- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Ben geldimmmm ama posam çıktı resmen
Hesapta annemle pazara gidecektik ama kızkardeşim arayıp çocuklar çok kötü okulada göndermiyeceğim doktora gitmem lazım diyince bizde annemle merak ettik kuzuları ve atlayıp gittik kardeşime
Birlikte götürürüz çocukları dedik ama vardığımızda bir baktık ki çocuklar gayet iyi
Ay bakma şimdi böyleler ölüyorlar öksürükten dedi tabi o arada benim kuzu öksürmekten helak oluyordu :26:
Hadi istediği hastaneye götürdüm ama oraya varıncada aaa burası kalabalık daha çok mikrop kaparlar dedi muayene ettirmeden hadi geri döndük
Başka bir hastaneye götürelim dedi hadi yine yollara düştük ve bu seferde gittiğmiz hastanede sigortalıya belli bir sayıdan sonra bakmıyorlarmış diye muayene ettirmeden çıktı
Resmen kafayı yiyecektim
Ulen o süre içinde bir kere bile öksürmedi çocukları ama kardeşim pipirik ille göstereceğim diyor ama bir yandanda hastane beğendiremiyoruz en sonunda annem kızdı bak ablanın kızı seninkilerden beter ama gıkı çıkmıyor yazık günah yürü eve geçelim bir kahve içelim bari dedi
Gittik kahve içmeye anam benim yeğenler öyle bir kudurdularki öyle böyle değil yani
Yarım saat oturduk ama beynim şişti Valla evde otursaydım bari temizliğimide yapar birazda keyif yapardım neyse yarın artık ama ben kızkardeşimi tanıyorsam ( pipiriklik konusunda ) akşama kesin eşi işten gelince yine inat edip çocukları bir doktora gösterir
Nasıl yorulduysam ve gerildiysem benim büyük kız babasını çaktırmadan aramış annem baya bir yorulmuş gerginliği yüzüne yansıyor demiş oda sağ olsun hemen telefon açıp aşkım akşam için birşey yapma hiç dinlen ben gelince tost basarız olmazsa diye birde temizliğime yardım edecekmiş
Adam tabi biliyor nasıl eşini gevşeteceğini temizlik derdindende kısmen yırttım sayılır
Bu kuzulara çirkin diyenlerin hepsini göz doktoruna yönlendir bence
Çok biliyorlar Maşallah subhanallah kuzularının hepsi birbirinden tatlı
Bahtlarıda yüzleri gibi güzel olur inşallah....Aminnnnnnnnnn
Anammmmmmm çok güzel olmuşlar ellerine sağlıkkkkkk
Ay keşke bende becerebilsem hiç denemedim ama şu seccadelerim bitsin belki bunlardanda denerim maksat boş durmamak Güle güle kullan canım bu arada
Sana kolay gelsin canım
İnşallah güzel geçer zamanınızda sakin ve eksilerle dönersin
Çok geçmiş olsun Umarım çok masraf çıkarmadan tamir olur
Ben hoşgeldin demişmiydim sana
Hayır demediysem kusura bakma canım Tekrar hoşgeldin
Bence yoğunluğu dert etme fırsatın oldukça çööö desen yine seviniriz
Mama diye bahsettiğin şey şu protein tozlarındanmı :44: Umarım verdikten sonra geri gelmez kilocuklar ve fıstık gibi bir yaz geçiririz hep birlikte
Ben geldimmmm
Hesapta annemle pazara gidecektik ama kızkardeşim arayıp çocuklar çok kötü okulada göndermiyeceğim doktora gitmem lazım diyince bizde annemle merak ettik kuzuları ve atlayıp gittik kardeşime
Birlikte götürürüz çocukları dedik ama vardığımızda bir baktık ki çocuklar gayet iyi
Ay bakma şimdi böyleler ölüyorlar öksürükten dedi
Hadi istediği hastaneye götürdüm ama oraya varıncada aaa burası kalabalık daha çok mikrop kaparlar dedi muayene ettirmeden hadi geri döndük
Başka bir hastaneye götürelim dedi hadi yine yollara düştük ve bu seferde gittiğmiz hastanede sigortalıya belli bir sayıdan sonra bakmıyorlarmış diye muayene ettirmeden çıktı
Resmen kafayı yiyecektim
Ulen o süre içinde bir kere bile öksürmedi çocukları ama kardeşim pipirik ille göstereceğim diyor ama bir yandanda hastane beğendiremiyoruz
Gittik kahve içmeye anam benim yeğenler öyle bir kudurdularki öyle böyle değil yani
Yarım saat oturduk ama beynim şişti
Nasıl yorulduysam ve gerildiysem benim büyük kız babasını çaktırmadan aramış annem baya bir yorulmuş gerginliği yüzüne yansıyor demiş
Adam tabi biliyor nasıl eşini gevşeteceğini
Eki Görüntüle 930508
bunlara cirkin diyenleri yerim zaten istahim acik ve sut uretimine de ihtiyacim var
Bu kuzulara çirkin diyenlerin hepsini göz doktoruna yönlendir bence
Çok biliyorlar
Bahtlarıda yüzleri gibi güzel olur inşallah....Aminnnnnnnnnn
Eki Görüntüle 930582 nasil olmus kizlar
Eki Görüntüle 930584 birkac haftadir bunlari ypmaya calisiyorum becerebilmismiyim bari
Anammmmmmm çok güzel olmuşlar ellerine sağlıkkkkkk
Ay keşke bende becerebilsem
selam kızlar
kayınvalidemler 2 gündür bende pek gelemiycem onlar gidinceye kadar
Sana kolay gelsin canım
İnşallah güzel geçer zamanınızda sakin ve eksilerle dönersin
yaaaaaaaaaa telefonım bozulduuu yeni almışdım aama daha offffffffffffffff offfffffffffffffffffffff
Çok geçmiş olsun
:) cok hos yok kormadım sadece acaba ıs ev mesaı derken ılgılenebılırmıyım sızlere yetısebılırmıyım dıye dusundum:)
ben her p tesı dr gıdıyorum ve tartılıyorum daha once bahsettıgım gıbı 2 ogun mama 1 ogun yemek yıyorum
ama olsun sızın kuralınız c tesı gunlerı kılo bıldırımı yaoarım gerekırse sadece dr tartıldım hep pnun tartısıyla tartılmam daha dogru olur dıye dusunuyorum:):)
ama gunluk oglen 550 kalorılık ne yedıgımı paylasabılırım sızlerle
elestırılere acıgım:):)
samımıyetınız ıctenlıgınız evet sanal ortamda yureklerın gerceklerın sanal olmamasından kaynaklanıyor buda bana yeter :)
bu arada cahıllıgımı maruz gorun ama bu kalorı cetvellerını nasıl yapıyorsunuz mesajlarınızın altına:):)
ben su anda ısyerındeyım gızlı gızlı yazıyorum:):):)
Ben hoşgeldin demişmiydim sana
Hayır demediysem kusura bakma canım
Bence yoğunluğu dert etme fırsatın oldukça çööö desen yine seviniriz
Mama diye bahsettiğin şey şu protein tozlarındanmı :44: Umarım verdikten sonra geri gelmez kilocuklar