- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
ama nereyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeiyi geceler kızlarrr
sealm kızlar ben geldim
bugün okul çıkışı bi psikiyatra gittim anlattım tüp bebek zayıflama eşimden uzağım dedim falan falannn
2. dönem başında heyet raporu alıp biraz dinlenip sonra tüp bebek yapmak istiyorum dedim adamın bana cevabı (ben rapor satmıyorum elimde kalmadı dalga geçiyo burda .. raporcu tanıdığımda yok) saygısızzz dert anlatıyoz sana demi ama saat olmuş 4 herif çıkacak işten nie benle uğraşsın sonra da doktor dövmeyin bu ara dpktorlar fazla üstüme gelio bursada bööle bi vaka duyarsanız kulak kabartın ben olabilirim o
akşama kadar süper gidiyordu kiiiiiiiiii akşammmm kötü bir son olmuşşş hepsi ekmek grubuuuu p.salatası yerineee normal salata olsaymışşş en aızndan neyse artık afiyet olsun kilo olmasın inş..
canım onlar boncukla yapılanllardanmı iplemı ördun neguzel duruyolar
meyve ve sebzeden kıt olmuş ama fazlaya kaçan birşey yok cnmmm gzl afiyet olsun
az geldi bana biraz cnm yaa ama sendede kaçamak yokkk acıkmayı bekleme cnmmm şimdi iç bir bardak süttt yediklerini yakmaya yardım edecek o vücuduna getirisinden çok götürüsü olacak :) bu arada son aranın meyvesi 3 porsiyon olmuş bebeğimmmonu fark ettim şimdiii 1 mandalina yerine direk süt olsaymış keşkem ama genel olarakkk günü güzel bitirmişsin :) afiyet olsun gülümmm
doğru cnm benim haklısınnnnn çok şükürki biz annemle başladıkkk yoksaa herkes bir alemmm gidiyorr uymak meseleee oluyorrr , deme yaaaa sebze durumu kötü olmuş neden kaynaklanıyor acaba biliyomusun tatlım? meyvenin şekere dönüşmemesi içinn ben yanında genelde süt içerim cnm onun çok yararı oluyorr onla beraber tüket bunu annemin doktor da söylemişdi( annem diabet hastası da) hemde benim diyetisyen söylemişdi
çok güzel olmuş cnmmm eline sağlıkkk sanırım boncukla yapmışsınnnn benim çok hoşuma gidiyorrr çok sık duyuor bunlarrr güle güle kullan
yok canım kendı sıtesınden verebılırsın detokta yıne aynı markanın oda mama
onun 4 gun 3 saat ara ıle su ıle 5 olcek karıstırarak hazırlıyorsun 250-300 ml suya
4 gun bosunya baska hıcbırsey yemıyorsun
5 gun 1 ogun yemege baslıyorsun
bence sıparıs verebılırsın hatta ordada bulabılırsın dıye dusunuyorum senın ıcın bende bakarım canım bır arastıralım bakalım
bende temmuzda berlıne gelıyorum :)
canım bu dedıgın mama herbalıfe gıbı bır urun galıba ama butarz mamaların aylık malıyetı bıraz yuksek oluyo herkese uymuyo maalesef
bende 2 aya yakın bır zamandır cook dıkkatlı beslenıyorum 10kılo verdım sende 50gunde 11 kılo vermısın yakın kılolar yanı
aslında fıyatları uygun olsa bende almak ısterım ama galıba enıyısı yeme duzenını köklü degıstırmek
ömür boyu saglıklı yeme duzenı olusturmazsak verıp verıp alırız keske almasak ama
sen nekadara alıyosun aylık bu mamaları nette bakındım bıraz ama fıyat göremedım
yarın dengelersin cnm bişey olmaz, :)))) bende m.o canım benimmm :)Öncelikle; ne çok konuşuyosunuz yaaaaaaa?!?! Yetişemiyorum geçmiş yapmaya. Okumasam da aklım kalıyorelinize kolunuza sağlık...
Ayyüzlüm yavrularının üçü birbirinden güzel Allah bağışlasın. Onlara çirkin diyebilecek hadsizlikteki insanlarla tüm ilişkini bitir bence!!
Minikeksper o nasıl bir ele emeği göz nurudur??? Maşallah sana. Ben atkı bile örmeyi becerememiş bir insan olarak hayran kaldım :)
İyi bi psikiyatrist bul ve onu bu gittiğine tavsiye et :)
Şaka bir yana ne salak bir adammış. Yada kadın bilemicem. Cidden ihtiyacı olana rapor vermezler ama sonra öğrencilere çatır çatır yazarlar. Allah böylelerini bildiği gibi yapsın.
