80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu menuler ve spor muhteşem tatlım! imreniyorumm, darısı başıma diyorum :) sebzeye bayılırım ama imkanlar imkanlar... inşallah başlayacağım. maşallah sana maşallah :)

canım o doktora deseydin seni bi psikiyatıra gösterelim sinirlerin laçka olmuş diye

günaydın kızlar umarım bol eksili bir gün olur. bundan sonra kahvaltılarım belli oldu bol muhabbet okuya okuya ancak yetiştim son sayfaya. offf ne geceydi dila bir türlü durmadı. sürekli ağladı ama nedenini buldum sanırım. bir kaç gündür yoğun olarak pekmez başlamıştım. sanırım kan ilacı etkisi yaptı sancılandı. ama napacamı şaşırdım doğrusu kımıldamaya dermanım yok bir şekilde kan depomu yerine koymam lazım ama yok olmuyo. biliyorum kırmızı et kan yapar. ama onu da ben yiyemiyom. sanırım sütten kesene kadar sürüne sürüne hareket edecem. neyse kızım iyi olsun da ben sürünürüm. kızlar ya bide akşama kadar sütüm hiç kalmıyor. napacam bilmiyom. biraz uyusam iyi geliyo ama üç çocukla nereye uyuyon. eşim diyo yat uyu sonra gelince neden şunu yapmadın neden bunu yapmadın. bu erkeklerin bir sözü ötekini tutmuyo. hani derler ya kadınlar ne istediğini bilmiyo. yalan onu erkekler bilmiyo. gerçi hakkını yemeyeyim gece epeyce baktı benim dayanma sınırlarımın zorlandığı yerde.

karamel__ Çook teşekkür ederim samimi karşılaman için :)) Valla hoşbuldummmm :)

elmaSekeri23 Nasıl panik yapmayayımmm şekerim, gıdım falan çıktı artık ühühühhhüüü. Allahtan biraz boy varda kaldırıyo ama limitteyim yani.

Bugün geçsinde yediklerimi akşama yazarım. :18:

yok yok yapma canım panik hataya yol açarrr merak etmeee gidecek o kilolar kaçarı yokkk :))) yalnız rica ediyorum diyetim deyip bütüün gün ac durmaaa ve aralarını mutlaka yappppp

Günaydınnnnn güzelll topicin güzel çıtırlarııııı

Ay benim koca 6 ile 7 arasında gıdıp geliyo

Allah yardımcın olsun cnm..

Selamün Aelyküm kızlarrrrrr

Ya kuzumun sabahtan beri ateşi var yine
Onla uğraşıyorum kaç saattir en son ılık bir duş aldırdım ve eğer 10 dakikaya kadar yine düşmezse hastane yolu görünecek :26:
Eşimde işte olduğu halde ayrı bir panik aç çocuğu göreceğim skypeden diye tutturdu
Çok şükür halsizliği yok ama teşi 38.5dan aşağı düşmedi gitti

Hazır cimcime şu anda hafif uyuklarken sizlere bir bakıp haber vereyim dedim
Eğer giremezsem diye

Bu arada farkındayım cumadan beri kaç gündür menü paylaşmıyorum ama malum kuzudan akıl kalmadı
Biraz düzelirse bu akşam toplu paylaşırım inşallah

Ben kaçtım kızla biraz daha ilgileneyimde büyük cadı okuldan gelir gelmez hastaneye çıkacağım

Aramıza hoşgeldiniz kızlarrrr
İnşallah birlikte çok güzel kilolar vericeğiz

Benimki normal kocayla ideal arası birşey demekki nadirende olsa ideale yaklaşıyor
O olmayan kocadan bende istiyorummmmmmmmmmmm

Dün gece eşim ayaklarının ağrıdığından şikayet etti ( kaç senedir söyler ama bir türlü doktora gitmez ) ben gitmiyor diye söylenince sonunda ben bu ayaklarımın ağrısından öleceğim galiba dedi
Dedim ağzından yel alsın manyak sonra iki çocukla ikinci kocayı mı arayacağım hayır üşenirim şimdi giyin süslen tekrar koca aramaya nasıl gülüyor asıl manyak sensin birde söylüyorsun diyor o zaman sende ihmal etme sağlığını dedim bakalım ilk fırsatta gidecek inşallah

Aleyküm selam adaşım hg canım geçmiş olsun kuzucuğuna eğer düşmezse mutlak götür dr a canımm ateş çok tehlikeli allah korusun

Sen çok yaşa emiii güldürdün beni allah da seni güldürsün tatlımmm allah bir ömür eşinle birlikte sağlıklı ömürler vresin inş

Slm tatlım hoşgeldin aramızaaa hep destek tam destek bizden kendine inanmak senden hepimiz dobişiz ama çıtır olacağız tatlımm yeterki bir yerden başlayalımm

Teşekkürlerrrrr, valla acıktım diye hayıflanıyordum ama burada yazılanları okuyunca insan şevke geliyor :):) Yimiyceeemmm :)

elmaSekeri23 Dediğin gibi araları atlamamak lazım çok önemliymiş onlar, çok acıkıp çok yiyormuş insan. Daha dikkat edeceğimm :)

Son düzenleme:
sen ölme emiiii :)))))) allahhh sizindeeee huzurunuzu kaçırmasın hep mutlu huzurlu sağlıklı bir yuvanız olsun inş. canım benimmmm,

tatlım kendini aç bırakman doğru değil vucudun kıtlık moduna girip tüm yedikleirni depolamasınn yoğurt ye süt iç veya meyve ile yoğurt süt tüket fakat ne olur aç kalma tatlım

tatlım kendini aç bırakman doğru değil vucudun kıtlık moduna girip tüm yedikleirni depolamasınn yoğurt ye süt iç veya meyve ile yoğurt süt tüket fakat ne olur aç kalma tatlım

Yok zaten açlığa dayanamıyorum Yani ufaktaa osla bir şeyler atıştırıyorum merak etme :) Ay çok teşekkür ederim valla, yoğurtla meyveyi çok severim sıkıntı olmaz. Herkes bana aaa sen ne kadar kilo almışsın, ay doğumdan sonra veremedin mi, ooo bu halin ne falan gibi tepkiler veriyor inşallah hepsine kapak yapıcam :)

2 mandalina yiyorum şu anda ara öğün niyetine, sonra öğle yemeğine geçicem, kızımla biraz tembellik yapıp geç kalktık bugün.

halaaa idealll o zaman bebeğimmmm :)))) rabbim huzurunuzu kaçırmasınnn çok güzel bir yuvanız olsun inş.

amın canım cumlemıze ınsallah...ben aslında sımdılık yazcaktım :)) daha yenı evlı sayılırız bu yıl 4. Yıla gırcez :)) ne cok gecmıs yaaa Sımdı farkettım :))ınsan yasarken anlamıyo...

hehehe aynı ben..gecen mısafırlıge gıttık teyzenın bırı bu aynı benım 3. Yu dogurmus halım gıbı dedı bı turlu veremedın..kendı de kılolu sımdı ..ya bıde gencız o yuzden kızıyolar haklılarda sonucta bızım ıyılıgımız ıcın dıye dusunuyorum :))

madem seviyon canım mandalinayı 1 yap süt iç direkkkk

gerçekten öylee zamna su gibi geçiyorr yaaa insan hiç fark etmiyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…