- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Slm kızlarrrr ne çok kaynatıyosunuz siz ama:117:
bende izin verdikçe herkesi beğeniyorum tatlımmm sorun değil beğenmesende olur ben senin beni beğendiğini zaten biliyorumkiiii
Oyyyy canımsınnnn tşkler tatlımmmm
yeme o keki dicem ama geç kaldım sanırımmm
Bizde seni çok seviyoruz canımccımmmmm
sözünü unutmak yok allah yardım cın olsun öğretmenimmm
bebişimmmm sabah güzel öğlen köfteleri ve ayranı tüketip ekmek tüketmeseydn keşke:26:
aradaki o muzu silah zoruylamı yedirdilerkii
akşam ne olur mönülerinin yanına salata veya yoğurt muutlaka ekle canımcımm
oyyy minikcim ne sabırlı bir insansın sen tatlımmm allah yrdımcın olsun allahtan eşin çok anlayışlı ama garibim o napsızn akrabaları öküzse tabak yoketmek hakikaten işe yarıyor
allah onlara akıl vicdan merhamet vermemiş anlaşılan
dedenin kiurtulmasına çok sevindim beyazcanım ama psikolojisi kolay değil allah asbır versin bitanemm
Offff iyileşemedin canımcımmm ne kusuru sen yeterki iyileş
topic kardeşliği tuttum bunu
ama napalım beyazçayımız yokkiiiiii
çok kötü bir durum değildir umarım bizde seni seviyoruz tatlımmmm ,
oy oyyyy teysen kurban olsun diloşum sana hemen bi öpücük istiyorum ama elinden yanağına kıyamam
Bu güzel yavrular çirkin diyenler göz doktoruna görünsün canımcım allah bağışlasın
Ellerine sağlık miniğim harika olmuş bitanemmm
:13: lafı oturtmuşsun eylülüm ama hakikaten haketmiş
slm canımmm ne olur kaçamaklara dikkat et misafir olunca malum kaçırıyoruz
garantisi yokmu canımcımm :26:
ben hazır kullanmıyorum tatlım genelde kendim hazırlıyorum o poşetlerdeki bir madde zararlı diye okumuştum bir yerde
şekrcimmm vermiş linki tatlımmm tekrar hoşgeldinn
akşamki ekmekler gözüme battı şekercimmm:44: 1 dilime indirsek süper olmazmı tatlım
a.s. cecoşummm miniğine geçmiş olsun tatlımmm
senin büyük prensese de bravooo yaniii senin moralini düzeltme yöntemlerini biliyor
öğle hem muz hem pilav olmamış tatlım
ay hep seni buluyo bu ters drlar ne şansın varmış o dr un psikiyatra görünmesi lazım öncelikle ki hastalarına nasıl davranması gerektiğini öğrenebilsin
Aman beyazcanım ne olur dikkat et şifayı kapma geçmiş olsun
karataydan vazmı geçtik yine:44: neyse patatesi inş azdır tatlım
hani söz vermiştinnn o patates salatası da neyin nesi akşam akşam
fazla cıs yok tatlımmm biraz sebze ekleseydin
kaymağa sözüm yok ama 3 dilim ekmek çok olmuş kamilemmm akşamki meyve de fazla kaçmış ne kadar minik olursa olsun
yaa ben herkesi beğenebiliyorum snein hiç bir mesajını beğenemiyorum(((( bbu mesajı beğendim haberin olsun cnm :) bari söyleyeyim
bende izin verdikçe herkesi beğeniyorum tatlımmm sorun değil beğenmesende olur ben senin beni beğendiğini zaten biliyorumkiiii
Senin moralin kendiliginden coook bozuk her halde... burdakilerin hepsi coook iyi ve hepsini tanidikca cok seviceksin! Hepsi coook cana yakinlar!!! Burdaki arkadaslarin hic birine laf söyletmem!!!
arkadas sana sunu yazmis "Kelin ilaçı olsa kendi başına sürerdi diyeceğim şaka şaka
Bir kaç gün buraya müdavim olduktan sonra emin ol başla bırak bitecektir motivasyon tavan yapar nasılsa
Bu arada hoşgeldin "
bu senle dalga gecmekmi? yoksa seni ortama sokmaya calismakmi??? kusura bakma ama bunda ne kotuluk var anliyamadim??
