MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI
1 lop yumurta
1 yerli muz
1 çay bar ceviz
1 fincan hibisküs
1 dilim peynir
5 zeytin
1/2 dereotu
ÖĞLE :
yok
AKŞAM:
1 kase kıymalı tarhana
1 porsiyon ızgara kabak kızartması sarımsaklı yoğurtlu
SPOR
40 dk koşu bandında yürüyüş 10 dk twist 100 mekik
SIVI:
2.5 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
2 fincan hibisküs
takviye olarak omega 3
sealm kızlar ben geldim
bugün okul çıkışı bi psikiyatra gittim anlattım tüp bebek zayıflama eşimden uzağım dedim falan falannn
2. dönem başında heyet raporu alıp biraz dinlenip sonra tüp bebek yapmak istiyorum dedim adamın bana cevabı (ben rapor satmıyorum elimde kalmadı dalga geçiyo burda .. raporcu tanıdığımda yok) saygısızzz dert anlatıyoz sana demi ama saat olmuş 4 herif çıkacak işten nie benle uğraşsın sonra da doktor dövmeyin bu ara dpktorlar fazla üstüme gelio bursada bööle bi vaka duyarsanız kulak kabartın ben olabilirim o
Ay hoşgeldin arkadaşım.. Bende aynı durumdan ötürü Burdayım.. Umarım burayı seversin, ki seveceğine eminim. Çünkü burada sadece yediğimizi içtiğimizi paylaşmıyoruzz.. Dertlerimizi sevinçlerimizi de paylaşıyoruz ve çok güzel arkadaşlıklar dostluklar ediniyoruz..
Tüm topikteki kızlar sizi çooook seviyorummmm...geçen yazma fırsatım olmamıştı :))))
hoş geldiniz aramıza arkadaşlarr merak etmeyin sağlıkla verirsiniz kilolarını panik yapmayınnnnadım adım ilerleyin yeterrr sohbetlerimize katılınnn günlük menülerinizi paylaşın siz bildiklerinizi bize biz bildiklerimizi size aktaralımmm ve bunlara uymaya çalışalım yanlız olmadığınızı bilinnn hepimiz aynı sorunu yaşıyoruzzz sadece ilk zamanlar biraz irade hakimiyeti gerekiyorr kolay gelsinnnn
günaydın kızlar umarım bol eksili bir gün olur. bundan sonra kahvaltılarım belli oldu bol muhabbetokuya okuya ancak yetiştim son sayfaya. offf ne geceydi dila bir türlü durmadı. sürekli ağladı ama nedenini buldum sanırım. bir kaç gündür yoğun olarak pekmez başlamıştım. sanırım kan ilacı etkisi yaptı sancılandı. ama napacamı şaşırdım doğrusu kımıldamaya dermanım yok bir şekilde kan depomu yerine koymam lazım ama yok olmuyo. biliyorum kırmızı et kan yapar. ama onu da ben yiyemiyom. sanırım sütten kesene kadar sürüne sürüne hareket edecem. neyse kızım iyi olsun da ben sürünürüm. kızlar ya bide akşama kadar sütüm hiç kalmıyor. napacam bilmiyom. biraz uyusam iyi geliyo ama üç çocukla nereye uyuyon. eşim diyo yat uyu sonra gelince neden şunu yapmadın neden bunu yapmadın. bu erkeklerin bir sözü ötekini tutmuyo. hani derler ya kadınlar ne istediğini bilmiyo. yalan onu erkekler bilmiyo. gerçi hakkını yemeyeyim gece epeyce baktı benim dayanma sınırlarımın zorlandığı yerde.
karamel__ Çook teşekkür ederim samimi karşılaman için :)) Valla hoşbuldummmm :)
elmaSekeri23 Nasıl panik yapmayayımmm şekerim, gıdım falan çıktı artık ühühühhhüüü. Allahtan biraz boy varda kaldırıyo ama limitteyim yani.
