hımmm o sebepten anladım cnm benimmm çok güzelll yemeklerimiz varrr ama yemek kültürümüzzz de bazı hatalar var meselaaa kuru fasulye sade yenmez yanına mutlaka pilav isterrrr nohuttt aynı şekildeeee :) dolma yaparız onu sade yiyemeyiz ekmekle yeriz :)
ooo maaşallah elma şekeri geldin topiği anında canlandırdın valla....bi aralar kimsecikler olmazdı topicte..evde kös kös otururken sıkılırdım muhabbet edecek birilerini arardım ama bulamazdım...şimdi topic cümbüş ama benim zaman yok
herkese ii geceler canlarım sizi seviyorummmmmm..umarım bu haftayı da eksilerde kapatırız....artık 7 li rakamlardan kurtulmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
öğrenci filanmısın cnmm? limon maydanoz ikilisini bende çok severim :) hem sağlıklı hem ödem atıcııı hemdee lezzetli :) ayyy inş tatlım hepimizzzz olalımmmm tığ gibi olalım sağlıklı olalımmmm , yorumlarla yararım olursa ne mutlu bana cnm benimmmm
yappp vallaaaa benim arkadaşımda çeyizine yaptırmışdı sırf gümüş rengiylee oda çok hoş görünüyordu
hehe, öğretmenim aslında ^.^ ama beceriksiz bir ev hanımı olduğumdan... bi de aileden uzakta olunca eve geldiğimde hiçbir şey yapmak istemiyorum. ah yazın böyle miydim? sebze sebze sebze. 6 kilo verdim yağdan. ama şimdi ver elini karbonhidrat ver elini şüpheli protein ve şeker :)
ooo maaşallah elma şekeri geldin topiği anında canlandırdın valla....bi aralar kimsecikler olmazdı topicte..evde kös kös otururken sıkılırdım muhabbet edecek birilerini arardım ama bulamazdım...şimdi topic cümbüş ama benim zaman yok
herkese ii geceler canlarım sizi seviyorummmmmm..umarım bu haftayı da eksilerde kapatırız....artık 7 li rakamlardan kurtulmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bir zamanlar öğrenciydin amaa ne var yani :)))))yaza ne kaldıki cnmm dayan :)
sealm kızlar ben geldim
bugün okul çıkışı bi psikiyatra gittim anlattım tüp bebek zayıflama eşimden uzağım dedim falan falannn
2. dönem başında heyet raporu alıp biraz dinlenip sonra tüp bebek yapmak istiyorum dedim adamın bana cevabı (ben rapor satmıyorum elimde kalmadı dalga geçiyo burda .. raporcu tanıdığımda yok) saygısızzz dert anlatıyoz sana demi ama saat olmuş 4 herif çıkacak işten nie benle uğraşsın sonra da doktor dövmeyin bu ara dpktorlar fazla üstüme gelio bursada bööle bi vaka duyarsanız kulak kabartın ben olabilirim o
cecomm adinin altinda 2013 te fistik gibi olcaz yazmissin ya onu artik 2014 yapsan artik ??
ınternette sıtesı var satıs noktalarıda var ayrıca bıldıgım kadarıyla ucretsız analız olcumde yapılıyor.adı prenet mama
4 gun detoks uyguladım
5.gun ıtıbarıyle 2 ogun mama 1 ogun 550 kalorılık yemek yıyorum
bugun 52.gunum falan 11.50 kılo vermısım toplamda
bu hafta yarım kg gıtmıs dr sordu kacamakmı var dıye aslaaa yapmadım ama sındırım sorunum var sanırım ondan oldu bıraz
ama yınede mutluyum
dedıgım gıbı ınternet sıtesınden satıs noktalarına bakıp alabılırsınız
ama satıs noktalarını arayıp ucretsız analız yapılıyormu vs sorarsanız bılgı alırsanız daha guzel olur
sımdı dr geldım mamamı yedım tv ızleyıp sız guzel dostlarımla hemen paylasayım dedım
bunu medıcal estetık dr ahmet bahadır ınternettende bakabılırsınız ondan aldım
ben ıctenlıkle tavsıye ederım bırebır kullandıgım ıcın:)
fıstıkta olsam fındıkta sızlerleyım moralse moral tecrubeyse tecrube elestırı ...
onemlı olan dostlarımızı zor anlarında motıve ederek mutluluklarını beraber paylasmak.....
:)
Bu Yöntem;
• 1983’ten beri Avrupa'da güvenle ve başarıyla kullanılmaktadır,
• Beslenme programlarında 25 yıllık başarı istatistiği elde etmiştir,
• İsviçre, Almanya, Hollanda, Belçika, İtalya, İngiltere, İspanya, Avusturya, İsveç, Yunanistan, Kıbrıs, Bulgaristan, Macaristan, Suudi Arabistan ve ABD gibi birçok ülkede kullanılmaktadır,
• Avrupa’da 3.500 doktor ile birlikte, bir çok hastane ve klinikte kullanılmaktadır,
• Aylık 300.000 ile 320.000 arasında memnun katılımcı sonucu elde edilmiş ve 2008’den beri Türkiye’dedir.