Evet resmen karbonhidrat manyağı oldum akşam. Patates salatasının patatesi azdı ama o bile kurtaramaz. Arkadaşıma gitmiştim o yüzden böyle oldu biraz da
Demek ikinci müfettiş sizsiniz efendim memnun oldum tanıştığıma
benim çocuklarıma herkes çirkin diyo. kendi ailelerimiz haricinde. sebebi de sadece esmer olmaları. ama ten rengi hiç önemli değilki. hele böyle diyenlerden birisi kendi esmer kızları oğulları esmer bi tek torunları beyaz diye o da damatlardan kaynaklı( burda aklıma eylülcüm geldi) benim çocuklarıma laf söylüyo. bu seferde aaaa bu niye beyaz diyolar diladan için offf anam offf bir dahakine mor doğuracam sordukları soru doğru yeri bulsun diye
kız bu işe bayılıyorum tüm malzemelerini de aldım ama beceremedim. çok uğraştım hem misinayla denedim hem iple. ama olmadı. ellerine sağlık seninki müthiş olmuş.
bu arada bu beğen butonu sıkıysa beğen butonuna dönüşmüşbeğenme ekranı geliyo bu sefer yarım geliyo ve basacak yeri kayıp bilmem anlatabildimmi:44::44::44::44:
tühhhhh yazık ettinnnnn ama olanla ölene çare yok afiyet olsunnn
ayy canim benim ben bunlari iceri almasam kapidan gelemeyen bacadan girer o derece yani
buraya geldiğim ilk günler geldi aklıma. kasımın ilk haftasıydı (ulen onu bilem hatırlıyom düşünün artık) uzaktan uzaktan takip ediyom. elmaşekeri herkesi fırçalıyo switdimple nin şimdi yaptığı gibi. duyum la harpy arasında ezeli bir rekabet var. irem her gün şekerden rapor alıyo kim menü verdi kim vermedi diye. bende bakıp bakıp gülmekten çatlayıp çıkıyom. en son dayanamadım laf attım atış o atış bir daha kurtaramadım kendimi burdan. menü falan yazmayacam sadece sohbetiniz hoşuma gitti ondan burdayım demiştim. o ara ikna ettiler menü yazmaya ve şekerin fırçalarına maruz kaldım epey bir süre ve sonra noldu biliyomusunuz. kola cips çikolata vb zararlılar hayatımdan çıktı spor girdi hayatıma kilolar gitti taki şubatta hamile kalana kadar. yaklaşık sekiz kilo verdim ve şimdi amatem e baş vurmayı düşünüyorum günde iki üç kere girmezsem kk ya kriz geliyo diyesöyleyeceğim o ki burası soğuk diyet muhabbetlerinin geçtiği öylesine sosyal ağ değil buraya gelen bir kardeşliğin içinede gelmiş oluyo daimi olur olmaz o da gelene kalmış. bu yüzdende boşveriiiin gelenin başımız üstünde yeri var arkadaşlar.
yaaaaa bu arada beğenmeye niye sınır gelirkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ben dünkü bütün yazılanları beğendiiiiiim nolcak şimdi.
cannımm nede güzel yazmışsın , teşekkür ederiz topik ailesi olarak ,güzel gören güzel görür, bizde seni seviyoruz tatlım
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Hazır kuzum uyurken sizlere bakayım dedim
Ya nasıl bir griptir bu sene kuzum hala okadar ilaça rağmen tam düzeldi derken yine başlıyor öksürük krizlerine
Dün tam ilaçını verdim gece bir öksürük tuttu kızcağız tutamadı kendini kustu tabi bütün ilaçda daha boğazından inmeden halıya çıktıhadiiiiiii onun temizliğiyle uğraş dur :26:
Ayak altına, göğsüne ve sırtına vicks sürdüm de öylelikle sakinledi
Normalde ben yataktan çıkar çıkmaz peşimden kalkan kuzu hala uyuyorartık nasıl halsiz düştüyse :26:
Bugün biraz dışarı çıkmayı düşünüyorumhem temiz hava belki biraz iyi gelir hemde çamaşır ipim koptu onu alayım dedim
Tabi anamda kurtlu dayanamadı sosyete pazarınada uğrayalım dediölecek kadın pazar gezmek için
Neyse banada yürüyüş olur artık ne yapayım
Şimdi sabah sabah sinir oldum
Dün KV biz gider gitmez kızıma bana hemen bir Facebook hesabı açıyorsun dedi
Neymiş ablasına torunu açmışmış onun varsa KVninde olması gerekiyormuş :26: birde açıkca söylüyorresmen sinirden gülmeye başladım ve dedim şu teknoloji bozdu iyice sizi diye Teyzesi nasıl dalga geçiyor aaa benim varsa onun olmazsa çatlardı zaten diye onada torunu sırf muzurluk olsun diye açmış hatta kadıncağız diyor ben sadece resimlere bakmayı öğrendim diğer şeyleri bilmiyorum bile diye