Oyyyy canımsınnnn tşkler tatlımmmm
Kizlarrrr hepinizin kandili mübarek olsun!!! Dualariniz insallah kabul olur!!!
Menümüde paylasayim... biraz cisslar var bugün...
sabah: 1adet müesli
ögle: mercimek corbasi 1tabak
ara: 1havuç, 2adet cikolata kapli bisküvi
aksam: dünki kabak yemegimden
ara: 1dilim kek yigcem (kuzen yapmis getirmis)
birde ya form cayi ya yesil cay icerim
günlük 3litre suyumuda tamamlarim :)
yeme o keki dicem ama geç kaldım sanırımmm
Kizlarrrrr bence hic degismeyin oldugunuz gibi davranmaya devam edin!!!
Bir bayan gelip bizleri üzdü diye sakin ha degismeyin!!!
Cünkü süpersiniz!!!
Ben daha yeniyim aranizda ama sizleri cooook begendim supersiniz!!! Butun gun aklimdasiniz özlüyorum hatta sizleri :)
ayyyy SIZLERI SEVIYORUM KIZLARRRRRRRRRRR
Bizde seni çok seviyoruz canımccımmmmm
Sözzzzzzzzzzzzz :)
Hoş buldum :)
Bence o yorumu yazana arkadaş alıngan günündeymiş. Sen de kendini üzme. Sonuçta burda hepinizin aylara dayalı bir arkadaşlığı ve samimiyeti var. Tabiki espiriler olacak, başka konular konuşulacak. Zaten espiri ayrı bişî dalga geçmek ayrı bişi
Çocuktan sonra banyo yapmak bile lüks oldu. Şükür onları veren Allah'ıma... Yarının yemeğini (etli yağsız kereviz) yapıp, duşa girip saçımı fönlemeliyim :) yarın bi de nöbet günü ki neyse son iki diyerek avutayım kendimi
Herkese iyi gecelerrrrr :)
evett menüm geliyor
geliyor gelmesimide du bakalım ne yorum alacak
çünki sabah karatay ,öğlen kantin yapınca böyle garip bişey çıktı ortaya
sabah
2 yumurta
1 dlm peynr
ceviz
zeytin
domates
salatalık
öğlen
köfte ekmek
ayran
ara
zoraki muz
akşam
1 kase çorba
biraz et kavurma
bebişimmmm sabah güzel öğlen köfteleri ve ayranı tüketip ekmek tüketmeseydn keşke:26:
aradaki o muzu silah zoruylamı yedirdilerkii
akşam ne olur mönülerinin yanına salata veya yoğurt muutlaka ekle canımcımm
bugun yine cok yogundum kizlar bu kv kizkardesleri toplamis20 kisicik kadar vede hic habersiz zart zil biz geldik eyy bi sok gecirdiip m bi bunaldim ki evde hic hazirligim yoktu yemek neyin yapmamsitim .ustelik esimide bugun 11de yolcu ettim rizeye ben yanliz kaldim samsunda evdede pek bisiy kalmamisti sali gunu pazara cikicakctim idare ediyordum.bunlar gelince esimi yolcu edip gelme bahanesiyle ciktim 10dkda markete gittim tavuktu suydu buydu aldim .eve gelirgelemz 20 kisilik yemek psirdim borek pasta buaca neyin hazirladim tum gun yemek yap servis yap bulasik yika cay yap meyve cikar derken bu saat oldu sukur gittiler ama oldum bende hem sinirden hem yorgunluktan bu kadar okuz mal bir milllet gormedim insan bi haber salar onceden hic dusunmemisler 20 kisi ne yer ne icer acaba yemekleri olurmu diye