1983’ten beri PREnet tüm Avrupa’da, 2008'den beri Türkiye'de!
bu sekılde bır bılgı buldum ama sanırım bulunabılınır canım
İstanbulda birkaç yerde varmış araştırdığım kadarıylaeminim başka yerlerde de vardır
ceco kardesinmiydi ablanmiydi :) kosturmussun onunla cocuklar icin... ya bazi insanlar cok pimpirikli oluyor... benim esimde oyle... cok hafif öksürsün hemen doktora götürelim diyorburdada hemen almiyorlar öyle
baska yazcaklarim vardi galiba ama alintilar olmamis... unuttumda... kusura bakmayin guzeller!!!
Kızkardeşim ( 11 ay ufak benden)
Aslında evlenene kadar hiç öyle değildi ama sonra KVsi en ufak şeyde ay şunu duydum kız sizdede var o belirtiler dedikçe kızcağız iyice pipirik olduengel olamıyor kendine
Normalde farkında yapmıyacağım bu kadar biraz daha rahat olacağım diyor ama çocuklar başlayınca anında eski pipirik geri geliyor
Benim eşim tam tersine çok çok rahattır :26: evde kendimiz iyileştiririz derçocuğun ateşi çıkarsa soğuk kompress iş görür ona göre yada çok öksürürse ballı süt, pekmez falan diye bir sürü şey yapar
Hee umursamaz değildir ama gece acile gitmemek için ( fenalık gelir ona orada) elinden geleni yapar ancak ben kıyameti koparırsam hastaneye gideriz gece yoksa hep sabaha kadar idare et nasılsa sen sabah götürürsün doktora der bende söylenirim bazen len babamın evindenmi getirdim şu çocukları birlikte gitsek ya doktora gündüzde olsa diye
Sağ olsun eşimin patronu çok iyidir hastalıkta hiç neden izin aldın demez ama beni tanıdığı için ( araba kullandığımı ve her işimi kendim görebildiğimi bildiğinden ) çocuklarla ilgili birşey olduğunda benim halledebileceğimi bildiğinden adam resmen eşime bir keresinde Banu kendi halledemiyormu demiştio ara işler çok yoğundu çünkü
çok geçmiş olsun tatlımm yaaaa( ne salgınmış türkiye kırılıyor resmennnn dünde dedemlerle konuştuk hem dedem hem nenem hastalanmış hemde öyle böyle değilll yatıyorlarmış 3 gündür yaşlılar bide direnç kırık yemek filan da yapamıyorlarmışş komşular sağolsunlar yemek getirmişşş bizimde geç haberimiz olduuu bide uzakdalar köydelerrr ne kadar üzüldükkk olmazsa yarınnn gidecezzz , amaaa bu hastalıkda en önemli şey beslenmee lütfen ona dikkat ettt meyveni aksatma direncini yükseltmen lazımmm allah acil şifa versin varsa zencefill çayı yapçok iyi gelirrr
en yakın zamanda domates suyu alıp içmek istiyorum. ne dersin? en katkısızı internetten baktığım kadarıyla tamek. domates suyu, iştahı dengeler, atakları önler, ödemi engeller falan filan. hazır gıda ama ne yapalım
içinede biraz limon sık midenide yatıştırır cnmmm , saol allah razı olsunn tatlım dediğin gibi çocuklarla yaşlılara insan bi garip oluyo içim acıyosagol canım hakkatten ne vırusmus bu domuz grıbınden daha tehlıkelı demıstı aıle hekımımız haklıymıs valla gecmıyo
evde taze zencefılım var hıc aklıma gelmemıstı hemen zencefıllı bır cay yapayım kendıme ben bıtkı cayı manyagıyımdır
severek içerım herturlu bıtkıyı ama sımdı mıdem almıyo zencefılı zorlayarak içeyım barı normalde cook severım tadını ama
cocuklar ve yaslılar hasta oldumu daha fena ya allah sıfa versın dedenlerede onların bakıma ıhtıyacı vardır sımdı
valla cnm bunun hakkında bilgim yok ama fikrim var :))) bence mantıklı olurrrr en azından akşam yemeklerinin yanında içersin sebze açığını kapatırr tabi yinede ben kendi kendime fetva vermiş olamayayım :)
mesaj alınmıştır. limon, maydanoz ve domates suyu menüye eklene tez vakitte :)
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
Yine ben geldimmmm
Anam bende sonunda galiba şifayı kapmak üzereyim :26: Akşam yemeğinden sonra bir tuhaf oldumbirden titreme geldi resmen dondum ama şükür şu anda iyiyim
Eşim sağ olsun sıcak süt yaptı şimdi banaballı hemide
Ya bu haftasonunuda atlatayımda ondan sonra bir kaç gün iyice dinleneceğim