Bugün geçsinde yediklerimi akşama yazarım.:18:
2 gün kurusu , 2 su bardağı ılık su
sabah : 1 h.yumurta , 4 zeytin , bol salata , şekersiz çay , 2 dilim t.b ekmek
ara : 1 nescafe
öğle : az çorba , 3 y.k lahana kavurması , 1 parça tavuk fırında , 1 bardak ayran , 1 dilim t.b ekmek
ara : yok
akşam : 4 y.k lahana kavurması , 1 dilim ekmek , 1 bardak ayran
ara : 1 mandalina , 1 ç.b süt
spor : hoca eşliğinde 1 saat spor
2 kupa beyaz çay , bol su
Slm kızlarrrr ne çok kaynatıyosunuz siz ama:117:
bende izin verdikçe herkesi beğeniyorum tatlımmm sorun değil beğenmesende olur ben senin beni beğendiğini zaten biliyorumkiiii
Oyyyy canımsınnnn tşkler tatlımmmm
yeme o keki dicem ama geç kaldım sanırımmm
Bizde seni çok seviyoruz canımccımmmmm
sözünü unutmak yok allah yardım cın olsun öğretmenimmm
bebişimmmm sabah güzel öğlen köfteleri ve ayranı tüketip ekmek tüketmeseydn keşke:26:
aradaki o muzu silah zoruylamı yedirdilerkii
akşam ne olur mönülerinin yanına salata veya yoğurt muutlaka ekle canımcımm
oyyy minikcim ne sabırlı bir insansın sen tatlımmm allah yrdımcın olsun allahtan eşin çok anlayışlı ama garibim o napsızn akrabaları öküzse tabak yoketmek hakikaten işe yarıyor
bide laf sokmakmııallah onlara akıl vicdan merhamet vermemiş anlaşılan
dedenin kiurtulmasına çok sevindim beyazcanım ama psikolojisi kolay değil allah asbır versin bitanemm
Offff iyileşemedin canımcımmmne kusuru sen yeterki iyileş
topic kardeşliği tuttum bunu
ama napalım beyazçayımız yokkiiiiii
çok kötü bir durum değildir umarım bizde seni seviyoruz tatlımmmm,
oy oyyyy teysen kurban olsun diloşum sana hemen bi öpücük istiyorum ama elinden yanağına kıyamam
Bu güzel yavrular çirkin diyenler göz doktoruna görünsün canımcım allah bağışlasın
Ellerine sağlık miniğim harika olmuş bitanemmm
:13: lafı oturtmuşsun eylülüm ama hakikaten haketmiş
slm canımmm ne olur kaçamaklara dikkat et misafir olunca malum kaçırıyoruz
garantisi yokmu canımcımm :26:
ben hazır kullanmıyorum tatlım genelde kendim hazırlıyorum o poşetlerdeki bir madde zararlı diye okumuştum bir yerde
şekrcimmm vermiş linki tatlımmm tekrar hoşgeldinn
akşamki ekmekler gözüme battı şekercimmm:44: 1 dilime indirsek süper olmazmı tatlım
a.s. cecoşummm miniğine geçmiş olsun tatlımmm
senin büyük prensese de bravooo yaniii senin moralini düzeltme yöntemlerini biliyor
öğle hem muz hem pilav olmamış tatlım
ay hep seni buluyo bu ters drlar ne şansın varmış o dr un psikiyatra görünmesi lazım öncelikle ki hastalarına nasıl davranması gerektiğini öğrenebilsin
Aman beyazcanım ne olur dikkat et şifayı kapma geçmiş olsun
karataydan vazmı geçtik yine:44: neyse patatesi inş azdır tatlım
hani söz vermiştinnno patates salatası da neyin nesi akşam akşam
fazla cıs yok tatlımmm biraz sebze ekleseydin
kaymağa sözüm yok ama 3 dilim ekmek çok olmuş kamilemmm akşamki meyve de fazla kaçmış ne kadar minik olursa olsun
gece neler yiyorsun acababencede yazmalısın
makarna ve pilavdan bi süre uzaklaşsak
geçmiş olsun canımmm
elbette başaracaksınnnn hepimiz başaracağızzzz
telin garantisi yoktuuu cnm yaaaaa keşke garantili alsaydım aşağı yukarı aynı parayı verdim zaten((( çok üzülüyorummm yaa, kuzumm listemde 2 ekmek var amaa ben 1.5 yedim yarısını yiyemedim doyurduuuu onuda daha düz hesap yazdımmm ama yarın doyarsam 1 ekmek yiyecem söz :), inş başaracaz fıstığım yaaa bu sefer inancım çokkkk bir süree grup olarak öyle kötü bir döneme girdik ki gelen gidiyorduuu kimse kalmıyordu kalanlar kilo veremiyorduuuu ama maşallahhhhh şimdi herkes veriyorr geldimmm baktım başlangıçta bıraktığım herkessss yarı yarıya vermişşşş buda insanı acayip teşvik ediyorrrrr başaran yapan var bende yapabilirim psikolojisine giriyorr hemennnn, sizleri burayı çok seviyorummm iyiki varsınızz iyiki burdayımmm
Ah keske kullansaydin ilaclarini... cabucak iyilesirsin insallah...