Eşim hatta kocaları öbür tarafa gönderdiniz bak ölünce hesap soracaklar bizden sonra ne yaptınız diye dedi
Valla dedim ben kendi Anneme şakasına geçenlerde hadi sanada açalım dediğimde ( ki kadının ne bilgisayarı var ne interneti ) aaa bu yaştan sonra facei ne yapacağım oturup namazımı kılar kuranımı okurum dedi dedimKV fena bozuldu ve ben kuranımıda okuyorum zaten dedi
Buraya kadar herşey iyi hoş güzel sonuçta beni ilgilendirmez ama benim saftirik kızım gitmiş bana ondan istek göndermişneyse kabul etmem olur biter dedim eve geldiğimizde fark edince ( büyük cadı söylemiyor bile ) benim iş güzar kocamda sabah benim facee oyun isteği yollamak için girmiş ( birbirimizin şifresini biliriz ama ancak oyun için diğerininkine girersiz ) bir güzel anasını bana arkadaş olarak kabul etmiş
Tam buraya yazarken fark ettim tabi o an kan beynime sıçradıbari orada rahat versin ( büyük görümcem bir tek ekli küçüğünü bile ne ekledim ne birşey )
Telefon açıp len sen niye böyle yaptın sanki gerçekte çok can ciğerizde sanaldada arkadaş olacağızoda aşkım yaa sıkıntı yok istemiyorsan çıkar arkadaşlıktan dedi bende çıkardım tabiki hee inşallah büyük cadı göstererek eklememiştir beni yoksa kabak benim başıma patlar yok işte istek yolladıkda sen kabul etmedin falan diye
Bu adam beni öldürecek :26: kadını kurdurtacak sonra ben uğraşacağım yinesanane kardeşimmmmmmmmmm sananeeeeeeeee ben senin arkadaşlarına karışıyormuyum
Ay sabah sabah sizinde başınızı şişirdimkusura bakmayın ama anlatmasaydım çatlardım
Valla ben çıkardım arkadaşlıktan uğraşamam onunla
Sorma halımı çok beğenerek almıştım ama başına gelmedik kalmadıAllahtan ilaçlar leke yapmadı ( tabi anında sildim )
Neyse canım ben kaçtım anam bekliyormuşkızı giydirip çıkayım bari
Cumarteside misafirim var yemeğe ( amcamlar, annemler ve kardeşim ) artık yarın evden çıkmadan ufak ufak başlarım işlerimeütülerim falan var yarın yapmam gereken birde çamaşır yıkanacak var O işler bitsinde evi derli toplu tutayım ki cuma günü rahat temizliğimi yapayım
Herkese güzel bir gün diliyorum tabi bol eksili
Eki Görüntüle 930508
bunlara cirkin diyenleri yerim zaten istahim acik ve sut uretimine de ihtiyacim var
Eki Görüntüle 930582 nasil olmus kizlar
sealm kızlar ben geldim
bugün okul çıkışı bi psikiyatra gittim anlattım tüp bebek zayıflama eşimden uzağım dedim falan falannn
2. dönem başında heyet raporu alıp biraz dinlenip sonra tüp bebek yapmak istiyorum dedim adamın bana cevabı (ben rapor satmıyorum elimde kalmadı dalga geçiyo burda .. raporcu tanıdığımda yok) saygısızzz dert anlatıyoz sana demi ama saat olmuş 4 herif çıkacak işten nie benle uğraşsın sonra da doktor dövmeyin bu ara dpktorlar fazla üstüme gelio bursada bööle bi vaka duyarsanız kulak kabartın ben olabilirim o
öğrenci filanmısın cnmm? limon maydanoz ikilisini bende çok severim :) hem sağlıklı hem ödem atıcııı hemdee lezzetli :) ayyy inş tatlım hepimizzzz olalımmmm tığ gibi olalım sağlıklı olalımmmm , yorumlarla yararım olursa ne mutlu bana cnm benimmmmmeyveyi hep yoğurt ya da kefirle tüketiyorum tatlım. süt pek içmiyorum. eskiden çok severdim ama okuduğum bir yazı midemi bulandırdı. şimdi içsem de midem bulanıyor hep :) bu mevsimde güzel sebze bulmak da imkansız. yaz sebzelerini çok seviyorum ama şimdi salata bile yapamıyorum. bulunduğum yerde semt pazarı yok. marketlere emanetiz. migros çok pahalı. daha hesaplı olanlar da ise sebzeler hiç albenili değil. e ben de bari hiç yoktan iyidir diyip hazır domates suyu filan alacağım yakında. ya da alıcam lahanayı, haşlayıp blender da çektikten sonra lıkır lıkır içicem. ya da en kolayı bol limonlu maydanoz. pratik bir şeyler lazım. sabah çıkıp akşam geliyoruz.