Bugün dışarı çıktım baya bir koşturmaktan halsiz düştüm diye de olmuş olabilireşim hatta tembihledi iki gün yat dinlen perşembe bak halama gidiceksin cumada birlikte temizliğimizi bitiririz dedi yarın tüm gün dinlenip çarşambada işlere girişeceğim inşallah
Çok geçmiş olsun canım
Ya bazı psikatristler aslında kendileri tedavilik kıvama geliyorlarböyle bir saygısızlık olurmu hiç en azından sana rapor yüzünden bu şekilde davranacağına seni telkin edip destek olması gerekirdi sonuçta zaten ondan istemedin sen raporu
Boşver güzelim ben kızımıda götürdüğümde hatırlarsan bizide doktor dövmekten beter etmiştio gün çok üzülüp ağlamıştım ama şikayette etsen böylesine hiç birşey yapmıyorlar maalesef doktoru haklı görüyorlar :26:
Bence ilk fırsatta başka bir doktordan randevu alsonuçta koca Bursada sana başka doktormu yok
Ben onu yoksa gelecekte diye mi değiştirsemiki senedir tarih değiştiriyorum değişen birşey yok
Canım ben onu biraz araştırdımdediğin gibi güzel bir ürüne benziyor birde vucut analizi falan yapmaları çok hoş en azından yağdanmı gitmiş yoksa başka şeydenmi gitmiş ondan sonra daha net belli olur zaten dediğin gibi yağdan gidiyormuş ama biraz maaliyetli gibime geldi ( baktığım sitesinde aylık 198 tl diyordu tabi ilk başta 400 tl ödeniyormuş bütün analiz ve diyetisyen desteğiyle birlikte )
Aslında dediğin gibi öğün bazında hesaplayınca çok değilde işte toplu verince çok
Denemek isterdim bende ama daha evvel herballife tarzı şeyleri defalarca denediğim için eşime şimdi bunu istiyorum desem ulen yine aynı şeymi diye ön yargılı davranacaktırhee ikna etmeye ederimde şu ara maddi açıdan beni biraz zorlar
Dur bakalım bir kaç ay geçsinde olmadı eşimi ikna ederim nasılsa
Bu arada kaç kiloyla başlamıştın bu ürünü kullanmaya ( yazdıysan kaçırdım sanırım )
canım 91 kılo ıle basladım 52 gun oldu sanırım suanda 79,70 kg yum
bu hafta az vermısım ama haftada en az 1000-1200 gr verıyordum
tabıkı kendını zorlama suan ama en yakın zamanda baslamanı ben gonulden tavsıye ederım
bende zor ıkne etmıstım ama suanda oda durumdan memnun bu nendenle kendı goturup getırıyor:):)
ben sımdı yatıyorum yarın ıs var ve tabıkı mesaı
ıyı geceler dıyorum herkese gun ıcınde gırmeye fırsat buldukca yanınızdayımmmmmm
opuyorum hepınızı:):):):)
yok canım kendı sıtesınden verebılırsın detokta yıne aynı markanın oda mama
onun 4 gun 3 saat ara ıle su ıle 5 olcek karıstırarak hazırlıyorsun 250-300 ml suya
4 gun bosunya baska hıcbırsey yemıyorsun
5 gun 1 ogun yemege baslıyorsun
bence sıparıs verebılırsın hatta ordada bulabılırsın dıye dusunuyorum senın ıcın bende bakarım canım bır arastıralım bakalım
bende temmuzda berlıne gelıyorum :)
ay cok heyecanlandım sımdı 1 ayda 10 kılo verseM var ya uffffff eskı gunlerıme az kalır yaa. Pekı su an nasılsın ılk ay gıbı hızla gıdıyo m kılollar yoksa bıraz yavasladı mı? Oglusum uyusun arastırırım.sıparıs verırım bakalım...hayırdır senın berlın olayı zıyaret mı yoksa yerlesmek mı?
bu yöntem;
1983ten beri avrupa'da güvenle ve başarıyla kullanılmaktadır,
beslenme programlarında 25 yıllık başarı istatistiği elde etmiştir,
isviçre, almanya, hollanda, belçika, italya, ingiltere, ispanya, avusturya, isveç, yunanistan, kıbrıs, bulgaristan, macaristan, suudi arabistan ve abd gibi birçok ülkede kullanılmaktadır,
avrupada 3.500 doktor ile birlikte, bir çok hastane ve klinikte kullanılmaktadır,
aylık 300.000 ile 320.000 arasında memnun katılımcı sonucu elde edilmiş ve 2008den beri türkiyededir.
1983ten beri prenet tüm avrupada, 2008'den beri türkiye'de!
Bu sekılde bır bılgı buldum ama sanırım bulunabılınır canım
ıcınde ısvıcre yazıyo bı arastırayım cok sagol cnm :)) ama haber verırım :))
Elma sekerı yasın kac sende mı yurt dısındasın??
Kızlar bana müsaade
Sizlere hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Ben biraz erken yatayım bu gecebelki yarın daha dinç olurum uykumu alırsam
Kocaman öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?