bende 27.11.88 kuzummmm yaşdaşım benim :))))bu heyecan hiç bitmesin inşşş.. o oldukçaaaa hedefe daha çabuk ulaşacağız pes etmeden inş...
sağlık olsun canım bu tür ürünlerde garantili almak en sağlıklısı elbette başaracağız başka şansımız yokkk yeterki önvelikle kendimize inanalım tatlımmm1 dilim ekmek olsun akşamları bende hepinizi çok seviyorummm iyiki ilk bu topiğe dalmışım
canlarım bugün diyetisyenime gittim ve çok memnun şekilde ayrıldım :)) 3,8 kg vermişim 2 haftadaaslında o 4 kg vardır çünkü üzerimde kıyafetlerim vardı, onlarıda çıkarsaydım mutlaka 4 kg olurdu diyet listemde az değişiklikler yaptık , ve keten tohumunu ekledik artık , birde probiyotik yoğurt istersem meyveli hemde
2 hafta sonra tekrar gidicem , bakalım bu sefer neler olucak, aslı yağdan mı verdim vs. onlar belli olucak , çünkü ilk gittiğimizde vücut analiz cihazı yoktu o sebepten :44:
wuuuuuu süper haberrrrr 2 haftada 3,8 harikasınnnnn
bişeyi yokdaaaa ne bileyim daha tam oturtamadım üzerime :) aslındaaaaa aklımda olan hiç birşeyi yapamadımmm bu yaşıma geldim herşeyim eksik yarımmm zaman geçiyor ben duruyorum budaaa canımı sıkıyorrr
herşeyin bir zamanı vardır canımcımmm hangimiz yapabildikki gençlikteki hayallerimizi boşver geçmişi bugünü yaşa tatlımm
Bugünkü menüm:
Sabah uyanınca 2 kayısı 1 bardak su
Kahvaltı ( geç saatte yaptım):
2 haşlanmış yumurta
1 dilim kaşar
1 dilim ekmek
Ara:
süt
Yarım elma
1 küçük portakal
Akşam:
Fırında tavuklu, soğanlı patates
1 dilim ekmek
Gün boyunca 3 litre su
1 bardak zencefilli Elmalı çay (şimdilik daha içerim)
akşam patates varmış patates yediysen ekmek nesi ekmek yediysen patates nesiyemeğin yanında yoğurt veya salata daha güzel olurdu canımcımmm
Herkese selam,
Bende 81-83 kg arası gidip geliyorum. Hamiş olmadan önce 65 kg idim, doğuma 80 ile girdim düşünün halimiÇoookkk kötü durum anlayacağınız. İştahımın maşallahı var ama sizden destek alacağımı düşünerek aranıza katılıyorumm. Dobiş oldum Allah'ımmm!!!
Hemencik, yarıncık başlıyorum valla, bu böyle gitmez, giderse fena :)
Hepimize bol şans, bol irade diyorum.
Slm tatlım hoşgeldin aramızaaa hep destek tam destek bizden kendine inanmak senden hepimiz dobişiz ama çıtır olacağız tatlımm yeterki bir yerden başlayalımm
Ay hoşgeldin arkadaşım.. Bende aynı durumdan ötürü Burdayım.. Umarım burayı seversin, ki seveceğine eminim. Çünkü burada sadece yediğimizi içtiğimizi paylaşmıyoruzz.. Dertlerimizi sevinçlerimizi de paylaşıyoruz ve çok güzel arkadaşlıklar dostluklar ediniyoruz..
