80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet maalesef toplum olarak bilinçlenmemiz,katetmemiz gereken daha çok yol var....

ooo maaşallah elma şekeri geldin topiği anında canlandırdın valla....bi aralar kimsecikler olmazdı topicte..evde kös kös otururken sıkılırdım muhabbet edecek birilerini arardım ama bulamazdım...şimdi topic cümbüş ama benim zaman yok

herkese ii geceler canlarım sizi seviyorummmmmm..umarım bu haftayı da eksilerde kapatırız....artık 7 li rakamlardan kurtulmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

çooooookk tşk edeirm canım benimmm ben artık burda daimi elemanım yine :))) inş. göreceğizz en kısaaa zamandaa 6 larıı sen benden önce git bende geliyorum :) iyi gecelerrrrr tatlım

hehe, öğretmenim aslında ^.^ ama beceriksiz bir ev hanımı olduğumdan... bi de aileden uzakta olunca eve geldiğimde hiçbir şey yapmak istemiyorum. ah yazın böyle miydim? sebze sebze sebze. 6 kilo verdim yağdan. ama şimdi ver elini karbonhidrat ver elini şüpheli protein ve şeker :)

bir zamanlar öğrenciydin amaa ne var yani :)))))yaza ne kaldıki cnmm dayan :)

hehe ben de 7'li rakamları görmek istiyorum :) istikamet 75 ama bir 70 fena olmazdı :)

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr

Yine ben geldimmmm
Anam bende sonunda galiba şifayı kapmak üzereyim :26: Akşam yemeğinden sonra bir tuhaf oldum birden titreme geldi resmen dondum ama şükür şu anda iyiyim
Eşim sağ olsun sıcak süt yaptı şimdi bana ballı hemide
Ya bu haftasonunuda atlatayımda ondan sonra bir kaç gün iyice dinleneceğim
Bugün dışarı çıktım baya bir koşturmaktan halsiz düştüm diye de olmuş olabilir eşim hatta tembihledi iki gün yat dinlen perşembe bak halama gidiceksin cumada birlikte temizliğimizi bitiririz dedi yarın tüm gün dinlenip çarşambada işlere girişeceğim inşallah

Çok geçmiş olsun canım
Ya bazı psikatristler aslında kendileri tedavilik kıvama geliyorlar böyle bir saygısızlık olurmu hiç en azından sana rapor yüzünden bu şekilde davranacağına seni telkin edip destek olması gerekirdi sonuçta zaten ondan istemedin sen raporu
Boşver güzelim ben kızımıda götürdüğümde hatırlarsan bizide doktor dövmekten beter etmişti o gün çok üzülüp ağlamıştım ama şikayette etsen böylesine hiç birşey yapmıyorlar maalesef doktoru haklı görüyorlar :26:
Bence ilk fırsatta başka bir doktordan randevu al sonuçta koca Bursada sana başka doktormu yok

cecomm adinin altinda 2013 te fistik gibi olcaz yazmissin ya onu artik 2014 yapsan artik ??

Ben onu yoksa gelecekte diye mi değiştirsem iki senedir tarih değiştiriyorum değişen birşey yok

Canım ben onu biraz araştırdım dediğin gibi güzel bir ürüne benziyor birde vucut analizi falan yapmaları çok hoş en azından yağdanmı gitmiş yoksa başka şeydenmi gitmiş ondan sonra daha net belli olur zaten dediğin gibi yağdan gidiyormuş ama biraz maaliyetli gibime geldi ( baktığım sitesinde aylık 198 tl diyordu tabi ilk başta 400 tl ödeniyormuş bütün analiz ve diyetisyen desteğiyle birlikte )
Aslında dediğin gibi öğün bazında hesaplayınca çok değilde işte toplu verince çok
Denemek isterdim bende ama daha evvel herballife tarzı şeyleri defalarca denediğim için eşime şimdi bunu istiyorum desem ulen yine aynı şeymi diye ön yargılı davranacaktır hee ikna etmeye ederimde şu ara maddi açıdan beni biraz zorlar

Dur bakalım bir kaç ay geçsinde olmadı eşimi ikna ederim nasılsa
Bu arada kaç kiloyla başlamıştın bu ürünü kullanmaya ( yazdıysan kaçırdım sanırım )

Son düzenleme:

sagol canım hakkatten ne vırusmus bu domuz grıbınden daha tehlıkelı demıstı aıle hekımımız haklıymıs valla gecmıyo
evde taze zencefılım var hıc aklıma gelmemıstı hemen zencefıllı bır cay yapayım kendıme ben bıtkı cayı manyagıyımdır
severek içerım herturlu bıtkıyı ama sımdı mıdem almıyo zencefılı zorlayarak içeyım barı normalde cook severım tadını ama
cocuklar ve yaslılar hasta oldumu daha fena ya allah sıfa versın dedenlerede onların bakıma ıhtıyacı vardır sımdı

valla cnm bunun hakkında bilgim yok ama fikrim var :))) bence mantıklı olurrrr en azından akşam yemeklerinin yanında içersin sebze açığını kapatırr tabi yinede ben kendi kendime fetva vermiş olamayayım :)

içinede biraz limon sık midenide yatıştırır cnmmm , saol allah razı olsunn tatlım dediğin gibi çocuklarla yaşlılara insan bi garip oluyo içim acıyo

mesaj alınmıştır. limon, maydanoz ve domates suyu menüye eklene tez vakitte :)

beğendimmm bu mesajıııı :))))) ayyyyy o kadar heyecanlıyım kiii tatlım ya bu heyecan sizdede varmııı sanki bu sefer başaracammm başaracaz beraberrr pes etmek istemiyorum (( artık zayıflamak istiyorummm gözleirm vitrinlerde kalmasın istiyorum

Son düzenleme:

Kızlar bana müsaade

Sizlere hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Ben biraz erken yatayım bu gece belki yarın daha dinç olurum uykumu alırsam

Kocaman öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…