allah bagtınıda güzel etsin işallahh
Eki Görüntüle 930508
bunlara cirkin diyenleri yerim zaten istahim acik ve sut uretimine de ihtiyacim var

maşallahh kızz neresi çirkin kuzuların.:26:ikiside çok güzel çok tatlı .valla kızın çokda güzel.çocuğu çirkin diye etikletlemesin kim yapıyorsa..neresi çirkimiş gözlerinin içi gülüyor yavruların .bence oğlan çok zekii kızda çok hanımm duruyor.allah bağışlasın rabbim güzel günlerini göstersin sana.

ay yuzlum bu resimleri nasil paylastin bende size bisey gostermek istiyorum ama sadece profilimde yayinlandi burada paylasamiyorum acaba neyi atladim ben

Eki Görüntüle 930313
nasiliz teyzelerim. hala boydan cok foto cektiremiyom malum kiz dogurdum:)))

kurban olurum ben ona nekadarda masum zaten doğurasım var ıyıce canım çektı:)
ne güzel süt kokuyodur o sımdı benım kız daha ıkı yasına yenı gırcek ama ben bebek özledım:)
hiç normal degıl adam bebek dıye dıye benıde yoldan cıkardı
şöyle 60ı görıyım allahta nasıp ederse kesın nıyetımvar tabı ıkı kızdan sonra bıde oğlum olursa tadından yenmez:)
ama rabbım hayırlısını nasıp etsın ınsallah
hayırlı evlat olsunlar gerısı booss

Eki Görüntüle 930508
bunlara cirkin diyenleri yerim zaten istahim acik ve sut uretimine de ihtiyacim var

canım senın kuzulara cirkın dıyen kayınpederlerse cook merak edıyorum onların tipini:)
nazar degmesın ne güzel ne tatlı evlatların var allah bagıslasın hayırlı uzun ömür versın
gerı kalanlarda bos bos konussun
dedıgın dogru kirpiye yavrusu cook güzel gelırmıs benım kızlarımda bana dunya güzelı gelıyo cünkü onlar benım
bu herkes için böyledır tüm anneler böyle düşünür
benım kayınvalıde hep dıyokı eltımle bana ben sıze güzel cocuklar verdım sızın cocuklarınız ondan böyle güzeller:)
babaları çirkın olsa kızlarımızda cırkın olcakmıs:)yanı torunlarına cırkın demıyo ama guzellıklerı babalarından gelıyomus bız cırkınmısısz:)
bende dedım senın cocuklarında allahtan babalarına cekmıs sana cekmemısler çirkınlıkte:)hakettı ama

benim çocuklarıma herkes çirkin diyo. kendi ailelerimiz haricinde. sebebi de sadece esmer olmaları. ama ten rengi hiç önemli değilki. hele böyle diyenlerden birisi kendi esmer kızları oğulları esmer bi tek torunları beyaz diye o da damatlardan kaynaklı( burda aklıma eylülcüm geldi) benim çocuklarıma laf söylüyo. bu seferde aaaa bu niye beyaz diyolar diladan için offf anam offf bir dahakine mor doğuracam sordukları soru doğru yeri bulsun diye

kız bu işe bayılıyorum tüm malzemelerini de aldım ama beceremedim. çok uğraştım hem misinayla denedim hem iple. ama olmadı. ellerine sağlık seninki müthiş olmuş.
bu arada bu beğen butonu sıkıysa beğen butonuna dönüşmüş beğenme ekranı geliyo bu sefer yarım geliyo ve basacak yeri kayıp bilmem anlatabildimmi:44::44::44::44:

ay yuzlum bu resimleri nasil paylastin bende size bisey gostermek istiyorum ama sadece profilimde yayinlandi burada paylasamiyorum acaba neyi atladim ben

Eki Görüntüle 930584 birkac haftadir bunlari ypmaya calisiyorum becerebilmismiyim bari
ellerine sağlık canım çok güzel olmuşş..güle güle kullan..marifetli minikcimm
boşver takma sen kimseyi.rabbim sağlıklı akıllı fikirli hemde güzel evlatlar vermiş .o söyleyeyenler nimetin farkında deyiller bence kulp takmya çalışıyorlar..yada seni kıskanıyorlar..allah kaderlerini güzel etsin cümlenin yavrusun...

ayrıca seni beyendimm..

