80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Öncelikle; ne çok konuşuyosunuz yaaaaaaa?!?! Yetişemiyorum geçmiş yapmaya. Okumasam da aklım kalıyor elinize kolunuza sağlık...

Ayyüzlüm yavrularının üçü birbirinden güzel Allah bağışlasın. Onlara çirkin diyebilecek hadsizlikteki insanlarla tüm ilişkini bitir bence!!

Minikeksper o nasıl bir ele emeği göz nurudur??? Maşallah sana. Ben atkı bile örmeyi becerememiş bir insan olarak hayran kaldım :)

İyi bi psikiyatrist bul ve onu bu gittiğine tavsiye et :)
Şaka bir yana ne salak bir adammış. Yada kadın bilemicem. Cidden ihtiyacı olana rapor vermezler ama sonra öğrencilere çatır çatır yazarlar. Allah böylelerini bildiği gibi yapsın.

akşama kadar süper gidiyordu kiiiiiiiiii akşammmm kötü bir son olmuşşş hepsi ekmek grubuuuu p.salatası yerineee normal salata olsaymışşş en aızndan neyse artık afiyet olsun kilo olmasın inş..

Evet resmen karbonhidrat manyağı oldum akşam. Patates salatasının patatesi azdı ama o bile kurtaramaz. Arkadaşıma gitmiştim o yüzden böyle oldu biraz da
Demek ikinci müfettiş sizsiniz efendim memnun oldum tanıştığıma

meyveyi hep yoğurt ya da kefirle tüketiyorum tatlım. süt pek içmiyorum. eskiden çok severdim ama okuduğum bir yazı midemi bulandırdı. şimdi içsem de midem bulanıyor hep :) bu mevsimde güzel sebze bulmak da imkansız. yaz sebzelerini çok seviyorum ama şimdi salata bile yapamıyorum. bulunduğum yerde semt pazarı yok. marketlere emanetiz. migros çok pahalı. daha hesaplı olanlar da ise sebzeler hiç albenili değil. e ben de bari hiç yoktan iyidir diyip hazır domates suyu filan alacağım yakında. ya da alıcam lahanayı, haşlayıp blender da çektikten sonra lıkır lıkır içicem. ya da en kolayı bol limonlu maydanoz. pratik bir şeyler lazım. sabah çıkıp akşam geliyoruz.

anneciğinle incecik, sağlıklı, fıstık gibi olasınız inşallah :) menü yorumların çok hoşuma gidiyor :)

çok güzel olmuş cnmmm eline sağlıkkk sanırım boncukla yapmışsınnnn benim çok hoşuma gidiyorrr çok sık duyuor bunlarrr güle güle kullan

evet canim boncukla yapiliyor ben yapip satiyorum bir musterim vardi siparis vermisti bu renk onu tamamladim bende daha firsat bulup kendime yapamadim canim

yarın dengelersin cnm bişey olmaz, :)))) bende m.o canım benimmm :)

aslinda cok zor deil hayatim begenmene sevindim canim tekrar soluyorum cocuklarin coookk guzel bosver sen onlarin solediklerini cekemiyor millet ondan

aaaaaa kizlar amma konusmussunuz

Benim bugun okul basladi tekrar... gunduz bakamayinca birikmis gecmis :)

tühhhhh yazık ettinnnnn ama olanla ölene çare yok afiyet olsunnn

aynen oyle malesef

ayy canim benim ben bunlari iceri almasam kapidan gelemeyen bacadan girer o derece yani

allahim yardimcin olsun... sabir versin madem canim

yazdiklarina cook guldum canim :) ne guzel olmus iste :)

cannımm nede güzel yazmışsın , teşekkür ederiz topik ailesi olarak ,güzel gören güzel görür, bizde seni seviyoruz tatlım

öptümmm (begendim yazini ayni anda)

hosgeldinnnn. kizina coook gecmis olsun canim!!!
nede guzel silmissin kv'ni!!! Vallahi benimde idolumsunnnn

git gez bakalim gezginci :)

Eki Görüntüle 930508
bunlara cirkin diyenleri yerim zaten istahim acik ve sut uretimine de ihtiyacim var

Masallah cooook tatlilar ikiside!!!

coook guzel ellerine saglikkkk

vay manyak herif....

ceco kardesinmiydi ablanmiydi :) kosturmussun onunla cocuklar icin... ya bazi insanlar cok pimpirikli oluyor... benim esimde oyle... cok hafif öksürsün hemen doktora götürelim diyor burdada hemen almiyorlar öyle

baska yazcaklarim vardi galiba ama alintilar olmamis... unuttumda... kusura bakmayin guzeller!!!