Tüm topikteki kızlar sizi çooook seviyorummmm...geçen yazma fırsatım olmamıştı :))))
bende bende
selam kızlarrr benide alın aranıza :)) kpss çalışmaktan kilo aldım veremiyorum yapıştı kaldı üstüme.. her hafta rejime başlıyorum ama 4 gün rejim yapıp kalan 3 gün iradesiz oldugum için yiyorum ee haliyle verdigimide geri alıyorumsizle birlikte verebilirim diye düşünüyorum destege ihtiyacım var
hepimiz başlarda öyleydik tatlımmm öncelikle kendine inan iradesiz olduğuna inanmıyorum destek bizden uygulamak senden tatlım hoşgeldn aramıza
bu menuler ve spor muhteşem tatlım! imreniyorumm, darısı başıma diyorum :) sebzeye bayılırım ama imkanlar imkanlar... inşallah başlayacağım. maşallah sana maşallah :)
tşkler canımmmmbaşla bi yerden artık canımcımmm
günaydın kızlar umarım bol eksili bir gün olur. bundan sonra kahvaltılarım belli oldu bol muhabbetokuya okuya ancak yetiştim son sayfaya. offf ne geceydi dila bir türlü durmadı. sürekli ağladı ama nedenini buldum sanırım. bir kaç gündür yoğun olarak pekmez başlamıştım. sanırım kan ilacı etkisi yaptı sancılandı. ama napacamı şaşırdım doğrusu kımıldamaya dermanım yok bir şekilde kan depomu yerine koymam lazım ama yok olmuyo. biliyorum kırmızı et kan yapar. ama onu da ben yiyemiyom. sanırım sütten kesene kadar sürüne sürüne hareket edecem. neyse kızım iyi olsun da ben sürünürüm. kızlar ya bide akşama kadar sütüm hiç kalmıyor. napacam bilmiyom. biraz uyusam iyi geliyo ama üç çocukla nereye uyuyon. eşim diyo yat uyu sonra gelince neden şunu yapmadın neden bunu yapmadın. bu erkeklerin bir sözü ötekini tutmuyo. hani derler ya kadınlar ne istediğini bilmiyo. yalan onu erkekler bilmiyo. gerçi hakkını yemeyeyim gece epeyce baktı benim dayanma sınırlarımın zorlandığı yerde.
Günaydınnnn tatlımmmm gülaycım geçende demiştim bol bol pancar tüket o zaman yemeğini turşusunu madem et ürünleri yiyemiyorsun süt içinde ısırgan otu tüket tatlım ve bol bol su diloşumuz aç kalmasın
ERKEK FARKI
Kαdın αkşαm işten çıkαr, ıspαnαk αlır eve gider. Sofrαyı hαzırlαr αmα yoğurt αlmαyı unutmuştur. Hemen kocαsını αrαr. Kocαdαn kocαyα değişen cevαplαr;
1- Ben geç geleceğim yoğurtsuz yiyin (Lαckαlαşmış Kocα
2- Arαdığınız noyα şuαn ulαşıαmıyor (Aldαtαn Kocα
3- Ispαnαğı αldın dα yoğurdu neden αlmαdın (Kαzmα Tipi Kocα
4- Yine mi ıspαnαk otlαyα otlαyα sığır olduk (Kαlαs Tipi Kocα
5-Tαmαm αlırım (Monotonlαşmış Kocα
6- Tαmαm. Bαşkα birşey lαzım mı (Normαl Kocα
7- Tαmαm hαyαtım αlırım bαşkα bi isteğin vαr mı (İdeαl Kocα
8- Amααnn cαnımm ıspαnαklα mı uğrαştın, yαpmαdıysαn bırαk dışαrı dα yiyelim..
Yok Böyle Kocα
Ay benim koca 6 ile 7 arasında gıdıp geliyo
Herkese selam,
Bende 81-83 kg arası gidip geliyorum. Hamiş olmadan önce 65 kg idim, doğuma 80 ile girdim düşünün halimiÇoookkk kötü durum anlayacağınız. İştahımın maşallahı var ama sizden destek alacağımı düşünerek aranıza katılıyorumm. Dobiş oldum Allah'ımmm!!!
Hemencik, yarıncık başlıyorum valla, bu böyle gitmez, giderse fena :)
Hepimize bol şans, bol irade diyorum.
