80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm kızlarrrr ne çok kaynatıyosunuz siz ama:117:
yaa ben herkesi beğenebiliyorum snein hiç bir mesajını beğenemiyorum (((( bbu mesajı beğendim haberin olsun cnm :) bari söyleyeyim

bende izin verdikçe herkesi beğeniyorum tatlımmm sorun değil beğenmesende olur ben senin beni beğendiğini zaten biliyorumkiiii

Oyyyy canımsınnnn tşkler tatlımmmm

yeme o keki dicem ama geç kaldım sanırımmm

Bizde seni çok seviyoruz canımccımmmmm

sözünü unutmak yok allah yardım cın olsun öğretmenimmm

bebişimmmm sabah güzel öğlen köfteleri ve ayranı tüketip ekmek tüketmeseydn keşke:26:

aradaki o muzu silah zoruylamı yedirdilerkii
akşam ne olur mönülerinin yanına salata veya yoğurt muutlaka ekle canımcımm

oyyy minikcim ne sabırlı bir insansın sen tatlımmm allah yrdımcın olsun allahtan eşin çok anlayışlı ama garibim o napsızn akrabaları öküzse tabak yoketmek hakikaten işe yarıyor

bide laf sokmakmıı allah onlara akıl vicdan merhamet vermemiş anlaşılan

dedenin kiurtulmasına çok sevindim beyazcanım ama psikolojisi kolay değil allah asbır versin bitanemm

selam kızlar hala kötüyüm canlarım malesef biraz gücüm vardı onu da çamaşır bulaşık eşya toplamaya harcadım okuyorum ama yazmaya takatim yok nolur kusuruma bakmayın

öpüyorum hepiniziii

Offff iyileşemedin canımcımmm ne kusuru sen yeterki iyileş

topic kardeşliği tuttum bunu

ama napalım beyazçayımız yokkiiiiii

çok kötü bir durum değildir umarım bizde seni seviyoruz tatlımmmm,

Eki Görüntüle 930313
nasiliz teyzelerim. hala boydan cok foto cektiremiyom malum kiz dogurdum:)))

oy oyyyy teysen kurban olsun diloşum sana hemen bi öpücük istiyorum ama elinden yanağına kıyamam

Eki Görüntüle 930508
bunlara cirkin diyenleri yerim zaten istahim acik ve sut uretimine de ihtiyacim var

Bu güzel yavrular çirkin diyenler göz doktoruna görünsün canımcım allah bağışlasın

Eki Görüntüle 930584 birkac haftadir bunlari ypmaya calisiyorum becerebilmismiyim bari

Ellerine sağlık miniğim harika olmuş bitanemmm

:13: lafı oturtmuşsun eylülüm ama hakikaten haketmiş

selam kızlar
kayınvalidemler 2 gündür bende pek gelemiycem onlar gidinceye kadar

slm canımmm ne olur kaçamaklara dikkat et misafir olunca malum kaçırıyoruz

yaaaaaaaaaa telefonım bozulduuu yeni almışdım aama daha offffffffffffffff offfffffffffffffffffffff

garantisi yokmu canımcımm :26:
ben hazır kullanmıyorum tatlım genelde kendim hazırlıyorum o poşetlerdeki bir madde zararlı diye okumuştum bir yerde

şekrcimmm vermiş linki tatlımmm tekrar hoşgeldinn

akşamki ekmekler gözüme battı şekercimmm:44: 1 dilime indirsek süper olmazmı tatlım

a.s. cecoşummm miniğine geçmiş olsun tatlımmm
senin büyük prensese de bravooo yaniii senin moralini düzeltme yöntemlerini biliyor

öğle hem muz hem pilav olmamış tatlım

ay hep seni buluyo bu ters drlar ne şansın varmış o dr un psikiyatra görünmesi lazım öncelikle ki hastalarına nasıl davranması gerektiğini öğrenebilsin

Aman beyazcanım ne olur dikkat et şifayı kapma geçmiş olsun

menüm
sabah,öğlen
2 dlm ekmkden kaşarlı tost
1 mandalin

ara
1 portakal

akşam
1 tavuk but
biraz fırında patares
ayran

az önce
2 mandalina
1 soda

karataydan vazmı geçtik yine:44: neyse patatesi inş azdır tatlım

sabah: 1 dilim buğday ekmeği 1 parça peynir

öğlen bir bütün balık bol salata

ara 1 sütlü neskafe

akşam kıymalı patetesli yemek 1 tabak 1 dilim ekmek yoğurt

1 mandalina yiycem

hani söz vermiştinnn o patates salatası da neyin nesi akşam akşam

fazla cıs yok tatlımmm biraz sebze ekleseydin

kaymağa sözüm yok ama 3 dilim ekmek çok olmuş kamilemmm akşamki meyve de fazla kaçmış ne kadar minik olursa olsun

Ah keske kullansaydin ilaclarini... cabucak iyilesirsin insallah...