anneciğinle incecik, sağlıklı, fıstık gibi olasınız inşallah :) menü yorumların çok hoşuma gidiyor :)
evet canim boncukla yapiliyor ben yapip satiyorum bir musterim vardi siparis vermisti bu renk onu tamamladim bende daha firsat bulup kendime yapamadim canim
kızlar ben yıne hastayım
gecenhafta doktorun verdıgı ılaçları bırgun kullanıp bıraktım ayakta atlatırım bosuna ılaç almıyım dedım ama
1 haftada daha beter oldum yanı ılaç sartmısheryanım agrıyo içim balgam dolu midem bulanıyoo
ne beter ılletmıs bu hastalık bıtkı çayı bıle içemıyorum mıdem bulanıyo suyuda zorla içiyorum
yemek bıle yemek ıstemıyo canım allah tum hastalara acıl şifalar versın her taraf mıkrop ıyıleşemıyoruz maalesef
menum
sabah yok canım ıstemedı
öğlen 3 kepeklı form bıskuvı
aksam 1 kase sehrıye corbası az salata 3 ızgara köfte
ara 1 portakal
antıbıyotık içtiğimden mecbur yedım içim almıyoo
canım bu dedıgın mama herbalıfe gıbı bır urun galıba ama butarz mamaların aylık malıyetı bıraz yuksek oluyo herkese uymuyo maalesef
bende 2 aya yakın bır zamandır cook dıkkatlı beslenıyorum 10kılo verdım sende 50gunde 11 kılo vermısın yakın kılolar yanı
aslında fıyatları uygun olsa bende almak ısterım ama galıba enıyısı yeme duzenını köklü degıstırmek
ömür boyu saglıklı yeme duzenı olusturmazsak verıp verıp alırız keske almasak ama
sen nekadara alıyosun aylık bu mamaları nette bakındım bıraz ama fıyat göremedım
Canım 2 haftalık mama 110 TL yanı gunluk yaklasık 7 TL
normalde daha fazla masraf yapılıyor gıbı geldı
herbalıfe gıbı evet ama bunu dr onerdı bu nedenle ıcım daha rahat
daha sonra 3 ogun yemek 1 ogun mama derken mamayı bırakıyorsun ama evrelerı var tabıkı ben daha 2 evreye gecemedım tabı:)
bu sıradada oglen yedıgım kısıtlı seylerle doyabıldıgımıde ogrendım bundan sonra en azından nasıl yıyebılecegımı ogrendım
aaaaaa kizlar amma konusmussunuz
Benim bugun okul basladi tekrar... gunduz bakamayinca birikmis gecmis :)
aynen oyle malesef
allahim yardimcin olsun... sabir versin madem canim
yazdiklarina cook guldum canim :) ne guzel olmus iste :)
öptümmm (begendim yazini ayni anda)
hosgeldinnnn. kizina coook gecmis olsun canim!!!
nede guzel silmissin kv'ni!!! Vallahi benimde idolumsunnnn
git gez bakalim gezginci :)
Masallah cooook tatlilar ikiside!!!
coook guzel ellerine saglikkkk
vay manyak herif....
ceco kardesinmiydi ablanmiydi :) kosturmussun onunla cocuklar icin... ya bazi insanlar cok pimpirikli oluyor... benim esimde oyle... cok hafif öksürsün hemen doktora götürelim diyorburdada hemen almiyorlar öyle
baska yazcaklarim vardi galiba ama alintilar olmamis... unuttumda... kusura bakmayin guzeller!!!