Iyi aksamalr kizlarrrr...
az kalorili bol eksili bol sporlu bir hafta diliyorum hepinize :)

menümü yazayim

sabah: 2corba kasigi yulaf, sut, portakal

ara: 3adet pirinc gevregi

ögle: ton balikli makarna

ara: 3adet pirinc gevregi

aksam: salcali kiymali taze fasulye

ara: havuç

siyah cay 1 bardak
1bardak ta yesil cay
ve 3litre su

kızlar ben yıne hastayım
gecenhafta doktorun verdıgı ılaçları bırgun kullanıp bıraktım ayakta atlatırım bosuna ılaç almıyım dedım ama
1 haftada daha beter oldum yanı ılaç sartmıs heryanım agrıyo içim balgam dolu midem bulanıyoo
ne beter ılletmıs bu hastalık bıtkı çayı bıle içemıyorum mıdem bulanıyo suyuda zorla içiyorum
yemek bıle yemek ıstemıyo canım allah tum hastalara acıl şifalar versın her taraf mıkrop ıyıleşemıyoruz maalesef

menum
sabah yok canım ıstemedı
öğlen 3 kepeklı form bıskuvı
aksam 1 kase sehrıye corbası az salata 3 ızgara köfte
ara 1 portakal
antıbıyotık içtiğimden mecbur yedım içim almıyoo

öğrenci filanmısın cnmm? limon maydanoz ikilisini bende çok severim :) hem sağlıklı hem ödem atıcııı hemdee lezzetli :) ayyy inş tatlım hepimizzzz olalımmmm tığ gibi olalım sağlıklı olalımmmm , yorumlarla yararım olursa ne mutlu bana cnm benimmmm

evet canim boncukla yapiliyor ben yapip satiyorum bir musterim vardi siparis vermisti bu renk onu tamamladim bende daha firsat bulup kendime yapamadim canim

yappp vallaaaa benim arkadaşımda çeyizine yaptırmışdı sırf gümüş rengiylee oda çok hoş görünüyordu

çok geçmiş olsun tatlımm yaaaa ( ne salgınmış türkiye kırılıyor resmennnn dünde dedemlerle konuştuk hem dedem hem nenem hastalanmış hemde öyle böyle değilll yatıyorlarmış 3 gündür yaşlılar bide direnç kırık yemek filan da yapamıyorlarmışş komşular sağolsunlar yemek getirmişşş bizimde geç haberimiz olduuu bide uzakdalar köydelerrr ne kadar üzüldükkk olmazsa yarınnn gidecezzz , amaaa bu hastalıkda en önemli şey beslenmee lütfen ona dikkat ettt meyveni aksatma direncini yükseltmen lazımmm allah acil şifa versin varsa zencefill çayı yapçok iyi gelirrr

amin canim rabbim hepimizin yardimcisi olsun tsk ederim begen mene sevindim

tsk ederim canim begenmene sevindim aslinda cok zor deil yapimi kolay ve zevkli tavsiye ederim canim

simartiyorsun beni beyazcanim begenmenede sevindim sekerim

kiz begeniyorsan yapmana yardimci olurum ben takildigin yeri sorarsan yardim ederim cok zor deil zaten sipsak yaparsin ama simdi bebisde var vakit bulabilirmisin bilemiycem sekerim bende bu begen isini sevmedim ama site dahada hizlandi bu begeni butonu kalkti kalkali

inşallah canım..valla yemekhanede çeşit yoktu..mecbur aldım pilavı

hımmm o sebepten anladım cnm benimmm çok güzelll yemeklerimiz varrr ama yemek kültürümüzzz de bazı hatalar var meselaaa kuru fasulye sade yenmez yanına mutlaka pilav isterrrr nohuttt aynı şekildeeee :) dolma yaparız onu sade yiyemeyiz ekmekle yeriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…