- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
Eki Görüntüle 932139 ......Eki Görüntüle 932140 nasıllarrr kızlarrr zayıflar zayıflamazzz bunları alamyı düşünüyorum :)
ay bayildim superler bende istiyorum banane banane bende istiyom cok cicilerrrbiran once giymen dilegiyle canimm
naber kizlar...umarim herkes iyidir..yogun bir haftasonundan sonra ancak simdi gelebildim...ee malum herif 24 Saat evde...
beni soracak olursaniz hamdolsun iyi degilim..kucuklerin gözlerinden buyuklerin ellerinden öpmem..öpemem...coook agir grip oldum...butun kaslarim kemiklerim agriyor...herifte grip..oglanda grip son numaram kizimda grip..iki kizim Saglam bizim icimizde onlarda bu gun yarin duserler..ay hic degilse onlar varda sicak bir icecek getiriyorlar ortaligi temizliyorlar..ben iyilesirsem soz bende size sicak icecek getirecegim ilac verecegim diyorum
ay sorma bu kocisten bana leptopmu dusuyor...dustugu dakkadan itibarende kucuk bebek gibi naz yapiyor bana...ilgi bekliyor..yahu benim evdeki cicege su verecek halim yok bu koca adama ilgiyi nasil vereyimhoşşşşş geldin şekerimmmmmmmm dün gözlerim aradı valla seniii
ay sorma bu kocisten bana leptopmu dusuyor...dustugu dakkadan itibarende kucuk bebek gibi naz yapiyor bana...ilgi bekliyor..yahu benim evdeki cicege su verecek halim yok bu koca adama ilgiyi nasil vereyimSabah o rezil halimle kalktim kahvalti hazirladim..ekmek al dedim ay cok kötüyüm alamam zaten ben yemicem dedi...homurdana homurdana gitim ekmek aldim...ki adim atamiyorum yeminle....neyse ayiptir söylemesi melemen yaptim kizda yesin birseyler diye..simdi kizla ben basladik yemeye...beyimiz yemiyormus..hic farkinda degilim ama...ya bana israr ette biraz yiyeyim demezmi ye kocacim ye yeki buyuyesin iyilesesin..sen iyileski ben yataga dusecegim seni bekliyorum dedim dedim ama icimdende melemen tavasini kafaya gecirmek gecmiyordu desem yalan yani
kiz takviye ne demek icimiz disimiz bitki oldu ama artik cok gec..basindan beri olacakti..ee mikrop geldi bunyede hukumdarligini kurdu...tahta oturdu benim zavalli bitkiler naapsindeme yaaaaa sizdemiiiii çok geçmiş olsun ablammmmm bitki çayı ile takviye yapınnnn kendinizeeeallah acil şifa versin
ona sorsan göstermiyorum..bana sorsan cocuklarimdan fazla gösteriyorum..aslina sorsan yani söyle yukluce bir masraf yaptiginda benim icin ilginin sefkatin alasini sunuyorum..ee artik hangisini anlarsanoyyyy kıyamammmm ben sanaa yaaaaa kızları yollasaydın keşkeeeee( ayy bu erkekler neden böyleeee hiç büyümezler mi hele seninki bi başkaaa çocukluğa inmek lazım hep senden sevgi şevkat bekliyorrr kız hiççç göstermiyon mu sende nedir :)
Eki Görüntüle 932139 ......Eki Görüntüle 932140 nasıllarrr kızlarrr zayıflar zayıflamazzz bunları alamyı düşünüyorum :)
beni soracak olursaniz hamdolsun iyi degilim..kucuklerin gözlerinden buyuklerin ellerinden öpmem..öpemem...coook agir grip oldum...butun kaslarim kemiklerim agriyor...herifte grip..oglanda grip son numaram kizimda grip..iki kizim Saglam bizim icimizde onlarda bu gun yarin duserler..ay hic degilse onlar varda sicak bir icecek getiriyorlar ortaligi temizliyorlar..ben iyilesirsem soz bende size sicak icecek getirecegim ilac verecegim diyorum
allahım yaaa karnıma ağrılarr girdiiiiiii nesin sen yaaa süper bir insansın yemin ediyorummmmmmmm hemen face geçiyorum :)aaaay kivirck kizim az önce bir tepsi icinde koca bardaklarla bitki caylari yapmis yaninada bal koymus getirdi bunlarin hepsini ic anne diyeyahu nasil iciiim bendekide böbrek yani baraj degil ya...en azindan 2 litre var hepsi..kizim cok iyi dusunmussun ama bunlari bittikce yapman gerek hepsini birden icememki..ya diyorumki hepsini kovaya koysamda inek gibi kafayi icine daldirsam...nasilsa tipten kurtariyorum inekligi huydanda kurtaririm olur biter
ha bu arada caylarin resmini face koydum..merak edenler bakabilir..bakmisken begenebilir
benim yazıcım bile yok :))) ama pc arka plan yapabilirimmmm güzel fikirrrr nasılsa 7 24 burdayım :)valla süperler zayıflayınca emınım cook yakısırlar sanada tam gaz devam etmek için bahane:)
yada fotosunu cıkartıp mutfaga bıyere yapıstır her acıkınca bakarsın:)
bende hep böyle zayıfken gıymek istedıgım bır kıyafetı yapıyım dıyorum ama yazıcım bozuk:)
cook gecmıs olsun canım herkes hasta nolcak sonumuz bılmem demek virüs yurtdısınada yayıldı:)
ben tam ıyıleştım dıyodum ama basa döndum heryanım agrıyo bogazım şiş su bıle zorla içiyorum
keske benım kızlarda büyük olsaydıda bana baksalardıbosuna demıyolar bizde kız olsun çamurdan olsun diye:)
ya bu arada ben gemiste yapamadim..gör neler oldu neler..ama bir gecmis yapayim diyorum en az 45 dakika geciyor..tam muhabbete baslayacam esim 1 saattir nettesin diye mizmizlanmaya basliyor..iyisimi direkt sohpete dalayim dedim..herkes sus pus oldugunda azar azar yaparim gecmisi
sensin kiz o superallahım yaaa karnıma ağrılarr girdiiiiiii nesin sen yaaa süper bir insansın yemin ediyorummmmmmmm hemen face geçiyorum :)
yaaaaa ablama inek deyip durmazmısınnnnn o benimmmm canımmm :)sensin kiz o superespriyi nlamasan nayir nolamaz benim hayvanlarla (inekte olsa bu derece yakinligim olamaz ) deyip benim yardimci kaptan olarak attirsan nerde kalacaktiki benim süperligim...ama dur dur o zamanda süper olurdum...iki yil sonra süper sutlanan insandan dönme inek olarak..tarihe gecerdim vaaay be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?