Herkese iyi geceler guzeller!!! Yarin aksam görüsmek üzere insallah!!!
Yarin yine okul var... sabah insallah kalkabilirim insallah cimcimede zorluk cikartmadan kalkar... gec uyudu cunku

MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
1 lop yumurta
1 yerli muz
1 çay bar ceviz
1 fincan hibisküs
1 dilim peynir
5 zeytin
1/2 dereotu

ÖĞLE :
yok

AKŞAM:
1 kase kıymalı tarhana
1 porsiyon ızgara kabak kızartması sarımsaklı yoğurtlu

SPOR
40 dk koşu bandında yürüyüş 10 dk twist 100 mekik

SIVI:
2.5 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
2 fincan hibisküs
takviye olarak omega 3

Herkese iyi geceler guzeller!!! Yarin aksam görüsmek üzere insallah!!!
Yarin yine okul var... sabah insallah kalkabilirim insallah cimcimede zorluk cikartmadan kalkar... gec uyudu cunku

İyi geceler tatlım allah rahatlık versin aman dikkat et fazla ilerlemeden tedbirini al ne şanslışın eşin her konuda yardımcı

Eki Görüntüle 930313
nasiliz teyzelerim. hala boydan cok foto cektiremiyom malum kiz dogurdum:)))
kokulu öpücüklerin içiçn saol canım ikinizde çok güzel duruyosunuz anne-kız
Eki Görüntüle 930508
bunlara cirkin diyenleri yerim zaten istahim acik ve sut uretimine de ihtiyacim var
maaşallah canım evlatlarının ikiside birbirinden güzeller , çirkin diyenler halt etmişler, hem o nasıl bi laftır ya çocuğun güzeli çirkinimi olur , hepsi güzel tüm kuzuların
melankolicim

canım benim seni nasıl unutmuşum ben ya nasıl yazmamışım tüh benim kafama melankolik bi zamanıma denk geldi gari affet bidenem senide çok seveyrum benaffedildimmi söle bakayım

estğ. canım affettim bende çok seviyorum sizleri

Kızlar bana müsaade

Sizlere hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Ben biraz erken yatayım bu gece belki yarın daha dinç olurum uykumu alırsam

Kocaman öpüyorum hepinizi

İyi geceler canımcımmmm allah rahatlık versinn

yok bebeğim yurt içiii hatta tam anlamıyla anadoludanım d.bakır :) yaşımı sorma yaaa 25 oldummmm (((

ne varmış ki yaşında ben 39

2 gün kurusu , 2 su bardağı ılık su
sabah : 1 h.yumurta , 4 zeytin , bol salata , şekersiz çay , 2 dilim t.b ekmek
ara : 1 nescafe
öğle : az çorba , 3 y.k lahana kavurması , 1 parça tavuk fırında , 1 bardak ayran , 1 dilim t.b ekmek
ara : yok
akşam : 4 y.k lahana kavurması , 1 dilim ekmek , 1 bardak ayran
ara : 1 mandalina , 1 ç.b süt
spor : hoca eşliğinde 1 saat spor

2 kupa beyaz çay , bol su

canlarım bugün diyetisyenime gittim ve çok memnun şekilde ayrıldım :)) 3,8 kg vermişim 2 haftada aslında o 4 kg vardır çünkü üzerimde kıyafetlerim vardı, onlarıda çıkarsaydım mutlaka 4 kg olurdu diyet listemde az değişiklikler yaptık , ve keten tohumunu ekledik artık , birde probiyotik yoğurt istersem meyveli hemde
2 hafta sonra tekrar gidicem , bakalım bu sefer neler olucak, aslı yağdan mı verdim vs. onlar belli olucak , çünkü ilk gittiğimizde vücut analiz cihazı yoktu o sebepten :44:

