- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
cecomm adinin altinda 2013 te fistik gibi olcaz yazmissin ya onu artik 2014 yapsan artik ??
beyazcanımmmm hoş geldin bitanemmmmm
anladım cnmm benimmmmm ayy sormaa o durum çok sinir bozucuuu vücut direnç mi kazanıyorr artık ödemmidir nedirrr bilmiyorumm ama bir süre dayanınca geçeck inş. tatlım kıracaz o direnci , o zaman poşetlere devam et cnmmm onlarında yararı varr benim evi görsen dolabın bir köşesi tamamben benim otlarımmmm, hem poşet hem bitkiii çeşit çeşittt :))) ama çok seviyorummm :) alışverişinde sütü bol al canım aralarında sütle tarçın kullanırsan onunda bir süre sonra etkisini görürsün bide yeşilçeyı uzun süre kullanıyorsan başka bir çaya geçmeyi dene biberiyeyi tavsiye ederim yada mateee çok etkili bitlilerdir
sözde bunlarda örnek kişiler dimiiiii üstelik psikiyatr daha biiii gerip yolluyorr dengesizzzz boşver hiç umursama herkes kendi kalitesini gösterir canım benimmmmm sen nasıl oldun bu arada umarım daha iyisindirrrr
çokkk saoll bebeğimmmmm bu sefer çok hevesliyim istekliyim sizler sayesindeee hep beraber başaracağız inş.... tek sorunummm oruçç yiyip yattığım için sanırımmm hiç eksilme göremiyorum
yok be canlarım bu hastalık yapıştımı gitmiyo çocuklarım tırstı benden bugünn uçuk az daha yayıldı bi kısım kurumaya yüz tuttu yok elbise yok doktor derken halim kalmıyo maleseffiyi akşamlar kızlarr
bende ortalıkta dolaşan hastalığın etkisi altına giriyorum.boğazım çok kötü ağrıyor,her yerim kırılıyor sanki.
sizi bırakabilirsem yatıyım diyorum ama gidebilirsem tabii burdan
tekrar hoş geldin canım.çok güzel kilo vermişin ,işallah hedefine ulaşırsın ..
aramızda olmana sevindim işallah motivasyonuna katkısı olur buranın canım
off be kaptanımm.ne çektin sen bu dr lardan ..seni buldu bunlarda aksilik işte ,sonra başka bir dr git sen, bu dr dengesini kaybetmiş sanırım..
sem nasıl oldun canım yüzündeki uçuklar geçtimi
güzel cnmmmm beğendimmmmmmenünüüümenüm
sabah,öğlen
2 dlm ekmkden kaşarlı tost
1 mandalin
ara
1 portakal
akşam
1 tavuk but
biraz fırında patares
ayran
az önce
2 mandalina
1 soda
güzel cnmmmm beğendimmmmmmenünüüü
yok bebeğim garantili değilhoş buldum canımcımm
telefona üzüldüm.niye bozulduki yeni tel..gerçi yeniyse garantisi vardır nasılsa tamir olur işallah
yok be canlarım bu hastalık yapıştımı gitmiyo çocuklarım tırstı benden bugünn uçuk az daha yayıldı bi kısım kurumaya yüz tuttu yok elbise yok doktor derken halim kalmıyo maleseff
iyi akşamlar kızlarr
bende ortalıkta dolaşan hastalığın etkisi altına giriyorum.boğazım çok kötü ağrıyor,her yerim kırılıyor sanki.
off be kaptanımm.ne çektin sen bu dr lardan ..seni buldu bunlarda aksilik işte ,sonra başka bir dr git sen, bu dr dengesini kaybetmiş sanırım..