selam kızlarrr benide alın aranıza :)) kpss çalışmaktan kilo aldım veremiyorum yapıştı kaldı üstüme.. her hafta rejime başlıyorum ama 4 gün rejim yapıp kalan 3 gün iradesiz oldugum için yiyorum ee haliyle verdigimide geri alıyorumsizle birlikte verebilirim diye düşünüyorum destege ihtiyacım var
ERKEK FARKI
Kαdın αkşαm işten çıkαr, ıspαnαk αlır eve gider. Sofrαyı hαzırlαr αmα yoğurt αlmαyı unutmuştur. Hemen kocαsını αrαr. Kocαdαn kocαyα değişen cevαplαr;
1- Ben geç geleceğim yoğurtsuz yiyin (Lαckαlαşmış Kocα
2- Arαdığınız noyα şuαn ulαşıαmıyor (Aldαtαn Kocα
3- Ispαnαğı αldın dα yoğurdu neden αlmαdın (Kαzmα Tipi Kocα
4- Yine mi ıspαnαk otlαyα otlαyα sığır olduk (Kαlαs Tipi Kocα
5-Tαmαm αlırım (Monotonlαşmış Kocα
6- Tαmαm. Bαşkα birşey lαzım mı (Normαl Kocα
7- Tαmαm hαyαtım αlırım bαşkα bi isteğin vαr mı (İdeαl Kocα
8- Amααnn cαnımm ıspαnαklα mı uğrαştın, yαpmαdıysαn bırαk dışαrı dα yiyelim..
Yok Böyle Kocα
Selamün Aelyküm kızlarrrrrr
Ya kuzumun sabahtan beri ateşi var yine
Onla uğraşıyorum kaç saattiren son ılık bir duş aldırdım ve eğer 10 dakikaya kadar yine düşmezse hastane yolu görünecek :26:
Eşimde işte olduğu halde ayrı bir panikaç çocuğu göreceğim skypeden diye tutturdu
Çok şükür halsizliği yok ama teşi 38.5dan aşağı düşmedi gitti
Hazır cimcime şu anda hafif uyuklarken sizlere bir bakıp haber vereyim dedim
Eğer giremezsem diye
Bu arada farkındayım cumadan beri kaç gündür menü paylaşmıyorum ama malum kuzudan akıl kalmadı
Biraz düzelirse bu akşam toplu paylaşırım inşallah
Ben kaçtımkızla biraz daha ilgileneyimde büyük cadı okuldan gelir gelmez hastaneye çıkacağım
Aramıza hoşgeldiniz kızlarrrr
İnşallah birlikte çok güzel kilolar vericeğiz
Benimki normal kocayla ideal arası birşey demekkinadirende olsa ideale yaklaşıyor
O olmayan kocadan bende istiyorummmmmmmmmmmm
Dün gece eşim ayaklarının ağrıdığından şikayet etti ( kaç senedir söyler ama bir türlü doktora gitmez ) ben gitmiyor diye söylenince sonunda ben bu ayaklarımın ağrısından öleceğim galiba dedi
Dedim ağzından yel alsın manyak sonra iki çocukla ikinci kocayı mı arayacağımhayır üşenirim şimdi giyin süslen tekrar koca aramaya nasıl gülüyor asıl manyak sensin birde söylüyorsun diyor o zaman sende ihmal etme sağlığını dedim bakalım ilk fırsatta gidecek inşallah
Slm tatlım hoşgeldin aramızaaa hep destek tam destek bizden kendine inanmak senden hepimiz dobişiz ama çıtır olacağız tatlımm yeterki bir yerden başlayalımm
sen ölme emiiii :)))))) allahhh sizindeeee huzurunuzu kaçırmasın hep mutlu huzurlu sağlıklı bir yuvanız olsun inş. canım benimmmm,Selamün Aelyküm kızlarrrrrr
Ya kuzumun sabahtan beri ateşi var yine
Onla uğraşıyorum kaç saattiren son ılık bir duş aldırdım ve eğer 10 dakikaya kadar yine düşmezse hastane yolu görünecek :26:
Eşimde işte olduğu halde ayrı bir panikaç çocuğu göreceğim skypeden diye tutturdu
Çok şükür halsizliği yok ama teşi 38.5dan aşağı düşmedi gitti
Hazır cimcime şu anda hafif uyuklarken sizlere bir bakıp haber vereyim dedim
Eğer giremezsem diye
Bu arada farkındayım cumadan beri kaç gündür menü paylaşmıyorum ama malum kuzudan akıl kalmadı
Biraz düzelirse bu akşam toplu paylaşırım inşallah
Ben kaçtımkızla biraz daha ilgileneyimde büyük cadı okuldan gelir gelmez hastaneye çıkacağım
Aramıza hoşgeldiniz kızlarrrr
İnşallah birlikte çok güzel kilolar vericeğiz
