- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
ayyyyyyy hiç çirkin değiller vallaa çok tatlılarrr diyen halt etmiş diyecemdeee şimdi sevdiğin biri dediysee olmaz :)Eki Görüntüle 930508
bunlara cirkin diyenleri yerim zaten istahim acik ve sut uretimine de ihtiyacim var
kahvaltıya gerek kalmadı.Eki Görüntüle 930313
nasiliz teyzelerim. hala boydan cok foto cektiremiyom malum kiz dogurdum:)))
Eki Görüntüle 930508
bunlara cirkin diyenleri yerim zaten istahim acik ve sut uretimine de ihtiyacim var
Eki Görüntüle 930313
nasiliz teyzelerim. hala boydan cok foto cektiremiyom malum kiz dogurdum:)))
Eki Görüntüle 930508
Eki Görüntüle 930582 nasil olmus kizlar
çok güzel olmuş cnmmm eline sağlıkkk sanırım boncukla yapmışsınnnn benim çok hoşuma gidiyorrr çok sık duyuor bunlarrr güle güle kullanEki Görüntüle 930582 nasil olmus kizlar
ay yuzlum bu resimleri nasil paylastin bende size bisey gostermek istiyorum ama sadece profilimde yayinlandi burada paylasamiyorum acaba neyi atladim ben
kurban olurum ben ona nekadarda masum zaten doğurasım var ıyıce canım çektı:)
ne güzel süt kokuyodur o sımdı benım kız daha ıkı yasına yenı gırcek ama ben bebek özledım:)
hiç normal degıl adam bebek dıye dıye benıde yoldan cıkardı
şöyle 60ı görıyım allahta nasıp ederse kesın nıyetımvar tabı ıkı kızdan sonra bıde oğlum olursa tadından yenmez:)
ama rabbım hayırlısını nasıp etsın ınsallah
hayırlı evlat olsunlar gerısı booss
ellerine sağlık canım çok güzel olmuşş..güle güle kullan..marifetli minikcimmEki Görüntüle 930584 birkac haftadir bunlari ypmaya calisiyorum becerebilmismiyim bari
boşver takma sen kimseyi.rabbim sağlıklı akıllı fikirli hemde güzel evlatlar vermiş .o söyleyeyenler nimetin farkında deyiller bence kulp takmya çalışıyorlar..yada seni kıskanıyorlar..allah kaderlerini güzel etsin cümlenin yavrusun...benim çocuklarıma herkes çirkin diyo. kendi ailelerimiz haricinde. sebebi de sadece esmer olmaları. ama ten rengi hiç önemli değilki. hele böyle diyenlerden birisi kendi esmer kızları oğulları esmer bi tek torunları beyaz diye o da damatlardan kaynaklı( burda aklıma eylülcüm geldi) benim çocuklarıma laf söylüyo. bu seferde aaaa bu niye beyaz diyolar diladan için offf anam offf bir dahakine mor doğuracam sordukları soru doğru yeri bulsun diye
kız bu işe bayılıyorum tüm malzemelerini de aldım ama beceremedim. çok uğraştım hem misinayla denedim hem iple. ama olmadı. ellerine sağlık seninki müthiş olmuş.
bu arada bu beğen butonu sıkıysa beğen butonuna dönüşmüşbeğenme ekranı geliyo bu sefer yarım geliyo ve basacak yeri kayıp bilmem anlatabildimmi:44::44::44::44:
simdi dunku menumu yazayim..
sabah:
2 rafadan yumurta
1 dilim peynir
ara:yesilcay
ara:
1 bardak sut
2 kucuk biskuvi
aksam:
1 kase kuru fasulye (cok seviyorum)
salata
gun boyu 4 bardak yesilcay ictim
3 litre su ictim
dun spor yapamadim..
bu arada benim caylar hazirlardan..siz kendiniz alip mi hazirliyorsunuz..bide caylari en son kacta icmemiz gerek belli bi saati var mi?
aramıza h.geldin canım , hergün günlük menülerimizi yazıyoruz akşam , cuma-c.tesi günleride kilo bildirimi yapıyoruz , aramıza yeni katılanlar 2 hafta deneme sürecinden geçiyorlar ve 3.hafta listede yerlerini alıyorlarbu arada haftada 3 günden fazla menü eksiği olan listeye giremiyor , beyazcığımız bu konudan sorumlu, kaçıranı yakalıyor sweetdimple de müfettişimiz menülerimizi eleştiriyor elmaşekerimizle birlikte
aşağı sakal, yukarı bıyık gibi ,sağa dönsen beyaz, sola dönsen kaptanımız , arada sıkıştık bizde
:) cok hos yok kormadım sadece acaba ıs ev mesaı derken ılgılenebılırmıyım sızlere yetısebılırmıyım dıye dusundum:)
ben her p tesı dr gıdıyorum ve tartılıyorum daha once bahsettıgım gıbı 2 ogun mama 1 ogun yemek yıyorum
ama olsun sızın kuralınız c tesı gunlerı kılo bıldırımı yaoarım gerekırse sadece dr tartıldım hep pnun tartısıyla tartılmam daha dogru olur dıye dusunuyorum:):)
ama gunluk oglen 550 kalorılık ne yedıgımı paylasabılırım sızlerle
elestırılere acıgım:):)
samımıyetınız ıctenlıgınız evet sanal ortamda yureklerın gerceklerın sanal olmamasından kaynaklanıyor buda bana yeter :)
bu arada cahıllıgımı maruz gorun ama bu kalorı cetvellerını nasıl yapıyorsunuz mesajlarınızın altına:):)
ben su anda ısyerındeyım gızlı gızlı yazıyorum:):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?