ay zavalli esimde yoldan arayip durdu 50 kere aradi bisiy oldumu iyimiisn aklim sende kaldi bole akraba olmaz olsun cok bunladin deyip durdu zavallim cok uzuldu beni birakinca bide mahcup oldu hem neneme bakiyon hemde bunca milleti yedirip iciriyon diye
aman oldu bitti iste neyse bende diyetimi bozmadim hic swetdimple aynen dedigin gibi tabagimi caktirmadan kaldirmayi basardim heyoo hyeoooo
menumu yazayim
sabah
kasarli menem 5 catal
peynir 4 catal
zeytin 7 tane felan
cayy
aksam
haslanmis tavuk
kozlenmis biber patlican yogurt
suuu
yesil cay
kaptancim elien saglik listemizi yapmissin yine
kizlar gecmis yaptim hepinizin yazdiklarini okudum hatta hepinize yorum hazirladim ama yanlislikla sobaya attim ya
simdi aklimda kalanlari yazayim
cocugunun kulagindan rahatsizlanan arkadasim cokk gecmis olsun
bi arkadasimiz yeni uye olup bazi yorumlari yanlis anlamis sanirim arkadasim bende buraya yeni uye sayilir 3ay felan oldu ama o kadar tatli sicak kanli arkadaslar ki bagimli oldum
diger tum arkadslarim kusura bakmasin yorgunluktan herseyi unutu verdim hepiniz opuyorum tekarardan
oyyy minikcim ne sabırlı bir insansın sen tatlımmm allah yrdımcın olsun allahtan eşin çok anlayışlı ama garibim o napsızn akrabaları öküzse tabak yoketmek hakikaten işe yarıyor
bide laf sokmakmııay canim benim herkes anlayisli dogmiyor bazisi dogustan okuz ya anlatamam nasil bunaldim yetistiremeycem rezil olacam diye acele acele yaptim ama sukur yetisti kimseye mahcup olmadim bide dedikodu yapmaya laf sokmaya calistilar su mubarek gunde bana eziyet ettiler resmen bi haber verseydiler basimla gozumlew memnunda kalirdim ama bolesi gercekten cok zor bide kv evi sobali zehir gibi sogukta dondum resmen
yokk kız salata yeşillik bol bol varda ,evde kalmamış ondan ..
bu günde hastaneye gittim .dedem ameliyat oldu.geçen gün yazmıştım hatta ..ameliyattan çıkamaz demişti dr ve bizde hiç beklemiyorduk ameliyattan çıkacağını.ama dedem bizi ve dr u şaşırttı.demekki yaşıycak günü yiycek ekmeği var daha..cuma günü kolu kesildi.çok üzücü bir görüntü.ama allahdan geldi diyicek bişeyimiz yok..bu gün ziyareye gittim koştur koştur..aslında aklımda dedemde pek iyi deyildi diye..ağladı durdu ben konuşamıyorum dilim dolaşıyor.ben misafirim ölücem artık .diye birazda kafam dağılsın yazıp duruyorum.şeker .