Benimki normal kocayla ideal arası birşey demekkinadirende olsa ideale yaklaşıyor
O olmayan kocadan bende istiyorummmmmmmmmmmm
Dün gece eşim ayaklarının ağrıdığından şikayet etti ( kaç senedir söyler ama bir türlü doktora gitmez ) ben gitmiyor diye söylenince sonunda ben bu ayaklarımın ağrısından öleceğim galiba dedi
Dedim ağzından yel alsın manyak sonra iki çocukla ikinci kocayı mı arayacağımhayır üşenirim şimdi giyin süslen tekrar koca aramaya nasıl gülüyor asıl manyak sensin birde söylüyorsun diyor o zaman sende ihmal etme sağlığını dedim bakalım ilk fırsatta gidecek inşallah
Teşekkürlerrrrr, valla acıktım diye hayıflanıyordum ama burada yazılanları okuyunca insan şevke geliyor :):) Yimiyceeemmm :)
elmaSekeri23 Dediğin gibi araları atlamamak lazım çok önemliymiş onlar, çok acıkıp çok yiyormuş insan. Daha dikkat edeceğimm :)
Günaydınnnnn güzelll topicin güzel çıtırlarııııı
Slm kızlarrrr ne çok kaynatıyosunuz siz ama:117:
bende izin verdikçe herkesi beğeniyorum tatlımmm sorun değil beğenmesende olur ben senin beni beğendiğini zaten biliyorumkiiii
Oyyyy canımsınnnn tşkler tatlımmmm
yeme o keki dicem ama geç kaldım sanırımmm
Bizde seni çok seviyoruz canımccımmmmm
sözünü unutmak yok allah yardım cın olsun öğretmenimmm
bebişimmmm sabah güzel öğlen köfteleri ve ayranı tüketip ekmek tüketmeseydn keşke:26:
aradaki o muzu silah zoruylamı yedirdilerkii
akşam ne olur mönülerinin yanına salata veya yoğurt muutlaka ekle canımcımm
oyyy minikcim ne sabırlı bir insansın sen tatlımmm allah yrdımcın olsun allahtan eşin çok anlayışlı ama garibim o napsızn akrabaları öküzse tabak yoketmek hakikaten işe yarıyor
bide laf sokmakmııallah onlara akıl vicdan merhamet vermemiş anlaşılan
dedenin kiurtulmasına çok sevindim beyazcanım ama psikolojisi kolay değil allah asbır versin bitanemm
Offff iyileşemedin canımcımmmne kusuru sen yeterki iyileş
topic kardeşliği tuttum bunu
ama napalım beyazçayımız yokkiiiiii
çok kötü bir durum değildir umarım bizde seni seviyoruz tatlımmmm,
oy oyyyy teysen kurban olsun diloşum sana hemen bi öpücük istiyorum ama elinden yanağına kıyamam
Bu güzel yavrular çirkin diyenler göz doktoruna görünsün canımcım allah bağışlasın
Ellerine sağlık miniğim harika olmuş bitanemmm
:13: lafı oturtmuşsun eylülüm ama hakikaten haketmiş
slm canımmm ne olur kaçamaklara dikkat et misafir olunca malum kaçırıyoruz
garantisi yokmu canımcımm :26:
ben hazır kullanmıyorum tatlım genelde kendim hazırlıyorum o poşetlerdeki bir madde zararlı diye okumuştum bir yerde
şekrcimmm vermiş linki tatlımmm tekrar hoşgeldinn
akşamki ekmekler gözüme battı şekercimmm:44: 1 dilime indirsek süper olmazmı tatlım
a.s. cecoşummm miniğine geçmiş olsun tatlımmm
senin büyük prensese de bravooo yaniii senin moralini düzeltme yöntemlerini biliyor
öğle hem muz hem pilav olmamış tatlım
ay hep seni buluyo bu ters drlar ne şansın varmış o dr un psikiyatra görünmesi lazım öncelikle ki hastalarına nasıl davranması gerektiğini öğrenebilsin
Aman beyazcanım ne olur dikkat et şifayı kapma geçmiş olsun
karataydan vazmı geçtik yine:44: neyse patatesi inş azdır tatlım
hani söz vermiştinnno patates salatası da neyin nesi akşam akşam
fazla cıs yok tatlımmm biraz sebze ekleseydin
kaymağa sözüm yok ama 3 dilim ekmek çok olmuş kamilemmm akşamki meyve de fazla kaçmış ne kadar minik olursa olsun
gece neler yiyorsun acababencede yazmalısın