gercekten hosbuldum:)
dr.verdıgı prenet dıye mama bu konuda bu forumda daha oncede konusulmus yagdan verıldıgı ıcın alınmıyor kılolar :)
tabı eskıye donup yaglı yaglı yersek her halukarda alırız
benımde tek amacım yaza muhtesem gırmek
bugun dr gıdıyorum 18:30 da aksam gırebılırsem evden hemen sızınle paylasıcam:)
arkadasim hosgeldin aramiza :))
bizde alsak bu mamadan olur mu yoksa sadece doktor mu verebiliyo ?? birde ne kadar surede verdin kilolari o kadar cok gecmis yaptim ki unuttum bazi seyleri kusura bakma :))
ınternette sıtesı var satıs noktalarıda var ayrıca bıldıgım kadarıyla ucretsız analız olcumde yapılıyor.adı prenet mama
4 gun detoks uyguladım
5.gun ıtıbarıyle 2 ogun mama 1 ogun 550 kalorılık yemek yıyorum
bugun 52.gunum falan 11.50 kılo vermısım toplamda
bu hafta yarım kg gıtmıs dr sordu kacamakmı var dıye aslaaa yapmadım ama sındırım sorunum var sanırım ondan oldu bıraz
ama yınede mutluyum
dedıgım gıbı ınternet sıtesınden satıs noktalarına bakıp alabılırsınız
ama satıs noktalarını arayıp ucretsız analız yapılıyormu vs sorarsanız bılgı alırsanız daha guzel olur
sımdı dr geldım mamamı yedım tv ızleyıp sız guzel dostlarımla hemen paylasayım dedım
bunu medıcal estetık dr ahmet bahadır ınternettende bakabılırsınız ondan aldım
ben ıctenlıkle tavsıye ederım bırebır kullandıgım ıcın:)
fıstıkta olsam fındıkta sızlerleyım moralse moral tecrubeyse tecrube elestırı ...
onemlı olan dostlarımızı zor anlarında motıve ederek mutluluklarını beraber paylasmak.....
:)
teselli etme biliyorum güzel olmadığını
iyi akşamlar kızlarr
yokkk bebeğimmmm nereye kadar giderse artıkkk daha önce çok şartladım kendimiii şu tarihe kadar diyeee olmayınca hep hayal kırıklığı olduuuu pes etmeme bahane olduuuu hemmm öyle birşey kiiii bir süre güzel güzel veriyorsun sonra 2 3 haftaa takılı kalabiliyorsunnnn ne yaparsan yappp bir süree diretiyorrr :)
bizim her istedgimizi begenmeyen begen butonunun gorevini yazarak yapiyorum :))
BEGENDIM :))
ınternette sıtesı var satıs noktalarıda var ayrıca bıldıgım kadarıyla ucretsız analız olcumde yapılıyor.adı prenet mama
4 gun detoks uyguladım
5.gun ıtıbarıyle 2 ogun mama 1 ogun 550 kalorılık yemek yıyorum
bugun 52.gunum falan 11.50 kılo vermısım toplamda
bu hafta yarım kg gıtmıs dr sordu kacamakmı var dıye aslaaa yapmadım ama sındırım sorunum var sanırım ondan oldu bıraz
ama yınede mutluyum
dedıgım gıbı ınternet sıtesınden satıs noktalarına bakıp alabılırsınız
ama satıs noktalarını arayıp ucretsız analız yapılıyormu vs sorarsanız bılgı alırsanız daha guzel olur
sımdı dr geldım mamamı yedım tv ızleyıp sız guzel dostlarımla hemen paylasayım dedım
bunu medıcal estetık dr ahmet bahadır ınternettende bakabılırsınız ondan aldım
ben ıctenlıkle tavsıye ederım bırebır kullandıgım ıcın:)
fıstıkta olsam fındıkta sızlerleyım moralse moral tecrubeyse tecrube elestırı ...
Onemlı olan dostlarımızı zor anlarında motıve ederek mutluluklarını beraber paylasmak.....
:)
ay ınsallah hep boyle guzel guzel devam eder kılo vermelerın cnm.. Ben yurt dısındayım acaba netten sıparıs versem sahtesı falan gelmez dımı ? Yaptıgın detoksun adı ne?
canım benimmm o nasıl kahvaltı hasta kahvaltısımısabah: 1 dilim buğday ekmeği 1 parça peynir
öğlen bir bütün balık bol salata
ara 1 sütlü neskafe
akşam kıymalı patetesli yemek 1 tabak 1 dilim ekmek yoğurt
1 mandalina yiycem
anammm o ne kızzz :)))))) benden olsa olsa portakall yok yok iri bi greyfurt olur :))))elmaşekerim ne yazmışlar sana ööle
meyve veren ağaç belli olur kiraz mı vişne mi ? :))
inan sabah beri bendee snein kaç mesajını beğenecem hep olumsuz birşeyler yazıyorr beğenemiyorum :)))
bende bugün aynı cümleyi kurdum :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?