iyi hatırlattın gidiyimde bende yapyım kendime
dedenin kiurtulmasına çok sevindim beyazcanım ama psikolojisi kolay değil allah asbır versin bitanemm
selam kızlar hala kötüyüm canlarım malesef biraz gücüm vardı onu da çamaşır bulaşık eşya toplamaya harcadım okuyorum ama yazmaya takatim yok nolur kusuruma bakmayın
öpüyorum hepiniziii
Offff iyileşemedin canımcımmm
buraya geldiğim ilk günler geldi aklıma. kasımın ilk haftasıydı (ulen onu bilem hatırlıyom düşünün artık) uzaktan uzaktan takip ediyom. elmaşekeri herkesi fırçalıyo switdimple nin şimdi yaptığı gibi. duyum la harpy arasında ezeli bir rekabet var. irem her gün şekerden rapor alıyo kim menü verdi kim vermedi diye. bende bakıp bakıp gülmekten çatlayıp çıkıyom. en son dayanamadım laf attım atış o atış bir daha kurtaramadım kendimi burdan. menü falan yazmayacam sadece sohbetiniz hoşuma gitti ondan burdayım demiştim. o ara ikna ettiler menü yazmaya ve şekerin fırçalarına maruz kaldım epey bir süre ve sonra noldu biliyomusunuz. kola cips çikolata vb zararlılar hayatımdan çıktı spor girdi hayatıma kilolar gitti taki şubatta hamile kalana kadar. yaklaşık sekiz kilo verdim ve şimdi amatem e baş vurmayı düşünüyorum günde iki üç kere girmezsem kk ya kriz geliyo diyesöyleyeceğim o ki burası soğuk diyet muhabbetlerinin geçtiği öylesine sosyal ağ değil buraya gelen bir kardeşliğin içinede gelmiş oluyo daimi olur olmaz o da gelene kalmış. bu yüzdende boşveriiiin gelenin başımız üstünde yeri var arkadaşlar.
yaaaaa bu arada beğenmeye niye sınır gelirkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ben dünkü bütün yazılanları beğendiiiiiim nolcak şimdi.
topic kardeşliği tuttum bunu
canım ,tatlım öyle düşünme , şimdi üzlüyosun ama mutlaka yaın sevineceğin için RABBİMİZ böyle nasib etmemiştir
haayyy ağzına sağlık canım , okuyunca bende çok şaşırdım , biz kendimiz çokmu abarttık diye düşünürken yazdıkların içime su oldu desem yeridirarkadaşın kötü bir gününe denk geldik sanırım , artık ne diyelim hakkında hayırlısı olsun
yinede arkadaş aramıza gelsin isterim ama tercihi kendisi vermiş artık sanırım :44:
RABBİM neylerse neyler , neylerse güzel eylerüzme kendini ballıımm , ALLAH hayırlı iş kapıları açsın sana ( amiin )
kız senin ciddi manadaki arkadaşlığını yerimama bak ismim geçmemiş ama tmm tmm bu seferlik affettim seviyorum seni yawru , yazdıklarınsa harikaaaaa olmuş
vay vay vayyy otlanııyorsunuz demek , beni kullandınızşaka şaka ammmmaaaaaaannn yanlış anlaşılmasın , feda olsun size beyaz çaylar , gelemedim evde misafir vardı ama içerken aklımdanda geçmediniz değil
kaptancım canım iremim , liste ok güzel olmuş , emeğine sağlık , kilo veren arkadaşları kutluyorum ,veremeyenlerede önümüzdeki hataya bizleri geçin diiliyor mektubuma son veremiyorum
cannımm nede güzel yazmışsın , teşekkür ederiz topik ailesi olarak ,güzel gören güzel görür, bizde seni seviyoruz tatlım
dün bi rezillik yaşadım kendimle alakalı olarak , anlatmak için sabırsızlanıyorum ama derse girmem lazım , seviyorum kızlar sizi , hepinize güzel günler olsun