makarna ve pilavdan bi süre uzaklaşsak
geçmiş olsun canımmm
elbette başaracaksınnnn hepimiz başaracağızzzz
telin garantisi yoktuuu cnm yaaaaa keşke garantili alsaydım aşağı yukarı aynı parayı verdim zaten((( çok üzülüyorummm yaa, kuzumm listemde 2 ekmek var amaa ben 1.5 yedim yarısını yiyemedim doyurduuuu onuda daha düz hesap yazdımmm ama yarın doyarsam 1 ekmek yiyecem söz :), inş başaracaz fıstığım yaaa bu sefer inancım çokkkk bir süree grup olarak öyle kötü bir döneme girdik ki gelen gidiyorduuu kimse kalmıyordu kalanlar kilo veremiyorduuuu ama maşallahhhhh şimdi herkes veriyorr geldimmm baktım başlangıçta bıraktığım herkessss yarı yarıya vermişşşş buda insanı acayip teşvik ediyorrrrr başaran yapan var bende yapabilirim psikolojisine giriyorr hemennnn, sizleri burayı çok seviyorummm iyiki varsınızz iyiki burdayımmm
sağlık olsun canım bu tür ürünlerde garantili almak en sağlıklısı elbette başaracağız başka şansımız yokkk yeterki önvelikle kendimize inanalım tatlımmm1 dilim ekmek olsun akşamları bende hepinizi çok seviyorummm iyiki ilk bu topiğe dalmışım
wuuuuuu süper haberrrrr 2 haftada 3,8 harikasınnnnn
herşeyin bir zamanı vardır canımcımmm hangimiz yapabildikki gençlikteki hayallerimizi boşver geçmişi bugünü yaşa tatlımm
akşam patates varmış patates yediysen ekmek nesi ekmek yediysen patates nesiyemeğin yanında yoğurt veya salata daha güzel olurdu canımcımmm
bende bende
hepimiz başlarda öyleydik tatlımmm öncelikle kendine inan iradesiz olduğuna inanmıyorum destek bizden uygulamak senden tatlım hoşgeldn aramıza
tşkler canımmmmbaşla bi yerden artık canımcımmm
Günaydınnnn tatlımmmm gülaycım geçende demiştim bol bol pancar tüket o zaman yemeğini turşusunu madem et ürünleri yiyemiyorsun süt içinde ısırgan otu tüket tatlım ve bol bol su diloşumuz aç kalmasın
AY HAKLISIN CNM KESKE YOGURT YESEYMISIM AKIL EDEMEDIM
tatlım kendini aç bırakman doğru değil vucudun kıtlık moduna girip tüm yedikleirni depolamasınn yoğurt ye süt iç veya meyve ile yoğurt süt tüket fakat ne olur aç kalma tatlım
halaaa idealll o zaman bebeğimmmm :)))) rabbim huzurunuzu kaçırmasınnn çok güzel bir yuvanız olsun inş.
yok zaten açlığa dayanamıyorumYani ufaktaa osla bir şeyler atıştırıyorum merak etme :) ay çok teşekkür ederim valla, yoğurtla meyveyi çok severim sıkıntı olmaz. Herkes bana aaa sen ne kadar kilo almışsın, ay doğumdan sonra veremedin mi, ooo bu halin ne falan gibi tepkiler veriyor inşallah hepsine kapak yapıcam :)
2 mandalina yiyorum şu anda ara öğün niyetine, sonra öğle yemeğine geçicem, kızımla biraz tembellik yapıp geç kalktık bugün.
madem seviyon canım mandalinayı 1 yap süt iç direkkkkYok zaten açlığa dayanamıyorumYani ufaktaa osla bir şeyler atıştırıyorum merak etme :) Ay çok teşekkür ederim valla, yoğurtla meyveyi çok severim sıkıntı olmaz. Herkes bana aaa sen ne kadar kilo almışsın, ay doğumdan sonra veremedin mi, ooo bu halin ne falan gibi tepkiler veriyor inşallah hepsine kapak yapıcam :)
2 mandalina yiyorum şu anda ara öğün niyetine, sonra öğle yemeğine geçicem, kızımla biraz tembellik yapıp geç kalktık bugün.
amın canım cumlemıze ınsallah...ben aslında sımdılık yazcaktım :)) daha yenı evlı sayılırız bu yıl 4. Yıla gırcez :)) ne cok gecmıs yaaaSımdı farkettım :))ınsan yasarken anlamıyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?