İyi geceler canımcımmmm allah rahatlık versinn

ne varmış ki yaşında ben 39
bişeyi yokdaaaa ne bileyim daha tam oturtamadım üzerime :) aslındaaaaa aklımda olan hiç birşeyi yapamadımmm bu yaşıma geldim herşeyim eksik yarımmm zaman geçiyor ben duruyorum budaaa canımı sıkıyorrr

tbrk edeirmmm cnm benimmmm süpersinnnn, keten tohumunu ne şeki,lde tüketeceksinnn, bide yoğurdu ara öğün olarak mıtavsiye etti?

yok bebeğim yurt içiii hatta tam anlamıyla anadoludanım d.bakır :) yaşımı sorma yaaa 25 oldummmm (((

Ay bende stress olmuştum gecen yıl 23 e girdim bu yıl 24 olcam Mayıs'ta alışıyo ınsan :))
Türkiye hastalıktan kırılıyor yazmışsın dedenlerle konusmuşsun, yurtdışındasın sandım cnm :))
Aaa ben bugünkü menümü yazmadım hemen yazayım :)))
Bu hafta lısteye gırmem gerek...

Bugünkü menüm:

Sabah uyanınca 2 kayısı 1 bardak su

Kahvaltı ( geç saatte yaptım):
2 haşlanmış yumurta
1 dilim kaşar
1 dilim ekmek

Ara:
süt
Yarım elma
1 küçük portakal

Akşam:
Fırında tavuklu, soğanlı patates
1 dilim ekmek

Gün boyunca 3 litre su
1 bardak zencefilli Elmalı çay (şimdilik daha içerim)

Herkese selam,
Bende 81-83 kg arası gidip geliyorum. Hamiş olmadan önce 65 kg idim, doğuma 80 ile girdim düşünün halimi Çoookkk kötü durum anlayacağınız. İştahımın maşallahı var ama sizden destek alacağımı düşünerek aranıza katılıyorumm. Dobiş oldum Allah'ımmm!!!
Hemencik, yarıncık başlıyorum valla, bu böyle gitmez, giderse fena :)
Hepimize bol şans, bol irade diyorum.

Ay hoşgeldin arkadaşım.. Bende aynı durumdan ötürü Burdayım.. Umarım burayı seversin, ki seveceğine eminim. Çünkü burada sadece yediğimizi içtiğimizi paylaşmıyoruzz.. Dertlerimizi sevinçlerimizi de paylaşıyoruz ve çok güzel arkadaşlıklar dostluklar ediniyoruz..
Tüm topikteki kızlar sizi çooook seviyorummmm...geçen yazma fırsatım olmamıştı :))))

selam kızlarrr benide alın aranıza :)) kpss çalışmaktan kilo aldım veremiyorum yapıştı kaldı üstüme.. her hafta rejime başlıyorum ama 4 gün rejim yapıp kalan 3 gün iradesiz oldugum için yiyorum ee haliyle verdigimide geri alıyorum sizle birlikte verebilirim diye düşünüyorum destege ihtiyacım var

hoş geldiniz aramıza arkadaşlarr merak etmeyin sağlıkla verirsiniz kilolarını panik yapmayınnnnadım adım ilerleyin yeterrr sohbetlerimize katılınnn günlük menülerinizi paylaşın siz bildiklerinizi bize biz bildiklerimizi size aktaralımmm ve bunlara uymaya çalışalım yanlız olmadığınızı bilinnn hepimiz aynı sorunu yaşıyoruzzz sadece ilk zamanlar biraz irade hakimiyeti gerekiyorr kolay gelsinnnn

ERKEK FARKI
Kαdın αkşαm işten çıkαr, ıspαnαk αlır eve gider. Sofrαyı hαzırlαr αmα yoğurt αlmαyı unutmuştur. Hemen kocαsını αrαr. Kocαdαn kocαyα değişen cevαplαr;
1- Ben geç geleceğim yoğurtsuz yiyin (Lαckαlαşmış Koc&#945
2- Arαdığınız noyα şuαn ulαşıαmıyor (Aldαtαn Koc&#945
3- Ispαnαğı αldın dα yoğurdu neden αlmαdın (Kαzmα Tipi Koc&#945
4- Yine mi ıspαnαk otlαyα otlαyα sığır olduk (Kαlαs Tipi Koc&#945
5-Tαmαm αlırım (Monotonlαşmış Koc&#945
6- Tαmαm. Bαşkα birşey lαzım mı (Normαl Koc&#945
7- Tαmαm hαyαtım αlırım bαşkα bi isteğin vαr mı (İdeαl Koc&#945
8- Amααnn cαnımm ıspαnαklα mı uğrαştın, yαpmαdıysαn bırαk dışαrı dα yiyelim..
Yok Böyle Kocα

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…