80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Ben geldimmmm ama posam çıktı resmen
Hesapta annemle pazara gidecektik ama kızkardeşim arayıp çocuklar çok kötü okulada göndermiyeceğim doktora gitmem lazım diyince bizde annemle merak ettik kuzuları ve atlayıp gittik kardeşime
Birlikte götürürüz çocukları dedik ama vardığımızda bir baktık ki çocuklar gayet iyi
Ay bakma şimdi böyleler ölüyorlar öksürükten dedi tabi o arada benim kuzu öksürmekten helak oluyordu :26:
Hadi istediği hastaneye götürdüm ama oraya varıncada aaa burası kalabalık daha çok mikrop kaparlar dedi muayene ettirmeden hadi geri döndük
Başka bir hastaneye götürelim dedi hadi yine yollara düştük ve bu seferde gittiğmiz hastanede sigortalıya belli bir sayıdan sonra bakmıyorlarmış diye muayene ettirmeden çıktı

Resmen kafayı yiyecektim
Ulen o süre içinde bir kere bile öksürmedi çocukları ama kardeşim pipirik ille göstereceğim diyor ama bir yandanda hastane beğendiremiyoruz en sonunda annem kızdı bak ablanın kızı seninkilerden beter ama gıkı çıkmıyor yazık günah yürü eve geçelim bir kahve içelim bari dedi
Gittik kahve içmeye anam benim yeğenler öyle bir kudurdularki öyle böyle değil yani
Yarım saat oturduk ama beynim şişti Valla evde otursaydım bari temizliğimide yapar birazda keyif yapardım neyse yarın artık ama ben kızkardeşimi tanıyorsam ( pipiriklik konusunda ) akşama kesin eşi işten gelince yine inat edip çocukları bir doktora gösterir

Nasıl yorulduysam ve gerildiysem benim büyük kız babasını çaktırmadan aramış annem baya bir yorulmuş gerginliği yüzüne yansıyor demiş oda sağ olsun hemen telefon açıp aşkım akşam için birşey yapma hiç dinlen ben gelince tost basarız olmazsa diye birde temizliğime yardım edecekmiş
Adam tabi biliyor nasıl eşini gevşeteceğini temizlik derdindende kısmen yırttım sayılır

Eki Görüntüle 930508
bunlara cirkin diyenleri yerim zaten istahim acik ve sut uretimine de ihtiyacim var

Bu kuzulara çirkin diyenlerin hepsini göz doktoruna yönlendir bence
Çok biliyorlar Maşallah subhanallah kuzularının hepsi birbirinden tatlı
Bahtlarıda yüzleri gibi güzel olur inşallah....Aminnnnnnnnnn

Eki Görüntüle 930584 birkac haftadir bunlari ypmaya calisiyorum becerebilmismiyim bari

Anammmmmmm çok güzel olmuşlar ellerine sağlıkkkkkk
Ay keşke bende becerebilsem hiç denemedim ama şu seccadelerim bitsin belki bunlardanda denerim maksat boş durmamak Güle güle kullan canım bu arada

selam kızlar
kayınvalidemler 2 gündür bende pek gelemiycem onlar gidinceye kadar

Sana kolay gelsin canım
İnşallah güzel geçer zamanınızda sakin ve eksilerle dönersin

yaaaaaaaaaa telefonım bozulduuu yeni almışdım aama daha offffffffffffffff offfffffffffffffffffffff

Çok geçmiş olsun Umarım çok masraf çıkarmadan tamir olur

Ben hoşgeldin demişmiydim sana
Hayır demediysem kusura bakma canım Tekrar hoşgeldin
Bence yoğunluğu dert etme fırsatın oldukça çööö desen yine seviniriz

Mama diye bahsettiğin şey şu protein tozlarındanmı :44: Umarım verdikten sonra geri gelmez kilocuklar ve fıstık gibi bir yaz geçiririz hep birlikte

gercekten hosbuldum:)
dr.verdıgı prenet dıye mama bu konuda bu forumda daha oncede konusulmus yagdan verıldıgı ıcın alınmıyor kılolar :)
tabı eskıye donup yaglı yaglı yersek her halukarda alırız
benımde tek amacım yaza muhtesem gırmek
bugun dr gıdıyorum 18:30 da aksam gırebılırsem evden hemen sızınle paylasıcam:)

aranızda olmak benı mutlu edıyor

:)

hoşşşşşşşşşşş geldin cnmm benimmmm senin kuzu da arada kaynadımı yoksa göründümü doktora orayı çözemedim amaaa umarım daha iyidirrrr , inş... hallolur babam yarın gösterecek çok üzüldüm ama yaaa çok isteyerek almışdım , ayyy yazlar geliyor geçiyorrrr benimmmm şort hayalim vardı onun üstüneeee 3 yaz geçti ben halaaaa gönlüme göre giyemedimmm şu şortu yaa offf ((( kız bu arada senin ismin altında 2013 de fıstık gibi olcaz yazıyor yaaa onu 2014 yapsana :)))

Bu mamayı sana dahiliye doktorun mu verdi :44: meraklı ceco
Çok şükür yağdan gidiyormuş kilolar ne mutlu
Bende istiyorum muhteşem girmek ama benim muhteşemliğe uzun bir yol var ama olucakkkkkkkkk