gülay diloşu kokla o süt kokan ağzından , canım çekti de
hadi çıktım
çok kötü bir durum değildir umarım bizde seni seviyoruz tatlımmmm
Eki Görüntüle 930313
nasiliz teyzelerim. hala boydan cok foto cektiremiyom malum kiz dogurdum:)))
oy oyyyy teysen kurban olsun diloşum sana hemen bi öpücük istiyorum ama elinden yanağına kıyamam
Eki Görüntüle 930508
bunlara cirkin diyenleri yerim zaten istahim acik ve sut uretimine de ihtiyacim var
Bu güzel yavrular çirkin diyenler göz doktoruna görünsün canımcım allah bağışlasın
Eki Görüntüle 930582 nasil olmus kizlar
Eki Görüntüle 930584 birkac haftadir bunlari ypmaya calisiyorum becerebilmismiyim bari
Ellerine sağlık miniğim harika olmuş bitanemmm
canım senın kuzulara cirkın dıyen kayınpederlerse cook merak edıyorum onların tipini:)
nazar degmesın ne güzel ne tatlı evlatların var allah bagıslasın hayırlı uzun ömür versın
gerı kalanlarda bos bos konussun
dedıgın dogru kirpiye yavrusu cook güzel gelırmıs benım kızlarımda bana dunya güzelı gelıyo cünkü onlar benım
bu herkes için böyledır tüm anneler böyle düşünür
benım kayınvalıde hep dıyokı eltımle bana ben sıze güzel cocuklar verdım sızın cocuklarınız ondan böyle güzeller:)
babaları çirkın olsa kızlarımızda cırkın olcakmıs:)yanı torunlarına cırkın demıyo ama guzellıklerı babalarından gelıyomus bız cırkınmısısz:)
bende dedım senın cocuklarında allahtan babalarına cekmıs sana cekmemısler çirkınlıkte:)hakettı ama
:13: lafı oturtmuşsun eylülüm ama hakikaten haketmiş
selam kızlar
kayınvalidemler 2 gündür bende pek gelemiycem onlar gidinceye kadar
slm canımmm ne olur kaçamaklara dikkat et misafir olunca malum kaçırıyoruz
yaaaaaaaaaa telefonım bozulduuu yeni almışdım aama daha offffffffffffffff offfffffffffffffffffffff
garantisi yokmu canımcımm :26:
simdi dunku menumu yazayim..
sabah:
2 rafadan yumurta
1 dilim peynir
ara:yesilcay
ara:
1 bardak sut
2 kucuk biskuvi
aksam:
1 kase kuru fasulye (cok seviyorum)
salata
gun boyu 4 bardak yesilcay ictim
3 litre su ictim
dun spor yapamadim..
bu arada benim caylar hazirlardan..siz kendiniz alip mi hazirliyorsunuz..bide caylari en son kacta icmemiz gerek belli bi saati var mi?
:) cok hos yok kormadım sadece acaba ıs ev mesaı derken ılgılenebılırmıyım sızlere yetısebılırmıyım dıye dusundum:)
ben her p tesı dr gıdıyorum ve tartılıyorum daha once bahsettıgım gıbı 2 ogun mama 1 ogun yemek yıyorum
ama olsun sızın kuralınız c tesı gunlerı kılo bıldırımı yaoarım gerekırse sadece dr tartıldım hep pnun tartısıyla tartılmam daha dogru olur dıye dusunuyorum:):)
ama gunluk oglen 550 kalorılık ne yedıgımı paylasabılırım sızlerle
elestırılere acıgım:):)
samımıyetınız ıctenlıgınız evet sanal ortamda yureklerın gerceklerın sanal olmamasından kaynaklanıyor buda bana yeter :)
bu arada cahıllıgımı maruz gorun ama bu kalorı cetvellerını nasıl yapıyorsunuz mesajlarınızın altına:):)
ben su anda ısyerındeyım gızlı gızlı yazıyorum:):):)
şekrcimmm vermiş linki tatlımmm tekrar hoşgeldinn
iftar sonrası
ara: 1 portakal, 1 bardak süt
ara: yarım greyfurt