Ay arkadaslar bi saat gecmis yaptim, herkese toplu cevap yazmak icin..tam yazcagim zaman kiminin mesaj gorunuyo kiminin gorunmuyo...
tekrar boyle yazmaya basladim ..

ayyuzlum cocuklarin masalllah cok guzeller..kendini bilmezleri hic takma kafana once kendilerine bi baksinlar..

ceco bebisine gecmis olsun , enyakin zamanda sifa bulsun insallah...

kaptanimiza da allah sifa versin en yakin zamanda toparlar insallah,ayrica elbisende guzel gule gule eskit :))

minieksper ;allah sana peygamber sabri vermis..insallah tum bu yaptiklarinin karsiligini kat be kat alirsin cnm..allah herseyi goruyor...

ayy baska kime cvp yazcaktim aklimda kalanlari yazdim arkadaslar ...

simdi dunku menumu yazayim..

sabah:
2 rafadan yumurta
1 dilim peynir

ara:yesilcay

ara:
1 bardak sut
2 kucuk biskuvi

aksam:
1 kase kuru fasulye (cok seviyorum)
salata

gun boyu 4 bardak yesilcay ictim
3 litre su ictim
dun spor yapamadim..

bu arada benim caylar hazirlardan..siz kendiniz alip mi hazirliyorsunuz..bide caylari en son kacta icmemiz gerek belli bi saati var mi?

cnm belli bir saati yokkk istediğin saatte içebilirsin, günde en fazla 5 fincan iç oda en fazlaaa, bitkinin kendisini kullanmak daha iyi olur amaaa poşet kullanmanında zararı yokk ama denk geldiğinde aktar önğnden gçerken boş geçme derim ben

menüyede yorum yapayım elim değmişken karataymı seninde bilmiyorum ya düz mantık gidecem sabahında sebze ve zeytin olabilirmiş, akşamada keşke yoğurt ekleseymişsin daha dengeli olurmuşş ama kötü bir menümü değilll afiyet olsun kilo olmasın inş.. tatlım

Son düzenleyen: Moderatör:

:) cok hos yok kormadım sadece acaba ıs ev mesaı derken ılgılenebılırmıyım sızlere yetısebılırmıyım dıye dusundum:)
ben her p tesı dr gıdıyorum ve tartılıyorum daha once bahsettıgım gıbı 2 ogun mama 1 ogun yemek yıyorum
ama olsun sızın kuralınız c tesı gunlerı kılo bıldırımı yaoarım gerekırse sadece dr tartıldım hep pnun tartısıyla tartılmam daha dogru olur dıye dusunuyorum:):)
ama gunluk oglen 550 kalorılık ne yedıgımı paylasabılırım sızlerle
elestırılere acıgım:):)

samımıyetınız ıctenlıgınız evet sanal ortamda yureklerın gerceklerın sanal olmamasından kaynaklanıyor buda bana yeter :)

bu arada cahıllıgımı maruz gorun ama bu kalorı cetvellerını nasıl yapıyorsunuz mesajlarınızın altına:):)
ben su anda ısyerındeyım gızlı gızlı yazıyorum:):):)

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html canım yukarıda sözlü aşağıda resimli anlatımı var takılırsan yine sorarsın bize

iftar sonrası

ara: 1 portakal, 1 bardak süt

ara: yarım greyfurt

sahur: 1 y.haşlama, 5 zeytin( yeşil), 1dlm peynir, domates, salatalık, 2dlm ekmek, 2 kayısı

akşam: salata, yoğurtlu karnıbahar, 5yk et sote, 2dlm ekmek, turşu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…