80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

inan çok güzelll açık büfeee gibi seç beğen alllll maşallah kızına yaaa anasının kızı :)
öyledir :)) sagol teyzesi..ya teyze cok abarti oldu ablasi desem daha iyi olucak
sorma canim ya..bir grip vurusune bile sahip cikamiyorsunuz...ne buluyorlar bu yurtdisinda bilmemki... ne yani sen kalk taaaa turkiyeden gel beni bul yapis ömrümü tüket ne yani ne...intikammi aliyor benden...24 Saat camasirsuyu kullaniyorum diye atalarinin intikaminimi aliyor

duyum bacım geçmiş olsun. sendemi yenildin sonunda. kız ben geçen dedim ya bende hastalar kervanına katıldım diye. sabah kalktım bişeyim yok ben anlamadım. hastamıyım yoksa iyimiyim. hastaysam nazlanacam ama öldürmüyo süründürüyo bu durum burnum akıyo boğazım yanıyo. arada az daha ilerliyo sonra yine geriliyo ayyyyyy arada kaldım

yaaaaa ablama inek deyip durmazmısınnnnn o benimmmm canımmm :)
ay ne diim simdi

aslinda dun aksama Kadar cok iyiydim...alman komsun 5 hafta yogunbakimda kalmis..ayaklanir ayaklanmazda beni ziyarete gelmis..ciger oksijen salmiyor kana..yani ufak bir enfeksiyon onu bitirir..kadincagiz girerken hastamisin dedi..yok ben degilim ama esim kucuk kizim oglum agir grip dedim...kadincagizda gelince giderken sarildi öptü..
o gitti yeminle söylüyorum 5 dakika gecmeden allahim birden üsütme tutmazmi beni ..etlerim aciyor halsizlik kas kemik agrilari...dösümde agrilar dustum birden bire...ay aklim fikrim komsumda kaldi insallah birsey olmamistir ama bulastiysada onun dedigine göre direkt yogun bakim öledebilirmis..:18::18::18::18::18::18: cok üzülürüm cooooooooooooooooook:2::2::2:

ay benim bi kızım var dila doğduğundan beri ona gösterdiğim ilgiyi kıskanıyo galiba işlerini hep yarım yapıyo. sıladan bahsetmiyorum bulaşık makinem düzgün yıkamıyo delirtti beni her gün elimde tekrar yıkıyom. makine temizleyici de kullandım ama yok. illa delirtecek beni. bu seferde denicem güzel yıkamazsa kesin ısıtıcıyla alakalıbi durum var. daha da geçen ay yaptırdık o parçasınıda yaaa

ayyyyyy pıçak pıçak dedin dedin virüslemi saldırıyon millete şaka bir yana inşallah bişe olmamıştır

az kalsın bunalıma giriyordummmmm zaten 25 oldum diyeee dün koplekse girmişdimmmm :))))

hahhhh tam oldu bi katilliğin eksikti :))))))))))))

Ay ama insanın siniri bozzuluyor sürekli aynı şeyi duymaktan böyle çıkıp üstlerine oturasım geliyor, aha bak bakalım kilomun tadına diyeeee :):)
Teyze de azıcık ayarını bileymiş cnım Allah Allah, biz bilmiyor muyuz ne olduğumuzu :)) Gerçi dediğin gibi vesile de olmuyor değiller :)

Son düzenleme:
ayyyyyy pıçak pıçak dedin dedin virüslemi saldırıyon millete şaka bir yana inşallah bişe olmamıştır
ay insallah 3 gün sonra ararim anca belli eder mikrop kendini...insallah bulasmadan gitmistir..kiz kadin benim ortamcamin resmini 8 yildir cuzdaninda tasiyormus..ehliyetinin ustune koymus..gorunce öyle cok duygulandimki anlatamam..birde gavur derler..dini baska diye dislarlar...kardesim insanlik evrenseldir...dini baskaysa o dogdugu buyudugu ortamdan gelen talihsizligidir ..yani kadin insanin alasi yeminle...zor zamanlarimda esim dostumdan önce o kostu...kadin yogunbakimdan cikti daha ben ziyaret edecegime almis cicegini gelmis beni ziyarete...dostluk bu...dostluk Yas din dil irk tanimiyor...hayinlik tanimiyor...o gelsin ben niye gideyim diye gurur tanimiyor....ayni ben...aramizda nerdeyse 30 Yas var...abarttim 30 degilde 25 Yas farki ama cuzdaninda cocugumun resmini tasiyor...bunun adi Sevgi baska birsey degil...bildigin katiksiz cikarsiz sevgi

kiz nedir senin bu bulasik makinesinden cektigin...seni tanidim taniyali ugrasiyorsun bunla...onu karsina al Adam gibi konus..böyle giderse seni atarim evden..yenisini getiririm..herife yapamadigimin acisini senden cikaririm de...evsiz barksizligin sonuclarini anlat ona..hatta sahipsiz makinalara neler yaptiklarini..ic organlarini alip hurdacilara sattiklarini...eminim anlayacaktir seni

az kalsın bunalıma giriyordummmmm zaten 25 oldum diyeee dün koplekse girmişdimmmm :))))

hahhhh tam oldu bi katilliğin eksikti :))))))))))))
valla sorma..iceri atarlarmi kiz beni:18::18::18::18::18: yoklugumda cocuklarim size emanet..emanete hiyanet etme..onlari kötü yerlere satma..kocama göz koyma...sabikali cikacagimi hatirlatirim

insanlık dinle ırkla olacak şey değil zaten içsel bişe. allah hep güzel insanlarla karşılaştırsın
bulaşık makineme gelince aslında beni cezalandırıyo. ne zaman çalıştırsam hep dışarda bişe unutup kapağı birden açıp pardon ama bunu da alırmısın diyodum. o da sanırım pardonlar çıktı çıkalı meselesini aklından hiç çıkarmadı ve beni böyle cezalandırdı. şaka bi yana biz eskidik makine ne yapsın 9 yıl oldu

Hahahahaaaaa çok güldümm, Allah iyiliğinizi versin :):):)

Okii :) Ben bacılarımı dinlerim :)))
süpersinn cnmmm bu şevklee çok hızlı yol kat edeceksin inş.

valla sorma..iceri atarlarmi kiz beni:18::18::18::18::18: yoklugumda cocuklarim size emanet..emanete hiyanet etme..onlari kötü yerlere satma..kocama göz koyma...sabikali cikacagimi hatirlatirim

:))))))) allahım yaaaa merak etme kocana göz koyarsamm göksel beni öldürür mezara girerim çocuklara bakmayada fırsatın olur:))) ama çıkana kadar kçocuklar bende merak etmee bacım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…