sahur: 1 y.haşlama, 5 zeytin( yeşil), 1dlm peynir, domates, salatalık, 2dlm ekmek, 2 kayısı
akşam: salata, yoğurtlu karnıbahar, 5yk et sote, 2dlm ekmek, turşu
akşamki ekmekler gözüme battı şekercimmm:44: 1 dilime indirsek süper olmazmı tatlım
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Ben geldimmmmama posam çıktı resmen
Hesapta annemle pazara gidecektik ama kızkardeşim arayıp çocuklar çok kötü okulada göndermiyeceğim doktora gitmem lazım diyince bizde annemle merak ettik kuzuları ve atlayıp gittik kardeşime
Birlikte götürürüz çocukları dedik ama vardığımızda bir baktık ki çocuklar gayet iyi
Ay bakma şimdi böyleler ölüyorlar öksürükten deditabi o arada benim kuzu öksürmekten helak oluyordu :26:
Hadi istediği hastaneye götürdüm ama oraya varıncada aaa burası kalabalık daha çok mikrop kaparlar dedi muayene ettirmeden hadi geri döndük
Başka bir hastaneye götürelim dedi hadi yine yollara düştük ve bu seferde gittiğmiz hastanede sigortalıya belli bir sayıdan sonra bakmıyorlarmış diye muayene ettirmeden çıktı
Resmen kafayı yiyecektim
Ulen o süre içinde bir kere bile öksürmedi çocukları ama kardeşim pipirik ille göstereceğim diyor ama bir yandanda hastane beğendiremiyoruzen sonunda annem kızdı bak ablanın kızı seninkilerden beter ama gıkı çıkmıyor yazık günah yürü eve geçelim bir kahve içelim bari dedi
Gittik kahve içmeye anam benim yeğenler öyle bir kudurdularki öyle böyle değil yani
Yarım saat oturduk ama beynim şiştiValla evde otursaydım bari temizliğimide yapar birazda keyif yapardım neyse yarın artık ama ben kızkardeşimi tanıyorsam ( pipiriklik konusunda ) akşama kesin eşi işten gelince yine inat edip çocukları bir doktora gösterir
Nasıl yorulduysam ve gerildiysem benim büyük kız babasını çaktırmadan aramış annem baya bir yorulmuş gerginliği yüzüne yansıyor demişoda sağ olsun hemen telefon açıp aşkım akşam için birşey yapma hiç dinlen ben gelince tost basarız olmazsa diye birde temizliğime yardım edecekmiş
Adam tabi biliyor nasıl eşini gevşeteceğinitemizlik derdindende kısmen yırttım sayılır
Bu kuzulara çirkin diyenlerin hepsini göz doktoruna yönlendir bence
Çok biliyorlarMaşallah subhanallah kuzularının hepsi birbirinden tatlı
Bahtlarıda yüzleri gibi güzel olur inşallah....Aminnnnnnnnnn
Anammmmmmm çok güzel olmuşlar ellerine sağlıkkkkkk
Ay keşke bende becerebilsemhiç denemedim ama şu seccadelerim bitsin belki bunlardanda denerim maksat boş durmamak Güle güle kullan canım bu arada
Sana kolay gelsin canım
İnşallah güzel geçer zamanınızda sakin ve eksilerle dönersin
Çok geçmiş olsunUmarım çok masraf çıkarmadan tamir olur
Ben hoşgeldin demişmiydim sana
Hayır demediysem kusura bakma canımTekrar hoşgeldin
Bence yoğunluğu dert etme fırsatın oldukça çööö desen yine seviniriz
Mama diye bahsettiğin şey şu protein tozlarındanmı :44: Umarım verdikten sonra geri gelmez kilocuklarve fıstık gibi bir yaz geçiririz hep birlikte
a.s. cecoşummm miniğine geçmiş olsun tatlımmm
senin büyük prensese de bravooo yaniii senin moralini düzeltme yöntemlerini biliyor
bugün pazartesi olmasına rağmen güzel bir gündü......
