Slm kızlarrrr ne çok kaynatıyosunuz siz ama:117:
bende izin verdikçe herkesi beğeniyorum tatlımmm sorun değil beğenmesende olur ben senin beni beğendiğini zaten biliyorumkiiii
Oyyyy canımsınnnn tşkler tatlımmmm
yeme o keki dicem ama geç kaldım sanırımmm
Bizde seni çok seviyoruz canımccımmmmm
sözünü unutmak yok
allah yardım cın olsun öğretmenimmm
bebişimmmm sabah güzel öğlen köfteleri ve ayranı tüketip ekmek tüketmeseydn keşke:26:
aradaki o muzu silah zoruylamı yedirdilerkii
akşam ne olur mönülerinin yanına salata veya yoğurt muutlaka ekle canımcımm
oyyy minikcim ne sabırlı bir insansın sen tatlımmm allah yrdımcın olsun allahtan eşin çok anlayışlı ama garibim o napsızn akrabaları öküzse tabak yoketmek hakikaten işe yarıyor
bide laf sokmakmıı
allah onlara akıl vicdan merhamet vermemiş anlaşılan
dedenin kiurtulmasına çok sevindim beyazcanım ama psikolojisi kolay değil allah asbır versin bitanemm
Offff iyileşemedin canımcımmm
ne kusuru sen yeterki iyileş
topic kardeşliği tuttum bunu
ama napalım beyazçayımız yokkiiiiii
çok kötü bir durum değildir umarım bizde seni seviyoruz tatlımmmm
,
oy oyyyy teysen kurban olsun diloşum sana hemen bi öpücük istiyorum ama elinden yanağına kıyamam
Bu güzel yavrular çirkin diyenler göz doktoruna görünsün canımcım allah bağışlasın
Ellerine sağlık miniğim harika olmuş bitanemmm
:13: lafı oturtmuşsun eylülüm ama hakikaten haketmiş
slm canımmm ne olur kaçamaklara dikkat et misafir olunca malum kaçırıyoruz
garantisi yokmu canımcımm :26:
ben hazır kullanmıyorum tatlım genelde kendim hazırlıyorum o poşetlerdeki bir madde zararlı diye okumuştum bir yerde
şekrcimmm vermiş linki tatlımmm tekrar hoşgeldinn
akşamki ekmekler gözüme battı şekercimmm:44: 1 dilime indirsek süper olmazmı tatlım
a.s. cecoşummm miniğine geçmiş olsun tatlımmm
senin büyük prensese de bravooo yaniii senin moralini düzeltme yöntemlerini biliyor
öğle hem muz hem pilav olmamış tatlım
ay hep seni buluyo bu ters drlar ne şansın varmış o dr un psikiyatra görünmesi lazım öncelikle ki hastalarına nasıl davranması gerektiğini öğrenebilsin
Aman beyazcanım ne olur dikkat et şifayı kapma geçmiş olsun
karataydan vazmı geçtik yine:44: neyse patatesi inş azdır tatlım
hani söz vermiştinnn
o patates salatası da neyin nesi akşam akşam
fazla cıs yok tatlımmm biraz sebze ekleseydin
kaymağa sözüm yok ama 3 dilim ekmek çok olmuş kamilemmm akşamki meyve de fazla kaçmış ne kadar minik olursa olsun
kız hangi pancar o dediğin bulayım da alayım. kan için mi süt için mi offf ne soru sordum ama