ben istanbuldayım güzelim burda ilk iftar 20,04 canım ALLAH cümlemizin ibadetlerini kabul ve makbul eylesin:Saruboceq:AMıNNNvalla ben tutamicam, bünyem ona dayanirmi bilmiyorum be abla... burda almanyada 20.50 aciliyor. sizde kacta aciliyo ilk gün?
senağlama neden bize kimse yazmıyo...siz yeni gelenleri aranıza almıyosunuz sanırım[/QUOT
hoşgeldin canım olurmu öyle şey neden almayalım tam yerindesin ama herkes tatilde inş ramazanda toparlanıcazopuyorumnanaktan
Kızlar okuduğum kitaptan bahsetmiştim sizle de paylaşıyım okudukça..
"Asıl Şişman Beyniniz" kitabın adı düşünce gücünün ne kadar önemli olduğunu anlatıyor genel olarak ben aldığım notlardan size de yazıyım..
1-- Kasaplık yapan bir işçi buzhanede son et grubunu getirmek için fabrikaya gelir içeri girer ve en arka rafa doğru ilerler arkasını döndüğünde kapıların kapandığını farkeder ve yumruklamaya başlar çünkü biliyordur ki orada kalırsa donarak ölecektir.Saatler geçer umudunu yitiren işçi karısına son saatlerini yazarak veda eder. "sizleri çok seviyorum,oğlum sana emanet vs.. şu an parmaklarım titriyor,çok üşüyorum...
Sabah kapılar açılır ve içeride yatan birini görürler,ölmüştür. Fakat anlamadıkları bir durum vardır soğutucu çalışmıyordur,o akşam soğutucu bozuk olduğu için sadece havalandırma açıktır ve gürültülü bir şekilde çalışmaktadır.Fakat işçinin zihni gerçeği farkedip içerisinin soğuk olmadığını bir türlü kabul etmemiştir.Sabah donmuş bir adam değil kendi kendini zihniyle öldüren bir adam bulmuşlardır.
Yani insan zihniyle kendini öldürebiliyorsa aynı şekilde neden zayıflayamasın ki?
alkisalkisalkisalkisalkisalkisherşey beyinde bitiyor kaptanım bu yazı bunu çok iyi anlatıyor sıra uygulamada inş başarırız tşkler paylaşımın içinopuyorumnanaktan
Ayy kıslar yaz yaz kollarım yoruldu oğluş uyurken okuduğum kadarını,not aldığım yerleri yazdım yorumlarınızı bekliyorum.. eee kaptan olmak kolaymı? :)) devamı gelecek motive edip,motive olacağım ve kilolar gidecek hepimizin kızlar..
iyi geceler evra su
selam canım hoşgeldin burda hep beraber başarıcaz yazmaya devam opuyorumnanaktanslm kızlar bnde diyetteyim bu hafta başladım gelişmeleri buraya yazıcam inş başarırım motive olmaya ihtiyacım var:çok üzgünüm:
hoşgeldin günaydınlar ALLAH kabul ve makbul eylesin kolaylıklar versinopuyorumnanaktanben burdayım dün geldim kızlar ama topik bıraktığım gibi ya ramazanda toparlanırız dedik yarın ramazan başlıyor ama bi çok arkadaşlarımız yok henüz neyse toparlanırız inş neyse ben yatıcam erkenden malum sahura kalkıcaz bu aradahepinizi çok özledim
herkese günaydın kızlarr
günaydın güzelim nasılsın kolay gelsin ALLAH kabul etsin ve kolaylıklar versin 16 saat oruçlu olacağız bu sene bayağı uzun bir zaman canımopuyorumnanaktangünaydın kızlar ben bugün fazla giremicem yanımda eğitim gören biri var ekrana birlikte bakıyoruz :)kilomu yazıp kaçayım hatta ortalıktan yok aolyım en iyisi:)
tatilde 2.5 kg almıştım 500 gr vermişim sadece yani 84.5 kg ım..
sahurda bir yumurta bir domates 3 zeytin ve peynir yedim..
herkese hayırlı ramazanlar...öpüyorum sizi...
günaydın aylinciğim inş toparlanacaksın canım o emeklerinin boşa gitmesine üzülürümmafoldumbengünaydin kizlar
bugün niyetlendim orucumu tutuyorum, ne yazikki ramazana 89 kilo ile girdim ilk kez, kabus gibi......................... beni istediginiz kadar dövün, her hafta 1 kilo aliyorum resmen ya insan bukadarmi salak olur................
89 yazin beni listeye.... aksam yemeklerimide domates corbasi ve bulgur pilavi yapicam
agir yemekler yokk!!!
günaydın canım hayırlı ramazanlaropuyorumnanaktangünaydınlar arkadaşlar
herkese hayırlı ramazanlar
ben tartılamadım bu gün ama bir fırsatını bulursam işyerinde tartılcam bakalım kaç oldum
gnydn herkese bende sahrda yedklerimi yazayım
1 adet tam tahıllı ekmek
3 adet zeytin
kırmızı biber, domates, salatalık, maydonoz
1 ince dilim peynir
5 yemek kaşığı nohut yemeği
bayağı yemişim ama süre uzun :çok üzgünüm:umarım basarılı olrum şimdilik hoşçaklın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?