sabah
sac böregi yarım
peynir
zeytin haşlanmış yumurta
1 çatal tahin
öğle
nohut yemeği
pilav
muz
akşam
mercimek çorba,
salata
3 adet köfte
su
şimdi türk kahvesi içiyorum yanındada bitter çikolata
öğle hem muz hem pilav olmamış tatlım
sealm kızlar ben geldim
bugün okul çıkışı bi psikiyatra gittim anlattım tüp bebek zayıflama eşimden uzağım dedim falan falannn
2. dönem başında heyet raporu alıp biraz dinlenip sonra tüp bebek yapmak istiyorum dedim adamın bana cevabı (ben rapor satmıyorum elimde kalmadı dalga geçiyo burda .. raporcu tanıdığımda yok) saygısızzz dert anlatıyoz sana demi ama saat olmuş 4 herif çıkacak işten nie benle uğraşsın sonra da doktor dövmeyin bu ara dpktorlar fazla üstüme gelio bursada bööle bi vaka duyarsanız kulak kabartın ben olabilirim o
ay hep seni buluyo bu ters drlar ne şansın varmış o dr un psikiyatra görünmesi lazım öncelikle ki hastalarına nasıl davranması gerektiğini öğrenebilsin
iyi akşamlar kızlarr
bende ortalıkta dolaşan hastalığın etkisi altına giriyorum.boğazım çok kötü ağrıyor,her yerim kırılıyor sanki.
sizi bırakabilirsem yatıyım diyorum ama gidebilirsem tabii burdan
tekrar hoş geldin canım.çok güzel kilo vermişin ,işallah hedefine ulaşırsın ..
aramızda olmana sevindim işallah motivasyonuna katkısı olur buranın canım
off be kaptanımm.ne çektin sen bu dr lardan ..seni buldu bunlarda aksilik işte ,sonra başka bir dr git sen, bu dr dengesini kaybetmiş sanırım..
sem nasıl oldun canım yüzündeki uçuklar geçtimi
Aman beyazcanım ne olur dikkat et şifayı kapma geçmiş olsun
menüm
sabah,öğlen
2 dlm ekmkden kaşarlı tost
1 mandalin
ara
1 portakal
akşam
1 tavuk but
biraz fırında patares
ayran
az önce
2 mandalina
1 soda
karataydan vazmı geçtik yine:44: neyse patatesi inş azdır tatlım
sabah: 1 dilim buğday ekmeği 1 parça peynir
öğlen bir bütün balık bol salata
ara 1 sütlü neskafe
akşam kıymalı patetesli yemek 1 tabak 1 dilim ekmek yoğurt
1 mandalina yiycem
7:30-8:00: 2 ceviz, emzirme çayı
Kahvaltı: 1kaşarlı tost, çay
Ara: elma
Öğle: 3 kaşık pilav, 4 kaşık etli kereviz, yağsız salata, emzirme çayı
Ara: 1 muz
Akşam : 1 kepçe yayla çorbası, 2 kaşık pilav, 4 kaşık kuru fasulye, 1 kase patates salatası
hani söz vermiştinnn
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar!
ben neden beğeni yapamıyorum? alıntı ile cevap veremiyorum?
kasıntı bi yer olmuş, aşkolsun. allahtan siz ve muhabbetiniz var.
okurken rahatlıyorum :) ama kaldığım yeri bulamıyorum çoğu zaman. muhabbeti kaçırıyorum((((
bugünüm güzeldi. gittim gittim geldim ama. derin derin nefesler, çaylar, incecik olma hayalleri kurtardı ama sonra :)
kahvaltı saat 07:00
3 yemek kaşığı yulaf
3 yemek kaşığı yoğurt
1 yeşil elma
1 çay kaşığı tarçın'dan oluşan lapa.
ara saat 10:30
o kadar çok acıkmıştım ki kendimi bisküvi ya da poğaça yememek için zor tuttum. ama ucuz kurtuldum.
iki minik lokma ekmek
iki minik küp beyaz peynir
akşam 17:30
bir baget ve bir patates ile yapılmış yemek
4 yemek kaşığı yoğurt
bir kase tarhana çorbası.
ev arkadaşıma uyum sağlamak için böyle bir akşam menüsü oluşturmak zorundayım. fazla karbonhidrat var farkındayım. ama bir şekilde bunun da dışına çıkamıyorum. kendimi aşırı kısıtladığımda ise en fazla beş gün sonra atak geçiriyorum ve iki ileri bir geri oluyor.
geç oldu ama sanırım az sonra bir sade kahve içeceğim.
