80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

menüm
sabah,öğlen
2 dlm ekmkden kaşarlı tost
1 mandalin

ara
1 portakal

akşam
1 tavuk but
biraz fırında patares
ayran

az önce
2 mandalina
1 soda

yok be canlarım bu hastalık yapıştımı gitmiyo çocuklarım tırstı benden bugünn uçuk az daha yayıldı bi kısım kurumaya yüz tuttu yok elbise yok doktor derken halim kalmıyo maleseff

hoş buldum canımcımm
telefona üzüldüm.niye bozulduki yeni tel..gerçi yeniyse garantisi vardır nasılsa tamir olur işallah
yok bebeğim garantili değil ((( hat takma yerinde sorun olduuu aldığım yerde bura önemli dikkat edin demişdi

yok be canlarım bu hastalık yapıştımı gitmiyo çocuklarım tırstı benden bugünn uçuk az daha yayıldı bi kısım kurumaya yüz tuttu yok elbise yok doktor derken halim kalmıyo maleseff
(( artık geçme dönemlerindedir cnm yavaş yavaş geçecek inş....ama artık koru kendini lütfennn dinlen bi güzellll

ay cnm simdiden dikkat et kendine malum anneler evin diregidir..bi de bu grip cok inatciymis gecmiyo hemen allah sifa versin simdiden ...

cok tesekkur ederım aminnnn...hep beraber ınsallah:)

bizim her istedgimizi begenmeyen begen butonunun gorevini yazarak yapiyorum :))

BEGENDIM :))

sabah: 1 dilim buğday ekmeği 1 parça peynir

öğlen bir bütün balık bol salata

ara 1 sütlü neskafe

akşam kıymalı patetesli yemek 1 tabak 1 dilim ekmek yoğurt

1 mandalina yiycem

elmaşekerim ne yazmışlar sana ööle

meyve veren ağaç belli olur kiraz mı vişne mi ? :))

sabah: 1 dilim buğday ekmeği 1 parça peynir

öğlen bir bütün balık bol salata

ara 1 sütlü neskafe

akşam kıymalı patetesli yemek 1 tabak 1 dilim ekmek yoğurt

1 mandalina yiycem
canım benimmm o nasıl kahvaltı hasta kahvaltısımı (((, arandada meyve yiyemedin mii tabi çalışıyonnn işin zor da en azından portakal suyu olsaydı keşke akşamın güzel amaaa afiyet bal şeker şifa olsun inş...

• menüm bir kahve , brötchen peynir biraz
  • ara cay
  • öglen iki parca börek ,cay , dometes salata
  • ara yarim elma cornflakes yarim bardak süt
  • aksam lahana salatasi , iki tane etimek , biraz patetes kizartmasi
  • 6 bardak su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…