Hadi bakalım doktordan hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
Bizde gerçekten içten olan tüm yeni arkadaşları sanki senelerdir tanıyormuş gibi seve seve kuçalıyoruz
Bundan sonra umarım hep aramızda kalırsın ... Fıstık gibi olsanda

tabrik ederim herkes süper bu hafta..azimlerimizin devamını diliyorummmmmm

sabah akşam güzel de cnmmm öğle nohur pilav aynı grup ,ölçüleri umarım dengeledir, 1 muz 2 porsiyon meyve eder oda fazla olmuş sanırım ama akşamın dengeliii afiyet olsun kilo olmasın inş...

cnm ben yurt disinda yasadigim icin daha bi aktar goremedim, yada varsa da ben bilmiyorum :)) bilenler bana yazabilir cunku bazen aradigim seyleri marketlerde bulamiyorum ...
bide beslenme seklim genellikle evde ne olursa ona gore yapmaya calisiyorum.alisverise ciktigimda sebzeli ne yapabilirim onu dusunup ona gore alisveris yapiyorum.yani anlayacagin karatay falan tam biseye uygun gitmiyorum :)) bugun markete gidip alisveris yapmam gerekiyodu ama yarina ertelemek zorunda kaldim sirt agrim var sabahlari, regl zamanim yaklasiyo o yuzden.. ben bu topige ilk girdigimde(2 hafta once bu benim 3. haftam) kilom 85.6 idi bu son iki haftada bi anda 87 oluyo sonra 86 ya inip tekrar cikiyo anlamadim o yuzden bu hafta bildirim bile yapmadim yaa moralim bozuldu odem mi acaba yoksa kilo mu aliyorum dikkat ettigim halde (

sealm kızlar ben geldim

bugün okul çıkışı bi psikiyatra gittim anlattım tüp bebek zayıflama eşimden uzağım dedim falan falannn
2. dönem başında heyet raporu alıp biraz dinlenip sonra tüp bebek yapmak istiyorum dedim adamın bana cevabı (ben rapor satmıyorum elimde kalmadı dalga geçiyo burda .. raporcu tanıdığımda yok) saygısızzz dert anlatıyoz sana demi ama saat olmuş 4 herif çıkacak işten nie benle uğraşsın sonra da doktor dövmeyin bu ara dpktorlar fazla üstüme gelio bursada bööle bi vaka duyarsanız kulak kabartın ben olabilirim o

bende merak ettim mamayi su buyuk marketlerde satilan kakaolu, muzlu, cilekli falan mi sutle karisitirip icilenlerden mi ??

anladım cnmm benimmmmm ayy sormaa o durum çok sinir bozucuuu vücut direnç mi kazanıyorr artık ödemmidir nedirrr bilmiyorumm ama bir süre dayanınca geçeck inş. tatlım kıracaz o direnci , o zaman poşetlere devam et cnmmm onlarında yararı varr benim evi görsen dolabın bir köşesi tamamben benim otlarımmmm, hem poşet hem bitkiii çeşit çeşittt :))) ama çok seviyorummm :) alışverişinde sütü bol al canım aralarında sütle tarçın kullanırsan onunda bir süre sonra etkisini görürsün bide yeşilçeyı uzun süre kullanıyorsan başka bir çaya geçmeyi dene biberiyeyi tavsiye ederim yada mateee çok etkili bitlilerdir

sözde bunlarda örnek kişiler dimiiiii üstelik psikiyatr daha biiii gerip yolluyorr dengesizzzz boşver hiç umursama herkes kendi kalitesini gösterir canım benimmmmm sen nasıl oldun bu arada umarım daha iyisindirrrr

menun cok guzel canim :))
çokkk saoll bebeğimmmmm bu sefer çok hevesliyim istekliyim sizler sayesindeee hep beraber başaracağız inş.... tek sorunummm oruçç yiyip yattığım için sanırımmm hiç eksilme göremiyorum

ama yavas yavaas gidecektir cnm kilocuklar sonucta orucun bitince normale donceksindir. insallah hepimiz birbirimize destek olup guzel guzel kilolar vercez.sonrasinda da guzel guzel fotolarimizi paylasiriz :))

cecomm adinin altinda 2013 te fistik gibi olcaz yazmissin ya onu artik 2014 yapsan artik ??

iyi akşamlar kızlarr
bende ortalıkta dolaşan hastalığın etkisi altına giriyorum.boğazım çok kötü ağrıyor,her yerim kırılıyor sanki.
sizi bırakabilirsem yatıyım diyorum ama gidebilirsem tabii burdan

tekrar hoş geldin canım.çok güzel kilo vermişin ,işallah hedefine ulaşırsın ..
aramızda olmana sevindim işallah motivasyonuna katkısı olur buranın canım
off be kaptanımm.ne çektin sen bu dr lardan ..seni buldu bunlarda aksilik işte ,sonra başka bir dr git sen, bu dr dengesini kaybetmiş sanırım..
sem nasıl oldun canım yüzündeki uçuklar geçtimi

Son düzenleme:
olacak olacak cnm :)) sen kendine bi gun belirledin mi son tarih su diye ??

yokkk bebeğimmmm nereye kadar giderse artıkkk daha önce çok şartladım kendimiii şu tarihe kadar diyeee olmayınca hep hayal kırıklığı olduuuu pes etmeme bahane olduuuu hemmm öyle birşey kiiii bir süre güzel güzel veriyorsun sonra 2 3 haftaa takılı kalabiliyorsunnnn ne yaparsan yappp bir süree diretiyorrr :)

beyazcanımmmm hoş geldin bitanemmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…