ay ınsallah hep boyle guzel guzel devam eder kılo vermelerın cnm.. Ben yurt dısındayım acaba netten sıparıs versem sahtesı falan gelmez dımı ? Yaptıgın detoksun adı ne?
yok canım kendı sıtesınden verebılırsın detokta yıne aynı markanın oda mama
onun 4 gun 3 saat ara ıle su ıle 5 olcek karıstırarak hazırlıyorsun 250-300 ml suya
4 gun bosunya baska hıcbırsey yemıyorsun
5 gun 1 ogun yemege baslıyorsun
bence sıparıs verebılırsın hatta ordada bulabılırsın dıye dusunuyorum senın ıcın bende bakarım canım bır arastıralım bakalım
bende temmuzda berlıne gelıyorum :)
7:30-8:00: 2 ceviz, emzirme çayı
Kahvaltı: 1kaşarlı tost, çay
Ara: elma
Öğle: 3 kaşık pilav, 4 kaşık etli kereviz, yağsız salata, emzirme çayı
Ara: 1 muz
Akşam : 1 kepçe yayla çorbası, 2 kaşık pilav, 4 kaşık kuru fasulye, 1 kase patates salatası
ay ınsallah hep boyle guzel guzel devam eder kılo vermelerın cnm.. Ben yurt dısındayım acaba netten sıparıs versem sahtesı falan gelmez dımı ? Yaptıgın detoksun adı ne?
Bu Yöntem;
1983ten beri Avrupa'da güvenle ve başarıyla kullanılmaktadır,
Beslenme programlarında 25 yıllık başarı istatistiği elde etmiştir,
İsviçre, Almanya, Hollanda, Belçika, İtalya, İngiltere, İspanya, Avusturya, İsveç, Yunanistan, Kıbrıs, Bulgaristan, Macaristan, Suudi Arabistan ve ABD gibi birçok ülkede kullanılmaktadır,
Avrupada 3.500 doktor ile birlikte, bir çok hastane ve klinikte kullanılmaktadır,
Aylık 300.000 ile 320.000 arasında memnun katılımcı sonucu elde edilmiş ve 2008den beri Türkiyededir.
1983ten beri PREnet tüm Avrupada, 2008'den beri Türkiye'de!
bu sekılde bır bılgı buldum ama sanırım bulunabılınır canım
yok canım kendı sıtesınden verebılırsın detokta yıne aynı markanın oda mama
onun 4 gun 3 saat ara ıle su ıle 5 olcek karıstırarak hazırlıyorsun 250-300 ml suya
4 gun bosunya baska hıcbırsey yemıyorsun
5 gun 1 ogun yemege baslıyorsun
bence sıparıs verebılırsın hatta ordada bulabılırsın dıye dusunuyorum senın ıcın bende bakarım canım bır arastıralım bakalım
bende temmuzda berlıne gelıyorum :)
slm bende yurdisin da yasiyorum bu mama lardan eczaneler den rahatlikla satin alabilirsin her yerde satiliyoe schake ler kakaolu cilekli vanilya aromali olanlari varr..
sağolasın karamelay cnm simdiden dikkat et kendine malum anneler evin diregidir..bi de bu grip cok inatciymis gecmiyo hemen allah sifa versin simdiden ...
