80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

5-- TARTILMAYIN!

Kaç kilo vereceğinizi çok iyi bilirsiniz ama kaç kilo veremeyeceğinizi de .. hangi kiloda kilo vermenin duracağı ve kilo vermenin zorlaşacağı baştan bellidir. Tam kilo verme aşamasında tartıya çıkarsanız sizin bedeninize olan inancınız hakkında beyninize gerekli sinyaller gönderilir. herkes kendine göre vereceği yada takılacağı kiloyu bilir.

mesela " 10 kilo verrrim sonra kilo vermem durur" yada " 80 kg nun altına hiç inmedim,ne yapsam inemiyorum " " bir hafta kilo verirsem diğer hafta veremiyorum" vs..

Bilinçaltınız inançlarınız doğrultusunda hareket eder eğer 80 kilonun altına inemiyeceğinize inanıyorsanız,zihniniz bunun için elinden geleni yapar.Kiloları verirsiniz 84-83-82-81 ve 80! 80 olnca kilo vermeyi durdur der bilinçaltınız ve bu zihin için hiç de zor değildir. Kilo verimi durur hatta sizin iştahınızı bile kontrol eder ve kilo alımına sebep olur.
Zayıflama sürecinde aşağı yukarı kaç kilo vereceğimizi kestiririz ama tartıya çıkmayarak bilinçaltınızı kandırın,kilonuzu bilmeyin 2 ay yada 45 gün tartılmayın diyor kitapta ama biz her hafta cumaları tartılıyoruz yanlış mı acep?

Son düzenleme:
6 -- Eski kıyafetler nasıl kilo aldırır ?

Tam kilo verirken niçin hala dolabımızda eski kıyafetlerimiz durur? kendinize bunu sorun,cevabı açıktır..daha sonra giyebilmek için ! Tekrar kilo alacağınızı düşündüğünüz için atmazsınız ve saklarsınız ya kilo alırsam diye ve tekrar kilo alırsınız! komut ne olursa olsun kilo alacağım ve bu kıyafetleri giyeceğimdir. eğer gerçekten eski halinize dönmeyeceğinize emin olsaydınız saklarmıydınız bunları? verdiğiniz komut en kısa zamanda kilo al!

Kilo alacağınızı bilirken zorla kilo vermeye çalışarak içinde yaşadığınız doğaya karşı geliyorsunuz. ya düşüncenizi değiştirin kilo almayacak gibi hareket edin yada kendinizi bu kadar zorlamayın.

küçük beden giymeyi hayal ettiğiniz bir elbiseyi alın ve gözünüzün önünde bulundurun,bilinçaltına msj gönderin % 100 bu kiloları verip en kısa zamanda zayıfla!

7 -- Ve Tabaklar..

Algılama farklılıkları olaylar karşısındaki tepkilerimizi belirler. Yükseklik korkusu olan biri 3 mt lik bir mesafeyi zihninde 7 mt gibi algılayabilir.Karnınız açsa önünüzdekiler size yetmiyecekmiş gibi gelir ,toksanız lokmalar ağzınızda büyür..Bazen tok olduğumuz halde sırf zihnimizi doyurmak için yemek yeriz önce gözümüzün doymasını isteriz. Düz ve küçük tabaklar çok daha çabuk doymamızı sağlar ,büyük tabaklardan kaçının..Doyumu önce beyninizde gerçekleştirin.

Ayy kıslar yaz yaz kollarım yoruldu oğluş uyurken okuduğum kadarını,not aldığım yerleri yazdım yorumlarınızı bekliyorum.. eee kaptan olmak kolaymı? :)) devamı gelecek motive edip,motive olacağım ve kilolar gidecek hepimizin kızlar..

