80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

7:30-8:00: 2 ceviz, emzirme çayı

Kahvaltı: 1kaşarlı tost, çay

Ara: elma

Öğle: 3 kaşık pilav, 4 kaşık etli kereviz, yağsız salata, emzirme çayı

Ara: 1 muz

Akşam : 1 kepçe yayla çorbası, 2 kaşık pilav, 4 kaşık kuru fasulye, 1 kase patates salatası

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar!
ben neden beğeni yapamıyorum? alıntı ile cevap veremiyorum?
kasıntı bi yer olmuş, aşkolsun. allahtan siz ve muhabbetiniz var.
okurken rahatlıyorum :) ama kaldığım yeri bulamıyorum çoğu zaman. muhabbeti kaçırıyorum ((((

bugünüm güzeldi. gittim gittim geldim ama. derin derin nefesler, çaylar, incecik olma hayalleri kurtardı ama sonra :)

kahvaltı saat 07:00

3 yemek kaşığı yulaf
3 yemek kaşığı yoğurt
1 yeşil elma
1 çay kaşığı tarçın'dan oluşan lapa.

ara saat 10:30
o kadar çok acıkmıştım ki kendimi bisküvi ya da poğaça yememek için zor tuttum. ama ucuz kurtuldum.
iki minik lokma ekmek
iki minik küp beyaz peynir

akşam 17:30
bir baget ve bir patates ile yapılmış yemek
4 yemek kaşığı yoğurt
bir kase tarhana çorbası.

ev arkadaşıma uyum sağlamak için böyle bir akşam menüsü oluşturmak zorundayım. fazla karbonhidrat var farkındayım. ama bir şekilde bunun da dışına çıkamıyorum. kendimi aşırı kısıtladığımda ise en fazla beş gün sonra atak geçiriyorum ve iki ileri bir geri oluyor.

geç oldu ama sanırım az sonra bir sade kahve içeceğim.
toplamda 2 litre sirkeli su
ince belli minik bardakta 5 bardak çay günlük sıvı miktarı.

beş puan değil ama idare eder gibi gibi :)

mrb kızlar nasılsınız bakalım bugün hemen menümle giriş yapayım sonrada spor yapıcem

sabah:3 dilim ekmek kaymak

ara:1b çy

öğle:1 kase çorba süt yoğurt 1b şekersiz çay içebildim sonunda inş devamı gelir tabi yemeğin sonunda 40 mekiğimde var

ara:1 mandalina 2b beşibiyerde

akşam:1 kase çorba 4yk haşlanmış az yağda kavrulmuş et salata

ara:2mandalina 1 kivi

acıkırsam süt içicem
şimdide 110 mekik çekecem sonra leslie artık tartılmamaya karar verdim cumaya kadar tartıldıkça sinirim bozuluyor motivasyonum gidiyo bakalım bide böyle deneyelim

akşama kadar süper gidiyordu kiiiiiiiiii akşammmm kötü bir son olmuşşş hepsi ekmek grubuuuu p.salatası yerineee normal salata olsaymışşş en aızndan neyse artık afiyet olsun kilo olmasın inş..

melankolicim

canım benim seni nasıl unutmuşum ben ya nasıl yazmamışım tüh benim kafama melankolik bi zamanıma denk geldi gari affet bidenem senide çok seveyrum benaffedildimmi söle bakayım

ay cnm simdiden dikkat et kendine malum anneler evin diregidir..bi de bu grip cok inatciymis gecmiyo hemen allah sifa versin simdiden ...
sağolasın karamel

meyve ve sebzeden kıt olmuş ama fazlaya kaçan birşey yok cnmmm gzl afiyet olsun

az geldi bana biraz cnm yaa ama sendede kaçamak yokkk acıkmayı bekleme cnmmm şimdi iç bir bardak süttt yediklerini yakmaya yardım edecek o vücuduna getirisinden çok götürüsü olacak :) bu arada son aranın meyvesi 3 porsiyon olmuş bebeğimmmonu fark ettim şimdiii 1 mandalina yerine direk süt olsaymış keşkem ama genel olarakkk günü güzel bitirmişsin :) afiyet olsun gülümmm

Son düzenleyen: Moderatör:

valla canım benim hiç acıkmadım itiraf ediyrm son arayı sadece keyfine yedim aslında yemesemde olurdu haklısın akşam meyvesinin porsiyonlarını küçültmeliym bu arada amaya mandalinalar çok küççüktüüüüüüüüüü:26::26::26:

o zaman ikisini bir edebilirrizzz tek sayalım :)

meyve ve sebzeden kıt olmuş ama fazlaya kaçan birşey yok cnmmm gzl afiyet olsun

süper yorum :) ama sebze bulamıyorum, bulsam da dokunuyor. ki ben bir sebze aşığı idim. sebze eksikliğini bol su içerek gidermeye çalışıyorum. limon ve maydanoz tüketeceğim bol bol inşallah yakın zamanda. yoksa lahana, karnabahar ohooo, yediğim gün pertim.

meyveyi ise kasıtlı olarak tüketmiyorum. direkt şekere dönüyor çünkü. patates de tüketmiyordum ama ne yaparsınız ki biriyle yaşarken birlikte akşam yemeği yemek önemli :)

doğru cnm benim haklısınnnnn çok şükürki biz annemle başladıkkk yoksaa herkes bir alemmm gidiyorr uymak meseleee oluyorrr , deme yaaaa sebze durumu kötü olmuş neden kaynaklanıyor acaba biliyomusun tatlım? meyvenin şekere dönüşmemesi içinn ben yanında genelde süt içerim cnm onun çok yararı oluyorr onla beraber tüket bunu annemin doktor da söylemişdi( annem diabet hastası da) hemde benim diyetisyen söylemişdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…