dr destekli olması güzelmiş..sanırım sağlık bakanlığı onaylıymış doğrumu canım buınternette sıtesı var satıs noktalarıda var ayrıca bıldıgım kadarıyla ucretsız analız olcumde yapılıyor.adı prenet mama
4 gun detoks uyguladım
5.gun ıtıbarıyle 2 ogun mama 1 ogun 550 kalorılık yemek yıyorum
bugun 52.gunum falan 11.50 kılo vermısım toplamda
bu hafta yarım kg gıtmıs dr sordu kacamakmı var dıye aslaaa yapmadım ama sındırım sorunum var sanırım ondan oldu bıraz
ama yınede mutluyum
dedıgım gıbı ınternet sıtesınden satıs noktalarına bakıp alabılırsınız
ama satıs noktalarını arayıp ucretsız analız yapılıyormu vs sorarsanız bılgı alırsanız daha guzel olur
sımdı dr geldım mamamı yedım tv ızleyıp sız guzel dostlarımla hemen paylasayım dedım
bunu medıcal estetık dr ahmet bahadır ınternettende bakabılırsınız ondan aldım
ben ıctenlıkle tavsıye ederım bırebır kullandıgım ıcın:)
fıstıkta olsam fındıkta sızlerleyım moralse moral tecrubeyse tecrube elestırı ...
onemlı olan dostlarımızı zor anlarında motıve ederek mutluluklarını beraber paylasmak.....
:)
yok şeker normaldi az deyil..gece tehlikeli benim için asıl geceyi atlatsam yeter banayok kızz valla beğendimmmmm süt içmeyede yerin var halaaa ,gayet dozundaaa ama umarım patatesin çokda az değildirrrr
sabah: 1 dilim buğday ekmeği 1 parça peynir
öğlen bir bütün balık bol salata
ara 1 sütlü neskafe
akşam kıymalı patetesli yemek 1 tabak 1 dilim ekmek yoğurt
1 mandalina yiycem
sabah poğoça yok kaptanımm..çok şükür
meyve ve sebzeden kıt olmuş ama fazlaya kaçan birşey yok cnmmm gzl afiyet olsunkızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar!
ben neden beğeni yapamıyorum? alıntı ile cevap veremiyorum?
kasıntı bi yer olmuş, aşkolsun. allahtan siz ve muhabbetiniz var.
okurken rahatlıyorum :) ama kaldığım yeri bulamıyorum çoğu zaman. muhabbeti kaçırıyorum((((
bugünüm güzeldi. gittim gittim geldim ama. derin derin nefesler, çaylar, incecik olma hayalleri kurtardı ama sonra :)
kahvaltı saat 07:00
3 yemek kaşığı yulaf
3 yemek kaşığı yoğurt
1 yeşil elma
1 çay kaşığı tarçın'dan oluşan lapa.
ara saat 10:30
o kadar çok acıkmıştım ki kendimi bisküvi ya da poğaça yememek için zor tuttum. ama ucuz kurtuldum.
iki minik lokma ekmek
iki minik küp beyaz peynir
akşam 17:30
bir baget ve bir patates ile yapılmış yemek
4 yemek kaşığı yoğurt
bir kase tarhana çorbası.
ev arkadaşıma uyum sağlamak için böyle bir akşam menüsü oluşturmak zorundayım. fazla karbonhidrat var farkındayım. ama bir şekilde bunun da dışına çıkamıyorum. kendimi aşırı kısıtladığımda ise en fazla beş gün sonra atak geçiriyorum ve iki ileri bir geri oluyor.
geç oldu ama sanırım az sonra bir sade kahve içeceğim.
toplamda 2 litre sirkeli su
ince belli minik bardakta 5 bardak çay günlük sıvı miktarı.