Yakında yoklamalara başlıyacağım hadi ama herkes gelsinnn artık! arada bi burdayım diyin kaç kişiyiz bilelim.

valla ben tutamicam, bünyem ona dayanirmi bilmiyorum be abla... burda almanyada 20.50 aciliyor. sizde kacta aciliyo ilk gün?
ben istanbuldayım güzelim burda ilk iftar 20,04 canım ALLAH cümlemizin ibadetlerini kabul ve makbul eylesin:Saruboceq:AMıNNN

çok teşekkürler kaptanım seni yormassak devamını bekliyoruz:kedi:çok etkilendim ne güzel bir kitapmış bu bir kaptanada bu yakışır zaten opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanmoral motivasyon tam olunca zorlanmayacağız hep beraber inşşş kaptanımkaydirigubbakcemile5

slm kızlar bnde diyetteyim bu hafta başladım gelişmeleri buraya yazıcam inş başarırım motive olmaya ihtiyacım var:çok üzgünüm:

ben burdayım dün geldim kızlar ama topik bıraktığım gibi ya ramazanda toparlanırız dedik yarın ramazan başlıyor ama bi çok arkadaşlarımız yok henüz neyse toparlanırız inş neyse ben yatıcam erkenden malum sahura kalkıcaz bu aradahepinizi çok özledim

günaydın kızlar ben bugün fazla giremicem yanımda eğitim gören biri var ekrana birlikte bakıyoruz :)kilomu yazıp kaçayım hatta ortalıktan yok aolyım en iyisi:)
tatilde 2.5 kg almıştım 500 gr vermişim sadece yani 84.5 kg ım..
sahurda bir yumurta bir domates 3 zeytin ve peynir yedim..
herkese hayırlı ramazanlar...öpüyorum sizi...

günaydin kizlar
bugün niyetlendim orucumu tutuyorum, ne yazikki ramazana 89 kilo ile girdim ilk kez, kabus gibi......................... beni istediginiz kadar dövün, her hafta 1 kilo aliyorum resmen ya insan bukadarmi salak olur................
89 yazin beni listeye.... aksam yemeklerimide domates corbasi ve bulgur pilavi yapicam
agir yemekler yokk!!!

günaydınlar arkadaşlar
herkese hayırlı ramazanlar
ben tartılamadım bu gün ama bir fırsatını bulursam işyerinde tartılcam bakalım kaç oldum

gnydn herkese bende sahrda yedklerimi yazayım

1 adet tam tahıllı ekmek

3 adet zeytin

kırmızı biber, domates, salatalık, maydonoz

1 ince dilim peynir

5 yemek kaşığı nohut yemeği

bayağı yemişim ama süre uzun :çok üzgünüm:umarım basarılı olrum şimdilik hoşçaklın.

slm kızlar bnde diyetteyim bu hafta başladım gelişmeleri buraya yazıcam inş başarırım motive olmaya ihtiyacım var:çok üzgünüm:
selam canım hoşgeldin burda hep beraber başarıcaz yazmaya devam opuyorumnanaktan
hoşgeldin günaydınlar ALLAH kabul ve makbul eylesin kolaylıklar versinopuyorumnanaktan
herkese günaydın kızlarr

günaydın güzelim nasılsın kolay gelsin ALLAH kabul etsin ve kolaylıklar versin 16 saat oruçlu olacağız bu sene bayağı uzun bir zaman canımopuyorumnanaktan
günaydın aylinciğim inş toparlanacaksın canım o emeklerinin boşa gitmesine üzülürümmafoldumben
günaydınlar arkadaşlar
herkese hayırlı ramazanlar
ben tartılamadım bu gün ama bir fırsatını bulursam işyerinde tartılcam bakalım kaç oldum
günaydın canım hayırlı ramazanlaropuyorumnanaktan

afiyet olsun canım evet bu sene süre uzun 16 saat bakalım nasıl geçecek diyetimizde ne kadar başarılı olacağız ALLAH bir kolaylığını verecek inş:Saruboceqpuyorumnanaktan

kızlar bende sahurda yediklerimi yazayım
2 tuzsuz zeytin
1 dilim tuzsuz ekmek
1 dilim dil peyniri
1 yemek kaşığı salamlı omlet
şekersiz çay
ben iftar öncesi tartılıp kilo bildirimini öyle yapacağım sanırım doğru kilo o zaman çıkar sahurda yedik şuan karnımız tok diye düşünüyorumCADIARZU

günaydın kızlar tatilde kilo almadan döndüm allaha şükür herkese hayırlı ramazanlar diliyorum kilo almadan geçer ramazan inş hepimiz için ben daha ilk günden kalkamadım sahura maalesef dün akşam yediğimle tutucam orucumu neyse kilo bildirimi yapıyım
15 gün önce ---85.8 geçen hafta tartılmadığım için böyle yazmak zorunda kaldım
bu hafta ---85.5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…