toplamda 2 litre sirkeli su
ince belli minik bardakta 5 bardak çay günlük sıvı miktarı.
beş puan değil ama idare eder gibi gibi :)
fazla cıs yok tatlımmm biraz sebze ekleseydin
mrb kızlar nasılsınız bakalım bugün hemen menümle giriş yapayım sonrada spor yapıcem
sabah:3 dilim ekmek kaymak
ara:1b çy
öğle:1 kase çorba süt yoğurt 1b şekersiz çayiçebildim sonunda inş devamı gelir tabi yemeğin sonunda 40 mekiğimde var
ara:1 mandalina 2b beşibiyerde
akşam:1 kase çorba 4yk haşlanmış az yağda kavrulmuş et salata
ara:2mandalina 1 kivi
acıkırsam süt içicem
şimdide 110 mekik çekecem sonra leslie artık tartılmamaya karar verdim cumaya kadar tartıldıkça sinirim bozuluyor motivasyonum gidiyo bakalım bide böyle deneyelim
kaymağa sözüm yok ama 3 dilim ekmek çok olmuş kamilemmm akşamki meyve de fazla kaçmış ne kadar minik olursa olsun
sorma şeker yaaa
gece uykumdan uyanıyorum bişeyler yemek için çok kötü bir durum.dün gece zaten uyuyamadım tam uyumuşum bir anda uyandım ve bişeyler yemek istedim ve mandalina yedim gecenin bir yarısı. .aslında ben gece yediklerimide yazmalıyım
gece neler yiyorsun acababencede yazmalısın
Iyi aksamalr kizlarrrr...
az kalorili bol eksili bol sporlu bir hafta diliyorum hepinize :)
menümü yazayim
sabah: 2corba kasigi yulaf, sut, portakal
ara: 3adet pirinc gevregi
ögle: ton balikli makarna
ara: 3adet pirinc gevregi
aksam: salcali kiymali taze fasulye
ara: havuç
siyah cay 1 bardak
1bardak ta yesil cay
ve 3litre su
makarna ve pilavdan bi süre uzaklaşsak
kızlar ben yıne hastayım
gecenhafta doktorun verdıgı ılaçları bırgun kullanıp bıraktım ayakta atlatırım bosuna ılaç almıyım dedım ama
1 haftada daha beter oldum yanı ılaç sartmısheryanım agrıyo içim balgam dolu midem bulanıyoo
ne beter ılletmıs bu hastalık bıtkı çayı bıle içemıyorum mıdem bulanıyo suyuda zorla içiyorum
yemek bıle yemek ıstemıyo canım allah tum hastalara acıl şifalar versın her taraf mıkrop ıyıleşemıyoruz maalesef
menum
sabah yok canım ıstemedı
öğlen 3 kepeklı form bıskuvı
aksam 1 kase sehrıye corbası az salata 3 ızgara köfte
ara 1 portakal
antıbıyotık içtiğimden mecbur yedım içim almıyoo
geçmiş olsun canımmm
beğendimmm bu mesajıııı :))))) ayyyyy o kadar heyecanlıyım kiii tatlım ya bu heyecan sizdede varmııı sanki bu sefer başaracammm başaracaz beraberrr pes etmek istemiyorum(( artık zayıflamak istiyorummm gözleirm vitrinlerde kalmasın istiyorum
elbette başaracaksınnnn hepimiz başaracağızzzz
ay cok heyecanlandım sımdı 1 ayda 10 kılo verseM var ya uffffff eskı gunlerıme az kalır yaa. Pekı su an nasılsın ılk ay gıbı hızla gıdıyo m kılollar yoksa bıraz yavasladı mı? Oglusum uyusun arastırırım.sıparıs verırım bakalım...hayırdır senın berlın olayı zıyaret mı yoksa yerlesmek mı?
1 ayda 10 kilo çoksağıksız olur tatlım ve kalıcı olmaz az gitsin öz gitsin