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Ben geldimmmmama posam çıktı resmen
Hesapta annemle pazara gidecektik ama kızkardeşim arayıp çocuklar çok kötü okulada göndermiyeceğim doktora gitmem lazım diyince bizde annemle merak ettik kuzuları ve atlayıp gittik kardeşime
Birlikte götürürüz çocukları dedik ama vardığımızda bir baktık ki çocuklar gayet iyi
Ay bakma şimdi böyleler ölüyorlar öksürükten deditabi o arada benim kuzu öksürmekten helak oluyordu :26:
Hadi istediği hastaneye götürdüm ama oraya varıncada aaa burası kalabalık daha çok mikrop kaparlar dedi muayene ettirmeden hadi geri döndük
Başka bir hastaneye götürelim dedi hadi yine yollara düştük ve bu seferde gittiğmiz hastanede sigortalıya belli bir sayıdan sonra bakmıyorlarmış diye muayene ettirmeden çıktı
Resmen kafayı yiyecektim
Ulen o süre içinde bir kere bile öksürmedi çocukları ama kardeşim pipirik ille göstereceğim diyor ama bir yandanda hastane beğendiremiyoruzen sonunda annem kızdı bak ablanın kızı seninkilerden beter ama gıkı çıkmıyor yazık günah yürü eve geçelim bir kahve içelim bari dedi
Gittik kahve içmeye anam benim yeğenler öyle bir kudurdularki öyle böyle değil yani
Yarım saat oturduk ama beynim şiştiValla evde otursaydım bari temizliğimide yapar birazda keyif yapardım neyse yarın artık ama ben kızkardeşimi tanıyorsam ( pipiriklik konusunda ) akşama kesin eşi işten gelince yine inat edip çocukları bir doktora gösterir
Nasıl yorulduysam ve gerildiysem benim büyük kız babasını çaktırmadan aramış annem baya bir yorulmuş gerginliği yüzüne yansıyor demişoda sağ olsun hemen telefon açıp aşkım akşam için birşey yapma hiç dinlen ben gelince tost basarız olmazsa diye birde temizliğime yardım edecekmiş
Adam tabi biliyor nasıl eşini gevşeteceğinitemizlik derdindende kısmen yırttım sayılır
Bu kuzulara çirkin diyenlerin hepsini göz doktoruna yönlendir bence
Çok biliyorlarMaşallah subhanallah kuzularının hepsi birbirinden tatlı
Bahtlarıda yüzleri gibi güzel olur inşallah....Aminnnnnnnnnn
Anammmmmmm çok güzel olmuşlar ellerine sağlıkkkkkk
Ay keşke bende becerebilsemhiç denemedim ama şu seccadelerim bitsin belki bunlardanda denerim maksat boş durmamak Güle güle kullan canım bu arada
Sana kolay gelsin canım
İnşallah güzel geçer zamanınızda sakin ve eksilerle dönersin
Çok geçmiş olsunUmarım çok masraf çıkarmadan tamir olur
Ben hoşgeldin demişmiydim sana
Hayır demediysem kusura bakma canımTekrar hoşgeldin
Bence yoğunluğu dert etme fırsatın oldukça çööö desen yine seviniriz
Mama diye bahsettiğin şey şu protein tozlarındanmı :44: Umarım verdikten sonra geri gelmez kilocuklarve fıstık gibi bir yaz geçiririz hep birlikte
ellerine sağlık canım çok güzel olmuşş..güle güle kullan..marifetli minikcimm
boşver takma sen kimseyi.rabbim sağlıklı akıllı fikirli hemde güzel evlatlar vermiş .o söyleyeyenler nimetin farkında deyiller bence kulp takmya çalışıyorlar..yada seni kıskanıyorlar..allah kaderlerini güzel etsin cümlenin yavrusun...
ayrıca seni beyendimm..
sabah akşam güzel de cnmmm öğle nohur pilav aynı grup ,ölçüleri umarım dengeledir, 1 muz 2 porsiyon meyve eder oda fazla olmuş sanırım ama akşamın dengeliii afiyet olsun kilo olmasın inş...
benim çocuklarıma herkes çirkin diyo. kendi ailelerimiz haricinde. sebebi de sadece esmer olmaları. ama ten rengi hiç önemli değilki. hele böyle diyenlerden birisi kendi esmer kızları oğulları esmer bi tek torunları beyaz diye o da damatlardan kaynaklı( burda aklıma eylülcüm geldi) benim çocuklarıma laf söylüyo. bu seferde aaaa bu niye beyaz diyolar diladan için offf anam offf bir dahakine mor doğuracam sordukları soru doğru yeri bulsun diye
kız bu işe bayılıyorum tüm malzemelerini de aldım ama beceremedim. çok uğraştım hem misinayla denedim hem iple. ama olmadı. ellerine sağlık seninki müthiş olmuş.
bu arada bu beğen butonu sıkıysa beğen butonuna dönüşmüşbeğenme ekranı geliyo bu sefer yarım geliyo ve basacak yeri kayıp bilmem anlatabildimmi:44::44::44::44:
inşallah canım..valla yemekhanede çeşit yoktu..mecbur aldım pilavı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?