beş puan değil ama idare eder gibi gibi :)
az geldi bana biraz cnm yaa ama sendede kaçamak yokkk acıkmayı bekleme cnmmm şimdi iç bir bardak süttt yediklerini yakmaya yardım edecek o vücuduna getirisinden çok götürüsü olacak :) bu arada son aranın meyvesi 3 porsiyon olmuş bebeğimmmonu fark ettim şimdiii 1 mandalina yerine direk süt olsaymış keşkem ama genel olarakkk günü güzel bitirmişsin :) afiyet olsun gülümmmmrb kızlar nasılsınız bakalım bugün hemen menümle giriş yapayım sonrada spor yapıcem
sabah:3 dilim ekmek kaymak
ara:1b çy
öğle:1 kase çorba süt yoğurt 1b şekersiz çayiçebildim sonunda inş devamı gelir tabi yemeğin sonunda 40 mekiğimde var
ara:1 mandalina 2b beşibiyerde
akşam:1 kase çorba 4yk haşlanmış az yağda kavrulmuş et salata
ara:2mandalina 1 kivi
acıkırsam süt içicem
şimdide 110 mekik çekecem sonra leslie artık tartılmamaya karar verdim cumaya kadar tartıldıkça sinirim bozuluyor motivasyonum gidiyo bakalım bide böyle deneyelim
sağolasın karamel
dr destekli olması güzelmiş..sanırım sağlık bakanlığı onaylıymış doğrumu canım bu
yok şeker normaldi az deyil..gece tehlikeli benim için asıl geceyi atlatsam yeter bana
evet canım saglık bakanlıgı onaylı
en guzelıde ogun de ne yıcem derdı olmuyor benım ıcın oglen sadece z yaglı corba salata vs yıyorum yeterlı oluyor::)
meyve ve sebzeden kıt olmuş ama fazlaya kaçan birşey yok cnmmm gzl afiyet olsun
az geldi bana biraz cnm yaa ama sendede kaçamak yokkk acıkmayı bekleme cnmmm şimdi iç bir bardak süttt yediklerini yakmaya yardım edecek o vücuduna getirisinden çok götürüsü olacak :) bu arada son aranın meyvesi 3 porsiyon olmuş bebeğimmmonu fark ettim şimdiii 1 mandalina yerine direk süt olsaymış keşkem ama genel olarakkk günü güzel bitirmişsin :) afiyet olsun gülümmm
valla canım benim hiç acıkmadım itiraf ediyrm son arayı sadece keyfine yedim aslında yemesemde olurdu haklısın akşam meyvesinin porsiyonlarını küçültmeliym bu arada amaya mandalinalar çok küççüktüüüüüüüüüü:26::26::26:
sağolasın karamel
dr destekli olması güzelmiş..sanırım sağlık bakanlığı onaylıymış doğrumu canım bu
yok şeker normaldi az deyil..gece tehlikeli benim için asıl geceyi atlatsam yeter bana
ay sormaa bende alışdım sahurdan dolayı gece yemeye ne yapacam bilmiyorum
meyve ve sebzeden kıt olmuş ama fazlaya kaçan birşey yok cnmmm gzl afiyet olsun
sağolasın karamel
ay sormaa bende alışdım sahurdan dolayı gece yemeye ne yapacam bilmiyorum
sorma şeker yaaa
gece uykumdan uyanıyorum bişeyler yemek için çok kötü bir durum.dün gece zaten uyuyamadım tam uyumuşum bir anda uyandım ve bişeyler yemek istedim ve mandalina yedim gecenin bir yarısı. .aslında ben gece yediklerimide yazmalıyım
süper yorum :) ama sebze bulamıyorum, bulsam da dokunuyor. ki ben bir sebze aşığı idim. sebze eksikliğini bol su içerek gidermeye çalışıyorum. limon ve maydanoz tüketeceğim bol bol inşallah yakın zamanda. yoksa lahana, karnabahar ohooo, yediğim gün pertim.
meyveyi ise kasıtlı olarak tüketmiyorum. direkt şekere dönüyor çünkü. patates de tüketmiyordum ama ne yaparsınız ki biriyle yaşarken birlikte akşam yemeği yemek önemli :)
sorma şeker yaaa
gece uykumdan uyanıyorum bişeyler yemek için çok kötü bir durum.dün gece zaten uyuyamadım tam uyumuşum bir anda uyandım ve bişeyler yemek istedim ve mandalina yedim gecenin bir yarısı. .aslında ben gece yediklerimide yazmalıyım
o zaman bebeğimmmmmm meyve yerineee salatalık yeeee sadece 11 kalori ve % 90 ı su :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?